Luke 19: Trenerutvikling/Treningsøkta

Postet av Kristian Bye-Andersen den 19. Des 2015

Spillerutvikler i kretsen Harald Johannessen holder foredrag for trenerne i Stoppen SK


I Stoppen SK jobber vi med å utvikle kompetansen til trenerne våre. Både gjennom foredrag, en gruppe på facebook og treningsøkta.no ønsker vi å gi trenerne tips om øvelser til treningsøktene.


I år har Harald Johannessen fra kretsen og Jan Wendelborg fra Godset vært innom. Neste år vil vi fortsette med å hente inn eksterne foredragsholdere. Bjørn Frode Strand som er nevnt i en tidligere luke er første mann ut.


På facebook har vi en side som heter "Trenerutvikling for Liungen, SpaBra og Drammen Strong". Her ligger det videoer av øvelser som vi mener passer i Stoppen SK. Alle trenerne i disse klubbene kan melde seg inn her. For Stoppen er det viktig at også trenerne i SpaBra og Drammen Strong får mulighet til å utvikle seg som trenere. Mange av disse vil bli fremtidige trenere i ungdomsfotballen i Stoppen SK.


Fotballforbundet har en nettbasert treningsplattform som heter Treningsøkta.no (s2s.net). Her vil alle trenerne i Stoppen få tilgang. Ungdomstrenerne har det allerede. Fotballforbundet har lagt ut mange videoer av øvelser tilpasset ulike alderstrinn. Meget nyttig verktøy som dere kan lese mer om her:

http://www.fotball.no/Barn_og_ungdom/Treningsokta/...

Her har jeg også lagt inn et utvalg av øvelser jeg mener passer for klubben. For å finne disse går man inn på klubbens øvelser.

Vi kommer til å kurse trenerne i Stoppen i dette neste år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.