Luke 15: Vi utvikler barnefotballen

Postet av Kristian Bye-Andersen den 15. Des 2015

Stein Ellingsen og Bjørn Frode Strand

Dette her er kanskje en av de morsomste lukene i årets kalender. Ikke var den planlagt, for den dukket først opp i går, men den er definitivt en av de beste vi presenterer.

Sportslig utvalg har i løpet av høsten jobbet med å lage en sportsplan for Stoppen SK. Vi har lest gjennom utallige sportsplaner fra klubber i Norge, og den beste vi leste var Ready sin. Tilfeldigvis satt den ansvarlige for denne planen i møte med Stein og undertegnede på mandag og lurte på hva han kunne hjelpe oss med.

Bjørn Frode Strand er nemlig ansatt i Godset for blant annet å drive trener- og spillerutvikling ute i de lokale klubbene. Det ser vi på som en kjempemulighet til å utvikle klubben Stoppen SK ytterligere. Vi ble enige om at Bjørn Frode i hovedsak skal hjelpe oss med å utvikle og inspirere trenerne våre i barnefotballen.

For å gi dere en bedre forståelse av hvem Bjørn Frode er så har jeg lagt med en link til en sak Godset har laget om han. Denne beskriver godt hvorfor vi er henrykt over å få med oss Godset til klubbutviklingen:

http://www.godset.no/latest-news/article/3dae23yvq...


Tirsdag 12.januar blir første møte med Bjørn Frode. Det blir fra 19.00-ca.21.30 på Liungbanen. Styret, administrasjon, sportslig ledelse, trenere og lagledere i klubben er alle invitert. Viktig å prioritere dette. Blir veldig spennende.

Vi inviterer også Spa/Bra og Drammen Strong med på dette.

2016 kan ikke komme fort nok!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.