Her er alle lukene i desember

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Des 2021

Luke 1: Velkommen

Luke 2: Kim Thomassen blir dametrener

Luke 3: Bli en del av onsdagsgjengen!

Luke 4: Adelskalender damer

Luke 5: Kim Olav Østhagen blir Stoppen-trener

Luke 6: Bakken blir utviklingsleder for jentene

Luke 7: FFO-Forbilder og utviklingsarena

Luke 8: Påmelding til FFO er åpnet

Luke 9: Akademiet. Litt om tilbudene vi har

Luke 10: Adelskalender for herrer

Luke 11: Fotballskolene våre i 2022

Luke 12: Gæmliss har blitt snille gutter

Luke 13: Kretsmestere og avdelingsvinnere

Luke 14: Cuper i 2022

Luke 15: Mortens høyeste ønske er at alle i Stoppen SK skal trives

Luke 16: Stoppenbladet har kommet

Luke 17: Samarbeidsavtale med Strømsgodset

Luke 18: Toppidretten til England

Luke 19: Geir- Vår egen nyhetsreporter

Luke 20: Stoppen United

Luke 21: Barnehagebesøk

Luke 22: Tusen takk til frivilligheten

Luke 23: Dennis har signert

Luke 24: Stoppern ønsker dere en riktig god jul
Luke 23: Dennis har signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2021

Dennis Johnsen går inn i en 50%-stilling i Stoppen SK neste år. Han vil være hovedtrener for junior herrer, trener på Akademi og FFO, samt følge opp det faglige i barnefotballen. Han vil også bidra litt rundt media.

Vi er veldig fornøyd med å knytte til oss Dennis, da han er en erfaren fotballmann og en veldig hyggelig kar. Dennis har jobbet i ROS, Mjøndalen og krets  og er UEFA B-trener. Ved siden av studier og jobben hos oss, vil han være a-lagstrener for ROS. De byttet plass med oss i divisjonssystemet, da de rykket opp til 4.div med Dennis bak roret.

Vi ønsker Dennis hjertelig velkommen!

I fotballverden skjer det årlig utskiftninger blant trenere og spillere. I år har vi hatt med Vegard Teigen Strandslett og Martin Ek Åsheim på ett-årskontrakter. For Vegard sin del var det lenge klart at han skulle gjøre andre ting neste år, så den stillingen hadde vi dekket opp. Martin skulle egentlig med videre, men måtte dessverre gi seg av helsemessige årsaker i midten av desember. Det blir et stort savn for oss. Dennis går inn og dekker deler av stillingen til Martin, men ikke hele. Vi vil jobbe videre med å få på plass dette i løpet av juleferien.


Vi takker Vegard og Martin for innsatsen i år!
Luke 22: Tusen takk til frivilligheten

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2021

Barn og unge i Stoppen SK nyter stor glede av å ha frivillige sammen med seg på trening, kamper og turneringer. Frivilligheten skaper engasjement i gruppene. Trenere, lagledere, sosialgrupper, dugnadsansvarlig, økonomiansvarlig, materialforvalter, sponsoransvarlig. Det kreves en stor organisasjon i lagene som drives i klubben. 

Kamper, treninger og cuper blir arrangert, trenere står i all slags vær for å ta i mot de som ønsker aktivitet. Hos de yngste trengs frivilligheten til å trøste, knyte skolisser, og holde orden på vannflasker. Hos de eldre trengs frivilligheten for å skape aktivitet, sosiale sarrangementer, og dugnad. Uten frivilligheten hadde lagene stoppet opp. Det hadde ikke blitt minner, opplevelser og gode vennskap. Vanvittig mange timer blir hver uke gjennom hele året lagt ned av disse ulike frivillige. 

Liungencup ble i 2021 arrangert for 35 gang. Dette er et helt fantastisk tall for en cup. Gjennom alle disse årene har det blitt gjennomført titusentalls timer med frivillig arbeid for at cupen skal bli like minnerik som året før. Vi gleder oss til ny cup neste år. 

En av de frivillige i Stoppen SK heter Janne Alme. Alme har vært lagleder hos gutter 13 år siden de begynte i Stoppen i første klasse. Vi spurte Janne om hva det betyr for henne å være frivillig i klubben. 

-    Jeg er opptatt av å engasjere meg i det barna gjør. Jeg synes det er en fin måte å bidra på, samt at det er en fin måte å bli kjent med vennene til mine barn, og ikke minst bli kjent med foreldrene. 

Klubben sier ofte på foreldremøter at det å engasjere seg gir en unik mulighet til å bidra inn i et barne – og ungdomsmiljø. Å være frivillig rundt et lag gir alle sammen en verdi som ikke kan måles med penger. Janne bekrefter dette i det hun forteller. Hun er opptatt av at mange foresatte stiller opp som frivillig. 

-    Vi har mange foreldre som stiller opp, er min erfaring. Det er viktig å huske på at ikke alle må være lagleder eller trenere, men alle kan gjøre litt. Janne sier videre at barna liker at vi voksne leker med de, og når de vokser til, kan vi gjøre det på litt andre måter. – Jeg tror at når vi foreldre engasjerer oss, om det gjelder å kjøre til treninger, være på kamper, og snakker om hvordan treninger/kamper har vært- så viser vi at dette er like viktig for oss foreldre som for barna, forteller Janne. 

Det er nok mange som kjenner seg igjen i verdiene de oppnår med å være frivillig i klubben. Det skal føles som en glede i å være frivillig. 

Vi takker Janne Alme for at hun ønsket å stille på et lite intervju. Hele klubben vil takke Janne, samt alle dere andre som i en eller annen form driver frivillig arbeid for barn og unge i Stoppen SK. 
Luke 21: Barnehagebesøk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2021

I april og mai hvert år inviteres alle barnehagene i kretsen vår til en formiddag på Lier stadion. Førskolebarna blir hentet i minibussen og kjørt til stadion. Her møter barna Stoppern som har ordnet i stand med mat og drikke. Barna får oppleve lek og aktivitet ute på banen.

Alle førskolebarna får en rød Stoppen t-skjorte med seg hjem. Dette er en t-skjorte mange synes er herlig å ha på seg, og blir flittig brukt i barnehagen fram mot sommeren. Barnehagen får også noen baller fra klubben som de kan bruke til lek og fotball.

Årsaken til at vi inviterer førskolebarna til Lier stadion er at vi ønsker å vise barna området vårt. Vi ønsker at de skal få en følelse av at alle er velkomne til klubben. Det skal være plass til alle. De får møte lek som innfallsvinkel til aktivitet for å få en god inngang til allidretten som organiseres av de frivillige når de begynner i første klasse.

Det er alltid herlig å møte førskolebarna i et trygt og flott miljø sammen med pedagogene som er med barna til oss. Da får alle et positivt første møte med klubben. T-skjorta, mat, og en is skaper alltid trivsel og glede for barna.

I april og mai er minibussen og Stoppern klar for å møte femåringene som sogner til Stoppen Sportsklubb. Vi håper og tror at vi kan skape fine grupper med førsteklassinger som kan drive aktivitet, spille kamper, og være med på Liungencup i 2022.
Luke 20: Stoppen United

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2021

Stoppen Sk er veldig stolte av United-laget vårt. En gjeng treningsivrige gutter og jenter som ledes av Håvard Sagmoen, Hans Olav Tidemann Bjerknes og Aina Hamarsland.

Dette skriver trenerne om årets sesong. Innlegget er også publisert i Stoppenbladet:

"Sesongen for Stoppen United nærmer seg slutten. Det har vært en sesong som har gått opp og ned sportslig for gjengen der vi knapt vant kamper i seriespillet og møtte tøff motstand mot Asker, Godset og Åmot i en dobbel serie. Vi avsluttet serien med uavgjort mot Godset og seier mot Asker. Dette var viktig for gruppa etter mange tap, men mye god innsats og spill. Høydepunktet denne høsten var cupen i MIF hallen der vi gikk helt til topps og tok pokalen hjem. Utrolig prestasjon av laget der vi knuste Åmot i finalen. Vi har et ganske ungt lag nå og det har på mange måter vært et generasjonsskifte der en del har sluttet og nye har kommet inn. Men vii har beholdt mange av de gamle også som har vært med i mange år. Men det har vært fint for gruppa med nye spillere inn og da spesielt yngre spillere. De yngste er 17 år og er elever ved Briskeby vgs. Vi får vært eneste år spillere som kommer derfra. En fin arena og møteplass for disse spillerne som kommer fra hele landet. Samhold og moral i gruppa er veldig bra og noe vi jobber mye med. Vi fortsetter å trene ut november og tar pause i desember. Starter vi opp igjen i januar med innetreninger. Vi i trenerteam er fornøyd med sesongen og føler vi har en super gruppe å jobbe videre med som er veldig glad i å spille fotball og som trives sammen."

Vi takker spillerne for sesongen, og Håvard, Hans Olav og Aina for en fantastisk innsats for gjengen!
Luke 19: Geir- Vår egen nyhetsreporter

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2021

For oss som er vokst opp på 80- og 90-tallet var lokalsporten i avisa noe av det mest spennende som var. Ukas lag i 3. og 4.divisjon ble nøye lest og mye pratet om. Det ble skrivet side opp og side ned om fotballkamper nedover i seriesystemet både for herrer og damer. Også ungdomsfotballen ble dekket av avisene som den gang het DTBB( Nå DT) og Fremtiden.

Dagens dekning av breddefotballen er litt annerledes. Nå streames det masse kamper. Det er utrolig morsomt, men vi savner likevel noen av reportasjen fra gamle dager. Derfor at vi fått med Geir Johannessen på laget. Geir har jobbet som lærer frem til han pensjonerte seg i høst. Ved siden av læreryrket har han vært journalist i DT og fotballdommer. For en som har vært så aktiv som Geir er det greit å ha litt å holde på med i pensjonisttilværelsen. Da passer det å fortsette journalistkarrieren i stoppensk.no.

Geir har allerede skrevet noen artikler på hjemmesiden vår fra Liungen Cup, og rundt a-lagene våre mm. Neste sesong vil Geir følge Stoppen SK fra smått til stort og glede oss med artikler på hjemmesiden. Følg med!
Luke 18: Toppidretten til England (håper vi...)

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2021

St.Hallvard vgs og Lier vgs har gjennom et internasjonalt samarbeid med andre skoler i Europa fått til en utveksling av studenter med West London College i England. For St.Hallvard vgs sin del, så er det spillerne som har toppidrett fotball som valgfag som skal være med på turen. Altså valgfaget der Stoppen SK står for gjennomføringen av timene.

Målet var at vi allerede for to år siden skulle dratt over, men grunnet koronaen har det ikk blitt aktuelt før i 2022. Dessverre har det kommet nye restriksjoner, som gjør at det ikke ser helt lyst ut akkurat nå, men vi håper dette endrer seg til avreise i februar.

Det er ikke bare vi som skal reise ut. Vi får også besøk fra West London. De kommer over med en tropp i mai 2022 som skal trene med oss og spille mot oss og andre skoler.

Dette blir spennende.
Luke 17: Samarbeidsavtale med Strømsgodset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2021

Vi har lenge hatt ett uformelt samarbeid med Strømsgodset. Dette har nå blitt formalisert. Avtalen handler i korte trekk om samarbeid i forhold til spillrutvikling, trenerutvikling og litt rundt samfunnsutvikling.

Vi har en lignende avtale med Mjøndalen på guttesiden og med ØHIL og Røa på jentesiden.


Toppklubbene er selvsagt ikke like glade for at vi samarbeider med flere toppklubber, da de ønsker ekslusivitet. For oss som klubb har det aldri vært et alternativ. Vi ser det som viktig å ha samarbeid med flere toppklubber. Det er flere grunner til at det. 

- Vi ønsker at våre spillere som kvalifiserer for et slikt tilbud skal få prøve ut flere arenaer. Mennesker er forskjellig og trives i ulike miljøer. Da må man få lov til å prøve ut det. 

- Vi får flere spillere som får muligheten

-  I fotballen endres arbeidsforhold hele tiden. Den vi hadde et strålende samarbeid med det ene året er ikke sikkert jobber i klubben eller i den rollen året etter. Det gjør at det er dumt å låse seg til en klubb.


Vi takker toppklubbene med Harald Johannessen (Godset), Arne Marcussen(Mjøndalen), Zeid Saleh(ØHIL og Eline Torneus (Røa) for ett godt samarbeid i år. Vi håper å sende enda flere spillere på hospitering i Mjøndalen og Strømsgodset på guttesiden og på hospitering i ØHIL og Røa på jentesiden i 2022!
Luke 16: Stoppenbladet har kommet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2021

Stoppenbladet 2021 er ferdig trykket og delt ut til 2000 husstander i nedre Lier. 

Har du ikke fått bladet i postkassen kan du lese bladet digitalt her:

Stoppenbladet 2021_web.pdf

Her kan du lese ett par av våre tidligere utgaver av bladet:

Stoppenbladet 2020_web.pdf

Stoppenbladet 2018.pdf

Luke 15: Mortens høyeste ønske er at alle i Stoppen SK skal trives

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2021

Tekst: GEIR JOHANNESSEN

I mange år har Morten Hansen gledet barn på Gullaug skole med ulike lærings-aktiviteter inne i klasserommet og ute i skolegården. Nå jobber liungen blant annet med å spre trivsel og glede blant de yngste i Stoppen SK.

- Det er spennende å være sammen med barn hver ettermiddag, forteller Hansen som i 2013 startet å arbeide på FFO i 20 prosents stilling.

Noen år senere ble det enda mer jobbing for Stoppen SK.

- Jeg fikk 40 prosent stilling hvor det i tillegg til FFO skulle jobbes aktivt med inkludering. Da det ble ledig full stilling i 2018 så var det duket bare for å jobbe her, sier Morten Hansen som i tillegg til å ha ansvaret for FFO også er barneidrett - og inkluderingsansvarlig.


Målsetningen med arbeidet hans er følgende:

- Det er ingen tvil om at vi må klare å inkludere barn og unge inn i idretten, og da kreves det samarbeid med kommunen og skolene.

Morten Hanssen har mange jern i ilden for å lykkes i arbeidet sitt.

- Det skal være plass for alle her i Stoppen SK, uansett ferdigheter og bakgrunn. Det stiller høye krav til oss som jobber i klubben, mener en målbevisst ansatt i lierklubben.

- Vi må gjøre vårt ytterste for å legge best mulig til rette for alle som er en del av miljøet i Stoppen SK.

Pandemien har selvsagt ikke gjort det enklere å drive en fotballklubb, men Hansen & co har ikke ligget på latsiden. De har gjort så godt de kan for å holde aktivitetene i gang.

- Hele tiden har vi prøvd å holde en viss grad av aktiviteter slik at de har muligheter til å treffe hverandre. Vi har nok lyktes med opplegget for medlemstallet har økt, spesielt på jentesiden. Det er gledelig, mener Hansen.


Det viktigste for Stoppen i tiden fremover har han også noen tanker om.

- Vi har mistet gode muligheter til leder- og trenerforum, men håper at dette kan bedres i 2022. Holdningskampanje er også noe vi vil løfte fram kommende år slik at de unge (og eldre medlemmene) vil trives enda bedre i klubben vår, føyer Morten Hansen til.

Morten har også bursdag i dag. Vi gratulerer med dagen!
Stoppen SK søker trener(e) til heltidsstilling og deltidsstillinger

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2021

Stoppen Sportsklubb 

er en breddefotballklubb på grensa mellom Lier og Drammen, med nærmere 1000 medlemmer i alle aldre. Vi stiller lag i alle aldersklasser, for både jenter og og gutter. Klubben har i dag åtte heltidsansatte. Stoppen SK driver blant annet FFO og akademi. Vi arrangerer hvert år Liungen cup og flere mindre cuper. Klubben disponerer en rekke fotballbaner, inkludert to kunstgressbaner med undervarme. Mottoet er "Flest mulig - lengst mulig". 

Søker trener(e) til heltidsstilling og deltidsstillinger

Stoppen Sk trenger trener(e) til FFO, Akademi og ulike trenerroller rundt seniorlag og junior herrer. Noen av rollene kan gjøres til heltidsstilling og deltidsstillinger.

Kvalifikasjoner:

Vi er ute etter en faglig sterk person med gode pedagogiske ferdigheter. Også viktig for oss at man er arbeidsvillig og engasjerende.

Titredelse: 1.1. 2022

Søknadsfrist: Snarest mulig

Lønn etter avtale.

Søknad sendes til sportslig leder Kristian Bye-Andersen: kba@stoppensk.no

Luke 14: Cuper i 2022

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2021

Stoppen SK arrangerer som vanlig mange cuper hvert år.

Vintercupene våre er populære for lag fra mange kretser. Allerede i starten av desember er cupene nesten fulltegnet på ungdomsssiden.

Her er datoene det spilles cuper hos oss neste år:

Vintercuper:

G2007: 5.- 6. februar 2022.

G2008:12.-13. februar 2022.

G2009:12.-13. mars 2022.

G/J 2010/2011: 19.-20.mars 2022

Liungen cup:

2014-2016: 11. – 12. juni 2022

2010-2013: 18.-19.juni 2022

2007-2009: 10.-11.september 2022

Futsalcup: 

I desember 2022 for 2013-2014

Vi ser på muligheten for en Akademicup og en cup for FFU, men dette er ikke datofestet enda.
Luke 13: Kretsmestere og avdelingsvinnere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2021

J2008 vant kretsmesterskapet på første forsøk. Jentene vant alle kampene i høst og vant mesterskapet med klar margin. 

G16 ble beste Buskerud-lag i interkretsavdelingen sin, og møtte Mjøndalen som beste Buskerud-lag fra den andre interkretsavdelingen i kretsfinale. Det ble tap mot MIF, men alt i alt en veldig god prestasjon av G16.

J06 vant 2.div J15 i høst. Det samme gjorde J05.

Vi gratulerer lagene med gode prestasjoner!

Luke 12: Gæmliss har blitt snille gutter

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2021

Seniorlagene og dommerne i Buskerud har kåret årets Fair play-lag. Valget falt på vårt 2.lag i 6.div, eller Gæmliss som de kaller seg. 

NFF skriver følgende i begrunnelsen: 

"Blant annet ble det nevnt at det er en fin og hyggelig gjeng som har fokus på egne prestasjoner. Godt voksne spillere som, med sin væremåte, hjelper til å holde god stemning før, under og etter kamp. Dette laget fortjener absolutt en oppmerksomhet for deres Fair Play innsats i årets sesong." 

Gutta fikk utbetalt 6410 kr som premie, fordi det hadde gått 641 dager uten breddekamper på seniornivå siden mars 2019. Disse vil bli brukt til kaffe og fyrstekake.


Gratulerer, gutter. Klubben er stolte av dere!
Luke 11: Fotballskolene våre i 2022

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2021

Stoppen SK sine fotballskoler og fotballcamper er sommerens høydepunkt for barn og ungdom i området. Derfor gir vi dere foreldre nå muligheten til å legge ferien utenfor disse datoene!


I uke 25:

Fotballcamp for jenter

Fotballskole for jenter

I år må vi starte onsdag og avslutter lørdag. Dette fordi Lierskolene holder på helt til onsdag 21.6.

I uke 31:

De to første dagene i Fotballskole ekstrauke

I uke 32:

TINE fotballskole

Fotballcamp for gutter

I uke 33:

De siste tre dagene i fotballskole ekstrauke.

I år starter skolen opp i uke 33. Derfor har vi delt opp fotballskole ekstrauke i to. Torsdag og fredag i uke 31 og mandag til onsdag i uke 33. Påmeldinglinker finner dere i linkene.


Spillere som er tilknyttet Akademiet, deltar på camper og fotballskoler gratis.

Luke 10: Adelskalenderen for herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2021

"Anders Øvermo er kun en kamp bak Martin Gundersen og vil ta over tronen i 2020 om ikke noe helt spesielt skjer". Dette skrev vi i 2019, og noe helt spesielt skjedde faktisk i 2020. Derfor er det først i 2021 at kaptein Anders Øvermo tar over tronen som spilleren med flest kamper i historien for Stoppen SK.

Dessverre endte sesongen med nedrykk. Mye fordi Anders ble skadet midtveis i sesongen. Frem til da hadde han hatt en meget god sesong. Med Anders på banen ble det 4 seiere, en uavgjort og to tap. Uten Anders ble det en uavgjort og fem tap. 

Vi satser på at Anders tar oss direkte opp til 4.div neste år!

 


Totalt
Anders Øvermo77
Martin Lyhus Gundersen70
Thomas Borge58
Tomas Zweidorff57
Lars Granaas54
Oskar Ellingsgard54
Julian Falch Milde53
Petter Narvesen52
Jacob Caspersen47
Jørgen Helen47
Ole Henrik Morken46
Sander Syvertsen45
Deivydas Augustinavicius44
Espen Gustavsen43
Tommy Jahnsen41
Håvard Lislerud40
Håvard Hauge Haakonsen40
Henrik Borge38
Ove Henrik Hals38
Anders Becher Teigen36
Fredrik Hedemark36
Jørgen Holm35
Øivind Syvertsen35
John Andre Mo34
Adrian Dreshaj33
Oliver Sollie33
Eivind Brekke Johnsen33
Stian Green32
Daniel Bye-Andersen32
Per Olaf Welander31
Kristian Borge31
Jonas Semb31
Håkon Myrvang30
Kai Axel Hals29
Krister Kasta29
Michael Labarca29
Thomas Køllersen28
Mathias Helgesen28
Sander Golmen28
Aron Daly27
Daniel Erik Nielsen27
Martin Gilhuus27
Sondre Tønder Sangolt27
Robin Robinsen26
Mats-Haakon Karlsen24
Stian Wesås24
Thomas Sørum24
Jens Henrik Gjørven23
Martin Stokka23
Robin Gard23
Ole Christian Søhoel22
Andreas Thorset21
Hallvard Grøvle Thorkildsen21
Jan-Richard Lislerud21
Magnus Sylling Olsen21
Jochen Well20
Kristian Bye-Andersen20
Henning Martinsen19
Michael Loding19
Per Håkon Lundteigen19
Steffen Hassel19
Egzon Lushi18
Henning Guldbrandsen18
Sigmund Syvertsen18
Thomas Røed18
Ole Jørgen Sylling Berg 18
Fredrick Searis17
Iver Lyng Brekken17
Kristian Simonsen17
David Breiby16
Dennis Ruud Olsen16
Emil Christensen16
Mads Nilsson16
Sindre Jordanger16
Steffen Sutherland16
Thomas Syvertsen16
Ivar Magnus Iversen16
Robin Chapman16
Andreas Arentz15
Herman Ottesen15
Shivan Ghazi Aziz15
Nils Christian Svere15
Hazir Ademi14
Lars Bjørnerud14
Ramin Ghazi Aziz14
Fredrik Guul Green14
David Daae Meyer14
Mathias Røine13
Sondre Skandsen13
Daniel Hermansen13
Sindre Johansen11
Thomas Ruth11
Andreas Carlsen10
Mathias Røed10
Oliwer Bednarz10
Erlend Skagestad9
Mathias Kolstad Holm8
Ola Øritsland8
Tamim Ansari8
Peter Kovacs8
Rudi Holloman8
Dag Emil Hovde7
Foad Ali7
Joachim Runden Andersen7
Trym Otterstad7
Vegard Undersaker7
Sarangutti Sriskandarajah7
Herman Westerlund7
Anders Klemetsdal6
Fredrik Pedersen6
Jostein Hellumsand6
Petter Nystrøm6
Ola Åsly Teigen6
Antoni Jemiol5
Kristian Becher5
Kristian Langseth Nyheim5
Markus Kentsrud5
Stian Påsche5
Anton Rasmussen5
Martin Ek Åsheim5
Kenneth Strysse4
Kristian Sommer4
Stian Kleven4
Suleyman Erkøk4
Sander Fredbo4
Scott Lyhus Lehar4
Oguzhan Mutallip4
Adam Soot Nilsson3
Alexander Valo3
Eivind Sundet3
Erlend Rudi3
Jens Ingebretsen3
Kristoffer Knigge3
Marius Vilhelmshaugen3
Mukthar Shah3
Viktor Nagelsaker3
Valmir Thaqi3
Sebastian Finsrud3
Andreas Ask2
Filip Haugberg2
Gabor Valo2
Gentrit Januzi2
Kasper Frøjd2
Kristian Marheim2
Sondre Stokka2
Jonas Malmstrøm2
Aage Golmen1
Andreas Berg1
Belal Abu Shawish1
Bjørn Ole Eriksen1
Einar Ask Røed1
Fredrik Stokke1
Gaute Kruse-Nilsen1
Hermann Rhoden1
Karan Singh Bhellay1
Kim Kristiansen1
Martin Vosseteig1
Panpeth Intharaksa1
Torjus Hovidsen1
Vikram Gupta1
Eirik Sande Kristoffersen1
Einar Tofteng Tømmerhol1

Luke 9: Akademiet. Litt om tilbudene vi har

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2021

Første året med Akademiet nærmer seg slutten. Koronaen har hindret oss i få gjort alt vi ønsket, men likevel har vi fått gjort mye i løpet av året og mange har hatt en fin utvikling.

I vinter vil spillerne få brynet seg mot gode motstandere i en vinterserie som våre Akademitrenere har satt i gang. I helgen var 2008/2009 i aksjon mot bla. Sarpsborg 08, som regnes som kanskje Norges beste 2008-lag. Enorm læring for gutta, og en fin målestokk for hva som kreves videre.

Akademiet er åpent for alle, også spillere utenom Stoppen SK og kan være en fin ekstra arena for spillere som ikke har kommet inn i toppfotballen, men som har ambisjoner og ønske om å satse på fotballen.

Akademiet er for spillere født i 2007-2009. 

Spillere født i 2010 og 2011 som deltar på Stoppen SK FFO kan hospitere på Akademiet.

Det legges opp til turneringer i Spania og Danmark neste år. 

I tillegg kommer:

 • Tre akademitreninger i uka
 • En morgenøkt i uka. Styrkeøkt via zoom.
 • Treningskamper mot de beste lagene i Norge
 • Profilering på sosiale medier  
 • Tett oppfølging med jevnlige samtaler og belastningsstyring av trenere

Påmeldingslink og info:

https://app.rubic.no/Public/Events/1232


Vi har også pakketilbud for noen årsklasser som går over kortere perioder:

2007

For spillere født i 2007 tilbys en pakke med treninger og en cup.

To treningsøkter i uka i januar, februar og frem til cup 17.-18.mars i Vilnius (tilsvarende cup hvis fullt)

Pakke pris: 3500 kr, pluss flyreise og opphold Vilnius.

Påmeldinglink:

https://app.rubic.no/Public/Events/2631


2012-2013

For 2012-2013 inneholder 10 treningsøkter på søndager, samt to turneringer.

Vi er allerede i gang, men har fortsatt ledige plasser. 

https://app.rubic.no/Public/Events/2619


Ta kontakt med Lars Granaas eller Kjetil Bergh på akademiet@stoppensk.no hvis dere har spørsmå
Luke 8: Påmelding til FFO er åpnet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2021

Lurer du på hvordan det er på FFO?

Ta en titt på filmen som vår mediaansvarlig, Martin Ek Åsheim har lagd:

https://fb.watch/9MnRa-3X-c/

Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. 

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredag

2015: Mandager og onsdager


Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2011), onsdager (2014-2015) og torsdager (2012-2013). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.


Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Fra 3.januar til 14.januar har vi aktivitetsdager mandager, onsdager og fredager for 2012-2015. Dette som et alternativ til SFO. Vi kjører dagene det er 10 påmeldte eller mer.

Vi setter opp taxi hjem fra FFO, men kun hvis det er minimum tre spillere påmeldt i taxien.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.

Generell info og retningslinjer FFO.


Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/e3f3064ac424a80e0abec999e9ac6d17


Luke 6: Bakken blir utviklingsleder for jentefotballen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2021

I 2022 tar Thomas Bakken steg opp og blir utviklingsleder for jentefotballen i Stoppen SK.

Han vil ha ansvaret for hospitering internt og for hospitering eksternt, primært til toppklubbene som vi samarbeider tett med, Røa og ØHIL. Det vil være et tett samarbeid mellom Thomas og trenerteamet rundt a-lag damer.

Thomas vil være hovedtrener for J2007 og J2006/2005. 

Han er også årgangsansvarlig for J2008 og J2009.

Det er liten tvil om Thomas Bakken kommer til å sette sitt preg på jentefotballen i Stoppen SK neste år.

Vi ønsker Bakken lykke til!
Luke 5: Kim Olav Østhagen blir Stoppen-trener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2021

Kim Olav Østhagen skrev i november under på en kontrakt som gjør han til Stoppen-trener i 2022.

Kim Olav kommer til å være med i trenerteamene på G16 og junior herrer. Han kommer til å være en del av teamet på Stoppen SK Akademiet, i tillegg til at han vil delta litt på satellitt etter behov.

Han er opprinnelig fra Drammen, men har bodd i Notodden de siste 6 årene hvor han har studert og tatt en bachelor i idrett og kroppsøving.  I år har han vært spillende assistenttrener for Snøgg i 4.div og hatt hovedansvaret for Snøgg J15. Etter årets sesong har han også vært en del av et trenerteam for Øvre Telemark som har ansvaret for sonelag 08 jenter/gutter og 09 jenter/gutter.  

For ett par uker siden ble han formelt UEFA B-trener.

Det som spiller han har mest erfaring. Han har vært i Strømsgodset, Spa/Bra (da de var i 3.div), Drammen FK, Notodden, Snøgg mm. Til sammen har han litt over 100 kamper i 2.div + flere kamper nedover i systemet. 

29-åringen tar med andre ord med mye erfaring inn i klubben.

Vi ønsker Kim Olav hjertelig velkommen!

Luke 4: Adelskalender damer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2021

Endelig kan vi oppdatere adelskalenderen for damelaget. Riktignok ble det bare en halv sesong.

Khatima Haidiri er en strålende spiller og ambassadør for klubbens a-lag. Hun ligger nå fem kamper foran storskårer Silje Nygård. Vi håper å se årets kaptein og visekaptein på banen i 2022 også!

Oversikt over kamper gjennom tidene for a-lag damer pr 4.12.2021:

 

NavnTotalt
Khatima Haidari43
Silje Nygård38
Marte Myrset Skinnemoen34
Asa Fjalarsdottir34
Hannah Solheim31
Maiken Hovelsaas31
Fanny Schouten Hansson31
Hanne Westerlund31
Oda Fredriksen Mykstu29
Elise Furuheim29
Mathilde Nordahl-Olsen28
Rikke Raknes Flåten28
Maria Toverud27
Hannah Martens Meyer27
Kristina Berg25
Cecelia Fredriksen Melstveit25
Maja Aavatsmark22
Sofie Mei Nordli21
Kaja Ekeberg20
Marte Lie20
Hedvig Nordby Skalleberg19
Jenny Marie Skinnemoen18
Anja Alvdal17
Anne Ødegaard-Hansen17
Stine Austad17
Stine Lie17
Mina Kristine Eriksrud17
Caroline Engeset16
Frida Marie Rørvik Ugstad16
Ingvild Borge Lied16
Maria Hansen Kilset16
Marte Eliassen16
Fiona Kristoffersen16
Ignethe Aaby15
Linn-Karine Ulstrup15
Aurora Thaqi14
Amanda Manojlovic Hafskjold13
Ella Raugland13
Guro Raastad13
Sunniva Sølverud Larsen13
Susanne Ellingsen13
Rosemary Sandmoe13
Therese Søderman Svalastog13
Elise Devold Eidsvig12
Soorin Saba Bamdadsoofi12
Sarah Jørgensen12
Nora Myrvold Hansen11
Heidi Jordheim10
Pia Henriette Aanes Christensen10
Selina Marie Kortvedt10
Elsa Kristine Aale Sørum10
Mina Marie Aale Sørum10
Andrine Golmen9
Caroline Juel Næslund9
Christine Helling 9
Emilie Sørum9
Alisa Ibisevic9
Rebecca Elstrøm9
Aurora Eriksen8
Emilie Aasland Moen8
Hanna Jønland8
Lisa Bruun Paulsen8
Live Rushfeldt Deila8
Maria Solend8
Thale Rushfeldt Deila8
Amalie Klauset Raknes7
Sara Mørk Mathieson7
Caroline Ulleberg6
Anniken Endresen5
Kristin Haukelidsæter5
Selma Johansen5
Aina Andersen Hamarsland4
Elisabeth Heidenstrøm4
Helena Larsen Åstveit4
Martine Bjørmark4
Ninni Bjørlo Lærum4
Vilde Sølverud Larsen4
Malin Østensen4
Nadia Lindquist4
Aina Kristine Paulsen3
Malin Lahn Flor3
Ariane Lindsetmo3
Ingrid Helen Bakken2
Ragnhild Mizda2
Saba Soofi2
Aminata Gbetuwa2
Mia Owsinski Turunen2
Kine Green Pedersen1
Kaja Fagerli Hilt1
Thea Fagerli Hilt1
Mathe Gustavsen1
Thea Theiste Haugland1Luke 7: FFO-forbilder og utviklingsarena

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2021

FFO navnet kan til tider være litt misvisende, da den ofte forbindes som et alternativ til SFO. Begge deler er et aktivitetstilbud etter skoletid, men mens SFO er fra 1.-4. trinn varer FFO ut hele barneskolen. 

På FFO har vi et sportslig og et sosial utviklingsløp fra de begynner i 1.trinn til de slutter etter 7.trinn.

For 5.-7.trinnselever er ikke lengre FFO en erstatning for SFO, men ett godt sportslig tilbud for spillere som vil trene mer. I år har vi hatt over 60 spillere som har hatt dette ønsket.

I august ble 2009 det eldste kullet og de har stort sett trent med 2010 og 2011 tirsdager og torsdager. Fredager er det 2009 og 2010 som har trent sammen, mens 2011 har trent med 2012.

Vi er mange nok til å trene i grupper etter årskull, men har de siste årene bevisst valg å trene flere årskull sammen når de blir eldre.  

Ofte har spillere og foreldre en oppfattelse om at den beste utviklingen er å hospitere med eldre spillere. Det er selvsagt bra, men ikke hver eneste gang. Ved å spille med yngre lærer man seg også en del andre egenskaper som er viktig på en fotballbane. Hvis du alltid spiller med eldre og bedre spillere, når skal du da lære å ta ansvar? Stå frem som leder og sørge for at laget ditt vinner? Det er også en egenskap som må trenes.

Våre 2009-modeller er de eldste på FFO. De har tidligere hatt veldig gode rollemodeller når de spilte med 2007 og 2008, og de er nå veldig gode rollemodeller for 2010 og 2011. Det er utrolig gøy å se hvordan 2011-spillerne har hevet seg flere nivåer ved å spille med eldre fordi 2009-spillerne gjør de til bedre spillere gjennom å rettlede og være positive. Samtidig ser vi hvordan 2009-spillerne vokser på ansvaret de får.

Øktene for de eldste er nesten utelukkende spill hvor vi coacher på de ulike spillfasene i NFF sin landslagsskole. Dere som er litt ekstra engasjert kan les om det her.

Fra en spillerutviklers perspektiv er det utrolig morsomt å få være en del av spillernes reise. FFO er mer enn bare ett sted hvor det drives aktivitet. Det er i høyeste grad også et sted for utvikling sportslig og sosialt.
Luke 3: Bli en del av onsdagsgjengen!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2021

Hver onsdag har vi seniortreff på klubbhuset på Lier stadion. Mellom 10-11.30 møtes eldre for en hyggelig samtale, vafler og kaffe og en liten aktivitet hvis ønskelig.

Trenger dere hjelp til å komme til treffet, så henter vi dere hjemme og kjører dere hjem i etterkant.

I tillegg til de vanlige onsdagstreffene har vi planer om å dra på turer siste onsdagen hver måned. I tillegg blir det noen onsdager med litt eksta servering. Da drar vi enten på Lierkroa eller ett annet spisested i området. Foreløpige turer som er planlagt er Lier rundt-tur, Blaafarveværket og Consto Arena.

I Lierposten kan dere lese om den siste turen vi hadde, som gikk til  Marienlyst stadion:

https://www.lierposten.no/nar-alle-kompisene-er-borte-ma-man-finne-andre-a-vare-sammen-med/s/5-65-209127

Har dere lyst til å delta eller dere har besteforeldre som dere tror kan være interessert?

Ta kontakt med Thomas Bakken på tlf 90176365  eller Thomas.h.bakken@stoppensk.no 

Luke 2: Kim Thomassen blir dametrener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2021

Siden 2017 har vi nesten årlig jobbet med å få Kim Thomassen som trener for a-lag damer. Endelig har vi lykkes!

Kim er en erfaren dametrener som er kjent for å skape gode miljøer. Sammen med solid faglig kunnskap og et enormt engasjement er vi sikre på at 31-åringen vil gjøre a-lagdamer til flaggskipet vi ønsker at det skal være på jentesiden.

Kim har de siste årene vært trener i Eik-Tønsberg i 2.div. Før det var han assistentrener i Kolbotn. Sine første år som trener på a-lag damer var da han bygde opp a-laget til ROS.

Kim er også trener på NFF Buskerud kretslag J2007, hvor han har flere Stoppen-jenter på laget.

Sammen i trenerteamet har han med seg Martin Ek Åsheim, Nils Arne Hansen og Magnus Øverby.

Første økt for Kim blir i dag. Vi gleder oss og ønsker Kim velkommen med på laget.

Sjekk ut vår instagram for å se intervjuet vi gjorde med Kim da han skrev under for klubben.
Luke 1: Velkommen til årets julekalender

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2021

Velkommen til årets julekalender.

Som tidligere år vil vi presentere nyheter og arrangementer for kommende år, samt et tilbakeblikk på året som har vært.

Nytt av året er at vi kommer til å ha to seperate julekalendre. En på instagram og en på hjemmesiden/facebook.

Kos dere med våre julekalendere og tell ned til jul sammen med oss!
Luke 24 - Stoppern ønsker dere en riktig god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Nov 2021

Endelig er det klart for julaften.

Stoppern ønsker på vegne av Stoppen SK alle der ute en riktig god jul.

Ta vare på hverandre!
Akademiet: Ekstratilbud for 2012-2013-spillere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Nov 2021

Akademiet ønsker å gi 2012 og 2013-spillere en ekstraaktivitet i løpet av vinteren.

Dette er et tilbud i regi av Akademiet og Akademiet stiller med sine trenere. 

Spillerne trenger ikke være tilknyttet Akademiet eller FFO for å delta. 


Tilbudet gis som en pakke:

Pakken inneholder 10 treningsøkter på søndager, samt to turneringer.

Turnering 1 går i Valhall 17.-19.desember.

Turnering 2 er ikke bestemt enda. Det kan bli en invitasjonsturnering som vi inviterer til.

Øktene vil gå søndager på følgende datoer:

28.11,5.12, 12.12, 16.1, 23.1, 30.1, 20.2, 27.2, 13.3, 20.3.

Øktene starter 17.00.

Legg merke til at det kan komme endringer på datoer her.


Pakkepris: 3000 kr

Påmeldingslink:

https://app.rubic.no/Public/Events/2619


Første økt blir søndag 28.11.

Vi setter igang tiltaket ved minimum 10 påmeldte.

Stoppen SK søker trener(e)

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2021

Stoppen Sportsklubb 

er en breddefotballklubb på grensa mellom Lier og Drammen, med nærmere 1000 medlemmer i alle aldre. Vi stiller lag i alle aldersklasser, for både jenter og og gutter. Klubben har i dag åtte heltidsansatte. Stoppen SK driver blant annet FFO og akademi. Vi arrangerer hvert år Liungen cup og flere mindre cuper. Klubben disponerer en rekke fotballbaner, inkludert to kunstgressbaner med undervarme. Mottoet er "Flest mulig - lengst mulig". 

Søker trener(e)

Vi søker trenere til junior- og G16-laget vårt. Vi ønsker helst at en trener dekker begge lagene, men dette er ikke ett krav. Treneren vil gå inn i eksisterede trenerteam.

Formell trenerutdanning og trenererfaring er en fordel, men ikke et krav. Utdanning og kompetanseutvikling for  deg som trener tilbys av klubben.

Det vil være mulig å sette sammen en større trenerstilling gjennom jobb på FFO, sone- og satellitten som klubb drifter for krets.

Godtgjørelse etter avtale.

Søknad sendes kba@stoppensk.no
Damelaget beste Buskerudlag- Trenerteamet er godt fornøyd

Postet av Stoppen Sportsklubb den 31. Okt 2021

Tekst: Geir Johannessen

 Det endte med en solid 7. plass i debutsesongen i 3. divisjon for det unge damelaget til Stoppen. - Vi har gjennomført en vellykket sesong, oppsummerer hovedtrener, Vegard Teigen Strandslett.

Etter 2-1 triumf i siste seriekamp mot Solberg var det dermed klart at lierlaget klatret forbi Modum FK og ble best av lagene i Buskerud. Rebecca Elstrøm satte inn det avgjørende målet etter 70 minutters spill og dermed var tre poeng sikret.

Stoppen endte til slutt med 11 poeng på 10 kamper, mens Modum havnet på plassen bak med 10 poeng. Solberg oppnådde 6 poeng og plasserte seg på 10.plass, mens Lier havnet på 11.plass og må sannsynligvis ned i 4. divisjon.

- Vi avsluttet sesongen med å spille 1-1 borte mot Storm, mens det ble seier hjemme mot SSK. Jentene har all grunn til å være fornøyd med denne sesongen som også ble spesiell på grunn av korona, fortsetter Stoppen-treneren.

- Vi har et meget ungt lag som består av spillere i alderen 16-20 år, og målsetningen var å holde oss i denne divisjonen. Den sterke innsatsen til jentene har vært mye av årsaken til at spillerne har opplevd sesongen positivt, sier Vegard Teigen Strandslett.

 

Møter Strømsgodset

 Og en ting er helt sikkert, neste sesong blir en attraksjon rikere når Strømsgodsets damelag rykket opp fra 4. divisjon. Det satses for fullt rundt drammenslaget som var ubeseiret gjennom sesongen.

-Vi gleder oss til å møte Strømsgodset, det blir spennende, mener Teigen Strandslett som har bevilget jentene litt "fri" fremover, men når 2022 er et faktum vil fokus være å trene godt nok til å hevde seg også neste sesong.

For rekrutteringen er meget god i Stoppen hvor Thomas Høgslund Bakken følger nøye med på jentenes utvikling.

- Jeg samarbeider tett med Vegard og det er motiverende at talentene våre får sjansen på a-laget. Da får de trening i ung alder med samspill sammen med de mer rutinerte spillerne, mener liungen.

PS! Vinner GØIF/Helgerød den utsatte matchen mot Lier blir de seriemester i 3. divisjon, mens Hønefoss BK 2 havnet på 2. plass med 24 poeng. Ørn Horten følger poenget bak på 3. plass.

Påmelding for FFO 18.okt-18.des er åpnet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Sep 2021

Det er nå mulig å melde seg på FFO fra 18.okober til 18.desember. 

Påmeldingslink

For de yngste årskullene kommer vi til å variere med å være ute og inne avhengig av været. Vi er i Lierhallen når vi går inn.

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2011), onsdager (2014-2015) og torsdager (2012-2013). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.


Liungen cup 2021 - nr 36. i rekket vel gjennomført

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Sep 2021

Det har vært en sann fryd å se alle de glade barna og ungdommen som har fått spilt cup igjen og fått skikkelig cup stemning. Dette er noe de har ventet på lenge og de fortjente det så vel!!

28-29. august ble det spilt 573 3er og 5er kamper fordelt på 191 lag.

4-5. september ble det spilt 420 7er og 9er kamper fordelt på 140 lag.

18-19. september ble det spilt 154 9er og 11er kamper fordelt på 65 lag og 3 forskjellige arenaer. Liungbanen, Brakerøya banen og Lier stadion.

Det blir ikke fotball uten dommere og de to første helgene hadde vi 60 klubbdommere som var i aksjon. Mange av disse var helt ferske og dømte sine første kamper disse helgene. Takk til dere alle!

På ungdomscupen samarbeider vi med NFF Buskerud og har kretsdommere som får veiledning og videre utdanning gjennom cupen. En vinn vinn situasjon for alle og som sakt, uten dommere blir det ingen fotball.

Det er blitt konsumert bla 3000 vafler, 1200 slush, 2200 kaffekopper og 700 fruktbeger og smoothie. Det har vært en fest fra start til slutt for både liten og for stor.

Men, uten alle de foreldrene som stilte opp på sine dugnadsvakter hadde ikke dette arrangementet vært mulig å gjennomføre. Det ble lagt ned ca 3500 dugnadstimer denne helgen.

Alle i styret og i administrasjonen er stolte av å ha en slik fantastisk dugnadsånd i klubben!

Tusen takk til alle dere som la ned alle disse dugnadstimene, til dommerne og til alle treneren som loset barna og ungdommen gjennom den 36. Liungen cupen på en formidabel måte!!

Vi sees i 2022!

Trine Pettersen


Stoppen-jenter hoppende glad for å nå finale i Liungen Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2021

Det ble en thriller av en fotballduell på hovedbanen da Stoppen jenter ( f 2006) slapp jubelen løs etter et nerveprirrende drama i semifinalen mot Storm (Skien). 

 Tekst: Geir Johannessen

 - Jeg er utrolig stolt av det jentene har prestert i helgen, roser hovedtrener, Thomas Høgslund Bakken som fulgte spent med på sidelinjen da straffespark-konkurransen ble gjennomført.

Till slutt kunne nemlig Stoppen kaste seg rundt halsen på hverandre  og servere seiersdansen til ellevill jubel fra foreldre og mange flere rundt gressbanen.

Det endte 1-1 etter ordinær spilletid, mens straffene ble avgjort til hjemmelagets fordel med 7-6. Snakk om spenning da finalebilletten ble sikret.

Stoppens stolte trener kastet seg hodestups i seieres-jubelen og kan ikke få fullrost spillerne nok.

-De brettet opp ermene og gikk i duellene med rett innstilling. Her var det ikke snakk om å gi seg underveis, føyer Thomas Høgslund Bakken til.

I finalen møtte Stoppen også tøff motstand da Borre stod på motsatt banehalvdel da matchen ble blåst i gang. Her endte det med 0-1 tap etter 40 minutters spill.

- Jentene står opp foir hverandre og gjør en solid kamp, selv om vi taper. Det er gøy å følge med på sidelinjen.

Thomas og hans trenerkollegaer, Tommy Berg og Kaja Westerlund har tydeligvis gjort mye positivt med denne spillegruppen som har blomstret mer og mer på banen denne seongen.

-De var bare seks-syv spillere i begynnelsen av sesongen, men så har det kommet mange flere til. Vi har fokusert på det sosiale både på treningene og i fritiden. Jentene skal ha glede av å spille fotball og da må vi gjøre noe positivt sammen.  

- Vi har hatt pizzakos her noen ganger hvor vi har senket skuldrene og bare hatt det gøy. Litt trening har det samtidig blitt ute på kunstgresset. I tillegg har vi dratt til Engersand for å bade i sommer. Det har gitt enda mer samhold i spillegruppa, mener Thomas Høgslund Bakken.

Og føyer kjapt til

-Alt dreier seg ikke bare om fotball, men det å ha det gøy sammen er utrolig viktig.

I seriespillet har det også blitt mye å glede seg over for Stoppenlaget, som troner øverst på tabellen (1.divisjon). Her har det blitt tre seire og en uavgjort  hittil i høst.

-Det er moro å få være hovedtrener for dette laget og denne helgen kunne ikke ha blitt bedre, stråler Thomas Høgslund Bakken.
Kristian (13) i ekstase - men så kom nedturen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2021

Det så lyst ut for Kristian Solvang Nordal og lagkameratene på ett av Stoppen-lagene (født 2008), og da var det all grunn til å slippe jubelen løs etter triumf mot Konnerud i sluttspillet.

Tekst: Geir Johannessen

I 1/8-delsfinalen ble det en meget spennende sluttfinish av matchen hvor Stoppens unge menn kunne heve armene til værs etter kampslutt. Seieren lød på 1-0.

-Nå håper jeg å vi vinner finalen også, forteller en smørblid 13-åring etter kampslutt.

- Vi er god nok til å vinne, føyer Kristian kjapt til.

Det gror svært godt i de aldersbestemte klassene i Stoppen, og under Liungen Cup var denne årgangen representert med hele tre lag. Kristian Solvang Nordal spilte en sentral rolle i bakre rekker på ett av disse lagene, og han kunne puste lettet ut og juble det beste han kunne da dommeren endelig blåste av duellen mot de rødkledde fra Drammen.

-Det ble litt tøft utpå banen, medgir backen da det hardnet litt til de siste minuttene. Men hjemmelaget holdt ut og vinner "slaget" på bane 4 etter nettsuser av Marius Giseth tidlig i denne kampen.

I kvartfinalen møttes to Stoppenlag og også her ble det en meget severdig og jevn fight mellom lagkameratene fra Stoppen.

En heading i siste sekund ble avgjørende for Stoppen 1 som dermed avanserte videre til semifinalen, mens Kristian & co ikke nådde helt opp denne gangen. Men nære på var det absolutt..

Stoppen 1 havnet til slutt på 3. plass etter sterk 3-1 seier mot Haugfoss i bronsefinalen.

I klassen gutter 2007 ble det imidlertid mye å juble for da Stoppen slo til med å beseire Flint 1-0 i finalen, og dermed kunne 14-åringene heve den aller største pokalen til værs under premieutdelingen. 

Totalt var det 65 lag med i Liungen Cup (9-er og 11-erkamper), fordelt på omlag 1 000 spillere. Stemningen på og utenfor banene var det ingenting å utsette på -  både lørdag og søndag. Nok en vellykket turnering var i boks for Stoppen etter en solid dugnadsånd.  

Stoppen med ny triumf - gøy å spille fotball igjen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Aug 2021

Etter halvannet år er breddefotballen i gang for fullt, og Stoppens menn i 4. divisjon har fått en flying start med to seire og et tap.

- Det er skikkelig moro å være i gang igjen, forteller målskytterne Matias Røed (18) og Julian Falch Milde (26).

 Tekst/foto: Geir Johannessen

Stoppen sesongåpnet med 2-1 seier mot Konnerud på eget kunstgress, mens det ble 0-2 tap for Kongsberg på bortebane (gress). Fredagskveld ventet så Jevnaker på motsatt banehalvdel på hjemmebane, og det ble en ny opptur for lierlaget som i løpet av to minutter knallet til med nettsusere.

Julian Falch Milde satte gjestenes forsvar på prøve da han etter 18 minutters spill plasserte ballen forbi en sjanseløs siste skanse. En psykologisk viktig scoring for Stoppen.

Da er det god grunn til å slippe jubelen løs. Bare få minutter etterpå er det så juniorspilleren, Matias Røed sin tur til å gjøre Jevnaker-forsvaret til statister.

Han feide forbi to oppassere og fant nettmaskene på utmerket vis, uten tvil en flott enmannsprestasjon.

- Jeg fokuserte på å sette ballen til side for keeperen, og det lyktes jeg med. Gøy å score mål og vinne kampen, stråler 18-åringen.

Jevnaker hadde grepet på spillet det første kvarteret, men spillerne ble overrumplet da Stoppen smelte inn to kjappe nettsusere. Bedre ble det ikke like før pausesignlaet  lød da gjestenes midtstopper, Martin Andersen-Gott satte ballen i eget nett. Det skjedde etter at Julian Falch Milde var på farten på ventstrekanten, og sendte i veg et innlegg som endte med at ballen forandret retning og suste inn mellom stengene. Dermed en trygg 3-0 ledelse da spillerne tok velfortjent hvile.

 

Seks poeng

2. omgang ble uten scoringer for hjemmelaget, mens gjestene fra Hadeland fikk sitt trøstemål fra straffemerket helt på tampen av kampen.

- Alle seire kommer godt med, og vi har fått en solid start på sesongen, forteller hovedtrener, Lars Granaas etter 3-1 triumfen mot Jevnaker.

- Vi har trent godt i hele korona-perioden, men er selvsagt usikre på nivået på motstandernes mannskap. I denne matchen skaper vi sjanser, scorer to raske mål og får den roen vi trenger. Det er mange unge spillere på laget vårt og de aller fleste har tilhørighet til Lier. 

Granaas er ikke i tvil om at Stoppens filosofi er å satse på de unge talentene som er i bygda.

- Vi satser på og følge godt opp lokale unggutter som kan ta steget videre, mener sjefen på sidelinjen. Han har hovedansvaret for troppen, men har god assistanse av Thomas Røed og Harald Johannessen.

Når det gjelder resten av sesongen 2021 så har Lars Granaas følgende spådom:

- Vi satser på å etablere oss på øvre halvdel av tabellen, så får vi se når opptellingen av poeng er i boks

PS! Neste duell i 4. divisjon for Stoppen er mot Birkebeineren og den spilles på gress fredag 27. august kl: 19.00 

Røed i ferd med å sette inn 2-0 skåringen
Torsdag starter Stoppen SK Telenor Xtra FFO opp

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Aug 2021

Torsdag starter vi opp med FFO igjen. Over 250 spillere er meldt på fra august. Det er ny rekordpåmelding for vår FFO. Nye rekorder på deltagere har vi også hatt på TINE fotballskole og fotballskole ekstrauke i august, så det gror godt i barnefotballen. Spesielt gledelig er det å se at vi har fått med mange jenter i år. 

Nytt av året er det også at vi får med spillere fra Sylling og Oddevall skole. Det gleder vi oss veldig til.

På tross av rekordpåmelding så har vi fortsatt noen ledige plasser i enkelte kull. Sjekk ut linken for å se om det er plass:

https://www.superinvite.no/#/invitation/5c16b0d099fd16c49462fb3c951b3ebf

Ønsker dere en prøvetime for barnet deres tar dere kontakt på FFO@stoppensk.no. Vi kan dessverre ikke ha prøvetimer dager der årskullet er fullt.

Er dere fra Sylling eller Oddevall og ønsker å være med på dette kan dere sende mail til samme adresse.

Vi er klare for ny sesong. Dette blir gøy!
Seniortreff onsdag 9.juni

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Mai 2021


Stoppen Sportsklubb har startet opp et nytt prosjekt vi har kalt «På lag med den eldre delen av befolkningen». Prosjektet er et samarbeid med Stiftelsen Dam. Prosjektets mål er å skape treffpunkt på klubbhuset vårt for aldersgruppen 65+.  

Pandemiens konsekvenser for det enkelte mennesket er fortsatt krevende å spå, men en del forskning og undersøkelser tyder på at mange eldre har følt på ensomhet og isolasjon det siste året. Mange eldre har hatt svært lite besøk fra sine nærmeste. Vi vet at mange eldre har små nettverk fra før. Da kan de negative konsekvensene bli store for den enkelte.   

Prosjektet vårt skal legge til rette å skape en god og trygg møteplass der de eldre kan være sosiale. Vi ønsker også å tilby innslag av fysisk aktivitet. Vår målsetting er at eldre som opplever isolasjon, ensomhet og utenforskap i livet sitt skal ha en møteplass å komme til. Her skal de få mulighet til å bygge nye relasjoner med andre.  

Vi har også et stort fokus på at alle deltagerne skal møtes med omsorg og empati. For deltagere som har lyst til å være med er det verdt å merke seg at det er ingen krav om innmelding i klubb, og at dette tilbudet er helt gratis for deltagerne.  

Vi har et mål om å ha et ukentlig onsdagstreff fra 10:00-11:30. Deltagerne som ønsker å være med kan bli hentet i minibuss hjemme hos seg selv. Disse blir kjørt til Stoppen Sportsklubb sitt klubbhus der det vil bli servert noe å bite i. Etter lunsjen vil vi sette i gang aktiviteter som skal bestå av lavterskelaktiviteter, sånn at alle deltagerne kan være med og føle mestring.  Ta kontakt med Thomas Bakken på tlf 90176365  eller Thomas.h.bakken@stoppensk.no ved behov for henting.

Eksempler på aktiviteter skal være gåturer med og uten staver, yoga på klubbhuset og enkle styrkeøvelser med bruk av strikk og manualer. Når aktivitet og lunsj er over, så kjører vi deltagerne hjem til seg selv 11.30, slik at alle er tilbake igjen til ca. klokka 12.00.  Slik vil et onsdagstreff foregå hos oss. Vi ønsker å legge inn fire ekskursjoner med minibussen. Turer til Drammen, omvisning Marienlyst stadion, Bragernes kirke, kan være eksempler på dette. Dette ønsker vi å tilby for å skape enda sterkere sosiale bånd mellom deltakerne våre.
Sportslig leder: Politikerne svikter ungdommen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mai 2021

Jeg må bare få sagt det. Frustrasjonen er enorm.  

I denne pandemien vi er i synes jeg styresmaktene har sviktet idretten. 

Frykten for smitte har trumfet alt og det får konsekvenser.

Idretten betyr mye for mange. Veldig mye. Mangelen på idrett får fysiske og psykiske følger. Det vet vi som jobber med dette. Spillere som har vært superivrige slutter å trene fordi de ikke lengre har noe å se frem til. Spillere slutter i hopetall. Spesielt ser vi det i de sårbare årene fra 15-19 år. Det er svært uheldig.

Søk opp psykisk helse + FHI på nett. Eller psykisk helse + Nakstad. Eller psykisk helse + Guldvog. Dere skjønner hva jeg mener. Faktisk snakker ingen av disse om psykisk helse under pandemien. De har kun hatt fokus på å stoppe smitte. Kan man virkelig ikke tenke flere tanker samtidig? 

 Nå skal det sies at jeg fant noe da jeg søkte på Guldvog og psykisk helse. Han la nemlig frem en rapport som viste følgende: 

" – Unge voksne opplever å ha mistet mye det siste året. I alt oppgir en av tre, 29 prosent at deres psykiske helse har blitt dårligere det siste året, sier Guldvog.

For de yngste gruppene som er spurt i undersøkelsen svarer imidlertid hele 54 prosent at deres psykiske helse har blitt dårligere, mens 52 prosent i aldersgruppen 25–34 år oppgir det samme. "

Idretten kan hjelpe på unge menneskers psykiske helse, men myndighetene lar fortsatt ikke breddefotballen, les seniorfotballen, spille kamper, ikke engang vanlig trening er lov. Helsemyndighetene er ikke redd for smitte i selve spillet, men pølsekøer og at at man reiser over kommunegrenser.  På tross av forskning som viser at det er lite smitte og at breddefotballen er åpen i de fleste andre land, velger Høie og Raja å stå på sitt. Med den eneste begrunnelsen av at man kan ikke åpne opp alt samtidig, eller Høie sitt siste bidrag: Alle kommer til å blåse i en-meteren hvis breddefotballen får åpne opp. Forventer Høie virkelig at alle plutselig skal oppføre seg som at smitten er borte?

Breddefotballen har vært steng siden pandemien begynte. Hvordan kan da regjeringen vite hvordan smitten vil være når de aldri har prøvd å åpne den opp?  

Nå kan man endelig spille kamper igjen i barne- og ungdomsfotballen. Det vil si innenfor kommunegrensene. Det er jo helt topp for Drammen kommune, som har lag fra Svelvik til Vestfossen, men for Lier er det helt tragisk. Ungdomslagene våre er satt opp med kamper mot hverandre eller av og til ett Lier IL-lag. Siden det er så få lag å spille mot er det ikke nivådelt. Våre a-lagsspillere herrer som holder junioralder skal spille kamp mot et Lier-lag som i utgangspunktet skal spille 2. divisjon junior. Blir feil for alle og motivasjonen helt borte.

Et lag i barnefotballen tapte med over 20 mål i dag. I neste kamp møter de samme motstander. Hvor lenge spiller de fotball?

Vi kan ikke reise over kommunegrensa for å spille kamp, men ellers i samfunnet er det ingen begrensninger på å dra til Drammen. Vi kan fint dra med et Stoppenlag og  møte et Konnerudlag på McDonalds eller Gulskogen uten at noen løfter en finger, men å spille en kamp på Konnerud Idrettspark er fyfy.

Jeg fatter det ikke.

Ber på mine knær om at lokalpolitikerne tar til vettet og lar oss få spille mot Drammenslag.

Når det gjelder seniorfotballen hjelper det ikke med bønn. Det har blitt en prinsippsak for regjeringen. Den eneste muligheten jeg har til å nå ut til de er gjennom stemmeseddelen min mandag 13.september. Den går ikke til regjeringspartiene. Det er helt sikkert.


mvh

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder Stoppen SK

TINE fotballskole mot rekordpåmelding

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Mai 2021

Over 260 spillere er allerede påmeldt til TINE fotballskole i august. Vanligvis er vi i slutten av juni før vi oppnår slike tall. I fjor var det hele 340 spillere som deltok på fotballskolen, og dette blir nok slått i år.

Det er veldig gledelig, men også litt utfordrende. Vi har nemlig "bare" bestilt utstyr fra TINE for 350 deltagere.

Vi har vært i kontakt med TINE for å se på mulighetene for å få tilsendt mer utstyr, men siden de har så stor pågang fra klubber kunne de ikke love oss noe.

Klubben kommer ikke til å ta inn flere spillere enn vi har utstyr til, så det lønner seg å være raskt ute for å sikre seg plass.

Er det fullbooket har vi flere fotballskoler denne sommeren som dere kan delta på. Les mer om det her.

Påmeldingslink til TINE fotballskole

Vi søker instruktører til TINE fotballskole i august-21

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Mai 2021

Er du over 16 år( født 2005), og kan tenke deg sommerjobb som fotballinstruktør?

Stoppen SK arrangerer TINE fotballskole 3. - 6. august 2021, og i den forbindelse mangler vi noen instruktører. Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

 • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30. I tillegg kommer et møte søndagen før fotballskolen, samt planleggingstid.
 • Lønn: 450,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet .

                    Trenere med godkjent Grassrottrener-kurs får 600,- kr pr. dag.
Stoppen SK Telenor Xtra FFO- Høsten 2021 er åpen for påmelding

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mai 2021

Påmeldingene til høstens FFO er i full gang. Over 120 spillere er allerede påmeldt. Normalt ender vi opp på rundt 200-220 deltagere, så det er fortsatt mange ledige plasser. Noen kull, som 2.- og 3.trinn blir fullbooket tidlig, så her anbefaler vi å melde på så fort som mulig.

Etter påske har vi hentet spillerne i minibuss som vi bruker via samarbeidet vårt med LEARN. Noe vi fortsetter med i høst. I noen tilfeller må vi sette opp taxi i tillegg. Dette for at ikke spillere skal vente for lenge.

Tidene som står ved påmelding for minibuss/taxi  justerer vi etter sluttidene skolene har til høsten, så viktigste for dere som er avhengig av det er at dere bestiller det. Ikke tenkt på tidspunktet enda.

Nytt fra høsten av er at vi kommer til å åpne fra 12.30 for de årskullene som slutter tidligere enn 13.00. Dette gjelder blant annet 1.trinn fra Hegg på mandager som slutter 12.35. Der vil vi hente 12.40.

Er dere usikre på om FFO passer for deres barn, så har dere mulighet til å være med på en prøvetime eller to før sommeren. Ta kontakt på ffo@stoppensk.no for avtale.


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2011), onsdager (2014-2015) og torsdager (2012-2013). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/5c16b0d099fd16c49462fb3c951b3ebf

For mer info om FFO les her:

Minner om årsmøtet 12. april kl 1900 - påmelding kreves

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mar 2021

Årsmeldingen 2020 kan du lese HER

Agendaen kan du lese HER

Påmeldingen gjør du her innen 8. april 2021 HER
Minner om årsmøtet 12. april kl 1900 - påmelding kreves

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mar 2021

Årsmeldingen 2020 kan du lese HER

Agendaen kan du lese HER

Påmeldingen gjør du her innen 8. april 2021 HER
-Vi reiser oss. Hver gang.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mar 2021

Stoppen SK har, som resten av samfunnet, fått noen tøffe slag i trynet det siste året. De par siste ukene har vi fått noen skikkelig uppercuttere som har slått oss rett ut. Ingen over 20 kan trene og barne- og ungdomsfotballen må drive med avstandsfotball og mindre grupper. Beskjeden om at regjeringen gir null i kompensasjon til avlyste arrangement i 2021 kom i forrige uke. Vi har avlyst 6 arrangementer i år, fire vintercuper, keeperskole og Stoppendagen. Det taper vi opp mot 150-160 000 kr på. I forrige uke måtte vi også kjøre de strengeste tiltakene vi har hatt på FFO siden april i fjor. 

Slått ned, men ikke utslått. Å legge ned aktiviteten vår på FFO har ikke vært et alternativ så lenge vi får lov til å holde oppe. Derfor reiser vi oss opp. Dette har vi gjort før. Får tak i skolekohortene fra behjelpelige foreldre. Finner frem alle kjegler vi har og lager soner til de ulike skolekohortene.  Soner med en-to-tre eller flere spillere. Planlegger økter hvor målet er at alle skal få mestring med øvelser de trives med. Spillere kan ikke sitte i felles taxi med mindre de er i samme skolekohort. Det betyr at vi henter spillere i taxi, minibuss fra LEARN, egne biler og med hjelp fra foreldre som kjører egne barn. Tusen takk for hjelpen. Hadde ikke klart å hente alle spillerne uten den.

Spise i skolekohorter selvsagt, på kioskverandaen, og servering ut kioskluka.  Det tar tid, men det går.

Kreative fotballøkter, før vi sender spillerne hjem. En skolekohort om gangen.

Det krever mye å opprettholde FFO, og vi må legge mye annet på vent, men FFO er hjertet i klubben. Den er grunnen til at vi er en av de best drevne breddeklubbene i landet. Da kan vi ikke bli liggende og legge ned aktivitetet. Da reiser vi oss opp. Uansett. Hver gang.          
Tidligere Stoppen-spillere på landslagssamling

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Mar 2021

Tidligere Stoppenspillere Sondre Granaas og Andreas Fotland ble tatt ut til digital landslagssamling for G15.

Gutta gikk i høst til Mjøndalen fra Stoppen SK G06. 

Vi gleder oss på vegne av gutte og gratulerer med uttaket!


Se uttaket her.

Ny regional forskrift gjeldende fra i dag 13. mars 2021 redigert 17.03.21

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Mar 2021

Nye skjerpede tiltak ved gjennomføring av treninger. 

Gjelder fra i dag og frem til 11.april 

 • Det er tillatt med utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år 
 • Trenere oppfordres til bruk av munnbind der avstand ikke kan overholdes 
 • Grupper på inntil 10 personer  
 • Spillere fra andre kommuner kan delta på treninger med sine lag i Stoppen, men de må deles inn i egen gruppe på max 10 personer
 • Det anbefales og utføre aktiviteten med minst to meters avstand mellom deltakerne  
 • Treningskamper er ikke lov  
 • Hospitering til andre lag er ikke lov  
 • Husk håndhygiene 
 • Er du syk eller har symptomer – hold deg hjemme

Vi følger situasjonen nøye og oppdaterer informasjonen så snart det oppstår endringer.

Utvidet informasjon om FFO og Akademiet er lagt ut i de respektive gruppesidene på Facebook.
Endring i lokal forskrift Lier kommune 11.03.21

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Mar 2021

Smittetrykket øker i Lier kommune og innbyggerne står i en alvorlig situasjon. Dette betyr at det kommer noen innstramminger som berører lagene i klubben. Forskriftendringen varer i første omgang til over påske. 

Barn og unge opp til 20 år: 

 • Treninger inne og ute kan arrangeres som tidligere for barn og unge under 20 år. Avstandskravet før og etter trening økes til 2 meter. 
 • Kamper og cuper er ikke tillatt
 • Arrangementer er ikke tillatt
 • Elever som tilhører skoletrinn som er på rødt tiltaksnivå, kan ikke delta på innendørs aktiviteter

Voksne over 20 år: 

 • For personer over 20 år er det ikke tillatt å organisere eller delta i utendørs organiserte trenings- eller fritidsaktiviteter dersom aktiviteten er en lagaktivitet eller annen form for gruppeaktivitet. Dette gjelder ikke for personer med funksjonsnedsettelser eller andre særlig sårbare grupper.

Revidert forskrift finner du her.
2015 spillere kan melde seg på høstens FFO allerede nå

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Mar 2021


Akkurat som i fjor åpner vi opp for at neste skoleårs 1.trinnselever kan melde seg på høstens FFO allerede nå.  

1.trinnselevene har mulighet til å være med mandager og onsdager fra høsten.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres via påmeldingslinken under:

https://www.superinvite.no/#/invitation/5c16b0d099fd16c49462fb3c951b3ebf

Det er også mulig å holde av plass frem til 15.mai hvis man er usikker på om man skal delta.

Send da mail om det til ffo@stoppensk.no.

Vi holder åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

I facebookgruppa vår, «Stoppen SK FFO» kan dere velge fanen «medier». Der får dere se bilder og videoer som viser hva FFO er. Søk opp og sjekk ut.

Skal dere være med på TINE fotballskole i august får dere 200 kr i rabatt ved påmelding FFO.

Påmeldingslink TINE fotballskole:

https://app.rubic.no/Public/Events/1312
Vintercupene avlyses grunnet korona

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Mar 2021

I dag tok vi det tunge valget og avlyste de to siste vintercupene i år. G2008 kommende helg og G/J 2009-2010 neste helg, lider samme skjebne som G2006 og G2007 gjorde tidligere i år. Koronarestriksjonene gjør det umulig for oss å få gjennomført cupene.

Det betyr at for første gang siden 2015 blir det ikke cuper vinterstid på Lier stadion.

Keeperskolen i vinterferien ble også avlyst av samme grunn.

Noen som snakket om at 2021 skulle bli så mye bedre? 
Her er sommerens fotballskoler i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Mar 2021

I år har Stoppen SK følgende fotballskoler og fotballcamper

 

Uke 25 21.-24.juni (man-tors):

Fotballskole for jenter født i 2009-2015:

https://app.rubic.no/Public/Events/1311

Fotballcamp for jenter født i 2005-2008:

https://app.rubic.no/Public/Events/1310

 

Uke 32 9.12.8 (man-tors):

TINE fotballskole for gutter og jenter født i 2009-2015:

https://app.rubic.no/Public/Events/1312

Fotballcamp for gutter født i 2005-2008:

https://app.rubic.no/Public/Events/1314

 

 Uke 31 og 33:

Fotballskole ekstrauke gutter og jenter født i 2009-2015:

https://app.rubic.no/Public/Events/1313

 Grunnet skolestart torsdag i uke 33, deler vi opp fotballskole ekstrauke i to. Torsdag og fredag (5.-6.8) i uke 31, og man-ons (16.-18.8) i uke 33.
Innkalling til årsmøte i Stoppen Sportsklubb 2021

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Feb 2021


Styret innkaller herved til årsmøte i Stoppen Sportsklubb. Årsmøtet avholdes 12. april 2021 kl 1900.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. 

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 8. april her PÅMELDING. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.  

Link til møterommet sendes ut i forkant av møtet til deltakere og kan hentes på nettsiden www.stoppensk.no. 

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 22. mars 2021 til post@stoppensk.no. Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv. 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet til alle som har meldt seg på eller ved å henvende seg til post@stoppensk.no.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stoppen Sportsklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i 2021, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stoppen Sportsklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Stoppen Sportsklubbs lovnorm. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Trine Pettersen kontaktes på trine@stoppensk.no.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret 
Thomas Bakken blir heltidstrener i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Feb 2021

Thomas Bakken blir fra 1.mars heltidstrener i Stoppen SK.

Thomas har vært hovedtrener for J2006 og delt hovedtreneransvaret for G2007 frem til nå. Med ny kontrakt på plass vil han i tillegg til nåværende roller ha assistentrenerroller for G16 og a-lagdamer/J19. Han vil være trener på FFO og i Akademiet vårt.

Thomas er ferdig med første del av NFFs trenerstige, NFF Grassrottrener, og går for neste steg på stigen, UEFA B-lisens, så snart dette lar seg gjøre. Han har allerede vært trener i klubben i flere år, samt trener på Stoppen-satellitten til NFF Buskerud.

Bakken vil også være prosjektleder for "De eldres". Her ønsker klubben å gi ensomme eldre et tilbud om sosialt fellesskap på klubbhuset med mat og litt fysisk aktivitet. Gjennom samarbeidet vårt med LEARN vil vi kjøre rundt og hente de eldre der de bor. Thomas er en jovial og utadvendt person som vil passe godt i den rollen.

Velkommen på laget, Thomas. Vi gleder oss!
Fortsatt noen ledige plasser på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Jan 2021

Det er fortsatt noen ledige plasser på vårens FFO.

Påmeldingslink

Fra 6.januar til 15.januar har vi aktivitetsdager for 2011-2014. Dette som et alternativ til SFO. Siden hallen er stengt vil vi være ute og leke. Akebakken vil nok være et yndet mål i disse dagene.


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2008: Tirsdag, torsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010), onsdager (2013-2014) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.