Infoskriv til medlemmene 16.04.20

Postet av Trine Pettersen den 16. Apr 2020

Lier kommune går i dag ut med at kommunale idrettsanlegg åpnes for begrenset aktivitet fom mandag 20. april. Kommunen ber oss om å presisere at anleggene ikke er åpne før denne dato og vi ber dere respektere dette.

Endelig kan vi starte med organiserte treninger og vi regner med at det er mange barn og unge, og kanskje noen litt «eldre» som gleder seg til å treffe de andre på laget igjen. Klubben ser nå på hvordan vi kan tilrettelegge for lagene slik at de kan gjenoppta sine treninger innenfor de rammene som ligger fra NFF og FHI. Alle trenerne i klubben skal ha fått en mail fra Morten Hansen (6-12 år) eller Lars Granaas (13-99 år) om hvordan vi tenker oss at dette skal foregå. Viktig at lagene responderer på mailen slik at vi som klubb er sikre på at trenerteamene har forstått retningslinjene. Det kan også være at treningstider er noe endret som følge av at alle lag må ha den plassen retningslinjene krever og at vi sikrer en forsvarlig utbytting av mennesker på banene.

For å få dette til trengs det flere voksenresurser rundt de fleste lagene og vi håper at foreldre som har mulighet, stiller opp og bidrar. Hvert lag vil komme ut med informasjon om når de er klare til å starte og med de retningslinjene som gjelder for gjennomføringen.

Garderober og møterom vil ikke være tilgjengelige inntil videre.

Kommunen har benyttet perioden uten aktivitet til å gjøre det vårfint på Lier stadion. Vi har fått ny asfalt rundt 11’er banen, gummigranulater er ryddet og renset og det er sådd nytt gress i hellingen opp mot 7’er banen. Takk til Park og Idrett for den fantastiske jobben de gjør!

Vi gleder oss enormt til at det blir liv igjen på arenaene i Lier og til å se dere igjen!

Vask hender og 2 meters avstand 😊


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.