Første kamp for FFU-laget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Mai 2017

Vårt helt nye tilskudd på stammen av Stoppen-lag, FFU-laget, hadde sin første kamp på Lier Stadion i forrige uke. I sur vind og mye regn spredte de energi og fotballglede og treneren har sendt oss dette kampreferatet:

Kampreferat: Stoppen United vs Strømsgodset if 2

Vi er mange nå og oppsett av lag for kamp ble en utfordring. Vi ble enige om en deling slik at det ble 2 grupper. Gruppe 1 skulle spille 1. omgang og gruppe 2 i 2 omgang. + 3 og 4 innbyttere til hver gruppe. Det var vår første kamp og vi kjenner ikke gruppa spillemessig, så spenningen var stor på om vi traff på sammensetningen av gruppene. I starten av kampen slet vi litt mot godset som kom på oss tidlig og som hadde noen store sjanser til å ta ledelsen, men heldigvis sto forsvaret godt og keeper hadde noen fabelaktige redninger. Etter hvert kom vi mer inn i kampen og den ble ganske jevn. Midtveis i omgangen kom Paulas på et løp og klarte å få ballen i mål , Stoppens første mål for denne gjengen og jubelen hørtes helt til Drammen. I siste del av omgangen scoret vi 2 ganger til og gikk til pause med 3 – 0. Vi følte oss likevel ikke sikre fordi godset hadde flere gode sjanser som ble reddet av vår for dagen gode keeper. Keeper for 2 omgang følte seg ikke helt i form og overlot plassen til Joakim for å stå også i 2.omgang

Strømsgodset starten omgang omtrent som i første med store sjanser, og klarte til å få ballen i mål på ett vakkert skudd, og vi så for oss en vanskelig 2 omgang, men heldigvis kom vi tilbake og klarte å krangle ballen i mål igjen. Og utover omgangen klarte vi å demme opp for godset og skapte flere store sjanser selv, som førte til 2 nye mål.

Og sluttresultatet ble 6-1 til Stoppen i sin første kamp.

Vi gjennomførte en meget god kamp, unngikk skader , men noen spillere tok seg virkelig helt ut og var slitne, men glade. Fikk for øvrig en liten klage fra Godset de synes støyen fra garderoben etter kampen var litt for høy og glad.

En stor takk for innsatsen og gratulerer til laget, og ikke minst trener og lagledelse.