Stoppenbladet digitalt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Des 2020

Her har dere Stoppenbladet digitalt. Bladet er nå levert ut til nesten 2000 husstander i Nedre Lier. Vi har noen ekstra igjen på klubbhuset, hvis du ønsker papirformen av bladet. Bare kom innom klubbhuset etter nyttår for å få en kopi.

Stoppenbladet 2020

Her er alle lukene i desember

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Des 2020

Luke 1 - Velkommen til Stoppens julekalender i 2020

Luke 2 - Liungen cup 2021 endres

Luke 3 - Stoppen-Podden sesong 1

Luke 4 - Avtale med Mjøndalen er på plass

Luke 5 - Vegard Teigen Strandslett blir hovedtrener a-lag damer

Luke 6 - Påmeldingen til FFO våren 2021 er åpen

Luke 7 - Ung trenerprofil: Martin Ek Åsheim

Luke 8 - Fotballskoler i 2021

Luke 9 - Stoppen SK inngår samarbeide med SupporterKraft

Luke 10 - Stoppen SK + LEARN = Gull

Luke 11 - Vil du bli ung trener?

Luke 12- Valgfag toppidrett fotball på St.Hallvard vgs

Luke 13 - Nytt konsept på klubbhuset

Luke 14 - Stoppen SK med keeperskoler

Luke 15 - Stoppen SK Akademiet snart i gang

Luke 16 - I Stoppen SK skal alle være trygge

Luke 17 - Stoppen SK får egen caps

Luke 18 - Frivilligheten i Stoppen SK

Luke 19 - Stoppenbladet er ferdig trykket

Luke 20 - Elise blir en del av Trenerløftet 2021

Luke 21 - Daglig leder om korona-året 2020

Luke 22 - Når fotball ikke betyr noe

Luke 23 - Samarbeidsavtale med ØHIL er signert

Luke 24 - Stoppern ønsker god jul
Luke 24 - Stoppern ønsker god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2020

På vegne av Stoppen SK ønsker Stoppern dere en riktig god jul.

Ta godt vare på hverandre!
Luke 23 - Samarbeidsavtale med ØHIL er signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2020

Stoppen SK og ØHIL har inngått en samarbeidsavtale om hospitering til toppklubben.

ØHIL ligger i toppen av 1.divisjon kvinner, med ambisjoner om opprykk allerede neste år. 

I dag er allerede de tidligere Stoppen-spillerne Anja Avdal, Stine Lie og Marthe Hellumsand i klubben. Anja er storskårer på a-laget. Stine og Marthe er for øyeblikket en del av rekruttstallen og gjør det veldig bra der.

Avtalen med ØHIL sikrer oss at de spillerne som er langst fremme i Stoppen vil få en mulighet til å jevnlig teste ut nivået i toppfotballen og skaffe seg gode referanserammer.

At vi ønsket en avtale med ØHIL er ikke tilfeldig. Reiseveien på rundt 30 min er ikke avskrekkende lang, og vi kjenner godt trenere og ledere i klubben. Blant annet er tidligere Stoppen-trener Kjøv Eidhammer hovedtrener for a-lag damer. Håvard Hauge Haakonsen er også en del av trenerapparatet der inne. Jentene vil bli godt tatt vare på.

Hva betyr så dette for jentefotballen i Stoppen?

Klubben har nå lagt opp et løp med ekstratilbud til jenter med ambisjoner og ønske om å bli gode fotballspillere. Vi har FFO fra de er 6-12 år. Akademiet fra de er 12 til 17 år. St.Hallvard vgs toppidrett fotball fra 17-19 år. I tillegg nå muligheten til å hospitere i toppklubb. 

Forutsetningene er der. Vi har mange gode spillere i klubben. Hiv dere på jenter. Jo flere som benytter seg av tilbudene vi har, jo morsommere og bedre blir det!
Luke 22 - Når fotball ikke betyr noe

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2020

Det er bittelille julaften. 

Denne opprinnelige teksten til denne juleluka skrev jeg egentlig onsdag 2.desember. Tittelen var "Når brikkene faller på plass". I november hadde vi klatret i motbakke. Vi fikk ikke landet noe av det vi jobbet med. Det meste hang i luften.  Så løsnet det for oss. Vi fikk på plass de siste trenerne, spesielt viktig med a-lag dametreneren, store sponsoravtaler ble signert og vi landet en viktig avtale med Mjøndalen. 

Alt dette ble ubetydelig da vi fredag 4.desember mottok budskapet om at Marie Myrset Skinnemoen hadde omkommet i en tragisk bilulykke dagen i forkant, og to dager etter fikk vi beskjed om at også Lukas Borge Johansen omkom i samme ulykke. Begge tidligere Stoppenmedlemmer. Lukas var med som spiller. Marie som spiller, dommer og trener i klubben. 

Ulykken har rystet et helt lokalsamfunn og Stoppen som klubb. Det er mange av oss som har hatt et forhold til de to ungdommene eller deres familie. Foreldre og søsken. Flotte mennesker som jeg har lært å kjenne gjennom min tid i Stoppen har mistet to av sine kjære. Det gjør vondt.  

Man skulle så veldig gjerne ha uttrykt hvor stor omsorg og omtanke man har for de etterlatte, men ord blir fattige.

Fotball betyr ingenting når slikt skjer, men jeg håper at støtten og varmen fra fotballfamilien gjør det.

Ta vare på hverandre. Det trengs.


Vennlig hilsen

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder Stoppen Sk

Luke 21 - Daglig leder om korona-året 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2020

Dagens luke er tatt fra årets utgave av Stoppenbladet. Les hva vår daglige leder skriver om året som har gått:

Vi startet et nytt år med friskt mot – nytt år nye muligheter, men det lå et virus og vaket i horisonten som de kalte Covid-19.  Fra å være i oppkjøringen til en ny fotballsesong og et rekordantall påmeldte barn til FFO fra mars var det som å møte veggen over natten da nedstengningen kom 12. mars.  Vi rakk og få gjennomført 3 av 4 vintercup helger før nedstengningen.  


En utfordrende tid kom med usikkerhet og mange valg som måtte tas for å kunne overleve som klubb. Administrasjonen og styret jobbet på høytrykk for å finne løsninger som kunne ta vare på medlemmene våre, sikre god informasjon og sikre klubben økonomisk. Det å skulle se inn i glasskula og lage en ny plan for resten av året i den situasjonen var en utfordrende øvelse.  


Permittering av ansatte var ikke til å unngå, men vi beholdt nesten alle i en liten % jobb for å følge situasjonen og kunne planlegge kjapt opp mot en eventuell åpning igjen. I tillegg ble det satt inn ressurser for å holde kontakten med trenere, lagledere og spillere for å redusere frafallet og sikre informasjonsflyten. Optimismen rådet og vi hadde tro på at dette ikke kom til å bli langvarig. Vi flyttet alle aktiviteter som skulle vært gjennomført før sommeren til høsten og utarbeidet en plan for en tilnærmet normal aktivitet fra august. 


Det var en gledens dag 20. april da kommunen åpnet idrettsanleggene i kommunen igjen, slik at barn og unge kunne starte opp med organiserte treninger i begrensede former med de smittevernreglene som ble lagt til grunne fra NFF og FHI. Samme uke står gleden i taket enda en gang, FFO får klarsignal fra kommunen om at oppstart kan skje fra 27. april. Her også under strenge smittevernregler og vi ser oss nødt til å kun åpne for elever fra Høvik skole for å kunne holde oss innafor regelverket. 11. mai kunne barna fra alle de andre skolene også slippes løs på FFO.  


Lenge gikk alle lagene våre og håpet på at det skulle komme en vårsesong for seriespill og nærkontaktstreninger, men dessverre så skjedde aldri det.  


Sommeren kom med ytterligere lettelser av restriksjoner og det ble gjort klart at breddeidretten for barn og unge kunne åpnes for fult igjen fra 1. august. Det betydde full kontaktstrening og at det ble seriespill i høstsesongen. Det ble aldri noen åpning i seriespillet for de over 20 år i hel 2020 – dessverre. 


Etter en sommerferie utenom normalen, ja i dette året har vel alt vært utenom normalen, kom august og klubben gjorde seg klar til å ta fatt på en meget travel høst. Fotballskoler, seriestart og cuper skulle gjennomføres med alle de restriksjoner og begrensninger som gjaldt for det gjeldende tidspunktet. Når seriespillet startet opp 17. august var det så utrolig morsom å se alle barna og ungdommen som struttet av energi og forventninger til årets første fotballkamp 6 måneder etter skjemaet. 

Fotballskoler, cuper og andre arrangement og aktiviteter klubben har klart og gjennomførte dette året under strenge smittevernregler kan du lese mere om inne i dette bladet.  

Det er nok av klubber der ute som har stort frafall av utøvere, manglende frivillighet og økonomiske utfordringer. Administrasjonen og styret i Stoppen Sportsklubb har kjent på disse problemstillingen underveis i denne perioden som alle andre, men i en mye mindre grad enn forventet. 

Når jeg oppsummerer året i sin helhet for klubb vår blir jeg utrolig nok, varm om hjertet! 

Dette er takket være alle spillere, trenere, lagledere, øvrige støtteapparat og foreldre som har støttet 100% opp om klubben! En gjeng fantastiske mennesker som har bidratt slik at alle barna og ungdommene våre har kunnet utøve mest mulig aktivitet, overholdt smittevernregler på kamper og treninger, stilt opp på dugnad på Liungen cup og holdt motet oppe. Tusen takk til dere alle! 

Nei, vi vil ikke glemme 2020 for fellesskapet. Denne klubben står sterkere enn noen gang tross dette viruset som inntok vår hverdag i mars. 

Administrasjonen og styret har lagt en plan for 2021 som inneholder mere aktivitet enn noen gang og vi gleder oss enormt til å ta fatt på disse aktivitetene. Sjekk ut nettsidene våre eller oversikten «Dette skjer i 2021» i Stoppenbladet. 

Igjen tusen takk til dere alle som har bidratt til at 2020 ble mye bedre enn forventet! 


Trine Pettersen 

Daglig leder, Stoppen SK 
Luke 20 - Elise blir en del av Trenerløftet 2021

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2020

Elise Oldebråten Fredriksen er et treneremne vi har stor tro på. Hun har hatt ulike trenerroller for oss i flere sesonger alt. I år har 18-åringen vært trener på J07 og FFO. I 2021 blir hun trener på J17 og J07, samt fortsetter på FFO fredager.  I vinter tok hun NFF Grassrottrener del 3, og imponerte der. 

 NFF Buskerud starter i 2021 et utviklingsprogram for kvinnelige trenere i kretsen. Målet er å beholde flere kvinner i fotballen lenger. Dette kaller de for Trenerløftet 2021. Vi er veldig glade for at Elise vi være en av de 12 kvinnelige trenerne som skal være med på dette.

Utviklingsprogrammet består av 4 samlinger. I tilllegg vil alle deltagerne få 1-til-1 oppfølging av veileder på to treninger med eget lag i klubb. Både på samlingene og på oppfølging i klubb bli det høyt kvalifiserte veiledere som vil bidra.

Dette er et veldig bra tiltak fra kretsens side. Vi ønsker Elise lykke til med kurs og treneroppgavene i 2021. 

Luke 19 - Stoppenbladet er ferdig trykket

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2020

Stoppenbladet 2020 er endelig ferdig. Tradisjonen tro vil de ansatte leke postmenn og kvinne, og dele ut Stoppenbladet til 2000 husstander i Nedre Lier. Forhåpentligvis klarer vi det før julaften.

Koronaåret har gjort at vi ikke har fått tatt lagbilder for alle lagene. Vi har derfor brukt fjorårets lagbilder, men bladet er fullpakket med stoff fra alt vi har gjort dette året. Med tanke på at det har vært mange begrensninger, så har vi fått gjennomført veldig mye aktivitet.

Sjekk ut postkassa di de nærmeste dagene!

Luke 18 - Frivilligheten i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2020

I Stoppen SK har vi mange frivillige som har valgt å ta på seg ulike oppgaver og verv rundt barnas aktivitet. Som vi alltid sier; Engasjerte foreldre gir engasjerte barn. Lagleder, dugnadsansvarlige, materialforvaltere, sosialgrupper, foreldrekontakter, økonomiansvarlige, sponsorkontrakter. Dette er noen av oppgavene vi anbefaler for at en gruppe skal fungere. I barnefotballen er det laglederen som tar seg av koordineringsarbeidet, mens i ungdomsfotballen er oppgavene delt på mange. Uten dere som frivillig har tatt på dere disse oppgavene ville ikke Stoppen SK ha klart å gi tilbud til så mange barn og unge. 

Takk til dere alle sammen. Du gjør en ekstremt viktig jobb som spillerne og klubben setter stor pris på. 

Monica Loftsgård er lagleder for Stoppen SK gutter 2012. Hun er lagleder i et lag med 35 gutter og 8 trenere. 

Hva er dine oppgaver som lagleder hos 2012 gutter? 

Jeg har ansvaret for den administrative delen av laget. Bidrar også til at treningene oppleves som et trygt og morsomt sted å være for barna. Barna har også et veldig flott trenerteam rundt seg, så min jobb blir liten i forhold til hva trenerne gjør. 

Ofte er det tilfeldigheter som avgjør hva slags rolle enkelte foresatte tar på seg. 

Det var mange som ønsket å bidra rundt laget i første klasse. – Siden jeg ikke akkurat er så flink i fotball, så falt det seg naturlig at jeg tok meg av den administrative biten. 

Monica har et brennende engasjement for at spillerne skal trives. 

-Å være lagleder innenfor et lag gir meg også muligheter til å bli kjent med barna. – For meg er det viktig å vise at idrett er gøy, og et trygt sted å være. Ved å engasjere meg blir jeg også kjent med de andre barna og foreldrene deres, noe som både skaper et godt fellesskap og trygghet. Jeg vil absolutt anbefale andre foreldre til å engasjere seg rundt barnet sitt, kommenterer Monica før hun haster videre mot jul. 

Monica er en av svært mange frivillige i Stoppen SK som har valgt å engasjere seg i idrett og lokalmiljøet til barna. Klubben har som mål å legge til rette for at alle foresatte som ønsker det skal gis muligheter for å være med. 

Stoppen SK takker deg for den meget viktige jobben du gjør med å skape trygge møteplasser for barna gjennom idretten. 
Luke 17 - Stoppen SK får egen caps

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2020

Stoppen SK har fått lagd sin egen sorte, baseballcaps. 

Den kan kjøpes ved å betale 200 kr på vipps 10252. Skriv Stoppencaps,navn og telefonnr.

Alle trenere i klubben vil få en cap gratis.

Foran på capsen er det Stoppen-logoen som Lars har på seg på bildet. Bak står det Liers stolthet.

Capsen er produsert av Profildesign Norge, med tidligere Strømsgodset-spiller Espen Falck i spissen.

Fra før av har vi egen Stoppen-lue og Stoppen-paraply. De koster hhv 100 kr og 200 kr. De kan også kjøpes via vipps. Skriv hva du skal ha og navn og telefonnr.

Lua og paraplyen kan være glimrende julegavetips. Capsen kommer først til oss rett etter nyttår, så den får dere dessverre ikke under juletreet i år. 
Luke 16 - I Stoppen SK skal alle være trygge

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2020

I Stoppen SK skal alle barn oppleve trygge voksne. Barna skal få møte voksne som er bevisste på rollen sin, de skal få møte voksne de er trygge på at vil hjelpe dem hvis de har behov for det.

I samfunnet vårt er det dessverre slik at noen barn ikke har det helt greit til enhver tid. Noen barn opplever omsorgssvikt av ulik slag. For disse barna er det å ha en fritidsaktivitet kanskje den eneste arenaen de opplever anerkjennelse og livsmestring. Det kan være avgjørende å ha en trener som ser den enkelte og gir dem troa. Alle mennesker har behov for å bli sett og bli verdsatt for og formes videre som menneske.

Stoppen SK har i lengre tid hatt et tett samarbeid med Redd barna. Alle draktene våre har logoen på ryggen. Dette forplikter oss til å sette barnet i fokus. Klubben skal sikre at det er voksne, trygge mennesker som møter barna uke etter uke gjennom året.

I Stoppen SK krever vi: 

 • Politiattest fra alle trenere og voksne som har et tillitsforhold til barn. Ingen uten politiattest får tilgang til treningsfeltet.
 • Alle trenere og ressurspersoner skal ha lest og forstått holdningskontrakten til klubben
 • Alle trenere og ressurspersoner skal ha lest beredskapsplanen til klubben
 • Alle trenere og ressurspersoner skal ha lest og forstått de etiske retningslinjene i klubben, og forstått konsekvensen av å bryte dem.

I disse dager sender vi ut en mail med informasjon om alle disse punktene. Alle må svare på spørsmålene og gi tilbakemelding. Vi håper du gir deg selv noen minutter til å svare på denne slik at alle barna og ungdommen blir tatt på alvor i Stoppen SK.

Gjennom 2021 vil det bli ulike kurs som handler om Trygg på trening, beredskapsplanen og etiske retningslinjer. Dette er noe vi ønsker at alle trenere og ressurspersoner skal være med på. Det bidrar til at alle voksne blir mer bevisst, klubben blir mer bevisst, og ikke minst alle barn og unge i klubben blir tatt på alvor og får opplevd trygghet i Stoppen. 
Luke 15 - Stoppen SK Akademiet snart i gang

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2020

Det er midt i julestria og aktivitetsnivået i Stoppen SK lokalene er fortsatt høyt. De siste forberedelsene til oppstart av Akademiet er i full gang.

Dette er et prosjekt som vi forventer tar tid å etablere. I utgangspunktet ga vi oss ett til to år før vi er der vi skal deltagermessig. Med nesten 40 påmeldte har vi tatt et stort jafs allerede før oppstart. Det er vi meget fornøyd med, men vi har flere ledige plasser!

Akademiet er også åpent for spillere som ikke tilhører Stoppen SK. Vi mener akademiet bidrar til at spillere kan bli i egne klubber lengre, da de vil få et tilbud her på høyde med toppklubb.

Mye begynner å komme på plass. Vi anbefaler at dere som har tenkt å melde dere på, gjør det så fort som mulig. Det vil gjøre planleggingen vår lettere.


Trenere:

Lars Granaas blir Akademileder og hovedtrener. Kjetil Bergh er også hovedtrener. Vegard Teigen Strandslett og Martin Ek Åsheim går inn som assistenttrenere.

Utstyr:

Nye baller, vester og kjegler er på plass.

VEO-kamera er bestilt slik at vi får filmet alle kampene. 

XPS analyseverktøy som vi får tilgang på gjennom samarbeidet med Mjøndalen.

Klærne har kommet til Torshov og skal nå trykkes. 

Akademi-capsene forventes å komme rett før eller rett eller jul.

Kamparena:

Robin Robinson vil hjelpe oss med å finne cuper og riktig kampmotstandere. Robin har reist rundt med NSA i hele Europa og spilt turneringer mot europeiske toppakademier. Nettverket hans er enormt.

Fysioterapeut:

Marius Holst Meinseth går inn i støtteapparatet til Akademiet som fysioterapeut. Marius er meget dyktig og har blant annet vært med som fysioen til Olaf Tufte i OL.
Dette vil Marius hjelpe til med på Akademiet:
Fysio er tilgjengelig en dag i uka.
Spillerne vil bli behandlet på Stoppen hvis mulig. Må det mer behandling til, så kan fysio sette opp time hos seg i løpet av kort tid om ønskelig.- Spillerne betaler selv for timer utover det som skjer på Lier stadion.
Fysio hjelper til med å sette opp styrkeprogram til morgenøkter, og til egentreningsprogram i ferier.
Fysio hjelper til med å se på periodisering og belastningsstyring


Priser og hva som ligger i tilbudet ellers finner dere i påmeldingslinken og rettningslinjene til Akademiet. 

For å melde på går man inn på påmeldingslinken og betaler for den første måneden. 

Påmeldinglink

Retningslinjer

Følg med på videre nyheter på facebooksiden til Akademiet.

Luke 14 - Stoppen SK med keeperskoler

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2020

Stoppen SK har planer om å arrangere to keeperskoler i 2021. Første keeperskole vil være fra 1. til 3.mars.

Keeperskolene er åpne for keepere fra Stoppen SK og andre klubber.

Ansvarlig for keeperskolene er Martin Ek Åsheim.

Den første skolen vil være for spillere født i 2002-2010 og det er i utgangspunktet plass til 20 deltagere.

Keepere som deltar på akademiet vil få denne fotballskolen gratis.

Martin vil også være ansvarlig for oppfølging og trening av keeperne på akademiet.

Påmeldingslink og info her:

https://app.rubic.no/Public/Events/1354

Luke 13 - Nytt konsept på klubbhuset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2020

Mange barn og unge savner ulike arenaer der de kan treffe andre barn og ungdommer. Barn og unge ønsker arenaer der de kan møtes, henge og ha det gøy. Det er viktig at alle aktører innafor et samfunn tenker ut hvordan dette kan løses. Ensomhet og utenforskap er dessverre noe som flere opplever.

Stoppen SK ønsker å starte opp et slikt tilbud. Vi har klubbhuset vårt på Lier stadion som ofte står tomt på kveldstid. Her skal det være muligheter for å fylle opp huset med glade barn og unge.

Sparebankstiftelsen støttet klubben med 50000 kroner i 2020 som skal gå til å starte opp et prosjekt som skal se på muligheter med å skape liv på klubbhuset.

Ideen til Liv på klubbhuset er at barn og unge skal få bruke klubbhuset på ettermiddagstid. Klubben kjøper inn Playstation, monitorer, høytalere og prosjektor. I tillegg vil det være muligheter for å spille brettspill for de som ønsker det. På klubbhuset skal det være mulighet for å kjøpe seg en brus og et pizzastykke, men det viktigste vi skal skape er vennskap.

På klubbhuset skal barn og unge, fordelt på ulike uker, møtes for å ha det gøy. Det skal også være et sted du kan bare komme innom for å være deg selv.

Barn og unge blir gjennomorgansiert i dagens samfunn. Ideen med Liv på klubbhuset skal være at barna selv organiserer seg selv, med trygge voksne som hjelpere.

Vi starter opp med «prøvekvelder» til våren. Det tar tid å bygge opp et konsept som fungerer tilfredsstillende. Vi vil derfor gi utvalgte årstrinn på Hegg, Gullaug og Høvik skole mulighet til å være rådgivere for oss.

Vi gleder oss til å sette i gang dette prosjektet. Inkludert er også målsetting om å danne ulike lag innenfor FIFA som kan danne grunnlag for å delta i NM i FIFA som sendes på Eurosport. Her behøver vi engasjert ungdom som kan hjelpe oss med å bygge opp et miljø for FIFA-gaming.
Luke 12- Valgfag toppidrett fotball på St.Hallvard vgs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2020

Stoppen SK har i tre år nå samarbeidet med St.Hallvard vgs om valgfaget toppidrett fotball for elever som velger studiespes eller idrettslinja.

Tilbudet gjelder for de som skal begynne på St.Hallvard til høsten. Også elever som allerede går på St.Hallvard kan velge dette som valgfag 2. eller 3. året.

Det blir gjennomført to økter i skoletiden. I år har dette vært tirsdager og fredager. Øktene legges de to første timene på dagen. Mange av våre spillere synes det er en fin måte å starte dagen på.

Man kommer inn på studie på poeng og ikke ferdigheter, men det kan være krevende for mange med to ekstra økter i uka så det anbefales at man er glad i å trene fotball.

Før koronaen kom var vi nære på å få istand en avtale med en skole i London om utveksling av studenter. Våre sisteårs elever skulle da få muligheten til å dra over til London og trene med akademiet på den skolen. Det er lagt på is for øyeblikket, men vi satser på å ha det klart når verden åpner opp igjen. Det samme gjelder kamper mot andre fotballinjer.

Høres dette interessant ut? I så fall kan du se hvordan du søker om dette i linken under:

https://st-hallvard.vgs.no/utdanningstilbud/studiespesialisering-toppidrett-handball-fotball/
Luke 11 - Vil du bli ung trener?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2020

Siden 2015 har Stoppen SK drevet Ung trener-prosjektet vårt, hvor vi utdanner unge trenere og lar de få mulighet til å bli med i et trenerteam i Stoppen enten i ungdomsfotballen eller barnefotballen.

I 2015 skrev vi følgende om prosjektet: "Stoppen SK har hatt som mål å utdanne ungdommer til å bli trenere for lagene våre. Dette for å gi de verdifull ledererfaring, skape bånd mellom ulike aldersgrupper i klubben og forhåpentligvis inspirere de til å fortsette som trenere i klubben. "

I 2020 har vi virkelig fått betalt for å ha gitt unge mennesker muligheten til å være ledere over tid. 

Disse har i år vært trenere i klubben og deltatt på ung trener prosjektet vårt de siste fem årene:

Martin Ek Åsheim: Junior herrer, G16, A-lag damer og J17.

Kristian Borge: Junior herrer

Niklas Kvistad-Hollund: G16

Magnus Øverby: G16

Kristoffer Knigge: G2006

Elise Oldebråten Fredriksen: J2007, FFO

Marte Myrset Skinnemoen: FFO

Cecelia Fredriksen Melstveit: J2008

Thomas Bakken: G2007, J2006

Alan Markeng: G2007

Kaja Westerlund: J2006

Mali Karlsen: J2009, Sone for jenter

Hedda Holst: 2012 Gullaug

Martine Bjørmark: 2012 Gullaug

Sondre Skandsen: D-laget

I tillegg jobber nå Espen Gustavsen i Skeid. 


Som ung trener i Stoppen vil du få en liten økonomisk godtgjøring for å være trener, pluss at du vil få mulighet til å delta på NFF grassrottrenerkurs. Dette er første steg på trenerutdanningen. Hvert kurs koster rundt 800 kr. Dette dekker klubben for deg. Trenere med grassrottrenerkurset vil også få bedre betalt som instruktør på fotballskolene våre.

Sportslig leder i klubben, Kristian Bye-Andersen, er også trenerveileder for NFF Buskerud. Derfor har nye, unge trenere mulighet til å være med på kursene som holdes på Lier stadion. 

Kan dette være noe for deg?

I så fall tar du kontakt med Morten Hansen på e-post Morten@Stoppensk.no.
Luke 10 - Stoppen SK + LEARN = Gull

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2020

Geir Cato Grøn Kristiansen og LEARN går inn som sponsor i Stoppen SK.

Via LEARN får Stoppen SK nå tilgang på minibuss til å hente spillere som skal være med på klubbens FFO, og vi får sponset to førerkort til minibuss.

Allerede i neste uke håper vi at Vegard Teigen Strandslett og Lars Granaas er i gang med lappen.

Frem til nå har klubben brukt to taxiselskaper til å frakte spillere fra ulike skoler til FFOen vår. Det har vært utfordrende for oss å være avhengig av ytre faktorer. Har taxien kommet eller ikke?

Med LEARN-avtalen så vil ikke det økonomiske endre seg for foreldrene, men med egen sjåfør fra Stoppen og egen minibuss til disposisjon, tror vi at spillerne og foreldre vil føle at det blir tryggere. Både i forhold til at det er et kjent fjes som henter spillerne og at man vet med sikkerhet at man blir hentet.

Ansatte på FFO vil også slippe bekymringer, telefoner og evn henting av spillere som ikke har blitt plukket opp.  Vi har derfor jobbet med å få på plass egen minibuss en stund nå og er veldig glad for å ha landet denne avtalen med LEARN.

Takk for julegaven Geir Cato!

Vi gleder oss til et spennende samarbeid med LEARN.  
Luke 9 - Stoppen SK inngår samarbeide med SupporterKraft

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2020


Vi har den gleden av å informere om at 

Stoppen SK nå kan bli din strømleverandør!

BYTT – SPAR – STØTT

Konseptet funderer på samme måten som Grasrotandelen fra Norsk Tipping! Gratis for deg, men utrolig viktig for Stoppen SK.

Med en strømavtale fra Stoppen SK og SupporterKraft får du en konkurransedyktig, god og miljøvennlig strømavtale. Overskuddet deles 50/50 mellom klubb og SupporterKraft, slik kan du passivt bidra til et bedre aktivitetstilbud for barn og unge i Ytre Lier, samtidig som du sparer penger.

Det er enkelt å bytte!

Stoppen SK tilbyr to forskjellige strømavtaler, så du kan velge den som passer deg best. Ingen liten skrift eller skjulte vilkår, her er det du som bestemmer hva du vil ha.

 

 Les mer om de ulike avtalene her


BÆREKRAFT

SupporterKraft er signatar av FNs Klimapanel og jobber for å nå målene i Parisavtalen. Stoppen SK og alle våre kunder får dermed en miljøvennlig og klimakompensert bolig/bedrift ved å bruke oss som strømleverandør. Alle kunder mottar et fysisk oblat og et digitalt sertifikat som bevis på dette.

Kundekonsulenter vil på vegne av klubben kontakte alle innbyggere i Ytre Lier. for å informere ytterligere. Ta dem godt imot og hør på hva de har å si.

Betal strømregningen din med både hjertet og hodet du også.

Hvis alle gjør litt, utgjør det en stor forskjell!
Luke 8 - Fotballskoler i 2021

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2020

Det blir mye aktivitet sommeren 2021. Stoppen SK legger opp til hele fem fotballskoler.

Det blir vår nyansatte trener, Kjetil Bergh, som vil ha ansvaret for jentecampen og fotballskolene for jenter. I 2021 vil disse skolene bli holdt i uke 25. 

I uke 25:

Fotballcamp for jenter

Fotballskole for jenter

I uke 31:

De to første dagene i Fotballskole ekstrauke

I uke 32:

TINE fotballskole

Fotballcamp for gutter

I uke 33:

De siste tre dagene i fotballskole ekstrauke.

I år starter skolen opp i uke 33. Derfor har vi delt opp fotballskole ekstrauke i to. Torsdag og fredag i uke 31 og mandag til onsdag i uke 33. Påmeldinglinker finner dere i linkene.


Spillere som er tilknyttet Akademiet, deltar på camper og fotballskoler gratis.
Luke 7 - Ung trenerprofil: Martin Ek Åsheim

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2020

Navn: Martin Ek Åsheim

Alder: 21

Trenerkompetanse: Grasrottreneren// UEFA C

Trenererfaring: Stoppen G19 Viken// Stoppen G19// Stoppen J17// Stoppen G16// Stoppen A Damer

Hvor lenge har du jobbet i Stoppen?: 1 år (2020)

Hvilke oppgaver har du hatt i Stoppen i 2020: Trener diverse lag, trener FFO og potet

Beste minne fra årets sesong: 3-1 seier over Skjetten i G19 Viken// Ledelse på Marienlyst Stadion over Strømsgodset Rekrutt

Verste minne fra årets sesong: Covid- 19.

Hva er ambisjonene og tankene rundt neste år?: Personlig mål= UEFA B Licens// Mål for lag= Vinne G19 Interkrets
Luke 6 - Påmeldingen til FFO våren 2021 er åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2020

FFO-året nærmer seg slutten. Selv med koronarestriksjoner og nedstengning i litt over en måned har vi hatt en eventyrlig pågang. Vi har nå spillere fra Høvik, Bragernes, Gullaug, Hegg, Egge og Øren skole hos oss. Tilsammen over 200 spillere.

I år har foreldrene og foresatte på FFO betydd veldig mye for oss. Deres optimisme, positivitet og velvilje var utrolig viktig for oss i de mørke og dystre dagene og ukene etter at vi måtte stenge ned FFO og klubben i mars. Tusen takk til dere!

FFO er viktig for klubben. Derfor bruker vi mye ressurser på å sørge for at spillerne blir sett, opplever mestring og får være med kompiser. Vi opplever FFO som et trygt og flott sted å være for barn og voksne som er glad i fotball. 

Lurer du på om FFO passer for ditt barn? Da kan du komme på en prøvetrening. Ta kontakt på e-post ffo@stoppensk.no.

Vårens FFO åpner 18.januar og varer til 18.juni.

Fra 6.januar til 15.januar har vi aktivitetsdager for 2011-2014. Dette som et alternativ til SFO. Vi kjører dagene det er 10 påmeldte eller mer. Det vil ikke bli lagt opp til fotballøkter disse dagene, men ulike aktiviteter ute eller inne i Lierhallen.  Det koster 250 kr pr dag å være med. 

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/1e79596878b2320cac26dd792a6c51c9

Generell info:

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2008: Tirsdag, torsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010), onsdager (2013-2014) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.
Luke 5 - Vegard Teigen Strandslett blir hovedtrener a-lag damer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2020

Vegard Teigen Strandslett blir ansatt på heltid i Stoppen SK 2021. 

Han vil være hovedtrener for a-lag damer og J17, i tillegg til at han vil være på Akademiet og FFO.

Vegard har vært i klubben noen måneder nå, og vi er veldig fornøyd med jobben han har gjort.

Sammen med Martin Ek Åsheim vil han utgjøre en spennende trenerduo for vårt damelag i 3.divisjon.

Vegard har utdannet seg som fotballtrener i Elverum og jobbet tidligere i Akademiet til Elverum fotball, men er oppvokst i Lier. Onkel Torfinn er en av de største Liungen-spillerne gjennom tidene.

Vi ønsker Vegard lykke til og gleder oss til å følge Vegard i 2021!
Luke 4 - Avtale med Mjøndalen er på plass

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2020

I går skrev Stoppen SK og Mjøndalen under på en samarbeidsavtale mellom klubbene.

Avtalen omhandler blant annet:

- Mjøndalen stiller med trener på satellitten til Stoppen.

- Egen avtale med spillere på Stoppen SK Akademiet som kan hospitere i Mjøndalen.

- Avtale hospitering for spillere i Stoppen SK til Mjøndalen.  

- Stoppen SK får tilgang på spillerutviklingsprogrammet XPS som en del toppklubber bruker

I tillegg vil trenere ha mulighet til å følge på nært hold hvordan Mjøndalen driver toppfotballen sin.

Dette er en avtale vi har jobbet med lenge nå, så det var godt å få det på plass. Den vil bety mye for de spillerne våre som er lengst fremme i klubb og på akademiet.
Luke 3 - Stoppen-Podden sesong 1

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2020

Her er alle de 21 podcastene fra første sesong av Stoppen-Podden:

Episode 1: Drømme 11'ern med Morten, Lars og Kristian

Episode 2: Leif Tsolis

Episode 3: Vegard Hansen 

Episode 4: Håkon Wibe-Lund

Episode 5: Sondre Skandsen

Episode 6: Eivind Bisgaard Sundet

Episode 7: Erik Hagen

Episode 8: Willy Gimmestad

Episode 9: Andreas Andersen

Episode 10: Martin Rønning Ovenstad

Episode 11: Ellen Xylander

Episode 12: Lage Sofienlund

Episode 13: Harald Johannessen

Episode 14: Thomas Sørum

Episode 15: Kenneth Karlsen

Episode 16: Marcus Walfridson

Episode 17: Lasse Jørn Fredriksen

Episode 18: Thomas Røed

Episode 19: Jan Frode Nornes

Episode 20: Frode Birkeland

Episode 21: Mounir Hamoud


Episodene ligger også på Itunes og Spotify. Søk opp Stoppen-Podden. Vi har en facebookside som heter Stoppen-Podden hvor alle linker også ligger. Følg oss der og få opp de nye podcastene fra sesong 2.

Hva er vel bedre enn å høre på litt fotball-podcast når man vasker huset eller handre julegaver i førjulstiden?
Luke 2 - Liungen cup 2021 endres

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2020

Noen endringer måtte gjøres i 2020 for at vi skulle kunne gjennomføre Liungen cup med de koronarestriksjonene som var. Blant annet måtte vi dele opp barnefotballen i to helger. Det viste seg å være veldig vellykket, og tilbakemeldingene vi fikk var at tilskuerne fikk en bedre opplevelse når det var færre lag tilstede. Det ble også lettere å arrangere cupen.

Det har gjort at vi i 2021 deler opp barnefotballen i to arrangementer og kjører ungdomscupen i september.

Liungen cup 3'er og 5'er 29.-30.mai (6-9 år) 

Lørdag 29.mai spiller J2015, G2015, J2014, J2012, G2012

Søndag 30.mai spiller G2014, J2013 og G2013 

Liungen cup 7'er og 9'er 5.-6.juni (10-12 år)  

Lørdag 5.juni spiller J2011, G2011 og J2009

Søndag spiller J2010, G2010 og G2009

Liungen cup 9'er og 11'er 18.-19.sept (13-15 år) 

Da har dere datoen for når lagene spiller. Hold av i kalenderen, slik at dere er klare til å spille og jobbe dugnad!

Vi har en egen Liungen cup-side på facebook som er fin å følge. Der ligger det mange fine bilder fra cupene våre. 
Luke 1 - Velkommen til Stoppens julekalender i 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2020

Annerledesåret 2020 er i dag inne i sin siste måned. Konronaviruset har lagt en klam hånd over hele fotballsesongen. Våre seniorlag har ikke fått spilt en eneste kamp. Barne- og ungdomsfotballen ble lagt ned hele våren. Vintercupen for g/J 08-09 ble avlyst. Liungen Cup flyttet og delt opp. FFO lå nede en måned. Ansatte har vært permitterte. Likevel har det skjedd mye positivt i år, og planene for 2021 er optimistiske og spennende. Vaksiner mot koronaen er på vei, og vi satser på et strålende 2021. I år vil julekalenderen inneholde luker som forteller om neste års tanker, samtidig som vi vil se litt på året som har gått.
Martin blir trener på heltid

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Nov 2020

Martin Ek Åsheim blir trener på heltid i Stoppen SK 2021.

Martin vil være knyttet opp mot ungdom- og seniorlag i klubben, FFO og på Akademiet.

21-åringen har tatt store steg som trener det siste året, hvor han har vært hovedtrener på juniorlaget og J17, samt assistenttrener på a-lag damer og G16. Gjennom juniorlaget deltagelse i G19 Viken har han også fått prøvd seg som trener på det høyeste nivået på juniorsiden i landet.

Det har vært lærerikt og gitt unggutten smaken på mer.

I år har han gjort ferdig alle  NFF Grassrottrenerkursene. Neste år håper vi at han får muligheten på UEFA B-lisens.

Martin er dedikert, ansvarsfull, fotbllfaglig dyktig og en knakkende kjekk fyr.

Velkommen på laget, Martin!
Alle aktiviteter i Stoppen SK avlyses tom 01.12.20

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Nov 2020

Den nye forskriftens §7 som Lier kommune i kveld vedtok om gjennomføring av arrangementer og breddeidrett stopper alle aktiviteter både innendørs og utendørs frem tom 01.12.20 for barn, unge og voksene. Det medfører at vi må stenge ned all aktivitet for alle lag i Stoppen Sportsklubb. Forskriften skal revurderes for barn og unge (ikke voksne) dersom smittesituasjonen tilsier det 20.11.20. Kommunelegen er tydelig på at aktiviteter for barn og unge skal prioriteres, men at en nedstengning nå er for å få kontroll på situasjonen.

Klubben har forståelse for at disse tiltakene kommer med den smittespredningen som er i kommunen. Vi synes selvfølgelig at dette er meget trist, men vi er nå inne i en annen tid enn det vi var i mars når vi sto klare for en ny fotballsesong. De fleste lagene vil om en uke eller to ta en velfortjent juleferie allikevel og den blir nå dessverre litt lenger.

Vi oppfordrer dere til å hole dere fysisk aktive med egentrening inntil hele laget kan sees igjen!

Ta vare på hverandre og hold avstand!

Trine Pettersen

Daglig leder 
Søskenrabatt på Stoppen SK Akademiet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Nov 2020

For søsken som deltar på akademiet tilbyr vi nå søskenrabatt på 50%.

Det er ulike priser for å delta, så søskenrabatten blir regnet ut på følgende måte:

Totalsummen på søsknene deles på to og dere får 50% rabatt på den ene delen.

Rubic har ikke rabattfunksjon i påmeldingen enda, så ved første påmelding betaler dere full pris, så refunderer vi rabatten.
Stoppen SK ansetter Kjetil Bergh

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Nov 2020

Kjetil Bergh har signert for Stoppen SK og blir hovedtrener på Akademiet. Han vil delta i oppbygging av akademiet, både strukturelt, og med det sportslige innholdet.

Han vil være trener på St.Hallvard vgs toppidrett fotball på fredager, delta på FFO en dag i uka, og være ansvarlig på Jentecampen/fotballskolen for jenter i juni.

Vi er veldig fornøyde med å få på plass Kjetil. Han har de egenskapene vi er ute etter. Strukturert, kunnskapsrik, pedagog, og med lang erfaring som spillerutvikler. Kjetil jobbet sammen med Lars Granaas i Mjøndalen og var med på å utvikle akademiet der.

Kjetil har allerede hatt et engasjement i Stoppen, gjennom å være satellittansvarlig for oss. Han kjenner klubben og vi kjenner han. Dette er gull for akademiet vårt.

Bergh blir heltidsansatt i klubben, men kommer også til å ha en liten jobb som trener i Drammen vgs toppidrett bandy.

Kjetil er faktisk tidligere landslagsspiller i bandy, så det blir en pen fordeling av landskamper mellom hovedtrenerne på akademiet.
Lars Granaas blir leder av Akademiet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2020

Utviklingsleder i Stoppen Sk er det naturlige valget når Stoppen SK skal ha på plass en leder av det nye prosjektet til klubben, Stoppen SK Akademiet.

Tidligere toppspiller, Lars, er for tiden i gang med UEFA A-lisensen sin. Hans erfaring og kompetanse er viktig for at kvalitetssikre jobben som blir gjort på Akademiet. Lars er også trener i Mjøndalen G15 og tidligere jobbet som utviklingsleder i samme klubb.

I tillegg til å være leder går Lars også inn som hovedtrener på ett av akademilagene.

Lars gleder seg veldig til å ta fatt på oppgaven. Vi tok en prat med Lars om akademiet.

Intervjuet kan dere se her.
Påmelding til Stoppen SK Akademiet åpner i dag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Okt 2020

Med akademi ønsker vi å gi spillere fra 13-17 års alderen en langsiktig plan med gode muligheter for å utvikle seg sammen med andre spillere med ambisjoner.

Vi tilbyr:


 • Tre akademitreninger i uka
 • En morgenøkt i uka
 • Eliteturneringer i inn- og utland
 • Treningskamper mot de beste lagene i Norge
 • Profilering på sosiale medier  
 • Tett oppfølging og belastningsstyring av trenere
 • Tilrettelagt styrkeprogram 
 • Med mer. Alt akademiet tilbyr finner dere i retningslinjene til akademiet.


For mer info om akademiet se her: Stoppen akademiet_facebook.pdf

For 2006-2008 koster det 2800 kr i måneden å delta. Betalingsfri i juli og desember. Det utgjør 28000 kr i året. 

For 2004-2005 koster der 1900 kr i måneden å delta. Betalingsfri i juli og desember. Det utgjør 19000 kr i året. 

For hospitanter 2009-2010 som deltar to dager på FFO koster det 1300 kr i måneden å delta. Betalingsfri i juli og desember. Det utgjør 13000 kr i året. 

For hospitanter 2009-2010 som deltar tre dager på FFO koster det 1000 kr i måneden å delta. Betalingsfri i juli og desember. Det utgjør 10000 kr i året. 

Hospitanter må ta kontakt med akademisjef på akademiet@stoppensk.no før påmelding.

I tillegg kommer egenandeler ved turneringer og treningsleire. Egenandelen skal dekke transport, mat og overnatting. 

Det er bindende påmelding på akademiet. Det betyr at plassen må sies opp skriftlig til akademiet@stoppensk.no hvis den ikke skal benyttes lengerOppsigelsestiden er på tre måneder regnet fra den 1. i påfølgende måned etter oppsigelsen. Spilleren regnes som påmeldt ved første betaling. Den første betalingen gjelder for januar 2021.

Etter det skjer fakturering månedlig forskuddsvis den 20. i måneden og skal være betalt innen den 1. i hver måned. Fakturaen kan betales direkte i appen Laget mitt med kort, faktura på PDF i mail eller ved å legge den inn som eFaktura i nettbanken.  

Påmeldingslink
Gratulerer med kretsmesterskapet 2020 til J13

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Okt 2020

Vi gratulerer J13 med kretsmesterskapet i sin første sesong i ungdomsfotballen!!

En fantastisk gjeng som i en litt annerledes sesong har tatt store steg og vi gleder oss til fortsettelsen.
Stoppen Sk Telenor Xtra FFO- Påmelding for 18.okt-18.des

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Sep 2020


I dag legger vi ut påmeldingslinken til FFO for 18.oktober til 18.desember. 

Retninglinjene til FFO finner du her.

 Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/ff450ba01b0ca2695d62525505dd80eb

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2008: Tirsdag, torsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2009-2010), onsdager (2013-2014) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det kun egne jentegrupper hvis vi får nok jenter.


Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid og frukt før trening.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

G19: Stoppen- Sarpsborg 08 i kveld

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Sep 2020

Koronaen har sperret muligheten for våre dyktige juniorspillere til å spille seniorfotball dette året. Det har ikke vært heldig for utviklingen deres. Heldigvis er det nå sånn at der en dør stenges, så åpnes en ny.

 

Stoppen G19 har nå fått muligheten til å være med i en interkretsserie i Viken. Siden eliteserien ikke kan arrangere nasjonal liga i år, har også toppklubbene meldt seg på denne interkretsen. Det betyr knallhard matching for våre juniorspillere.  Kanskje i overkant tøft, men veldig morsomt og lærerikt.

 

Allerede i kveld, torsdag 10.september, kommer Sarpsborg 08 med Andre Bergdølmo som trener på besøk.  Kampstart er 19.45. For dere som ønsker å se kampen må vi be dere om ikke møte opp før kampstart. Dette for at vi skal holde 200 stk-regelen på anlegget. Det går en del kamper frem til 19.40.

 

Neste uke går turen til Stabæk, før Lørenskog kommer fredagen etter.

 

I tillegg til de nevnte lagene består gruppen av Moss, Fredrikstad, Sjetten, Strømsgodset, Mjøndalen og Lillestrøm.

 

Det blir en spennende høst for juniorgutta.
Stoppenspillere til toppklubber

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Aug 2020

I fjor gikk Fredrik Ardraa, Christian Helling og Ludvig Øverland til Strømsgodset Toppfotball. Denne uken gikk Henning Myrvang til Strømsgodset TF og Andreas Fotland og Sondre Granaas til Mjøndalen Toppfotball.

Stoppen SK har også mange spillere som hospiterer ukentlig med toppklubber. Gustav Nordby og Einar Tømmerhol hospiterer i Godset, mens Jonas Hansen, Truls Natland Karlsen, Jakob Holst, Markus Leirvik, Mathias Sanderlien, Anders Brown, Elias Sørum, Felix Platou, Nils Gottfridsson, Oscar Nøland og Trym Bore hospiterer med Mjøndalen.

Det er ingen tilfeldighet at vi har så mange spillere i toppklubber. Av 19 spillere, så har 15 av disse deltatt over flere år på FFOen til Stoppen. Sammen med gode trenere i lag og gode treningsmiljøer får vi frem flere og flere gode spillere i klubben. Og med over 200 spillere som benytter FFO-tilbudet vårt, så vil ikke dette bli antallet bli mindre fremover.

Vi ønsker Henning, Andreas og Sondre lykke til i våre lokale toppklubber
Vi søker instruktører til TINE fotballskole i august

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Jul 2020


Er du over 16 år( født 2004), og kan tenke deg sommerjobb som fotballinstruktør?

Stoppen SK arrangerer TINE fotballskole 3. - 6. august 2020, og i den forbindelse mangler vi noen instruktører. Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

 • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30. I tillegg kommer et møte søndagen før fotballskolen, samt planleggingstid.
 • Lønn: 450,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet .

                    Trenere med godkjent Grassrottrener-kurs får 600,- kr pr. dag.

 • Søknadsfrist: 15. juli 2020
 • Søknad_instruktører.docx
 • Søknaden sendes til Kristian Bye-Andersen på e-post fotballskole@stoppensk.no Gerd Anne Opsahl blir pensjonist – hvem skulle tro det!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Jun 2020

Vår kjære klubbsekretær og matmor på FFO trer inn i pensjonistenes rekker.

Gerd Anne kom inn i IF Liungen på starten av 90 tallet med sine to gutter. Det ble raskt fanget opp at hun var en driftig dame og ble satt i sving med dugnadsoppgaver rundt lag og i klubb. Blant annet satt hun som sekretær i fotballgruppa i mange år før hun i 2004 ble ansatt som klubbsekretær i 50% stilling. Det innebar administreringa av lag, seriepåmelding, fordeling av utstyr, utleie av klubbhus, styrets sekretær og mange usynlige oppgaver som finnes i en klubb. Kontorplass hadde hun på klubbhuset på Liungbanen.

Når IF Liungen i 01.01.2016 valgte å gå inn i samarbeidsklubben Stoppen Sportsklubb ble Gerd Anne med og kunne bidra med sin lange og brede erfaring innen klubbdrift. Våren 2016 besluttet Stoppen Sportsklubb at de trengte en felles base for sin aktivitet og siden mesteparten av aktiviteten nå foregikk på Lier stadion ble alle administrative og sportslige roller samlet her. Gerd Anne forlot en ensom tilværelse på Liungbanen til et mer levende klubbhus på Lier stadion med både kolleger og alle FFO barna. Noen oppgave endringer ble det også med flyttingen, og hun ble alles matmor på FFO. Barna har satt stor pris på henne hotell oppdekning av mat, drikke og vaffeluker de siste 4 årene.

Helt borte fra klubben blir hun nok ikke for nå kan hun delta på våre pensjonist treff som gjest og skulle vi trenge ekstra ressurser så vil hun ikke være langt unna.

På vegene av styret, kolleger, trenere, spillere og alle de frivillige i IF Liungen og Stoppen Sportsklubb takker jeg for den formidable innsatsen du har lagt ned i form av frivillige verv og de siste 16 årene som ansatt Gerd Anne!

Trine Pettersen

Daglig leder
Påmelding til høstens Stoppen SK Telenor Xtra FFO er åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Jun 2020I dag legger vi ut påmeldingslinken til høstens FFO. 


Retninglinjene til FFO finner du her.

 Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/ff450ba01b0ca2695d62525505dd80eb

 

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2008: Tirsdag, torsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2009-2010) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det kun egne jentegrupper hvis vi får nok jenter.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.


Rabatt på fotballskoler

Skal dere være med på en eller flere av våre fotballskoler i august får dere 200 kr i rabatt på FFO. Ved påmelding FFO  velger dere kategorien «Spillere født i *årstall* som er påmeldt en eller flere fotballskoler i august  (Rabaterte priser)»

 

Dette er fotballskolene vi har i august:

 Uke 32

TINE fotballskole (for gutter og jenter)

 Uke 33

Fotballcamp for jenter 2004-2007

Fotballskole for jenter 2008-2014

Fotballskole ekstra uke (gutter)

 
Ekstra opplegg for G2007 på TINE fotballskole

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Mai 2020

I år vil det kun være jenter født i 2004-2007 som får delta på fotballcamp i uke 33. Vi ønsker derfor å gi G2007 et ekstra opplegg på TINE fotballskolen i uke 32.

Det vil være utviklingsleder i Stoppen SK, Lars Granaas, som vil ha ansvaret for gruppa. Han vil ha med seg trenere/spillere fra toppklubber som gjestetrenere og forelesere.

I tillegg til to økter om dagen, vil det bli lagt opp til teoriøkter mandag, tirsdag og onsdag. For 2006 i fjor var det Håkon Wibe-Lund, Martin Ovenstad Rønning og Armin Ghasemi som hadde teoriøktene. Håkon fortalte om Strømsgodset og U21-landslaget, Martin om veien til toppfotballen og Armin om taktiske valg.

Opplegget for årets skole er ikke helt klart enda, men med kontaktnettet til Lars kan vi garantere at det blir spennende!


Påmeldingslink:

https://app.rubic.no/Public/Events/696

 
Spennende på Stopperns straffekonk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Mai 2020

Det ble en hyggelig formiddag på Lier stadion lørdag, da klubben arrangerte Stopperns straffekonk for spillere født i 06-08.

I alt var det 25 lag som deltok fordelt på 4 konkurranser, G06, G07, G08 og J07-08.

Rent laken fra Stabæk vant både G07- og G06- klassene etter strålende straffer og gode keeperprestasjoner. I G08 vant Eggedosis fra Egge skole og i jenteklassen vant KIMS. KIMS deltok også i G07-klassen hvor de kom til sluttspillet.

Tilskuerne kunne nyte særdeles mange gode straffespark og strafferedninger. Rett og slett imponerende hvor mange spillere som presterte med presset som følger med en straffekonk. Tydelig at mange har trent avslutninger i koronaperioden.

Spillere, foreldre og arrangører var svært fornøyde med endelig å være del av en konkurranse igjen. Dette smakte og må gjøres igjen.

Rent laken 

KIMS

Eggedosis
Lørdag 23.5 er det Stopperns straffekonk for spillere født i 2006-2008

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Mai 2020

Lørdag er det klart for straffekonkurranser for spillere født i 2006-2008. 

Det er mange lag påmeldt, men vi har fortsatt plass til mange flere. Konkurransen er åpen for alle.

Venner kan gå sammen om å lage lag. Hvert lag må ha fire spillere. Lagene må ha en fast keeper. Keeperen skyter også straffer.

Laget finner selv på et navn til laget.

Har dere lyst til å være med, men har ikke nok spillere til ett lag kan dere kontakte oss på sport@stoppensk.no, så hjelper vi dere å lage lag.

Deltageravgift pr lag er 300 kr (75 kr pr pers).

Dere betaler ved å vippse summen til 10252. Merk betalingen med lagets navn og årskullet.

Send også en e-post til sport@stoppensk.no med navn på lag, årskullet og navn på spillerne.


VInnerlaget får gavekort fra Drammen kino i premie.

Tidspunkter for konkurransene er som følger:

Kl. 10.00 G2008: https://www.facebook.com/events/625204824738199/

Kl. 11.00 G2007: https://www.facebook.com/events/1904216536380345/

Kl. 12.00 G2006: https://www.facebook.com/events/1099272380453970/

Kl. 13.00 J2006-2008: https://www.facebook.com/events/734132077125310/
Ønsker du mer fotball? FFO har ledige plasser frem til sommeren

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Mai 2020


Er barnet ditt klar for mer fotball?

FFO er godt i gang etter gjenåpningen. Vi har hatt et stort trenerkorps på plass for å sørge for at NFFs koronarettningslinjer har blitt fulgt. Når de nå letter opp på kravet om antall spillere pr gruppe, gjør det at vi nå har nok trenere til å ta i mot flere FFO-spillere. 

Det betyr at vi nå har ledige plasser fra 2.-7.trinn. 


For påmelding bruk link under. Prisene gjelder fra 11.mai-18.juni. Spilleren kan begynne så snart man er påmeldt:

https://www.superinvite.no/#/invitation/a76c0abe2b7b1b79e70f0073f43c3b44


Sommerferietips: Delta på våre fotballskoler

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Mai 2020

Myndighetene ser på mulighetene for at vi fra 15.juni kan ha arrangementer opp til 200 deltagere. Det betyr at vi kan få gjennomført fotballskolene våre i år med mindre samfunnet må iverksette strengere tiltak igjen.


TINE fotballskole gjennomføres i uke 32, 3.- 6.august for barn født 2007-2014. Normalt ligger vi på rundt 350 deltagere på denne skolen. Hvis restriksjonene opprettholdes vil vi kjøre skolen på Lier stadion og Liungbanen. Det vil gi oss opp mot 300 plasser på denne skolen:

Påmeldingslink:

https://app.rubic.no/Public/Events/696


Fotbalskole ekstrauke gjennomføres i uke 33, 10.-14.august for barn født 2007-2014

Påmeldingslink:

https://app.rubic.no/Public/Events/709 


Fotballskolen og fotballcampen for jenter blir avholdt i uke 33, 10-14 august

Påmeldingslink fotballskolen for jenter født 2008-2014:

https://app.rubic.no/Public/Events/724 

Påmeldingslink fotballcamp for jenter født 2004-2007:

https://app.rubic.no/Public/Events/739 


Ved avlysninger av arrangementer, eller flytting av arrangementer som ikke passer dere, vil påmeldingsavgiften bli refundert.

Statusoppdatering fra styret og administrasjonen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Mar 2020

Styret i Stoppen Sportsklubb besluttet i går og permittere alle sin ansatte i større eller mindre grad på ubestemt tid. På det nåværende tidspunkt er alt usikkert og vi tør ikke ta noen risiko. Styret vil følge situasjonen nøye og vurdere andre tiltak om nødvendig.

Vi har store kommende arrangement som er bærebjelker i økonomien og vi ser at sjansene for å få gjennomført to helger med Liungen cup og Jentefotballskole i juni og Tine Fotballskole i august i full skala er svært små. Håpet lever om at vi kanskje kan få avholdt noen av våre arrangement, men i en mindre skala en normalt. 

Regjeringens bevilgede midler til idretten vil nok ikke dekke opp det reelle tapet idrettslagene har, men for all del de viser at idretten er viktig i det norske samfunnet.

Administrasjonen vil være tilgjengelig i en svært redusert form og vi ber om forståelse for at det kan være noe lengre responstid enn vanlig.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å respektere de retningslinjene som nå gjelder for å redusere smitte og dermed også respekt for at vårt fantastiske anlegg på Lier stadion nå er stengt for aktivitet.

Oppfordrer alle til å ta vare på hverandre i denne tiden og hold hjulene (ballen og formen) i gang så langt det lar seg gjøre.

Kontakt oss gjerne på post@stoppensk.no om det er noe du lurer på.

Trine Pettersen

Daglig leder
SSK årsmøte 24.03.20 - UTSATT

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Mar 2020

Styret har besluttet å utsette årsmøtet jmf NIF sine retningslinjer. Ny dato publiseres når dette er klart.
All aktivitet i breddefotballen stoppes

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Mar 2020


NFF har bestemt at all breddeaktivtet stoppes fra i dag og ut april mnd for å begrense faren for coronamitte.

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/

 

Stoppen SK støtter selvsagt dette. 

 

Alle lags treninger fra og med i dag og ut april avlyses.

FFO vil holde åpent så lenge skoler og SFO ikke er  stengt.
Stoppen SK Vintercup G/J 2008-2009 avlyses

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Mar 2020

Koronaviruset setter en stopper for helgens turnering for gutter og jenter født i 2008 og 2009.

Stoppen SK føler at det ikke er forsvarlig å arrangere cup slik situasjonene er nå. Lagledere og kontaktpersoner til deltagerlagene ble informert tidligere i dag.

Vi vil se på muligheten for å arrangere en tilsvarende cup etter høstferien.

Koronaviruset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Mar 2020

Vi får mange spørsmål om hvordan vi håndterer smittefaren ved våre aktiviteter og arrangement.

Kommunelegen går ut med daglige oppdateringer på deres nettsider etter råd fra FHI og situasjonen i kommunen. Disse følger vi nøye og inntil videre går våre aktiviteter og arrangement som planlagt. Risikovurderinger tas løpende med tanke på FFO, treninger, cuper og andre arrangement. 

Det er tilgjengelig Antibac i alle møterom på Lier stadion og vi oppfordrer til at disse benyttes.

Vi oppfordrer til fokus på håndhygiene og at man finner alternative løsninger på Fair Play hilsener i kampsituasjoner.

Mulig å melde på 2014-barn på FFO i høst

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Mar 2020

Mange har spurt etter muligheten for å melde på nye 1.trinnselever til høstens FFO. 

Nå åpner vi opp for det. 

1.trinnselevene har mulighet til å være med mandager og onsdager fra høsten.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres via påmeldingslinken under:

https://www.superinvite.no/#/invitation/ff450ba01b0ca2695d62525505dd80eb

Det er også mulig å holde av plass frem til 15.mai hvis man er usikker på om man skal delta.

Send da mail om det til ffo@stoppensk.no.

Vi holder åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.


Taxi bestilles når vi nærmer oss oppstart.

 
Dette skjer i Stoppen SK denne våren og sommeren

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Feb 2020

Stoppen SK har som vanlig mange arrangementer på våren og sommeren. Nytt av året er det at vi selv arrangerer fotballskole og fotballcamp for jenter. Leif Tsolis er ansvarlig for begge deler. Tidligere hovedtrener for Vålerenga damer i toppserien og årets trener i Spania kommer til å legge tilrette for noen strålende dager for jentefotballen i juni.

Arrangementlista:

7.-8.mars: Stoppen SK Vintercup G2007  (fullbooket, 7 lag på venteliste):

14.-15.mars: Stoppen SK Vintercup G/J 2008-2009 ( 51 lag påmeldt så langt, ny deltagerrekord)

18.mars-18.juni : Stoppen SK Telenor Xtra FFO (Fortsatt noen få ledige plasser i de eldste årskullene)

6.-7.juni : Liungen Cup 9'er og 11'er

13.-14. juni: Liungen Cup 6-12 år

22.-24.juni: Fotballcamp for jenter med Mallorca toppfotball

22.-24.juni: Fotballskole for jenter


Jenter som har deltatt på fotballskolen i juni vil få rabatt ved deltagelse på TINE fotballskole. Ved påmelding til TINE fotballskole krysser man da av for TINE fotballskole barn nr.2. Har man hatt med to barn i juni krysser man av for barn nr 2 og 3 på TINE. 

3.-6. august: Stoppen SK TINE fotballskole

10.-14.august: Stoppen SK Fotballskole ekstrauke


Stoppen Sk Telenor Xtra FFO- Påmelding for 18.mars-18.juni

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Feb 2020Det er nå mulig å melde seg på for neste periode av FFO, fra 18.mars til 18.juni.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/55ed523b2ca4371a31d7dbd7a2877bea

Flere årskull har vært fullbooket i vinter, og nesten samtlige spillere er med videre til sommeren. Det betyr at det ikke er ledige plasser på alle årstrinn.

Klarer vi å få på plass flere trenere på FFO åpner vi opp for flere plasser, men vi er kresne på hvilke trenere vi ønsker inn. Dette for å sikre kvalitet i tilbudet vårt. Dessverre kan det gå utover antallet vi kan ta inn, men håper likevel på forståelse for valget vi har tatt rundt dette. Dere skal være sikre på at barna deres blir tatt imot av skolerte trenere med erfaring fra barne- og ungdomsfotball.

Er det fullt en dag dere ønsker plass kan dere sette dere på venteliste ved å sende oss en mail.

 

Minner også om at vi har to flotte jentegrupper tirsdager og torsdager.


Generell info:

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2007: Mandag, onsdag og fredag

2008: Mandag, onsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2009-2010) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Nytt av året er det at dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere.

Drammen Sportsklinikk - NÅ OGSÅ HELGEVAKT

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Feb 2020

Vår samarbeidspartner Drammen Sportsklinikk ha nå helgevakt :) Rask og kvalifisert hjelp.
Innkalling til årsmøte i Stoppen Sportsklubb 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Jan 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Stoppen Sportsklubb

Årsmøtet avholdes 24 mars 2020 kl 1900 på klubbhuset på Liungbanen, Ringeriksveien 108.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 1 mars 2020 til post@stoppensk.no. 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet og fås ved henvendelse til post@stoppensk.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stoppen Sportsklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stoppen Sportsklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se vedtektene som finnes på www.stoppensk.no. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Trine Pettersen kontaktes på trine@stoppensk.no.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret  
Trener og lagleder forum med storfint besøk fra Godset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Jan 2020

Stoppen SK ønsket å samle trenere og lagledere til forum onsdag 22.januar. Det var utrolig hyggelig at mange kom. Det mest gledelige er at ressurspersoner, både fra de yngste lagene, og de eldste lagene kommer. 

Vi ønsker å legge til rette for at trenere og lagledere i klubben skal få muligheter for å treffe hverandre, bli bedre kjent og søke samarbeid hos hverandre. Vi er en flokk som arbeider etter det samme målet; å skape aktivitet for flest mulig, lengst mulig. 

Vi fikk besøk av Strømsgodset TF denne kvelden. Samfunnsutvikler Lars Petter Hansen hadde tatt med seg spillerne Herman Stengel og Mikkel Maigaard. De kjørte et dialogbasert intervju der vi fikk høre om hvordan oppveksten til gutta hadde vært i Hokksund og i Danmark. Det var spennende å høre om hvordan både Mikkel og Herman hadde opplevd fotball som aktivitet gjennom oppveksten. De snakket også om hvordan enkelttrenere kan påvirke deg i positiv retning. Budskapet var tydelig; la barna ha det gøy med fotball. 

Tilbakemeldingene fra deltakerne var velig gode i etterkant. Vi valgte å ta en runde rundt bordet med presentasjon av hvem de er og hvilket lag de er involvert i. I denne runden kom det opp både gleder og utfordringer. Vi fikk også tid til å diskutere «flest mulig, lengst mulig», Buskerudmodellen, Strømsgodset TF og om hvordan vi skal skape gode oppvekstvilkår for alle i et folkehelseperspektiv. Her er det mange emner som er ønskelig å ta med videre til trenerforum senere. 

Utover kvelden ble det servering av pølser og brus. Det ble fokus på den gode samtalen, samtidig som Manchester United- Burnley ble vist på skjermen. 

Vi takker Per Furuheim for lånet av låven. Det er utrolig morsomt å arrangere slike kvelder utenfor klubbhuset, i stemningsfulle omgivelser. 
Prosjekt - et triveligere klubbhus har nådd en milepæl

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Jan 2020

Vi har lenge ønsket oss et lysere og mer trivelig klubbhus. Nå er vi godt i gang og har nådd en milepæl. Alt det mørke treverket er borte!!! Tusen takk til dugnadsgjengen som har bestått av Tom Lollik-Andersen, Nicolai Tegn, Robert Persia, Tonje Natland Karslen, Hans Morten Trøen godt ledet av initiativtaker Marius Meinseth og malemester Ingar Hansen.

Sjekk bildene eller kom innom en tur :)  PS! Følg med det kommer mer i Prosjekt - et triveligere klubbhus.

SSK medlemskontingent 2020

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Jan 2020

I disse dager blir årets medlemskontingent sendt ut til våre medlemmer. Skulle du ønske å gjøre endringer i ditt medlemskap send en mail til faktura@stoppensk.no eller ønsker du å bli medlem så kan du melde deg inn her: https://app.rubic.no/Account/Signup?organizationID=7195

Vi gjør oppmerksom på følgende paragraf i lovnormen:

§ 5 Generelle regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv. 

(1) For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. 

Hovedsakelig består vår medlemsmasse av barn og unge under 15 år. Vi oppfordrer derfor foreldrene til å melde seg inn og velge familiemedlemskap slik at de kan være med å påvirke i klubbens øverste organ årsmøtet. 

Husk at du må være personlig medlem for å kunne benytte deg av tilbudet til Family Akropolis trening.
Jentene på full fart inn i FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Jan 2020

Fotball på damesiden blir større og større i Europa, hvor topplagene på herresiden i Europa nå har fått gode damelag. Vi har norske spillere i klubber som Chelsea, Barcelona og Lyon. Det er spennende tider for jenter som er glad i fotball.

I Stoppen har vi fått på plass et kjempeopplegg for de eldste jentene våre, og vi har nå for første gang i Stoppens historie jentelag i alle årsklasser.

Ekstra gøy er det at vi også har fått to veldig fine jentegrupper på FFO. Tirsdager er det 2009 og 2010 som er sammen, og torsdager er det 2011 og 2012 som har økt. Tilsammen er det nå 25 påmeldte jenter!

Vi ønsker enda flere jenter, så her er det bare å melde seg på :

https://www.superinvite.no/#/invitation/55ed523b2ca4371a31d7dbd7a2877bea 


Ved påmelding for jenter født i 2009 og 2010 gjøres dette ved å velge årsklassen de tilhører. For jenter født i 2011 og 2012 går dere direkte inn egen jente FFO-påmelding 

Første jente-FFO er tirsdag 21.1. 

Det er mulig å komme på ett par prøveøkter hvis man ønsker det. Send oss en mail på FFO@stoppensk.no for avtale.
STOPPEN HUB

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Jan 2020

Vi har gått sammen med flere andre klubber og tenkt stort om området på Lier stadion. Les mer om dette i Lierposten: https://www.lierposten.no/nyheter/stoppen/sport/dette-kan-bli-kommunens-nye-storstue-et-naturlig-samlingspunkt-for-alle-aldre/s/5-65-136338?access=granted 
SSK fornyer samarbeidet med Family Akropolis trening Lierstranda

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jan 2020

Stoppen Sportsklubb's medlemmer får trene på Family Akropolis trening Lierstranda til kun kr 299,- pr måned (ord.tid 429,-). Tilbudet inkluderer gruppetimer. 

Medlemskapet må inngås personlig på senteret og kan ikke bestilles på nett. Ved inngåelse av medlemskap hos Family Akropolis trening Lierstranda må de som er under 18 år ha med foresatte som blir økonomisk ansvarlige for medlemskapet. Medlemskort/bevis for medlemskapet i Stoppen Sportsklubb finner du i appen Laget mitt.

GOD TRENING!
SSK fornyer samarbeidet med Family Akropolis trening Lierstranda

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jan 2020

Stoppen Sportsklubb's medlemmer får trene på Family Akropolis trening Lierstranda til kun kr 299,- pr måned (ord.tid 429,-). Tilbudet inkluderer gruppetimer. 

Medlemskapet må inngås personlig på senteret og kan ikke bestilles på nett. Ved inngåelse av medlemskap hos Family Akropolis trening Lierstranda må de som er under 18 år ha med foresatte som blir økonomisk ansvarlige for medlemskapet. Medlemskort/bevis for medlemskapet i Stoppen Sportsklubb finner du i appen Laget mitt.

GOD TRENING!