Luke 22: Aktiviteter for alle aldre

Postet av Kristian Bye-Andersen den 22. Des 2015

Fra Senkveld for spillere født i 99-02

I år har Stoppen SK satt i gang aktiviteter som er gratis for barn og ungdom på tvers av årskull og skolekretser. Dette for at Stoppen skal være et sted der det skjer noe, ett møtested for barn og ungdom hvor vennskap og klubbfølelse skapes og hvor alle kan delta uavhengig av økonomi. Tilbudene vi har hatt er Senkveld på Stoppen, morgentreninger og klubbkampen, samt bidratt rundt løkkelørdagen.

I 2016 kommer vi til å fortsette med dette. Her kan du lese om lavterskeltilbudene vi jobber for å få til neste år.

Løkkelørdag

Løkkelørdag startet vi opp i desember 2012 og den holder fortsatt på takket være innsatsen til mange foreldre. Løkkelørdag er et tilbud til alle 6-11 åringer som har lyst til å spille fotball. Den foregår hver lørdag på Lier stadion fra 10- ca 11.30. Man kan melde seg inn i facebookgruppa vår som heter Løkkelørdag for Liungen og SpaBra. Dette gjelder også for spillere i Drammen Strong, men undertegnede har ikke klart å endre navnet på gruppa...

På løkkelørdag er ikke en treningsøkt. Her deles det inn i lag og man spiller kamp.


Senkveld på Stoppen

Dette er en uhøytydelig fotballturnering for ungdom, hvor sosialt samvær og hygge står i fokus. Spillerne møter opp for registrering, så setter arrangørene opp lag. Deretter velger lagene sine egne navn og så er turneringen i gang. Vinnerlaget får en kinobillett hver i premie. Åpen kiosk, musikk på høyttaleranlegget, speaker og dommere fra a-lagene våre vært med på å gjøre dette til hyggelige fredagskvelder. I høst hadde vi to senkvelder. En for 99-02 og en for 03, begge gangene med gutter og jenter samlet.


Morgentreninger

Morgentreningene ble raskt en populær aktivitet. På det meste hadde vi 14 spillere på trening kl 06.50 på morgenen! Ekstra positivt var det at nesten halvparten av spillerne var jenter. Spesielt i mai var det mange på øktene. Vi jobber med å få til dette prosjektet neste år også.


Klubbkamp

I oktober arrangerte vi klubbkamp mellom Stoppen, Liungen, SpaBra, Drammen Strong og Vollen. Det var gratis for lagene å delta. Over 56 lag var med på dette. En flott dag hvor både foreldre og barn traff mange kjente.


Seniorlunsj

Stoppen SK er en ny klubb og vi savner å ha den eldre garde rundt klubben. Vi ønsker å invitere pensjonister (og andre som har mulighet) fra Liungen og SpaBra til lunsj på klubbhuset. Her vil man få mulighet til å treffe gamle kjente, spise litt mat og få en oppdatering på hvordan det går med Stoppen SK.


Lier open

19.mars arrangerer Stoppen SK, i samarbeid med Lier kommune ungdom og fritid, futsal turnering for 16-18 åringer i Tranbyhallen. Her møtes vennelag til kamp. Det blir gratis for lagene å delta. Mer info om dette vil komme om ikke så lenge. Håvard Sagmoen og Espen Gustavsen står ansvarlige for arrangementet.


Klubbmesterskap FIFA 16

Håvard arrangerer også klubbmesterskap i FIFA 16. Denne turneringen vil foregå over en lengre periode, hvor det først blir spilt turnering i årsklassen og hvor vinnerne går til finalerunder.


Vel møtt til morsomme gratisarrangementer neste år.

Vil takke kommunen med Yngvild Mehren Nystrøm i spissen, som har bidratt til at vi har fått gjennomført disse aktivitetene i år.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.