Luke 21: Limet i klubben

Postet av Kristian Bye-Andersen den 21. Des 2015

Trine og Christin


Tenkte å vie denne luken til to kvinner som gjør en kjempejobb for oss og som gjennom hele året har vært limet i klubben, nemlig økonomiansvarlig Trine Pettersen og sportslig ansvarlig i styret Christin Ruth. De er ikke så veldig glad i å være i søkelyset, men i dag må de nesten bare finne seg i det.


Trine sørger for at klubben har en sunn økonomi. Siden sammenslåingen av Liungen og SpaBra har Stoppen SK blitt en stor klubb, med et stort budsjett. Hun er strukturert og tydelig. Har full kontroll på alt som kommer inn og ut av kroner. Trine legger ned enormt mange timer på dette arbeidet. Takket være Trine sin kontroll på økonomien kunne Stoppen i år også ansette to trenere i fulltidsstillinger. Dette har gjort at vi neste år kan legge opp til sportslige tilbud Lierbygda aldri har vært i nærheten av før.


Christin hoppet inn som sportslig ansvarlig i styret i år. Det har vært en vanskelig jobb. Organiseringen og sportsplanen har lagt opp til at hvert lag har styrt det meste selv. Da er det vanskelig å bygge klubb. Christin har jobbet med å snu dette, slik at det er klubben som nå styrer lagene. Hun har slukket mange små og store branner på veien dit. I tillegg har hun vært leder for sportslig utvalg og ansvarlig for den nye sportsplanen. Det har vært en stor jobb, men resultatet ser virkelig bra ut.

Uten Christin og Trine hadde nok ikke 2016 sett så lys ut som den gjør nå.


Takk for en fantastisk jobb og et godt samarbeid, jenter!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.