Ny aktivitetsleder i Stoppen SK- Birgit Egenæs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Sep 2023

1.september begynte Birgit Egenæs i Stoppen SK som vår nye aktivitetsleder. Hun kommer fra jobben som avdelingsleder på Skoger skole i Drammen.

Birgit er utdannet pedagog og har jobbet som lærer på Hegg og Gullaug skole siden 2010. Før det jobbet hun i skole og barnehage i Porsgrunn. I tillegg til den pedagogiske utdannelsen er hun også utdannet seg til å være PT.

Birgit kjenner klubben godt fra før. Hun har vært foreldrekontakt på TINE fotballskole i mange år, jobbet på FFO, var økonomiansvarlig på juniorlaget i noen år og lagt ned hundrevis av timer i andre ulike dugnadsarbeid.

Birgit vil jobbe med mye aktivt lokalsamfunn, som er klubbens arbeid inn mot barnehager og skole, og hun vil jobbe med de ulike samfunnsprosjektene klubben drifter via Stoppenfondet. Dere vil også se henne på FFO og på våre mange arrangementer.

Vi ønsker Birgit velkommen på laget!
Klubbhuset på Liungbanen i ny drakt - snart mulig å drive med E-sport

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Nov 2022


En formidabel oppgradering av klubbhuset på Liungbanen skal gi mange skoleelever og voksne mulighet til å boltre seg med E-sport.

Tekst: GEIR JOHANNESSEN

- Vi håper alt er på plass i midten av desember, slik at vi kan åpne det «nye» klubbhuset. Mye skal gjøres ferdig på kort tid, forteller primus motor for prosjektet i Stoppen SK, Nicolai Larsen Berg.

28-åringen har mange jern i ilden i lierklubben, og det siste halvåret har han holdt fokus på en oppgradering av klubbhuset som slett ikke er i sin beste forfatning.

- Her har vi fått rettet opp gulvet hvor E-sport skal foregå. Nå gjenstår bare finpussen før utstyr skal på plass, fortsetter en engasjert Berg som ikke har ligget på latsiden for å få dette til,

Mange telefonsamtaler har han unnagjort før moroa «blåses» i gang i neste måned..

- Stoppen skal være mer enn en fotballklubb. Her skal vi skape et oppholdssted med tilhørighetsfølelse.


SSK player lounge


Nicolai Larsen Berg har vært ute i Lierskolen for å fortelle om prosjektet.

-Vi besøker barne- og ungdomsskolene i nærmiljøet, og er også innom Videregående skole, føyer han til.

Navnet på denne aktiviteten blir SSK player lounge. Hvis alt går etter planen skal ungdommer få mulighet til å spille på «lag» når det holdes åpent her.

- Vi vil gjøre alt vi kan for å utfordre ungdommer til å jobbe her. Det blir en god erfaring å ta med seg senere i arbeidslivet.

Dugnadsarbeid 

Før åpningen skjer gjenstår også en god del arbeid for å få brikkene på plass i tide før åpningen.

- Vi som jobber  i klubben må trå til i ukene fremover sammen med våre samarbeids-partnere som er: SA-bygg, SSC, Irby, Skau, Cenika AS, Ge-Con og E-sport allianse.

- Nå håper vi å få de personene som sitter hjemme foran egen PC og gamer hit til Liungbanen, hvor de kan oppleve samhold, sier Nicolai som gleder seg til renoveringen av klubbhuset og deretter responsen på arbeidet som er gjort dette året.

Stoppen SK skal være en klubb for alle som vil oppleve fellesskap i et trygt og godt miljø.