Starter opp fotballinje på St.Hallvard vgs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2017

Fornøyde parter etter at det er klart at St.Hallvard vgs starter opp programfaget toppidrett fotball/håndball. Foto: St. Hallvard vgs.

Fra høsten 2018 starter St.Hallvard vgs opp studiespesialisering med toppidrett i samarbeid med St.Hallvard HK og Stoppen SK.

Elevene kan her gå på studiespesialiserende samtidig som de får trent fotball eller håndball i skoletiden. 

Eiker vgs driver noe lignende i samarbeid med Mjøndalen.

St.Hallvard vgs vil presentere dette mer detaljert senere. 

Rent fotballmessig så blir det lagt opp til trening de to første timene mandag og fredag, med fokus på basistrening og fotballøkter. Trenere på toppidrett fotball vil være våre ansatte, Harald Johannessen og Kristian Bye-Andersen. For Stoppen-spillere som velger toppidrett vil treningene på kveldstid, så langt det er mulig, bli lagt på andre dager enn dere har på skolen. Eks: Eleven trener på skolen mandag og fredag. Laget får satt opp treningstid tirsdager, torsdager og lørdager.

Dette er et strålende tilbud til spillere i Stoppen som ønsker å satse på fotball og samtidig kunne velge studiespesialiserende.
Påmelding til vårens FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2017


Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. Dere kan velge mellom to tilbud. FFO og Utvidet FFO.

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2005-2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager og fredager

Jente-FFO for 2007 og 2008 på mandager.

Jente-FFO for 2010 på fredager

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får frukt før og etter trening inne i klubblokalet.

For utvidet FFO koster det 165 kr ekstra pr dag i måneden man trenger utvidet. Ved utvidet FFO kan man komme kl. 13.00 og man får et godt brødmåltid før trening. Gerd Anne Opsahl varter opp med et godt og sunt måltid for barna.

Påmeldingslink:

Påmelding FFO

Info om trenere, priser og andre retningslinjer finner dere her.

Er det ikke ledige plasser de dagene dere ønsker så sett dere opp på venteliste. Da er mulighetene til å få plass etterhvert mye større.

For å stå på venteliste sender dere en mail til FFO@stoppensk.no hvor dere skriver navnet på spilleren, årskull og ønsket dag.
Thomas Sørum har kommet hjem

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Nov 2017

Erik Midtgarden er strålende fornøyd med sin siste signering.

Thomas Sørum blir med a-laget i 2018, både som spiller og mentor for lagets angrepsspillere.

Thomas trenger ikke noen nærmere presentasjon. "Alle" kjenner Thomas og vet hva han har prestert på fotballbanen de siste 15 årene. Klubben er stolt av at en så stor profil ønsker å bidra rundt a-laget vårt. For en fantastisk mulighet for våre unge spillere å kunne se og lære av Thomas.

Thomas leder forøvrig den interne "hvem-har-flest-landskamper"-konkurransen. A-landskamp trumfer nemlig alt av u-landskamper og Thomas har 1 a-landslagskamp.

Les om Sørum sin karriere i Lierposten.

Retningslinjer Stoppen SK Telenor Xtra-FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Nov 2017


Retningslinjer Stoppen Sk Telenor Xtra-FFO

 

1.0 Formål

 

 • Skape et godt treningsmiljø med fokus på gode verdier og holdninger.
 • Skape idrettsglede
 • Utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
 • Fokus på allsidighet og lystbetont aktivitet
 • Skape bånd på tvers av skole- og klubbtilhørighet

 

 

2.0 Beskrivelse av FFO

 

2.1 Alder:

 Gutter og jenter fra 1.-7.trinn.

2.2 Åpningstid:

Mandag – fredag kl. 13.00 - kl. 16.30 med effektiv treningsøkt kl. 14.30 – kl.16.00.


Vi følger skoleruta.

 

Tidspunkt

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

13.00-16.30

FFO 2012-2015


FFO 2009-2011

Jente-FFO

2009-2011

FFO 2012-2015

Jente-FFO

2014-2015

FFO 2009-2011

Jente-FFO 2012-2013

FFO 2009-2014


 

2.3 Hovedtrenere: 

Lars Granaas:

Utdannet pedagog. UEFA B-trener med lang fartstid i norsk toppfotball. Har tilsammen 31 u-landslagskamper for Norge. Spilt for bla Strømsgodset og Mjøndalen. Var utviklingsleder i Mjøndalen en periode. Jobber nå som utviklingsleder i Stoppen.

Kristian Bye-Andersen:

Utdannet adjunkt med over 10 års erfaring i skolen. Tidligere jobbet som lærer ved Gullaug  og Hegg skole. Er nå sportslig leder i klubben, Spillererfaring fra tippeligaen og førstedivisjon. Har trent Liungens A-lag herrer, vært trenerkoordinator og spillerutvikler i klubben. Har også vært hovedansvarlig for fotballskolen til Spa/Bra, Liungen og Stoppen de siste 10 årene. UEFA B-utdannet trener

Morten Hansen:

Utdannet adjunkt og kroppsøvingspedagog med over 10 års erfaring i skolen. Utdannet C-lisens trener. Barne- og samfunnsansvarlig i Stoppen.

Kjetil Bergh:

Utdannet pedagog og ansatt i Stoppen SK. Jobber også  på toppidretten på Drammen vgs. Jobbet mange år som lærer i barneskole. Har lang erfring fra fotball og bandy. Landskamper i bandy og jobbet som trener i utviklingsavdelingen til Mjøndalen.

 

Håvard Sagmoen: 

Håvard er godt kjent blant barn og ungdom i Lier. Han jobber i Lier kommune, hvor han legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og ungdom her. Håvard er aktivitetsleder i bl.a. Høvik fritid og driver åpen hall på Hegg, samt med Tranby ungdomskafe. Håvard er en fin type som er veldig dyktig med barn og er glad i fotball. Han har i mange år vært ildsjelen i Nybyen FK. Trener nå a-laget til Lier Il.

 


 

2.4 Sportslig innhold og organisering 

 

Øktene er lagt opp etter sportsplanen til Stoppen SK. Denne ligger ute på hjemmesiden:

Sportsplan

 

2.5 Hospitering

Hvis spillere ønsker å delta på høyere aldersnivå, kan dette søkes om. Ved venteliste benyttes prioriteringsrekkefølgen i pkt. 3.3. Spilleren må minst ha en dag i eget kull.

 

3.0 Praktisk informasjon

 

3.1 Påmelding/betaling

 

For å melde seg på og betale FFO bruker man superinvite. Linken dit ligger på StoppenSK sin hjemmeside eller på facebook.siden til klubben.

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper. 

Priser ligger i påmeldingslinken.

FFO-deltakere  får 200 kroner rabatt på TINE Stoppen fotballskole som arrangeres i august. Rabatten gjelder for de som er påmeldt FFO i perioden da fotballskolen er.

 

 

3.3 Prioritering

Følgende prioriteringer gjelder dersom det er venteliste:

 • Medlemmer av Stoppen SK
 • Samarbeidsklubbene Drammen Strong og SpaBra
 • Andre klubber

 

3.4 Lokalisering 

Stoppen klubbhus benyttes som lokaler for FFO. Her kan deltagerne skifte før treningsøkten (gutter og jenter skifter separat).

 

Treningsøktene gjennomføres på Lier Stadion, kunstgressbane med undervarme. Ved sterk kulde eller mye snø går vi inn i Lierhallen.

 

3.5 Mat

 Deltagerne får et brødmåltid før trening, samt frukt før/etter trening. 

 

3.6 Transport

FFO har avtale med LEARN om bruk av minibuss. Det er våre ansatte som kjører og henter barna som skal på FFO. I noen tilfeller benytter vi taxi fra Elevbyen taxi. 

Taxipriser pr tur pr deltaker. Det kan endre seg, men utgangspunktet er prisene under. Det vil bli gitt beskjed i god tid i forkant ved endringer.           

Gullaug og Hegg: 50 kr

Bragernes: 55 kr.

Egge: 85 kr.

Hjem fra Lier stadion: 60 kr

 3.7 Fravær

Ved fravær må det gis beskjed på forhånd. Fravær meldes til på epost ffo@stoppensk.no eller på telefon 41297954. Ved andre årsaker enn sykdom er det ønskelig med beskjed minst en dag i forveien. Ved sykdom må det gis beskjed om morgenen.  
Landslagsklasse over Ole Lennart

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Nov 2017

Vi har flere tidligere landslagsspillere i a-lagstroppen neste år. En som ikke har blitt tatt ut i landslagstroppen, en som burde ha vært der, er Stoppen SK sin egen legendariske Ole Lennart Eriksen. Som vi har sagt før har Ole Lennart i en årrekke prestert på et helt annet nivå enn spillerne han ordner opp for. Ole kaller seg materialforvalter, men i realiteten gjør han veldig mye mer enn det.

I 2018 er han tilbake på a-laget. Det har betydd mye for at tidligere Stoppen-spillere har valgt å komme tilbake til klubben. Det betyr varm saft på iskalde vinterdager og godt humør. På kampdager blir gutta møtt av en Tippeliga-garderobe. Bedre blir det garantert ikke for a-lagsgutta, uansett hvor høyt opp i divisjonene noen av spillerne vil komme etterhvert.

Klubben er strålende fornøyd med å ha Mr.Stoppen på laget, så får vi bare håpe at toppklubbene i område holder seg unna. Han vil uansett bli en dyr mann å kjøpe fri. Landslagsklasse er ikke gratis.
Innflyttingsfest: Torshov utvider i Drammen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Nov 2017

Onsdag 22. november kl. 10:00 åpnes dørene til nye Torshov Sport Drammen.

- Vi gleder oss til å vise deg vår nyoppussede butikk - nå med dobbelt så stort lokale, sier klubbselger Steffen Reitan til stoppensk.no.

Her finner du selvsagt Stoppens klubbkolleksjon, men også et stort utvalg fotballsko og tekstiler fra Nike - til rabatterte priser.

Åpningstilbud onsdag 22. november - lørdag 25. november: 25-70% på de fleste fotballvarer, 25% rabatt på håndballvarer og minimum 30% rabatt på alle løpesko og løpeklær.

På plass i butikken er også Nikes nye kolleksjon, med fotballsko i Stoppens klubbfarger.

Denne uka skjer det mye hos vår leverandør, med BLACK WEEK! 🖤

Tilbudene ser du her: https://www.torshovsport.no/blackfriday

Den nye butikken finner du på samme adresse som før, i Øvre Storgate 8 i Drammen sentrum.

Åpningstider:
Mandag – Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag 10.00 – 16.00
Legenden Daniel Erik Nielsen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Nov 2017

Daniel Erik Nielsen er tilbake i Stoppen

I snart et tiår har legenden, Daniel Erik Nielsen, herjet på baner i Lier. Daniel er opprinnelig Liungen-gutt, men har også spilt for Spa/Bra, Lier og selvsagt Stoppen. I de siste 20 årene har Lier-fotballen kun hatt 3.divisjonsspill i 2 sesonger. Det var med Spa/Bra i 2012 og med Stoppen i 2013. Daniel Erik var toneangivende og en av de beste spillerene i disse årene. 

Skal også nevnes at hovedtrener Midtgarden og Daniel møttes i 3.div i 2012. Lillestrøm 2 vant 4-0 over SpaBra etter skåring av Midtgarden.  

En Nielsen i matchform vil han bli en viktig bidragsyter på a-laget, både på og utenfor banen.


Fun-fact: Liverpool-spiller Emre Can ble tidligere i år kåret til årets look-alike Daniel Erik Nielsen. Emre fikk en Stoppen-drakt i premie.

Emre Can viser stolt frem Stoppen-drakta
Fotballtalentet er tilbake

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Nov 2017


Erik Bjørnstad, mangeårig idrettslærer på St.Hallvard vgs uttalte en gang at Julian Falch Milde var det største fotballtalentet han har trent. Dette til tross for at han også har trent sportslig leder i Stoppen....

Julian er en meget bra spiller, som kan bekle en rekke posisjoner. Julian var innom Strømsgodset da han var junior, mens han i senioralder har spilt i Stoppen og i  Lier. Etter at Lier ikke stilte a-lag i år, gikk han sammen med kompiser til Skoger. Nå er han klar til å tre på seg Stoppen-drakta. Bra for oss. Synd for motstanderne.  
Ekstratilbud for jenter født 03-04-05

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Nov 2017

NFF-Buskerud har som mange av dere er kjent med gått ned på antall spillere som får et tilbud i NFF-Buskerud sin sone, og for mange av oss kjent som LRH.

Stoppen SK ønsker å tilrettelegge for og tilby de jentene som er motivert, en ekstratrening med fotballaktivitet hver søndag i vinterhalvåret og annenhver søndag fra medio mars til sommerferien 2018. Aktivitetene følger skoleruten, slik at det er fri jul-, vinter- og påskeferie.

Oppstart er allerede søndag 26.11 Klokken 14:30. Stoppen SK stiller bane (som fra desember har skrudd på varme) i tillegg til et trenerkorps som også er trenere for satellitt-opplegget for guttene. Øktene vil også være de samme som Strømsgodset legger opp til på guttesiden. Det vil være en egenandel på 1500 kr. 

Stoppen SK håper klubber og spillere er positive til dette tiltaket og de som ønsker kan nominere spillere fra sin klubb i de aktuelle alderstrinnene til Stoppen SK til følgende mailadresse: Harald@Stoppensk.no.
TILBUD: Nå kan du kjøpe Stoppen-lua

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Nov 2017


Winter is coming.

Alle som har vært på Lier stadion vet at det alltid er kaldt der. Da kan det være lurt å gå til innkjøp av Stoppen-lua. Den puster godt og er ypperlig som treningslue. Varmer også godt for trenere og supportere. 

Lua koster 200 kr og betales via superinvite:

Stoppen-lua

Vi pakker  luene en gang i uken og deler de ut på trening. Viktig at dere velger riktig lag ved bestilling. 

Luene kan også hentes hos Gerd Anne på Stoppen.
Tamim er målgarantist

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Nov 2017

Tamim er klar for å skyte Stoppen til topps i 2018. Tamim har alltid skåret mye mål. I år har han putta 24 mål på 13 juniorkamper og 8 mål på 4 a-lagskamper. Det gir et pent snitt.

Målskåreren har en fortid i Strømsgodset og har vært en av fylkets mest spennende spillere de siste årene.

I tillegg til å være spiller på a-laget neste år er Tamim også trener for satellittprosjektet vårt.

Det blir spennende å se Tamim i Stoppen-drakta neste år. Han vil garantert putte mange mål.
"Klippen" Øvermo skal sette standaren

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Nov 2017


For oss som har levd noen år, går tankene fort til legendariske Torbjørn "Klippen" Svendsen når man ser Anders Øvermo i aksjon. Midstopperen er sikkerheten selv og er klar for et comeback i Stoppen-drakta.

Anders er Liungengutt og har spilt mange år på a-lagene til Liungen og Stoppen. I studietiden spilte han for Falk i 4.divisjon i Vestfold.

Med sine 192 cm kommer "Klippen" til å ruve i bakre ledd. Velkommen tilbake, Anders! Vi gleder oss.
Narvesen blir Stoppen-spiller

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Nov 2017


Petter er tilbake i Stoppen-trøya etter ett par år i Lier og Skoger. Narvesen er opprinnelig fra Birkebeineren, og har også vært innom klubber som Konnerud IL, King George (Danmark), og Steinberg IF.

Petter kan bekle de fleste posisjonene i forsvaret og er en solid tilvekst for a-laget. Trenerapparatet har satt noen kriterier for hva slags spillere de ønsker inn i klubben. Spillerne skal bl.a. være treningsvillige og stille krav til seg selv og medspillere. Samtidig skal de være positive i spillergruppa. Klubben har som mål å fylle jevnlig på med egenproduserte spillere de neste årene. Da er det viktig at juniorer blir tatt i mot på en god måte av eldre spillere, som vil være rollemodeller for de yngre. Petter Narvesen skårer høyt på alle disse punktene.

Vi gleder oss til å se fysioterapauten og United-supporteren på banen i 2018. Velkommen, Petter! 
J14 kretsmestere i går

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Nov 2017


Det ble en dramatisk slutt på årets kretsmesterskapet i J14. Både Solberg og Stoppen hadde 24 poeng før siste seriekamp etter å ha vunnet 8 kamper hver og med kun ett tap. I tillegg hadde begge lag igjen samme motstander, Haugsbygd.

Stoppen hadde ett mål bedre i målforskjell foran siste kamp, men Solberg hadde fordelen av å spille sin kamp mot Haugsbygd fire dager etter Stoppen sin kamp. De kunne dermed spille på resultatet i Stoppen sin kamp.

Stoppenjentene var klar over at de måtte sette press på Solberg ved å vinne stort mot Haugsbygd. Jentene taklet presset og vant 9-0. Grunnet flere skårte mål enn Solberg, måtte Solberg vinne med 11 mål i gårsdagens kamp.

Haugsbygd spilte i tillegg kamp mot Lier på mandag, så det var en spent delegasjon fra Stoppen som dro opp til Haugsbygd for å se kampen mellom Haugsbygd og Solberg. Hadde Haugsbygd ork til å holde ut mot et godt Solberg lag?

Haugsbygd tok tidlig ledelsen, men etter det var det bare Solberg. Til pause sledet Solberg 5-1 og målene rant inn også etter pause. Fem minutter før slutt stod det 9-1, men Solberg klarte ikke å skåre flere. 

Dermed ble også J14 kretsmestere. Tidligere i høst vant de også serien i 2.div. Jentene spilte 10 kamper, vant 8, spilte en uavgjort og tapte en.

Stoppen Sk gratulerer 2003-jentene med kretsmesterskap og seriemesterskap i J14.
J13 kretsmestere på første forsøk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Nov 2017

Det har vært klart en stund at jentene våre som er født i 2004 vant kretsmesterskapet. Nå har vi også fått et bilde av jentene med kretspokalen.

Jentene spilte 10 kamper i høst, vant 9 kamper og spilte en uavgjort. De vant serien hele 7 poeng foran nr. 2.

Hovedtrener for jenter 04, Vikram Gupta, var fornøyd etter at kretsmesterskapet var i boks:

"Yeees! Bare å bøye seg i støvet/regnet. Superjentene våre fra Stoppen J2004 ble kretsmestere på første forsøk etter dagens 7-1 seier mot vår gode naborival og tabelltoer Lier. Blir så sykt glad på vegne av disse jentene, som i løpet av mange år, og spesielt i år, har trent hardere og mer enn mange andre spillere... og da kommer som regel resultatene også! Dette er først og fremst et produkt av bredden og snittnivået i stallen. Uten en så god stall, så får man heller ikke gode nok treninger og utviklingsmuligheter for ethvert nivå. Kjempeviktig og utrolig digg for oss trenere! Og når man også har hatt det nogenlunde gøy på veien, så er det bare å gratulere. Vel fortjent, jenter. Dette smakte skikkelig fugl"

Stoppen SK gratulerer med kretsmesterkapet!

Slik leier du klubbhuset på Liungbanen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Nov 2017


Muligheter:

Sal med stoler/bord, nytt kjøkken, wifi, projektor. (Bilder og flere detaljer kommer)

Ukedager (mandag-torsdag):

Hel dag kr. 800,-
Kveld kr. 600,-

Helg (fredag - søndag):

Fredag kl.16.00 - søndag kl.16.00 kr. 4000,-
Fredag kl.16.00 - lørdag kl. 10.00 kr. 2500,-
Lørdag kl.12.00 - søndag kl. 16.00 kr.2500,-

Rabatt:

Medlemmer får 25 prosent rabatt.

Renhold kommer i tillegg til leie og koster 600,-

Dersom leietager ønsker å vaske selv, kommer et depositum på kr 1000,-. Disse får man tilbake når klubbhuset er rengjort i godkjent stand.

For kortere leie i helg kan dette kun avtales  14 dager før ønsket leiedato.
Ønsker du å leie, eller har ytterligere spørsmål, send en e-post til post@stoppensk.no

Stoppen damelag 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Nov 2017

Stoppen SK jobber hardt for å kunne tilrettelegge et godt sportslig opplegg for klubbens kvinnelige fotballspillere og ønsker allerede i 2018 å etablere et slagkraftig damelag. Klubben har utarbeidet en handlingsplan hvor de sportslige prioriteringene er spikret, slik at hver enkelt spiller vil føle god utvikling gjennom hele sesongen i tråd med våre verdier; glede – mestring – utvikling.

Nå jobbes det med å få de siste detaljene på plass før klubben innen kort tid vil starte opp treningene for damelaget.

I tillegg til å etablere et damelagstilbud jobber klubben med å etablere et ekstra treningstilbud til klubbens yngre spillere (2005-2004-2003 modeller) hvor det er satt av treningstid søndager. Dette tilbudet håper vi andre spillere fra andre klubber og kan benytte seg av (må ha tillatelse fra egen klubb) og blir en slags erstatning fra det som mange kjente som LRH. Dette tiltaket er priset til 1500,- kr hvor vi er nødt til å ha 25 påmeldte før oppstart og vil være hver søndag i vintersesong og annenhver i sesong, Ca. 30 tiltak i løpet av sesongen.

Mange av Stoppen SK jentespillere er å finne i tiltak regi NFF-Buskerud og deres Landslagsskolemodell, dette sammen med store treningsvillige kull vil klubben med stor sannsynlighet gi mange spillere et godt tilbud i lang tid fremover.

Flere gledelige nyheter vil presenteres de neste månedene. 
Sportssjef a-lag herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Nov 2017

Tore Syvertsen blir sportssjef for a-lag herrer og kommer til å ha det overordnede ansvaret for a-laget.

Syvertsen har vært trener for den gode 2000-årgangen i en årrekke og har i år vært hovedtrener for juniorlaget. Stoppen jr har i år vært Buskeruds nest beste juniorlag. Tore spilte selv i Liungen da han var yngre.

Tore kjenner Buskerud-fotballen godt og er dyktig på  "man management". Spillerne blir sett av Tore og det er spesielt viktig for våre yngste a-lagsspillere. Han kommer til å være en sparringspartner for trenere og ansatte og sørge for at handlingsplanen som er utarbeidet for a-laget blir fulgt.

Det at klubben har fått med Tore Syvertsen som sportssjef er veldig viktig og kan fort vise seg å være den smarteste signeringen vi har gjort foran neste sesong.
Haakonsen blir spillende trener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Nov 2017


Håvard Hauge Haakonsen er tredjemann  i trenertrioen til Stoppen a-lag herrer 2018.

Haakonsen vil sammen med Lars Granaas være spillende trenere. For klubben er det å få med Håvard en klassesignering. Han har mye å bidra med både som spiller og trener. Selv om han ikke er mer enn 22 år har han godt over 100 kamper i 2.-4.div.

Han spilte i Godset i mange år, men de siste tre sesongene har han vært i Ullern og Lyn. 

Håvard studerer på NIH og er frem til nyttår på studier i Canada. Han har vært trener i Strømsgodset, Stoppen og Lier. Han er ambisiøs, dyktig og godt likt blant spillerne han trener.

I 2018 kommer han også til å være trenerveileder i satellittklubb-prosjektet vi er en del av. Vi forventer oss mye av Håvard og gleder oss til å ha han på feltet i 2018.
Nike lanserer fotballsko i klubbfargene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Nov 2017


Vi tipper det er mange som har ventet på en ny og stor Nike-kolleksjon med fotballsko til både kunstgress, gress, grus og innendørs. Nå er den her – og det er den største noensinne.

Temaet for den nye Nike-kolleksjonen er «rivalisering», og det spesielle er at alle modellene blir tilgjengelig i to ulike farger; en i rødt (Fire) og en i blått (Ice). Fire-modellene kommer i ulike fargekombinasjoner i rødt, sort og hvitt, mens Ice-modellene blir tilgjengelig i fargene marineblått, lyseblått og hvitt.

HUSK! Alle sko (og annet utstyr) får du Stoppen-rabatt på hos Torshov Sport.

Nike har hentet inspirasjon fra to ulike spillestiler, og det er slik ‘Fire and Ice’-konseptet er bygd opp. Ifølge Nike er posisjonen din på banen uvesentlig, det er måten du spiller på som definerer deg. Med andre ord, er du en del av spontane Team Fire som elsker å ta sjanser på fotballbanen, eller er du en del av kyniske Team Ice som er helt kald og har overblikk over spillet?

Se også: Klubbkolleksjonen 2017 i nettbutikk.

Dette rivaliseringskonseptet synliggjøres ved at Nike-spillerne kan bruke fotballsko ut i fra draktfargen til laget. I praksis betyr dette at spillere fra lag som Manchester United, Barcelona, PSG, Bayern München, Liverpool og Arsenal blir å se i de røde modellene fra kolleksjonen, mens profilene fra Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Tottenham, Inter og Napoli  trolig blir å se i de blå utgavene.

Og da lurer du kanskje på hvilke modeller spillerne som verken spiller i røde eller svarte drakter kan bruke? Jo, det er Fire-modellene, altså de røde og svarte.

Legg også merke til at de største derby-kampene og storoppgjørene i Europa utover året vil få stor eksponering av Fire & Ice-konseptet. Hold derfor et øye med Fire & Ice-modellene i blant annet Manchester-derbyet og El Clásico seinere i år.

Bli bedre kjent med Fire and Ice her.


I salg fra 9 november.

Stoppen-farger: De nye modellene får flere varianter i våre klubbfarger.
Stoppen SK innkaller til ekstraordinært årsmøte

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Nov 2017


Styret i Stoppen Sportsklubb innkaller med dette til ekstraordinært årsmøte:

Mandag 20. november 2017 - kl 19:00 på klubbhuset – Liungbanen

Under klubbens ordinære årsmøte 6. mars 2017, ble det gjort formelle uteglemmelser som må rettes opp.

Disse er påpekt av NIF og må korrigeres for å få behandlet klubbens søknad om momsrefusjon.

Dette er de formelle avvikene:

 • Bemanning av valgkomité
 • Etablering av kontrollkomité
 • Antall styremedlemmer
 • Navn på valgt revisor i årsmøteprotokoll


FORRETNINGSORDEN, ESKTRAORDINÆRT ÅRSMØTE:

1. Godkjennelse av de stemmeberettigede

2. Valg av dirigent

    Valg av referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen.

3. Godkjenning av innkalling, sakliste og forretningsorden.

4. Valg av navngitt revisor

5. Valg:

    Kontrollkomité

    Valgkomite


Vel møtt!

Styret i Stoppen Sportsklubb
Lars Granaas i trenerteamet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Nov 2017

Etter flere års forsøk har Stoppen SK endelig klart å få med Lars Granaas som trener i klubben. Lars er en meget dyktig trener, som er klar og tydelig på feltet. Han bidrar ukentlig på FFO og er en populær trener der. Som Erik Midtgarden har han en lang spillerkarriere bak seg i toppfotballen. Med 28 kamper på aldersbestemte landslag, over 200 kamper for Strømsgodset i tillegg til opphold i Follo og Mjøndalen, har han bøttevis av erfaring som han kan bidra med inn i spillergruppa. Spesielt blir dette viktig for våre gode juniorspillere, som fortsatt har ambisjoner om en fotballkarriere.

Lars jobbet også som utviklingsansvarlig i Mjøndalen etter at han la skoa på hylla.
Stoppen G15 ble kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2017


Stoppen G15 ble i går kretsmestere etter å ha slått Kongsberg 8-4. Før kampen var begge lag ubeseiret i serien, men Kongsberg lå foran på bedre målforskjell. Det betød at kun seier var godt nok for guttene våre. Til pause stod det 3-3, men i andre omgang ble Kongsberg kjørt over og gutta stoppet ikke før de hadde satt inn 8 mål. 8 forskjellige målskårere er ikke vanlig, men forteller litt om bredden i laget. Petter Lie, Jonas, Malmstrøm, Dag Emil Hovde, Daniel Bye-Andersen, Jesper Sletnes, Aleksander Ivesdal, Sondre Tønder Sangolt og Albert Janko putta. I alt skåret laget 65 mål i høst og slapp inn 16.

Mer om kampen kan leses i Lierposten.

Stoppen SK gratulerer G15 med kretsmesterskapet!

Uttak til NFF-Buskerud kretslag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2017

Dag Emil Hellum Hovde er klar for kretslagsspill (Foto: Terje Sletnes)


Stoppen SK er godt representert i kretslagssesongens første treningstropp som skal møte Oslo og deres 2002, 2003 og 2004 modeller søndag 12.11.2017 på Isachsen Stadion i Mjøndalen.

Informasjon om uttaket samt tidspunkter finner dere her under Jenter 16 og Jenter 14:

Informasjon om uttaket

 

For guttene sin del vil kretslagsspillere etter hvert bli valgt ut fra den nye Buskerudmetoden og via kretsens mange satellitter. Ettersom dette prosjektet er i startfasen er det tatt ut enkelte spillere fra distriktets klubber som får prøve seg på trening allerede 7.11.2017, NFF-Buskerud er tydelig på at det vil være en tøff selektering som kan oppleves allerede etter første trening da det er veldig mange som får muligheten. Her vil treningene foregå på følgende sted til følgende tid:

 1. trening er på Vestfossen tirsdag 7 nov.

Kl 17.30                Gutter 2002

Kl 19.00                Gutter 2004

Kl 20.15                Gutter 2003

 

 1. trening er på AKA torsdag 9 nov.

kl 18.00                Gutter 2004

kl 19.15                Gutter 2003

kl 20.30                Gutter 2002

 

 1. trening er på Vestfossen fredag 10 nov

kl 17.00                Gutter 2002

kl 18.30                Gutter 2004

kl 19.45                Gutter 2003

 

Følgende er tatt ut fra Stoppen som i løpet av treningsuken skal jobbe for en plass i kamptroppen.

Stoppen SK ønsker alle lykke til.

Fornavn

Etternavn

Født

Flor

Malin

2003

Haidari

Khatima

2003

Karlsen

Mali

2003

Lie

Stine

2003

Paulsen

Lisa Bruun

2003

Hanna

Martens Meyer

2002

Elise 

Furuheim

2002

Kaja 

Fosse Ekeberg

2002

Asa

Fjalarsdottir

2002

Marte

Myrset Skinnemoen

2002

Marthe

Hellumsand

2002

Silje

Nygård

2002

Dag Emil

Hovde

2002

Sakaria

Salah Mahdi

2003

Fredrik August

Holmen

2004

Dilawar

Ahmadzay

2004

Cebastian

Ekli

2004

 
Stoppen SK blir satellittklubb

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2017


Veien til landslaget

Stoppen SK har etter forespørsel fra NFF-Buskerud sagt ja til å påta seg ansvaret for Lier regionen og vil hver søndag ha ansvaret holde treninger for egne utvalgte gutter (nominert av klubbene selv) født 2005, 2004 og 2003.

Det vil være Ca. 100 spillere i distriktet som vil påvirkes av NFF-Landslagsskolens fotballfaglige innhold. Ut fra prestasjoner og stor tilstedeværelse vil det være muligheter for å kunne spille seg inn i andre tiltak som blant annet kretslaget til NFF-Buskerud.

NFF-Buskerud har i samarbeid med Strømsgodset TF og Mjøndalen IF igangsatt et satellitt system som fanger nesten 1000 spillere i de nevnte alderssegmentene totalt i fylket. Strømsgodset TF vil stille med kompetanse inn i Stoppen SK satellitten og vil stå for det fotballfaglige innholdet i tråd med den nevnte landslagsskolen.

Stoppen SK stiller med administrerende, trener og anleggsressurser fordelt på to økter søndags kveld hver uke i vintersesong, og annenhver uke i kampsesong.

Oppstart for prosjektet er mandag 06.11.2017 hvor NFF-Buskerud ved spillerutvikler Geir Midtsian skal holde foreldremøte på Liungbanen klubbhus KL 18:15.

Første trening starter søndag på Lier Stadion 12.11.2017

17:30-19:00        2005 modellene

19:00-20:30        2004 og 2003 modellene

Les mer om prosjektet i denne linken:

Veien til landslaget skriver NFF-Buskerud på sine sider

Trenerteamet ser frem til å møte samtlige denne kvelden.

Vel møtt.
G15 vant andredivisjon

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2017


I går vant Stoppen G15 3-1 over DBK i årets siste seriekamp. Albert Janko (2) og Michael Eiken-Rivas skåret målene. Med det ble laget seriemestere i andredivisjon.

Laget tapte første kamp i høst mot Lier, men etter det har de ikke sett seg tilbake. Høstens 10 kamper har endt med 7 seiere, 2 uagjort og det ene tapet. 53-22 i målforskjell. Faktisk har de to lagene i G15 skåret over 100 mål tilsammen i høstens seriespill. Lag 1 spiller i dag mot Kongsberg. Vinner de den kampen blir de kretsmestere.

I tillegg til suksess i seriespillet, kom de til finalen i Hamar Elite turnering nivå 2.

Laget blir ledet av Tommy Berg. Han har gjort en god jobb med gutter som har hatt en bra utvikling i høst.

Midtgarden blir hovedtrener på a-laget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Nov 2017

Erik Midtgarden blir en del av et meget spennende trenerteam rundt Stoppen a-lag herrer.

Erik spiller i dag i Notodden, som i disse dager spiller kvalik til førstedivisjon. Erik har spilt fotball på høyeste nivå siden 2005. Han har vært i klubber som Odd, Lillestrøm, Notodden, Florin Talinn, Hønefoss og selvfølgelig Mjøndalen. Erik har fire u21-landskamper og to mål. Kun to av spillerne/trenerne på Stoppen sitt a-lag neste år har flere a- og u-landskamper enn Erik. 

Erik har vært en del av trenerteamet på juniorlaget i to år. Han er en kunnskapsrik og læringsvillig trener som hvis han selv ønsker får en vel så bra trenerkarriere som han har hatt som spiller.

Lierposten lagde denne saken om trenerteamet 2018:

Lierposten


Vi ønsker Erik velkommen som a-lagstrener og ønsker lykke til i neste års sesong! 
G04 ble kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Nov 2017


Stoppen G04 vant kretsmesterskapet i første forsøk. Slemmestad ble i går slått 4-1 på hjemmebane. Laget har vunnet 9 og tapt 1 kamp i serien denne høsten og tar med det en fortjent seier i KM.

Året de fyller 13 slår Stoppen SK, SpaBra og Drammen Strong seg sammen. Dette er derfor første året disse gutta spiller sammen. Ekstra hyggelig at de da avslutter med seier. Stoppen SK gratulerer trenere og spillere med bragden! 

Stoppen United vant kretsmesterskapet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Okt 2017


Stoppen United vant kretsmesterskapet i FFU avdeling 2. Stoppen SK gratulerer så mye!

Trener Håvard Sagmoen har følgende melding til spillerne sine:

Takk for innsatsen gjennom sesongen og cupen i helgen. Det har vært veldig morsomt og givende å være treneren deres denne sesongen. Dere er en knall gjeng som som virkelig har imponert meg fra første stund til idag. Vi har opplevd mye sammen dette året. Mye glede, men også triste stunder. Men vi har stått sammen som et lag hele veien. Med herlig moral og guts og ikke minst en iver etter å spille fotball og vinne kamper. Vi vant kretsmesterskapet i vår første sesong. Resultat messing gikk det ikke like bra i cupen, men vi møtte tøff motstand og så hvor lista ligger. Det er sunt for oss og tape også.
Vått, kaldt og hyggelig

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Okt 2017

40 barn trosset værgudene og stilte opp på onsdagens aktivitetskveld på Liungbanen. Det ble en hyggelig opplevelse både for trenere og spillere. Stoppen stilte med seks unge trenere og to ansatte som gjennomførte fotballeker som Robin Hood og Cowboy og indianer, før spillerne avsluttet med kamper.

Etter treningsøkta var det grilling og kiosk. Spillerne fikk også t-skjorter. Noen av de eldste måtte nok overlate de til småsøsken da vi hadde bommet litt på størrelsen....

Det var uansett moro med aktivitetskveld på Liungbanen. Det har vi ikke arrangert der siden 2012. Vi satser på at dette blir et årlig tiltak fremover og at vi får bedre vær neste gang.

Takk til våre unge trenere Maria, Marie, Marte, Elise, Jacob og Daniel. Godt jobbet!   
Plasser ledig på FFO fra 18.oktober

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Sep 2017

Spillere som er på Utvidet FFO koser seg før trening

Vi har noen ledige plasser for perioden 18.oktober til 18.desember på FFO.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/b8af7d0fbf094517781e0382102d7b27

 Er det ikke ledige plasser de dagene dere ønsker så sett dere opp på venteliste. Da er mulighetene til å få plass etterhvert mye større.

For å stå på venteliste sender dere en mail til FFO@stoppensk.no hvor dere skriver navnet på spilleren, årskull og ønsket dag.
Mange ungdommer på Senkveld

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Sep 2017


47 ungdommer i alderen 14 og 15 år tok turen til Stoppen fredag kveld. De ble delt inn i lag og spilte turnering. Pausene mellom kamper ble brukt i kiosken og til å prate litt med venner og venninner.

Gjengpress vant jentecupen, mens Team Sebastian stakk av med seieren hos gutta. Vinnerlagene fikk kinogavekort i premie.


Sammen med Godset om barnefotball

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Sep 2017

Harald, Lage og Kristian

Strømsgodset skal ansette en person i en heltidsstilling som får ansvaret for «Godset-akademiet», et tiltak for jenter og gutter i 6-12-års alderen. Tanken er at SIF-trenere skal reise ut for å bistå foreldretrenere i deres egen klubb, på deres eget hjemsted. Stoppen SK er en av ti klubber som vil få dette tilbudet. I dag ble vi også enige om at Stoppen skal være med som pilotklubb i oppstarten. Det betyr at vi allerede er i gang 2.november.

Kjapt om Godsetakademiet:  

 - Gjennomføres i lokalklubb hver 14.dag i tidsrommet 1500-2000. 

- Profesjonell trenerressurs kommer ut fra Strømsgodset TF for å bidra til å styrke aktivitet i lokalklubb. Trenerressurs er sertifisert kursveileder i regi av NFF. Foreldretrenere og ungdomstrenere i lokalklubb bidrar som medtrenere på øktene. Å delta som medtrener gjennom et år i Godsetakademiet vil gi sertifisering som Grasrottrener.  Målet er at alle foreldretrenere og ungdomstrenere vil sertifiseres som Grasrottrenere gjennom Godsetakademiet.  

- Målgruppe er alle 1. til 7.klassinger. 6-12 år. Ingen selektering. Alle barn er velkommen. Tilbudet skal være gratis for barna. 

 - Godset vil ikke lenger ha aktivitet for 6-12 åringer på Gulskogenbanen i helgene, men i stedet prioritere å bidra til å styrke aktiviteten i barnas nærmiljø.


Tanken er at Godset i samarbeid med foreldretrenere og unge trenere kjører en økt utfra sportsplanen til Stoppen. Uka etter kjører våre trenere den samme økta uten Godset. Før jul vil vi da ha gjennomført tre økter med Godset og tre uten.

Øktene er ikke i tillegg til egne økter, men istedenfor en av lagets økter. Godset tar heller ikke over trenerrollen, men vil jobbe sammen med trenerne vi allerede har.

Dette blir veldig spennende og lærerikt. Dette kommer til å bli informert mer om på neste trenerforum.

Les mer i Lierposten:

https://www.lierposten.no/spor...
Gratis kaffeservering på Lier Stadion

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Sep 2017

I påvente av kiosk på Lier Stadion har vi nå muligheter for å servere kaffe.

I speakerboden er det trakter og kaffe, og det står bord og plakat rett utenfor. Husk å slå av trakteren med en gang dere er ferdige. Tilsynsvakt og/eller lagledere oppfordres til å trakte kaffe når dere har kamper. Både borte- og hjemmepublikum har etterspurt kaffe, og med denne ordningen blir det nok mange blide fjes langs sidelinjene.

Vi takker KIWI XL Åssiden for å sponse oss med kaffe og håper dette blir en god ordning.
Fotball og allidrett i Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Sep 2017

Våren det året barna fyller 6 år ønsker vi barna velkommen til Stoppen. Stoppen er en idrettsklubb som baserer treninger som alle andre klubber på engasjerte foreldre. Stoppen har imidlertid oppstartsrutiner og opplegg som skal være enkelt for nye frivillige fotballtrenere å sette seg inn i. Samtidig blir de ansvarlige for barna (altså trenerne) fulgt opp av våre ansatte, slik at de får den informasjonen og det utstyret de trenger for å kunne tilby morsomme treninger for barna.

Etter noen treninger er trenere og spillere klare for Liungen cup – og får være med på cupeventyr!

Etter skoleferien er det fortsatt fotballtreninger, og muligheter for enda en cup, i perioden aug-okt.

Når fotballsesongen er over i oktober tilbyr Stoppen allidrett. Dette gjøres i samarbeid med idrettslinjen på St. Hallvard og ikke minst med foreldregruppen. Det er avgjørende for barna at mange engasjerer seg i dette – at foreldre med kjennskap til andre idretter bidrar inn og tar økter med laget. Stoppen legger til rette for dette ved å tilby innetid, bruk av utstyr til håndball og innebandy. Det oppfordres også til å være med i andre aktiviteter/idretter – uten at dette påfører hver enkelt spiller store kostnader.  Påmelding og deltagelse til minicup i håndball er en del av planen for Stoppen-spillere. Samarbeidet med idrettslinjen er nytt av året, men for å sikre en god start vil disses instruktørene bidra i november og desember.

I tillegg til dette tilbyr Stoppen en fotballtrening en gang i uka i perioden november til mars. Den er mest sannsynlig ute, da vi prioriterer innetid til andre aktiviteter.

Oppsummert er tilbudet i Stoppen de to første årene slik:

Allidrett:             november - mars

Fotball:               hele året

I perioden med allidrett kan dere velge:

 • De som ønsker allidrett får det, en gang i uken.
 • De som ønsker fotball får det en gang i uken.
 • De som ønsker begge deler får det.

I perioden med allidrett benytter vi tiden godt og sender våre fotballtrenere på kurs, slik at de er best mulig forberedt til å gi barna et godt og variert treningstilbud når sesongen starter mars/april.

Uansett trening skal de to første årene være preget av stor variasjon for å ivareta allsidigheten, det skal være moro å komme på trening og det skal være aktivitet som skaper engasjement for alle barn, uavhengig av motivasjon og ønske for å være med.

 Påmelding

Følg linken og velg det du ønsker å melde barnet på. Legg merke til at det må betales både medlemskontingent og aktivitetskontingent. Aktivitetskontingenten er halvert, da påmeldingen nå gjelder siste halvår av 2017. Det er ny påmelding i januar, og da for hele året.

 

Link:

Aktivitetskontingent:  https://www.superinvite.no/#/i...

Medlemskontingent: https://www.superinvite.no/#/invitation/fc79250f8c5b804390e8da280b4cf06e 

Priser pr år:        Medlemskontingent kr 350,-

                              Aktivitetskontingent fotball (og allidrett) kr 800,-

                              Aktivitetskontingent kun allidrett kr 400,-

 

Det betyr at dere nå betaler hele medlemskontingenten og halve aktivitetskontingenten på den aktiviteten dere velger – og husk at det da blir ny innbetaling i januar!!

Aktivitetskontingenten i Stoppen dekker pr i dag utstyr til spillerne, påmelding på cuper samt leie av treningsfasiliteter.

 

Målet med denne måten å gjøre det på er:

Å gi alle barn et innblikk og kjennskap til varierte idretter.

Å sikre tilbud til de som er medlemmer i Stoppen fordi de ønsker å spille fotball.

Å sikre et tilbud til de som ønsker allidrett.

At gjennom samarbeidet med idrettslinjen på St. Hallvard får foreldregruppen tips og råd og blir inspirert til å fortsette å drifte allidretten.

Å sikre at allidretten holder seg på et akseptabelt prisninvå slik at alle har mulighet til å være med. Stoppen ønsker ikke at allidretten skal påføre spillerne store ekstrautgifter i forbindelse med kostnadskrevende idretter som f eks slalom, fjellklatring eller dans.

 NFF og kvalitetsklubb legger klare retningslinjer for at det er ønskelig med en klubbstyrt klubb – ikke klubber i klubben. Gjennom denne måten å organisere oss på prøver vi å nå dette målet. Det innebærer at ikke alle får det som de vil, men sportslig utvalg og styret i Stoppen har vedtatt at dette er måten vår klubb vil gi et tilbud som favner flest mulig lengst mulig.

 
Kjempefine, store, røde Stoppen-paraplyer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Sep 2017

Når høsten setter inn er det supert med en stor, rød og kraftig Stoppen-paraply! Se for dere hele sidelinjen full av røde paraplyer som lyser opp i regntunge kvelder! 

Når salget i tillegg gir penger i lagskassen er det ingenting å lure på - følg linken og bestill!! Husk å knytte bestillingen til ditt lag. Har du flere spillere og ønsker å støtte flere lag må du bestille en paraply (eller flere) til hvert lag. Har du flere spillere, men ønsker bare en paraply må du velge lag - vi klarer ikke dele summen på flere lag.....

Paraplyene koster 250,- pr stk, og for hver paraply laget selger får dere 50 kr til lagskassa. Kjøp til dere selv, til foreldre og besteforeldre! Legg merke til at det er noen ukers leveringstid, så for at vi skal få glede og nytte av paraplyene i høst er det kort bestillingsfrist, siste mulighet  er 16. september.

Bestilling: https://www.superinvite.no/#/i...


Stoppen SK søker unge trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Aug 2017

Thomas Bakken leder 2007-spillere. 

Er du mellom 15 og 23 år, og kunne tenke deg å utvikle dine lederevner? Da kan du bli en del av Stoppen sitt «Ung trener»-prosjekt.  Det er ikke et krav at du spiller fotball i Stoppen og jobben passer like bra for tidligere spillere. Dette er en mulighet til både tjene penger og utvikle deg som person.

Dette betyr det å være en ung trener:

 • Kurs: Du vil få sponset NFF Grassrotkurs del 1 og 2 av Stoppen.
 • Arbeid: Du starter opp som trener i barnefotballen i samarbeid med foreldretrenere.
 • Lønn: 100-150 kr pr trening. Avhengig av om det er en time eller 1,5 times trening. Når grassrotkurset er tatt vil du være sikret jobb på fotballskolen. Der får du også 150 kr mer pr treningsdag enn de andre instruktørene på fotballskolen . Du vil få tilbud om å være trener på løkkelørdag og andre ekstratilbud som klubben evn arrangerer sammen med krets og toppklubber.
 • Søknadsfrist: Så fort som mulig. Søknaden sendes sport@stoppensk.no

Søknadsskjema


På bildet er en av våre unge trenere, Thomas Bakken, i aksjon. Thomas er kaptein på juniorlaget og har trent 2007-kullet i 2017. I tillegg har han hatt ansvarsfulle oppdrag på Liungen Cup og Senkveld på Stoppen. Klubben er veldig fornøyd med innsatsen hans og Thomas skaffer seg verdifull ledererfaring som han kan ta med seg videre i arbeidslivet.
Jenter 06 på Fjord Line Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Aug 2017


Vårt flotte jentelag 06 reiste i helgen 21.-23-08 til Porsgrunn og hadde sin aller første cup med overnatting. Vi var påmeldt med to lag og var 17 jenter på tur sammen med lagledere.

Det var fokus på det sosiale og vi kan konkludere med at målrettet jobbing for å sammensveise 2 gjenger fra hhv. Hegg og Gullaug det siste året nå slår ut i full blomst. En overnattingscup var moro både på og utenfor banen. Hele gjengen var en fryd å være på tur med og jammen så lykkes vi ganske godt sportslig også.

Alle fikk spille like mye og de fleste fikk prøve mange posisjoner på banen. Vi får mange målskårere og det moro å se at jentene får til bra spill og max innsats!

Fasit for helga ble 7 seire, 1 uavgjort og 3 knepne tap. Vi fikk lære både å være gode vinnere og gode tapere, selv om det naturligvis er mest moro skåre flest mål.

I siste kamp fikk vi en keeperskade med påfølgende legevaktsbesøk, men det meldes om at alt er i orden og at keeperen er klar til kamp igjen allerede neste uke. For noen tøffe jenter vi har!

 

Dette var også en fin oppkjøring til årets sesong, noe som bar frukter allerede i første seriekamp på onsdag hvor Konnerud ble påført sitt første tap for året. Vi kunne reise slitne hjem fra Konnerud med 2-1 i bagasjen etter knallhard jobbing. Vi gleder oss til resten av sesongen!

 

For øvrig vil vi takke Kaja Westerlund for en fantastisk innsats for laget i sesongen som har gått og under cupen. Lykke til i England og velkommen tilbake til oss neste år!

Blåtime i Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Aug 2017

Som tidligere annonsert: Blåtime for alle i Stoppen SK

Vi gleder oss over å kunne samle hele klubben til en hyggelig og lærerik kveld på Liungbanen

              Torsdag 26. okt kl 1730-2000

Godset kommer med A-lagsspillere og tar med seg representanter for Redd Barna. Som dere vet er Godset og Stoppen de to klubbene i Buskerud som samarbeider med Redd Barna for at idretten skal være en trygg og inkluderende arena for barn.

 For at alle skal få best mulig utbytte av opplegget har vi delt oss i to.

 Programmet er dermed som følger:

                1800-1845 Barnegruppa, 6-12 år

                1900-1945 Ungdomsgruppa, 13 - jr

Fokus: «å være en god med- og motspiller»

Siden fotball er en uteidrett ønsker vi å være ute, så ta på og med klær til en liten time på banen. Ikke la regn ødelegge for en god opplevelse. 

Opplegget denne kvelden er en viktig del av jobben vi gjør for å skape gode arenaer for barna våre og vi håper derfor flest mulig kommer, at dere får tilpasset dette i trening- og kamphverdagen. Ber om en tilbakemelding (senest mandag 23. oktober, til christin@stoppensk.no) fra lagledere på et cirka antall spillere som kommer. 

Foreldre som ønsker å være med kan selvfølgelig det, fra bakerste rad.

VELKOMMEN!   NYHET: Hettegenser fra Nike

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Aug 2017

Stoppen Sportsklubb, Torshov Sport og Nike presenterer et nytt tilskudd til klubbkolleksjonen:

Vi lanserer nå en rød Stoppen hettegenser, som passer like bra
på skolen, til fritid og på treningsfeltet.

JR*: 457,- / SR*: 499,-
Prisene er inkludert klubbtrykk.


Hettegenseren leveres med ryggtrykk og klubblogo på venstre bryst (se bildet over og til høyre).

Nike Team Club Hettegenser er ifølge Nike produsert i en myk og komfortabel blanding av bomull og polyester. Hette med snøring i halsen. Nike-logo på høyre bryst. Elastiske ermer og midje for individuell passform. Kengurulomme foran.

På Torshov i Drammen sentrum finnes det gensere tilgjengelige i ulike størrelser.

Om lag ønsker å gjøre fellesbestillinger, reduseres prisene til 412,-  / 449,-   (inkl. klubbtrykk).
Ved fellesbestillinger må det påregnes noe leveringstid.*) Forklaring på størrelser:

JR: XS: 122-128 | S: 128-137 | M: 137-147 | L: 147-158 | XL: 158-170

SR: S, M, L, XL, 2XLKontakt: Torshov Sport | Øvre Storgate 8 | Tlf: 32 83 07 35 | torshovsport.no/fotball

TINE fotballskole over for i år

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Aug 2017

(Foto:Anders Kvale, DT)

TINE fotballskole er over for i år. 338 påmeldte spillere er ny deltagerrekord for skolen. At spillere kommer år etter år betyr vel at de trives hos oss.

Vår foreldekontakt, Birgit Egenæs, hadde følgende å avskjedshilsen til foreldrene:

"Kjære alle sammen. Tusen takk for et fantastisk fotballeventyr på Stoppen. Instruktørene fortjener en stor takk for herlig innsats. De har lært bort, motivert, vært gode forbilder, plastret sår og trøstet barn på skolen gjennom denne uka. Uten dere ville det ikke vært noen skole, det er sikkert. På kjøkkenet har vi hatt Unn og Hanne som har sørget for servering alle dager. "Buffeten" deres er for mange et av dagens høydepunkt. Til slutt tusen takk til alle foreldre som leverer barna til oss i all slags vær med den tanken at dette skal bli en god opplevelse for dem.Tusen takk for tilbakemeldinger, det setter vi pris på! Tusen takk til alle barna som har vært med! Smilene deres sitter godt hos oss, og gjør at vi lager Tine fotballskole år etter år.

Til slutt: Vi sees neste år! 

Sportslig hilsen fra Kristian, Morten og Birgit"

Lierposten/Drammens Tidende lagde denne reportasjen om årets fotballskole:

https://www.lierposten.no/spor...
Fotballcampere har fått kjørt seg

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Aug 2017

Årets Fotballcamp er over.  23 spillere i årskullene 2002 og 2003 har deltatt på Campen på Liungenbanen. Trenere har vært Harald Johannessen og Håvard Hauge Haakonsen. Med kvalitet både på spiller-og trenersiden, så har øktene vært gode og harde.

Spillerne har vært gjennom følgende program:

Mandag:             Råskap siste 3.del

Tirsdag:               Skape og utnytte 2 vs 1 situasjoner

Onsdag:               2.veis spillere. Omstillingsdyktighet.

Torsdag:              Soneforsvar

Hver dag har spillerne hatt to økter og en teoridel.

Takk til trenere og spillere for en godt gjennomført Camp.

Minneord

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Jun 2017

Kjære medlemmer og venner av Stoppen Sportsklubb

Det er med tungt hjerte vi må informere om at Øyvind Lysne Ustad - vår trener for FFU-laget (Fotball for utviklingshemmede) – torsdag kveld døde brått og uventet. Øyvind ble bare 57 år.

Øyvind var primus motor for det nylig oppstartede FFU-laget. Engasjementet var stort og brennende, oppstarten gikk over all forventning, og vi så fram til mange gode opplevelser for spillere, trenere, lag og klubb. Men slik skulle det dessverre ikke bli. I stedet for å jobbe sammen med Øyvind for å iverksette disse planene, må vi nå ta med oss alt han sto for når vi nå jobber videre. Øyvind sto for og levde ut Stoppens visjon og verdier. Måten han ledet laget på var til stor inspirasjon, og vil bli fulgt opp videre.

Som trener for vårt FFU-lag viste Øyvind at han var genuint oppmerksom på hver og en. Han så alle. Han hentet og kjørte spillere til og fra trening og kamp. Han oppmuntret og trøstet. Han passet på at alle - inkludert motstandere - fikk gode opplevelser på fotballbanen. Han var så stolt av og glad i spillerne sine. Han gledet seg til hver eneste trening og kamp. Hans rettferdighetssans var stor.

Øyvinds betydning kom tydelig fram da laget møttes på lørdag for å være sammen og minnes ham. Noen kom i Stoppen-drakt, andre i dressjakke. Alle med det samme ønsket: Å støtte hverandre og spille for Øyvind. Flere delte gode minner og alle var enige om at laget fortsetter med spill og samhold, slik de har lært av Øyvind, slik Øyvind ville ha ønsket.

Det ble tent lys midt på gressbanen på Lier stadion, og stående sammen i ring ble Øyvind hedret med ett minutts stillhet.

Nettopp på denne banen, denne helgen, skulle Øyvinds store ønske oppfylles – en sesongavslutning organisert som cup for alle lagene. Dette var noe Øyvind hadde jobbet for i flere år for å få til – og nå var alt klart. Lørdag skulle Lier stadion være arena for fotballglede og moro. Med hans tragiske bortgang ble det ikke slik. Nå skal vi sørge og komme over tapet. Deretter vil spillere, støtteapparat, familie og klubb snarlig gjennomføre cupen slik Øyvind ønsket. Vi ser alle fram til å kunne hedre Øyvind gjennom en slik cup, og kommer snart med en dato for dette.

Stoppen Sportsklubb er takknemlig for den tiden vi fikk sammen med Øyvind. Han viste oss alle hvor langt vi kan komme når engasjementet og hjertet er med.

Våre tanker går til Øyvinds familie og mange venner.
Stoppen fikk støtte til mål

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Jun 2017

Stoppen Sportsklubb ble tildelt 30.000 kroner under Lierdagene.

Midlene er fra den såkalte Lierstøtten, en felles pott flere aktører i Lier samarbeider om å dele ut til lokale tiltak.

- Vi fikk innvilget en søknad om å kjøpe inn en bane for spill 3 mot 3, og til småmål, sier leder Kjetil Haugland Johansen som mottok sjekken under Lierdagene sammen med utviklingsansvarlig Harald Johannessen i Stoppen SK.

Dette er tiltak som kommer våre yngste spillere til gode.


- Spill på småmål og liten bane vil gi våre yngste meget gode muligheter for utvikling ved at touchmengden øker betraktelig. Det gjør også at kognitiv utvikling går raskere, når barna opplever ball i beina oftere, sier barneidrettsansvarlig Morten Hansen.

Selv om helgen er preget av Liungen cup, som er vårt største og viktigste arrangement gjennom året, deltok en delegasjon fra Stoppen under Lierdagene, både i parade og med kamper spilt i Lierbyen. Her deltok også vårt FFU-lag.


Stoppen arrangerer fotballskoler i sommer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Jun 2017

Juleluke2.jpg


Stoppen SK arrangerer fire ulike fotballskoler denne sommeren. Noen som passer ditt barn?

Fotballfestivalen er fotballskolen som kun er for jenter. Den finner sted i uke 25, 21.-24. juni. Kjersti Thun arrangerer dette. De yngste jentene fra 7-12 år deltar på fotballskole, mens 12-14 åringer deltar på fotballakademiet. 12-åringene kan velge hvilken skole de vil delta på.

Påmeldingsfristen var 1.juni, men er du heldig har Kjersti fortsatt ledige plasser. Over 100 jenter er påmeldt så langt.

http://fotballjenter.webnode.com/

TINE fotballskole arrangeres i uke 32, 7.-10.august. Dette er vår største fotballskole med mer enn 300 spillere hvert år. Allerede nå er over 200 spillere påmeldt enda påmeldingsfristen ikke er før 8.juli. Det kan bety at skolen blir fullbooket før påmeldingsfristen og vi anbefaler dere å melde dere på så fort som mulig for å sikre dere plass.

Påmeldiingslink og mer info om fotballskolen finner dere i linken under.

http://www.stoppensk.no/events/p/1000019571/tine-f...


Stoppen SK Fotballcamp er for spillere født i 2002 og 2003 og arrangeres på Liungbanen 7.-10.august. Denne campen passer for spillere som ønsker å ta nye steg som fotballspiller. Tidligere assisterende landslagstrener for G16 og utviklingsleder i Stoppen SK, Harald Johannessen er ansvarlig for Campen. De som har blitt trent av Harald denne våren vet at det betyr kvalitetstreninger, med mye læring og knallharde økter. Gled dere! Vi har kun et begrenset antall plasser.

http://www.stoppensk.no/events/p/1000019738/stoppe...


Fotballskole ekstrauke er uka etter TINE fotballskole, i uke 33. Dette er uka før skolen begynner opp igjen og er for dere som er bortreist under TINE fotballskole eller som vil være med enda flere dager på fotballskole. Sjekk hvilke dager årstrinnene kan delta denne uka:

http://www.stoppensk.no/events/p/1000019869/fotbal...

Påmelding til høstens FFO har akkurat åpnet - allerede fulle dager!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Jun 2017

MatFFO.jpg

Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. Dere kan velge mellom to tilbud. FFO og Utvidet FFO.

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2005-2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager og fredager

Jente-FFO for 2007 og 2008 på mandager.

Jente-FFO for 2010 på fredager

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får frukt før og etter trening inne i klubblokalet.

For utvidet FFO koster det 130 kr ekstra pr dag i måneden man trenger utvidet. Ved utvidet FFO kan man komme kl. 13.00 og man får et brødmåltid før trening.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/b8af7d0fbf094517781e0382102d7b27

Pr 2.juni har vi følgende ledige plasser:

2005-2006-2007:

Mandager: 9 ledige plasser/ 40 plasser i alt

Onsdager: 7 ledige /40 plasser i alt

Fredager: 3/20

2008-2009:

Tirsdag: Fullt

Torsdag: 13/40

Fredag: Fullt

2010:

Mandager: 10/40

Onsdager: 2/20

Fredager: Fullt

2011:

Mandager: 10/40

Fredager: Fullt

Jente-FFO for 2007 og 2008: 4/13

Mandager:

Jente-FFO for 2010:

Fredager: 4/10

Vi har pdd ikke nok instruktører til å åpne opp for flere plasser. Viktig derfor at dere ber om å bli satt på venteliste slik at vi vet hva vi eventuelt trenger av instruktører.

Stoppen SK er veldig stolte av trenerkorpset vi har på FFO. Ikke mange kan matche oss her.

Harald Johannessen- UEFA A-trener. Tidligere landslagstrener G16. Jobbet mange år i Strømsgodset hvor han trente spillere som Martin Ødegaard, Iver Foosum, Bersant Celina og Martin Ovenstad m.fl. i deres ungdomsår. Jobbet som spillerutvikler i kretsen før han kom til oss.

Lars Granaas- Mange års spillererfaring fra toppfotballen i Norge. Spilt både for Strømsgodset og Mjøndalen. Har mange aldersbestemte landskamper. Jobbet som utviklingssjef i Mjøndalen. Utdannet pedagog. Jobber nå i barnehage. C-lisensierttrener

Kjersti Thun- Tidligere landslagsspiller og skåringsmaskin i Toppserien for kvinner. Er ansvarlig for Jentefestivalen som holdes i juni.

Kristian Bye-Andersen- Spillererfaring fra toppfotballen. UEFA-B trener. Utdannet pedagog. Jobbet mange år i skolen.

Morten Hansen- Vært med FFO fra oppstarten. Udannet pedagog og jobber i skolen og i Stoppen. C-lisensiert trener.

Kristine Huseby Grue- Assistent trener for kvinnelaget i 3.div. Utdannet pedagog og jobber i skolen.

Birgit Egenæs- Udannet pedagog og personlig trener. Jobber i skolen.
G2003 imponerte stort i Holmen Eliteturnering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Mai 2017

Gutter 2003 deltok i Holmen Eliteturnering i helgen. Mot meget god motstand, bet laget godt fra seg. Ekstra godt smakte det nok av 3-2 seieren over Strømsgodset EA.

Trener Thomas Fredbo oppsummerer helgen slik:

Siste match i Holmen Elite Tournament er da ferdig spilt.
I pep talken før første match var fokus at her var vi med for å lære og kjenne på nivået, samtidig som jeg var sikker på at vi ville få noen gode opplevelser om vi kjemper og spiller som jeg vet gutta kan. Så skulle vi telle opp etter siste pulje spill kamp på lørdag.
Det viste seg allerede fra første spark på ballen torsdag at gutta ville mer enn bare å lære.
Kort oppsummering av kampene:
Kamp 1 Stoppen -Øyene Akademiet 3-1.
Vi møter et bra lag, men føler vi god kontroll og fortjent seier. Dommer'n kom litt i fokus etter mange merkelige avgjørelser og mye "veiving" med armene. Dette gikk begge veier. Gutta skal ha honnør for at de klarte å holde fokus.

Kamp 2 Stoppen - Ull/Kisa 4-0.
Trenerne til Ull/Kisa klager gjennom hele første omgang på at Stoppen spiller stygt og river i trøye og armer. Blir litt verbal utveksling benkene imellom. Dommer'n var ved flere anledninger borte hos Ull/Kisa og ba de tie stille og at spillerne måte slutte å kommentere hele tiden. Vi var kanskje ikke så ille.

Kamp 3 (første kamp fredag) Stoppen mot Holmen 0-4.
Vi er fullt på høyde med Holmen de første 10-15 minuttene og har også noen store sjanser, men scorer ikke. Isteden scorer Holmen. Etter dette slutter vi å fungere som et lag og det blir litt for mange mål i mot. Holmen spilte seg senere fram til finalen.

Kamp 4. Stoppen - Lyn 4-0.
Vi er mye bedre enn Lyn og vinner fortjent.

Kamp 5. Stoppen - Årvoll 2-1.
Årvoll hadde en klar stil med å slå langt mot spissen og fylle på rundt, vi løser dette bra. I tillegg skulle de låse av våre midtstoppere. Vinner fortjent.

Kamp 6. Stoppen - Godset EA 3-2.
Mange hadde nok sett ekstra fram til denne kampen. Gutta var tente, men det var Godset også. Ble en kamp med høyt tempo, kanskje ikke vår beste kamp spillemessig, men fy f.... og gutta jobber Vi trekker det lengste strået og vinner tilslutt.
Dermed havnet vi på 2. plass i pulja. Vi skulle da møte 2. plassen i den andre pulja, noe som ble Stabæk akademiet.

Kamp 7. Stoppen - Stabæk Akademiet 0-2.
Her visste vi at vi kom til å møte et meget godt lag. Vi starter bra og kjemper tidvis Stabæk ut av stilen. Vi har også noen målsjanser. Stabæk scorer derimot først, vi fortsetter å kjempe, men Stabæk vinner tilslutt. Alt i alt var de nok bedre enn oss i denne kampen, men vi ga de skikkelig match.

Vi skal være veldig godt fornøyd med 4. plass. Det er mange gode lag bak oss.
Bra spilt og godt jobba av alle gutta gjennom hele helgen!
Heia Stoppen!


Fair play under Liungen cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mai 2017

I helgen ble første del av Liungen cup 2017 gjennomført - og det ble en stor suksess. Ny rekord i antall lag, hele 79 lag spilte innledende kamper. Masse mennesker på tre ulike arenaer ble møtt av behjelpelige og hyggelige parkeringsvakter. De møtte blide kioskmedarbeidere og effektive renholdsmedarbeidere. Det var banemannskap som ryddet baner og det var sjauere som sørget for at alt var der det skulle når det skulle - alle på dugnad for klubben. I tillegg hadde vi et tydelig dommerkorps som ledet kampene på en utmerket måte.

Og ikke minst hadde vi Fair play ambassadører som fulgte Stoppen-lagene gjennom alle de innledende kampene og gjennom sluttspill og straffer. Fra skjemaene junior-spillerne fylte ut leser vi:

 • lagene hilser på hverandre, trener og dommer før kamp
 • Stoppen-trenerne var gode på å godta dommerens avgjørelse selv om de ikke var helt enige
 • spillerne sier unnskyld etter takling
 • bra holdninger
 • støttet hverandre under straffesparkkonkurransen
 • har det gøy på banen

14 Fair play ambassadører sørget for rett fokus, her representert ved Aurora og Jenny.


Det er alt dette som gjør at vi i dag har fått så mange tilbakemeldinger fra andre klubber om at dette var den beste cupen, flotte baner (Stor takk til Lier kommune) og skikkelig hyggelige folk som jobbet der. Det er derfor utrolig hyggelig å sende takken videre til alle dere som bidro og håper dette inspirer dere som skal være med i juni - gled dere - Liungen cup er moro!
Første kamp for FFU-laget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Mai 2017

Vårt helt nye tilskudd på stammen av Stoppen-lag, FFU-laget, hadde sin første kamp på Lier Stadion i forrige uke. I sur vind og mye regn spredte de energi og fotballglede og treneren har sendt oss dette kampreferatet:

Kampreferat: Stoppen United vs Strømsgodset if 2

Vi er mange nå og oppsett av lag for kamp ble en utfordring. Vi ble enige om en deling slik at det ble 2 grupper. Gruppe 1 skulle spille 1. omgang og gruppe 2 i 2 omgang. + 3 og 4 innbyttere til hver gruppe. Det var vår første kamp og vi kjenner ikke gruppa spillemessig, så spenningen var stor på om vi traff på sammensetningen av gruppene. I starten av kampen slet vi litt mot godset som kom på oss tidlig og som hadde noen store sjanser til å ta ledelsen, men heldigvis sto forsvaret godt og keeper hadde noen fabelaktige redninger. Etter hvert kom vi mer inn i kampen og den ble ganske jevn. Midtveis i omgangen kom Paulas på et løp og klarte å få ballen i mål , Stoppens første mål for denne gjengen og jubelen hørtes helt til Drammen. I siste del av omgangen scoret vi 2 ganger til og gikk til pause med 3 – 0. Vi følte oss likevel ikke sikre fordi godset hadde flere gode sjanser som ble reddet av vår for dagen gode keeper. Keeper for 2 omgang følte seg ikke helt i form og overlot plassen til Joakim for å stå også i 2.omgang

Strømsgodset starten omgang omtrent som i første med store sjanser, og klarte til å få ballen i mål på ett vakkert skudd, og vi så for oss en vanskelig 2 omgang, men heldigvis kom vi tilbake og klarte å krangle ballen i mål igjen. Og utover omgangen klarte vi å demme opp for godset og skapte flere store sjanser selv, som førte til 2 nye mål.

Og sluttresultatet ble 6-1 til Stoppen i sin første kamp.

Vi gjennomførte en meget god kamp, unngikk skader , men noen spillere tok seg virkelig helt ut og var slitne, men glade. Fikk for øvrig en liten klage fra Godset de synes støyen fra garderoben etter kampen var litt for høy og glad.

En stor takk for innsatsen og gratulerer til laget, og ikke minst trener og lagledelse.

Øyvind

Her har mange av oss mye å lære om spilleglede og engasjement - vi ønsker lykke til i kommende kamper!Velkommen til klubbdager med superrabatter på Torshov

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Apr 2017

Stoppen Sportsklubb og Torshov Sport avdeling Drammen ønsker velkommen til årets handledager, med utvidet åpningstid og helt unike rabatter på sko og tekstiler.

I perioden mandag 24. april til torsdag 27. april får du hele 25 prosent rabatt på klubbkolleksjonen og minimum 20 prosent rabatt på alle Nike fotballsko.

Her er det bare å gjøre seg klar for sesongstart.

Her finner du mer informasjon om de ulike varene i klubbkolleksjonen

Rabatt trekkes fra oppgitt pris:

http://www.stoppensk.no/blog/post/73437/hostens-ut...


Velkommen!


Hilsen,

Torshov Sport avdeling Drammen, Nike og Stoppen Sportsklubb
Nye dommeransvarlige

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Mar 2017

Niklas og Rolf

Stoppen SK ønsker å være en klubb for alle, og dommerne er kanskje den viktigste brikken i fotballfamilien. Derfor jobber klubben med å få et dommermiljø i Stoppen. Målet er enkelt. Stoppen skal være klubben i Buskerud som er best på å utvikle dommere og klubben som er best på å se og ivareta egen dommere.

Vi er stolte av å kunne presentere våre nye dommeransvarlige, Niklas Kvistad- Hollund og Rolf Mauritzson. Er det noen som kan sørge for å utvikle dommerne i klubben, så er det disse gutta.

Niklas startet som Kretsdommer i 2009 - Ble autorisert Dommer i 2011 - Debuterte i 2 divisjon i 2013 og har etter det hatt 4 fulle sesonger i 2 divisjon. Debuterte i NM i 2014 og høyeste oppnådd nivå i NM er runde 2.

Rolf har en fantastisk karriere bak seg som dommer i både Sverige og Norge.

1976 Begynnelse Gutter 12-14, høsten Div 6 og Gutter 15-16 samt G 17-19

1977 Div 5 og linjedommer(AD) i Div 4

1978 Div 4 samt AD i Div 4 Skåne

1979 ” ” ”

1980 – 1984 Div 4 Skåne samt AD i Div 2 (motsvarer OBOS)

1985 -- 1987 Div 3 Skåne samt AD Allsvenskan

1987 -- 1995 Div 2 (ny divisjon, dommer i sødra Sverige) samt AD Allsvenskan

1996 –1999 Div 3 samt AD Tippeligaen

2000- - 2015 Dommer og AD Norge i Div 3, 4, 5

Medlem i Buskerud dommerkommite 1997-2001 samt 2008-2014

Rolf var kretsansvarlig siste perioden før Buskerud.

Dommerveileder i OBOS 2009-2015

Dommervert før Norges U21-landskamper i Drammen

Summering; 20 år som dommer i Sverige og 20 år i Norge

Ca 200 kamper som AD i Allsvenskan og Tippeligaen

Og en masse kamper som hovuddommer.

En SM final for damer i Sverige som hoveddommer.

Ett flertal AD oppdrag med internasjonal
tilknytning, landslag og klubblag.


Niklas styrer kurs og sørger for praktisk oppfølging av dommerne. Begge følger våre unge dommere på feltet og veileder de der.

Ønsker du å bli dommer, trenger å få tak i dommer eller har spørsmål ang dommere ta kontakt på:

dommeransvarlig@stoppensk.no

Barnelagene finner dommer til seriekamper via denne facebooksiden:

https://www.facebook.com/groups/535661919905208/?f...
I går trente 2011 for første gang

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Mar 2017


Fredrik kjører "Nappe hale"

I går hadde spillere født i 2011 sin første trening på Stoppen. Over 30 ivrige gutter og jenter hadde kommet for å være med å leke. Disse spillerne går i barnehagen og starter ikke på skolen før til høsten. Klubben håper å kunnet stille fotballag i 2011-klassen denne våren og ikke minst ha med mange lag i Liungen Cup i juni.

I går var det Stoppen-idolene Fredrik, Dag Emil, Sondre, Håkon og Daniel som hadde treningen. Barna lekte leker som "Nappe hale", "Krabba" og "Robin Hood", før de spilte kamper til slutt.

Linjer er ikke så farlig i denne alderen, men å løpe etter ball er morsomt. Det var en fornøyelig time på Stoppen i går.

Neste trening er onsdag 5.april på Stoppen (Lier stadion) kl 17-18.

For spørsmål ta kontakt med Morten Hansen, Morten@stoppensk.no.

Daniel har "Robin Hood" med jentene. Veldig mange jenter var med i går.
Jente-FFO og plasser ledig på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Mar 2017

18.april starter vi opp med Jente-FFO igjen. Jente-FFOen vil være for jenter født i 2006-2007.

Dette vil være hver mandag frem til sommeren. Kjersti Thun vil også i år være hovedansvarlig for dette.

FFO har blitt et veldig populært tilbud etter skoletid for spillere i barneskolealder. Flere dager er fullbooket frem til sommeren, men vi har fortsatt noen plasser ledig.

Mandager 2010 0 plasser ledig
Mandager 2007 3 plasser ledig
Mandager 2004-2006 4 plasser ledig
Tirsdager 2008-2009 0 plasser ledig
Onsdager 2004-2006 5 plasser ledig
Onsdager 2007 5 plasser ledig
Torsdager 2008-2009 8 plasser ledig
Fredager 2004-2007 2 plasser ledig
Fredager 2008-2009 0 plasser ledig
Fredager 2010 3 plasser ledig

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/f7e2b2b75b04175610e5a00c1e221ebb

Info FFO:

Sportsplan FFO


For spørsmål: FFO@stoppensk.no
Fotballtrening for 2011-spillere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Mar 2017

VIL DU SPILLE FOTBALL?

Stoppen SK inviterer alle som er født i 2011 til lek og moro med ball onsdag 29.mars og onsdag 5.april kl. 17-18 på Stoppen.

 • Kristian Bye-Andersen (sportslig leder), Morten Hansen (barnefotballansvarlig) og unge Stoppen-idoler tar imot barna
 • Lekbaserte aktiviteter
 • Bli kjent med fotball
 • Ingen krav til utstyr
 • Ønsker å stille 2011- lag til seriestart i 3èr fotball
 • Ønsker å stille 2011-lag i Liungen Cup i juni

Vi håper du vil komme å leke med oss!

Ta kontakt hvis du har spørsmål.

morten@stoppensk.no

TlF: 90794173
Stoppen SK kåret til årets Fair Play-klubb

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Mar 2017

Norges Fotballforbund kåret Stoppen Sportsklubb til "Årets Fair play-klubb 2016" i Buskerud.


Med mål om å vinne

Stoppen Sportsklubb har jobbet målrettet med Fair Play det siste året, og hadde som mål å vinne Fair Play-prisen innen to år.

- At vi klarte det et år tidligere enn målet vi satte, viser at vi har gjort mye riktig - og at det er blitt lagt merke til av forbundet, sier leder av sportslig utvalg, Christin Ruth.


Tiltak innført av klubben:

 • En inkluderingssansvarlig som har ansvaret for at innvandrere og flyktninger trekkes med og trives i klubben.
 • En oppstartsansvarlig for å nå ut til og ta i mot de nye kullene som skal starte med fotball som 6-åringer.
 • Senkveld på Stoppen for 13-åringene som skal slåes sammen fra Stoppen SK, Drammen Strong og Spa/Bra. Dette for at de skal møtes på en uhøytidelig arena hvor vi mikser lag slik at de blir bedre kjent
 • Vi skriver holdningskontrakt med alle spillerne i klubben
 • Våre trenere og foreldre får et velkomstbrev med forventningene klubben har til disse og hvilke forventninger de kan ha til klubb.
 • Fair Play-hilsen før kamp, på alle alderstrinn.
 • Sterkt Fair Play fokus under Liungen Cup.
 • Men ikke minst, et flott arbeid nedlagt av vår Fair Play-ansvarlig, Trude Torgersen.


Møtte opp på årsmøtet

Under den høytidelige overrekkelsen under årsmøtet i Stoppen SK på Liungen klubbhus tidligere denne måneden, stilte representant og ambassadør for NFF, Odd Flattum (tidligere

fotballpresident i NFF og tidligere ordfører i Modum), og idrettskonsulent Tina Veitsle Skarpsno, som har ansvaret for Fair play-arbeidet i NFF Buskerud.

Christin Ruth, leder av sportslig utvalg (og påtroppende daglig leder) og sportslig leder Kristian Bye-Andersen mottok prisen på vegene av Stoppen Sportsklubb.

- Vi gratulerer Stoppen Sportsklubb, og ønsker lykke til videre med det gode Fair play-arbeidet, sa Flattum.


Fire jenter tatt ut på landsdelssamling

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Mar 2017

Malin, Malin, Marthe og Elise er klare for landsdelssamling

Stoppen SK har gleden av å meddele at 4 av våre jenter har blitt tatt ut til Statoil Landsdel samling i regi av Norges Fotballforbund. Fra J2002 er Elise Furuheim og Marthe Hellumsand tatt ut. Fra J2003 er Mali Karlsen og Malin Lahn Flor med.

Les mer om uttaket og Håkon Grøttlands hilsen til jentene her:

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/spillerutvik...


Klubben har 12 jenter på kretslagene i Buskerud, og nå har altså 4 av disse tatt steget videre for å matche seg mot de beste i landsdelen!!

Ryktene sier at dette er rekord i Buskerud, aldri før har 4 jenter fra samme klubb blitt tatt ut til Statoil Landsdel, så dette er en helt fantastisk prestasjon.

J2002 og J2003 er store og veldrevne kull med foreldre som står på dag ut og dag inn for at jentene skal ha det best mulig med fotballen, og det bærer nå frukter!

Gratulerer så mye til Elise, Marthe, Mali og Malin med uttaket.
Spennende i Vintercupene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Feb 2017

Tre av i alt fire vintercuper er nå ferdigspilte. Her kommer en kort oppsummering.


Vintercup G02:

I alt 14 lag var påmeldte til cupen. 2 puljer på lørdagen med 5 lag i hver, hvorav de tre beste fra hver pulje gikk til kvartfinalene og en pulje på søndag a 4 lag hvor de to beste gikk videre. I gruppespillet pulje A vant Stoppen 1 overbevisende med Asker sitt G03-lag på en andre plass. Den tredje plassen sikret Mjøndalen Brun seg, da Holeværingen spilte 0-0 mot Lier i siste kamp.

I pulje B var Holmlia Elite suverene og vant sine 4 kamper. Furuset avgjorde kampen mot Holeværingen om andreplassen, med 1-0 seier i siste kamp.

Pulje C spiltes på søndag. Ready vant gruppa, mens Stoppen 2 fikk den siste kvartfinaleplassen etter at de snudde 0-1 til 2-1 seier mot Klemetsrud i siste kamp.

Stoppen 1 og Holmlia vant 4-0 i sine kvartfinaler. Ready slo Furuset 2-1 og Asker slo ut Stoppen 2 på straffer. I semifinalene vant Holmlia igjen 4-0. Denne gangen mot Ready, mens Asker på ny slo et Stoppen-lag på straffer.

I finalen spiltes det 2 ganger 25 min. Holmlia slo et hardtkjempende Asker-lag 3-0 og vant cupen fortjent.

Været var ikke det beste på søndag med snøvær hele dagen. Banen holdt seg likevel fin og grønn gjennom hele dagen.


Vintercup G03:

16 lag var påmeldt og cupen var fullbooket allerede tidlig i januar. 4 puljer hvor de to beste fra hver pulje gikk til kvartfinalene.

I pulje A gikk Grüner og Lommedalen 2 videre etter noen veldig spennende kamper. Stoppen City var uheldige som ikke tok seg videre fra pulja. De hadde ikke helt marginene på sin side.

I pulje B imponerte Nøtterøy i de to siste kampene og det så mørkt ut for Stoppen United som måtte vinne den siste kampen mot Nøtterøy for å gå videre. Det klarte de og vant tilslutt 3-0. Resultatet gjorde at det var KFUM Oslo som måtte dra hjem sammen med Bøler i det som også var en tett pulje, hvor Stoppen faktisk lå på sisteplass før den siste kampen.

Hvis de første puljene var jevne, så var det ingenting mot pulje C. 4 av de 6 gruppekampene endte uavgjort, hvor Lommedalen 1 kapret andreplassen med tre uavgjorte kamper. Snarøya kapret førsteplassen med to seire og en uavgjort. Hadde Det blitt en vinner i siste kamp mellom Skrim og Borre hadde ett av disse to lagene kommet videre. Det ble en kamp med masse dramatikk i sluttminuttene, men hvor sluttresultatet endte 1-1 og begge lag røyk ut.

I pulje D var Ready det beste laget og vant gruppa greit, mens Klemetsrud fikk den siste plassen, da de holdt Strømsgodset til 1-1 i siste kamp.

To av kvartfinalene måtte avgjøres på straffer. Nøtterøy slo Klemetsrud og Snarøya slo Lommedalen 2. Ready vant 1-0 over Stoppen United til tross for til tider stort press fra Stoppen-laget. Lommedalen 1 vant sin første kamp i turneringen med 1-0 over Grüner.

I semifinalene spilte Lommedalen nok en gang uavgjort, men slo Ready på straffer. Det var litt Italia i VM 1982 over Lommedalens vei til finalen!

Nøtterøy vant 1-0 over Snarøya.

Finalen ble en jevn batalje mellom to imponerende gode lag. Lommedalen vant 1-0 og vant pokalen!


Vintercup G04:

Også denne cupen var fullbooket på tross av at det var vinterferie for Oslo-lagene. Vålerenga og Lillestrøm hadde likevel tatt turen, noe som var spennende for Buskerud-lagene.

I pulje A var det kampen mellom Stoppen City og Strømsgodset Hvit som var høydepunktet i denne gruppa. Godset ledet 4-2, men Stoppen snudde det til en 5-4 seier. Begge lag gikk også videre til kvarfinalene.

Hyggen vant pulje B foran Stoppen Atletico. Stoppen måtte slå Hyggen i sin siste kamp for å komme videre. De vant 1-0, noe som gjorde at resultatet mellom Lillestrøm og Lier var betydningløst og begge lag måtte reise hjem.

Stoppen United vant 4-1 over Konnerud 1 i første kamp i gruppe C. Vant de resterende kampene også, slik at Stoppen hadde med tre lag til søndagens kvartfinaler. Konnerud slo tilbake med seire mot Glassverket og Strømsgodset og endte på andreplass i gruppa.

Vålerenga var helt overlegne i gruppe D, med tre seire. Norderhov ble med videre etter seier over Glassverket og uavgjort mot Konnerud 2.

I kvartfinalene tok Konnerud 1 revansje for tapet mot et Stoppen-lag i gruppespillet ved å vinne 6-1 over Stoppen City. Stoppen United slo Godset 2-1, mens Stoppen Atletic slo Enga på straffer. i den eneste kvartfinalen uten Stoppen-lag vant Hyggen 5-1 over Norderhov.

I semifinalene ble det tap for begge Stoppen-lagene- Konnerud vant 3-0 over Atletic og Hyggen 2-1 over United.

I finalen vant Konnerud 4-3 mot Hyggen i en meget morsom kamp mellom to gode lag.

Vintercupen for gutter 2002 i gang

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Feb 2017


Da er vi i gang med den første vintercupen. Denne er for gutter født i 2002.


Liveoppdateringer kan dere følge på facebooksiden vår:

https://www.facebook.com/Stoppensk.vintercuper.no/...


Kampoppsett og resultater ligger på cupsiden vår:

http://stoppenskvintercupg2002.cups.nu/2017/result...

Årsrapport G2000

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Jan 2017

Her er årsrapporten til G2000 i 2016-sesongen.

Årsrapport
Stoppen innkaller til årsmøte

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Jan 2017

Styret i Stoppen Sportsklubb innkaller med dette til årsmøte:

Mandag 6. mars klokka 19.00

Sted: Klubbhuset på Liungbanen

Saker og forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 20.2.

Forslag sendes: gerd.anne@stoppensk.no


FORRETNINGSORDEN FOR ÅRSMØTET 2017

I henhold til Stoppen Sportsklubbs vedtekter §15.

1. Godkjennelse av de stemmeberettigede

2. Valg av dirigent

 • Valg av referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen.

3. Godkjenning av innkalling, sakliste og forretningsorden.

4. Årsmelding/beretning

5. Valg av revisor

 • Valg av revisor for revisjon av regnskap for 2016
 • Foreligger på årsmøtet.

6. Godkjenning av regnskap

Regnskapene er tilgjengelig for gjennomsyn på klubbhuset eller ved å ta kontakt med trine.pettersen@stoppensk.no

7. Behandling av innkomne forslag

Til behandling:

 • Styret foreslår endring av vedtekter i §15 punkt 9 (vedlagt)
 • Styret foreslår endring av vedtekter i §15 punkt 10 (vedlagt)

8. Fastsettelse av medlemskontingent

Til behandling:

 • Styrets foreslår enhetlig medlemskontingent på 350,- (enkelt) og 650,- (familie)
 • Foreligger i utvidet versjon på årsmøtet, eller ved henvendelse til trine.pettersen@stoppensk.no

9. Behandling av budsjett

10. Valg:

 • Styremedlemmer
 • Vararepresentanter
 • Medlemmer til representantskapet
 • Representanter til Lier Idrettsråd
 • Representanter til de organisasjoner foreningen er tilsluttet
 • Valgkomite (leder + 2 medlemmer)
 • Godkjenne gruppenes valg av styrer

Valgkomiteens innstilling (vedlagt)Med vennlig hilsen,


Styret i Stoppens Sportsklubb

Spillerprofil: Mukhtar Shah

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jan 2017

Navn: Mukhtar Shah

Alder: 18

Sivilstatus: aner ikke

Nummer: 21

Posisjon: offensiv midtbane

Snapchat: mukhtarshah

Instagram: mukhtarxshah

Hva driver du med på fritiden?

Favorittlåt: starboy

Favorittklubb: Ronaldo

Funfact om deg selv? Jeg er snill

Hvor ser du deg selv om 10 år? Singapore

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med? MMA

Som Stoppens beste fotballspiller, hva er det beste med deg? Jeg er fin å se på

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? John Andre MO

-hardhausen? Mathias Helgesen

-den med best skills? Mukhtar Shah

-damesjarmør? John andre, Tamim og Tanes

-klovnen? John Andre

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? Da jeg avgjorde 2-1 mot Strømsgodset TF…

Redd Barna arrangerer nettvettkurs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Jan 2017

Som tidligere annonsert arrangerer Redd Barna nettvettkurs for trenere, lagledere, ansatte og spillerne i februar. Dette er første ledd i samarbeidsavtalen Stoppen inngikk med Redd Barna i høst.

Stoppen SK ønsker å være en klubb som bidrar til at barn og unge skal få oppleve trygghet i hverdagen. Det er helt avgjørende for barn og unge å ha trygge voksenpersoner rundt seg. I den forbindelse er det viktig at de voksne også får økt kompetanse på dette feltet.

Elin Langli vil møte dere på Liungbanen til oppsatte tider. Hun vil ha med seg frivillige som skal gi dere sterke historier om det som handler om nettvett.

Trenerns/lagleders oppgave:

 • Gi informasjon til spillerne sine om dato og tid
 • Hvis dere har trening på samme tid, går treningen ut.
 • Ta i mot spillerne på Liungbanen og gi dem en stol å sitte på.

Vi oppfordrer på det sterkeste å stille opp denne ettermiddagen.

Dato og tider:

Torsdag 2.februar:

Gutter 2004: 17-18

Jenter 2004 18-19

Mandag 6.februar:

Gutter 2003: 17-18

Jenter 2003: 18-19

Tirsdag 7.februar:

Jenter 2002: 17-18

Gutter 2002: 18-19

Torsdag 9.februar:

Gutter 2001: 17-18

Mandag 13.februar:

Gutter junior: 17-18

Jenter junior: 18-19

Tirsdag 31. januar: 18-19

Styret, administrasjon, sportslig utvalg, trenere og lagledere. Her vil ingen barn og unge delta. Da vil det være åpning for å stille spørsmål om hvordan vi som voksne kan bidra inn i dette arbeidet.

Vel møtt!
På tide å betale kontingenten

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Jan 2017

Tida er inne for å betale medlemskontingent for 2017 i Stoppen Sportsklubb.

Ved å klikke her, får du mer informasjon og kan betale med en gang.


Husk at kontingenten bidrar til aktivitet for deg og dine barn.
Fortsatt ledige plasser på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Jan 2017


FFO starter opp igjen 18.januar. Det er veldig mange påmeldte, men fortsatt er det ledige plasser.


Spillerne kan delta på følgende dager. Ledige plasser i parentes:

2004-2006: Mandag (5 plasser ledig)-Onsdag (5)-Fredag (4)

2007: Mandag (2)-Onsdag (3)-Fredag (3)

2008-2009: Tirsdag (4)-Torsdag (7)-Fredag (5)

2010 : Mandag (4)-Fredag (5)


Påmelding- og betalingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/f7e2b2b75b...