Infoskriv til medlemmene 06.04.20

Postet av Trine Pettersen den 6. Apr 2020

Kjære medlemmer!

Det er en vanskelig tid vi er inne i på alle områder. All aktivitet var i en periode helt stoppet i hele landet, inntil NIF og Helsedirektoratet går inn for å åpne for en redusert aktivitet, hvor man forholder seg til den aktuelle idrettens koronavett-regler. Lier kommune, i samråd med klubbene, går inn for å ikke åpne sine anlegg før etter påske.

Det har vært mye frustrasjon rundt hvorfor man kan spille på banene i Drammen, men ikke i Lier. Vi som klubb stiller oss helt og fullt bak kommunens vurderinger av smittevernhensyn, og de praktiske utfordringene dette ville gitt kommunen og klubbene rett inn i påsken. Nå vil det komme nye føringer 8. april og la oss håpe at det da er flere muligheter for aktivitet etter påske. For øvrig vil vi si at vi er meget fornøyde med at alle våre medlemmer og brukere av Lier stadion har respektert stengningen av banene.

Denne situasjonen har gjort at klubben også har fått en økonomisk utfordring.  1.halvår er den perioden vi har flest inntektsbringende arrangement.

Slik det ser ut nå blir det vanskelig å gå gjennomført de arrangementene som var planlagt frem til sommeren i full skala. Vi jobber med ulike løsninger for å få gjennomført cuper og arrangement i mindre skala og ser på løsninger til høsten. Vi skal holde dere alle sammen informert om endringer så tidlig som mulig.

Dette vil gi klubben et betydelig inntektstap i denne perioden. Det er derfor tatt grep som permitteringer, kostnadsreduksjoner og planlagte prosjekter er besluttet lagt på is inntil videre.

Blant annet har vi valgt å sette aktivitetsgebyret på vent, men etter påske vil vi sende ut betalingsoppfordring med stor fleksibilitet. Mer informasjon kommer.

Norges Idrettsforbund jobber iherdig med å kartlegge inntektstapene til norske klubber og regjeringen har kommet med en krisepakke for mars og april, men denne pakken dekker ikke inn alle tap klubbene har i denne perioden, og det er dermed varslet flere krisepakker. Vi følger situasjonen nøye og vil ta de grep som er nødvendig for at dette skal få minst mulig konsekvens for klubben vår.

Det å se inn i glasskula er vanskelig i disse dag og vi vil oppdatere dere så snart vi vet mer om både baneforhold, organisert eller uorganiserte treninger og arrangement. Vi oppfordrer dere til å følge med på nettsiden vår www.stoppensk.no og Facebook siden @stoppensk

Stoppen SK er opptatt av at alle våre arrangement og aktiviteter skal fremstå som trygge arenaer i alle hensende. Fokuset vil derfor være stort på smittevernhensyn når aktiviteten kommer i gang igjen.

Ta vare på hverandre og følg FHI sine retningslinjer inntil vi kan sees på en fotballbane igjen.

Styret og administrasjonen i Stoppen Sportsklubb ønsker dere alle en riktig god påske!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.