Tidenes Stoppen-signering: Frode Birkeland er klar

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Des 2016


Her er årets gave til Stoppen SK: Frode Birkeland blir Utviklingsleder i Stoppen SK.

Frode er utdannet UEFA A-trener og UEFA A keeper-trener. Han har jobbet som trener i klubber som Lillestrøm, Ham-Kam og Drøbak/Frogn. Frode har vært i Hønefoss siden de var i Tippeligaen som boks-trener, altså for keepere og spisser, og som assistenttrener.

Frode vil ta over noen av de faste oppgavene avtroppende utviklingsleder Stein Ellingsen har hatt. Det betyr blant annet at han overtar ansvaret for LRH og keepertreninger. Han blir årgangsveileder for J02, J04 og G04, spillerutvikler på damelaget og trener på FFO og FA. Frode vil få mulighet til å gjøre utviklingslederrollen til sin egen. Med sin erfaring vet han hvordan han kan bruke sine kvaliteter til å utvikle klubben best mulig.


Gjenforenes etter 20 år

Frode er bergenser og spilte i ungdomsårene for Varegg og Minde. Legendariske Svein Bakke hentet han til Sogndal i 1990. Der spilte han ett år før han havnet spilte noen sesonger i Lyngbø og Åsane. I -97 tok han igjen steget opp i toppfotballen og gikk til 1.divisjon og Eik-Tønsberg. Frode spilte sammen med sportslig leder i Stoppen i 1997 og 1998. Der utgjorde de ofte spissparet i Eik sin klassiske 4-4-2 formasjon. I 1999 gikk Birkeland til divisjonskollega Lyn og i 2000 sikret Lyn opprykket til Tippeligaen etter skåring av Birken, som han ofte kalles.

Birkeland fikk en del kamper i Tippeligaen i 2001, men da han ikke fikk så mye spilletid året etter valgt han å gå til Lillestrøm midtveis i sesongen. Der hadde han stor suksess med 5 mål på 12 kamper.

Ståle Solbakken var, og fortsatt er, stor fan av Birkeland og hentet han til HamKam i 2003. Der hjalp han Kamma til nok et opprykk til Tippeligaen, før han avsluttet spillerkarrieren med 1.divisjonsspill i Kongsvinger.

Som dere sikkert skjønner er Frode en trener med meget høye kvalifikasjoner, i tillegg til et meget stort og bredt erfaringsgrunnlag. Han er derfor attraktiv på markedet. Vi i Stoppen er glade for at han har takket ja til å bli utviklingsleder, men er også klar over at han kan forsvinne tilbake til toppfotballen. Vi får lære så mye så mye vi kan om han så lenge vi har han.


Her kan dere lese om Frode i Lierposten. Vi anbefaler at dere bestiller pluss-abonnementet til Lierposten, slik at dere får lest om Stoppen.


Vi ønsker Birken hjertelig velkommen til Stoppen og gleder oss til alt han kan lære oss!


Fra tiden da Frode Birkeland og Kristian Bye-Andersen spilte sammen i Eik-Tønsberg


I Lyn hadde de følgende sang om Birkeland. For de som kjenner han, så er den ganske passende:

(Mel.: Teddybjørnens vise)

Vi fikk en bergenser til LYN.
En bergenser med munndiarè.
Han var ikke stor, men han kunne mange ord,
og han scorer i bøtter og spann.Se på Frode Birkeland, ingen er så god som han,
Se på Frode Birkeland, ingen er så god som han!
Her er alle julelukene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Des 2016

Gikk du glipp av Stoppens julekalender, med unike Stoppen-nyheter fordelt over 24 luker? Her har du samtlige luker samlet på ett sted.

Så langt er innlegg i julekalenderen åpnet og lest nærmere 10.000 ganger. Mest lest er luke 17 om Fotballakademiet (FA). Vi har også lagt ut spillerprofiler til juniorlaget. Her er Mathias Helgesen mest lest med over 750 visninger.

Når lukene er åpnet gjenstår bare årets Stoppen-gave. Den kommer fredag 30.desember!


Luke 1: Stoppen SK Vintercuper

Luke 2: Barnefotballansvarlig

Luke 3: Unge trenere i Stoppen SK

Luke 4: Spennende trenerteam på juniorlaget

Luke 5: Lasse takker for seg

Luke 6: Spillerprofiler juniorlaget

Luke 7: LRH

Luke 8: De sprekeste julegavene

Luke 9: Førjulstilbud på FFO

Luke 10: Senkveld på Stoppen

Luke 11: Klubbhåndboka

Luke 12: Fotballskoler

Luke 13: Morgentrening

Luke 14: Fantastisk gave fra Gjensidigestiftelsen

Luke 15: Årets Fair Play klubb i Buskerud 2016

Luke 16: Stoppen SK starter opp FFU

Luke 17: Billigere å delta på Fotballakademiet (FA) i 2017

Luke 18: Veien mot å bli "Mer enn en fotballklubb"

Luke 19: Lars Granaas blir trener på FFO

Luke 20: Årsrapporter fra Stoppen-lag

Luke 21: Vi kjøper inn 3'er baner

Luke 22: Stoppen jobber mot å bli kvalitetsklubb

Luke 23: Hverdagsheltene

Luke 24: Styreleder ønsker god jul


Luke 24: Styreleder ønsker god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2016

Kjetil2015_b.jpg

Kjære medlemmer og venner av Stoppen Sportsklubb.

Vårt første driftsår som èn klubb etter sammenslåingen av IF Liungen og Stoppen SK, er gjennomført. Og for et år vi legger bak oss!

Vi er større enn noen gang, vi er flere enn noen gang og vi har flere aktiviteter enn noen gang.

Styret i Stoppen Sportsklubb består av, i tillegg til meg selv, Espen Sandli, Christin Ruth, Dag Andre Johansen, Trygve Hafskjold, Trine Pettersen og Per Ivar Nordal.

Styret har i tillegg til å ha gjennomført 11 styremøter, vært svært operative i drift og utviklingen av klubben.

Vi er så heldige å ha frivillige styremedlemmer som legger ned mange timers arbeid for klubben og her vil jeg trekke frem Trine og Christin, som hver uke står på i flere timer.

Styret har gjennom året dreiet klubbens driftsmodell over mot en modell som skal ivareta aktiviteter, barn, lag og tilbud med høy kvalitet.

Vi er veldig tydelige på at klubben har behov for heltidsansatte, ledelse og lønnede instruktører for å opprettholde leveransen. Dette kan ikke bæres av frivillighet.

Vi legger bak oss et år med flotte sportslige opplevelser og resultater. Jeg håper virkelig at barn og unge opplever Stoppen Sportsklubb som en trygg og god arena, hvor de trives og får etablert og dyrket vennskap, utviklet seg og har det moro.

I vår visjon, Flest mulig – Lengst mulig, ønsker vi å være mer enn en klubb. I dette ligger det å ivareta og legge til rette for at flere skal kunne være en del av Stoppen Sportsklubb. Dere vil se mer av vårt arbeid med integrering og inkludering til neste år.

Jeg oppfordrer dere allerede nå til å følge opp og melde dere på når vi starter med arbeidet i samarbeid med Redd Barna. Hvis vi skal være noe mer enn en klubb, må alle bidra til å etablere en kultur for åpenhet, inkludering, trygghet og ivaretagelse.

Jeg vil benytte anledningen til å takke våre ansatte, Kristian, Stein, Lasse og Gerd Anne, for innsatsen i 2016. Stein og Lasse forlater oss nå i desember, til fordel for nye muligheter og oppgaver.

Vi er i gode prosesser med å få på plass nye ressurspersoner og ansatte. Nye spennende personer som skal være med å løfte klubben og arbeidet videre.

En svært sentral rolle skal også på plass tidlig i 2017, hvor vi ansetter en daglig leder for klubben. Vi ser tydelig at klubben trenger en administrativ og merkantil person for å styre all daglig drift rundt klubben.

Jeg vil også takke vår «søsterklubb» SpaBra og deres styre for godt samarbeid i 2016 og ser frem til fortsatt bra samarbeid til neste år.

Da vil jeg avslutte med å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt Stoppen-År i 2017.

Tusen takk for alt dere gjør for klubb, lag og hverandre.

Med vennlig hilsen

Kjetil Haugland Johansen – styreleder
Luke 23: Hverdagsheltene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2016

Kjetil2015_b.jpg


Stoppen SK er helt avhengige av frivillige som stiller opp for lagene og klubben. Det er det heldigvis mange som gjør og de gjør et fantastisk arbeid for barn og ungdom i Lier.

I denne luka skal vi presentere tre personer som legger ned enormt med arbeid for klubben, og det uten å få en krone for det. De innehar viktige roller i klubben, og må ta en del viktige beslutninger som ikke alltid blir godt mottatt. Likevel velger de altså å bruke time på time hver uke på Stoppen SK. De er klubbens hverdagshelter.

Kjetil Haugland Johansen er styreleder og ansvarlig for klubbens drift basert på mandat fra klubbens øverste organ, årsmøtet.

Kjetil har ansvaret for ansettelser, oppfølging av ansatte, innkalling, forberedelser og gjennomføring av 11 styremøter i 2016, etterarbeid fra styremøtene, oppfølging av styremedlemmers oppgaver og ansvarsområder, arbeid med kvalitetsklubb-prosjektet, samarbeid med vår søsterorganisasjon SpaBra, oppfølging og kontakt med Lier Kommune, Lier Idrettsråd og Buskerud Fotballkrets, forhandlinger og kontraktsinngåelser med samarbeidspartnere, oppfølging og levering på klubbens strategiske plan, deltagelse og innlegg på ulike spillermøter, trenermøter og foreldremøter.

ruth.jpg

Christin Ruth er leder av sportslig utvalg. Hennes oppgaver er som følger:

 • Styrets representant for saker av sportslig karakter
 • Organisatorisk ansvar; samarbeid med klubbutvikler og sportslig leder, koordinere Fair Play arbeidet og dommeransvarlig
 • Leder og ansvarlig for Sportslig utvalg; etterleve, oppdater og videreutvikle klubbens Sportsplan. Ansvarlig for undergrupper og avdelinger til sportslig utvalg. Gjennomføre løpende møter i Sportslig utvalg. Fremdrift og rapportering. Arbeide med og for etablering, fremdrift og utvikling i sportslig utvalg
 • Gjennom sport, sørge for at ansatte, trener og leder er oppdatert på verdiarbeid i klubben
 • Delta på ulike klubbmøter for informasjonsdeling vedrørende sport
 • Forberede og legge frem saker til behandling for styret. Tema, bakgrunn, økonomi, beslutningsgrunnlag og innstilling
 • Annet arbeid som naturlig faller inn under ansvarlig for sport
Trine Pettersen er økonomiansvarlig i klubben. Arbeidsoppgavene hennes ser slik ut:

 • Bankstyring
 • Likviditetsstyring
 • Kontakt og oppfølging av regnskapsfører
  • Bilagsføring
  • Rapportering
 • Kontakt og oppfølging av revisor
  • Årsoppgjør
  • Revisorerklæring
 • Ansvarlig for å lede og koordinere økonomiarbeidet
  • Lede og styre økonomigruppe med hensikt på å forenkle og optimalisere økonomiarbeidet i klubben
 • Koordinere budsjettarbeidet, gjennomføre i tråd med styre- og årsmøtevedtak
 • Rapportere på styremøter, foreslå tiltak hvis det er vesentlige avvik fra budsjettet
  • Sende oppdatert regnskap og likviditetsplan til klubbsekretær for utsendelse via møteinnkalling
 • Utarbeide retningslinjer for de enkelte lagene og bistå lagene i forhold til økonomi
  • Stille opp på foreldremøter/lagsmøter for å informere om økonomi og drift
 • Ansvarlig for at klubben følger lover og regler for god økonomisk kontroll og styring
 • Forberede og legge frem saker til behandling for styret
  • Tema, bakgrunn, beslutningsgrunnlag og innstilling
 • Annet arbeid som naturlig faller inn under økonomiansvarligTakker for det gode samarbeidet og alle timene dere har lagt ned for klubben. Arbeidet dere har gjort er en viktig årsak til at klubben har kommet dit den har i dag.


mvh

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder
Luke 22: Stoppen jobber mot å bli kvalitetsklubb

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2016

NFF Kvalitetsklubb 1 er det første av tre nivåer i NFF Kvalitetsklubb. Målet er å stimulere til god klubbutvikling som vil forsterke helheten. Godt strukturerte klubber tiltrekker seg frivillige og gir grobunn for sunn barne- og ungdomsidrett.

I Stoppen leder Christian Aakermann arbeidet med å få sertifisert klubben. Det har vært mye jobb for de som har vært involvert og vi nærmer oss målet. Klubben har som mål å bli godkjent i løpet av første kvartal 2017.

For å bli kvalitetsklubb må man gjennom en omfattende kartlegging. Her kan dere lese mer om det:

https://www.fotball.no/klubb-og-leder/kvalitetsklu...
Luke 21: Vi kjøper inn 3'er baner

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2016

Stoppen til å kjøpe inn 3'erbaner som skal være klare til bruk i 2017. Disse skal brukes til seriekamper for 6- og 7-åringene og til Stoppen 3v3-cup og Liungen cup. De vil også kunne brukes til treninger for FFO og lag i Stoppen.

Noe av det viktigste man gjør i barnefotballen er å tilrettelegge for mange ballberøringer for spillerne. Norges fotballforbund anbefaler derfor å trene med få spillere på hvert lag. Dette krever små baner, få spillere og små mål.

Spiller man 3 mot 3, vil alle involveres i spillet og antall ballberøringer per barn blir jo vesentlig høyere enn f.eks. 5 mot 5.
Spillerprofil: Elias Egenæs Melgård

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2016


Navn: Elias Egenæs Melgård

Alder: 16

Sivilstatus: Klar for det meste

Nummer: 25

Posisjon: Ving/Spiss

Snapchat: eliasthezuper

Instagram: eliasegemel

Hva driver du med på fritiden?

Er med venner, spiller fotball eller photoshopper noe hjernedødt.

Favorittlåt:

Går for det meste i å finne noen bra sanger, høre på dem alt for mye, bli lei av dem, repeat.

Favorittklubb: Ingen andre enn Liverpool FC

Funfact om deg selv?

Jeg kommer alltid på trening med to forskjellige hansker

Hvor ser du deg selv om 10 år?

25 år, ferdig med utdanning, i jobb og godt i gang med de fleste 30-årskrisene

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Mest sannsynlig bordtennis eller slalåm

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Kristian Simonsen

-hardhausen? Leon Medakovic, går du i duell med han ender du som oftest på bakken.

-den med best skills? Andrew Nord, er ikke mye han ikke får til.

-damesjarmør? Danial Bashir, no questions asked.

-klovnen? Kristian Morken, alltid stemning med han på banen.

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Norway Cup 2016, en utrolig opplevelse å kunne spille mot andre spillere fra rundt om i Norge, og spesielt fornøyd med innsatsen til laget, selv om vi ikke kom langt presterte vi på en måte jeg sjelden ser.

Spillerprofil: Per Oscar Grov Heiberg

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2016

Navn: Per Oscar Grov Heiberg

Alder: 16 år

Sivilstatus: Singel

Nummer: 31

Posisjon: Midtstopper

Snapchat/Instagram: peroheiberg

Hva driver du med på fritiden? Skole og fotball

Favorittklubb: Manchester United

Funfact om deg selv?

Jeg har scoret flere selvmål enn vanlige mål. (Minst) 5 selvmål og 1 vanlig mål.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Ute i arbeidslivet.

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

Ishockey eller håndball.

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt?

Kristian Simonsen

-hardhausen?

Tobias Wigulf Christensen. Vi spilte en gang i Svelvik der Tobias fikk seg en skikkelig trøkk. Med blodet rennende ut av munnen insisterte Tobias på å fortsette å spille.

-den med best skills?

Andrew Nord, jeg blir dribla hver gang.

-klovnen?

Kristian Morken. Han er også en av de største gledessprederne.

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Det må være kampen mot Valencia på Ibercup i Spania i 2015. Vi startet kampen med håp om å klare uavgjort. Vi spilte kampen i 2 x 20 min og tapte 20 – 0, hvor jeg scoret selvmål. Der og da var det både kjipt og flaut, men nå i ettertid kan jeg si at jeg har både spilt og scoret mot Valencia en av verdens største klubber og det er neimen ikke verst.

Luke 20: Årsrapporter fra Stoppen-lag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2016

BesøkfraGodset.jpg

ÅRSRAPPORT GUTTER 2001 SESONGEN 2016

Trenere: Hans Petter Bredal, Vidar Gustavsen, Per Smedberg og Morten Viholmen

Materialforvalter og altmuligmann: Bjørn Olav Sørum

Administrativt ansvarlige: Ann Kristin Johansen og Gunn Koppergård.

Troppen har bestått av rundt 30 spillere med økende antall utover høsten. Vi har sannsynligvis den høyeste oppmøteprosent på treninger av alle lag i Stoppen. Det kalles lojalitet.

Vi har deltatt på Liungen cup og Vilbjerg Cup, sistnevnte som det store sosiale høydepunktet.

I seriespillet hadde begge lag startproblemer, men pilen har pekt bare en vei utover sesongen.

Lag 1 kom på fjerde plass i 1. divisjon på våren, hvor høydepunktet var en fabelaktig forestilling på Isachsen stadion. Lag 2 avsluttet våren med å slå vinnerlaget Nordre Sande på bortebane, jubelbrølene hørtes helt til Lier. Vi hadde derfor store forhåpninger til høsten.

Høsten startet trått for lag 2, men når guttene forstod at det koster å vinne fotballkamper, så skjedde det ting. I nest siste serierunde ble de suverene seriemestere Lier banket 6-3 på Stoppen! Vår påstand er at med litt mer fokus i begge ender av banen hadde andreplassen i serien vært vår!

Samme kurve hadde lag 1 på høsten. Etter en svak åpning borte mot Vestfossen så vi oss ikke tilbake. Høstens nedtur var ranet som Strømsgodset gjorde på Stoppen, mens høydepunktet selvfølgelig var seieren mot seriemester Skiold i siste runde. De hadde bare seire og 52-2 i målforskjell før de møtte oss, en legendarisk kamp endte 4-3 til oss.

Mange fine typer har gitt oss mange morsomme stunder! Vi gleder oss til neste sesong…


ÅRSRAPPORT JENTER 2000/2001 SESONGEN 2016

Treningsleiren til Lloret del Mar i februar var en bra tur midt i oppkjøringen til sesongen. En fin tur sammen med 14 jenter - med gode treningsøkter hver dag, shopping i Barcelona og Barcelona-kamp.

Vårsesongen endte med 4 seire og 4 tap, en god vårsesong med flere godt spilte kamper.

I august var vi med på FjordLine-cup i Porsgrunn. Vi kjempet oss til finalen i B-sluttspillet.

I høstsesongen var det mange jevne kamper - startet høsten med en solid kamp mot Modum, vinner 9-0. Dessverre ble det mye stang ut resten av høstsesongen, men jentene gir alt uansett hvordan kampene går.

Samlet sett en sesong med mye bra spill og topp innsats fra jentene.


ÅRSRAPPORT GUTTER 2002 SESONGEN 2016

Gutta har hatt en meget bra og spennende sesong. De har hatt en rivende utvikling siden i fjor og det vi jobber med på feltet ser vi igjen i kampene og det er moro. Spillerne har i flere år jobbet med å spille ball, og i år har det begynt å betale seg. Lag 2 feide gjennom 3.div og med litt mer flaks hadde vi vunnet andre divisjon også. Lag 1 kvalifiserte seg for interkrets, hvor vi kom på 7.plass. Rundspillingen av Halsen, som kom på andreplass, var høstens høydepunkt. Nest best av Buskerud-lagene var også imponerende.

Vi vant Stoppen Vintercup og Hamar Talent Cup, nivå 2 i 2001-klassen og fikk bronse i Holmen Cup.

Et av høydepunktene hvert år er treningsleir til Danmark. 28 spillere og 12 voksne koste seg på tur i Skagen i år. Disse turene er gull for miljøet og gutta er helt kanon å ha med seg på tur.

Tommy Berg, Runar Nagelsaker, Vegar Stange-Hansen, Espen Gustavsen og Kristian Bye-Andersen har vært trenere for laget. Vi takker gutta for et meget hyggelig år, både på og utenfor banen. Dere er en fin gjeng!

G2002 på Holmen Cup

Laget som vant Vintercupen.


ÅRSRAPPORT GUTTER 2003 SESONGEN 2016

Ca 50 spendte spillere møtte til sin aller første trening for Stoppen på Stoppen lørdag 31/10-15. Det har blitt gjennomført ca 81 treninger.

Vi har hatt med 5 lag i serien. Spilt totalt 89 kamper (inkl. tr. kamper, cuper og seriekamper). Vår aller første kamp i Stoppen drakt var treningskamp mot Holmestrand/Gullaug den 11. desember 2015.

G03 har deltatt i følgende cuper i løpet av 2016: 2 lag i MIF cup, 3 lag i Stoppens vintercup, 2 lag i Drammen cup, 3 lag i Liungen cup, 2 lag i Vildbjerg cup (Danmark), 2 lag i Ros cup, 2 lag i HamKam Elite cup og 1 lag i Adidas cup.

Resultatmessig har G03 slått bra fra seg i serien og cupene de har deltatt i.

Så å si samtlige spillere blir med videre i 2017!


Thomas

Spillerprofil: Ola Aakermann

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2016

Navn: Ola Aakermann

Alder: 16,

Sivilstatus: singel, nummer: 32

Posisjon: Kan spille alle posisjoner

Snapchat: Sifgutten123

Instagram: ola.aakermann00

Hva driver du med på fritiden: Er med venner, spiller fifa

Favorittlåt: Mange

Favorittklubb: Liverpool, Real Madrid, Stoppen SK

Funfact: Vet ikke

Hvor ser du deg selv om 10 år: Enten i en jobb eller fortsatt hos Stoppen SK

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med: Bordtennis eller håndball

Hvem på laget er mest opptatt av håret sitt: Kristian Simonsen

Hardhausen: Leon eller Theodor

Den med best skills, Andrew

Damesjarmør: Er ikke helt sikker, kanskje Mads

Klovnen: Kristian Morken

Hva er ditt største fotballminne: Ibercup 2015 og Norway Cup

Luke 19: Lars Granaas blir trener på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2016

Lars Granaas går inn i trenerteamet på FFO. Han vil jobbe med de eldste spillerne på onsdager.

Granaas har en lang karriere bak seg i norsk toppfotball og har faktisk en egen side på Wikipedia på engelsk. Der står følgende:

"Granaas debuted for Strømsgodset IF in 1997 as a promising young player, in November 1997, he had a trial at Manchester United. Since 1999 he was a first team regular, and he played a total of 214 matches and scored 16 goals for Strømsgodset. In 2006, his playing time with the first team was limited and he left Strømsgodset for Follo on June 28, 2006. He signed for Mjøndalen IF after the 2008 season, which had been promoted to Adeccoligaen.

Granaas played 28 international matches for Norway on youth level, including 9 matches for Norway U21."


Lars er utdannet pedagog og en veldig dyktig trener. Vi er stolte av å ha en så dyktig trener med oss i 2017!
Spillerprofil: Lars- Erik Lang

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2016

Navn: Lars-Erik Wikheim Lang

Alder: 16

Sivilstatus: Singel

Nummer: 19

Posisjon: Offensiv midtbane/indreløper/spiss

Snapchat: larsi.wl

Instagram: larsiwiklang

Hva driver du med på fritiden? Slapper av.

Favorittlåt: Ingen spesiell.

Favorittklubb: Liverpool FC

Funfact om deg selv?

Hvor ser du deg selv om 10 år? Ferdig med studier og i jobb.

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Golf på et høyere nivå.

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Simonsen

-hardhausen? Leon

-den med best skills?

-damesjarmør?

-klovnen? Morken

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? Ibercup 2015

Spillerprofil: Murtaza Mirzai

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2016

Navn:Mortaza Mirzai

Alder: 17

Sivilstatus: Singel

Nummer: 24

Posisjon: Venstre ving

Snap: murtazamirzai

Instgram: murtza mirzai

På fritiden: ser på C.Ronaldo skills

Favorittlåt: don't you need somebody

Favoritt klubb: selvfølgelig Real Madrid

Fanfact om meg.

Hvor ser du deg selv om 10 år ??

På jobben

Hvis jeg ikke drev med fotball, kunne jeg synge.

Mest opptatt av håret sitt er: Harwin Noori

Hardhausen: Antoni Jemiol

Best skills: Markus Kentsrud

Damesjarmør : ?

Klovnen: Leon Medakovic

Største fotballminne: Da har jeg scoret for Stoppen første gang.
Luke 17: Billigere å delta på Fotballakademiet (FA) i 2017

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2016


Fotballakademiet er for ungdomsskoleelever som liker å trene mye og som ønsker å utvikle seg som fotballspillere.

På fotballakademiet jobbes det mye med taktiske og tekniske ferdigheter, både kollektivt og individuelt. Om du er født i 2001, 2002 eller 2003 spiller ikke så stor rolle. Du vil uansett utvikle deg sammen med andre motiverte og treningsivrige spillere.


Av erfaringer vi har gjort i år, så ser vi at spillerne sjelden får med seg tre økter i uka. Noen har grunnet andre aktiviteter også bare mulighet til å være med en fast dag i uka.

Dette gjør at prisen for å delta blir noe stiv for mange. Vi setter derfor ned prisene i 2017.


For en fast dag koster det nå 350 kr i måneden.

For å flekse slik man har gjort nå, hvor man kan styre treningshverdagen etter totalbelastningen man har, i forhold til hvor stort trykket er på skolearbeidet i perioden, antall kamper man skal spille osv., koster det 600 kr i måneden. Det er 200 kr mindre i måneden en det har vært i 2016.


Påmelding- og betalingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/2aaaddf273...
Spillerprofil: Ole Henrik Stette Morken

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2016


Navn: Ole Henrik Stette Morken

Alder: 18

Sivilstatus: Fri

Nummer: 11

Posisjon: Midtbane/stopper

Snapchat: Morken98

Instagram: Olehenriik

Hva driver du med på fritiden?

Utdanning

Favorittlåt:

Alt av Coldplay

Favorittklubb:

Manchester United/Stoppen

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Styrer midtbanen til United

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

Studert

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Caspersen

-hardhausen? Syvertsen

-den med best skills? Kentsrud

-damesjarmør? Johnny

-klovnen? Morken. Den andre.

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Norwaycup semifinale 2013


Spillerprofil: Juashua Ngai

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2016

Navn: Juashua Ngai

Alder: 98

Sivilstatus: Forhold

Nummer: 23

Posisjon: Spør Midtgarden

Snapchat: Juashua

Instagram: Ngaipeng

Hva driver du med på fritiden? Sove

Favorittlåt: The Veil `Peter Gabriel`

Favorittklubb: Chelsea

Funfact om deg selv? Innse det Juashua du er lav…

Hvor ser du deg selv om 10 år? I jobb

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Satsa mer på bokse karriere

Hvem på laget er

-mest opptatt av håret sitt? Tanes, sjekk ut instaen hans. Hair on point!¯\_(ツ)_/¯

-hardhausen? Sander S

-den med best skills? Markus

-damesjarmør?Tamin. Han prøver å være det men jaja, ikke alle kan være Mukhtar.

-klovnen?Juashua

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Mål fra midtsirkelen mot G98 Skiold.Spillerprofil: Theodor Fyrie-Dahl

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2016

Navn: Theodor Fyrie-Dahl

Alder: 16

Sivilstatus: Singel

Nummer: 41477191

Posisjon: Midtstopper

Snapchat: theodahl

Instagram: Theo_Dahl

Hva driver du med på fritiden?Trener ,gamer

Favorittlåt: Fake Love, av Drake

Favorittklubb: Barcelona

Funfact om deg selv?

Hvor ser du deg selv om 10 år? Landslaget

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Golf kanskje

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Kristian Simonsen

-hardhausen?

-den med best skills? Mads

-damesjarmør? Tobias Liavaag

-klovnen? Aron

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? Liungen cup 2013/kretsens pokal kampen mot Godset TF

Luke 15: Årets Fair Play klubb i Buskerud 2016

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2016

Juniorspillere som Fair Play ambassadører på Liungen Cup

NFF Buskerud, ved Tina Veitsle Skarpsno, har sendt Stoppen SK følgende mail :

Vi i kretsen har den glede av å informere om at Stoppen Sportsklubb er valgt ut som Buskeruds Fair Play klubb 2016!

Vi har nominert dere inn til Forbundet, som vil trekke ut landets Fair Play klubb i januar.

Prisen overrekkes under middagen på Kretstinget fredag 17.februar 2017.

Gratulerer så mye med pris og nominasjon!


En stor takk til kretsen som valgt oss. Det setter vi enorm pris på og det betyr mye for arbeidet vårt videre med Fair Play.

I søknaden la vi vekt på at vi har egen inkluderingssansvarlig som har ansvaret for å inkludere innvandrere og flyktninger.

Vi har oppstartsansvarlige som har ansvaret for å nå ut til og ta i mot de nye kullene som skal starte med fotball som 6-åringer. De oppstartsansvarlige har også ansvaret for å inkludere de nye spillerne og foreldrene som kommer.

Stoppen har Senkveld på Stoppen for 13-åringene som skal slåss sammen fra Stoppen SK, Drammen Strong og Spa/Bra. Dette for at de skal møtes på en uhøytidelig arena hvor vi mikser lag slik at de blir bedre kjent.

Vi skriver holdningskontrakt med alle spillerne i klubben.

Våre trenere og foreldre får et velkomstbrev med forventningene klubben har til disse og hvilke forventninger de kan ha til klubb.


Fair Play hilse på trenerne før kamp er noe stort sett bare lag fra ungdomslagene våre gjør i Buskerud. Det er veldig positivt i forhold til motstander trenerne og skaper en hyggelig atmosfære .

Se video:

Hilsen før kamp


Dette er kun noen av tiltakene vi gjør i Stoppen SK.

Vår kontaktperson når det gjelder Fair Play er Trude Torgersen.

http://www.stoppensk.no/blog/post/84380/fair-play-...
Luke 14: Fantastisk gave fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2016


Fantastiske nyheter i går.

Stoppen Sk er en av de heldige klubbene som i år fikk tildelt midler fra Gjensidigestiftelsen. Stoppen skal ikke bare være en fotballklubb, men også en klubb som setter fokus på mangfold og muligheter for menneskegrupper som ikke har det så greit.

Gjensidigestiftelsen gir Stoppen muligheten til å arbeide enda mer systematisk med dette viktige arbeidet. Vi skal være en klubb for alle, vi skal være et forbilde for andre klubber og idretter som ønsker inkludering på samme måte som oss. I samarbeid med Lier idrettsråd og Lier kommune skal Stoppen bygge opp et system som gjør det enkelt for flyktninger å komme til oss, oppleve glede og mestring, og få muligheten for fysisk aktivitet.

Vi skal klare å gjøre det lille ekstra som betyr så enormt mye for det enkelte mennesket. Enslige mindreårige som sitter uten foresatte på mottak rundt om i kommunen skal vite at Stoppen ønsker å gi dem et tilbud om fotballglede sammen med norske ungdommer i trygge omgivelser.
Gjensidigestiftelsen gjør det mulig for Stoppen å søke et enda tettere samarbeid med Lier kommune og de ulike mottakene vi kan nå barn og unge i.


Gjensidigestiftelsen bidrar til at engasjementet rundt dette arbeidet fortsetter gjennom neste år. Vi takker så mye for pengene og lover at de skal bli godt anvendt.

Vi skal være stolte av det Stoppen allerede har fått til, men dette betyr at vi kan bli enda bedre på å gi flere barn og unge i kommunen et godt tilbud.

Luke 13: Morgentreninger

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2016

Morgentrening er et prosjekt som ble startet opp i september, med den hensikt å gi de ivrigste guttene og jentene fra 13-15 år et ekstra treningstilbud. Det er mye aktivitet i klubben allerede, så det ble bestemt å opprette en treningsgruppe fredag morgen for å dekke dette behovet. Vi har kalt gruppen for Morgentrening, rett og slett fordi spillerne kommer til Lier stadion før 0630 hver fredag morgen og trener fra 0630 til 0730. En times intensiv trening, variert mellom individuelle ferdigheter, rolletrening og ulike spillvarianter.


Da prosjektet ble startet opp hadde undertegnede et mål om 15-20 deltakere, det tipset ble raskt gjort til skamme. Det riktige antall deltakere er 53 (!!!). Det viser hvor mange dedikerte og ivrige fotballspillere vi har i klubben. Hvis ryktene er sanne kunne det vært 15 til med, men det går ikke per dags dato grunnet kapasitet på trenere og transport.

Vi er 3 trenere som kjører økt med disse fantastiske ungdommene, når øktene er ferdig går spillerne i garderoben for en velfortjent dusj, mens trenerne klargjør frokost til dem på klubbhuset. Der blir det en sosial halvtime med frokost, ivrig «snapping» og hastearbeid med lekser som skulle vært gjort kvelden før. Mellom 0810 og 0830 blir spillerne kjørt til Lierbyen og Børresen, mens Høvik elever er pent nødt til å gå opp bakken på egenhånd.

Stoppen SK er svært stolte av å ha et så velfungerende prosjekt gående, vi høster mye skryt for dette fra mange hold.

Tusen takk til alle foreldre som står opp tidlig for å kjøre ungdommen på trening, og tusen takk til spillere og trenere som gjør det til en sann glede å stå opp tidlig hver fredag.


Etter nyttår vil det være en pause fra morgentreningene.
Luke 16: Stoppen SK starter opp FFU

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2016

Stoppen SK starter i samarbeid med Lier Idrettsråd opp eget lag i FFU-serien.

FFU er for spillere med ulike funksjonshemminger.

Fotballforbundet sier følgende om FFU:

"NFF vil gi mennesker med funksjonshemming mulighet til å være fysisk aktive, utvikle ferdigheter både fotballmessig og sosialt, samt få en identitet og tilhørighet i et sosialt miljø i fotballklubben.

Mennesker med en utviklingshemning er en samlebetegnelse for en rekke ulike tilstander eller diagnoser. Felles kjennetegn er at evnen til å lære og til å klare seg i samfunnet er mer eller mindre redusert.

Norges Fotballforbund har i mange år jobbet målrettet ut mot denne gruppen utøvere. Disse utøverne kan ha utfordringer med tenkning, oppmerksomhet, hukommelse, læring og språkforståelse."

Laget til Stoppen SK vil bli trent av Håvard Sagmoen. Håvard er også trener på Stoppen SK FFO.


Dette er en viktig brikke i Stoppen sitt arbeid for å være en klubb for alle.

Luke 12: Fotballskoler

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2016

I år har vi arrangert fire ulike fotballskoler/camper.

I juni arrangerte Kjersti Thun fotballfestival for jenter. Med 184 jenter og 30 instruktører var dette en kjempesuksess.

I august hadde vi tre fotballskoler. En fotballcamp for ungdomsskolelever med 50 deltagere. Denne campen ble gjennomført på Liungbanen, samme uke som TINE fotballskole gikk av stabelen. TINEskolen hadde over 280 spillere. Den siste fotballskolen ble holdt uka etter TINE fotballskolen. Denne skolen er for de som er bortreist under TINE fotballskole eller som vil være med enda flere dager på fotballskole. 40 spillere deltok her.

Fotballskolene er veldig hyggelige og sosiale, både for spillere, instruktører og ledere. I tillegg er det mye læring fotballmessig sett. Spillerne lærer øvelser og ferdigheter klubben synes er viktig.


For dere som liker å være tidlig ute kan dere allerede nå melde dere på TINE fotballskole og/eller Fotballskole ekstrauke. Fotballskole ekstra heter nå fotballskole ekstrauke.

TINE fotballskole: https://www.superinvite.no/#/invitation/bd7db7397f...

Fotballskole ekstrauke: https://www.superinvite.no/#/invitation/8208974663...
Spillerprofil: Andreas Fredbo

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2016

Navn: Andreas Fredbo

Alder: 16

Sivilstatus: Singel

Nummer: 16

Posisjon: Beck/midtbane

Snapchat: andreas00fredbo

Instagram: andreas_fredbo

Hva driver du med på fritiden? Henger med venner og gamer.

Favorittlåt: Mange

Favorittklubb: Manchester United

Funfact om deg selv?

Kommer ikke på noe

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Ferdig med skole og har en jobb.

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

Håndball.

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Det må være Simonsen

-hardhausen? Leon

-den med best skills? Mads

-damesjarmør? Mads tror jeg

-klovnen? Simonsen

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Det må nok være Iber Cup 2015

Spillerprofil: Mathias Helgesen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2016

Navn: Mahtias Helgesen

Alder: 17

Sivilstatus: På jakt

Posisjon: Midtstopper

Snapchat: Helgesen99

Instagram: Mathiashelges1 og Helges1privv

Hva driver du med på fritiden? Spiller litt for mye Fifa

Favorittlåt: 90-meters bakken av Diderre er en ekte slager

Favorittklubb: Manchester United og Stoppen SK

Funfact om deg selv? Er altfor domm til å gå på Studiespess

Hvor ser du deg selv om 10 år? Fører Stoppen SK inn på Ullevaal Stadion i Cupfinalen 2026

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Håndball

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Kristian Simonsen, håret er alltid på stell

-hardhausen? Sander Syvertsen, lykke til med å komme deg forbi….

-den med best skills? Andrew Nord, ballen sitter klistra når han setter fart

-damesjarmør? Tamim Ansari, ingen har flere damehistorier enn Tamim

-klovnen? Ole Henrik Morken, alltid for sen og alltid noe som mangler.

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? 16-dels finale i Norway Cup. Tidligere Stoppen spiller Steffen Sutherland scorer på frispark i goalden goal. Vi vinner 2-1, og sikrer avansement i Norway Cup for Sylling G16.Spillerprofil: Tamim Ansari

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2016

Navn: Tamim Ansari

Alder: 17

Sivilstatus: Singel

Nummer: 94790379

Posisjon: Spiss

Snapchat: Tamim.ansari

Instagram: Tamim.ans

Hva driver du med på fritiden? Chiller med gutta

Favorittlåt: Jaws

Favorittklubb: Chelsea FC

Funfact om deg selv?

Hvor ser du deg selv om 10 år? Business fyr med klassedress

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Bodybuilding

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Tanes

-hardhausen? Sander Syvertsen beintøff type

-den med best skills? Jacob Caspersen.. blikket

-damesjarmør? Mathias Helgesen er en storsjarmør, og meget likt av damene.

-klovnen? Ole-Henrik Morken er den største klovnen jeg vet om

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? Skøyt ned en keeper på straffespark i 4. klasse

Stoppen SK søker utviklingsleder

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2016


Stoppen Sportsklubb

er en breddefotballklubb på grensen mellom Lier og Drammen, med nærmere 800 medlemmer i alle aldre. Vi stiller lag i alle aldersklasser, for både jenter og gutter. Administrasjonen består i dag av sportslig leder, klubbutvikler og klubbsekretær. Stoppen SK driver blant annet FFO og akademi. Vi arrangerer hvert år Liungen cup og flere mindre cuper. Klubben disponerer en rekke fotballbaner, inkludert to kunstgressbaner med undervarme. Mottoet er "Flest mulig - lengst mulig".

Ledig stilling som - Utviklingsleder

Stoppen Sportsklubb søker utviklingsleder i 100 %-stilling.


Viktigste arbeidsoppgaver

•FFO

•Fotballakademiet

•Ansvar for treninger og koordinering av LRH (Sonetiltak for jenter)

•Spillerutvikler A-kvinner/ J19

•Årgangsveileder

•Keepertreneransvarlig for Stoppen SK

•Bistå Sportslig leder med alle arrangementer

•Ansvar for hospitering innad i klubben og ut mot andre klubber.

•Oppfølgende kontakt med toppklubbene i distriktet

Ønskede kvalifikasjoner

 • UEFA B-trener
 • Kommuniserer klart og tydelig
 • Samarbeidsvillig, initiativtager og selvstendig
 • Er dyktig på relasjonsbygging
 • Har interesse for barne- og breddeidrett
 • Er strukturert og har stort pågangsmot og gjennomføringsevne
 • Kan ha mange baller i luften
 • Er svært serviceinnstilt
 • Høy grad av egenmotivasjon, og som er energisk og sulten
 • Relevant arbeidserfaring og referanser vektlegges.


Vi kan tilby:

 • Fleksibel arbeidstid
 • Kontor og mobilabonnement
 • Engasjerte frivillige
 • Aktivt styre
 • Relevante kurs
 • En spennende lederstilling i en godt drevet idrettsklubb med god økonomi og alle muligheter for fremtiden
 • Et godt miljø med mange flotte barn, ungdommer og voksne
 • Svært spennende arbeidsoppgaver, med muligheter for å bidra til at Stoppen Sportsklubb videreutvikles som en av regionens beste breddeklubber
 • Lønn etter avtale.

Arbeidssted: Lier

Type stilling: Heltid

Antall stillinger: 1

Lønn: etter avtale

Søknadsfrist 23.12.2016

Kontaktperson: Sportslig leder Kristian Bye-Andersen

Telefon: 41297954

Epost: sport@stoppensk.no

STOPPEN SPORTSKLUBB

Postboks 29
3401 LIER Telefon: 32847140

Web: www.stoppensk.no
Luke 11: Klubbhåndboka

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2016

Stoppen SK sin klubbhåndbok er nå klar til å offentliggjøres. Klubbhåndboken finner du vesentlig informasjon om rutiner og regler knyttet til Stoppen Sportsklubb samlet på ett sted.


Klubbhåndboka ligger som ei digital bok i Google-docs.


Ved å bruke denne lenka:

https://docs.google.com/document/d/1rRe_MKVQFTa6w3......kan alle lese den, klikke seg hvor dere vil via innholdsfortegnelsen. Klubbhåndboka er under utvikling, både visuelt og innholdsmessig.
Luke 10: Senkveld på Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2016

Lierstranda FC vant i 2001-klassen

I 2016 har vi hatt to Senkvelder på Stoppen, en i juni for spillere født i 01 og 02 og en i august for spillere født i august.

Senkveld er en uhøytydelig fotballturnering for ungdom, hvor sosialt samvær og hygge står i fokus.

Konseptet er veldig enkelt. Ungdommer innenfor ulike årskull samles på Stoppen og sportslig leder i klubben setter deretter opp så jevne lag som mulig. Lagene lager så sine egne navn på lagene og turneringen starter. Først er det gruppespill, før vi avslutter med semifinaler og finale. Stort sett varer en senkveld i 2,5-3 timer. Vi har speaker, musikk på høyttaleranlegget og åpen kiosk. Vinnerne i hvert årskull, både for gutter og jenter får kinobilletter i premie.

Neste kull ut er gutter og jenter født i 2004.

Over 110 spillere var med i år. Lier kommune støtter oss økonomisk. Stor takk til kommunen som gjør dette mulig å gjennomføre!

Northug vant G2002-klassen

Spillerprofil Harwin Noori

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2016

Navn: Harwin Noori

Alder: 17

Sivilstatus: Singel

Nummer: 34

Posisjon: venstre back

Snapchat: Harwinnoori

Instagram: Harwinnoori99

Hva driver du med på fritiden?

Er med venner, ellers spiller jeg fotball.

Favorittlåt: can’t let go

Favorittklubb: liverpool

Funfact om deg selv?

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Ferdig utdannet som ingeniør.

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

Svømming

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt?

Tamim

-hardhausen?

Murtaza

-den med best skills?

Tamim

-damesjarmør?

Eivind

-klovnen?

Jacob

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Husker engang da vi vant kretspokalen .
Luke 9: Førjulstilbud på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2016Over 200 spillere har vært innom FFO i løpet av 2016. Spillerne som er født fra 2004-2010 kommer fra mange skoler og ulike klubber i området rundt Stoppen. Vi har spillere fra skolene Nordal, Egge, Bragernes, Hegg, Gullaug og Høvik og fra klubbene Lier, Sjåstad, Drammen Strong, SpaBra og Stoppen SK.


Spillerne kan delta på følgende dager:

2004-2007: Mandag-Onsdag-Fredag

2008-2009: Tirsdag-Torsdag-Fredag

2010 : Mandag-Fredag


Nå har dere mulighet til å melde dere på FFO for vårhalvåret. Dere velger mellom å melde dere på fra 18.jan-17.april eller for 18.jan-18.juni.

Vi kjører litt rabatter før nyttår for de som melder seg på fra 18.jan-18.juni.

Tre dager i uka gir 100 kr i rabatt pr mnd, til sammen 500 kr.

To dager i uka gir 50 kr i rabatt pr mnd, til sammen 250 kr

En dag i uka gir 25 kr i rabatt pr mnd, til sammen 125 kr

Påmelding- og betalingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/f7e2b2b75b...


Spillere som kommer fra andre skoler enn Høvik kan bestille taxi. Hvis det er ønske om andre taxitider eller dager fra skolene som er nevn så gi beskjed.


Vi anbefaler at alle spillere som er på Stoppen før 14.00 bestiller utvidet FFO. Da får de et brødmåltid før trening.

Utvidet FFO og taxi betales samtidig som dere melder spillerne på FFO.


Spillere på utvidet FFO
Spillerprofil: Tobias Christensen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2016

Navn: Tobias Christensen

Alder: 16

Sivilstatus: Singel

Nummer: 20

Posisjon: Sentral midtbane

Snapchat: tobchri1

Instagram: tobiaschristensen1

Hva driver du med på fritiden? Er med venner og spiller Fifa

Favorittlåt: Har ingen

Favorittklubb: Tottenham

Funfact om deg selv? Har deltatt på TV-konkurranse på Nrk da jeg var yngre

Hvor ser du deg selv om 10 år? Forhåpentligvis ferdig med studier og i arbeid

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Sannsynligvis håndball

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Kristian

-hardhausen? Theo

-den med best skills? Mads

-damesjarmør? Usikker

-klovnen? Kristian

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? Da vi slo Brann i Hamar talentcupSpillerprofil: Kristian Simonsen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2016

Navn: Kristian Simonsen

Alder: 16

Sivilstatus: Singel

Nummer: 11

Posisjon: SOM/HV/VV

Snapchat: k.s2000

Instagram: kristiansimonsen

Hva driver du med på fritiden?

Favorittlåt: Alt av Taylor Swift og Selena Gomez er fint

Favorittklubb: Real Madrid

Funfact om deg selv?

Hvor ser du deg selv om 10 år? Toppscorer for A-landslaget

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? Langrennsløper

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Må dessverre si meg selv

-hardhausen? Theodor tar den enkelt

-den med best skills? Aron Daly med sine nydelige tekniske detaljer

-damesjarmør? Mange kandidater, Jacob er en luring, men mulig Mads tar den

-klovnen? Tore Syvertsen, men blant spillerne så er det vell Kristian Morken

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? Når jeg scoret 4 mål i 5-3 seieren mot Kongsberg for junior sist sesong


Spillerprofil: Christian Hellumsand

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2016

Navn: Christian Hellumsand

Alder: 16

Sivilstatus: Singel

Nummer: 12

Posisjon: Keeper

Snapchat: chris.he

Instagram: @christianhellumsand

Hva driver du med på fritiden?

-Trening og Fifa

Favorittlåt:

Mange

Favorittklubb:

Arsenal

Funfact om deg selv?

Har drevet med triathlon

Hvor ser du deg selv om 10 år?

I jobb

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

Triathlon

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt?

Simonsen

-hardhausen?

Leon

-den med best skills?

Aron

-damesjarmør?

Oskar Syvertsen

-klovnen?

Simonsen

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Iber Cup 2015

Luke 7: LRH.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2016

LRH 2004


LRH står for Lier-Røyken-Hurum. Dette er sonearenaen for jenter i regionen, en arena som faller inn under Norges Fotballforbunds Landslagsskole.

Det er på denne arenaen de ivrigste, mest dedikerte og talentfulle jentene i alderen 12-14 møtes for å trene og klatre på stigen inn mot et landslag.

LRH driftes av Stoppen SK, og er Buskeruds største sone med 113 deltakende jenter født i 2002, 2003, 2004 og 2005. Det er hele 12(!!) klubber representert med spillere, noe som
betyr at hele regionen enes om den samme arenaen, det er vi fantastisk glade for!

På trenersiden er vi representert fra flere klubber der også, og vi bruker LRH som en mulighet for trener utvikling også.

LRH har 7 spillere representert på J14 kretslaget, 8 spillere på J16 kretslaget og 6 spillere på J16+ kretslaget. I tillegg til dette har vi én spiller som har gått hele veien og er på landslaget.

Treningene er lagt opp etter mye spill, med temaer og fokusområder med «kampen» som utgangspunkt.
Vi deltok forrige sesong på en rekke soneturneringer og sonekamper med 2002 og 2003. Vi gjorde rent bord og vant alt! Vi deltok også på en eliteturnering med 2003, hvor vi møtte de beste klubblagene i Norge - en fantastisk
mulighet til å måle krefter mot de beste, og vi slo godt fra oss der også!

Denne vinteren står det nye soneturneringer og sonekamper for tur, og vi satser på å bite godt fra oss der også! 2004-jentene var på turnering 4.desember og ble til slutt nummer 2, veldig bra!!Spillerprofil: Aron Daly

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2016

Navn: Aron Daly

Alder: 16 år

Sivilstatus: Singel

Nummer: Nr. 9

Posisjon: Høyreving

Snap og Instagram: dalyaron.

Favorittklubb: Real Madrid


Hvor ser du deg selv om 10 år?

Ser meg selv spille VM med landslaget.

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

Hadde nok holdt på med skolearbeid.


Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt?

Den som er mest opptatt av håret sitt er nok Simonsen, men han ser bra ut da.

-den med best skills?

Andrew er best med skills.

-damesjarmør?

Er nok ingen andre enn Mads som har så mange jenter etter seg.

-klovnen?

Klovnen på laget er ingen andre enn Kristian Morken.

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Mitt beste fotball minne er fra 2013 når jeg fikk ”debut” for SIF99 og putta hattrick.Spillerprofil: Mads Sydtskow Andresen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2016

Navn: Mads Andresen

Alder: 16 år

Sivilstatus: Liker jenter J

Nummer: 11

Posisjon: Midtbane

Snapchat: madsandresen

Instagram: madsandresen

Hva driver du med på fritiden?

 • Liker å sove, spise og chille med venner.

Favorittlåt: Har mange

Favorittklubb: Liverpool FC

Funfact om deg selv?

 • Skeive lillefingre.

Hvor ser du deg selv om 10 år?

 • Fremdeles på Stoppen.

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?

 • Bandy eller håndball kanskje, vet ikke.

Hvem på laget er:

 • Mest opptatt av håret sitt? Kristian;)
 • Hardhausen? Theodor
 • Den med best skills? Tobias Christoffersen
 • Damesjarmør? Aron Daly
 • Klovnen? Oskar Syvertsen

Største fotballminne?

 • Knuse TF 2/2 kamper.
Luke 6: Spillerprofiler juniorlaget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2016

Aron Daly


Vi vil i de neste månedene legge ut spillerprofiler av juniorlaget til Stoppen. Førstemann ut er Aron Daly.


Gutta har blitt tatt bilde av mens de signerte kontrakt med klubben og de har fått i oppdrag å svare på noen seriøse og mange ikke fullt så seriøse spørsmål. I tiden fremover kan dere kose dere med et lite innblikk i juniorlagets verden.

William får signeringshjelp av agent Simonsen

En MEGET fornøyd Ole etter signeringen
Luke 8: De sprekeste julegavene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2016

Det nærmer seg jul og Stoppen SK har gode forslag til populære julegaver for voksne og barn.

Ved å be om "Stoppen-rabatt" får du ikke bare rabatt på klubbkolleksjonen, mens også på joggesko, fotballstøvler, joggetøy og andre fotballtekstiler fra Nike.

Utvalget kan du gløtte på her, eller stikke innom Torshov Sport.

Og husk: Av alt du handler med Stoppen-rabatt, får klubben en andel. Dette bruker vi blant annet til nye spillerdrakter.

Stoppens klubbkolleksjon inneholder "klubbbunaden" og det essensielle for trening og kamp. Utvalget finner du her.


Vi vil spesielt trekke fram vinterjakka, som fåes til barn og voksen:

Vinterjakke / Coach-jakke

Alle som har stått på Lier stadion en vinterdag vet hvor godt det er å ha ei slik jakke.

Storm-FIT-teknologien holder deg tørr og komfortabel fra innsiden og ut. Vindtett og vannavvisende.

I vår nye kolleksjon med Nike er dette ei jakke som egner seg like godt på skolen som på sidelinja.

 • Lommer på sidene med glidelås.
 • Avtagbar hette.
 • Vindtett og vannavvisende.
 • Storm-FIT-teknologien kombinerer mikrofiberpolyester med en svært pustende laminat, og gir suveren beskyttelse mot vann og vind.
 • Storm-FIT-teknologien består av et vanntett materiale utviklet for aktiviteter under både våte, kalde og vindfulle forhold.


Overtrekk

Dette er den type overtrekk spillerne foretrekker, med en overdel som er såkalt halfzip. Ermene er smale.

Buksa har smale ben og er ypperlig for trening.

PS! Om du ønsker bukse med lommer (noe f.eks mange trenere foretrekker) melder du fra på Torshov. Du får da ei tilsvarende bukse med lommer til samme pris som spillerbuksa.


Stoppen-lua

For 200 kroner blir denne din. Denne får du kjøpt i "bua" på Lier stadion, av Stein Ellingsen og Lasse Paulsen.

Vi har testet lua og funnet at den puster godt og er ypperlig som

treningslue - og selvsagt som et plagg å være stolt av på skolen.


Handel som virker

Før årets sesong inngikk Stoppen SK en avtale med Torshov Sport og Nike. Resultatet har overrasket både klubb og forhandler.

Stoppens medlemmer er nå blant landets mest aktive klubbhandlere.

- Det har gått over all forventning. Salget har tatt helt av i år. Stoppen blir brukt som eksempel overfor andre butikker og klubber, sier Mats Nikolaisen i Torshov Sport.


De mest populære skoa

Stoppens medlemmer Stoppen var blant de første klubbene i landet som fikk en avtale som også gjelder alle Nike-sko. Det betyr at vi som klubb tjener penger på hvert eneste skopar våre medlemmer kjøper via Torshov.

Skoavtalen leser du mer om her.

- Ved å velge Nike ser vi at medlemmene har fått en merkevare som de identifiserer seg med og ønsker å gå med, sier Nikolaisen.

Klikk her for Torshovs butikker og åpningstider.
Luke 5: Lasse takker for seg

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2016

Ikke alle julekalenderluker er like morsomme. Lasse Paulsen tar i denne luka farvel med Stoppen SK. Lasse har funnet kjærligheten i Gjøvik og flytter dit når FFO tar juleferie.

Lasse har vært en viktig bidragsyter i Stoppen sitt arbeid med å bygge klubb i 2016. Som dere kan lese i brevet har Lasse bidratt på veldig mange fronter. Aller mest tid har han brukt på FFO, hvor han har fått et veldig godt forhold til barna der. Lasse er en trivelig og omgjengelig fyr som vil bli savnet. Vi ønsker han lykke til videre!


Fra Lasse til Stoppen SK:


Hei alle Stoppen SK’ere

Jeg vil med dette åpne brevet takke for meg etter 1 år i Stoppen SK.

Det har vært et veldig innholdsrikt år med mange nye inntrykk og jeg har stiftet mange nye bekjentskaper. Stoppen SK er jo som alle vet en veldig fersk klubb i dette gamet, men har igjennom 2016 tatt noen steg. Jeg har jobbet mest med jenteavdelingen i klubben, men har hatt litt å gjøre på guttesiden gjennom årgangsveileder rollen jeg hadde for G03 og har sett mange andre lag i trening og kamp grunnet min genuine interesse for fotball.

Jeg signerte kontrakt med Stoppen SK 1.12.15 og begynte å jobbe i klubben 1.1.16. Jeg tok over først og fremst som hovedtrener for Damelaget og J19, men jobbet også som årgangsveileder for G03 og J03, har jobbet 5 dager i uka på FFO, trener på LRH som er et soneprosjekt for jenter, keepertrener for G/J13-19, diverse fotballskoler, morgentreninger på høsten og arrangerte 3vs3 cupen i høst. Dette har skapt mange minnerike øyeblikk for min del, og jeg har lært mye om mange og litt om meg selv. Jeg har igjennom dette året møtt mange fantastiske mennesker som har bidratt på alle hold. Foreldre som viser stor interesse for å jobbe dugnad, og spillere som trener mye og har et brennende ønske om å bli best mulig.

Jeg vil bare ønske alle som er involvert i klubben masse lykke til videre. Alle i og rundt klubben må være med å bidra med alt de kan og hjelpe spillere til å kunne utvikle seg i trygge og gode omgivelser. Alle spillere er mennesker og trenger all den hjelpen de kan få til å ha trygge og gode oppvekstsvilkår.

Sportslig hilsen

Lasse Paulsen
Luke 4: Spennende trenerteam på juniorlaget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2016


2017 ser veldig spennende ut for juniorlaget vårt. I spillergruppa finner vi mange treningsvillige og talentfulle gutter og Stoppen har snekret sammen et godt trenerteam som skal ivareta gutta på best mulig måte.

Primus motor for hele gruppa og hovedtrener for lag 1 er Tore Syvertsen. Tore er en dedikert herremann som i alle år har stilt opp 120 prosent for G00. Du hører når Syvertsen er på feltet.....

Med seg har han Erik Midtgarden, Mr. Alle gutta, som spillerutvikler. Erik trenger ikke noen nærmere presentasjon. Søk etter årets mål i Mjøndalen 2016, hvis du likevel lurer.

NM-gruppa ledes av Håvard Hauge Haakonsen. Håvard er en meget spennende trener, som kan komme langt han selv vil. Høy stjerne blant gutta. Er også inne som trener i Strømsgodset.

For lag 2 er Lars Erik Kortgaard trener. Lars Erik har lang erfaring i Buskerudfotballen og vi er meget fornøyd med å få han som trener for ett av våre lag. Han har vært i Sportslig utvalg i Stoppen siden 2015 og er en av NFF Buskeruds mest brukte trenerveileder. Han har kurset alle våre unge trenere på C-lisenskursene.

Med seg får han Rolf Mauritzson, tidligere toppdommer i Allsvenskan. Han har dømt og veiledet dommere i Buskerudfotballen i en årrekke. Senest under U21-landskampen mellom Norge og Serbia hadde Rolf i oppgave å tilrettelegge for dommerne der. G19 cupfinalen ble dømt av en av Rolfs dommeraspiranter. Rolf har akkurat blitt pensjonist og trengte noe å bruke fritiden sin på. Vi er veldig glade for at han valgte å bruke den på juniorlaget.

Tamim Ansari blir spiller for lag 1 og trener for lag 2. Meget spennende spiller, men har også egenskaper som gjør han spennende som trener. Engasjert og god på feltet.

Jimmy Scarlett tar seg av det fysiske. Holder med å se på Jimmy for å skjønne at han kan en del om temaet. Gutta kommer til å få kjørt seg.

Sist, men ikke minst, så kommer gutta til å bli ivaretatt av legende Ole Lennart Eriksen. Ingen over, ingen ved siden av. Alt vil være klappet og klart, og det kan hende de får noen læresetninger om hvordan man skal oppføre seg på veien også.
Luke 3: Unge trenere i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2016

Unge trenere er et prosjekt vi har kjørt i ett år nå. Prosjektet går ut på at vi sender ungdommer i alderen 16-20 år på NFF Grassrot-trenerkurs og bruker de som trenere i barne- og ungdomsfotballen i Stoppen.

I år har Espen Gustavsen(G02), Vilde Sølverud Larsen(LRH), Sunniva Sølverud Larsen(LRH, J03), Sander Syvertsen (G03) og Kristoffer Knigge(G05 Gullaug)vært med som trenere. Neste år er Thomas Bakken og Kristian Morken med G07, Juashua Ngai og Sindre Langerud Johansen med G05, Tamim Ansari jr.lagog Kaja Westerlund er med J06.

Dette er god ledertrening for de unge trenerne, og veldig inspirerende for de yngre å bli trent av eldre spillere i Stoppen. En vinn-vinn-situasjon for alle.

Vi ønsker våre unge trenere lykke til i 2017!
Luke 2: Barnefotballansvarlig

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Nov 2016


Morten Hansen til venstre på bildet

Vi har gjort mye bra i Stoppen SK, men arbeidet rundt barnelagene har vi ikke gjort godt nok. Grunnen har ganske enkelt vært at vi ikke har hatt nok mennesker til å få tatt ordentlig tak i barnefotballen. Det gjør vi noe med før 2017-sesongen. Morten Hansen går inn i stillingen som barnefotballansvarlig. Han vil ha i oppgave å ha kontakt med, hjelpe og tilrettelegge for alle lagene i barnefotballen. Sørge for at nye kull kommer i gang og hjelpe til i overgangen mellom barne- og ungdomsfotballen.

I tillegg kommer også andre oppgaver knyttet til barnefotballen, som å sørge for at lagene holder seg til de planer som klubben legger. Det er viktig for oss at det er klubben som bestemmer hvordan lagene skal styres.

Med Morten som barnefotballansvarlig blir de yngste godt ivaretatt i 2017.

Luke 1: Stoppen SK Vintercuper

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Nov 2016


I år hadde vi fire vintercuper med til sammen 70 deltagende lag. Det kom lag fra helt fra Ås, Høybråten og Stovner, KFUM Oslo og Hønefoss for å delta på cupene. Mange lag fra ulike kretser gjør at lagene møter litt annen motstand enn de vanligvis gjør i seriespillet og det er morsomt. Cupene er lagt til årskull som skal begynne å spille på større baner. Det vil si årskull som går fra 5'er til 7'er bane, 7'er til 9'er og 9'er til 11'er. Neste år har vi også med en cup for G2002. Vi har dessverre ikke cuper for J2002-J2004 neste år. Til det er det litt for vanskelig å få med nok lag.


Påmeldingen for neste års cuper er allerede godt i gang. Vintercupen for G2003 er fullbooket allerede, enda det er to måneder til påmeldingsfristen går ut.

Vi har nå egen hjemmeside til alle våre cuper:

G2002: http://stoppenskvintercupg2002.cups.nu/2017/start

G2003: http://stoppenskvintercupg2003.cups.nu/2017/start

G2004: http://stoppenskvintercupg2004.cups.nu/2017/start

G/J2005: http://stoppenskvintercupgj2005.cups.nu/start

G/J2006: http://stoppenskvintercupgj2006.cups.nu/start


Vi har også egen facebookside. En liten oppfordring til våre medlemmer. Lik siden og legg til facebook-vennene deres som dere tror dette er relevant for:

https://www.facebook.com/Stoppensk.vintercuper.no/

I morgen starter vi en ny julekalender

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Nov 2016

I morgen starter årets julekalender. I årets kalender tar vi både et tilbakeblikk på årets sesong og på sesongen som kommer.

Det har skjedd mye i år og planene er store for året som kommer. Heng med oss i denne førjulstiden, så skal vi prøve å gi dere et bedre innblikk i det som skjer i klubben vår.
SSK signerte unik avtale med Redd Barna

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Nov 2016

Foto: Lierposten.no

- Redd Barna og Stoppen Sportsklubb samarbeider for at idretten skal være en trygg og inkluderende arena for barn, sier Janne Raanes og Elin Toft i Redd Barna.

SSK ønsker å være mer enn en klubb! Vi ønsker å bygge en sterk kultur for et trygt sted for barn å drive idrett. Da må tillitspersonene rundt ha nødvendig innstilling og kompetanse for å ivareta dette på en god måte.

Nå skal klubbens ledelse, ansatte, foreldre, foresatte, trenere, lagledere og støttepersoner rundt lagene, på kurs med Redd Barna for å lære. Vi skal lære om nettvett og vi skal lære å se signaler og møte barn som kan være i en vanskelig situasjon.

Vi skal lære å være trygge rollemodeller og etablere trygge arenaer.

- Jeg er stolt over at vi har kommet til dette målet, og med denne avtalen setter dette krav til hele klubben i arbeidet foran oss, sier SSK-leder Kjetil Haugland Johansen.


Logo på drakta

Alle spillere i Stoppen vil nå få Redd Barnas logo på ryggen av drakta.

Redd Barna er en barnerettighetsorganisasjon som jobber for at alle barn skal lære, overleve og være trygge. I Norge jobber Redd Barna særskilt for at alle barn skal være trygge og beskyttet mot overgrep, vold, krenkelser på nett og mobbing. Redd Barna dokumenterer hvordan barn i Norge har det, sier fra når barn ikke har det godt og samarbeider med myndigheter, kommuner, organisasjoner og fritidsarenaer for å sikre at alle barn i Norge har det trygt.

- Jeg er svært stolt over at vi har forhandlet fram denne avtalen. Vi ønsker å utvikle hele mennesket, ikke bare fotballspilleren. Vi jobber for å bli «mer enn bare en fotballklubb», sier utviklingssjef Stein Ellingsen i SSK.

Avtalen med Redd Barna varer i fem år.


Trygg arena

Stoppen Sportsklubb er en fotballklubb som er opptatt av å skape en god klubb for barn hvor barn skal være trygge og få muligheten til å utfolde seg. Klubben er opptatt av Fair Play og har en egen handlingsplan for dette.

Stoppen Sportsklubb har også en egen integreringsansvarlig, med fokus på kommunikasjon med det offentlige og unge spillere. Stoppen Sportsklubb identifiserer deg med Redd Barnas verdier og har den samme filosofien når det kommer til arbeid for barns rettigheter lokalt.

Samarbeidet mellom Redd Barna og Stoppen Sportsklubb har som hovedfokus å arbeide for at idretten skal være en trygg arena for barn. Redd Barna på sin side stiller som rådgivere og har ansvar for å kurse trenere, spillere og foreldre.

Kurs om nettvett

Første ledd på veien er et kurs i nettvett for alle trenere/ledere og ikke minst alle spillerne.

Vi har nå satt noen datoer og tider, som dere kan notere dere allerede nå.


Kursing i nettvett på Liungbanen:

Tirsdag 31.1.17
1700-1800: Administrasjon, styret, sportslig utvalg, trenere og ledere (ungdom og barn)

Torsdag 2.2.17
1700-1800 - G2004

1800-1900 - J2004

Mandag 6.2.17
1700-1800 - G2003

1800-1900 - J2003

Tirsdag 7.2.17
1700-1800 - J2002

1800-1900 - G2002

Torsdag 9.2.17

1700-1800 - G2001

Mandag 13.2.17

1700-1800 - Junior gutter

1800-1900 - Junior jenter


PS! Datoer for barnefotballen kommer.
Vi samarbeider med Cupmanager

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Nov 2016


Stoppen har via avtalen vi har med Superinvite fått tilgang på Cup Manager. Cup Manager hjelper oss med å sette opp kampoppsettet til cupene våre. De gir oss også mulighet til å designe våre egne hjemmeside som vi kan bruke til å administrere og markedsføre cupene våre.

Her kan dere ta en titt på hjemmesiden for Stoppen SK Vintercup G2003:

http://stoppenskvintercupg2003.cups.nu/2017/start
Stoppen SK og Redd Barna inviterer til pressemøte

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Nov 2016

Torsdag formiddag har Stoppen Sportsklubb og Redd Barna innkalt til pressemøte på Lier stadion for å offentliggjøre en helt unik avtale.

Vi kommer tilbake med mer informasjon torsdag ettermiddag.

- Jeg er skikkelig stolt, og gleder meg til at vi kan presentere avtalen, sier utviklingssjef Stein Ellingsen i Stoppen SK som i lang tid har jobbet med å få på plass en avtale med nettopp Redd Barna.

Nå skal den straks offentliggjøres.


Til lokalpressen:

Stoppen Sportsklubb ønsker dere velkommen til:

Pressemøte på Lier stadion (Stoppen)
Torsdag 24.11 klokka 10.00.

Ledelsen i Stoppen SK og Redd Barna vil være tilstede, og presentere en unik samarbeidsavtale.Håper vi sees!Kontaktpersoner:
Stein Ellingsen
Utviklingssjef
Stoppen SK
90 61 42 54
stein@stoppensk.no

Kjetil Haugland Johansen
Leder av Stoppen SK
95402310
kjetil@stoppensk.no

Kjøp Stoppen-lue

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Okt 2016

Denne lua håper vi kan hjelpe litt på varmen gjennom høst, vinter og vår.

For 200 kroner er den din til odel og eie.


Kjøpes i bua

Stoppen Sportsklubb har i samarbeid med Torshov Sport produsert ei eksklusiv klubb-lue.

Denne får du kjøpt i "bua" på Lier stadion..Anvendelig

Som de fleste av dere vet, det hender det blåser og er en smule kjølig på Lier stadion. Ergo er den virkelig å anbefale.

Lua er også godt egnet som julegave eller bursdagsgave.

Vi har testet lua og funnet at den puster godt og er ypperlig som

treningslue - og selvsagt som et plagg å være stolt av på skolen eller i fritida forøvrig.
Velkommen til Stoppen-fest

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Okt 2016

Sesongen er over og styret ønsker alle trenere, lagledere og ansatte velkommen til Stoppen-fest!

Når: Fredag 11. november, klokka 1900

Hvor: Klubbhuset på Liungbanen

Vi byr på noe godt drikke og pølser, deling av årets gleder og sorger, muligheter til å bli kjent med andre trenere, erfaringsutveksling og mange gode historier.

Ikke minst: Det blir en presentasjon av sesongen 2017.

Påmelding til gerd.anne@stoppensk.no innen 8.11

Vi håper på godt oppmøte, men takker uansett alle her og nå for super innsats gjennom hele året.


Med sportslig hilsen,

Styret i Stoppen SK
SSK får ny superrabatt på fotballsko

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Okt 2016

Her kommer en gladnyhet fra Torshov Sport og Stoppen Sportsklubb:

- For å demme opp enda mer for lekkasje av fotballsko fra andre aktører utenfor Norge har vi i samråd med Nike gått inn for å gi Stoppens medlemmer ett enda bedre tilbud på fotballsko, sier Steffen Reiten i Torshov Sport Drammen.

Ved å si "Stoppen-rabatt" i kassa, får dere alle nå 15% rabatt på alle Nikes fotballskonyheter, også på toppmodeller.


Fast rabatt

Dette er en større rabatt på sko enn tidligere. Rabatten er ikke tidsbegrenset, men kommer i tillegg til de rabatter Stoppen allerede har på Torshov Sport.

Våre øvrige rabatter og klubbkolleksjonen kan du lese mer om her.

Husk at vi også får rabatt på joggesko og annen treningsbekledning, ikke bare fotballutstyr.


Lagene tjener på avtalen

Dette er den helt nye serien fra Nike som er kommet i butikk:

https://torshovsport.no/fotball/produkter/nike-floodlights-pack-fotballsko/

Når du handler Nike på Torshov via "Stoppen-rabatt", får klubben penger tilbake i form av drakter og annet utstyr til lagene.
GRATULERER! J03 ble kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Okt 2016

Stoppen Sportsklubbs jentelag for 13-åringer fikk denne uka pokalen som beviser at de vant serien, og er ferske kretsmestere av året.

Stoppen Sportsklubb gratulerer de 38 jentene, trenere, støtteapparat og foreldre med en flott sesong.

I siste kamp ble DBK slått 8-1 på Lier stadion. Dermed er laget ubeseiret i serien, med en

målforskjell på 66-9.

- Jentene var raskt ut ute av startblokkene, og ledet 2-0 allerede før banemannskapet rakk å få fyrt opp resultattavla, sier trener Bjørn Jervell Hansen.

I tillegg har laget i 2. divisjon og 7er-laget prestert meget bra, i tråd med Stoppens motto om "Flest mulig - lengst mulig":

- Det er en hyggelig oppmuntring å bli kretsmester, men det som egentlig er den store suksessen med denne gruppa er at vi har 38 jenter som gjennom fotballen får fantastisk mye aktivitet og et bra sosialt miljø, sier hovedtrener Stein Vegar Larsen til Lierposten.

I nevnte artikkel fra Lierposten er det en åpenbar beundring for arbeidet med laget og i klubben, noe vi selvsagt setter pris på at blir lagt merke til:

"Flere av dem trener tre ganger i uka, og tropper gjerne opp på ekstratrening klokken 06.30 for å bli enda bedre fotballspillere. Nå har de fått lønn for strevet: De 38 jentene på Stoppen SKs 13-årslag er blitt kretsmestere i fotball," skriver avisa.

Les mer i Lierposten.

Stoppen SK søker unge trenere til barnelagene våre

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Okt 2016

Har du lyst til å bli trener?

Stoppen SK søker etter trenere som vil være med å trene lag i aldersgruppen 10 til 12 år.

Dette er perfekte aldersgrupper å starte opp sin trenerkarriere. Klubben både betaler og tilrettelegger for at du får begynt på trenerutdanningen til Norges Fotballforbund. Allerede i starten av november starter vi med NFF C-lisenskurs del 1.

Dette er en fin måte å få seg ledererfaring på og å tjene noen kroner.

Hvis dette er av interesse så gi beskjed til sportslig leder i Stoppen, Kristian Bye-Andersen, på mail: sport@stoppensk.no.
Ny mulighet til å melde seg på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Okt 2016

Vi åpner nå opp for ny påmelding til FFO. Denne gangen er det for deltagelse fra 18.oktober til 18.desember.

Mange har allerede meldt seg på frem til 18.desember, men vi har fortsatt ledige plasser hver dag.

Er dere usikre på om FFO passer for deres barn, anbefaler vi en prøvedag. Dette kan være lurt å ta allerede i neste uke, så ikke plassene er tatt før dere får prøvd det ut. Ta kontakt med Kristian på sport@stoppensk.no for å avtale en prøvedag.


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2004-2005-2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får frukt før og etter trening inne i klubblokalet.

For utvidet FFO koster det 130 kr ekstra pr dag i måneden man trenger utvidet. Ved utvidet FFO kan man komme kl. 13.00 og man får et brødmåltid før trening.


Les mer i sportsplanen for FFO.


Påmelding- og betalingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/f542eae194...


Vi vurderer oppstart for 2010-spillere etter jul. Hvis dere har spillere født i den årsklassen som kan tenke seg å være med på FFO, send en mail til sport@stoppensk.no så holder vi av plass til dere.
Ny påmelding til FA

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Sep 2016

Mange av interkretsspillerne til G02 deltar på Fotballakademiet(FA)

Fra 18.oktober er det igjen mulighet til å være med på FA. Fotballakademiet passer for dere som liker å trene mye. Ved å være med på FA i høst opprettholder dere aktivitetsnivået i en periode som vanligvis er litt roligere med eget lag.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/96c5c28bec...


Hva er FA:

FA er for ungdomsskoleelever (2001-2003) som ønsker å utvikle seg som fotballspiller.

Vi har som mål:

- Skape et godt treningsmiljø med fokus på gode verdier og holdninger.

- Utvikle deltakernes fotballferdigheter.

- Skreddersy treningshverdagen til hver enkelt spiller for å oppnå best mulig utvikling og å unngå belastningsskader.


Tirsdag og onsdag kl. 16.00 - kl. 17.30. Trener: Kristian Bye-Andersen

Fredag kl. 14.30-16.00. Trener Stein Ellingsen

Vi følger skoleruta.

Spillerne betaler en fast pris uavhengig av antall økter.

De som kommer etter skolen vil få tilbud om et brødmåltid.

Vi tar hensyn til hvilken del av sesongen man er i, hvor stort trykket er på skolearbeidet i perioden, antall kamper man skal spille osv. Målet er at spillerne da skal kunne mestre de ulike arenaene de deltar på.

Om man deltar 1,2 eller 3 dager i uka på FA vil derfor variere i perioder.

Vennskapskamp mot flyktinger

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Sep 2016

Søndag tok G00 sporty i mot en gjeng fotballglade flyktninger, bosatt i Røyken. Uten å vite nivå eller helt sikkert hvor mange som kom stilte de positivt opp og åpnet for alle muligheter, både 7' er og 11'. For guttene (som er seniorer i alder) har dette vært det store samtaleemnet de siste ukene. De har daglig snakket om kampen, lagt taktikk, jobbet med å få med spillere - kort sagt, for dem har planlegging av dagen i dag skapt mye glede og inkludering på tvers av nasjonaliteter, flest fra Eritrea.

Det møtte 12 spente menn klare til kamp. De gikk for 7'er, godt med noen innbyttere. Inn i garderoben, bytte til fotballsko. Leggskinn viste seg å være mangelvare for noen, men det skulle vise seg å ikke legge noe stopper på innsatsen. G 00 stilte klare, litt spente på å møte sr. Etter 43 sek kom det første målet - etter nydelig spill av Stoppen-gutta. Må innrømme at jeg da på sidelinjen tenkte oi - dette kan bli tøft. Men seniorene våknet og resten av kampen ble jevn, muligheter og scoringer begge veier. Ikke minst innsats og glede var tydelig tilstede. Da spørsmålet om en 3. omgang kom var seniorene slitne, men enstemmig enige om en omgang til. Vi så Fair Play fra begge lag og ikke minst dommere som ledet kampen på en trygg og god måte.

Etter kampen ble begge lag belønnet med kake, noe alle satte pris på!!

Det var flotte to timer på Lier Stadion i dag. Takk til spillere, trenere, dommere og lagledere som tilrettela for en litt anderledes trening - det er 12 seniorer som har fått mye å prate om og glede seg over i dag. Bra jobbet!!

Christin Ruth
Klart for Stoppen SK 3v3-cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2016


Her følger linken til kampoppsettet for Stoppen Sk 3v3-cupen lørdag 24.september:


http://www.profixio.com/matches/stoppensk3v3cup201...


Vi har åpen cup-kafeteria og garderober til dere som ønsker det.

Parkering koster 50 kr.

Adressen til Lier idrettsanlegg (tidl. Lier stadion) er Nøsteveien 70, 3400 Lier

Spilleregler for 3v3-cupen: https://3v3.no/spilleregler/For spørsmål ta kontakt med arrangementsansvarlig Lasse Paulsen på e-post: lasse@stoppensk.no eller tlf: 40056085.


Vel møtt til cup på lørdag!


G02 vant på Hamar

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Sep 2016


Opprinnelig skulle G02 vært med i Hamar Talent Cup for 2002 i starten av september. Grunnet konfirmasjonsleir ble vi nødt til å endre litt på planene og endte opp på Talent cupen for G01, nivå 2.


Både trenere og spillere var usikre på hvordan det skulle gå mot ett år eldre spillere, med betydelige fysiske fordeler. Usikkerheten skulle vise seg å være ubegrunnet. Laget kriget, kjempet og spilte til tider ut sine eldre motspillere.


Det ble en overbevisende seier i puljespillet, eter 3-1 mot Førde 2, 1-0 mot Gjelleråsen og 5-0 mot Skedsmo 3. Denne puljen skulle vise seg å være den hardeste hvor tre av lagene endte opp i semifinalen. Oppsettet gjorde også at vi faktisk møtte alle disse lagene i kvart-, semi- og finale.

Førde ble slått 3-1 i kvarten også. Etter at vi hadde spilt en strålende første omgang, kom Førde mer tilbake i andre omgang uten at det hjalp så mye.

I semifinalen møtte vi Skedsmo 3. Et lag vi hadde knust fullstendig dagen i forveien. Skedsmo 3 slo ut Skedsmo 2 i kvartfinalen og var betydelig bedre mot oss i semifinalen. Nesten som om de hadde fått inn noen nye spillere.

De reduserte til 2-1 ett minutt før slutt. Det ble litt spennende på slutten, men vi halte det i land. Kampens høydepunkt var da Aleksander Ivesdal satte inn 2-0 målet etter å ha kjørt en Zidane-lignende kombinert nedtak/vending etter et langt fremspill.

Finalen mot Gjelleråsen skulle bli mer enn spennende. Gutta var slitne etter mange kamper og første omgangen var ikke spesielt bra. Gjelleråsen tok ledelsen etter en corner og ledet 1-0 til pause. I andre omgang kjørte vi kampen uten å klare å skåre. Slitne Gjelleråsen-spillere felte banen gigant Ivesdal gang på gang. Til slutt la de han ned i 16-meteren og vi fikk straffe. Dag Emil Hovde bommet, men satte returen i mål 4 minutter før slutt.

Da alle tenkte at det gikk mot straffekonk skåret Gjelleråsen mot spillets gang. En glimrende soloprestasjon sørget for 2-1 ledelse til Oslo-laget. Bittert, bittert, bittert.

På overtid ble Aleksander lagt ned for n'te gang. Rett utenfor 16-meteren. Dag Emil satte frisparket i stanga og Sondre Sangolt dyttet den over streken. 2-2! Dommeren satte i gang kampen igjen og blåste den av med en gang. Her snakket vi skåring i siste sekund.

Straffesparkkonkurransen ble av den enkle sorten. Keeper Erik Gigernes reddet mesterlig, mens Albert Janko og Aleksander skårte.

Utrolig deilig å vinne cupen. Gutta får suge på karamellen frem til onsdag. Da er det interkretskamp mot Nanset.


Sikkerhet på vei til trening

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Sep 2016

Høstmørket er her, og vi minner derfor alle spillere, foreldre og støtteapparat om vår holdning til sikkerhet på vei til trening og kamp.

Styret i Stoppen Sportsklubb har vedtatt en reisepolicy for klubben, i samarbeid med kampanjen #verditransport i regi av Buskerud fylkeskommune. Vi ber alle spillere, trenere og foreldre lese, dele og følge denne - og bidra til best mulig trafikksikkerhet.

Her er ei bildefil du kan dele (vedlegg)


Verditransport
I løpet av de siste årene har for mange mennesker mistet livet i trafikken i Buskerud. I løpet av 2015 mistet 8 mennesker livet i trafikken. Dette er en nedgang sammenlignet med 2014 og 2013 da henholdsvis 18 og 19 mennesker omkom.
Unge førere er overrepresentert i alvorlige personskadeulykker, særlig unge menn fra 18-24 år. Kjøring til fritidsaktiviteter utgjør 30 % av alle ferdsel med bil. TA VARE ønsker å nå idrettslagene i Buskerud. Idrettsutøvere på vei til og fra trening og konkurranser tilbakelegger mangfoldige kilometer i løpet av et år. Idrettslagenes medlemmer, utøverne selv, er utvilsomt den største verdien i idrettslaget. Når de ferdes er det store verdier som transporteres.

Beskyttet idrett
Kampanjens slagord er TA VARE. Som idrettsutøver er du alltid oppmerksom på å ta vare på deg selv og dine lagkamerater. Du bruker alltid beskyttelsesutsyr når du driver idretten din. Aldri på banen uten leggskinn, aldri ut fra hoppkanten uten hjelm, aldri over big jumpen uten ryggplata. Dette er fordi du vet at hvis det skulle gå galt, så vil du minimere skadene. Du tar vare på deg selv. Samtidig er du opptatt av lagkameratene dine. Du backer opp en lagkompis når han eller hun gjør en feil, du hjelper dem i treningen sin, du sier i fra hvis du mener noen gjør noe feil. Du tar vare på de rundt deg.


Overfører du samme tankegrunnlaget til når du er på veien, enten det er på joggetur eller i bilen på vei til kamp, tar du vare også i trafikken. Dette er kampanjens målsetning, at idrettslagets medlemmer blir mer oppmerksomme når de befinner seg i trafikken.
Dette er bakgrunnen for at Buskerud fylkeskommune har inngått et samarbeid med idrettsklubber og skoler i fylket, for å sette trafikksikkerhet på dagsorden blant ungdommer.

Kortfattet fakta om #tavare

 • Kampanje for å bedre holdninger til trafikksikkerhet hos barn og unge
 • Målgruppe er ungdom i alderen 15-24 år
 • Ansvarlig for kampanjen er Buskerud fylkeskommuneStoppen SK inviterer til foreldremøte for 2010

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Sep 2016


Stoppen Sportsklubb inviterer

2010-kullet til Barneidrett

For mer detaljert informasjon og organisering av vårt tilbud for de nye 1. klassingene, inviterer vi foreldre/foresatte til et eget foreldremøte.

Sted: Klubbhuset – Liungbanen

Adresse: Ringeriksveien 108, Lier

Når: Tirsdag 27. september kl 19.00

BIG (Barneidrettsgruppen) er foreldredrevet idrett og aktiviteter, hvor barna er avhengig av foreldrene

sitt bidrag, engasjement og innsats.

Vi ber alle foreldre/foresatt som ønsker at deres barn skal delta, om å stille opp på foreldremøte.

Hjertelig velkommen

Hilsen Stoppen Sportsklubb

Kontakt: 32847140

Epost: sport@stoppensk.no
Informasjon om nye spillere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Aug 2016Dette er Stoppen SKs rutine for nye spillere til klubben:


1. Prøvespill

Når en ny spiller kommer til klubben, skal vi ha ryddige linjer overfor spillers eventuelt tidligere klubb.

Dersom spilleren kommer for å «prøvetrene» med et lag i Stoppen SK, skal dette være avklart med moderklubben før «prøvetreningen» kan gjennomføres.

Denne avklaringen mellom klubbene gjøres av spillerutvikler, og ikke av hvert enkelt lag.

Kontakt: stein@stoppensk.no


2. Ny i klubben

Når spilleren har bestemt seg og vil starte i Stoppen SK, skal dette meldes inn til klubben umiddelbart, slik at spilleren registreres og spilleberetiges i Fiks - og dermed blir en del av forsikringsordningen.

Slik gjøres dette:

 • Spillere som kommer fra annen klubb må ordne overgang. Samtykkeskjema fylles ut og sendes som PDF-fil til ny klubb. Skjema finner du her
 • Spiller som har spilt i Stoppen SK før, men som har hatt et opphold, ligger allerede inaktiv i Fiks og må derfor aktiveres av klubbens Fiks-ansvarlig.
 • Spillere som aldri har vært registrert i annen klubb. Her sendes kontaktinfo til klubben: spillers navn, fødselsdato, adresse og navn på foresatte, telefon og e-postadresse.

Overganger kan enkelte ganger ta tid. Tidligere klubb har rett til å bruke inntil 8 ukedager på å godkjenne en overgang. Vær derfor alltid tidlig ute.

Kontakt: post@stoppensk.no


3. Innmelding

Spillere i Stoppen skal ha betalt både medlemskontingent og aktivitetsgebyr for å ha anledning til å spille kamper eller trene med klubben. De to betales hver for seg, her:

A: Innmelding i klubben gjøres her

B: Aktivitetsgebyr betales her

I tillegg skal trener/lagleder sørge for at ny spiller blir ønsket velkommen gjennom vårt velkomstskriv, samt at vedkommende underskriver vår holdningskontrakt.

Spørsmål: post@stoppensk.no


4. Spiller som slutter

Slutter en spiller i klubben uten at årsak er overgang til annen klubb, skal beskjed sendes klubben umiddelbart, til post@stoppensk.no

Ved overgang til annen klubb, er det ny klubb som ordner overgang.


Denne informasjonen ligger i likhet med andre rutiner alltid tilgjengelig på Stoppens Sportsklubbs hjemmeside under fanen "Klubben->rutiner".
Stoppen SK velger juniorspill

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Aug 2016

Stoppen SK har i dag besluttet å trekke damelaget i 2.divisjon, slik at klubbens unge talenter skal få et bedre og mer tilpasset tilbud. Vi fokuserer derfor innsatsen i høst på spill i J19.

Deretter stiller damelaget i 3. divisjon i 2017

Bakgrunnen er en ung spillerstall som i halvannet år har kjempet i 2. divisjon, med mange og store tap. På sikt er ikke dette bra verken for motivasjon eller spillerutvikling for en ung spillergruppe.

- Som klubb ser vi at jentene får et bedre tilbud med spill i J19. 2. divisjon kommer vi garantert tilbake til så fort vi har nivå og erfaring til det. Vi spiller uansett i 3. divisjon neste sesong, sier utviklingssjef Stein Ellingen i Stoppen Sportsklubb.

Laget ville trolig rykket ned i 3. divisjon ved sesongslutt.


Spiller uansett i 3. divisjon

- Ved å trekke laget nå får vi i stedet en trolig en høst med gode treninger og fine opplevelser i J19 som vil gjøre oss godt. I J19 vil vi kjempe om kretsmesterskapet og skape gode øyeblikk for vår flotte spillergruppe, sier Ellingen.

Sesongen 2017 stiller vi bedre rustet, noe eldre og med flere nye talenter i stallen, klare til kamp med et damelag i 3. divisjon. I løpet av vintersesongen får dame/juniorsatsinga i tillegg opp flere lovende spillere fra 2000-kullet.

Etter flere runder internt i klubb og i samråd med spillergruppa ble det bestemt at å trekke damelaget i 2.divisjon er den rette avgjørelsen akkurat nå. Konsekvensen er ikke spesielt stor, ettersom laget uansett spiller i 3. divisjon i 2017.


Jentefotball i vekst

Klubben ønsker med dette å understreke at dette gjøres for å styrke damesatsinga, i en fase med få erfarne damespillere, men med et stort antall unge spillere for framtida.

Stoppen har kanskje distriktets beste forhold for unge jenter, i barne- og ungdomsfotballen. Vi har store årganger på jenter 13, 14 og 15 år. Blant jenter 2002 og 2003 har vi vi 13 kretslagsspillere.

Forrige sesong tok vi over sonesatsningen i regi av NFF Buskerud og har ansvaret for regionen Lier, Røyken og Hurum. Kommende vinter vil vi ha 100 ivrige jenter i alderen 13-15 år inne én gang per uke, fordelt på alle klubbene i vår region. Dette er et tiltak vi er veldig stolt av å drifte, og ikke minst et svært godt samarbeid med klubbene rundt oss for å gi jentene i regionen et best mulig tilbud.

I tillegg har vi Fotball-SFO og Fotballakademi, hvor jenter får et unikt ekstratilbud utover vanlig lagsaktivitet. De flere hundre unge jentene i Stoppen SK vil i årene som kommer bli enda flere, enda sterkere og på sikt vil det bære frukter for et damelag bestående av unge og sultne jenter fra vår region.

Vi går nå for kretsmesterskap i J19 og spill i toppen av 3. divisjon i 2017!


For spørsmål kontakt utviklingssjef Stein Ellingen i Stoppen SK: 906 14 254

eller sportslig ansvarlig i styret, Christin Ruth: 997 44 362
Allidrett i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Aug 2016


Allidrett i Stoppen SK

Dette innlegget finner du også som pdf-vedlegg.

Det hersker noen uklare oppfatninger av hva Stoppen SK tilbyr de aller yngste, og vi ønsker derfor å klargjøre hvilket forhold klubben har til allidretten.

Stoppen Sportsklubb er medlem av to særforbund, fotball og NIF Idrettsskole. Stoppen SK leverer et idrettsskoletilbud innenfor idrettsforbundets regler. Årsmøtet i Stoppen SK har vedtatt at det ikke blir noen endring på dette og at vi viderefører allidrett slik det har vært i Liungen i mange år. Idrettsskolen skal være et åpent tilbud for alle barn fra og med det året de fyller 6 år.

Slik lyder reglene:

“Barna skal få prøve seg på minst 3 idretter i løpet av ett år, men vektleggingen av den enkelte idrett gjennom året kan være ulik. I tillegg skal leik og fysisk aktivitet som utvikler barnas grunnmotorikk være gjennomgående i idrettsskoletilbudet.”

Hvilken kompetanse foreldregruppa besitter og hvilke idretter foreldregruppa ønsker å prioritere, varierer. I vinterhalvåret står trenerne fritt til å bruke kompetansen i foreldregruppa til varierte og allsidige treninger innenfor de idretter og aktiviteter foreldregruppa ønsker.

Stoppen SK ønsker å tydeliggjøre at det - uansett hvilke tilbud som gis – skal være fokus på fotball fra januar til oktober. Det utelukker ikke at man i tillegg tilbyr andre aktiviteter.

November og desember er fri. De som ønsker oppfordres til å møtes til løkkelørdag eller annen leik og fysisk aktivitet.

I Stoppen SK er det sportslig utvalg som leder arbeidet med klubbens sportslige innhold, både for barneidretten og ungdom/junior/senior. I 2015 ble sportsplanen for Stoppen SK revidert. I første halvdel av 2016 har Stoppen utarbeidet en plan for BIG (Barneidrettsgruppen). I juni 2016 fikk sportslig utvalg i oppgave av styret å revidere idrettsskole-tilbudet (allidrett/barnefotball) og innlemme dette i sportsplanen. Dette arbeidet pågår innenfor de rammer som her er nevnt.

Stoppen SK ønsker alle barn og foreldre velkommen til et variert allidrettstilbud høsten 2016.


Spørsmål rettes til:

Kristian Bye-Andersen, sportslig leder i Stoppen SK: 41297954, sport@stoppensk.no

Christin Ruth, styremedlem med ansvar for sport: 99744362, christin@stoppensk.no


Med vennlig hilsen,

Styret i Stoppen SK

Lier, 14. august 2016
Hyggelig på Senkveld

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jun 2016

Over 60 spillere fra 2001 og 2002 hadde møtt opp til Senkveld på Stoppen i kveld.

Vi hadde turneringer for både G2001, G2002 og J2002. Lierstranda, Team Northug og Team Rosa vant i de ulike klassene. Premien til spillerne på vinnerlaget var gavekort på Drammen kino, men det aller viktigste med Senkveld er at spillerne får møte hverandre til hyggelig samvær utenom treninger og kamper.

Lasse Paulsen og Stein Ellingsen fikk prøve seg i jenteklassen uten at de imponerte særlig. Unntaket var da Stein reddet et straffespark i finalen.

Lierstranda

Team Rosa

Team Northug
Hvem heier du på under EM?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Jun 2016

I forbindelse med EM i fotball har Torshov Sport egne spesialsider.

Og disse nye Nike-modellene får du rabatt på ved å be om "Stoppen-rabatt" i kassa.


Stoppen-rabatt

Ordinær rabatt på tekstiler er 15% for medlemmer og 25% for klubb. I tillegg har medlemmer rabatt på alt av Nike-produkter i butikken. Også på fotballstøvler fra Nike.

Du får også Stoppen-rabatt på joggesko - uansett merke.

Selvsagt får du også Stoppen-rabatt på alt av joggeutstyr fra Nike, keeperhansker, leggskin, Nike Pro Combat osv.


Handle hjemmefra?

Vil du handle Stoppen-varer hjemmefra, finner du vår klubbshop her:

STOPPEN SKs NETTBUTIIKK


Torshov Sport avdeling Drammen finner du her:

https://torshovsport.no/utsalgssteder/?butikk=2719...

Fair Play-ambassadører på Liungen Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Jun 2016

Spillere fra damer og junior gutter stilte forrige helgen, og ved cupen for tre uker siden, opp som Fair Play ambassadører for mange av Stoppen sine lag. Deres oppgave har vært å se laget spille, følge opp i fht. Fair Play hilsen og gi en tilbakemelding til spillere og trenere om oppførselen under kamp. Ambassadørene skrev også en rapport om lagene etter hver kamp.

Dette var et flott tiltak for å fremme Fair Play og et fint møte mellom ungdommer og barn. På bilde er Torkel fra juniorlaget sammen med G06 Gullaug.
NY REKORD: Hele 403 lag deltok under Liungen cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Jun 2016

STRAFFE: Stoppens G04 festet tidlig grepet og scorer her sikkert på straffe mot IBK. Foto: Stoppensk.no


Over to helger har Stoppen SK arrangert Liungen cup. Kort oppsummert: En kjempesuksess!


Som klubb er vi strålende fornøyd med arrangementet, deltakelse og stemningen over disse to helgene.
I alt har 403 lag deltatt. 61 lag av disse under ungdomscupen 28-29. mai og hele 322 lag i cupen for spillere fra 13 år og yngre 11. og 12. juni.


Resultater

For arrangørklubben ble det seier i tre av seks årsklasser (G13, J13, J14) under ungdomscupen.


Blant de største

Liungen cup ble arrangert for 31. gang. Men etter sammenslåingen mellom Liungen og Stoppen er det første gang arrangørklubben heter Stoppen SK. Erfaringen så langt tilsier at Liungen cup har vunnet på sammenslåingen.


- Vi er stolte av tilbudet, gjennomføringen og kvaliteten på Liungen cup. Neste år er vi tilbake - om mulig ennå bedre, sier klubbens cupansvarlig Per Ivar Nordal (bildet).


Satte ny rekord

Liungen Cup har en lang historie og er kjent i regionen som en svært godt arrangert cup, med gode baner, åpent anlegg og effektiv gjennomføring.

- I år setter vi nok en gang rekorden med antall lag. Dette setter store krav til planlegging og gjennomføring. Derfor er jeg veldig stolt og ydmyk i forhold til jobben som er lagt ned før, under og etter Liungen Cup, sier leder Kjetil Haugland-Johansen i Stoppen Sportsklubb.

Flere hundre har deltatt i dugnadsarbeid disse dagene for å gjøre Liungen cup til en best mulig opplevelse for deltakere og gjester.


Spillere, trenere og supportere fra klubber over hele Østlandet har kunnet kose seg i sol på Stoppen disse dagene.


Vi takker

Styret i Stoppen SK ønsker å gi en ekstra honnør til leder Ingrid Brandt i cup-komiteen, cup-ansvarlig Per Ivar Nordal, turneringsleder Kristian Bye-Andersen, kamp- og turneringskoordinator Nils Einar Nilsen, dommeransvarlig Niklas Kvistad-Hollund,økonomiansvarlig Trine Pettersen og kioskansvarlig Unn Kvistad.
Tusen takk for god gjennomført Cup og arbeidet dere har lagt ned.

Vi takker alle spillere og besøkende - og ikke minst alle dere som har stilt opp på dugnad.

Takk også til våre sponsorer Liertoppen, Consolvo, Bilia og Torshov Sport for støtten.
En hilsen til alle foreldre og tilskuere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Mai 2016

Stoppen Sportsklubb tar Fair Play på alvor. Som et ledd i satsinga har utviklingssjef Stein Ellingsen (t.v.) og leder Kjetil Haugland-Johansen satt opp dette skiltet på Lier stadion og på Liungbanen.

Framover vil det være mer fokus på dette temaet, og vi bygger en fast ramme rundt alle seriekamper.

Fra informasjonen som er gitt til klubbens lagledere:


Fair Play

Verdigrunnlaget

 • Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen
 • Trener og lagleder er rollemodeller som har stor påvirkningskraft på det klima som skapes rundt trening og kamp
 • Fair play er ingen kampanje, men hvordan vi oppfører oss sammen i «godt og dårlig vær»
 • Stoppen ønsker i løpet av året å bli en Fair Play-klubb


Vi stiller med:

 • Fair Play-ansvarlig i klubb
 • Kampvert
 • Fair Play-møte før kamp
 • Foreldrevett
 • Fair Play-hilsen
 • Fair Play-kontrakt for trenere/lagledere«Vi slår presise pasninger og spiller hverandre gode – også utenfor banen»
Cup-kamp med tippeligastandard

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Mai 2016


Lørdag 21. mai inviterer Stoppen SK til NM-kamp med tippeligastandard klokka 13.00.


Les mer her: http://www.stoppensk.no/storage/Preview?id=dc38bcc...
Stoppen SK og integrering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Mai 2016

Som de fleste er kjent med ønsker Stoppen SK å være med på å gjøre sin del av integreringsarbeidet i kommunen. Vi jobber med å få på plass rutiner som sikrer at nye spillere, etablerte spillere og trenere sammen får til gode ordninger rundt dette. Samtidig som vi jobber med dette er nye spillere på plass på forskjellige lag.Klubben ser at det gjøres veldig mye bra jobbing rundt dette og ønsker å takke og berømme de involverte for måten de håndterer dette på. Gjennom imøtekommenhet, åpenhet, dialog og tilbakemeldinger jobber vi tett med sportslig utvalg og trenerforum for å kunne bistå å hjelpe til med å finne gode løsninger.


Noe er på plass og tiltak igangsatt, samtidig som involverte jobber videre. Vi håper på forståelse og tar gjerne imot innspill underveis. Målet er helt klart å ha med flest mulig lengst mulig, og at alle kjenner glede, utvikling og mestring.Med vennlig hilsen,Morten Hansen
morten@stoppensk.no
Integreringsansvarlig
Sportslig utvalg
Stoppen SK
NYHET: Stoppens nettbutikk er nå åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Apr 2016

kan du sitte hjemme og bestille klubbkolleksjonen, og få varene levert på døra.

I samarbeid med Torshov Sport og Nike er klubbens treningstøy tilgjengelig via netthandel.

Nettbutikken finner du her

I nettbutikken er medlemsrabatten trukket fra. Om du ønsker trykk, kan du legge informasjon om dette inn i bestillingen.


Levert hjemme

Du kan selv velge om du vil hente varene i butikken eller få det sendt hjem til deg.

I nettbutikken er det kun klubbkolleksjonen det er lagt inn medlemsrabatt på.


Andre rabatter
På utsalgsstedene har du også rabatt på alt av Nike-produkter, inkludert på fotballstøvler. Rabatter i butikk, kolleksjonen og annen informasjon kan du lese mer om her.

STOPPEN SKs NETTBUTIKK


Ekstra rabatt og åpningstid 14. april

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Apr 2016

Hei,
Fotballsesongen er snart i gang igjen. Vi vil derfor invitere klubbens medlemmer til handledag hos Torshov Sport Drammen torsdag 14. april.

Vi åpner klokka 10.00 og dørene åpne litt lenger, det vil si til klokka 19.00.

Nedenfor ser du noen av rabattene.

Velkommen!

Torshov Sport Drammen
Øvre Storgate 8

torshovsport.no Facebook
- Den sprekeste 100-åringen jeg kjenner

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mar 2016

SPILLER PÅ LAG: Ordfører Gunn Cecilie Ringdal gratulerte med dagen under en feiring på Svensefjøset, hvor leder Kjetil Haugland Johansen i Stoppen SK ga ordføreren en spesialversjon av klubbens nye fotballdrakter. Foto: stoppensk.no

Denne uka fyller Stoppen Sportsklubb 100 år.

Da Liungen og Stoppen slo kreftene sammen fra nyttår, slo klubbene sammen både nytt og gammelt. Nytt pågangsmot fra Stoppen og ærverdige tradisjoner fra Liungen. Torsdag 26. mars er det nøyaktig 100 år siden klubben ble stiftet.

- Jeg vil gjerne få gratulere den sprekeste 100-åringen jeg kjenner, sier ordfører Gunn Cecilie Ringdal i Lier.

I likhet med naboklubber, idretts- og fotballkrets, idrettsråd og andre venner av klubben er ordføreren blant de mange gratulantene som har latt seg begeistre over Stoppens vekst og engasjement.

- I Lier er vi evig takknemlig for det sosiale engasjement klubben viser. Stoppen tar et ansvar for integrering i praksis, og har funnet den gode oppskriften, sier Lier-ordføreren.


Blant de største

Stoppen stiller denne våren med nærmere 60 lag i seriespill, i alle aldre. SSK har 800 medlemmer fra fem år og oppover.

- Dermed er Stoppen blant de aller største fotballklubbene i distriktet, sier daglig leder Øivind Nilsen i Buskerud fotballkrets.

Klubben ble opprinnelig stiftet som Idrettsforeningen Odd, 26. mars 1916. Men klubben skiftet navn til Idrettsforeningen Liungen 3. desember samme år.

Sportslig er det damelaget som har skapt de største overskriftene da man på 2000-tallet spilte i Toppserien.


Høyere krav til kvalitet

Stoppen SK er en breddeklubb, med motto «Flest mulig – lengst mulig».

- Stoppen er i voldsom vekst og har på kort tid gått fra å være en helt ordinær fotballklubb, til å bli blant de ledende på utvikling og aktivitet, sier nestleder Espen Sandli i Stoppen SK.

Han får støtte av nyvalgt leder Kjetil Haugland Johansen:

- Stoppen har det høyeste aktivitetsnivået i en breddefotballklubb i Buskerud. Dette får vi mye ros og oppmerksomhet for, og er meget stolte av, sier han.

I 2016 har klubben profesjonalisert treningsfeltet under ledelse av sportslig leder Kristian Bye-Andersen og spillerutvikler Stein Ellingsen.

- Foreldre og barn forventer en helt annen kvalitet på fritidsaktivitene enn tidligere. Det må også fotballen ta inn over seg, sier Haugland Johansen.


Klubbens historie kan du lese mer om her
Tida er kommet for å betale medlemskontingent og aktivitetsgebyr

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Mar 2016

Her finner du informasjon om hvordan du betaler årets kontingent og aktivitetsgebyr.

Stoppen SK har gått over til et nytt system for å gjøre det lettere å betale medlemskontingent og aktivitetsgebyr.


1. Medlemskontingent betaler du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/95151403b0...

2. Aktivitetsgebyr betaler du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/b710915795...


PS! På hjemmesiden stoppensk.no finner du alltid lenke til medlems- og aktivietsgebyr under fanen "Bli medlem".


Om medlemskontingent

Spillere i Stoppen Sportsklubb må ha betalt begge deler for å kunne trene og spille for klubben.

Alle personer som driver organisert idrett i Stoppen SK må være medlem av sportsklubben og betale årlig medlemskontingent. Dette er lovbestemt og gjelder både spillere og støtteapparat, av hensyn til blant annet skadeforsikring.

Medlemskap opprettes ved å trykke på lenken til Superinvite (over). Utmelding skjer ved e-post til post@stoppensk.no

Medlemskontingenten danner grunnlag for støtte fra Idrettsforbundet for alle medlemmer under 25 år. Stoppen ser gjerne at alle medlemmer av familien registreres under familiemedlemskap.

Personer som ikke driver aktiv idrett, men som ønsker å støtte opp om klubben er selvfølgelig hjertelig velkomne til å bli medlemmer.


Om aktivitetsgebyr

er noe alle aktive spillere i Stoppen SK må betale før de kan trene/spille for Stoppen SK. Dette går til å dekke driftsutgifter for laget som f.eks. utstyr, seriepåmelding, garderobeleie, driftskostnader kunstgressbaner og tilhørende undervarme, drakter og dommerutgifter.


Stoppen-lue

I handlekurven kan du også legge Stoppen-lua. Den kan du om ønskelig få tilsendt om du ikke har anledning til å kjøpe den direkte på Lier stadion av gutta i bua.


Spørsmål om kontingenter rettes til trine@stoppensk.noTILBUD: Nå får du kjøpt den lekre Stoppen-lua

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Mar 2016

For 200 kroner blir denne din.

Stoppen Sportsklubb har i samarbeid med Torshov Sport produsert ei eksklusiv klubb-lue.

Denne får du kjøpt i "bua" på Lier stadion, av Stein Ellingsen og Lasse Paulsen (bildet over).

Merk: Vi tar kun betaling med kort i bua.

Salget har åpnet.

Selv om det går mot vår, vet vi at det på fortsatt kommer kalde dager på Lier stadion.

Vi har testet lua og funnet at den puster godt og er ypperlig som treningslue - og selvsagt som et plagg å være stolt av på skolen.
Høstens utstyr er her

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Feb 2016


Klubbkolleksjonen fra Nike finner du på Torshov Sport.

Stoppens medlemmer får 15 prosent rabatt på denne kolleksjonen.

Her finner du butikkens åpningstider.

Når du ber om "Stoppen-rabatt" får du også avslag på alt av treningstøy fra Nike, og på joggesko uansett merke.

Husk at du også får en rabatt på alle fotballsko fra Nike når du ber om "Stoppen-rabatt". Det skal da stå Stoppen på kassalappen.

Nedenfor finner du informasjon om hvert enkelt produkt i klubbkolleksjonen.

Etter innføring av den nye kolleksjonen ønsker vi å se flest mulig av spillerne i rødt og svart på treningsfeltet, slik at vi framstår mest mulig enhetlig som lag og som klubb.

Prisene oppgitt nedenfor er før Stoppen-rabatt:Treningstrøyer

Vi tilbyr to varianter.

Den til venstre er i teknisk materiale, i hovedsak ment for trening.

Den til høyre er av eksklusiv kvalitet og kan brukes på skolen, fritid og trening. Dette er samme modell Barcelona bruker som en av sine kampdrakter.
Overtrekk

Dette er den type overtrekk spillerne foretrekker, med en overdel som er såkalt halfzip. Ermene er smale.

Buksa har smale ben og er ypperlig for trening.

PS! Om du ønsker bukse med lommer (noe f.eks mange trenere foretrekker) melder du fra på Torshov. Du får da ei tilsvarende bukse med lommer til samme pris som spillerbuksa.


Vinterjakke / Coach-jakke

Alle som har stått på Lier stadion en vinterdag vet hvor godt det er å ha ei slik jakke.

Storm-FIT-teknologien holder deg tørr og komfortabel fra innsiden og ut. Vindtett og vannavvisende.

I vår nye kolleksjon med Nike er dette ei jakke som egner seg like godt på skolen som på sidelinja.


 • Lommer på sidene med glidelås.
 • Avtagbar hette.
 • Vindtett og vannavvisende.
 • Storm-FIT-teknologien kombinerer mikrofiberpolyester med en svært pustende laminat, og gir suveren beskyttelse mot vann og vind.
 • Storm-FIT-teknologien består av et vanntett materiale utviklet for aktiviteter under både våte, kalde og vindfulle forhold.Bag med skorom

Nike Club Team Hardcase er en fotballbag med eget rom for fotballsko. Bunnen er rammet inn med hardplast, slik at du har et separat rom for sko eller ting som trenger ekstra beskyttelse.

 • Stort hovedrom og sidelomme med glidelås.
 • Bærehåndtak.
 • Justerbar skulderreim som er polstret.
 • Skomrommet har ventilasjon.Lagsbestilling

Lag kan om ønskelig gå sammen om felles bestilling. De vil da ved fellesbestilling kunne få 25% klubbrabatt


Rabatter

Ordinær rabatt er 15% for medlemmer og 25% for klubb. I tillegg har medlemmer rabatt på alt av Nike-produkter i butikken. Også på fotballstøvler fra Nike.

Men du må alltid be om Stoppen-rabatt i kassa.. Dette gir deg større rabatt og penger tilbake til klubben.

Du får også Stoppen-rabatt på joggesko - uansett merke.

Selvsagt får du også Stoppen-rabatt på alt av joggeutstyr fra Nike, keeperhansker, leggskin, Nike Pro Combat osv.


Spillerdrakter

Er ikke annonsert vare her, fordi drakter bestilles og leveres av klubben.


Annen informasjon

Alle overdeler i klubbkolleksjonen leveres med klubblogo på brystet og ryggmerke.

Valgfritt kan man sette initialer (små bokstaver) på de plagg man ønsker.

Stoppen SK fraråder trykk av hele navn på ryggen.


Disse kan svare på spørsmål

Steffen, Torshov Sport Drammen
steffen@torshovsport.no

https://torshovsport.no/utsalgssteder/?butikk=2719...


Trygve Hafskjold (utstyrsansvarlig, Stoppen SK)
trygve@hafskjold.no
90752726

Gerd Anne Opsahl (barnefotball)
gerd.anne@stoppensk.no
91351249

Stein Ellingsen (ungdoms- og voksenfotball)
stein@stoppensk.no
90614254


Espen Sandli (klubbkolleksjon/info)
espen@stoppensk.no
91703808


Trine Pettersen (lagsøkonomi)
trine@stoppensk.no
41624524


Her er hele klubbkolleksjonen


Med hilsen

Styret i Stoppen SKKlubbinfo om felles opplegg for Vildbjerg cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Feb 2016

Vildbjerg Cup 2016 28-31.juli (uke 30)
Vi er nå en stor klubb etter sammenslåinga, og vi ser det som viktig å finne felles sosiale arenaer hvor store og små kan bli bedre kjent med hverandre. Dette bygger fellesskap blant både spillere,
støtteapparat og foreldre, og er også med på å lage klubbtradisjoner av stor verdi. Vi planlegger derfor felles tur til Vildbjerg Cup i Danmark til sommeren.


Det er ikke første gangen vi er med. 2016 blir 8. gangen på 9 sesonger at lag fra Liungen/Stoppen/SpaBra reiser til denne flotte cupen på Jylland. Bildene i denne saken er fra klubbens tidligere turer til Vildbjerg.


Om cupen
Vildbjerg er den 4. største cupen i Europa etter Norway Cup, Dana Cup og Gothia Cup og spilles på
fantastiske gressbaner i Vildjerg, som ligger drøyt to timers kjøring sørover fra Hirtshals.
Cupen går fra torsdag til søndag, gruppespill torsdag og fredag, sluttspill lørdag og søndag. Alle lag går til sluttspill, A eller B.
- Kampene spilles i all hovedsak på ekte gress (tre kunstgressbaner, resten gress)
- Minimum 4 kamper per lag
- Gruppespill: 4-6 lag per gruppe - Sluttspill og B-sluttspill.
- Internasjonal turnering med lag fra mange land.
- Offisielle dommere
- Oppdelingen i ulike nivåer per kategori gjør at turneringen passer for en stor bredde av lag. Dette
er en stor turnering, husk at det er høyt nivå i den beste klassen i hver årsklasse.


Oversikt over klassene ligger her: http://www.vildbjerg-cup.dk/spilleraekker-19

Merk årgangen, U-17 osv kan være litt forvirrende. U-17 betyr ”Under 17”, og er altså 16-årsklassen.


Verdt å merke seg er at det er et eget ”spillermarked” for cupen; dersom laget ditt mangler en spiller eller to kan dere annonsere etter spillere. Det er alltids noen som er med til Vildbjerg fordi søsken spiller, men som ikke har med eget lag. På samme måte kan søsken som er med oss spille for lag som trenger en spiller, dette har vi gjort mange ganger nå, det har fungert supert og det er en flott opplevelse for ungene å få en dansk gjestespiller eller å spille for et utenlandsk lag.


Om Vildbjerg by

Vildbjerg kan knapt kalles en by, dette er et tettsted på landsbygda på Jylland med ca 3000 innbyggere.


Sentrum er litt større enn Lierbyen. Vildjerg er imidlertid senter for Dansk Boldunion, og har utrolige 44 fotballbaner – alle er med litt godvilje innenfor gangavstand fra senterområdet. Fordelt på 3000 innbyggere blir ikke dette rare slitasjen, så banene er fantastisk bra. Dette er noe helt annet enn Ekebergsletta!

Vildbjerg har satset mye på denne cupen, og “innbyggertallet” stiger fra de vanlige 3.000 til ca 20.000 denne uka hvert år. Hele byen er med på arrangementet, og det er lagt opp en utrolig campingcapasitet rundt byen med permanent infrastruktur for strøm, vann og avløp osv.


Vildbjerg er svært oversiktlig og trygg, de gangrene vi har vært der tidligere har barna fått lov å ferdes som de vil så lenge de alltid er minst to sammen. Vi har hittil til gode å oppleve noe som vi har opplevd som utrygt.


Påmelding

Siste frist for påmelding er 15. mai, men det er ofte ventelister i de største klassene, så det er lurt å være tidlig ute. Hvert lag har ansvar for å melde seg på, men husk at klubben allerede ligger inne, så dere melder på lag under vår klubb.
http://www.vildbjerg-cup.dk/tilmelding-58


Reise og opphold

Det blir ingen koordinert reise for alle lag i Stoppen, hvert lag organiserer sin tur. Hvert lag bør ha en egen turansvarlig som er lagets kontaktperson.

Til Vildbjerg
-Larvik-Hirtshals er veldig greit. To avganger hver dag, 08.00 og 16.30 fra Larvik. Turen tar snaut
fire timer, regn også med litt tid før dere er av båten. I praksis er man framme i Vildbjerg enten
ca. 15.00 eller ca. 23.30 samme dag.


- De fleste har reist med den tidlige båten onsdagen, dette gir bra med tid til å orientere seg og
komme på plass før cupen begynner på torsdag. Noen har også reist med båten på
ettermiddagen, da er ankomst på campingen i praksis nærmere midnatt. Funker det også.
- Hvis du ønsker frokost- eller middagsbuffet på båten er det lurt å bestille tidlig, dette blir fullt.

Overnatting og opphold
Vilbjerg Cup har et svært godt organisert campingtilbud. http://www.vildbjerg-cup.dk/camping-7
Dette fungerer på følgende måte:


- Klubben registrerer seg med egen campingadministrator, dette er for vår del Hege Dalsveen
(hdalsveen@hotmail.com, mobil 975 68 339)
- Alle som ønsker plass på campingen går selv inn og booker en plass på campingen og knytter
denne bookingen opp mot Stoppen SK. Da har du reservert “tomt” på campingplassen.
- Noen uker før cupen lukkes campingbookingen, og alle “tomter” som er blitt knyttet opp til
Stoppen SK blir slått sammen, og vi får vårt eget avmerkede område på et av campingområdene.


Det blir således et eget “borettslag” for Stoppen den uka cupen går, alle våre lag med foreldre osv bor dermed samlet.


Leie av campingvogn
- Plassen på campingen som du nå har reservert kan du bruke til egen campingvogn eller – bil, du kan selvsagt bo telt, eller du kan leie campingvogn av cupen.
- Campingvognutleie er et eget “marked” på cupens nettsider:
http://www.vildbjerg-cup.dk/camping/lej-campingvog...

Her kan eiere av campingvogner legge ut sine vogner for utleie. Dette skjer i regi av cupen, og er
et bra organisert tilbud. Vogner legges fortløpende ut utover våren, her må man bare være
innom en gang i blant og se hva som ligger ute. Allerede nå er det lagt ut noe på denne siden.

Du bestiller enkelt på nettsidene, og vogna vil da bli plassert på din “tomt” med ferdig rigget fortelt
og det som ellers måtte høre med. Alt står dermed klart i vårt “borettslag” når vi kommer
nedover på onsdagen før cupen.


Klubbens fellesområde

I tillegg til dette leier vi felles partytelt med plass til alle fra Stoppen, stort telt med bord og
sitteplasser. I tillegg har vi med stor grill som alle kan grille på hver dag. Partyteltet står klart i
vårt “borettslag” når vi ankommer Vildbjerg.


Det er også mulig å bo på skole dersom enkelte lag skulle ønske dette. For foreldre og andre ”fans” som ikke ønsker å bo på camping er det også noe hotell- og hyttekapasitet innen kjøreavstand til Vildbjerg, dette er dog begrenset. Vi oppfordrer alle til å bo med klubben. Dette er sosialt og hyggelig, og noen dager på camping er fantastisk for ungene og bra for førtisene som har stivna litt de siste 20 åra. Noen lag har også hatt med stort partytelt som laget har sovet sammen i på campingen. Dette er veldig sosialt, men går nok litt ut over søvn og det sportslige ettersom dagene går…


Hjemreise
Det er to avganger med båten søndag også, 12.45 og 22.15. Finalespillet går søndag, så hvis laget er kommet til en finale i A- eller B-sluttspillet vil man ikke få vært med dersom man tar den tidlige båten.


Hvert lag får koordinere seg i mellom hvordan dette gjøres. For de som reiser seint anbefales booking tidlig med flyseter, greit å få sove litt på hjemturen, det blir seint!


Språk
Vi skjønner danskene ganske godt, danskene skjønner ikke oss fullt så godt. Derfor er det greit med litt basiskunnskaper om det danske språket:


- Husk at halvfjerds, eller egentlig halvfjerdsindstyve, er en sammensetning av halvfjerde (3 1⁄2,
sammenlign med halvannen, som jo betyr 1 1⁄2), sinde (gang) og tyve, altså egentlig '3 1⁄2
ganger tyve'. Nioghalvfjerds er ganske enkelt niogsøtti.
- Når dette er på plass er det ikke mye som kan gå galt.


Kontaktpersoner

Hvert lag må ha en person som er ansvarlig innenfor hvert lag.


Turansvarlig for klubben:

Stein Vegar Larsen

stvlarse@online.no - mobil 46402401


Campingadministrator

Hege Dalsveen

hdalsveen@hotmail.com - mobil 975 68 339
Stoppen SK innkaller til ekstraordinært årsmøte

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Feb 2016

Som vedtatt på årsmøtet 4. januar avholdes det et ekstraordinært årsmøte for å behandle regnskapet, som (av åpenbare årsaker) ikke var ferdig revidert i januar.

I henhold til klubbens vedtekter innkalles det derfor til ekstraordinært årsmøte:

Tirsdag 23. februar klokka 19.00 på Liungen klubbhus.


FORRETNINGSORDEN
I henhold til Stoppens vedtekter § 15

1. Godkjenning av stemmeberettigede


2. Godkjenning av innkalling, sakliste og forretningsorden.


3. Valg av dirigent
Valg av referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen.

4. Godkjenning av revidert årsregnskap 2015
Foreligger på ekstraordinært årsmøte.
Regnskapene er tilgjengelig for gjennomsyn på klubbhuset eller ved å ta kontakt med gerd.anne@stoppensk.no

5. Sammenstilt balanse for Liungen/Stoppen 2015

6. Æresmedlemskap
Til behandling:
• Representantskapets forslag til tildeling

7. Valgkomiteen:
- Suppleringsvalg av styremedlem

8. Eventuelt


Saksdokumenter er tilgjengelig hos klubbsekretær Gerd Anne Opsahl på klubbhuset eller ved å kontakte gerd.anne@stoppensk.no.


Styret i Stoppen Sportsklubb


Supertilbud på fotballsko

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Feb 2016


Hei,

Sesongstart nærmer seg og Torshov Sport ønsker å gi medlemmene i klubben 20 % rabatt på alle fotballsko fra Nike fram til 31. mars.

Tilbudet gjelder i butikk og på nett ved å oppgi rabattkode: "NyeFotballsko" i kassa.
Husk å oppgi i butikken at alla kjøp skal registreres som Stoppen-handel,
da dette gir SSK ekstra inntekt.

Se Torshovs utvalg av fotballsko i nettbutikken: http://torshovsport.no/fotball/

I perioden 8.-19. februar lanserer Stoppen den nye klubbkolleksjonen med 25 prosent rabatt. Mer informasjon om kampanjedagene finner du her.


Klubbkolleksjonen kan du se her


Supertilbud på Liquid Chrome Pack fra Nike

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Feb 2016

I forbindelse med Stoppens klubbdager på Torshov Sport er det spesialtilbud på denne Nike-serien, med 20-25 prosent rabatt til barn og voksne.

Husk å oppgi "Stoppen-rabatt" i kassa.

Som venn av Stoppen Sportsklubb får du alltid rabatt på Nike-sko, være seg fotballstøvler eller andre typer fottøy. Det skal da stå "Stoppen" på kvitteringa du får i kassa.

Vi minner om klubbdagene på Torshov i perioden 8.-19. februar, hvor det også er 25 prosent på klubbkolleksjonen.

Se også: Her er klubbkolleksjonen
Ny cup-avtale med Liertoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Jan 2016

Stoppen Sportsklubb har gleden av å ha inngått en ny sponsoravtale med Liertoppen kjøpesenter. Avtalen gjør Liertoppen til hovedsponsor for Liungen cup 2016.

Dette er det syvende året på rad at SSK samarbeider med Liertoppen kjøpesenter i forbindelse med klubbens største og viktigste årlige happening.

- Liertoppen er en viktig samarbeidspartner for klubben over mange år, og vi retter en stor takk til senteret for bidraget til Liungen cup, sier markedsansvarlig Stein Ellingsen.

Som del av flere elementer i avtalen får Stoppen Sportsklubb et økonomisk tilskudd til Liungen cup.

En annen del av avtalen er at Liertoppen deler ut en vandrepokal i en av cupens jenteklasser.

- Liertoppen ønsker Stoppen lykke til med årets cup til glede for små og store spillere i hele distriktet, sier senterleder Ingunn Brekke ved Liertoppen kjøpesenter.


Liungen cup spilles i år slik:

28. og 29. mai: 9'er og 11'er-cup

11. og 12. juni: 5'er og 7'er-cup

PS! Alle foreldre i Stoppen må påregne dugnad en av disse to helgene, så sett av datoen med en gang. Dette er stort sett den eneste dugnaden klubben ber om i løpet av hele sesongen.


Vårt nye utstyr er i salg fra 8. februar

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Jan 2016

I perioden 8.-19. februar lanserer vi den nye klubbkolleksjonen med 25 prosent rabatt, i samarbeid med Nike og Torshov Sport. Også på øvrige Nike-produkter får du gode rabatter.

Bilder, priser og beskrivelser av kolleksjonen legges snart ut på våre sider. Inntil da er det bare å sette av en dato eller to i våre to handleuker.

Alle varer vil selvsagt være tilgjengelig etter denne dato i butikk og i egen nettbutikk for Stoppen SK, men i perioden 8.-19. februar får du i tillegg superrabatt.

Som dere ser av butikkens åpningstider, holder Torshov langåpent for å betjene oss på onsdager og torsdager. Men medlemmer er selvsagt velkommen når det skal våre i ordinær åpningstid hvilken som helst av dagene. Den ekstraordinære rabatten gjelder i hele perioden.

PS! Vi er rundt 800 medlemmer som alle ser fram til nytt utstyr. Det kan selvsagt føre til noe ventetid i butikken i perioder hvor mange kommer samtidig.

Les mer: Hele klubbkolleksjonen


Liungen heter nå Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Jan 2016

5. januar 2016 vedtok et enstemmig årsmøte i Liungen å endre navn på den sammenslåtte klubben til "Stoppen Sportsklubb".

Det er nå tidligere Liungens stiftelsesdato (26.3.1916) og organisasjonsnummer (975651185) som er gjeldende for Stoppen SK.

Det ble også enstemmig vedtatt å skifte klubblogo til Stoppen SKs svarte, røde og hvite.


Skifter farger

Klubben spiller med svarte drakter, svarte shorster og svarte strømper. Vikedrakter er røde.

Representasjonsfargene er rødt og svart.

På årsmøtet ble det vedtatt nye vedtekter som du finner her. Årsrapporten for 2015 finner du her.


Ren fotballklubb

Det ble vedtatt enstemmig å melde Stoppen SK ut av særforbundene Norges Håndballforbund og Norges Skiforbund. Stoppen SK står i Norges Fotballforbund og NIF Idrettsskole.

Dermed er vi per i dag en ren fotballklubb for Ytre Lier og Brakerøya.

Det er intet hinder for at klubben på sikt kan ha aktivitet i andre idretter enn fotball.


Kontingenten for 2016

Medlemskontingent: 350 kroner pr år
Familiekontingent: 650 kroner pr år

Dette er samme sats som i fjor.

Æresmedlemmer er fritatt for betaling av kontingent.
I tråd med vedtektene har styret fullmakt til å justere aktivitetsavgiftene.


Det nye styret

Leder: Kjetil Haugland Johansen

Nestleder: Espen Sandli

Økonomiansvarlig: Trine Pettersen

Trygve Hafskjold

Dag Andre Johansen

Christin Ruth

Lene Alm Jonson

Styremedlem SpaBra


Representantskap:
Pål Thomassen
Christian Aakermann
Vivi Becher
Ronny Solbraa-Bay
Knut Grothaug
Jens Erik Johannesen - æresmedlem (fra Liungen)
Øyvind Olafsen - æresmedlem (fra Liungen)
Børre Hallingstad - æresmedlem (fra SpaBra)

Revisorer:
Gunn Koppergård
Stein Vegar Larsen