Luke 24 - God Jul til oss alle

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2018

Med ca. 15000 ord i ren kalender mat så langt i desember i tillegg til Stoppen bladet skal vi i dag bruke tiden på familie, venner, god mat, hygge og pakker. En riktig god jul til alle oss Stoppen folka og alle andre. Nyt 


God Jul 

Stoppen Sportsklubb
Luke 23 - Kompetanse, drift og viktigheten av samarbeidspartnere og frivilligheten.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2018

Det er oss, det er Stoppen Sportsklubb, det er oss det. Har nevnt det før og nevner det igjen, en klubb driftes av personene i og rundt den. Medlemsmassen det er folket det, folket i klubben og de som har stemmerett ved årsmøter, velger styret som legger til rette for drift.  

En forenklet figur som viser at medlemmene er overordnet, styret valg av medlemmene setter retningen formulert inn i en klubbhåndbok som er klubbens “politiske” føringer og en sportsplan som er klubbens sportslige prioriteringer. Dette er “arbeidsdokumentet” vi alle skal følge og som klubben har vedtatt.  

 

Stoppen SK har vært heldige, mange dyktige personer har bistått med sin kompetanse i styret og som har gitt klubben en drifts modell som er bærekraftig. Det er ansatte som holder tråden i de overordna tinga, og så er vi som alle andre fullstendig avhengig av deg og meg. Vi som står opp grytidlig for å stå parkeringsvakt, vi som drar på KIWI, handler inn til vaffelrøre før vi lager denne og tar den med til kiosken. Vi som tar på oss vervene rundt lagene, økonomiansvarlig, sosialansvarlig, dugnadsansvarlig, lagleder, foreldrekontakt og trenerverv. Det er oss det, som gjør det vi kan slik at ungene våre skal ha det bra, få opplevelser for livet. Glede – mestring – utvikling. 

Vi har tappere, de som får oss til å føle at det gjøres en dårlig jobb, de som snakker ned klubben, de som aldri er fornøyde. Alle klubber har det, det finnes tappere i alle miljøer. I Stoppen SK føler jeg det er mange, veldig mange givere som står på for ungene og klubben. Det var det jeg var aller mest positivt overasket over, når jeg med liten kompetanse på dugnaddrift skulle drifte vintercupen og foreldregruppa bare “klinka” til, de var selvgående, det gikk så smud. Fy f... så kult det er å være Stoppen SK, en del av Stoppen SK. 

Klubben har nå kommet så langt i arbeidet, og mye takket være Consolvo. Vår hovedsamarbeidspartner som har vært med tungt og lenge, muliggjort å realisere drømmene våre og gitt klubben en liten sikkerhet i bunn. Vi er evig takknemlig for det Consolvo har gjort og gjør for oss og miljøet. 

POB – Alltid på er også veldig tungt inne, sammen med MAX – Hamburger restaurant. Det er unikt for en klubb å ha med samarbeidspartnere på laget, i tillegg er det mange flere som er med i større eller mindre grad, enten det er medlemsfordeler eller programblad annonser, eller inne i Liungen Cup som Liertoppen har vært i en årrekke. Tusen takk, dere er mega kule. 

Nå kan klubben med stor stolthet presentere følgende. Senior herrer er det tre UEFA-B lisensierte trenere, senior damer er det to UEFA-B lisensierte trenere, junior herrer er det en UEFA-A og en UEFA-B lisensiert trener, 15-16 år segmentet er det en hovedansvarlig med UEFA-B lisensiert trener. I alle barnelagene er hovedansvarlig for Godsetakademiet UEFA-B lisensiert, klubben har med andre ord minst en UEFA-B lisensiert trener med hovedansvar på disse trinnene. Vi jobber med 14 og 13 års segmentet, men er heldige på 13 åringene for 2019 da vi har UEFA-B lisensierte trenere på både guttene og jentene, men det skal ikke være sånn at vi må være heldige 

Nå skal ikke jeg si at vi er best i Buskerud for jeg kjenner ikke alle miljøene 100%, men jeg tror og føler at vi er helt i toppen og kan til og med konkurrere med Hønefoss BK og Mjøndalen IF. Jeg sa tror, men uansett kan vi være stolte og vite at fotballspillerne våre er i de beste utviklingshender.  

Fy f... så kult det er å være i Stoppen SK, takket være deg og meg og alle i og rundt klubben. Det er vi som er Stoppen SK  
Luke 22 - Stoppenbladet digitalt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2018


Postmenn og postdame har nå vært rundt til husstander i nedre Lier og delt ut Stoppenbladet. 

Stoppenlagene vil få dette utlevert fra sine lagledere.

Vi har noen eksemplarer igjen på klubbhuset hvis noen ønsker å ha bladet i papirform.

I denne luka legger vi også ut bladet digitalt. Det kan dere lese her:

 Stoppenbladet 2018.pdf

Luke 21 - En fantastisk allidrett sesong i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2018

Et av de stolteste øyeblikkene i et individs liv er overgangen fra barnehagen til skolen. Vi som foreldre legger virkelig opp til denne happeningen og første skoledag er det sannsynligvis mange sommerfugler i magen til alle nye 1.klassinger og deres foreldre som ikke har vært gjennom dette tidligere.

Stoppen SK er der for Gullag og Hegg barna som ønsker et fellesskap preget av glede, mestring og utvikling for alle.

Man tror det ikke før man ser det, og hør her folkens!!!!

Femti førsteklassinger fra to skolekretser startet opp med ALLIDRETT i august med Stoppen SK som en god støttespiller i dette arbeidet. Her treffer Line Pål, og Mathias treffer Mads hvor de sammen over tid lærer hverandre å kjenne. Vi skaper vennskap, vi skaper lag og vi skaper samfunn. Vi er stolte av hverandre, ser at vi trenger hverandre i større eller mindre grad og vi har det fantastisk gøy.

Stoppen SK er krystallklar i prioriteringene, hvor blant annet disiplin, folkeskikk og evnen til å rydde etter seg er fokusområder i dette alders segmentet (selv om våre seniorlag og burde hatt fokusorden på det her). Dette sammen med at vi evner å gi ros og stille harde, men fornuftige krav til våre allidrettsdeltakere.

Viktigst av alt, vi som klubb skal se alla, absolutt alle og det å høre navnet sitt flere ganger i positiv sammenheng gjennom aktiviteten er ekstremt viktig, og nærmest et krav.

Det er rått hvor kult man kan ha det, og med fantastiske foreldre som stiller til frivillige verv gir vi barna våre opplevelser inn i fremtiden samtidig gir vi de forhåpentligvis sunne verdier på veien, hvor målet først og fremst er å skape gode samfunnsborgere, som legger til rette for familiearven i all fremtid.

Denne allidretts sesongen har gitt sportslige utfordringer i form av: Turnbaserte aktiviteter, motorikk, kroppsbeherskelse og romfølelse. Håndball, med fotrapphet, kvikke vendinger og utstrakt kropp etterfulgt av orientering og se etter gode løsninger. Tur i mørket, med begrenset syn i lyskjeglen til den bærende lommelykta, kjenne på usikkerheten, det uvitende i jakten med begrenset informasjon til der man ønsker lyspunktene skal være. Kjenne på Newtons lov i det du setter deg i akebrettet, kjenner krefter, akselerasjon fart og spenning. Ta kontrollen over noe ukontrollerbart. Dette er bare noen få av opplevelsene Stoppen SK medlemmene har fått kjenne på kroppen i 2018.

Klubben er prisgitt positive foreldre ressurser som legger til rette for så mye fantastisk aktivitet for barna våre, og der positiviteten står sterkere enn forkjølelsen så er det smitteeffekten.

Stoppen SK som er deg og meg, vi som er medlemmer av klubben gleder oss til fortsettelsen. Gi våre barn, barnebarn og barnebarnebarn om det er noe som heter det den opplevelsen de fortjener.

Vennskap for alltid.

Femti førsteklassinger startet opp med allidrett i Stoppen SK i august, i forbindelse med skolestart. Turnbaserte aktiviteter, klassiske leker, håndballturneringer, lommelykt tur i mørket og aking har bare vært noen av aktivitetene barna har drevet med. Fysisk aktivitet og bygging av sosiale relasjoner har vært hovedfokuset i høst. Barna skal få oppleve glede, mestring og utvikling, i samarbeid med andre barn.

Sportsplanen sier følgende i forhold til allidrett.
Luke 20 - Stoppen Gunners og Stoppen United, råeste FFU lagene i Norge

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2018

Stoppen Gunners og Stoppen Unitet har i 2018 hatt det helt fantastisk. God utvikling ledet av dyktige trenere rundt laget og en spillergruppe som virkelig har vist glede og gitt sitt beste på treninger.  

 

Det har vært så moro og det har gitt avkastning i forhold til sportslig utvikling. Glede og mestring gir utvikling som igjen fører til rekruttering. Med det samholdet og den utviklingen lagene har hatt, er det flere spillere som har henvendt seg til oss, blitt godt mottatt og selvfølgelig kjapt blitt en del av laget og klubben. 

 

Sportslig så klinka Gunners til med å vinne hele Fair-play serien i 2018 med vanvittig godt spill i en meget høy intensitet. I tillegg henta de sølvet hjem etter en avslutningsturnering holdt i Mjøndalshallen. Stoppen United har variert noe i prestasjonene, men noe som er sikkert er at det har vært like moro hver gang det har vært i aktivitet. 

2018 har vært magisk og 2019 skal by på mer moro og utvikling for hver og en av oss. 
Luke 19 - Lars Granaas ny utviklingsansvarlig

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2018

Stoppen Sportsklubb kan meddele at klubben har fått på plass selveste Lars Granaas i rollen som utviklingsansvarlig. Dette er en 100% stilling til stor glede for alle som er tilknyttet klubben. Denne gangen er det langt fra noen hvem som helst som kommer til å traske sine føtter på Lier Stadion samt sette sitt preg på arbeidet i tiden fremover i tråd med klubbens retningslinjer.  

Lars bor et steinkast unna banen. Med sine tre aktive barn både i Stoppen SK og Spa/Bra hvor han selv er delaktig pappatrener for alle gutta, har han beina godt planta på jorda og vet hvordan det er å være delaktig i en kvalitets klubb og breddeklubb som skal ivareta alle.  

 

tillegg finner dere Lars ofte sentralt på midten når Stoppen SK herrer A-lag spiller sine kamper mot naborivalene, tross sin unge alder holdt han fortsatt skyhøyt nivå i 5.divisjon. Så får tiden vise om han klarer å spille seg inn på 4.divisjonslaget i 2019 på lik linje med Thomas Sørum.

 

Lars har bidratt i klubbens sportslige utvalg, assistenttrener på senior a-herrer og trener på fotballfritidsordningen i klubben hvor han har bistått med sin fotballfaglige og sosiale kompetanse. For tiden tar han UEFA-B trenerkurset i regi NFF og med sin spiller og trenererfaring går dette strålende, nå er det bare karakteren som gjenstår. I tillegg besitter Lars pedagogisk kompetanse og kommer fra jobb som utviklingsansvarlig i Mjøndalen og nå pedagogisk leder i en barnehage. 

 

Lars debuterte som spiller i Strømsgodset TF 1997 og han har satt sine føtter på treningsanlegget til bakgårdsklubben Manchester United som prøvespiller. Med 214 kamper for Godset hvor han banka inn 16 mål, forlot han drammenserne til fordel for laget Godset slo i cupfinalen 2010, Follo. Etter en kort periode her signerte han for klubben som ble kåret til årets kuleste drakt i obos ligaen 2018....... Mjøndalen. I tillegg har den talentfulle spilleren Lars flere aldersbestemte landskamper for Norge opp til U-21 nivået hvor han fikk ni kamper. 

Granaas’en startet karrieren sin Drafn som liten gutt, før ferden gikk til Skiold, Mjøndalen, Strømsgodset, Follo og så til Mjøndalen igjen før han fant sin råeste og beste klubb i Stoppen SK. Der har han allerede sikret et opprykk, og bestillingen er flere. 

Det blir liv, det blir action, det blir gøy, det blir nasjonalsang og ikke minst fotballfaglig trykk på Lier Stadion. Stoppen SK holder fortsatt foten på gasspedalen for de aktive utøverne sin del.  

Stoppen SK er meget fornøyd med signeringen av Lars, en person vi har ønsket i større roller hos oss i lange tider. Nå lykkes vi endelig

Velkommen Lars 

 

 
Luke 18 - Stoppen City et unikt flyktnings tilbud i nærmiljøet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2018

Sent på sommeren 2018, nærmere høsten faktisk fikk Stoppen SK henvendelsen fra kultur og fritid i Lier Kommune om vi som klubb kunne tilrettelegge et treningstilbud for unge, voksne flyktninger i Lier Kommune. Henrykt over henvendelsen, tok det ikke mange timene før Stoppen SK var på ballen.  

Voksenopplæringen hadde etter flere forespørsler fra deres flyktningelever sett behovet for et fotballag gutta kunne starte på. Elevene hadde savnet et slikt tilbud i lang tid og de ga uttrykk for at de ikke var så enkelt for de å starte et fotballag selv. 

Etter intense møter mellom Stoppen SK og Lier kommune fant vi løsninger til det beste for alle parter. Rammene for laget ble satt, det ble investert i det nødvendig utstyr ett lag trenger og en trener var klar på rekordtid.  

Braksuksess fra første spark på ballen, hvor de i snitt har kommet 20 mann på trening gjennom høsten. Vennskap har blitt skapt på tvers av kulturer, språkutviklingen skjøt fart noe som har gitt en enorm mestringsfølelse for hver og en av oss. 

Viktigheten å kunne tilrettelegge og skape samlingspunkter for denne gruppen ser vi på som meget avgjørende for integreringen i lokalsamfunnet. Stoppen City er så å si selvgående med en fantastisk trenerkapasitet i Zenar Yosief Nuguse 

Utfordringene Zenar Yosief Nuguse fikk tok han på strak arm og treffer gutta en gang i uka for trening, i tillegg er det blitt arrangert treningskamper gjennom høsten. Med noen rammer rundt laget kan vi som klubb i samarbeid med kommune virkelig tilrettelegge for at drømmer realiseres.  
Luke 17 - Adelskalenderen - damelagstatistikk i Stoppen SK sin tid

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2018

Stoppen SK spilte sin første a-lagskamp for damer i 2014.

Redaksjonen har nå utarbeidet en adelskaledender for a-lag damer. Vi har tatt utgangspunkt i alle troppene som har vært siden oppstarten. Det betyr at det kan være ganger der spillere bare har vært i troppen, uten at de har spilt.

2013:

I 2013 hadde ikke Stoppen damelag


2014:

Konnerud og Stoppen slo seg sammen på damesiden dette året og laget spilte i 2.div. Kampene og treningene ble avholdt på Lier stadion med Kjølv Eidhammer som trener. Laget hadde en bra sesong og endte på en fin 7. plass med 23 poeng på 18 kamper. 26 spillere fikk a-kamper dette året.


Flest kamper 2014:

Rikke Raknes Flåten     17 kamper

Maria Toverud               17 kamper

Stine Austad                   17 kamper

Anja Alvdal                    17 kamper


2015:

Samarbeidet med Konnerud er over, og som planlagt tar Stoppen over plassen i 2.divisjon. Jens Petter Berg tar over laget. Dette ble en tung sesong med mange tap. Likevel berget laget plassen med 10 poeng på 20 kamper. 26 spillere fikk a-kamper dette året.


Flest kamper 2015:

Hannah Solheim                           18 kamper

Oda Fredriksen Mykstu               17 kamper

Maiken Hovelsås                          16 kamper

Caroline Engeset                          16 kamper

Frida Marie Rørvik Ugstad         16 kamper

Mathilde Nordahl-Olsen            16 kamper

Kristina Berg                                 16 kamper


2016:

Dette året trakk Stoppen a-laget sitt midtveis i sesongen. Kampene dette året teller derfor ikke.


2017:

Stoppen inngår et samarbeid med ROS og laget spiller i 3.div. De spiller i blått og på Spikkestad. Sju Stoppenjenter var med i dette samarbeidet. Laget rykket tilslutt ned fra 3.div.


Flest kamper i 2017:

Jenny Marie Skinnemoen       17 kamper

Susanne Ellingsen                   13 kamper

Andrine Golmen                       9 kamper


2018:

J02 tar over a-laget og starter opp i 4.div. Per Arne Austad leder laget frem til august. Thomas Røed tar over etter det. Laget gjør det bra i 4.div og ender opp på 3.plass med 37 poeng på 18 kamper

Flest kamper i 2018:

 Khatima Haidari                      21 kamper

Marte Myrset Skinnemoen     21 kamper

Kaja Ekeberg                             20 kamper


Et bilde som inneholder gress, fotball, ball, person

Beskrivelse som er generert med svært høy visshetFlest kamper for Stoppen har Hannah Solheim med 31 kamper.

Hannah hadde følgende å si til redaksjonen da vi ba henne fortelle litt om karrieren i Stoppen:

«Først og fremst må jeg si at jeg har utrolig mange gode minner i Stoppen, og jeg savner virkelig tiden i stoppentrøya! Den kjipeste opplevelsen var kanskje den perioden i 2.divisjon hvor vi var et ganske ungt lag og tapte omtrent alle kampene våre, på den tida var ikke motivasjonen helt på topp for de fleste. Når det gjelder de beste opplevelsene vil jeg si at jeg har mange; alt fra treningsleirer i Tyrkia til kamper og treninger med fantastiske medspillere. Det er spesielt én kamp jeg husker godt, og det er kampen vi hadde borte mot Amazon Grimstad i 2.divisjon. Vi hadde mange skader i den perioden og jeg tror vi reiste opp med en spillerstall på 10 spillere totalt, der Maiken måtte spille med to brudd i tåa. På en eller annen måte klarte vi faktisk å vinne kampen 4-3 slik at vi unngikk å rykke ned til 3.divisjon. Det er et skikkelig bra minne! Jeg har også vært heldig og fått spilt med veldig mange gode spillere og fått mange gode venner gjennom Stoppen, men hvis jeg skal velge ut "beste medspiller" så må det bli den tidligere stjernespissen vår Anja Avdal!»

Et bilde som inneholder gress, sport, utendørs, baseball

Beskrivelse som er generert med svært høy visshetAnne Ødegaard-Hansen har med sine tre sesonger på a-laget flest sesonger i klubben. Tidligere Liungenspiller Anne har følgende å si om tiden i Stoppen: 

«Beste opplevelsen (uansett klubb) er da vi slo Amazon Grimstad 2 i Grimstad med kun 11 (10?) spillere. Maiken Hovelsås med knekt tå og Guro Raastad som krabbet ut av banen hver gang hun fikk krampe. Det var en skikkelig deilig sliteseier. Treneren til Amazon satt på banen med hodet i fanget fra kampen var slutt og helt til bussen vår kjørte tilbake til Lier.  De rykket ned mens vi holdt oss. Beste medspiller i Stoppen var nok Rikke Raknes Flåten. God i alle posisjoner på banen. Jeg husker  også veldig godt den første treningen på Stoppen etter mange år på Konnerud. Det føltes skikkelig bra å være tilbake på den gamle hjemmebanen med Kjølv Eidhammer som trener. Forholdene var riktignok litt bedre enn da jeg forlot klubben, med kunstgress i stedet for grus»

Et bilde som inneholder gress, person, utendørs, stående

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet


Anne Ødegaard-Hansen (Til venstre i bildet)


Adelskalender Stoppen SK a-lag damer. Oppdatert 9.12.2018:

Hannah Solheim

31

Maiken Hovelsaas

31

Oda Fredriksen Mykstu

29

Mathilde Nordahl-Olsen

28

Rikke Raknes Flåten

28

Maria Toverud

27

Kristina Berg

25

Khatima Haidari

21

Marte Myrset Skinnemoen

21

Kaja Ekeberg

20

Marte Lie

20

Asa Fjalarsdottir

19

Elise Furuheim

19

Fanny Schouten Hansson

19

Jenny Marie Skinnemoen

18

Silje Nygård

18

Anja Alvdal

17

Anne Ødegaard-Hansen

17

Stine Austad

17

Stine Lie

17

Caroline Engeset

16

Frida Marie Rørvik Ugstad

16

Hanne Westerlund

16

Ingvild Borge Lied

16

Maria Hansen Kilset

16

Marte Eliassen

16

Hannah Martens Meyer

15

Ignethe Aaby

15

Aurora Thaqi

14

Amanda Manojlovic Hafskjold

13

Ella Raugland

13

Guro Raastad

13

Sunniva Sølverud Larsen

13

Susanne Ellingsen

13

Cecelia Fredriksen Melstveit

12

Elise Devold Eidsvig

12

Soorin Saba Bamdadsoofi

12

Nora Myrvold Hansen

11

Heidi Jordheim

10

Maja Aavatsmark

10

Pia Henriette Aanes Christensen

10

Andrine Golmen

9

Caroline Juel Næslund

9

Sofie Mei Nordli

9

Aurora Eriksen

8

Emilie Aasland Moen

8

Hanna Jønland

8

Lisa Bruun Paulsen

8

Live Rushfeldt Deila

8

Maria Solend

8

Thale Rushfeldt Deila

8

Amalie Klauset Raknes

7

Caroline Ulleberg

6

Fiona Kristoffersen

6

Anniken Endresen

5

Kristin Haukelidsæter

5

Selma Johansen

5

Aina Andersen Hamarsland

4

Elisabeth Heidenstrøm

4

Helena Larsen Åstveit

4

Martine Bjørmark

4

Ninni Bjørlo Lærum

4

Vilde Sølverud Larsen

4

Aina Kristine Paulsen

3

Ingrid Helen Bakken

2

Malin Lahn Flor

2

Ragnhild Mizda

2

Saba Soofi

2

Kine Green Pedersen

1


Luke 16 - Påmelding til vårens FFO er åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2018

Tirsdag 18.12 er vi ferdig med årets FFO. Det har vært et veldig spennende år med veldig mange deltagere fra mange skoler og klubber.

I snø, regn, kulde, sol og vind har årets deltakere gjennomført en haug med gode økter. Det varmer et fotballhjerte å se de unge spillerne kaste seg inn i taklinger, blokke skudd, er første- og andreforsvarere, skårer, dribler, sentrer, redder og spiller hverandre gode.

 Trym Bore, spiller på FFO, beskriver livet på FFO veldig treffende.

"Livet på FFO er bra. Med god oppfølging på alle måter og god mat. Det er også et sted hvor du kan bli venn med spillere på din alder fra andre klubber. Det beste med FFO er at man får godt utbytte av treningene samtidig som du kan ha det morsomt. Man må ikke være god i fotball for å ha det gøy” 


FFO passer for alle som er glad i fotball og nå er det mulig å melde seg på FFO 2019:

Påmeldingslink


Les hva Lierposten skriver om FFO


Info om FFO:

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager og onsdager

Det vil bli egne jentegrupper mandager og fredager for 2010-2011 og tirsdager for 2008-2009. Meld dere på via årskullet spilleren hører til.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00 for 2010-2012. 

2006-2009 trener fra 14.40-16.10.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

For mer informasjon anbefaler vi hjemmesiden til Stoppen SK.

Luke 15 – Harald Johannessen takker av som utviklingsansvarlig i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2018


01.05.2017 startet undertegnede med en 100% stilling som utviklingsansvarlig i Stoppen SK. Som ekte liung har jeg alltid hatt en stor stolthet å ikle meg den gule drakta og var nok en av de som med meget tungt hjertet bare måtte akseptere overgangen til sort og rødt samtidig at du bare vet at det er rett for all fremtid. Nå søkes det nye utfordringer og klubben har allerede lykkes i å signere en meget dyktig etterfølger i rollen som vi kommer til å presentere i en av lukene senere.

Når det er sagt, så har Stoppen SK som klubb, og meget stor samfunnsaktør i vårt distrikt lagt til rette for utallige timer med fantastiske opplevelser for store og små i distriktet. I tillegg har det gitt klubben mange gode stordriftsfordeler for å kunne utnytte ressursene i best mulig grad til glede for våre passive og aktive medlemmer i tillegg til alle de som benytter alle våre tiltak fra FFO til Liungen Cup.

  

Som smågutt spiller ble Diplomet med mest oppmøte på treningene og titulert med “Lagets ivrigste” spiller tildelt undertegnede.

I tidlig alder tok trenerteamet til Liungen a-lag meg inn som keepertrener, men sannheten var vel egentlig at fotballferdighetene var for svake til å være med kompisene opp i a-lagsstallen. Her ble det ble bøying og kapping av elektriske rør for å lage bukker keeperne skulle hoppe over i redningsforsøkene sine blant annet. 

På midten av 90 tallet ringte Jan Ausland for å høre om det var aktuelt å trene juniorlaget på damesiden i klubben, smigret over henvendelsen ble den planlagte folkehøyskolen droppet til fordel for de ti jentene som skulle spille 11’er juniorfotball kommende sesong. Vi hadde det utrolig moro i flere år sammen med gode prestasjoner og den beste var sølv i adidascup, uoffisielle NM i den tiden.

Bak fv: Jannicke Lohne, Anne Ødegård, Mariela Eriksen, Camilla Lohne, Ragnhild Andersen, Harald Johannessen

Foran fv: Grethe Lill Vilhelmshaugen, Jeanette Kristiansen, Elisabeth Tanum, Anja Fagerli, Trude Hennum

Flere av jentene er fortsatt aktive i dag, Mariela og Grethe Lill spiller på Stoppen SK Kvinner 7, Anne meldte for kort tid siden overgang til ROS.

1998 ble første opprykk sikret som hovedtrener på kvinner senior 2 sammen med Camilla Nilsen under tilnavnet Knoll og Tott som jentene den gang kalte oss. Vi ledet aldri serien det året før vi i siste seriekamp slo serieleder Geilo på Lier Stadion og med det sikret et meget sterkt opprykk.

Som jentetrener ble det fort treneroppdrag i regi krets både som sonetrener og kretstrener, med Harald Ramsfjell som KA i Buskerud fotballkrets og Terje Liknes som regionasvarlig. Dette bidro sterkt til at den fotballfaglige trenerkompetansen skjøt fart, og for 2000 sesongen ble det en assistenttrener rolle under ledelse av Jon Røgeberg hvor vi samme år sikret opprykket til toppserien.

Fra 2001 sesongen ble det herresiden i Liungen som gjaldt og med hovedtrener rolle på senior a-laget. Vi kjempet årlig i toppen av tabellen, men lyktes aldri å rykke opp under min ledelse. Det ble en KM-tittel for gutta hvor vi som 5 divisjonslag slo 3.divisjonsmotstandere inne i Drammenshallen, men det var det.

I tillegg var det roller som spillerutvikler og trener på diverse lag i klubben inntil Strømsgodset IF ga meg tilbud om å trene 1991 modellene i 2007, med blant annet Lars Sætra som spiller og med Ronny Deila og Kenneth Dokken som assistenter av kjente fotballpersonligheter. Dette endte med seriemesterskap og vinner av en stor turnering i Spania.

Siden har det vært jobb i Strømsgodset TF, NFF Buskerud og assistent på G-16 landslag herrer, før det 01.05.2017 ble full tid inn i Stoppen SK etter å ha fungert som veiledere i klubben siden januar samme år.

En fantastisk periode hvor vi har økt kvaliteten på FFO øktene betraktelig ift fotballfaglig innhold, inngått samarbeid med Strømsgodset TF og Godsetakademiet, blitt satellitt klubb i regi NFF-Buskerud, utarbeidet en sportsplan med klare sportslige prioriteringer og en klubbhåndbok som står for de “politiske” prioriteringene. I tillegg har vi fått til et unikt samarbeid med St.Hallvard vgs og toppidrett for fotballelever i tillegg utviklet anlegget med kiosk og terrasse som forhåpentligvis er klar til seriestart 2019. I tillegg er det etablert damelag i klubben igjen, dobbelt opprykk med gutta 4.div og 6.div fra 2019 og hovedansvarlig 15/16 år på jente og guttesiden. En klubb i enorm vekst og driftsmodellen styret har sikret sørger for at satsing og opprettholdelse av sport blir godt ivaretatt. 

Vil igjen takke for en fantastisk periode i en 100% stilling i barndomsklubben, nå venter nye eventyr i Strømsgodset TF med spennende arbeidsoppgaver som det var umulig å si nei til når tilbudet kom. 

Les mer om det her

Det som har imponert meg aller mest i arbeidet med Stoppen var min første vintercup som ansvarlig og dugnadsarbeiderene bare kjørte på, de hadde full kontroll på alt fra parkeringene til kiosksalg. 

Kan se tilbake på stolte øyeblikk i Liungen og Stoppen sin periode, med sterk deltakelse i blant annet opprykkene.

1995 a-herrer fra 5.div til 4.div

1998 rekrutt damer fra 3.div til 2.div

2000 senior damer fra 1.div til toppserie

2004 senior herrer fra 5.div til 4.div (Petter Høgseth var trener)

2018 med dobbelt opprykk

Så sier vi mindre om nedrykket i 2005 🙂   

 

En morsom liten sang jentene laget etter opprykket til 2.div kvinner i 1998

 
Luke 14 - Noen av klubbens største - kjenner du en eller en som kanskje kommer til å bli det.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2018


I Stoppen Sportsklubb’s mer enn hundre års gammel historie er det tildelt fem æresmedlemmer. 

 1. Rolf Helgerud – 1940 (død) 

 1. Kolbjørn Mørk – 1961 (død) 

 1. Hansten Johans Jagland – 1966 (død) 

 1. Jens Erik Johannessen – 1991  

 1. Øyvind Olafsen – 2006 


Kjenner du noen medlemmer som virkelig har utmerket seg så hyl ut.  


Det er utrolig mange i vårt nær distrikt som gjør og har gjort en ekstremt god jobb for Stoppen Sportsklubb. Det hadde vært magisk om vi sammen kunne tenkt gjennom om det er noen der ute som mangler den hyllesten de virkelig fortjener.  

Vet du om noen så hadde vi satt utrolig stor pris på om du hadde sent inn forslag til kandidater i forhold til utmerkelser og begrunnelse for deres kandidatur til dl.styret@stoppensk.no  

Her vil de som eventuelt får godkjent kandidaturen tildelt utmerkelsen av selveste lederen for representantskapet på klubbens årsmøte i mars 2019. 

Skulle du som leser dette ikke kjenne til noen spesielle, hadde vi allikevel satt stor pris på om du kunne delt innlegget.  

Gjenlevende æresmedlemmer 

Jens Erik Johannessen         Øyvind Olafsen 

  

Klubben har i dag registrert følgende 

Innsatsmerket:                  235 stk. 

Fortjenestemerke:              44 stk. 

Hederstegn:                        27 stk. 

Æresmedlem:                       5 stk. 

  

Dette sier vedtektene i Stoppen SK om utmerkelser. 

§ 23 – REPRESENTANTSKAPET  

Representantskapet består av: foreningens æresmedlemmer, samt fem medlemmer. Medlemmene, samt 2 vararepresentanter, velges på årsmøtet for ett år av gangen. De kan gjenvelges. For å kunne velges som medlem av representantskapet, må vedkommende ha fylt 30 år og ha vært medlem av foreningen i 5 år. Styret innkaller etter hvert årsmøte representantskapet. Representantskapet velger innen sin midte en ordfører og sekretær. Styrets medlemmer kan ikke sitte i representantskapet. 

§ 24 – REPRESENTANTSKAPETS VIRKEOMRÅDE  

Representantskapet er foreningens rådgiver og har å behandle:  

1 Enhver sak som styret finner å burde overlate representantskapet til vurdering.  

2 Kan be om ytterligere informasjon om særskilte saker ved behov på bakgrunn av styremøtereferat. 3 Å framsette forslag til styret i enhver sak av betydning for foreningen.  

4 Foreta innstilling og innvotering av æresmedlemmer.  

5 Foreta innstilling og utdeling av foreningens hederstegn.  

6 Foreta innstilling og utdeling av foreningens fortjenestemerke.  

7 Foreta utdeling av foreningens innsats- og prestasjonsmerke.  

8 Kan innkalle til ekstraordinært årsmøte.  

Alle henvendelser fra medlemmer til representantskapet må sendes via styret.  

Representantskapets ordfører eller stedfortreder har møterett på hovedstyrets møter.  

Representantskapsmøter:  

· Representantskapet innkalles av ordføreren når han eller flertallet av representantene finner det nødvendig.  

· Representantskapets vedtak treffes med vanlig flertall.  

· I saker etter § 25, 26 og 27 må det være 4/5 flertall. I disse tilfellene brukes skriftlig avstemning.  

· Representantskapet er beslutningsdyktig når flertallet av representanter er tilstede.  

§ 25 - ÆRESMEDLEMMER  

Til æresmedlemmer kan voteres inn medlemmer som i særdeles høy grad fortjener å ble hedret på grunn av fremragende innsats for foreningen, sportslig, administrativt eller liknende. Forslag sendes gjennom styret med dettes innstilling til representantskapet. Slutter representantskapet opp om innstillingen med 4/5 flertall, legges denne fram på årsmøtet. Det kreves 4/5 flertall for innvoteringen.  

§ 26 - HEDERSTEGN  

Foreningens hederstegn kan tildeles medlemmer som i høy grad har gjort seg fortjent til dette gjennom sportslig, administrativ og lignende virksomhet. Forslag framsettes gjennom styret som innstiller overfor representantskapet.  

§ 27 - FORTJENESTEMERKE  

Foreningens fortjenestemerke kan tildeles medlemmer som har gjort seg fortjent til dette gjennom sportslig og/eller som på annen måte har utført et fremragende og uegennyttig arbeid for foreningen. Forslag fremsettes gjennom styret som innstiller overfor representantskapet.  

§ 28 - INNSATS- OG PRESTASJONSMERKE  

Foreningens innsats- og prestasjonsmerke kan tildeles medlemmer som i sin trening og ved konkurranser har oppnådd gode sportslige resultater, helst gjennom et lengre tidsrom, eller har gjort seg fortjent gjennom administrativ innsats for foreningen. Vedkommende må på samme tid ha vist god foreningsånd 

Forslag fremsettes gjennom gruppestyrene til styret. Dette har besluttende myndighet med 4/5 flertall. 
Luke 13 - Julehilsen fra sjefstrener'n Midtgarden

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2018

Årets sesong er over og det endte med dobbelt opprykk for våre to seniorlag på herresiden.
Neste år er a-laget i «Buskeruds Formel 1» (4. divisjon), mens «Gæmliss» rykket opp til 6. divisjon.

A-lagsstallen har –  som de fleste kanskje har fått med seg  – hovedsaklig bestått av unge, lokale spillere fra områdene rundt Stoppen, samt noen litt mer rutinerte karer.
Fakta er at av årets spillere brukt i obligatoriske kamper for a-laget er 18 av 28 spillere under kategorien «ung», mens hele 25 av 28 spillere har tilknytning til Stoppen/Lier.
I tillegg blir vi skjemt bort av «verdens beste materialforvalter» Ole Lennart Eriksen og primus motor Tore Syvertsen. På vegne av alle gutta – takk!
 
En god miks trengs for å skape et godt lag - og et godt lag ble det! Dette vitner om at det har blitt drevet godt i Stoppens utviklingsavdeling over tid.

Det å skulle trekke frem enkeltspillere ikke en lett øvelse, spesielt når vi har så mange gode spillere og bra karer i klubben. Noen stiller opp på hver bidige trening, andre bidrar med det sosiale i garderoben og et par stykker bidro litt mer enn andre på opprykksfesten.
 
Alle, utenom Tores stadig voksende mage, fortjener litt ekstra smør i julegrøten i år.
Det er mange som trener mye og godt, men «svigemors drøm» Oskar Ellingsgaard og bohemen Julian Falch Milde peker seg ut som to stykker har eksepsjonelt bra treningsoppmøte i år.
Steffen Hassel kunne nok også vært oppe og snusa på «Årets treningsspiller» hadde det ikke vært for at han uheldigvis røyk et bånd eller to i kneet borte mot Åskollen. En tittel forøvrig Oskar stakk av med.
 
Jacob Caspersen og Ivar Iversen med sine humoristiske stikk i garderoben.
Kristian Simonsen med løpskapasitet som en Gordon setter.
Oliver «Kleggen» Sollie som irriterte på seg Drafn-spillere med sin aggressive spillestil, etterfulgt av sin forklaring; «Jeg gjør bare jobben min!».

Aron Daly med sin ekstreme hurtighet.
Dag Emil Hovde med taklinger det lukter svidd av.
Petter Narvesen, Kristian Borge, Mathias Helgesen og Ole Henrik Morken som på hver trening kommer inn med et glis om munnen.
Jørgen Helen med sine matchavgjørende redninger. Robin Gard og Øvermo som to bautaer i forsvaret.
Jonas Semb og vår media-yndling Iver Lyng Brekken med sin offensive kreativitet.

Spillerne selv stemte i fem ulike kategorier på årets avslutningsfest:

Årets spiller: Lars Granaas

Årets treningsspiller: Oskar Ellingsgaard

Årets unge spiller: Oskar Ellingsgaard

Årets toppscorer: Thomas Sørum

Årets straffebom: Thomas Sørum

Jeg velger å runde av med å fortelle en liten historie.

I tillegg til vår eminente mediaansvarlig Elias Egenæs Melgård, kom også Vincent Descartin inn som vår største supporter på høstsesongen.

Hans første kamp skulle bli Birkebeineren borte. Da jeg nærmet meg Årbogen Stadion skimtet jeg Vincent traskende mot Årbogen – han hadde gått hele veien fra hovedveien opp til Årbogen og møtte til kamp ikke mindre enn 2 timer før kampstart!

Neste kamp var Geilo borte. Hva gjør vår beste supporter? Jo, han setter seg på toget og tar den 3 timer lange togreisen opp til Geilo for å støtte gutta. Snakk om supporter!

God jul fra alle oss på a-laget!

Håper å se dere på kamper i 4 divisjon neste år...

 

Erik Midtgarden

 

 
Luke 12 - Adelskalenderen - herrelag statistikk i Stoppen SK sin tid

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2018

Stoppen SK spilte sin første a-lagskamp for herrer i 2013. Tidligere hadde a-lagsspillere i nedre Lier spilt fotballen sin i SpaBra og Liungen. 

Redaksjonen har nå utarbeidet en adelskaledender for a-lag herrer. Vi har tatt utgangspunkt i alle troppene som har vært siden oppstarten. Det betyr at det kan være ganger der spillere bare har vært i troppen, uten at de har spilt.  

2013:  

Stoppen SK tok over a-laget til SpaBraSpaBra hadde akkurat overlevd i 3.div som beste 12’er lag i 3.divisjonene i Norge. Det skulle ikke bli noe lettere dette året. Mange spillere hadde sluttet etter 2012 og ett ungt Stoppen-lag havnet på 13. plass. Ole-Petter Engebretsen og Thomas Røed startet opp som trenere. Midtveis i sesongen ga OP seg og Kristian Bye-Andersen ble spillende ass.trener under Røed. 39 spillere var innom a-laget dette året. 

Flest kamper 2013: 

Jens Henrik Gjørven              23 kamper 

Martin Lyhus Gundersen     22 kamper 

Tomas Zweidorff                   22 kamper 

2014: 

Thomas Røed fortsatte som trener for laget som nå spilte i 4.divisjone. Laget kom på en 9.plass med 32 poeng på 26 kamper. 

Hele 55 spillere fikk a-kamper dette året.  

Flest kamper 2014: 

Martin Lyhus Gundersen     23 kamper 

Tomas Zweidorff                   22 kamper 

Andreas Thorset                    21 kamper 

2015: 

Bok Stokka og Rolf Hansen kommer inn som nye trenere og de store omveltningene i spillerstallen fortsetter. 41 spillere får a-kamper dette året, hvor laget til slutt rykker ned. 22 poeng på 26 kamper holdt kun til en 13.plass. 

Flest kamper 2015: 

Martin Lyhus Gundersen  24 kamper 

Petter Narvesen                 23 kamper 

Martin Stokka                     23 kamper 

2016: 

Etter flere år med dårlige resultater og dårlig treningsoppmøte, bestemte klubben seg for å bygge opp et godt juniorlag med god treningskultur som kunne ta over a-lagsfotballen etter hvert. Frem til ungguttene var klare fikk b-laget eller Gæmliss oppgaven å holde a-laget i 5.div. Dette året var det en omlegging i seriesystemet som gjorde at laget måtte være blant i fem beste for å beholde plassen. Håvard Lislerud og gjengen klarte brasene og endte opp på en fin 4.plass med 29 poeng på 18 kamper. Dette året var det kun bruk for 25 a-lagsspillere. 

Flest kamper i 2016: 

Tommy Jahnsen        18 kamper 

Thomas Syvertsen    16 kamper 

David Breiby              16 kamper   

Jørgen Holm              16 kamper 

2017: 

Nok ett år hvor Gæmliss var a-laget. Ett år eldre trengte gutta litt flere spillere og 35 stykker fikk a-lagskamper dette året. Laget imponerte fortsatt resultatmessig og hendte opp på 6.plass med 36 poeng på 26 kamper. Trener Håvard Lislerud hadde nok en gang levert varene. 

Flest kamper i 2017: 

Håvard Lislerud     24 kamper 

Ove Henrik Hals     23 kamper 

Tommy Jahnsen     23 kamper 

2018: 

Ungguttene var klare til å spille a-lagsfotball og gamle storspillere ble med rundt a-laget. Trenerteamet bestod av Erik Midtgarden, Håvard Hauge Haakonsen og Lars Granaas og med Tore Syvertsen som sportssjef. Ole Lennart Eriksen inn som materialforvalter. Bedre blir det ikke. Laget rykket da også opp til 4.div etter å ha tatt 65 poeng på 26 kamper. 

Mest kamper i 2018: 

Aron Daly               25 kamper 

Jørgen Helen          24 kamper 

Oskar Ellingsgard   24 kamper 

Flest kamper for Stoppen har Martin Lyhus Gundersen med 69 kamper. 

Martin hadde følgende å si til redaksjonen da vi ba han fortelle litt om karrieren i Stoppen: 

« Så gøy! Det tøffeste totalt sett var nok den sesongen hvor vi rykket ned fra tredje divisjon og slapp inn over 100 mål. Da er det ikke så veldig morsomt å være keeper. Av konkrete opplevelser var det nok en kamp vi spilte borte mot Lommedalen som var verst. Jeg husker ikke helt hva det var, men jeg var helt borte mentalt, og gjorde en kjempetabbe relativt tidlig i kampen, og hadde vel ikke en eneste god involvering i første omgang, så da valgte jeg å bytte meg selv ut i pausen og bli sittende i garderoben en stund før jeg gikk ut å så avslutningen av kampen. Beste opplevelse er verre. Jeg har såpass mange gode opplevelser fra klubben, både fra treninger og kamper. Alt fra det å ha det gøy på trening med gode venner, og til det å spille match med de samme personene. Det er en god opplevelse. I Stoppen har jeg spilt med såpass mange gode enkeltspillere, og det er vanskelig å plukke ut en som har hevet seg over de andre. Beste kamp jeg var med på var muligens en seier vi hadde mot Kongsberg på Stoppen. Vi vant kampen 4-2, men jeg tror nok Kongsberg følte at de hadde fortjent en seier etter så mange sjanser de hadde.» 

 

I den andre enden av adelskalenderen finner vi Fredrik Killingberg Stokke. Sammen med 14 andre står Fredrik bokført med en a-lagskamp for Stoppen. Fredrik har mange a-lagskamper i Liungen, men bare en i Stoppen. Fredrik hadde følgende å si om 5-1 seieren mot DBK i siste seriekamp i 3.div 2013. Det var for øvrig vår nye a-lagstrener Espen Elvemo som skårte for DBK. 

«Hahaha. Kampen var den siste i 2013 sesongen. Jeg hadde spilt min siste kamp på b laget og lagt opp. Thomas Røed som var trener for a-laget på det tidspunktet sendte meg en meld. "Vi trenger keeper til 1 kamp". Mine første tanke var; huff, ikke mitt problem. Men så gikk det over til; jaja. Det er bare å brette opp arma.  

Møtte opp til kamp. Det var vel tidenes mest ubetydelige kamp. Begge lå på nedrykk og begge lag hadde 0 sjans for å klare seg.  

Flere av spillerne kjente jeg ifra før så det var ikke spesielt skummelt. Gjengen bestod i hovedsak av unggutter pluss Kristian Bye Andersen som var stopper. Røed prøvde å få kontakt med gutta i garderoben før kampen, noe som ikke var så lett da fem av dem stod med huet oppi speilet på doen for å style håret..... jeg sier høyt: Hei! Kom dere på plass treneren skal snakke, dette er ikke en frisørsalong. Stemningen var satt og vi gjorde oss klare. Uten å ha stått i mål de siste 2 årene så var det over gjennomsnittet tungt å gjennomføre oppvarmingen. Og av den grunn husker jeg ikke så mye av kampen, annet enn at vi rundspilte DBK. Om det var keeperen sin skyld vet ikke jeg men å ha en bakerst som roper og skriker i 90min hjelper alltid.  

Så der fikk jeg min deby for A-laget til Stoppen. En uke etter jeg hadde lagt opp som spiller med seier for B-laget imot Lier.  

Med 100% seiere for Stoppen A-lag var det helt ok og gi seg for godt. 😊 

Ps; har fått høre at det var jubel på dommernes julebord den samme høsten da de fikk høre om endelig nedtrapping.» 


Adelskalender Stoppen SK a-lag herrer. Oppdatert 9.12.2018: 

Martin Lyhus Gundersen 

69 

Thomas Borge 

58 

Tomas Zweidorff 

57 

Petter Narvesen 

52 

Anders Øvermo 

48 

Deivydas Augustinavicius 

44 

Lars Granaas 

42 

Tommy Jahnsen 

41 

Espen Gustavsen 

40 

Håvard Lislerud 

40 

Henrik Borge 

38 

Ove Henrik Hals 

38 

Anders Becher Teigen 

36 

Fredrik Hedemark 

36 

Jørgen Holm 

35 

Øivind Syvertsen 

35 

Adrian Dreshaj 

33 

Oskar Ellingsgard 

33 

Per Olaf Welander 

31 

John Andre Mo 

29 

Kai Axel Hals 

29 

Krister Kasta 

29 

Michael Labarca 

29 

Stian Green 

29 

Thomas Køllersen 

28 

Aron Daly 

27 

Daniel Erik Nielsen 

27 

Kristian Borge 

27 

Martin Gilhuus 

27 

Sander Syvertsen 

27 

Robin Robinsen 

26 

Jørgen Helen 

25 

Ole Henrik Morken 

25 

Mats-Haakon Karlsen 

24 

Stian Wesås 

24 

Thomas Sørum 

24 

Håvard Hauge Haakonsen 

23 

Jens Henrik Gjørven 

23 

Julian Falch Milde 

23 

Martin Stokka 

23 

Jacob Caspersen 

22 

Ole Christian Søhoel 

22 

Andreas Thorset 

21 

Hallvard Grøvle Thorkildsen 

21 

Jan-Richard Lislerud 

21 

Robin Gard 

21 

Jochen Well 

20 

Oliver Sollie 

20 

Sander Golmen 

20 

Henning Martinsen 

19 

Kristian Bye-Andersen 

19 

Michael Loding 

19 

Per Håkon Lundteigen 

19 

Steffen Hassel 

19 

Egzon Lushi 

18 

Henning Guldbrandsen 

18 

Sigmund Syvertsen 

18 

Thomas Røed 

18 

Fredrick Searis 

17 

Iver Lyng Brekken 

17 

Kristian Simonsen 

17 

Mathias Helgesen 

17 

David Breiby 

16 

Dennis Ruud Olsen 

16 

Emil Christensen 

16 

Mads Nilsson 

16 

Sindre Jordanger 

16 

Steffen Sutherland 

16 

Thomas Syvertsen 

16 

Andreas Arentz 

15 

Dag Emil Hovde 

15 

Herman Ottesen 

15 

Shivan Ghazi Aziz 

15 

Hazir Ademi 

14 

Lars Bjørnerud 

14 

Ramin Ghazi Aziz 

14 

Ivar Magnus Iversen 

13 

Magnus Sylling Olsen 

13 

Mathias Røine 

13 

Sondre Skandsen 

13 

Sindre Johansen 

11 

Andreas Carlsen 

10 

Jonas Semb 

10 

Mathias Kolstad Holm 

8 

Nils Christian Svere 

8 

Ola Øritsland 

8 

Tamim Ansari 

8 

Foad Ali 

7 

Joachim Runden Andersen 

7 

Trym Otterstad 

7 

Vegard Undersaker 

7 

Anders Klemetsdal 

6 

Fredrik Pedersen 

6 

Jostein Hellumsand 

6 

Peter Kovacs 

6 

Petter Nystrøm 

6 

Antoni Jemiol 

5 

Kristian Becher 

5 

Kristian Langseth Nyheim 

5 

Markus Kentsrud 

5 

Stian Påsche 

5 

Daniel Bye-Andersen 

4 

Kenneth Strysse 

4 

Kristian Sommer 

4 

Stian Kleven 

4 

Suleyman Erkøk 

4 

Adam Soot Nilsson 

3 

Alexander Valo 

3 

Eivind Sundet 

3 

Erlend Rudi 

3 

Jens Ingebretsen 

3 

Kristoffer Knigge 

3 

Marius Vilhelmshaugen 

3 

Mukthar Shah 

3 

Andreas Ask 

2 

Filip Haugberg 

2 

Gabor Valo 

2 

Gentrit Januzi 

2 

Kasper Frøjd 

2 

Kristian Marheim 

2 

Sondre Stokka 

2 

Viktor Nagelsaker 

2 

Aage Golmen 

1 

Andreas Berg 

1 

Belal Abu Shawish 

1 

Bjørn Ole Eriksen 

1 

Einar Ask Røed 

1 

Fredrik Stokke 

1 

Gaute kruse-Nilsen 

1 

Hermann Rhoden 

1 

Karan Singh Bhellay 

1 

Kim Kristiansen 

1 

Martin Vosseteig 

1 

Panpeth Intharaksa 

1 

Torjus Hovidsen 

1 

Vikram Gupta 

1 

Luke 11 - Blekket spruter på Lier Stadion ny mann klar - Selveste Erik Midtgarden

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2018

 Vår kjære OBOS-spillende suksesstrener Erik Midtgarden har signert kontrakten som gjør han til a-lagstrener for herrene i 2019. Erik var i en lengre periode i våres toppskårer i OBOS-ligaen. Til slutt endte han opp på 10 gåller for Notodden. Ganske imponerende. Enda mer imponerende er at han har sin egen Wikipediaside på engelsk(!).  

Trener Midtgarden tok som kjent laget opp en divisjon og vi er veldig glade for å ha han med videre. Veldig inspirerende for våre unge spillere å ha en trener som Erik. Kanskje en dag får en av våre unge håpefulle en egen Wikipediaside på engelsk(!!). 

Her kan du lese utdrag fra Erik Midtgardens sin egen Wikipediaside på engelsk (!!!):  

«Born in Skien, Midtgarden joined Odd Grenland's first-team squad ahead of the 2005 season. He made his debut in the first round of the 2005 Norwegian Football Cup match against Langesund/Stathelle, when he played the last 20 minutes as a winger and scored Odd's last goal in the 4–0 victory. He made three appearances for Odd in Tippeligaen in his first season at the club, and was the top goalscorer for the reserve team in the 2. Divisjon with eleven goals. He spent the 2006 season on loan to Pors Grenland, where he was a regular for the team in the First Division. His contract with Odd expired after the season, and although the club wanted to renew his contract, Midtgarden chose to sign a two-year contract with the newly promoted First Division side Notodden, where he was promised regularly playing time. 

After playing regularly for Notodden in 2007, Midtgarden was far away from the first team in the following season and wanted to leave the club when his contract expired after the 2008 season. He played a total of 29 league-matches for Notodden. He joined Mjøndalen ahead of the 2009 seasonwhere the head coach Vegard Hansen used Midtgarden as a utility playerHe was on a trial with Brighton & Hove Albion in July 2010, but was not offered a contract. Midtgarden scored 22 goals in 54 matches in his two seasons at Mjøndalen. His contract with Mjøndalen expired after the 2010 seasonand in January 2010 he joined his old club Odd Grenland on a one-year contract. 

Midtgarden played 14 matches for Odd in Tippeligaen in the first half of the 2012 seasonand scored a goal in the 4–1 win against Sogndal on 3 April 2011 one minute after he replaced Håvard Storbæk as a substituteIn July 2011, he was bought by Dutch club Vitesse Arnhem, and was subsequently sent on loan to Estonian club Flora Tallinn, where he played 15 matches and won the 2011 Meistriliiga with the clubMidtgarden was supposed to return to Vitesse in January 2012, but when he did not get the payments as agreed in his contracthe decide to break the contract and move home to Norway, where he signed a one-year contract with Lillestrøm ahead of the 2012 season. After Magnus Haglund became head coach of Lillestrøm, the club bought several new players to the club, and Midtgarden became superfluous at the clubHe was loaned out to Mjøndalen in August 2012, and scored a goal in his debut against Sandefjord on 10 August 2012.[13] He scored 10 goals in 13 matches for Mjøndalen in the First Division in the 2012 season. 

As a free agent, Midtgarden was on trials with Strømsgodset, Tromsø and Odd ahead of the 2013 seasonbefore he signed for Hønefoss in February 2013. During his spell at Hønefoss, Midtgarden was mostly used as a substituteAfter Hønefoss was relegated from Tippeligaen, he decided to return to Mjøndalen for his third spell at the club. He left ahead of the 2017, as the trainings became too difficult to combine with PE teacher studies at the Telemark University College, Notodden campus. He therefore rejoined Notodden FK.» 
Luke 10 - Stoppen SK stolt samarbeidspartner med Redd Barna

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2018

Som en av fire klubber i Norges land har Stoppen Sportsklubb det unike samarbeidet med Redd Barna, et samarbeid vi er meget stolte over. Verdiene og holdningene vi står for som klubb blir daglig utfordret og videreutviklet grunnet samarbeidet. Målet er klinkende klart, alle barna skal være trygge hos oss i Stoppen SK.

Trygghet eller safety om du vil, forplikter. Det forplikter oss som klubb, trenerne og støtteapparatene rundt laget. Vi må være PÅ – og i den forbindelse er det laget en beredskapsplan. Beredskapsplanen gir et unikt innblikk i hva slags samarbeid vi har. Politi, barnevern og helsetjenesten i Lier kommune er med og bidrar om det skulle vise seg at et barn føler seg utrygt, noe som burde vært uhørt, men dessverre er tilfelle noen ganger.

Redd Barna er sammen med oss som klubb der med Hauke øyner og påser at vi til enhver tid er med på å nå målet. I år ble alle trenere og lagledere invitert til kurs i regi av Redd Barna. Her ble konseptet «Trygg på trening» presentert. Dette var en meget spennende kveld med alvorlige temaer. De fremmøtte ga klare tilbakemelding om at det er ønskelig med flere slike kvelder. «Trygg på trening» er utarbeidet av Redd Barna og benytter blant annet Stoppen SK for å formidle viktige budskap for barnas beste, via oss som voksne ressurser.

Er det noe vi som klubb er virkelig stolte av, så er det samarbeidet med Redd Barna og det klinkende klare målet for 2019 er å tilby alle som arbeider rundt og med barna i Stoppen et tilbud om kompetanseheving for å tilrettelegge for en «Trygg på trening» og hverdag for barna i distriktet vårt.

Vi bryr oss – hjelp oss med arbeidet
Luke 9 - Alt var bedre før

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2018

Alt var bedre før. Sånn er det bare. Hustelefoner, ringeklokke og bein eller føtter som transporterte oss fra det ene til det andre. «Husarrest» som faktisk hadde en betydning.  

 

Tid det hadde vi nok av, mer enn nok.  

Aviser i postkassa, enten det var Drammens Tidene eller Fremtiden, de litt høyre herrer hadde faktisk Aftenposten også. Videoutleie som kom med de ferskeste filmene året etter de var utgitt i USA.  

Det var seniorlag i Sjåstad med 11 stk Johansen’er i startelleveren. Sjåstad var i 3.div, det var Lier også. Liungen satsa knallhardt, hadde den store trenerpersonligheten inne år etter år. Kjetil Becker spilte i fire tiår på Liungens herrelag.  

Dugnader var en stor del av driften, enten man sto i åkeren for å kutte purreløk i pulverlett snø, eller om man var av de heldige og kom inn i drivhusene for å kutte snorene agurkplantene ble hengt opp i.  

Det var tider det. 

Fotballstrømpene kom i to forskjellige varianter, enten med fot (den dyre varianten), eller der foten var erstattet med en liten snor som holdt strømpene nede (den litt billigere varianten).  

Store tomter hvor man dyrket mye av huskosten selv, poteter, sukkererter, bringebær, jordbær, rips, gulrøtter, rabarbra og hodekål. Potetkjellere hvor årets potetfangst ble lagret for husholdningen for det neste året. 

Det var tider det. 

Folket hadde faktisk en skrutrekker, hammer og spade. Kjøpte mel og sukker for å bake. Kunne skifte lyspæra på bilen selv.  Det var Shell, Noroil og Fina som bensinstasjoner i Lierbyen, da man fikk kjøpt olje, tennplugger, sikringer og lyspærer der. 

 

Hytte uten vann, toalett og strøm, det var kos det. Isopor som dass ring. 

Søndager var lydfri, ingen som klipte gress eller brukte motorsag for å sikre neste års ved kjeller. 

Det var tider det. 

Nå er det gnagsår plaster bare man benytter steikepanna for å snurre noen pannekaker.  

Mobiltelefoner som stor erstatter for ringeklokka, selv ukjente numre må sjekkes får man eventuelt ringer opp igjen. Skulle det ringe på døra noe uventet så åpner man sjelden. 

Før hoppa vi ut av vinduet når «husarresten» var et faktum, nå hopper vi inn.  

Drive in school hvor vi foreldre bare kan kjøre inn og levere barnet blir neste oppfinnelse med to installerte oppvaskmaskiner, slik at man slipper å rydde ut når det er rent – bare ta fra den rene og sette inn i den skitne igjen. 

  

Papiravisen er gammelt nytt, nå sjekkes Dt, VG, Dagbladet, Aftenposten flere ganger om dagen, vi presenteres faktisk falske nyheter ettersom «kravet» til leveransen av nyheten er så knallhard. 

Regjeringsmedlemmer som spiller pokemon go i stortingssalen og samtidig vedtar mobilfri skole. 

Dugnader er det samme som å «banne i kirken»  

Klesskapet er så fult at man faktisk ikke vet hva man eier, daglig legges det igjen utstyr for store verdier. Nå kutter man nederste del av strømpa med saksa. 

Bensinstasjoner som selger boller, pølse og burgere sammen med to for en cola. Caffe latte osv, skal man ha drivstoff og spylervæske må man snart på KIWI eller Rema. 

Den kjente tidsklemma enda man slipper å stå i banken, gå til skolen, plante og rydde i hagen og får matvarene levert på døra. Utrolig hvordan de samme 24 timene har endret seg historisk sett. 

Alt var bedre før i tida 

Glad og heldig som har fått oppleve denne enorme utviklingen, fra 5 øringer, banksjekker, reisesjekker, gull og rødboka, brevgiro og 10 kroners lappen. Frimerker som faktisk beskrev portoen og gode gamle postkorta som kom frem lenge etter folket var hjemme fra ferie. 

God søndag til dere alle – det er glimrende forhold på Lier Stadion håper det lar seg friste. 

Godt verden går videre, det er helt sikkert 😀  
Luke 8 - En FFO spillers egne ord.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2018

Fotballfritidsordningen på Lier Stadion driftes og organiseres av Stoppen Sportsklubb. Her får alle som ønsker fra Sylling, Egge, Nordal, Hegg, Gullaug, Høvik og Bragernes skole tilbud om å delta på FFO om man ønsker en, to eller kanskje til og med tre fotball aktiviteter etter skoleslutt.

Spillere i alle aldre fra 6-12 år, jenter som gutter samles til det fantastiske anlegget på Lier Stadion for å spille fotball. Her stiller Stoppen SK med kyndig personell for pass, mat, oppfølging og tilrettelegging for baras beste.

Blant ca.200 unger som i dag benytter tilbudet finner vi Trym Sørbye Bore som ble utfordret til å skrive noen tanker og opplevelser om FFO, og her er hans ord:

“Livet på FFO er bra. Med god oppfølging på alle måter og god mat. Det er også et sted hvor du kan bli venn med spillere på din alder fra andre klubber. Det beste med FFO er at man får godt utbytte av treningene samtidig som du kan ha det morsomt. Man må ikke være god i fotball for å ha det gøy”

For en stund siden finner vi samme gutt med et eget menings innlegg i Drammens Tidene, hvor han ikke kjenner seg igjen i Aftenspostens reportasje om at ‘’løkkefotballen er død’’ 

Les om Trym sin mening her  
Luke 7 - Espen Strøm Elvemo inn som Damelagstrener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2018

Tirsdag 04.12.2018 skrev Espen Strøm Elvemo under som hovedtrener for damelaget til Stoppen SK. Denne signeringen er klubben strålende fornøyd med, og i lag med Armin Ghasemi vil disse ha stålkontroll på det fotballfaglige klubben står for. Dette sammen med en foreldregruppe som legger ned mye tid og ressurser vil dette bli fantastisk. 

For tiden utdanner Espen seg til UEFA-B trener, og har sin siste samling med skriftlig innlevering denne helgen. På samme kurs finner vi vår egen Lars Granaas, han jobber og med å øke sin fotballfaglige kompetanse. Lars Granaas og utviklingsansvarlig Harald Johannessen har mye positivt å si om Espen, så dette gleder vi oss utrolig mye til. 

Espen presenterte seg på følgende måte ovenfor jentene på A-laget: 

«Jeg er 27 år. Har samboer og er fra Drammen. Min jobb har i år vært i noe som heter Ressursteamet ved Ila fengsel, Jeg er utdannet fengselsbetjent. Neste år går jeg over til å jobbe i Strømsgodset hvor jeg i hovedsak vil jobbe med GodsetAkademiet som trener/ansvarlig for en rekke klubber. Jeg har jobbet som trener/spillerutvikler to år i Godset.» 

Espen og Armin ønsker å få på plass en spillerstall på ca 20-25 spillere, og de vil bruke en periode fremover på å kartlegge 2003 og 2004 modellene i klubben for å sette denne stallen. Den første utfordringen til a-lagsdamene vil være NM for J19 som starter opp rett etter nyttår.  

Med signering sent tirsdag kveld fikk klubbens 2003 og 2004 modeller tilbud onsdag om å være med første trening torsdag 06.12. Det stilte hele 19 fantastiske spillere til trening samme tidspunkt som tidligere nevnte fraværende KONG vinter meldte sin ankomst. Grunnet forholdene ble økta deretter, men fantastisk at klubbens spillere viser slik iver. Dette ser meget bra ut for fremtiden om vi bare holder gasspedalen inne. 

Etter trening hadde trenerteamet møte angående sesongen 2019. Vi kliner til. 
Luke 6 - Bruk hue - bruk lue

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2018


28.11.2017 lå anlegget nedsnødd, med stiv kuling fra nord som følger den islagte Lierelva og treffer oss hardbarka Stoppen folka midt i fleisen om man skulle være så uheldig å spille på det laget som angriper i retningen mot nord. Et konstant drag som slår deg ustoppelig gjennom den tiden du befinner deg på Lier Stadion har hver og enhver av oss erfart. 


28.11.2017                                                 04.12.2018 

 


Kjøp lua her  (150,-kr)

Vinteren er her og selv om vi lever i et monarki ser det virkelig ut som om KONG vinter uteblir til glede for oss som liker godt feste under beinaNoen jeg kjenner fra varmere klima fortalte det så bra. “Norsk vinter er fint det da, fra denne siden av vinduet”  kikkende ut mot en knallblå himmel med sol som lyser opp omgivelsene hvor snølagte hus og trær speiler seg i glansen. 

 

Så langt har vi vært heldige, foruten skientusiastene som fortsatt bruker kveldene sine til å stå i smøreboden og drømmer om at redaktør i Flåklypa Frimand Pløsen skal virkeliggjøre tyveriet av snøkanonen til Reodor Felgen. 


 

Selv om det hvite teppet uteblir og værgudene ser ut til å være i relativt godt humør er det ikke til å komme bort i fra at det kryper på seg noen kuldegrader, og da er det godt klubben har et lager med fantastisk gode luer som ikke bare varmer, men er utrolig gode å ha på hodet.  

Stoppen SK lua er like fantastisk til trening som den er til fritidsaktiviteter. Liten, lett og varm som gjør den enkel å putte i jakkelomma om man tilfeldigvis skulle inn å handle noe på et handlesenter nå før jul.  

La store og små få gleden av dette hodeplagget samtidig som vi er med på å støtte opp om klubben og klubbens arbeid. 

Kjøp lua her  (150,-kr)

 
Luke 5 - Stoppenbladet 2018 er endelig ferdig i pressa.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2018

Stoppenbladet 2018 er omsider ferdig og ligger i 2000 eksemplarer med rykende ferske oppdateringer på mye av det som rører seg i Stoppen SK. Et imponerende stykke arbeid er lagt bak oss av frivillige, lønnede, ansatte og ikke minst samarbeidspartnere for å gi lokalmiljøet et topp opplegg for oss i og rundt klubben. 

Blant mye av 2018 store hendelser er opprykkene til 4. og 6.divisjon for menn, nyetablering av damelag i 4.divisjon og ikke minst Stoppendagen. I tillegg hadde vi fantastiske dager i mange av Lier’s barnehager med god aktivitet, til glede for barna der. 

Bladet beskriver kort mange av tiltakene og tilbudene Stoppen SK drifter som klubb, og her kan du blant annet lese om: 

 • Stoppen FFO 

 • Fotballskoler 

 • Vintercuper 

 • Liungen Cup 

 • Stoppendagen 

 • Godsetakademiet 

 • Redd Barna 

 • Kiwanis 

 • Samfunnsengasjementet 

 • Stoppen United 

 • Stoppen City 

 • Barn og unge med økonomiske utfordringer 

 • Senkveld 

 • Løkkelørdag 

 • Ny kiosk 

 • Toppfotball 

 • Utleie av klubbhuset og baner 

 • Medlemsfordeler  

 • Satellitt 

 • Grasrotandelen 

 • Opprykkene 

 • Dommere 

 • Allidrett 

 • Unge trenere 

 • Barnehagebesøk 

 • Og ikke minst er det bilde av alle lagene våre 


Her er det bare å vente på at godsakene skal lande i postkassa. 


 


I tillegg ønsker vi å takke alle Stoppenbladets samarbeidspartnere for gode bidrag og helt nødvendig for at dette lot seg gjennomføre.  

Så en stor takk til  

 • Consolvo – Solide løsninger 

 • POB – Alltid på 

 • MAX – Hamburger restaurant 

 • Torshov Sport 

 • Mploy – kompetent elekrobemanning 

 • Eindomsmegler Dahl – Hver gate. Hvert hus. Vår hjemmebane 

 • Lierhus 

 • Absolutt Sportsreier 

 • Albjerk Bil Drammen - Skoda 

 • Fulford Pettersen & Co – Advokatfirma 

 • Nordpool 

 • Albjerk Bil Lier - Volkswagen 

 • Lier hud & fot 

 • FasadeConsult as 

 • Lierbyen optikk As

 • Ove's Rammeverksted AS 

 • Drammen Laserklinikk 

 • Flügger Andelen 

 • CODAN FORSIKRING 

 • HV SERVICE AS 

 • SpareBank 1 

 • Easify (tidligere Kontorland) 

 • Lierposten 

 • HUSEBY GÅRD – GRØNT GJØR STERK 
Luke 4 - Styrelederen's ord. Tanker om og Stoppen SK's bidrag ift idrettshall i nedre Lier.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2018

Et bilde som inneholder person, holder, mann

Beskrivelse som er generert med høy visshet

Vi er gode og vi er gode sammen. Nå har vi vært én stor klubb i 2 år! Vi bygger klubb og vi bygger organisasjon. Stoppen SK er tuftet på frivillighet, og sammen med svært dyktige ansatte i klubben, leverer vi høy kvalitet i tilbudet for barn og unge. 

Vi jobber etter dem samme visjonen som før, «Flest mulig, Lengst mulig».

Jeg har hatt gleden av å lede denne klubben siden sammenslåingen mellom Liungen og Stoppen i 2016. Sammen med styret, har jeg hatt fokus på den driftsmodellen vi skulle forsøke å etablere og stabilisere. Troen på at høy kvalitet i sport, utvikling og administrasjon, vil gi et stabilt og godt tilbud til samtlige barn og unge som ønsker å drive idrett, har vært målbildet hele tiden. Vi har i 2018 etablert en stabil, voksen og dyktig gjeng i Stoppen SK, som jobber heltid og deltid for å nå sine mål og legge grunnlaget for det beste idrettslaget i nedre Lier.

Den frivilligheten vi alle legger ned i arbeidet med barn og unge, er utrolig viktig som et ledd innen nasjonal helse og samfunnsarbeid. Når man arbeider med idrett fra ledersiden, får man et tydelig bilde av politikere og kommunens innsats for idretten i Lier kommune. Og tro meg, her er det store mangler dessverre.

Med den befolkningsveksten som er forventet i nedre Lier de neste 5 til 20 årene, er det svært viktig at idretten, med kommunen i ryggen, etablerer planer og tiltak for å møte det behovet som allerede idretten skriker etter. Idretten trenger treningsflater og haller. Kapasiteten er pr i dag sprengt. Flere klubber og lag føler seg sterkt nedprioritert når kommunen fordeler tilgang til treningstider i haller. Hvis vi skal endre på dette, samtidig som antall brukere øker, må kapasiteten økes.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, la oss bygge en idrettshall på Lier Stadion i samarbeid med både kommune og de andre idrettslagene. Alle har behov for mer kapasitet og behovet vil bare øke de nærmeste årene. Stoppen SK har det siste året sondert muligheter for å etablere en prosjektgruppe, på tvers av flere idrettslag i nedre lier, for å finne grunnlag for å kunne bygge en idrettshall på Lier Stadion. Jeg oppfordrer våre medlemmer og støttespillere, til å støtte oss i dette arbeidet, da idretten trenger og fortjener mer hall-kapasitet i dag og mye mer i årene fremover.

Jeg håper dere har hatt flotte idrettsøyeblikk i løpet av 2018 og at barn, ungdom og voksne har hatt glede av Stoppen Sportsklubb og det vi forsøker å være.

Glede – Mestring – Utvikling 

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt idretts år i 2019.

Kjetil Haugland Johansen – Styreleder - Stoppen Sportsklubb

kjetil@stoppensk.no 
Luke 3 - Damelagets historie fra 1991-2007

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2018

Etter forrige jubileumsskrift i 1991 ble jentefotballen til senior damefotball i 1992 med Tore Kristiansen som leder Jon Dahlstrøm som trener med hjelp av Vidar Sollmann og Ole Jonny Rotefoss. Stammen i laget besto av de samme spillerne fra juniorlaget i 1991 og de startet i 5. div(som i dag er 4.div). Den gangen var det mange lag i Buskerud, men dette vedvarte ikke. Lier vant serien og Liungen kom på andre plass dette året. Da Lier trakk sitt lag i senior damer 1993, tok Liungen plassen. Jan Ausland overtok som leder, og hovedtrener dette året var Jon Dahlstrøm med hjelp av Tor Harald Pettersen og Alf Christian Hennum. Det ble en spennende sesong med kamp til siste serierunde hvor Liungen trakk det lengste strået og slo Bingen på målstreken. Dermed ble det 3. div. spill i 1994 hvor vi skulle møte lag fra Oslo, Buskerud, Oppland og Telemark.   

Fotballstyret ved leder Inge Aasen besluttet og engasjere en lønnet trener med bra kompetanse, og valget falt på en ung trener(25 år) fra Solbergelva som het Leif Arne Johansen(nå Berget). Han hadde trenererfaring fra Konnerud sitt damelag årene før og hadde kjennskap til spillere i Buskerud som kunne heve lagets kvaliteter for 3. divisjon, så derfor kom nye spillere til klubben fra Lier, Huringen og DBK.  

Det ble ett aldri så lite sjokk for jentene fra første trening vinteren 1994 da Leif Arne satt en ny standard. Laget besto av spillere som hadde vært med noen år som Ingunn Sørum, Marianne Holmquist, Elisabeth Fjeld, Elisabeth Olsen, Hanne Kristiansen, Stine Ausland, Marte Tandberg, Lotte Westhoff, Camilla Nilsen, Silje Hennum, Marit Langerud, Elin Rotefoss Ellen Skaug, Ingeborg Sæther fra Lier IL, Kjersti Sundnes fra Huringen og Kristine Kirkeng fra DBK. Kristine kom inn i klubben og satte et preg på løpetreningen, hun var kondisjonssterk og hadde et meget strekt vinnerinstinkt. Dette var med på å heve nivået på treningsverdagen og man kunne se at alle etter hvert «orket» mer på treningsfeltet. Vi spilte treningskamper mot bl.a. Holeværingen og Røa for å kjenne på nivået, og når serien startet så greide vi oss relativt bra. Sommerferien ble brukt på turnering i Spjald i Danmark, hvor vi vant hele turneringen og vi ble bedre kjent med hverandre. Det ble færre klubber i Buskerud FK i 1994, men noen lag var igjen og de var ganske gode, som bl.a. Holeværingen, Vestfossen, Skrim, Bødalen og Bingen. Serien startet med bortekamp mot sterke Snøgg på Notodden og det endte med tap. Seriemotstanderne var spredt mellom Buskerud, Telemark, Oppland og Oslo, så det ble en kun en busstur til Dokka mot Nordsinni fordi Lom i Gudbrandsdalen trakk laget før feriestart. Det ble ofte privatbiler til bortekamper og mange foreldre var ivrige og stilte opp som sjåfører og supportere. Lokal oppgjørene mot Vestfossen var høydepunktene dette året da de gikk for å være best i Buskerud. Dette gjorde vi noe med, og etter denne sesongen var det aldri noen tvil om hvem som var best i Buskerud. Sesongen endte med 5. plass i serien og alle var klar for neste sesong og for å trene mer og oppnå bedre resultat. Ingunn Sørum ble toppscorer med 18 mål i serien. 

Før sesongen 1995 hadde spillergruppa fått nye spillere fra Lier, Mjøndalen, og Bødalen. Leif Arne trigget klubben til å heve målsettingen og hadde nå en plan på og hente enkeltspillere som var gode nok for å bidra til et mulig opprykk til 2. divisjon(nåværende 1.div.) på sikt. Vi fikk bl.a. spillerne Ellen Solberg(MIF), Linda Moen(MIF), Linda Doull(MIF), Ingeborg Sæther(Lier IL) og keeper Mette Andersen(MIF). Tore Kristiansen stilte opp som keepertrener denne sesongen. Hans erfaring som tidligere keeper i ODD var god å ha på feltet. I 1995 startet også klubben et lag i dame/jr, og dette var med på å øke rekrutteringer til et annet nivå. Det skulle vise seg at flere av disse spillerne skulle spille A-lagskamper allerede i 96 sesongen. Ferien dette år ble også brukt til cup i Danmark og nå ble det også med mange foreldre, det var sosialt og hyggelig selv med tap i finalen. Det ble en ny utfordring sesongen 1995 med mange nye lag i serien, med lag fra Buskerud, Østfold, og Oslo. Lag som Ås, Gresvik, Rolvsøy ble nye bekjentskaper. Det ble oppturer og nedturer men vi endte som nr. fire i serien og Ingunn Sørum ble toppscorer med 28 mål. 

Sesongen 1996 kom spillere som Synne Werner(ÅIF), Hege Horsrud og keeper Lise Hølen(begge fra Bingen), og målsettingen var opprykk til 1. divisjon, Vi hentet også spillere fra egen juniorgruppe som Ragnhild Andersen, Jeanette Kristiansen og Trude Hennum. Leif Arne fikk med seg Bjørn Julseth som hjelpe/keepertrener denne sesongen. I tillegg fikk vi inn Kari Fjeld og Bjarne Sørum i støtteapparatet som hhv. lagleder og materialforvalter. Laget planla også en turnering i Verona i juli som en ekstra gulrot for all trening på Stoppen grus i den sure vinterkulda. Serien startet ok og de største utfordrerne denne sesongen var Skeid og Eik, og vi ledet serien til ferien med ett poeng foran Skeid. Sommerens høydepunkt var bussturen til Verona for å spille Italia cup med lag fra 10 nasjoner og tre verdensdeler. Det startet ikke helt bra med busshavari i Asker allerede, men dette løste seg med ny buss, og turen ble gjennomført og vi var borte i åtte dager. Vi kom til finalen, og den ble spilt på nye VM arenaen Verona stadion. Vi tapte på straffespark, men fikk en kjempefin premie som står på klubbhuset den dag i dag. Høstsesongen ble tett og spennende og ble ikke avgjort før vi slo Falk 3-1 i siste seriekamp på Sjongslunden i Horten, og vi ble serievinnere med et poeng foran Eik og opprykk til 1.div. Det ble jubel og fest denne søndagen, og vi feiret på «Børsen» til den stengte tidlig mandag morgen. 

I 1997 fikk vi enda en trenerresurs, og det var Kari Nielsen som tidligere A-landslagsspiller og mangeårig trener for Askers A-lag kvinner hadde enormt med erfaring. Hun kom i tillegg til Leif Arne som fremdeles var hovedtrener med Bjørn Julseth som assistent. støtteapparatet var det samme, men det kom nye spillere som Charlotte Granlund(Graabein), Renate Kristensen (Åssiden), Linda Olsen(MIF), Terese Solbakken(Bekkelaget) og Anne Elisabeth Eskerud (Asker SK) U-19 landslagskeeper. i tillegg fikk vi med Kari Nielsen fra Asker som spillerutvikler. Alt dette var viktig for å holde oss i 1. div. på kort sikt og for å jobbe videre mot nye mål. Vi laget et mål program for kvinnefotballen i klubben noe som ble avklart med leder Elisabeth Lohne, og vi engasjerte en resursperson fra et coaching firma som het Totalkonsult ved daglig leder Elling Finnanger fra Trondheim. Detter var en person Leif Arne hadde god erfaring med gjennom sitt daglige arbeid i Nor Cargo. Han var på klubbesøk fire ganger i løpet av våren og høsten og coachet spillerne med tro på å nå toppserien innen tre år. Dette ble et vellykket prosjekt hvor 10 av jentene var villig til å trene nok og ofre fritid for at det skulle være mulig. Klubben måtte også heve kompetansen innenfor administrasjon og ledelse. To av klubbens ledere i fotballgruppa, Inge Tveit og Jan Ausland tok vinteren 1996/97 Leder 2 kurs i regi av NFF for å øke denne kompetansen. Vi fikk i løpet av sesongen på plass et sponsorutvalg som skulle skaffe penger til satsingen, og dette medførte også at vi fikk mer penger. Bl.a. en stor avtale med Toyota Drammen hvor spillerne fikk leie biler til en gunstig pris og en god avtale for draktreklame. Det var jo kjent at vi fikk ganske god mediedekning etter vi ble beste lag i Buskerud og samtidig rykket opp i 1. divisjon.  Anne Marie Harding kom inn i laget som sponsor kontakt og var pådriver med for å få inngått gode avtaler med bl.a. MAXBO, DT og Toyota Drammen. Mange spillere hadde nå leiebiler noe som medførte bedre tilgjengelighet til trening og kamper. Treninger ble avviklet på Stoppen, men treningskamper kunne på vinterstid avvikles på Idrettshøgskolen og Telemarkshallen.  

1998 sesongen startet med flere endringer av spillerstallen og Leif Arne fikk med seg en assistent som hadde trent A-lag herrer i Liungen i foregående sesong, nemlig Terje Hammerbukt fra Kristiansund. Mie Horsrud kom inn som ny lagleder og Gordon Doull som styremedlem i damestyret. Spillerstallen ble styrket med flere spillere bl.a. Heidi Kristiansen (Asker SK), Camilla Robertsen (Kolbotn IL) Sissel Helgetveit(Bingen) og keeper Marianne Engenes (Asker SK) og Mette Bech(Viborg) Treningsleiren på sommeren ble lagt til Kristiansund hvor Terje hadde gode bekjentskaper og hvor vi fikk fine treningsforhold og vi møtte to lag fra 1.div. i treningskamper. Liungen slo Molde 6-5 og Frei 9-1.  Terje Hammerbukt sa opp sin jobb som trener med umiddelbar virkning i ferien etter noe bråk med spillergruppa, og laget engasjerte Harald Ramsfjell ut høstsesongen. Dette var en klok avgjørelse av vår hovedtrener, og dette bidro sterkt til at vi vant serien og kunne spille kvalifisering for opprykk til toppserien, etter at vi slo Røa 1-0 på Liungbanen i siste seriekamp. Harald hadde lang erfaring fra toppserielaget Asker som han trente på 80-tallet og var talentutvikler i Buskerud fotballkrets. Første kvalifiseringskamp var borte mot  Solid på Stord, og vi chartret et 50 seters fly som ble fylt opp med styret, foreldre og søsken, TV Buskerud og Kanal 1 fra Drammen. Det ble seier 5-4 og spenning inn mot siste kamp på Liungbanen mot Gran Bodø. Det snødde den dagen og banen måtte måkes, men stemningen var stor med over 300 tilskuere. Det ble dessverre 3-0 tap og 1. div også neste sesong. Leif Arne hadde også meldt fra at han ønsket å gi seg som trener. 

Foran 1999 sesongen fikk vi i gjennom Leif Arne kontakt med Dag Vidar Kristoffersen (som fikk «sparken» i Godset sesongen 1998), han stilte som en forutsetning at Leif Arne skulle fortsette i trenerteamet, noe han aksepterte. I tillegg fikk vi nye spillere som Gunn Nyborg (Asker og NIKKO, spilt 110 A- landskamper), Rigmor Grude (Klepp) og Marita Kristiansen(Slemmestad). Nye lag i vår pulje 1. div var bl.a. Jerv, Donn, KFUM og Skjetten. Dette året hadde vi også et godt lag i 2.div. hvor vi spilte i Østfold/Oslo avd. mot lag som Abildsø, Rolvsøy, Vålerenga, Askim og Kvik Halden. Harald Johannesen og Camilla Nilsen ledet som regel disse kampene som for rekruttlaget. Det ble en god vårsesong og vi ledet serien med kon et tap. Høstsesongen ble minst like god, og med 6-0 over Donn i siste hjemmekamp, med Ingvild Stensland og Gry Gamst som midtstoppere(senere Kolbotn og landslaget) var det igjen klart for kvalik. Vår første kamp skulle gå på Byåsen i Trondheim og vi hadde god tru på seier, 0-0 til pause men en kollektiv kollaps i 2. omgang og 4-0 tap. Det ble ingen kamp nr. to da Byåsen allerede hadde slått Haugar i første kvalik. Kamp. Etter tapet mot Byåsen i Trondheim i kvalifiseringen til Toppserien så ble det diskusjoner om videre satsing med spillergruppa. Alle trenere var på utgående kontrakter og Leif Arne Berget var definitivt ferdig i klubben, da han skulle trene MIF’s A-lag herrer i 2000 sesongen. Dag Vidar Kristoffersen telte på knappene, men bestemte seg for å fortsette i Liungen under forutsetning av at spillerne Ellen Solberg, Hege Horsrud, Linda Olsen og Ingunn Sørum fortsatte i Liungen. Det var en kjent sak at disse spillerne var ønsket av bl.a. Asker og Kolbotn. Etter at leder av kvinnefotballen i klubben hadde tatt en telefonrunde til de respektive spillere måtte klubben meddele at alle unntatt Ingunn Sørum ønsket å gå til Asker SK. Klubben måtte da se seg om etter andre treneralternativer, og Dag Vidar kunne anbefale en trener han hadde gode relasjoner til fra sin tid i SIF, nemlig Jon Røgeberg. Det ble avtalt møte i slutten av november hvor kaptein Ingunn Sørum var til stede sammen Jan Ausland og Dag Vidar Kristoffersen. Møte var positivt, og noen dager senere ble en avtale skrevet.   

Sesongen 2000 startet med trenerteamet Jon Røgeberg, Harald Johannessen, Kari Nielsen og Gunn Nyborg som ny keepertrener. I støtteapparatet hadde mistet Bjarne Sørum som materialforvalter. Vi hentet inn nye spillere i Marianne Beite(Røa), Anne Lise Nielssen(Jardar og U19), Ingvild Lidarende(Fortuna Ålesund), Kaja Kjølen(BIF/MIF), Bente Saksvik(Ranheim) og Anne Ødegård fra egen rekrutt stall. Vi mistet også en viktig spiller i Kristine Kirkeng foran denne sesongen pga. hennes jobbsituasjon.         

 

Her er Liungens nye dansker Lone Berg(foran) og Dorte Dalum i sin første sesong for Liungen høsten 2000.  

Jon og styret la en strategi for å skaffe to toppspillere i løpet av sesongen slik at vi kunne stå rustet til et evt. kvalik. Kamper og opprykk.  Valget falt på Danmark og vi startet allerede i november året før for å se på danske landslagsspillere. Danske Anne Marie Harding(markedsansvarlig) og Jan Ausland dro til Vejle og så to kamper i den danske serien siste lørdag i november 1999, og etter kampen tok Anne Marie kontakt med to spillere, nemlig Dorte Dalum (Århus og senior landslaget) og Lone Berg (Viborg og U21 landslaget). Vi inviterte de til klubben våren 2000 og det endte med kontrakter og de var spilleklare til høstsesongen. Liungen ledet serien til ferien med bare seire og en uavgjort. Vi la treningsleiren til Fjerritslev i Danmark hvor Dorte Dalum kom og trente med oss, og hun ble med oss hjem til Norge hvor hun fikk bosted og jobb på Maxbo i Lier. Hege Horsrud, Ellen Solberg og Linda Olsen kom tilbake fra Asker i løpet av høstsesongen, og dette forsterket laget ytterligere, og høstsesongen endte med bare seire. I september dette året scoret Ingun Sørum sitt 300. obligatoriske mål for klubben i sin 9. sesong, og noe som smakte ekstra godt var 5-0 og 9-1 seierne over Kurland som vi tapte finalen mot i Verona 1996. Klubben leide inn Monica Løvseth fra Notodden som en forsterkning i midtforsvaret før kvalik. kampene som skulle spilles mot Fortuna Ålesund hjemme og Fløya Tromsø borte. Med hjemmeseier 3-0 og bortetap 3-1 ble det opprykk til Toppserien med minst mulig margin, men festen ble ikke mindre av den grunn. 

 

Bildet er fra Fløyabanen i Tromsø etter at opprykket til toppserien er et faktum. Bilde viser Charlotte Granlund , Synne Werner, Dorte Dalum, Renate Kristensen, Mette Bech, Gunn Nyborg, Marianne Holmquist, Lone Berg og Camilla Robertsen 

Det ble klart at vi måtte styrke stallen enda mer foran 2001 sesongen for å henge med i Toppserien, og da bar det ut på spillerjakt igjen. Vi mistet spillere som Rigmor Grude, Anne Lise Nielssen og Marianne Beite og fikk hentet inn Siri Mikalsen(Klepp), Monica Johansen(Team Strømmen) og fikk overgang og kontrakt med Monica Løvseth. I tillegg fikk vi hentet inn Linda Salte(Åssiden) som ekstra keeper.  Endringene i trenerteamet ble ny assistenttrener Ståle Rovelstad fra Holeværingen istedenfor Harald Johannessen. men Elisabeth Fjeld kom inn som ny lagleder og styremedlem. Ny trener for rekruttlaget i 2. divisjon ble Kjølv Eidhammer.  Vi dro på treningsleir i slutten av april til Kypros sammen med Røa og Byåsen hvor vi matchet oss mot Svenske eliteserielag og dette ble betalt av Fotballforbundet, og det syntes vi var stas. Første seriekamp i Toppserien gikk på Liungbanen mot Athene Moss som hadde mange spillere med landslagserfaring men vi ga dem kamp og det endte 1-1 med Lone Berg som historisk målscorer for Liungen. Vi tapte bunnoppgjøret mot Byåsen hjemme men slo Røa på bortebane men med seier over Team Strømmen og uavgjort mot Klepp hjemme så levde håpet om å klare seg helt til siste seriekamp. Kampen mot Røa skulle bli avgjørende hjemme på Liungenbanen hvor Liungen kunne greie seg med uavgjort. Det så lovende ut da vi tok ledelsen ved Ingunn Sørum tidlig i 2. omgang, men med to raske mål fra Røa 10 min før full tid ødela drømmen. PÅ cupfinalen for kvinner fikk Ingunn Sørum utdelt prisen som årets comet i toppserien for sitt spill og 15 scoringer tross nedrykk. På cupfinalen for herrer dagen etter fikk Ingunn også prisen som årets fair play spiller av statsminister Kjell Magne Bondevik 

Etter dette var det bare å gå den sure veien ned i 1. divisjon igjen, men det positive var at den nye 1. div. bestod av kun en pulje med to lag som rykket direkte opp i Toppserien. Alle trenere, støtte-apparat og spillere fortsatte bortsett fra Renate Kristensen som dro til USA for studier og Ellen Solberg som la opp. Bjarne Sørum var tilbake som materialforvalter, og han hadde vært dypt savnet. Vi fikk tilbake Kristine Kirkeng i trening, og nye spillere som Merete Løvseth(Notodden), Guro Raastad(Asker), og keeper Guro Tveit (Athene Moss) ble hentet inn.  Sesongen 2002 ble en topp sesong med nesten bare seire og en komfortabel ledelse til ferien foran Fløya og Skeid, og høydepunktet ble vel 5-0 seieren over Fløya i Tromsø. 

 

Tvillingene Merete og Monica Løvseth fra Notodden gjenforenes i Liungen sesongen 2002. 

Sommerens høydepunkt var da dame./juniorlaget vårt vant Norway cup med 2-1 over Asker i finalen, det var stort. Hanne Teigstad ble kampens store spiller med to mål, og fremdeles i dag er vi eneste lag fra Buskerud som noen gang har vunnet Norway cup uansett klasse. Høstsesongen ble like god og toppet seg med 12-0 over Follese på Liungbanen i siste seriekamp hvor Charlotte granlund scoret 5 mål og ble seriens toppscorer med 24 mål, to mål mer enn Ingunn Sørum. Vi slo lag nr. 2 Fløya med 14 poeng etter kun ett tap. Opprykket var igjen et faktum og ny opprykksfest på Lauritz med mange fine lovord fra Buskerud fotballkrets og diplom fra NFF som serievinner. Sponsorene stilte også opp for å feire. 

 

Jon Røgeberg er godt fornøyd med Charlotte Granlund da hun scoret 6 mål i kampen mot Follese og ble årets toppscorer i 1. divisjon. 

 

Så var det bare å begynne å planlegge ny sesong, Toppserien 2003. Det gledelige var at trenerteamet med Jon Røgeberg og spillerutvikler Ståle Rovelstad fortsatte, og i tillegg fikk vi med Hasse Svanberg inn som ny ass. trener og Rolf Morten Holm som ny keepertrener. I styret for kvinnefotball fikk klubben inn Lars Jamvold info ansvarlig. Hege Horsrud og Marianne Holmquist ga seg etter 2002 sesongen, og jobben med å hente inn nye spillere måtte fortsette. Klubben fikk kontrakter med Guro Sandnæs fra Uvdal(stortalent og 17 år), Monica Henriksen(Vålerenga og U19), Hege Gunnerød fra Asker med erfaring fra A-landslaget, samt Monica Veronica Lund og Reidun Nielsen også fra Asker. Hanne Teigstad og keeper Marte Skjønnegård ble hentet opp fra rekruttlaget. Årets treningsleir gikk til La Manga der vi var en uke sammen med Klepp og Fløya og gjennomførte mange bra treninger og kamper som lovet bra for en ny sesong. Serien startet bra med seire over Klepp på bortebane og Larvik hjemme. Vi var kommet nærmere toppen, men vi måtte nøye oss med »hederlige» ettmålstap mot Asker, Røa og Trondheims Ørn på hjemmebane. Etter ferien fikk vi hentet inn landslagskeeper Christine Colombo Nilsen som ble en forsterkning. Vi kjempet i bunnstriden men slo Fløya og Klepp på hjemmebane i høstkampene og hadde et godt tak på Larvik og Klepp. Hege Thon(Larvik) meldte overgang til Liungen på høsten og ble nok en forsterkning, og med seier over Kolbotn i siste hjemmekamp hadde vi god tro på at klubben skulle beholde plassen. Larvik borte i siste seriekamp var en overkommelig oppgave og selv med «bare» 1-1 til pause så vi det lovende ut også i forhold til resultatet i kampen mellom Arna Bjørnar mot Klepp, der hjemmelaget ledet og kunne grei oss med uavgjort. Liungen fikk bortdømt et mål i sluttminuttene og Klepp utlignet i Bergen dermed rykket laget ned med hele 17 poeng. Det var klart på forhånd at Jon Røgeberg ga seg som trener etter denne sesongen og leder fikk en stor oppgave i å finne noen som kunne «fylle hans sko».  

På cupfinalen 2003 fikk leder av kvinnefotballen i Liungen et tips fra kvinnelandslagets trener Åge Steen om en aktuell trener han kunne anbefale, og det var Lena Tyriberget. Møte ble avtalt uken etter, og det endte med kontrakt. Lena var fra Stange, men bodde i Oslo og var i tillegg engasjert av NFF som analyseekspert. Hun hadde tidligere møtt Liungen flere ganger da hun spilte 1. divisjon for Vallset. Hasse Svanberg fortsatte som ass. trener, det samme gjorde keepertrener Rolf Morten Holm. Støtteapparatet fortsatte og Kjølv Eidhammer fortsatte som trener for rekruttlaget. 

Monica Løvseth og Dorte Dalum ble solgt til Asker, og Monica Henriksen til Røa, Reidun Nilsen reiser til Harstad, mens Kristine Kirkeng, Stine Ausland, Guro Raastad, Camilla Robertsen og keeper Guro Tveit legger opp. Keeper Heidi Hyving(Team Strømmen) ble hentet inn som erstatter. Lena Tyriberget fikk med seg spillerne Kristin Jonvik (KFUM og U17) og Anne Hagen(Vallset). Fra Ringerike kom Silje Evensen og i tillegg hentet klubben opp spillere fra rekruttlaget som Åshild Thorrud, Hege Grindem og Rikke Flaaten. Hege Gunnerød, Ingunn Sørum, Siri Mikalsen og Colombo ble rutinen i laget og målet var igjen opprykk.  Det gikk litt tråere i 1. divisjon denne gang men vi lå å kjempet i toppen hele veien. Treningsleiren denne sommeren ble lagt til den svenske vestkysten og laget var godt rustet til høstsesongen. I bortekampen mot Byåsen ble Colombo utvist og Charlotte Granlund måtte overta i mål, hun sto som en gud og Liungen vant. Problemet ble neste kamp mot Skeid hvor reservekeeper var syk, så da ble gode råd dyre og vi kontaktet vår tidligere keeper Lise Hølen som jobbet som politi på Lier lensmannskontor. Det ble en målrik kamp på Skeidbanen men vi vant 6-4 og håpet om nytt opprykk levde i beste velgående. Keeper Christine Colombo Nilsen ble hentet til Kolbotn da det var ønsket av landslagsledelsen at hun spilte i toppserien, og vi byttet til oss en ny keeper fra Kolbotn som hette Lill Yvonne Karlsrud. Høstsesongen ble kamp til siste slutt om seieren i 1.divisjon, men med tap borte mot Amazon Grimstad i siste kamp endte Liungen på 2. plass etter Kattem selv om vi slo de innbyrdes oppgjør. Ny opprykksfest ble det, og deretter startet jobben med å forsterke laget med nye spillere. Hege Gunnerød gir seg med toppfotball etter denne sesongen. 

 

Feiring av opprykket 2004. Her er Hege Thon, Ingunn Sørum, Kristine Rønneberg og Charlotte Granlund 

I 2005 går Jan Ausland av som leder av kvinnefotball og ny leder blir Hans Christian Grue. Trenerne fortsetter og det gjør også støtteapparatet. I tillegg får klubben inn markedsansvarlig Sverre Munkvold i damestyret. En ekstra keeper ble hentet inn, og det ble igjen Marte Skjønnegård som har vært et år i Bamble i tillegg kom keeper Jeanette Stavholdt(Asker). Tre keepere var ikke for mye med vært 2. lag kjempende i toppen av 2. divisjon. Monica Løvseth kom tilbake fra Asker og ble en forstrekning i midtforsvaret og Kristine Rønneberg(Asker) kom fra studier i USA og ble en ekstra midtstopper. Bettina Jevne(Asker), Ane Bjerke(Asker) og Marit Bergan(Heggedal),  var nye unge lovende spillere i stallen. Treningsleir på La Manga var nok årets høydepunkt for de fleste av de unge spillerne, og det skulle vise seg at det ble veldig tøft for mange av de urutinerte spillere i stallen. Med et par seiere og noen uavgjort ble det igjen nedrykk sammen med Kattem.  

Etter denne sesongen gir klubbens store spiller og kaptein gjennom 14 sesonger Ingunn Bente Sørum seg. Det samme gjør Monica Løvseth, Siri Mikalsen, Charlotte Granlund og Hege Thon. Det blir tynt med rutine til sesongen 2006, men det nye styret med ny leder Hans Gunnar Frivoll i spissen er optimister. Ny hovedtrener blir Kjersti Thun med ass.trener Roy Tommy Tollefsen og keepertrener Roger Johansen. Ny lagleder og materialforvalter var Geir Kristensen. Nye spillere var Lizzy Musongo(Asker), Elisabeth Aarø(IL Sverre), Miriam Mumtaz(Røa), Helene Mathisen(Sylling), Lene Ask Johannessen(egen rekruttstall), Ingrid Høgset(Lier) og Kathrine Nydahl(Røa).  Sesongen ble selvfølgelig planlagt med spill i 1. divisjon, men tidlig på våren ble det kjent at Asker ikke ville få klubblisens og mistet derfor plassen i Toppserien. Liungen ble tilbudt plassen og takket ja av klubbens leder Lars Birkeland etter et enstemmig styrevedtak i klubben.  

 

Her er lagbilde fra sesongen 2006 (tatt på La Manga). Fra venstre nederst: Miriam Mumtaz, og på skuldre Elisabeth Årøe, Anneli Ingebo, Guro Sandnæs, Anja Ormåsen, Kristin Jonvik, Mala Nordahl, Ingrid Høgseth, Helene Mathisen, Marte Kvaale, Marit Bergan og på skuldre Åshild Thorrud. Bak fra venstre Liggende på taket: Rikke Flaaten, fysioterapaut David Aronsen, Merete Løvseth, Kathrine Nydahl, Ane Bjerke, Hanne Teigstad, Lizzy Muzungo, Marte Dragseth og Lene Ask Johannessen. 

Helt foran: Trener Roy Tommy Tollefsen, hovedtrener Kjersti Thun og keepertrener Roger Johansen

Dette endret ganske mye på planleggingen og ikke minst det økonomiske grunnlaget. Klubben hadde fått støttemidler fra NFF til en stilling som skulle daglig leder og drive med markedsføring og skaffe sponsorer, men på tross av dette ble det brukt alt for mye penger i forhold til inntekter. Ikke bare ble det tap på tap i serien men økonomien var ute av styring og det ble en kjempesmell når status skulle gjøres opp. Det ble atter en gang nedrykk til 1. divisjon og klubben måtte vurdere situasjon. Det endte med at laget trakk seg fra 1. div. og laget fikk plass i 3. divisjon avd. Buskerud i sesongen 2007.

Jan Ausland
Luke 2 - Årets Dommerkometer 2018 – NFF Buskerud

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2018

Stoppen SK har gleden av å få to personer som årets dommerkomet i NFF Buskerud for Sesongen 2018. 

Her er litt av det NFF Buskerud la ut om våre dommerkometer for 2018.  

Begge kandidatene var 17 år det året de tok rekruttdommerkurs. Den ene mer aktiv enn den andre i sine første år som dommer i NFF Buskerud.  

Det som går igjen for begge dommerkometene er at de ble bemerket som stort dommerpotensiale både som assistent og hoveddommer. 

Dommerkomet 1: 

Kandidaten gjennomførte rekruttdommerkurs vinteren 2017, og ble autorisert som kretsdommer etter endt sesong. Kandidaten dømte stort sett 13-14 og 15 års klassen i sin første sesong. Det ble også ett par opptredener som assistentdommer på tampen av 2017. Kandidaten tok store steg gjennom vinterhalvåret 2018 og fikk sitt store gjennombrudd vårsesongen 2018 med oppdrag som hoveddommer G19 NM kvalik, G16/G19 interkrets og G16/G19 nasjonal serie i tillegg avsluttet han vårsesongen med å debutere som hoveddommer i 5 divisjon for menn. Ved siden av hoveddommeroppdragene var kandidaten også rangert og satt opp som AD i både 4. og 5. divisjon  vårparten. Kandidaten har hatt en fantastisk fin progresjon og utvikling, på veldig kort tid. Kandidaten er kjent for å være positiv og lærevillig person som hele tiden søker nye utfordringer.  

Dommerkomet 2:  

Kandidat 2 gjennomførte rekruttdommerkurs vinteren 2017, og ble autorisert som kretsdommer etter endt sesong. Kandidaten var noe mer beskjeden med antall kamper sin første sesong som rekruttdommer, men selv ved få kamper så man ett stort potensial, både som hoveddommer og assistentdommer. Det ble kamper som hoveddommer i G15 og G16 interkrets sesong 2017. 

Kandidaten fikk sitt store gjennombrudd sesong 2018 hvor kandidaten har debutert som hoveddommer i seniorklassen og i G19 nasjonal serie – Hvor begge klasser har vært med trio. Kun positive tilbakemeldinger fra veiledere som har fulgt disse kampene. Kandidaten er positiv, ydmyk og lærevillig person som hele tiden søker og griper nye utfordringer. 

Dommeransvarlig i Stoppen og Stoppen Sportsklubb har gleden av å gratulere følgende dommere under NFF Buskerud sin avslutning den 24.11.18 med Prisen Årets Dommerkomet 2018. 

Per Oscar Heiberg og Vilde Sølverud Larsen. 
Årets Dommerkomet 2018 – NFF Buskerud

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2018

Stoppen SK har gleden av å få to personer som årets dommerkomet i NFF Buskerud for sesongen 2018. 

Her er litt av det NFF Buskerud la ut om våre dommerkometer for 2018.  

Begge kandidatene var 17 år det året de tok rekruttdommerkurs. Den ene mer aktiv enn den andre i sine første år som dommer i NFF Buskerud.  

Det som går igjen for begge dommerkometene er at de ble bemerket som stort dommerpotensiale både som assistent og hoveddommer. 

Dommerkomet 1: 

Kandidaten gjennomførte rekruttdommerkurs vinteren 2017, og ble autorisert som kretsdommer etter endt sesong. Kandidaten dømte stort sett 13-14 og 15 års klassen i sin første sesong. Det ble også ett par opptredener som assistentdommer på tampen av 2017. Kandidaten tok store steg gjennom vinterhalvåret 2018 og fikk sitt store gjennombrudd vårsesongen 2018 med oppdrag som hoveddommer G19 NM kvalik, G16/G19 interkrets og G16/G19 nasjonal serie i tillegg avsluttet han vårsesongen med å debutere som hoveddommer i 5 divisjon for menn. Ved siden av hoveddommeroppdragene var kandidaten også rangert og satt opp som AD i både 4. og 5. divisjon  vårparten. Kandidaten har hatt en fantastisk fin progresjon og utvikling, på veldig kort tid. Kandidaten er kjent for å være positiv og lærevillig person som hele tiden søker nye utfordringer.  

Dommerkomet 2:  

Kandidat 2 gjennomførte rekruttdommerkurs vinteren 2017, og ble autorisert som kretsdommer etter endt sesong. Kandidaten var noe mer beskjeden med antall kamper sin første sesong som rekruttdommer, men selv ved få kamper så man ett stort potensial, både som hoveddommer og assistentdommer. Det ble kamper som hoveddommer i G15 og G16 interkrets sesong 2017. 

Kandidaten fikk sitt store gjennombrudd sesong 2018 hvor kandidaten har debutert som hoveddommer i seniorklassen og i G19 nasjonal serie – Hvor begge klasser har vært med trio. Kun positive tilbakemeldinger fra veiledere som har fulgt disse kampene. Kandidaten er positiv, ydmyk og lærevillig person som hele tiden søker og griper nye utfordringer. 

Dommeransvarlig i Stoppen og Stoppen Sportsklubb har gleden av å gratulere følgende dommere under NFF Buskerud sin avslutning den 24.11.18 med Prisen Årets Dommerkomet 2018. 

Per Oscar Heiberg og Vilde Sølverud Larsen. 
Luke 1 – Julekalenderen er tilbake

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2018

2017 utgikk Stoppens juletradisjon med årets julekalender. Et populært innslag skal man ta besøkstallene på klubbens nettsider i betraktning. 2018 gjenopplives de gode gamle tradisjonene og er sterkere tilbake enn noen gang. 

De kommende dager, 24 i tallet inkludert dagen i dag vil det daglig presenteres godt lesestoff som forhåpentligvis alle følgere vil nyte godt av. 

Kanskje får vi vite noe om A-lag herrer, A-lag damer, ansatte i administrasjonen , om organisasjonen i denne juletradisjonen. Hvem vet hva som gjemmer seg bak neste luke. Det er det bare å vente i spenning, få et daglig innblikk i forhold til det som rører seg i Stoppen SK og på Lier Stadion. 

Denne helgen er noen av de ansatte inne på Cupfinaleseminaret for å utveksle erfaringer samt hente nye impulser. Norsk fotball er i særklasse når det gjelder kompetanseutveksling og la oss håpe at dette gjør oss enda sterkere som klubb, slik at alle frivillige, aktive, passive medlemmer og følgere skal få levert det ferskeste på markedet.  

Viste du at Stoppen Sportsklubb har ca. 850 medlemmer 
Stoppenbladet 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Nov 2018

Bildet er en liten smakebit av det som kommer i Stoppenbladet 2018, her ser dere Stoppen SK spillere fra Gullaug 2012 årgangen med fantastisk allidrettstilbud for de yngste. Denne gangen var det håndball som ble prøvd ut i en av mange idretter Stoppen SK barna får prøve seg på i et fantastisk fellesskap.

Sesongen er ferdig for alle lag og noen har allerede begynt å se på kommende sesong. Fotballfritidsordningen er det fortsatt fult trykk på, med daglig god aktivitet for våre yngre generasjoner. Innimellom slagene jobbes det med årets Stoppen blad som kommer til å trykkes i 2000 eksemplarer og leveres husstandene, samarbeidspartnerne og diverse venterom som god leselektyre for de besøkende og boende i nær distriktet.

Ca. 8 millioner kroner omsettes det for i 2018 inkludert lagsøkonomien og de egenandeler samt dugnad og sponsorinntekter vi finner der. I tillegg har vi arbeid for millioner av kroner i det fantastiske dugnadsarbeidet som gjøres i forbindelse med frivillige verv, cuper, kiosksalg og tilsyns vakter. Da er det lett å forstå alle de tre selvforklarende produktene i kioskutvalget.

1.EVENTYRSJOKOLADE

Turneringene, kampene, treningene og turene Stoppen SK får oss med på. Enten det er ake dag på Eiksetra, overnatting på Liungbanen. Dobbelkamp i Hallingdal, ferie til Danmark og kanskje til og med fly til Spania. Vennskap bygges, pleies og utfordres. Det skapes minner for livet, og nye Stoppen SK generasjoner er klare for å gi kommende generasjoner nye Eventyr i takt med tiden.

2. KJÆRLIGHET PÅ PINNE

Den følelsen når man skal hente barnet fra eksempelvis FFO og barnet ikke vil hjem fordi de absolutt vil spille fotball sammen med de andre, det magiske øyeblikket når man redder det skuddet, eller scorer det målet. Det utrolige når man har klart å snu det. Når foreldrene henger over 3’er banen og klapper i henda og heier for barna sine som fører til økt innsats og glede, den oppmerksomheten de føler. Det er de som er i fokus, de som er på senen og entusiastiske familiemedlemmer støtter fult opp om deres aktivitet. Det er ekte kjærlighet.

3. GODTEGOMP

I Stoppen SK’s verdier. Glede, mestring og utvikling. Så godt det føles å mestre noe man har jobbet med en liten stund, trenere, medspillere og mange rundt ser deg, bryr seg. Nå hadde du bra returløp Pål, dette vi snakket om sist, nå gjorde du det skikkelig, så godt den kommentaren føles. Fy fillern i dag hadde du bra innsats Tine, det var veldig moro å se. Så godt det føles, den gleden det gir får deg til å vokse som individ, du føler utvikling og med ny utvikling følger ny mestring.  

Det har i år blitt solgt 2500 registrerte vaffelplater som har blitt laget i de diverse hjem etter vaffeloppskriften til Stoppen SK og blitt vaffelpresset på Liungbanen og Lier Stadion i løpet av året sammen med 2600 kaffekopper, og ca.1200 smoothie og fruktbegre har blitt servert. Vi håper med en flytting av kiosken til triveligere omgivelser vil bidra enda mer i det totale bildet.

Vi må samtidig takke alle våre samarbeidspartnere for viktige og gode bidrag til å kunne sikre drift, utvikling og et godt tilbud til alle våre medlemmer. For klubben og lokalsamfunnet betyr det utrolig mye.  

I bladet presenteres mange av samarbeidspartnerne, alle lagene, de forskjellige prosjektene og samarbeidsmodellene. Det er bare å glede seg.

Stoppen SK med 6 jente spillere i kretslag troppene til NFF-Buskerud

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Nov 2018

Landslagsskolen

I helgen arrangerte NFF Buskerud satellitt turnering for 2004-2005 og 2006 modellene. I tillegg var NFF Buskerud representert med fire kretslag i en turnering for gutter og jenter født 2003 og 2004 i Telemarkshallen.

Stoppen SK var representert med hele seks spillere for begge jentekretslagene.

2003 Maja Aavatsmark, Lisa Bruun Paulsen og Khatima Haidari

2004 Mina Eriksrud, Rosemary Sandmoe og Sara Mørk Mathieson

Utrolig moro med så mye Stoppen SK innslag i dette turneringsspillet, det gjøres en fantastisk jobb med spillerne våre i klubben hvor trenerne legger tilrette for god aktivitet.

J-2003

Agder-Buskerud              1-1

Vestfold-Buskerud           2-1

J-2004

Agder-Buskerud              2-1

Telemark-Buskerud         2-1

G-2003

Agder-Buskerud              1-2

Telemark-Buskerud         2-1

G-2004

Agder-Buskerud               0-0

Telemark-Buskerud          1-1

I tillegg til dette var Stoppen SK satellitten på turneringsspill hvor 2006 årgangen banka inn hele 33 mål på to kamper og spilte forrykende festfotball på Tyristrand Stadion.

G-2006

Stoppen SK – Hallingdal                 20-0

Stoppen SK – Skrim/Kongsberg     13-2

G-2005

Stoppen SK – Hallingdal                  1-3

Stoppen SK – Skrim/Kongsberg       3-0

G-2004

Stoppen SK – Ringerike                   2-4

Stoppen SK – Røyken/Hurum 2       0-2

Fantastisk aktivitet hvor kampplattformen er lagt til helg og spillerne får gode trenings uker.
Stolte øyeblikk, 2003 guttenes oppsummering av 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Nov 2018

På tirsdag møtte 48 spillere og 6 trenere/lagledere opp på Lucky Bowl for avslutning av fotballsesongen 2018. Må gratulere Simen Andresen som den beste bowleren i gruppa. Av trenerne var Torgeir den som gjorde det aller best. Sesongen er over og da er det på tide med en liten oppsummering.

Fra vi startet opp sesongen 2018 med trening 3/1, har det blitt gjennomført 79 treninger og 77 kamper fordelt på 3 lag. G03 er en treningsivrig gruppe og vi har hatt bra oppmøte på alle treningene. Det er derimot 3 spillere som har vært på trening litt oftere enn resten og stikker av med prisen som årets ivrigste, gratulerer til Alexander, Louie og Felix . Som et resultat av treningsiveren til hele gruppa har gruppa hatt en fin utvikling og levert bra resultater.

Lag 1 vant vårsesongen 1. div G16. Dermed rykket de opp til kretsens pokal til høstsesongen. Der ble det en flott 4. plass, vi var det eneste laget som tok poeng fra vinneren Hønefoss.

Lag 2 kom på en fin fin 2. plass på vårsesongen og rykket dermed opp til 1. divisjon. Der ble det en 6. plass. Mange jevne kamper, men litt for mange som ikke bikket vår vei. Med litt mer tur så hadde vi vært helt der oppe.

Lag 3 kjempet i toppen på vårsesongen og kapret til slutt en 4. plass. Den skulle forbedres til høsten og med kjempe spill i de siste kampen ble det til slutt en flott andreplass. Stoppen gutta var forøvrig laget med best målforskjell av alle i denne pulja med 23 pluss mål, det vitner om en scoringsivrig gjeng på lag 3.

Likhets trekk ved alle lagene er at de prøver å spille ball og spille ut motstanderne⚽️👍.

Noen høydepunkter fra årets sesong. Det har vært mange så vanskelig å plukke noen få. Kampen mot Mandalskameratene i 1⁄8 dels finalen i Adidas cup, en jevn spilt kamp som det måtte straffe konk til for å kåre en vinner, den tok vi.

Kampen mot Elverum i HamKam elite cup, kanskje den beste kampen vi har spilt i år og hvor vi får til omtrent alt vi legger opp til.

Ellers har vi hatt en kjempeomgang mot Odd Elite G15 og Skeid. Dette er lag på absolutt øverste nivå og som vi er fullt på høyde med.

Vildbjerg cup i Danmark i sommer ble også en fin tur. Sist vi var der vant vi Dominus cup og det samme gjentok seg i år.

Som et av de ALLER ALLER største høydepunktene i år vil jeg trekke fram finalen i Liungen cup som ble spilt mellom 2 Stoppen lag. I alle tre årene vi har deltatt i Liungen cup har vi spilt finale😊.

I løpet av sesongen har noen spillere valgt å slutte av ulike årsaker. Olav M, Magnus S, Christian B, Abdi, Adnan, Karan, Philip M og Leonard. Takk for innsatsen dere la ned for Stoppen G03 og ønsker dere lykke til med nye klubber og/eller andre idretter.

Mens noen sluttet har nye kommet til og glidd fint inn i miljøet og bidratt på en positiv måte, disse er: Marcus, Lavrans, John, Sambaa, Oliwer Bednarzog Erik L A.

Så G03 er fortsatt en stor flott gruppe med fantastiske fotball spillere.

TAKK FOR SESONGEN TIL ALLE SPILLERE, STØTTEAPPARATET OG IVRIGE SUPPORTERE SOM STILLER OPP PÅ HJEMME OG BORTE KAMPER!

Neste sesong er under planlegging, noen endringer vil det muligens bli. Mer info følger om ikke så alt for lenge.

Tusen takk for gavekortet😊. Thomas Fredbo - trener 2003 gutter
Hauge Haakonsen har signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Nov 2018

(Foto: Svein Haakonsen)

Håvard Hauge Haakonsen signerte i går kveld papirene som gjør at han fortsetter som spillende trener for a-laget.

En bedre nyhet i mørke og triste november kan man knapt få. Håvard er en dyktig spiller og trener, men han er også en helt spesiel person. "Hel ved" er vel en dekkende beskrivelse på denne karen. Er det en dugnad eller jobb som må gjøres, stiller han alltid opp. Han har tatt a-laget til nye høyder på sosiale medier og er god på å få inkludert de unge spillerne i troppen.

Lier Il er heldige som har en så dyktig sportslig leder og Stoppen SK er heldige som har han som spillende trener på a-laget.

Vi gleder oss til 2019 med Håvard på laget!
Stoppen har ansatt ny trener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Nov 2018

Stoppen Sk har ansatt Armin Ghasemi i 2019. 

Armin går inn i en 50%-stilling, hvor han vil jobbe på FFO, sone, assistent på a-lag damer og G16/J16. I tillegg til å jobbe hos oss vil han fortsette med jobben han har i Strømsgodset.

I år har Armin vært Strømsgodset representant på satellittreningene våre. Nå bytter han rolle og går inn som trenerveileder der.

Stillingen til Armin er nyopprettet. Derfor vil deler av rollen gå seg til etterhvert.

Armin er en spennende og ambisiøs trener som er kjent for å være et arbeidsjern. Vi gleder oss veldig til at han begynner hos oss 1.1.2019.


Velkommen, Armin!

Martin Ovenstad Rønning tilbake på Lier Stadion

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Nov 2018


Martin Ovenstad Rønning er tilbake på Lier Stadion etter å ha satt sine føtter på stadioner rundt i Norge og Europa. Torsdag kan du se han og hans lagkamerater trene på Lier Stadion med resten av Strømsgodset TF.

Strømsgodset TF ønsker å trene på gress og den fantastiske jobben Lier Kommune har gjort med baneanlegget så er dette anlegget noe av det flotteste vi finner i distriktet pr tidspunkt.

Stoppen SK ønsker Strømsgodset TF hjertelig velkommen 😊

Les mer om saken her:  Strømsgodset TF gjester Lier Stadion

G2005 ble kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Nov 2018

(Foto: Lierposten)

G2005 ble kretsmestere i 13-årsklassen. Dette ble klart etter at laget slo Åssiden 4-1 i den siste matchen. Dermed havnet de tre poeng over Konnerud på andreplass.

2005-laget har over 60 spillere i troppen. Hovedtrener Kristoffer Knigge har sammen med trenerapparatet sørget for at spillerne har fått et godt trening- og kamptilbud gjennom hele året, noe som igjen har ført til god utviklingen for spillerne. Hele fire lag har g2005 hatt i ulike nivåer i serien i år. Det gir gode muligheter for spillere i gruppa å finne sitt mestringsnivå og få utviklet seg derifra. 


Lierposten har skrevet en god artikkel om kampen mot Åssiden. Den leser du her.


Vi gratulerer gutta med et velfortjent kretsmesterskap!


En hyllest til Stoppen SK’s trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Nov 2018

Første møte med klubben kan være et tiltak som gjør at deres barn får prøve seg litt sammen med andre, enten det er allidrett eller fotball. Det merkes, du ser det. Dette er noe barnet virkelig liker og man tenker at dette skal man virkelig være en del av.

Første foreldremøte med klubben kommer det frem at det trengs engasjerte, dedikerte medhjelpere for å få barnas drømmer realisert, gi de glede mestring og utfordring i trygge sosiale omgivelser. For noen var det allerede klart, de viste at de skulle bidra på en eller annen måte før de gikk til møte, for andre kommer lysten der og da, og vips så er det på plass et fantastisk team rundt gjengen.

Facebook, spond, mail, telefon og andre sosiale medier brukes for å få informasjonen til å gli. Stoppen SK er med på å legge til rette for at det skal være så «enkelt» som mulig å utføre vervene på en god nok måte. Klubbhåndbok og sportsplan er styrende dokumenter for hvordan rollene skal utføres og er med på å gi den nødvendige informasjonen både de med verv og foreldre burde trenge.

Trenerne planlegger, gjennomfører og dokumenterer treningen i treningsøkta. Det er treninger, treningskamper, cuper, seriekamper og noen legger også til rette for sosiale tiltak som overnatting på klubbhuset, tar med laget til høyt og lavt, champions league kveld, maskoter på eliteseriekamper og mye mye mer.

Det å engasjere seg i og rundt barna er en fantastisk måte å følge ungene under oppvekst i et sosialt og sunt miljø. For hva vet man om egentlig om barnet som kanskje har vært ni timer i barnehagen, ni timer på skolen med FFO eller SFO. Det å være trener er du virkelig med på å påvirke og legge til rette for gode oppvekstsvilkår for vennegjengen rundt de. Noe våre Stoppen SK trenere gjør på et mesterlig vis.

Stoppen SK trenere er der, de bistår med et fantastisk arbeid med og rundt barna, ungdommen og de voksne. De er samlende engasjerte og er med å tilrettelegge for ukentlig aktivitet for alle Stoppen SK aktive medlemmer. De legges ned ufattelig mengde arbeid, timer, dager uker for de aktives beste. Enten det er sol, regn, storm, grått, vått, kaldt, varmt eller om det snør, sludder stiller de opp for de som kommer på dagens trening.

I ungdom og voksenfotballen har fire grupper vært meget flinke til å dokumentere alt av aktivitet, som gir et snitt på 86 økter pr år i ungdomsfotballen. En trening tar minst 3 timer, 1,5 time til planlegging og komme seg til og fra i tillegg til 1,5 til selve treningen. Er det i snitt tre trenere pr trening gir dette imponerende 3600 timer bare for klubbens syv ungdomsgrupper, og dette er uten kampaktiviteten. Med kampaktiviteten kommer vi opp mot 7000 timer for ungdomslagene om man tar snitt på 5 timer pr kamp. Ferie kombineres med fotballfest og opplevelser som de aller fleste alltid kommer til å huske som veldig positive barn og ungdomsminner.

Det er så kult å være med, se de aktive medlemmene storkose seg med Stoppen SK’s aktiviteter, trening og kamp. Se på den gleden mestringen og utviklingen de har fra dag til dag, uke til uke, måned til måned og år til år. Vi er med på å skape unike opplevelser.

En virkelig hyllest til alle Stoppen SK trenere som virkelig stiller opp for alle barna, ungdommen og de voksne som spiller. Takk for de timene dere legger ned, det er uerstattelig.

Tusen tusen takk 😊


Husk

Det er alle oss medlemmer som er klubben, det er deg, meg, hun og han som betaler medlemskontingent. Det er VI som er Stoppen SK og det er VI glade for 😊 
KONKURRANSE: Forsidebilde til Stoppenbladet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Nov 2018

Stoppenbladet er straks ferdig, men vi mangler ett godt forsidebilde til bladet.

Vi kjører derfor en konkurranse hvor vinnerpremien er en Stoppen-lue.

Har du et bilde fra årets sesong som du synes passer på forsiden av Stoppenbladet 2018?


Send inn forslag til sport@stoppensk.no

Konkurransen varer frem til 19.11.
Stoppen SK søker hovedtrener til a-lag damer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Nov 2018

Stoppen SK søker trener for klubbens damelag.

2018 startet klubben sin reise mot de sportslige målsettingen for A-laget på kvinnesiden. Allerede første sesong kjempet den unge spillergruppa seg til en imponerende 3.plass i årets 4.divisjon bare noen få poeng unna opprykkslaget Solberg. 

En imponerende dyktig ung spillerstall bestående primært av 2002 modeller med enkelte 03 og 04 modeller som figurerer høyt oppe på NFF-Buskerud sine kretslag er meget klare for å få en dyktig engasjert trenere med ambisjoner om å bygge lag i tråd med klubbens retningslinjer. 

Med seg i teamet finner du dyktige engasjerte medhjelpere med stor kompetanse ikke bare i forhold til spillet og treningene, men og de administrative oppgavene som i dag må løses for å få gjennomført kamper. I tillegg vil du med din side ha en UEFA-B lisensiert trener som assistent minst en gang pr uke.

Laget er i rivende utvikling, og bare venter på neste trenerpersonlighet som kan ta dette enda et skritt videre.


Dette er noe av hva klubben etterlyser:

                    Høyt engasjement for trenerrollen

                    Dyktig på jente og ungdoms fotball 

                    Gode samarbeidsevner   

                    Gode kommunikative egenskaper  

                    Gode holdninger


Ønsket kvalifikasjoner:

Fotballfaglig bakgrunn (spillererfaring er også relevant) eller gjennomført minimum: Grassrottreneren/C-lisens.  

Manglende kurs vil bli dekket av klubben og må gjennomføres så fort som mulig etter ansettelsen.


Hva klubben tilbyr:

                    Jevnlig oppfølgning av utviklingssjef.

                    Et godt trenermiljø i en voksende klubb

                    Eventuelle kurs i regi NFF ift ambisjoner og kontrakts lengde

                    Deltagelse på klubbens trenerforum

                    Treningstøy

                    Lønn etter avtale


Søknad og CV sendes til sport@stoppensk.no
TA VARE

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Nov 2018

Sola skinner, men høsten kommer. Der ute er det slutt på sommeren, det går mot mørkere tider selv om det meste i Stoppen SK går på skinner om dagen. Mange spennende nyheter som nå blir presentert på løpende bånd.

Tidsminister Torbjørn Røe Isaksen gir oss en time mer morgenlys, men det spørs hva slags påvirkningskraft han har om EU bestemmer at klokken skal være stabil gjennom hele året, uten vinter eller sommertid.

Du er en av de som starter den iskalde bilen, begynner å skrape is og setter deg inn med dårlig tid. Kanskje levere noen unger før du har et viktig møte på jobb, mørket er ikke til å vike fra og sammen med en rute som burde fått litt mer motorvarme før du satte doningen i 1.gir på vei mot dagens gjøremål.

Rett oppi gata er det en gjeng som gjør seg klare, drar hetta over hodet med headsett på øra og i en klesstil som hadde passet for de militære styrker med tanke på kamuflasjen den gir. Opplært til at for fotgjengerfelt der skal alle bilene stoppe!

Bilen med elektrisk motor sniker seg med dårlig sikt nedover bakken i den gråe disen, gjengen som er på vei til skolen tusler nedover fortauet, uten tegn eller noen signal på at de skal over veien svinger de brått ut i fotgjengerfeltet, med hjertet i halsen ser bilsjåføren dette i siste sekund og hiver seg på bremsepedalen. Det gikk bra denne gangen, godt det ikke var is eller snø i veibanen. Tenk om det ikke hadde gjort det.

Vi har alle et ansvar, store som små. Sørg for gode kjøreforhold, parker bilen når dette anbefales. Sett på barn, ungdom og voksne godt synlige gjenstander som refleks, refleksvester eller annet. Lær opp barn, ungdom og voksne til å se seg om i alle retninger og få tydelige signaler fra bilfører før man krysser gatene.

TA VARE – er en tilskuddsordning rettet mot ungdom i idrettslag og deres sikkerhet på veg til trening og konkurranser. Les om TA VARE

VI HAR INGEN OG MISTE
Stoppendagen: Oppsett for straffekonkurransen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Okt 2018

(Foto: Christian Hellumsand)

På Stoppendagen lørdag 27.oktober er det klart for Lier-mesteskap i straffekonk.

Vi har to klasser G13/14 og Senior herrer fra 15 år og eldre.

Puljeoppsett: 

 

13 år

Senior herrer
Pulje APulje B
Pulje A:Pulje B:
Stoppen G05 GrønnStoppen G05 Blå
Stoppen OldboysMahmood og co
Stoppen G05 OransjeStoppen G05 Rød
Stokkes rabagasterFirerbanden
Stoppen J05 RødStoppen J05 Svart
Team NAFSGæmliss

 Kampoppsettet. Tidene er ca. tider, så lagene må være klare 5-10 min før oppsatt tid:

11'er:

Kamp nr.TidspunktGruppeHjemmelagBortelag
1kl 14.05Senior Pulje AStoppen OldboysStokkes rabagaster
2kl 14.15Senior Pulje BMahmood og coFirerbanden
3kl 14.25Senior Pulje AStokkes rabagasterTeam NAFS
4kl 14.35Senior Pulje BFirerbandenGæmliss
5kl 14.45Senior Pulje ATeam NAFSStoppen Oldboys
6kl 14.55Senior Pulje BGæmlissMahmood og co
7kl 15.05Senior SemifinaleA1B2
8kl 15.15Senior SemifinaleB1A2
9kl 15.25Senior finaleVinner kamp 7Vinnerkamp 9

 7'er:

Kamp nrTidspunktGruppeHjemmelagBortelag
10kl 14.0513 år Pulje AStoppen G05 GrønnStoppen G05 Oransje
11kl 14.1513 år Pulje BStoppen G05 BlåStoppen G05 Rød
12kl 14.2513 år Pulje AStoppen G05 OransjeStoppen J05 Rød
13kl 14.3513 år Pulje BStoppen G05 RødStoppen J05 Svart
14kl 14.4513 år Pulje AStoppen J05 RødStoppen G05 Grønn
15kl 14.5513 år Pulje BStoppen J05 SvartStoppen G05 Blå
16kl 15.0513 år semifinaleA1B2
17kl 15.1513 år semifinaleB1A2
18kl 15.2513 år finaleVinner kamp 16Vinnerkamp 17

Regler:

1. Seniorene skyter på 11'er mål. G13/14 skyter på 7'er mål

2. Laget som står som hjemmelag starter straffekonken. I finalene er det stein, saks, papir om hvem som starter.

3. Lagene består av fire spillere, inkludert keeper. Alle fire spillerne skal ta straffe. Står det likt etter fire straffer fortsetter straffesparkkonkurransen etter «sudden death»-prinsippet. Begge lag skyter én straffe hver, og når det ene laget scorer, mens det andre laget misser er kampen avgjort 

4. Alle skal skyte en gang hver i kampen, uansett om vi har fått ett vinnerlag. Dette fordi målforskjell kan være avgjørende for å komme videre til sluttspill/finale.

5. Hvis lagene er likt på poeng og målforskjell etter gruppespillet, må lagene i en ekstra straffekonk for å kjempe om retten til å gå videre. Grunnet tidspress kan denne konken bli satt opp på den banen som er ledig uavhengig av størrelse på målet. Dvs at seniorene kan bruke 7'er målet for at vi skal rekke å gjennomføre kampen.


Vinnerne av finalen vil få gavekort på kinoen i premie.
Stoppendagen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Okt 2018

Lenge har vi drømt om dette. Et ønske om å samle ALLE; store, små, gutter, jenter, menn, damer, alle oss i nabolaget. Vi samles til en fantastisk opplevelse på Lier Stadion. For en fest det kan bli.

Lørdag 27.10.2018 blir Stoppendagen’s fødselsattest, og i fremtiden ønsker vi å legge den til seriestart for seniorlagene. En real kickoff for oss alle Stoppen entusiaster før fotballsesongen klinker i gang.

A-lag herrer spiller siste hjemmekamp mot Vikersund. Stiller begge lag maksimalt kan vi blant annet få se tidligere Bristol City spiller og nå eliteserietrener 2019 (?) Vegard Hansen i aksjon mot tidligere elever og toppspillere Lars Granaas, Thomas Sørum og Magnus Sylling Olsen. Kanskje er det kjempen Peter Kovacks som avgjør, eller en av våre mange upcomming spillere. Kampstart klokken 16:00, be there.

Yr viser seg fra sin beste oktoberside og lover en heldekkende vakker gul sirkel som danser sakte rundt i den krystalblåe himmelen nesten bare Norge av alle verdens land kan tilby.

Det er mulig å kjøpe lodd fra årets kuleste lotteri med premier i særklasse.


Det smeller i gang på Lier Stadion klokken 09:30 og festen varer helt til klokken 18:00.

Vi starter med de minste og de vil veiledes i fire forskjellige aktiviteter som:

1. Haien kommer

2. Robin Hood

3. Stormen

4. Smålagsspill

Erfaringer fra flere års drift på FFO så er dette fantastiske morsomme aktiviteter for de yngste, her må vi benytte anledningen til en knallstart på dagen.

Drammen Strong og Spa/Bra er invitert til vennskaps turnering, sammen med Stoppen SK vil det arrangeres 18 kamper for 2010-2009-2008 og 2007 modellene fra nevnte klubber. Vi spiller syver og nier fotball. Turneringen starter klokken 11:00 og dere finner link til kampoppsettet i programmet lengre ned. Kom å se fremtidens Stoppen SK spillere i aksjon, dette blir gøy.

Senkveld for 2006 modeller arrangeres med oppstart 14:05. En aktivitetsdag som har vist seg å være meget populær blant våre ungdommer.

Likt som senkveld arrangerer vi Liermesterskapet i straffespark. En fantastisk aktivitet for absolutt alle, her kommer det tidligere spillere, oldboys spillere og kompiser. Stoppen SK’s sportslig leder Kristian Bye Andersen har børsta støv av tidligere seniorspillere og nå aktive foreldretrenere som legger ned masse arbeid for Stoppen SK i Roar Hennum og Stian Aarsand Pettersen, sammen med Fredrik Stokke utgjør disse en farlig kvartet som kanskje blir vanskelig å overliste.  

Programmet

09:30    Kiosken åpner - speakeranlegget varmes opp

09:45    Aktivitetsdag for 2013, 2012 og 2011 modeller

11:00     Vennskapsturnering: Kampoppsett 

14:05     Liermesterskap i Straffekonkurranse

14:05     Senkveld 2006 modeller

15:45    Innmarsj Stoppen SK og Vikersund 

16:00     Kampstart 5.div 
Stoppendagen: Årets kuleste lotteri?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Okt 2018

Robin viser frem to av premiene i a-lagets opprykkslotteri (Foto: Elias E. Melgård, Stoppen Media)

Lørdag kan dere kjøpe lodd fra a-lagsspillerne og være med i trekningen av noen helt supre premier. Sjekk ut dette:

 • To billetter til cupsemifinalen mellom Strømsgodset og Lillestrøm 31.oktober. (Dette gis som en premie)
 • To Stoppen t-skjorter i barnestørrelse som er signert av a-lagsspillerne
 • Signert Strømsgodsetdrakt
 • Signert Mjøndalendrakt
 • Signert Notoddendrakt
 • Fire Stoppen-luer
 • To Stoppen-paraplyer
 • To billetter til Mjøndalen-Viking søndag 4.november. (Dette gis som en premie)
 • Fruktkurv fra Kiwi Gullaug
 • Gavekort på 300 kr fra Kiwi Gullaug
 • To par fotballsko str 41 fra tidligere toppspiller Magnus Sylling Olsen 


Hvert lodd koster 10 kr og trekningen er i pausen mellom a-lagskampen mellom Stoppen og Vikersund på Stoppendagen  lørdag. Vinnerne vil bli kontaktet i etterkant av trekningen via sms om hva de har vunnet og vil ha muligheten til å hente premien til uka, så sant man ikke er på stadion.

Kan du ikke være på Stoppendagen, men ønsker å støtte a-laget og delta på lotteriet kan du kjøpe lodd via vipps.  Vipps til Stoppen 10252. Merk betalingen med antall lodd, navn og telefonnr.

Etter at du har vippset vil du få tilsendt numrene på loddene du har kjøpt. 

Stoppendagen: Kampoppsett vennskapsturnering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Okt 2018


G2009 og G2010 spiller 5’er på halve KG7’erbanen som banestørrelse  (til gul linje)

G/J 2008 spiller 7’er over hele KG7.

G2007 spiller 9’er på tvers av 11’erbanen, pluss en kamp på hele KG7.

Kampen mellom G2010 SpaBra FC-Strong spilles som 5'er kamp på bane 4. Feil i tabell.

Kampen mellom G2008 Stoppen Legends og Stoppen Fisk spilles på bane 4. Feil i tabell.

Alle kampene varer i 25 min.
Gigantoppgjør i 5.divisjon mandag KL19:00

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Okt 2018

«Kroksleiven du er på luften Kroksleiven»

Drammens Tidende sender gigantoppgjøret live fra et av Norges aller råeste anlegg. Fantastisk at DT tar distriktet på alvor og de hadde menge flotte sendinger fra årets Liungencup også. Kampstart 19:00 mandag 15.10.2018

Mandag gjester gamle lokale storheten Drafn Lier Stadion. Tidligere i år måtte de plukke hele 7 goaler ut av eget nett. Denne gangen antar vi at de kommer full av hevnlyst, godt forberedt og lysten på den siste opprykksplassen i årets 5.divisjon.

Stoppen SK har jo som mange vet sikret opprykket flere runder før slutt, men vi fikk oss en real oppvekker når vi i sist runde slipper inn hele fem mål. Vi ønsker ferden videre gjennom 4.divisjon 2019, og da er det viktig at vi utnytter hver treningsdag og kampdag på en optimal måte.

Trenerteamet har gjort de justeringene de mener er nødvendig for å stille best mulig rustet for å underholde og vinne mandagens storkamp.

Det er et rotterace om 2.plassen i divisjonen hvor IBK 46 poeng, ROS 47 poeng og Drafn 49 poeng hvor ROS har en kamp mer spilt enn de andre to. (Det er 3 og 2 kamper igjen for disse)

Klarer Stoppen SK å ta 6.poeng totalt mot Drafn? Kom å se gutta for å få fasiten mandag 😊
Stoppen SK søker trener i 50%-stilling

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Okt 2018

Foto: Terje Sletnes


Stoppen SK søker etter å ansette en trener i 50%-stilling.

Stillingen innebærer følgende oppgaver:

 • Trener FFO
 • Hovedansvarlig G15/16
 • Hovedansvarlig J15/J16
 • Assistenttrener a-lag damer
 • Trenerveileder og ansvarlig for satellitt-prosjektet Stoppen drifter i Lier

Kvalifikasjoner: 

 • Minimum NFF C-lisens (hele). Erfaring kan kompansere for manglende formell utdanning.
 • Erfaring fra spillerutviklingsarbeid 
 • Stor arbeidslyst og store ambisjoner for egen utvikling
 • Søker må beherske norsk muntlig


Lønn etter avtale. Tiltredelse i utgangspunktet fra 01.01.2019. 

Skriftlig søknad med CV sendes til sport@stoppensk.no. For nærmere opplysning om stillingene, ta kontakt med sportslig leder, Kristian Bye-Andersen kba@stoppensk.no
Påmelding til FFO 18.okt-18.des

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Okt 2018

Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. Dere kan velge mellom to tilbud. FFO og Utvidet FFO.

Alderstrinnene (både jenter og gutter) kan delta på følgende dager:

2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager og onsdager

Jente-FFO for 2010-2011 på mandager og fredager. 

Jente-FFO for 2008-2009 på tirsdager.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får frukt før og etter trening inne i klubblokalet.

For utvidet FFO koster det 165 kr ekstra pr dag i måneden man trenger utvidet. Ved utvidet FFO kan man komme fra kl. 13.00 og man får et godt brødmåltid før trening. Gerd Anne Opsahl varter opp med et godt og sunt måltid for barna.


Påmeldingslink:

Påmelding FFO

Info om trenere, priser og andre retningslinjer finner dere her.

Er det ikke ledige plasser de dagene dere ønsker så sett dere opp på venteliste. Da er mulighetene til å få plass etterhvert mye større.

For å stå på venteliste sender dere en mail til FFO@stoppensk.no hvor dere skriver navnet på spilleren, årskull og ønsket dag.

Nå avgjøres 5. divisjon

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Okt 2018

Et bilde som inneholder person, mann

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet
Av Håvard Hauge Haakonsen

Etter 22 ferdigspilte runder av årets 5. divisjon er det knyttet stor spenning til opprykkskampen. 

LIER: Etter mandagens 3-2 seier over Austad kunne de sortkledde Stoppen-herrene fra Lier endelig slippe jubelen løs i en fullsatt garderobe på Lier Stadion. Opprykket ble klart fredagen før etter ROS sin imponerende 3-0 seier over Birkebeineren. Erik Midgarden sine menn har fortsatt mye å spille for.
 
 - Vi er ett poeng pluss målforskjell på 24+, eventuelt 2 poeng fra kretsmesterskapet med 4 kamper igjen. Det lover bra for sesonginnspurten! Målet er som alltid å vinne den neste kampen, samtidig som vi ønsker å fortsette de gode prestasjonene på banen. Sesongen har gått over all forventning. Fra blanke ark og et nytt lag i 5.div, til nå å ha en luke på 11 poeng  ned til neste lag har vært en fantastisk prestasjon av alle som har vært med rundt laget i år.
 
 
Tror Drafn sikrer 2. plassen

Et bilde som inneholder person, stående, gruppe, innendørs

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Lukter opprykk: Drafn og deres kaptein Even Røgeberg har en luke ned til 3. plass og nærmer seg opprykk. (Foto: Drammens Tidene) 

Stoppen topper tabellen med 59 poeng. På andreplass står Drafn med sine 48 poeng, med Birkebeineren og ROS like bak på 43. Midgarden tror opprykksplass nummer to går hele veien opp til Drafnkollen, men tror på en outsider i de blå fra Spikkestad.
 
 - Opprykkskampen blir veldig spennende! Drafn, IBK og ROS er alle avhengig av våre resultater. Vi møter Drafn og IBK de to neste kampene og resultatet i disse kampene vil avgjøre hvem som går opp. Med sitt forsprang på 5 poeng tror jeg personlig at Drafn rykker opp, men at ROS kan være en outsider dersom vi slår både IBK og Drafn.
 
 
Midgarden får også støtte fra sin kaptein. Jeg tror at det blir Drafn som slår følge med oss opp til 4. divisjon, fastslår Stoppen-kaptein Steffen Hassel i en sms til Stoppen Media.
 
 
Et bilde som inneholder gress, utendørs, tre, person

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Satser på opprykk; Mr. Drafn, Jørgen Røgeberg, satser også på at det er hans gutter som tar seg videre til  Buskerudfotballens formel-1; 4.divisjon avdeling Buskerud. (Foto: Privat)
 
 - Sesonginnspurten blir ekstremt spennende. Jeg håper at Stoppen fortsetter sin gode form én runde til (IBK-Stoppen). Vi regner med at Stoppen er tente og motiverte på å ta kretsmesterskapet i kampen mot IBK, men vi i Drafn må uansett gjøre jobben selv. Det er opp til oss. Vi er usikre på hva som har skjedd med ROS, men en eller annen form for «extreme makeover» i sommer har de hatt. De kan umulig ha ligget på stranda med en pils og tatt livet med ro, for makan til en form de har!
 
 

Spennende avslutning: Drafns stjernespiller Sindre Horgan omringet av ROS-spillerne Ole Jørgen Sylling Berg og Fredrik Hedemark i kampen om opprykk. (Foto: Drafn A-lag på Facebook)
 
I likhet med Midgarden er Røgeberg veldig fornøyd med sesongen. Den sympatiske sjefen for de grønnkledde fra Drammen mener at laget hans har spilt mye bra fotball.
 
 - For vår del har dette vært en veldig god sesong. Vi har på tross av en del skader på nøkkelspillere levert ganske stabilt gjennom hele sesongen. Vi har hatt mange kamper der jeg syntes vi spiller en meget god og underholdende fotball, men så har vi også hatt noen matcher hvor «rullgardina» har gått litt ned. Det blir noen spennende kamper fremover hvor jeg naturligvis satser på at Drafn-gutta tar turen opp sammen med Stoppen.
 
 
- Vi har blitt bedre og bedre. 

Før sesongen kom Austad FK med en frekk og herlig post på sosiale medier om sesongens endelig utfall. Austad-gutta tippet seg selv på en hederlig 4. plass. Mange forventet en god sesong for Ousman Nyan sine gutter. Med flere rutinerte ringrever og Thomas Torgersen på laget har laget omsider funnet høstformen, og står som en av de aller sterkeste lagene etter sommerferien. Dessverre for Austad-gutta er sesongen delt i en vår- og høstsesong, og laget befinner seg på en beskjeden plass nøyaktig på midten, nemlig 7. plass.
 
 I likhet med Austad har ROS også vist en stigende form etter sommerdvalen. Opprykket er fortsatt innenfor rekkevidde etter en høstsesong der resultatene har vært meget imponerende. Med borteseier mot serieleder Stoppen og en imponerende 3-0 seier mot IBK har lukten av 4. divisjon virkelig inntatt Spikkestad. Hovedtrener og midtstopper-gigant, Dennis Johnsen, mener at ROS-gutta hans har tatt store steg.
 
 - At resultatene har vært såpass gode nå i høst har vært litt overraskende, men at vi har blitt bedre og bedre har vært forventet. Vi har brukt kamper som trening og nå ser vi at ting begynner «å sitte». Vårt utgangspunkt for de fire siste kampene er utelukkende poengene. Vi skal gjøre det vi kan for å vinne resterende kamper. Totalt sett har dette vært en meget fin sesong, selv om vi ikke er helt ferdige enda. I tillegg er det en stor bonus at vi ser ut til å vinne veddemålet vårt mot Austad om å havne øverst på tabellen (ref. Austad sin tabell-post på Facebook).
 
 

Et bilde som inneholder person, mann, skjorte, vegg

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Toppscorer: Ole Jørgen Sylling Berg har hatt en god sesong for ROS og står med hele 15 mål. Kraftspissen er forøvrig fetter til Stoppen-stjerne og tidligere eliteseriespiller, Magnus Sylling Olsen. (Foto: ROS a-lag på Facebook)
 
 Johnsen presiserer at et opprykk aldri var et mål for 2018-sesongen, men innrømmer at ROS hører hjemme høyere opp i seriesystemet.
 
 - Opprykk har aldri vært et uttalt mål for denne sesongen. På sikt tenker vi at ROS er en for stor klubb totalt sett, til å ligge i 5. divisjon. Om et opprykk skulle skje allerede i år, så skal vi klare å håndtere det. Det som er sikkert er at vi går til hver kamp med et mål om å vinne. Uansett hvor vi ender på tabellen så er det morsomt å vinne fotballkamper. Derfor har denne sesongen vært   helt prima for oss. Sesongavslutningen blir utrolig spennende, noe som er litt overraskende etter den vårsesongen vi hadde. Etter en varierende vårsesong har vi kun tapt fem poeng så langt i høstsesongen. Dette har gitt oss et spennende utgangspunkt for de fire siste kampene. Det er ikke opp til oss selv ene og alene, men dersom ikke Stoppen tar foten av gasspedalen ut sesongen, så ser det lyst ut. Dette er selvsagt forutsatt at vi gjør den jobben vi selv skal gjøre.
 
 
ROS ligger på en delt 3. plass med IBK på 43 poeng, 5 poeng bak Drafn sine 48. IBK står med 42+ i målforskjell, mot ROS sine 16.
 
  Jevnt: 
Det er tett i kampen om opprykket. (Skjermdump: Fotball.no)
 
 Skal gjøre alt de kan

I likhet med ROS har Birkebeineren fortsatt mulighet til å rykke opp til det øverste nivået i Buskerud. IBK-trener Pål Marcussen tror det blir vanskelig, men understreker at de vil gjøre alt de kan for å prøve.
 
 - Vi har igjen fire kamper hvor vi ønsker å vise oss frem fra vår beste side. Opprykket er fortsatt teoretisk mulig, så det setter jo en spiss på det hele. Så lenge ingenting er avgjort må vi gi det et forsøk. Vi hadde ingen ambisjoner i forkant av sesongen om opprykk når vi så inn mot 2018-sesongen i fjor høst. Når vi faktisk er i den posisjonen vi er i nå, skylder vi oss selv, og alle som følger IBK, å gi det vi har for å få det til.
 
 
Et bilde som inneholder gress, fotball, person, felt

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet
 Goalgetter: 
IBKs Baldur Gunnarsson er avdelings soleklare toppscorer med imponerende 32 mål på 22 kamper. (Foto: Privat)
 
 Marcussen er veldig fornøyd med hvordan sesongen har vært, og ønsker å avslutte med stil for alle de som bryr seg om klubben.
 
 - Opprykk blir veldig vanskelig. Drafn har gjort det bra i hele år, og har alt i egne hender med et solid grep. Det som skjer, det skjer, vi skal gi dem kamp om 2. plassen så lenge som mulig. Uansett har denne sesongen vært veldig bra og vi har tatt store steg. Vi blir stadig bedre og tryggere på måten vi ønsker å fremstå på. Det har vært moro å se at fokuset vi har hatt på utvikling og prestasjon har gitt både guttene på laget og de i og rundt klubben mye å glede seg over så langt i år. I de siste rundene vil vi også spille for alle med hjerte i IBK. 
 
 Mye kan avgjøres for IBK allerede førstkommende mandag. Da kommer nemlig de Stoppen på besøk. Thomas Sørum sin spissmakker Peter Kovacs er tilbake i troppen etter å ha stått over forrige match. Giganten fra Ungarn ønsker å avgjøre kretsmesterskapet med seier på Årbogen.
 
 - Det blir en spennende kamp mot et veldig bra lag. Vi reiser opp for å vinne, akkurat som i alle andre kamper. Mot IBK handler det også om å sikre kretsmesterskapet, noe som er en kjempebonus!
 
 
Ultra-stemning på Fjell

Flere av topplagene har gått seirende av banen borte mot Fjell SK denne høstsesongen, men flere har gjort dette mot «spillets gang». Etter å ha styrt mye av banespillet både mot Drafn og Stoppen maktet ikke 03-gutta å gå seirende av banen, noe som har gjort at Fjell har havnet utenfor opprykkskampen i år.
 
 Flere av Stoppen-spillerne uttalte i etterkant av Fjell-kampen at dette var den desiderte tøffeste kampen de har spilt i år. Med hurtige teknikere på topp, beinharde duellspillere bak og støtte fra Fjell Ultras har Fjell SK virkelig prestert på banen i høst, selv om resultatene ikke alltid har vært like rettferdige. Med stjerner som Mehmethan Gulacan (22 mål) og Hasan Ali Karagøz (17 mål) på topp har Fjell virkelig levert underholdene fotball.
 
 Et bilde som inneholder utendørs, himmel, person, gate

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet 

Fjell Ultras: Med Fjell Ultras, tidligere 03Hooligans, har de beinharde gutta fra Fjell virkelig sikret seg supportere av aller ypperste klasse. (Foto: Drammens Tidene)
 
 Jevnt på midten av tabellen

Under Fjell og Haugfoss finner vi Austad, Geilo, Glassverket og Åskollen. Åskollen med profiler som Morten Knudsen og Pål Christian Alsaker (tidl. Rosenborg), ble tippet på førsteplass før sesongen og ligger foreløpig på en noe skuffende 10. plass. Mest overraskende er det kanskje at «lillebror» Glassverket ligger på plassen over. 


Bak disse finner vi Vikersund, Haugsbygd og Vestfossen 2 med sine 22, 20 og 18 poeng. Helt nederst ligger Åmot som lenge så ut til å havne på noe beskjedne 1 poeng. Forrige runde vant de derimot 1-2 på sensasjonelt vis borte mot hardhausene fra Haugsbygd. Dette førte selvfølgelig til ville jubelscener i garderoben, noe som ble delt på deres Facebook-plattform «Åmot A-lag».
 
 Takk for en foreløpig fantastisk sesong og spesiell takk til alle som bidro til denne artikkelen med fyldige rapporter og hyggelige gratulasjoner. Vi gleder oss til de avsluttende rundene!
 
 På vegne av Stoppen Herrer og Stoppen Media,
 Håvard Hauge Haakonsen
Ett skritt nærmere opprykk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Sep 2018

Mandag ble Åskollen feid av banen da a-laget tok ett langt steg nærmere 4.divisjon. Laget mangler nå kun to poeng før opprykket er sikret og fire poeng før kretsmesterskapet er klart. Det forutsetter også at IBK og Drafn vinner sine resterende kamper. Taper IBK fredagens bortekamp mot ROS er opprykket klart allerede da.

I kampen mot Åskollen ble det til slutt 7-1 seier i noe som muligens var årsbeste. 

Trener Erik Midtgarden skriver følgende om kampen :

Enveiskjøring fra start til slutt.
Vi endrer formasjon fra den 4-3-3 til 4-4-2, samtidig som vi prøver å ta vare på det vi har gjort i hele år.
Det viste seg å fungere bra.

Jonas leker inn 1-0. Granaas vil ikke være noe dårligere og scorer likegodt to. Oskar presser, snapper ballen, setter opp Sørum som triller ballen til Peter, 1-4. 
Aron starter i bakrom, slår ballen hardt langt bakken til Sørum som setter enkelt 1-5. Aron og Oskar pynter på både sluttresultat og målforskjellen med 1-6 og 1-7.

Det beste med denne kampen var at vi holdt energien, entusiasmen og spillet oppe hele kampen. Fra Jonas sin scoring til Håvard sin takling for å avverge scoring i mot på stillinga 1-7.
Mellom disse minuttene var dette var det mye godt kombinasjonsspill, fine angrep og bunnsolid forsvarsspill.

Trenerteamet åpner nå opp for opprykksnakk. 2 poeng til sikkert opprykk, 4 poeng til divisjonsseier og kretsmesterskap.
Gjør klar champagnen - dette kommer til å gå hardt utover Austad i neste kamp!

For øyeblikket er vi både serieledere, mestscorende og har sluppet inn minst i hele divisjonen! 

Dagens "Sheriff": Evigunge Lars Granaas. Tilbake på gamle trakter på Gulskogen. Blir bare bedre(/yngre) for hver kamp som går. Spiller med pulsbelte og GPS-måler for å bikke mila hver kamp. Stoppen SK burde investere i oppdrett på Lars sine gener. Heldigvis har han tre sønner, som om 10 år vil begynne på a-laget samme dag som Lars slutter. #Granaas2028

Dagens "Ole Lennart": Ole Lennart Eriksen. Jeg trodde jeg var tidlig ute da jeg møtte opp 20 min. før oppmøtetid. I døra møtte jeg på Ole Lennart Eriksen og fruen. Mot Geilo har han i ekte "materialforvalterstil" allerede bestilt hotellrom og reiser opp dagen før.


Mål:
0-1, 10' Jonas Semb (Robin Gard)
1-1,11' Åskollen
1-2, 36', Lars Granaas (Thomas Sørum)
1-3, 39', Lars Granaas (Oskar Ellingsgard)
1-4, 57', Peter Kovacs (Thomas Sørum, Oskar Ellingsgard)
1-5, 65', Thomas Sørum (Aron Daly)
1-6, 68', Aron Daly (Lars Granaas)
1-7, 80', Oskar Ellingsgard (Peter Kovacs)

Støtt klubben - bruk Flugger

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Sep 2018

Stoppen SK’s medlemmer har flere unike tilbud med våre samarbeidspartnere. Høstferien nærmer seg med stormskritt. Kom jula litt i forkjøpet og benytt høstdagene til å freshe opp enten det er stue, kjøkken, soverom eller annet med flotte produkter fra Flugger.

Flugger finner du nede på Lierstranda i samme bygg som Europris og Akropolis. Som Stoppen SK medlem får du 20% på hyllepris og i tillegg går det 5% til Stoppen SK som klubb.

Undertegnede var selv der nede så sent som i går tirsdag 25.09 og ble møtt av et hjelpsomt personale hvor de også spurte om jeg var medlem av noe.

«Stoppen SK» svarer jeg stolt og får med et smil tilbake,

«da blir det 20% avslag for deg, i tillegg går 5% til klubb»

Et produkt til 500,- kr får du da til 400,-kr.

100 lappen å spare pr 500 lapp man skulle brukt, løp og kjøp.

Folkens opp av sofaen, bruk høsten til noe produktiv og hyggelig. Finn frem penselen og få det slik dere ønsker.
Gæmliss rykker opp

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Sep 2018

Vi har såvidt kommet i gang med september og allerede nå er det klart at Gæmliss rykker opp til 6.divisjon. 13 seiere av 13 mulige gjør at Jondalen ikke lengre har mulighet til å ta igjen b-laget vårt.

Sesongen er ikke over selv om opprykket er sikret. Målet nå er å vinne de tre resterende kampene.

 Laget er nemlig i en eksklusiv gruppe med lag i Norge som har vunnet alle seriekampene så langt i år. Etter vårsesongen var det 20 herrelag i norsk fotball som hadde vunnet alle kampene. Nå er denne listet blitt kortere. Kun 12 lag er fortsatt ubeseiret.

Torvastad, Gamle Oslo, Grane Arendal, Utleira, Kvik 2, Biri, Vårsol, Batnfjord, Østsiden 2, Sørumsand 2, Ørn Horten 3 og Gæmliss er lagene som ingen klarer å slå for øyeblikket. 

https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Rekordlaget-har-21-seire-pa-rad-Noen-ganger-ma-trenerne-be-spillerne-om-a-juble-257941b.html

I tillegg til å være best på banen har nok laget også østlandets mest kreative liveoppdateringer og kamprapporter. Ikke alt av dette passer utenfor gruppas facebookgruppe, men morsomt er det.

Sjefen over alle sjefer på Gæmliss, Håvard Lislerud, har nok en gang levert varen for Stoppen SK. I fjor hadde han i oppdrag å holde Stoppen SK i 5.div. I år fikk han i oppgave å ta Gæmliss til 6.div.

Klubben håper Lisleruden leverer neste år også, for dette er moro. Tre seiere til, pluss en opprykksfest gjenstår før gamlegutta kan legge beina på bordet og slappe av etter en herlig sesong.

Stoppen SK gratulerer med opprykket!


Hyggelig Senkveld for 2003 på fredag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Sep 2018

Senkveld på Stoppen er en uhøytidelig fotballturnering for ungdomsspillere. I går var det 2003-kullet som hadde turnering og hele 40 jenter og gutter dukket opp.  

I gutteturneringen stakk Playground FC av med seieren, mens laget Maria vant jenteklassen. Vinnelagene fikk gavekort på kinoen.

A-lagsspillerne Iver Lyng Brekken og Jørgen Helen dømte kampene og det var både åpen kiosk og speakertjeneste.

Det ble en veldig hyggelig kveld på Stoppen i går. Neste fredag er det 2004- og 2005-spillerne som skal ha senkvelden.
Thomas Røed tar over damelaget ut sesongen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Sep 2018


Thomas Røed tar over Stoppen SK’s damelaget ut sesongen. A-lagsdamene er for tiden i storform og slo ROS 2-1 i en spennende kamp på Lier Stadion torsdag 6.september. På sidelinjen stod påtroppende A-lagstrener Thomas Røed og fulgte spent med på kvalitetene og ferdighetene jentene besitter. Til uka tar den tidligere storspilleren over damelaget som nå kjemper tett om opprykksplassen til 3.divisjon.

Tidligere har Røed trent A-lagsgutta til Stoppen SK og kjenner klubben godt fra et treners perspektiv. Stoppen SK er meget glad han er tilbake og denne gangen bidrar for damene. A-lagsherrene til Lier IL, Åssiden IF og ROS IL har og hatt gleden av trenerkompetansen til Røed.

For oss litt eldre er det nok som spiller Lier gutten er mest kjent. To år før de eldste damene på damelaget ble født, i 2000 ble han Norgesmester for Odd. Viking ble beseiret med 2-1 på Ullevål hvor vår egen Sportslige leder Kristian Bye Andersen var å finne på benken. Thomas spilte også for Strømsgodset TF.
G2002 til semifinale i Adidas Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Sep 2018

                                                        G2002 (Foto: Terje Sletnes)


Søndag tok Stoppen i mot KFUM Oslo i kvartfinalen i Adidas Cup. Det ble en meget spennende cupkamp. 

KFUM tok ledelsen midtveis i første omgang etter at spillet hadde bølget frem og tilbake. Noen minutter etter utlignet Stoppen ved Thomas Søhus, noe som også var stillingen til pause.

I andre omgang hadde Stoppen fordel av vinden og satte press på et godt KFUM-lag. 2-1 kom etter at Danel Bye-Andersen slo en perfekt corner til Jonas Malmstrøm som headet ballen knallhardt i mål. Like etter startet Dag Emil Hovde dagens flotteste angrep. Han spilte opp Viktor Nagelsaker sentralt i banen og starter på ett løp fra sin midtstopperposisjon. Nagelsaker holdt på ballen til Dag Emil kommer i posisjon, vippet ballen nydelig over forsvaret til Dag Emil som alene med keeper satte ballen iskaldt i hjørnet. En praktskåring. 

Stoppen hadde grei kontroll i perioden etter 3-1, men på en kontring fikk KFUM straffe og utlignet til 2-3. I straffesituasjonen fikk vi gult kort og måtte spille med en mindre i fem minutter. Det gjorde at KFUM festet grepet på kampen. Ti minutter før slutt fikk de betalt for presset og utlignet til 3-3.

Kampen var i ferd med å gå til ekstraomganger da Dag Emil fikk ballen på hjørnet av 16-meteren. Han tok ett touch før han skrudde ballen rett i krysset. Fantastisk skåring av kapteinen. Det ble siste skåring i kampen og gutta vant 4-3 etter en herlig fotballkamp.

Nå blir et sluttspill i Gjøvik hvor Nordhordaland venter i semifinalen.

Vi gratulerer gutta med en meget god prestasjon!


Skjer a ?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Aug 2018

Starten på ny skolerute er alltid moro. Fra avslappende feriedager til ekstreme aktiviteter som Tine fotballskole, ekstrauka og camp rett før skolestart. Oppstart av FFO og samarbeidet med St.Hallvard vgs til skolestart, sammen med seriestart for samtlige lag i klubben.

Da lever vi 😊

Positiv aktivitet med glede - mestring og utvikling som våre verdier, detaljplanlegges det slik at alle oss Stoppen SK folk skal ha det så bra som mulig.

De som allerede har vært innom på Lier Stadion har nok notert seg et par ting, som blant annet nystekte vafler og fersk kaffe. Dette serveres først og fremst fra mandag til torsdag, da kampaktiviteten er på det høyeste. Sunnere alternativer som frukt og vann er og på menyen. Husk at dette er med på å drive klubben, så handling her er til alle våre medlemmers beste.

I tillegg har de ekstra oppmerksomme fått med seg at terrassen begynner å ta form. POB er en av Stoppen SK’s største samarbeidspartene og de har virkelig bevist deres slagord:

POB – Alltid på

Avtaler er gjort på sene kveldstimer og POB har ikke bare levert betong til fundamentene, men også faglig kompetanse og veiledning. I tillegg fraktet POB grunnmaterialene - bjelker og terrassebordene. Dette forhåpentligvis er ferdig montert fredag 31.08.2018. Utrolig hvordan Stoppen entusiaster og stiller opp.

Stoppen SK tror dette vil gi klubben en ny dimensjon slik at banene i enda større grad en tidligere blir en samlingsplass for alle oss i nabolaget.

A-lag herrer gikk på en liten «smell» hjemme mot ROS IL med et 2-1 tap, og alle i trenerteamet kunne trøste redaksjonene med at alt er under kontroll og målsettingen står ved lag, opprykk. Undertegnede var rett på Jostein Flo for å høre om en eventuell overgang, det hadde vært moro med to skyskrapere på samme lag i en 5.divisjonskamp på Lier Stadion, han takket dessverre høflig nei så Peter er alene i luftrommet.

A-lag damer gjør det meget sterkt etter ferien og har på imponerende vis 9 poeng og 19-3 i målforskjell i kampene sine etter ferien. I morgen fredag 31.08 kommer Lier 2 på besøk til Lier Stadion, så kjenn besøkelsestiden. Kom og støtt Stoppen SK jentene.

Kvinner 7’er Stoppen SK har vært på Jostedalen (Stoppen på toppen, som de selv uttalte), jentene har spilt i klubben i en årrekke og er et prakteksempel på vår Visjon flest mulig – lengst mulig.

Ungdomsfotballen – med fantastiske frivillige foreldre jobbes det knallhardt med cuper, seriespill og treninger. Logistikk skal gå opp når seriekamper tar mye av treningstiden, spillere skal fordeles på forskjellige kamparenaer sammen med glede – mestring – utvikling skal være i fokus. Et enormt arbeid som legges ned for vårt lokalmiljø og til spillernes beste.

Barnefotballen er i gang og Godset Akademiet er allerede gjennomført på Liungbanen. Dette er lagstreninger hvor bidraget fra Godset sin side er å forberede treninger hvor de skal følge opp Stoppen SK trenere på feltet, slik at våre trenere kan ta Grasrottrenerkurset når de trener eget lag.

FFO er så populært og det er fantastisk at våre skolekretser har et slikt aktivitetstilbud. Noen kommer med taxi, noen spiser fantastisk mat på utvidet FFO og alle spiller fotball. Treningene er lagt opp etter klubbens sportsplan og viktigst her er at alle føler seg sett. Før klokken er 16:00 har fotballfolket fått seg en meget god fotball økt, med masse læring.

Stoppen SK – stedet å være 
Lørdag 1.september er det full runde i Fairplay serien.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Aug 2018

Glem Leicester-Liverpool lørdag 1.september, da er det full runde i Fairplay serien på Lier Stadion. Stoppen United starter første kamp mot Strømsgodset 2 klokken 13:00, det kommer til å bli et knallhardt oppgjør hvor Stoppen United forhåpentligvis finner nettmaskene oftere enn motstanderen. Allerede klokken 14:00 er neste oppgjør, denne gangen er det Sande som står for tur.

Denne lørdagen går det hele åtte kamper i Fairplay ligaen på Lier Stadion hvor Kongsberg, Strømsgodset IF, Hønefoss, Åmot, Asker og Sande er klubber som er representert i tillegg til vårt eget Stoppen United lag.

Klubben holder for anledningen kiosken åpen som kan by på noe snadder i tillegg til all festfotballen som spilles denne dagen.

Stoppen SK håper så mange som mulig tar turen og ser fotball som spilles med tre kamper klokken 13:00, tre kamper 14:00 og to kamper 15:00.

Her er kampoppsettet.


Vi ses.
En merkedag for fotballelskere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Aug 2018


En fantastisk dag på Lier Stadion i dag fredag 24.08 når den første toppidrettstimen ble gjennomført til det beste for elevene. For første gang så vidt redaksjonen vet tilbys det en toppidrettslinje for fotballspillere i Lier Kommune. Dette er et unikt samarbeid mellom St.Hallvard videregående skole og Stoppen SK, hvor vi som klubb stiller med trener ressurser inn i skolen for gjennomføring av treninger.

Toppidretten har fotballtreninger hver mandag og fredags morgen i tillegg til gym torsdags ettermiddag. Toppidrettsfaget tar hensyn til elevenes totalbelastning og styres individuelt.

Treningene gjennomføres etter utdanningsdirektoratets læreplan og vil inneholde:

 1.Treningsplanlegging (20%) 2.Basistrening (30%) og 3.Ferdighetsutvikling (50%) (tallene i parentes illustrerer vektingen av karakteren)

I tillegg til de fotballfaglige temaene som går på fotballferdigheten (individuell, relasjonell, strukturell og kampdimensjonen) samt NFF’s landslagsskole for innlæring av ferdigheter opp mot både roller og spillfaser i fotball benyttes også temaer som selvregulering, restitusjon, tilstedeværelse, egentrening, kosthold, spisskompetanse, 24 timers utøver og fokus. Disse temaene jobbes med over en periode, og eksempelvis egentrening er i perioden før juleferien.

Willy Gimmestad som blant annet har vært topptrener i Hønefoss BK, trener på akademiet til Stabæk og jobbet med kretslag i mange år, er ressursen fra St.Hallvard vgs.

Kristian Bye Andersen, har spilt for Odd i eliteserien, er utdannet UEFA-B og sportslig leder i Stoppen SK er trener sammen med Harald Johannessen med jobberfaring fra NFF-Buskerud (spillerutvikler), tidligere assistenttrener på aldersbestemt landslag G-16 (år 2017), trener G-16 Strømsgodset TF, utviklingsansvarlig Stoppen SK og utdannet UEFA-A lisens spillerutvikler stiller som   trenerressurser fra Stoppen SK.

Tidligere sak i DT  
Stoppen SK søker trener på FFO og lag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Aug 2018


Stoppen SK er i en rivende utvikling og vi trenger en trener for å dekke opp for behovene våre.

Klubben kan tilby følgende oppgaver. Vi ser helst at disse kan kombineres: 

 • Trener på FFO mandag-fredag fra ca 13.15-16.15
 • Trener ungdomslag
 • Trener sonetreninger som driftes av Stoppen
 • Trener fotballskoler

 Vi ser etter trener som er engasjerte og flink med barn og ungdom. Det er ønskelig at treneren har relevant erfaring eller idrettsfaglig utdanning.

Lønn etter avtale. Klubben tilrettelegger også for trenerutdannelse.

Den som ansettes må framvise politiattest.

Søknad med CV sendes til sport@stoppensk.no

 
Aktivitetsleder til Åpen Hall søkes

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Aug 2018

Lier kommune og Stoppen Sportsklubb samarbeider om prosjektet Åpen Hall som er et tilbud til ungdom om fysisk aktivitet på ettermiddagen. I den forbindelse søker vi en pålitelig person over 18 år som kan være aktivitetsleder.

Aktivitetene foregår på følgende steder:

Lierbyens skoles idrettshall, onsdager fra 1430-1530

Høvikhallen, torsdager fra 1415-1530

Tranbyhallen, fredager fra 1415-1530

Prosjektets varighet er skoleåret 2018/219 med unntak av skolens ferier.

Det er ikke påkrevd at du kan alle dagene fra onsdag til fredag. Lønn etter avtale. Send oss en kortfattet søknad på mail til trine@stoppensk.no med hvilke dager du ønsker/kan.
Slaget på Fjell endte med 3-2 seier

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Aug 2018

Enkelte kamper bare går inn i historiebøkene og blir brent inn i minnet for de som er tilstede, dette var definitivt en av de kampene. Fjell hadde i år vært uslåelige på hjemmebane og det med god grunn. Liten bane, aggressivt spill og bra med støtte fra tribunen gjør dette til en fryktet bortebane.
Men det var før bønda fra Lier tok turen til høyblokkene...

Det var meldt om lavt skydekke allerede dager før kampstart - her kom det til å smelle.
Kampen inneholdt spenning, med stolpeskudd, dueller og tett spill, fra første til siste sekund.
Vi tok ledelsen etter at en kontring endte opp hos Iver Lyng Brekken. Iver sendte av gårde en "knuckleball" fra 17 meter som fant veien over keeper og inn i de øverste nettmaskene.

Etter pause tok Fjell ledelsen 2-1, men Stoppen-gutta hadde mer å by på. Etter innlegg fra høyre sendte Aron Daly ballen i tverrligger med et skorpionspark. En avslutning som nok hadde blitt kåret til årets mål dersom den hadde truffet nettet og ikke aluminiumen. På returen fylte Steffen Hasselopp boksen og sendte avgårde et skudd som havnet hos Håvard Hauge Haakonsen. Håvard nikket ballen inn bak en utrustende keeper - 2-2.

Kampen bølget frem og tilbake og det er tydelig at Fjell gikk for seier denne kampen. Det ga oss kontringsrom, og i det 89. min. var det sjefen sjøl som tok ansvar. Lars Granaas fikk ballen i returrommet etter en Fjell-dødball og Aron startet i bakrom mellom to Fjell-spillere.
Pasningen fra Lars var utsøkt og det er få som tar Aron på fart.
Aron kom alene med keeper og gjorde alt rett i det han sendte ballen under keeper - 2-3.
Gleden og jubelen hos laget og de tilreisende supporterne var enorm da vi scoret.
Vi klarte å ri av sluttminuttene og tar med oss 3 deilige poeng hjem til Lier.

12 strake seiere og fortsatt ubeseiret!

Dagens "Sherrif"https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fcf/1/16/1f920.png🤠Aron DalyKom inn for en skadet Sørum etter 30 min. Skapte ubalanse hos motstanderen med farta si og ble matchvinner i det 89. min.
Tenk om det skorpionsparket hadde gått inn......

Neste kamp er hjemme mot ROS mandag kl. 19.00.
Ta med familie, venner, kyr og fjærkre - det er mulig det er meldt lyn og torden igjen. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fd2/1/16/1f329.png
🌩

Mål:
 26 min: 0-1, Iver Lyng Brekken (Håvard Hauge Haakonsen)
 49 min: 1-1, Fjell.
 65 min: 2-1, Fjell.
 67 min: 2-2, Håvard Hauge Haakonsen (Steffen Hassel)
 89 min: 2-3, Aron Daly, (Lars Granaas)
Høstsesongen starter for fullt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Aug 2018

Barn og ungdom har hatt gode frie dager i en lang periode. I morgen mandag 20.august er det tilbake på skolebenken for de fleste av Stoppen SK’s fotballaktive medlemmer, og seriespillet starter med et brak.

Som klubb har vi hatt gleden av å tilby en rekke organiserte aktiviteter for barn og ungdom i sommerferien, i tillegg ligger banene der til disposisjon for alle. Stoppen SK har nå også satt opp en kasse i hjørnet på den store kunstgressbanen, med fotballer slik at alle besøkende har tilgang på en ball. Vi håper alle som benytter seg av dette tilbudet, legger fotballene tilbake etter bruk.  

I Norge fungerer det slik for oss som spiller fotball i barn og ungdomstrinnene, kampene er oppsatt fra mandag til fredag og følger skoleruta. Det er naturlig nok et massivt trykk på klubbens kunstgressflater i denne perioden og vi ber alle respektere at det er oppsatte kamper som går foran treninger. 

Allerede kommende uke finner vi denne aktiviteten på Lier Stadion

Dato

Dag

Tid

Hjemmelag


Bortelag

Turnering

20.08.2018

mandag

18:00

Stoppen Diamonds

-

Spa/Bra Havfruer Rosa

J10 avd 04 - H

20.08.2018

mandag

18:00

Spa/Bra Blå

-

Spa/Bra Rød

G12 avd 02 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Nøste

-

Vikåsen Rovers

G11 avd 03 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Havfruer Hvit

-

Solberg     Gul

J11 avd 07 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Stoppen Vikings

-

Spa/Bra Høvik

G11 avd 12 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Flames

-

ROS Fighters

G09 avd 10 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Hvit

-

Stoppen Eagles

G12 avd 03 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Rød

-

Åssiden Hvit

J08 avd 05 - H

21.08.2018

tirsdag

18:00

Spa/Bra Sharks

-

Skiold Allstars

G09 avd 15 - H

21.08.2018

tirsdag

19:00

Stoppen Diamonds

-

Mjøndalen Gauper

J13 1.divisjon - H

21.08.2018

tirsdag

20:00

Stoppen 

-

Slemmestad 

M39 1.divisjon

22.08.2018

onsdag

18:00

Spa/Bra Ørner

-

Drammen Strong     Løver

G08 avd 16 - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Spa/Bra Sort

-

Slemmestad NÅIF

G12 avd 10 - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Stoppen Legends

-

Vikåsen G10

G10 avd 14 - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Stoppen 

-

Heradsbygda 

G14 Interkrets

22.08.2018

onsdag

18:00

Stoppen United

-

Konnerud Vestbygda

G13 1.div - H

22.08.2018

onsdag

18:00

Spa/Bra Løver

-

Konnerud Hallermoen Lions

G08 avd 17 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Lilla

-

Mjøndalen 

J08 avd 03 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Rever

-

ROS S2

G08 avd 12 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Gauper

-

Skiold Fighters Pingviner

G08 avd 14 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Stoppen Venusaur

-

Birkebeineren 4

G08 avd 14 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Pannekaker

-

Slemmestad Hvit

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

Spa/Bra Ninja Blå

-

Nærsnes/Åros Torden

G10 avd 08 - H

23.08.2018

torsdag

18:00

ROS M2

-

Nærsnes/Åros Gult er kult

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

18:40

Spa/Bra Pannekaker

-

ROS M2

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

18:40

Nærsnes/Åros Gult er kult

-

Slemmestad Hvit

G07 avd 10 - H

23.08.2018

torsdag

19:00

Stoppen 2

-

Strømsgodset IF 7er

J15 2.div avd 02 - H

23.08.2018

torsdag

20:00

Stoppen 2

-

Sande  SK 2

7.div Menn avd 02

25.08.2018

lørdag

15:00

Stoppen 

-

Hemsedal

G15 3.div avd 01- H

A-lag herrer på sosiale medier

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Aug 2018

A-lag herrer er på snapchat og instagram med samme brukernavn. Til tross for noen eldre etablerte gutter i troppen finner vi mange yngre som er oppdatert på fotballbanen og sosiale medier. Legg til og følg laget hvor de allerede melder torden i bortemøte mot Fjell.
M39 jakter nye lag lag kamerater.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Aug 2018

M39 Stoppen SK topper for tiden tabellen og har så langt lagt ned en formidabel innsats på fotballbanene i år. De tidligere kretsmesterne har det utrolig gøy og holder seg i form med noe av den morsomste aktiviteten man kan finne, fotball.

Gutta ønsker seg nå flere lag kamerater og er det noen gamle liunger som har lyst til å børste støv av Copa Mundial støvlene eller om det er andre som har flyttet til nærmiljøet og ikke helt klar over tilbudet, er dere hjertelig velkomne.

De eldste i troppen har om lag 55 års livserfaring og de yngste ca. 20 år yngre, aldersspennet spiller ingen rolle. Dessverre er regelverket slik at vi ikke kan ha flere under 39 år.

Laget trener på Heggfeltet torsdager kl. 19:30-21:00. Kampene er som regel på tirsdager i nærområdet, med kampstart kl. 20:00 som er passende for alle både foreldre, kommende foreldre og alle andre.

Er dette noe for deg?

Kontakt Aage Golmen: 

Mail:      Aage.Golmen@nordea.com

Tlf:         95023487  
For en start på høstsesongen.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Aug 2018

Seniorlagene med en knallstart på årets høstsesong. Damene gjestet Åssiden og ga seg ikke før det sto 3-9 på resultat tavla. Silje Nygård banka inn hele 4 mål, og ble snytt for ekte hat trick da en lagvenninne putta mellom Siljes tre scoringer i første omgang. For oss gamle Liungen kjenninger kan det se ut som noen har lyst til å ta opp arven etter tidenes toppscorer i Liungen, Ingunn Sørum. Gutta som har en knalltøff start på høstsesongen med tre bortekamper mot Glassverket, Haugfoss og Fjell har allerede vunnet sine to første kamper i høst. En meget sterk prestasjon, etter en sommer som får de fleste 5.divisjonslag litt ut av rytmen. 

Reynald Pedros (trener Lyon) og Zinedine Zidane (trener Real Madrid), hvem f… er det. Per Arne Austad hovedtrener damer og Erik Midtgarden hovedtrener menn styrer dette sammen med resten av teamet på en formidabel måte, gode treninger, engasjement rundt lagene og spillere som leverer av beste kaliber.

Stoppen entusiastene venter på fortsettelsen og får man ikke kommet seg til kampen kan det være muligheter for live oppdateringer på facebook noen ganger. Dette er så spennende.

Vi ser frem til fortsettelsen.  

Åpen Kiosk 20.August

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Aug 2018

Mandag 20.august åpner Stoppen SK kioskdriften igjen. Dette er en meget god nyhet for alle våre bruker av Lier Stadion, klubbens medlemmer, gjester og forbipasserende. Endelig har man muligheten til å få seg en varm kaffe når høsten byr på fallende temperaturer utover de sene ettermiddagstimer, eller andre varer som eventuelt måtte friste.

Stoppen SK besluttet å gjenreise den ‘’gamle’’ kiosken som man finner på baksiden av klubbhuset, inntil den ‘’nye’’ som vil finne sted på kort enden når den er ferdigstilt.

Det er ifølge www.fotball.no 263 kamper som skal spilles og gjennomføres på Lier Stadion fra august til desember. Det å kunne tilby noe ekstra føles bare helt fantastisk.

Administrasjonen vil styre og tilrettelegge for en god og ansvarlig drift, hvor kioskvaktene vil bli en del av dugnadsarbeidet til de forskjellige lagene i klubben. Lagene vil i løpet av dagen i dag 13.08.2018 motta en mail hvor alle må bidra med å fylle inn vaktene til glede for alle.

Stoppen J03 tok sølv i A-sluttspillet i Vildbjerg cup 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Aug 2018

Stoppen J03 hadde mye å forsvare etter gull i Vildbjerg cup i fjor og reiste til Danmark etter en lengre ferie fra trening og seriekamper.

 Vi fikk tatt et par treninger før cupen og jentene virket spente og klare for å bite fra seg nok en gang.

 Gruppespillet gikk for det meste på skinner og vi plukket seire etter taktisk spill der vi som oftest scoret det første målet i hver kamp. Det danske laget Slagelse ble for sterke og slo oss 4-0 og dermed vant de gruppen etter 5 spilte kamper i innledende runder. Men etter at Stoppen J03 slo den andre gruppevinneren i A-sluttspillet så møtte vi Slagelse igjen i finalen. Jentene kjempet som løver og vi ledet 1-0 helt til det var 15 minutter igjen. Slagelse ble for sterke og klarte å snu kampen til 2-1. Uansett så følte vi at vi vant sølvet dette året:-) For en bragd!

 

17 jenter overnattet i felles telt i 5 dager og logistikkapparatet fungerte utmerket på turen. Vi var heldige med været og kom unna med et par små regnbyger under hele oppholdet. Langt bedre enn været vi hadde de 2 foregående årene.

 

Tusen takk til jentene og alle som har bidratt til nok en kjempefin opplevelse i Vildbjerg. En skikkelig sportslig og sosial opptur:-)

 

Vi ser frem mot en spennende høstsesong i ukene som kommer!

 

Mvh

Tore Christian
Ny dommer fra Stoppen klar for finale

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Aug 2018

Per Oscar, til venstre, er klar for finale i dag

Det gikk som vi hadde håpet. Per Oscar Grov Heiberg fikk også finalekamp på Norway Cup. 

Per Oscar er assistentdommer 1 i G15-finalen mellom Kattem og KFUM Oslo. Kampen sendes direkte på TV2 kl 11.25.

Per Oscar har også dømt i Gothia Cup denne sommeren og er kanskje den mest lovende dommeren i Buskerud fotballkrets.

Vi gratulerer Per Oscar og ønsker lykke til i finalen!
Stoppendommer i finalekamp

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Aug 2018

Finaledommerne på Ekeberg fredag

Stoppen-dommer Elias EgenæsMelgård er tatt ut til å være linjedommer i G13-finalen i Norway Cup fredag kveld. Kampen sendes på TV2 Sportskanalen 19.00.

Elias har jobbet knallhardt denne uke og dømt tilsammen 20 kamper. Da var det veldig hyggelig at han ble premiert med en finalekamp for innsatsen.

Klubben har også med to andre dommere, Ahmed Qadar og Per Oscar Grov Heiberg. Vi har et håp om at Per Oscar får dømme finale i morgen, men det er ikke avgjort enda.

Vi ønsker Elias lykke til i dagens kamp! 

Dommerkvartetten i G13-finalen

Ledige plasser på fotballskoler og camp i august

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Jul 2018

Om litt over en uke er vi i gang med sommerens fotballskoler/camp.

Vi har fortsatt noen ledige plasser på alle de tre arrangementene. 


TINE fotballskole er i uke 32, fra mandag 6.august til torsdag 9.august. Fotballskolen er for spillere født i 2005-2012.

Påmelding gjøres her.


Fotballskole ekstrauke er i uke 33, fra mandag 13.august til fredag 17.august. Fotballskolen er for spillere født i 2005-2012.

Påmelding gjøres her.


Fotballcamp er i uke 32, fra tirsdag 7.august til fredag 10.august. Fotballcampen er for spillere født i 2003 og 2004.

Påmelding gjøres her.

Peter Kovacs spilleklar for Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Jul 2018

Det er langt fra noen aprilsnarr, ei heller heteslag i redaksjonen. Det er en realitet bekreftet på mail i dag torsdag 27.07.2018.

Ujpest FC, Vac FC, FC Lahti, FC Haka, Tromsø, Viking, Strømsgodset TF, Odd, Lierse, Sarpsborg 08, Sandefjord og Arendal. Nå er kjempen klar for enda større utfordringer 😊 26.07.2018 ble Peter offisielt spilleklar for Stoppen SK hvor han gjenforenes med tidligere spiss kollega Thomas Sørum.

Skal vi stole på Wikipedia har giganten i Norsk fotball banka inn 219 mål i serie og cupkamper, en fantastisk prestasjon. Stoppen SK er utrolig glade for at han nå er spilleklar, og vet samtidig at Peter har mye å gjøre i forhold til sin jobbsituasjon.

A-lag herrer er som tidligere nevnt i rute og det venter en vanvittig spennende høstsesong. Vi bare gleder oss til fortsettelsen.

Velkommen til Stoppen SK Peter Kovacs 

Værgudene reagerte med hammer og smell når de fikk nyss i Stoppen SK’s høstplaner.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Jul 2018

Tidenes sommer så langt – og for oss erfarende liunger gjelder det virkelig å sette pris på dette været. Undertegnede jobbet i klubben i et år og 14 dager, før man for første gang faktisk kunne arbeide ute i t-skjorte på Lier Stadion (01.05.2017-14.05.2018).

I fantastiske omgivelser i 4.etc med utsikt mot Drammen, vel vitende om at føttene er på trygg grunn her i Lier kommune legges mye av høstens planer. Via gode kollegaer og samarbeidsplattformer på nett kalt Teams, et av mange gode apper i Office 365 jobbes det knallhardt for våre medlemmer, og i et forsøk på å drifte klubben enda et hakk videre.

Her presenterer vi bare noe av høstens gode nyheter.

Tine fotballskole:

Aktiviteten starter opp for fult mandag 06.08.2018. I overkant av 300 barn skal ha det gøy med fotball i nesten en uke. Lier Stadion med sine flotte fasiliteter blir daglig stelt nå i juli av kommunen slik at forholdene er så optimale som vi kan få de. Det er ca. 40 veiledere som er klare og skal ledes av UEFA-B trener Kristian Bye Andersen, de skal gjennomføre godt planlagte økter med glede, mestring og utvikling i fokus. I tillegg er det et eget team som sørger for matforsyning til de 300 – 400 som deltar som utøvere og arbeidere. I tillegg skal det pumpes i overkant av 300 fotballer.

Tine Fotballskole - egen nyhetssak nett  

FotballCamp:

Litt lengre nede i dalen, nærmere bestemt Liungbanen er det en FotballCamp for gutter og jenter født 2003 og 2004. Denne ledes av UEFA-A spillerutvikler Harald Johannessen sammen med NIH utdannede og assisterende A-lagstrener på herresiden Håvard Hauge Håkonsen. Oppstart er tirsdag 07.08.2018 av hensyn til de spillerne som befinner seg på turnering i Danmark. Her lever vi som fotballproffer, med ‘’hel’’ arbeidsdag bestående av fotballteoretiske sekvenser, samt to treningsøkter daglig. Samme fokus GLEDE, Mestring og Utvikling.

FotballCamp - egen nyhetssak nett

Fotballskole ekstra uke:

Som om ikke dette er nok, vet vi at det er noen som elsker fotball mer enn mye annet. Denne uken er for de som ønsker enda mer fotball enn det Tine Fotballskole kunne gi de, samt at de som eventuelt er bortreist på ferie under Tine Fotballskole får muligheten til gode treninger de også.

Fotballskole-ekstrauke - egen nyhetssak nett

Seniorlagene:

A-lag damer og A-lag herrer går så det griner etter.

Damene har med sitt unge mannskap og store trenerkorps virkelig bitt fra seg i 4.divisjon, i tette og jevne kamper er Stoppen plassert på en 3.plass seks poeng bak Lier 2 som har spilt en kamp mer. Her vil det bli en real thriller i høstsesongen, og med godt arbeid og de små marginene på vår side kan dette virkelig gå veien. Uansett har jentene så langt med trenerteamet levert bedre enn forventet, når i tillegg klubben har kvalifisert seg for interkretsspill i J-16 kan dette love svært godt for fremtiden, sammen med de store troppene og dyktige lederne vi har rundt jentelagene i klubben.

Gutta har med knallharde forventinger til sportslige resultater levert så langt. Ligger på 1.plass på tabellen inn i ferien, fire poeng foran Drafn. Lederteamet er på lik linje med damene, svært selvgående med fokus på Stoppen SK’s styringsdokumenter, sportsplanen og klubbhåndboken.

Det er alltid store spenninger knyttet til junior og seniorfotball fra vårsesong til høstsesong, da mange i alderen 15-24 år må flytte på seg grunnet skolegang eller andre livshendelser.

Med fokus på glede, mestring og utvikling har vi stor tro på at vi som klubb har meget gode tilbud fra tidligere spillere som kommer hjem fra studier/jobb, samt nye innflyttere i en sterk voksende kommune og til egne medlemmer. Flest mulig – lengst mulig. 

St.Hallvard V.G.S

2002 modellene har fått et toppidrettstilbud på St.Hallvard vgs og her vil Stoppen SK være en sterk bidragsyter når det gjelder sportslig gjennomføring (fotball). I disse dager velger spente elever de skoletilbudene de har fått i sommer. For første gang i deres liv vil de ta et meget spennende, avgjørende og selvstendig valg som er med å forme de i fremtiden. Stoppen SK håper med sin sterke tilstedeværelse at vi som klubb kan bistå med positiv oppvekst, realisere drømmer og videreutvikle et allerede sterkt utviklende lokalsamfunn i distriktet. Bedre sammen.

FFO:

Stoppen SK’s meget populære fotballtilbud videreutvikles og vi finner plass til enda flere. Fokus på mestring, glede og utvikling som klubbens verdier står sterk, sammen med en solid sportsplan som har hensyntatt forskning på alder og når det er lurt å trene hva i forhold til alder, vekst og modning. Et sterkt sportslig team planlegger og gjennomfører treningsøkter daglig for at hvert enkelt individ skal føle seg sett og godt ivaretatt. Det handler om å bli sett.

FFO - egen nyhetssak nett

Klubbens frivillige team:

Rett før ferien la NFF-Buskerud terminlistene for høstsesongen, og mange starter opp med seriekamper samme uke som det er skolestart. Her jobber hvert team med planlegging av hva som venter de til høsten, og treningstidene må vi som klubb prøve å tilpasse til det beste for hver enkelt treningsgruppe. Vi som til daglig jobber med de aktive medlemmene jobber ut fra de sportslige prioriteringene klubben har vedtatt, og det er virkelig en fryd å se det arbeidet Stoppen SK’s trenerteam i alle grupper legger ned av arbeid for å gi våre aktive medlemmer glede, mestring og utvikling. Man får aldri fullrost det arbeidet godt nok.

Spillere som er aktuelle for flere lag, andre tiltak som kretslag, toppfotball og kanskje aldersbestemt landslag skal styres via sportslig ledelse i klubb, og det arbeides i disse dager med å tilpasse gode uker for de det eventuelt gjelder.

Kiosk:

Det jobbes for tiden med å etablere en terrasse med en tilhørende kiosk for å bedre tilbudet til de mange besøkende på Lier Stadion. Det er svært krevende grunnforhold som gjør arbeidet både vanskelig og utfordrende, noe som bidrar til at dette er og vil bli en tidkrevende prosess. Rett før sommeren stilte en av klubbens draktsponsorer POB opp med daglig leder Morten Vilhelmshaugen på befaring, og få dager etter leverte POB en betongbil som fylte de godt dimensjonerte fundamentene med sterk betong. Per Furuheim som er assisterende trener damelaget, hjelpefunksjon på J-2004 laget bistår sterkt i arbeidet for å etablere kiosken. Morten Bjørmark utstyrsansvarlig på J-2003 stilte med laser, og som snekker med mange gode faglige råd.

Vi har i tillegg sett gode nyheter om eget lag for flyktninger  lag samt allidrett .

Det er en klubb som lever og som ønsker å levere til alle medlemmene og våre besøkende.

En riktig god sommer til oss alle i Stoppen SK – vi medlemmer ER KLUBBEN
Allidrett i fantastiske omgivelser - 2018/2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Jul 2018

Allidretten i Stoppen SK har oppstart allerede i månedsskiftet august/september. Det er tilrettelagt for en utrolig begivenhetsrik sesong med mange spennende aktiviteter på programmet. «Bli kjent leker», håndball, ski, skøyter, aking, turn, innebandy, taekwondo, fotball, volleyball, dans, tennis, turer i marka og enda mer ballsidighet for å nevne noe.

Glede – Mestring – Utvikling er klubbens verdier og av den grunn starter vi med «Bli kjent leker» Alle blir trygge på hverandre og kjenner gleden av å gjøre noe sammen. Bygge lag og gruppe – GLEDE.

Stoppen SK har samarbeide med forskjellige idretter samt at vi som klubb benytter kompetanse fra St.Hallvard VGS som veiledere, til de ulike aktivitetene. Dette vil være gode bidrag for at barna skal kjenne på lykkefølelsen – MESTRING.

Med en god årsplan, flinke foreldre som stiller opp i frivillige verv, enten det er aktivitetsansvarlig, lagleder eller andre verv. En klubb som tilrettelegger i samarbeid med andre idretter, Lier kommune og BUA vil ha gode vilkår for en meget god fremgang for alle – UTVIKLING.

Det er lagt opp til allidrettstilbud en gang i uken i skoleruta, og det er flere aktiviteter som også kan kjøres, eksempelvis orientering, basketball, lyktetur i mørket og friidrett for å nevne noen til.

Klubben har i tillegg til allidretten et fotballtilbud som gjennomføres ukentlig i tett samarbeid med Strømsgodset TF hvor vi utdanner trenere samtidig hvor de trener eget lag.

Sportsplanen til Stoppen SK sier følgende om Allidretten:


Glede – Mestring – Utvikling

Stoppen SK

STOPPEN SK STARTER EGET LAG FOR FLYKTNINGER

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Jul 2018

I samarbeid med Lier kommune har Stoppen SK opprettet et treningstilbud for voksne flyktninger i kommunen. Tilbudet består av egen trener, utstyr og treningstid.  

Det har vært mangel på et fotballtilbud for de som er over 18 år i kommunen. Dette har vært et savn for de som ønsker aktivitet. Lier kommune og Stoppen SK ønsket å ta dette på alvor. Vi ønsker å gi alle muligheten til å være fysisk aktive.  

Zenar Yosief Nuguse er trener for laget. Han ønsker å gi alle sammen, uansett ferdighetsnivå, muligheten til å ha det gøy med fotball en gang pr. uke. 

Stoppen SK er svært stolte og glade for at dette tilbudet har blitt en realitet. 
Stoppen SK i Champions League ? A-lagene leverer i alle fall

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Jun 2018


Fremtiden sitter spent og følger med senior herrer spiller kamp på Stoppen SK. De undres om drømmen om Champions League noen gang vil bli spilt på Lier Stadion. Vi alle har en drøm og det som er sikkert er at det å spille i Stoppen SK om dagen er fantastisk moro.

Senior A-lagene har virkelig levert denne helgen. 11-3 i mål protokollen for begge lag til sammen. Gutta med en syk 7-2 borteseier mot topplaget Drafn (vel vi er topplaget….) og jentene med knallsterk hjemmeseier 4-1 fredag mot Solberg.

I følge sikre kilder vartet gutta opp med festfotball og hadde nesten punktert kampen i startfasen med to kjappe scoringer og det var 4-1 til pause. Robin i midtforsvaret leverte en solid match og ble dagens cowboy.

Jentene var revansjesugne etter et par kjipe 1 måls tap borte og vartet opp til en solid forestilling fredag ettermiddag og nettet hele 4 ganger.

Trenerteamet levere så til de grader i begge leiere, sammen med støtteapparat og spillere.

For å si det meget forsiktig, det er sykt gøy  i Stoppen SK om dagen hvor det leveres på alle arnenaer.

Gooooo Stoppen SK

Stoppen SK Paraply

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Jun 2018

 

Sommeren tok brått slutt i det man har til vendt seg det Spanske klimaet, så åpner himmelen seg og klimaendringene minner oss mer om Bergen, selv om Jonas Fjeld som synger Drammen i regn og minner oss om at det faktisk kan regne her også.

Da er det bra at Stoppen SK kan tilby gode paraplyer med stor takflate til kun 200,-kr stykket. (250,- om man ønsker at en femtilapp skal gå i lags kassen til det laget du ønsker å støtte) 

Her kan dere betale, så kontakter Stoppen SK deg for levering:

https://www.superinvite.no/#/invitation/c5b270a763686e776039618cc709f3a6 

Talentfulle dommere fikk møte Bobby Madley

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Jun 2018


Per Oscar, Bobby og Elias

Buskerud fotballdommerlaug inviterte i kveld til foredrag med Premier League-dommer Bobby Madley. Stoppens unge dommere Per Oscar Grov Heiberg og Elias Egenæs Melgård tok turen for å høre på.

I foredraget pratet Madley om at dommere måtte ha tro på seg selv, slik at spillerne fikk tro på dommere. Han oppfordret de unge dommerne til å være forsiktige på sosiale medier, da dette kunne slå tilbake på de senere. Eksempelvis kunne dette være nedsettende kommentarer om lag og andre dommere. Dommerne fikk se noen twitter-meldinger som var skrevet om Madley. Den ene verre enn den andre. Man skal være tykkhudet når man er dommer.

Madley fortalte også om hvordan dommerne kun blir vurdert utfra feilene de gjør. I en Pl-kamp hadde Bobby hatt 206 avgjørelser i løpet av kampen, altså situasjoner hvor han enten blåser eller ikke blåser. Sensoren mente at 204 av disse var korrekte. Av de to feilene, var den ene feilen et frispark midt på banen, mens den andre feilen var et straffespark som skulle blitt gitt på overtid. 

204 riktig og kun to feil. Likevel slo avisene opp dagen etterpå at han var en skam for dommerstanden i England.

Madley holdt en meget inspirerende foredrag og etterpå fikk gutta pratet med Madley. Her fikk de forklart fra dommerperspektiv hva som skjedde mellom Liverpools Firmino og Evertons Holgate i januar i år (se bilde i bakgrunn), samt andre historier fra Madley.

PL-dommeren fremstod som en flott rollemodell og fikk nok noen flere beundrere etter denne kvelden. Senior herrer A spiller mandag 11.06.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Jun 2018

Mandag 11.06.2006 er det virkelig toppoppgjør på Lier Stadion når serieleder Stoppen SK verter Birkebeineren til et realt oppgjør på kunsten, med kampstart klokken 19:00.

Rundt år 2007 var det krefter i sving for å skape fjordbyen ved strandlinja nede på Lierstranda. Bjørn Rune Gjelsten med Gjelsten Holding A/S i ryggen prosjekterte og tegnet fotballstadion i området og ønsket var faktisk å legge midtstreken på kommunegrensa mellom Lier og Drammen.

Nå Bjørn er det bare å tørke støv av gamle papirer, sette spaden i jorda så stadion er på plass når vi trenger den kapasiteten 😊. Manager Tore Syvertsen med det øverste ansvaret for herrer seniorfotballen i Stoppen SK holder stø kurs mot høyre divisjoner. Erik Midtgarden bak rattet styrer inn poengene med god hjelp av Ole Lennart Eriksen, Lars Granaas, Håvard Hauge Håkonsen og ikke minst hele spillertroppen.

Ta turen å se gutta spille underholdende fotball, og ikke minst finne ut av. Hvem blir dagens sheriff, hvem noterer seg for scoringer, blir det noen susende taklinger og fantomredninger. Alt dette får vi vite mandag 11.06 klokken 19:00.

Lag

S

P

1

Stoppen

9

23

2

Drafn

9

22

3

Fjell

9

19

4

Birkebeineren

9

18

Et fantastisk engasjement som kjennetegner alle lagene våre i Stoppen SK som til daglig gjennomfører aktiviteten til glede for oss alle.
Liungen Cup 9.&10.juni 2018 (6 til 12år)

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Jun 2018

Liungen Cup 2018 også med egen cupside.

Vårens høydepunkt står snart for tur. Liungen Cup for jenter og gutter i alderen 6 til 12 år skal møte hverandre til dyst. Klubber fra fjernt og nær skal ha det ufattelig gøy på Lier Stadion. Foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer skal kose seg og se på barnas aktivitet.

Det vil myldre med mennesker i fantastiske omgivelser, det er grønt under beina med 25 varme som gir rene feriefølelsen for oss tilskuere. Liertoppen stiller med egen stand hvor ungene kan få ansiktsmaling i tillegg til et par fotballbaner. Holtefjell representerer premieutdelingen hvor alle spillere får premie. Lagledere tar med seg ferdigutfylte navnelister til premiestanden hvor alle barna blir lest opp over høyttaleranlegget, til stor stas for alle.

Det skal spilles 3’er, 5’er, 7’er og 9’er fotball avhengig av hvor gammel spillerne er, jo eldre jo flere spillere på laget. Scoringer i verdensklasse og jubelrøst som selv får islendingene til å stilne. Bøtter med vann, nedkjøling og vannspruting. Energi både på og utenfor banen. Is, brus og pølser er lov på dager som dette, rene 17.mai stemmingen.  

Cup er cup, det er herlig. Det gir opplevelser, positive opplevelser som vi tar med oss videre i livet. Glede – Mestring – Utvikling i trygge omgivelser hvor vi voksne enten det er i bilen, på sletta eller på vei inn i kiosken fremtrer som de forbildene vi skal og bør være. Dette skal og vil bli en festdag.

Stoppen SK er med å forenkle cup hverdagen med egen side for cupen, her vil dere finne all nødvendig informasjon i forhold til arrangementet inkludert kampoppsett.

Cup hjemmesiden til Liungen Cup 6-12 år finner dere her:

Hjemmesiden til Liungen Cup 6-12

Følg oss også på Facebook med litt info og noen bilder:

Facebook - Liungen Cup

Liungen Cup har egen cupside

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Jun 2018

Når vi kjører cupene våre bruker vi egne cuphjemmesider.

På disse sidene ligger alt man trenger å vite om cupdeltagelsen.

Cuphjemmesiden til Liungen Cup 6-12 år finner dere her:

https://liungencup612ar.cups.n...

Her ligger også kampoppsettet til cupen. Lagledere har fått tilsendt dette for en ukes tid siden.

Vi har også en egen facebookside hvor vi legger ut litt info og bilder fra Liungen Cupene.

https://www.facebook.com/liung...


Vinner av en tur til Dana Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Jun 2018

Mina Eriksrud som spiller for Stoppen SK jenter 2004 lag hadde et ærend hos vår samarbeidspartner TORSHOV SPORT. Der er hun like oppmerksom som når hun spiller og trener med laget, og observerer en konkurranse hvor man kan vinne en tur med laget til Dana Cup i Danmark.

I en konkurranse med mange deltakere var det Mina som trakk det lengste strået og TORSOV SPORT tok kontakt for å orientere om seieren. Laget fikk en relativt kort frist på seg til å bestemme seg om man kunne reise eller ikke, om Stoppen SK hadde vanskeligheter med å stille lag måtte premien tilfalle neste navn på lista.

Takket være sosiale medier og korte kommunikasjonslinjer klarte jenter 2004 teamet å stille en tropp som reiser nedover med tretten spillere den 23.juli. Det vil bli en utrolig opplevelse for gruppen som har vunnet turen med A-pass for alle deltakerne, for de som ikke vet det er dette kortet ofte det beste man får i cup sammenheng. Tilgang til fasiliteter og bespisning

Undertegnede hadde selv et juniorjentelag i samme turnering og måtte synge for alle lagene som befant seg i bespisningsteltet med en sydvest på hodet etter et kalkulert tapt veddemål. Trenerteamet til J-2004 oppfordres til samme handling 😊

Til orientering om man ikke kunne stille lag ville premien gått til nummer to i trekningen, det var komisk nok Mina’s lillebror..

God tur

Stoppen SK 

Keeperskole

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Jun 2018

Keeperskole på Stoppen av ypperste kvalitet med over 70 keepere i aksjon denne helgen. Skolen arrangeres av Pål H.Albertsen som for tiden er keepertrener i Strømsgodset TF og Stoppen SK er med på å legge forholdene til rette for skolen.

Stoppen SK setter stor pris på tiltak som kan være med på å utvikling i nærmiljøet og denne helgen er dette til fordel for keepere i distriktet.

www.keeperifokus.no har slik vi forstår det spesifikk keepertrening og for de trenere eller spillere som ønsker tips om hvordan denne rollen kan utvikles på egenhånd kan komme på Lier Stadion lørdag og søndag klokken 10:00-14:00 (lunsj 11:30-12:30) for noen tips.


Nå kan dere melde på til høstens FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Jun 2018

Cupkamp på FFO (Foto: Oscar Aanerud, Lierposten)

Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. Dere kan velge mellom to tilbud. FFO og Utvidet FFO.

Alderstrinnene (både jenter og gutter) kan delta på følgende dager:

2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager og onsdager

Jente-FFO for 2010-2011 på fredager. Vi vil jobbe med å få inn instruktører slik at vi også kan tilby Jente-FFO flere dager og for flere årstrinn. 

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får frukt før og etter trening inne i klubblokalet.

For utvidet FFO koster det 165 kr ekstra pr dag i måneden man trenger utvidet. Ved utvidet FFO kan man komme kl. 13.00 og man får et godt brødmåltid før trening. Gerd Anne Opsahl varter opp med et godt og sunt måltid for barna.

Påmeldingslink:

Påmelding FFO

Ved deltagelse på høstens FFO får dere 200 kr rabatt på TINE fotballskole i uke 32. Rabatterte priser finner dere når dere melder på til FFO.


Info om trenere, priser og andre retningslinjer finner dere her.

Er det ikke ledige plasser de dagene dere ønsker så sett dere opp på venteliste. Da er mulighetene til å få plass etterhvert mye større.

For å stå på venteliste sender dere en mail til FFO@stoppensk.no hvor dere skriver navnet på spilleren, årskull og ønsket dag.


Lierposten skrev en artikkel om FFO for ett par uker siden.


185 000,- kr fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mai 2018

Stoppen SK har mottatt 185 000,- kroner i gave fra Sparebankstiftelsen DNB for å realisere drømmen om en terrasse med en kiosk i tilknytning til denne. Terrassen er tenkt plassert i enden av bygget ut mot kunstgressbanene og vil forhåpentligvis være med på å gi klubben og plassen enda mer liv og aktivitet på anlegget.

DNB mottok 2050 søknader våren 2018 og Stoppen SK fikk innvilget sin søknad til dette prosjektet. Les DT sak her. Klubben er utrolig stolte og glade for gaven fra DNB Sparebankstiftelsen, slik at alle medlemmer og aktive som er Stoppen SK får et sårt savnet tilbud. Det vil også definitivt være et stort løft å kunne tilby en slik tjeneste for mange av våre besøkende.

Det er allerede igangsatt mange prosesser og grunnet høyden på terrassen er den byggesøknadspliktig med de utfordringer som følger med i forhold til grunnforhold og nabolag. For tiden jobbes det iherdig for å få de siste detaljene på plass før man forhåpentligvis kan sette spaden i jorda og sette i gang de tiltakene det faktisk er for å skaffe de materialene som er nødvendige til et slikt prosjekt.

Det er også meget positive signaler fra næringslivet i lokalmiljøet som har uttalt at de kan bistå med noen materialer og andre nødvendigheter for å få opp et sårt savnet tilbud i anlegget vårt på Lier Stadion noe som er helt essensielt i tillegg til gaven som først gevinst realiseres når prosjektet er på plass.

Stoppen SK
Liungen Cup 26.05-27.05.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Mai 2018

Liungen CUP sitt bilde.

Nå braker det snart løs 26.05 og 27.05 og skal vi tro yr så er både tallet 28 og 29 (grader) og representert. Dette blir en knallhelg i solfylte omgivelser med fantastisk aktivitet hvor det myldrer av mennesker.

Frisk Asker kommer med utrolige fem lag til årets Liungen Cup for 9’er og 11’er fotball, og ser vi geografisk på det finner vi lag som representerer Akershus, Buskerud, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold. Det er et svimlende område som er omtrent like stort som hele Holland og med en befolkningsmengde boende i disse fylkene som teller seks ganger mer enn de har på hele Island.

Cup er noe av de kuleste aktivitetene, en happening, en folkemengde. Det organiseres, tilrettelegges og planlegges. Facebook, spond, mail, sms, telefoner, snapchat, treningsøkta, nettsiden og praten. Alle drømmer om pokalen, kun et lag får den i sin klasse.

Spente spillere og deres foreldre gleder seg, kommer vi til å spille bra. Har vi den nødvendige flaksen i avgjørende situasjoner. Blir det en kanonscoring som vi var så heldig at vi fikk filmet. Det jubles over sletta, i samme øyeblikk er det noen som blir skuffa, lei seg kanskje til og med litt forbanna. Det skuddet kunne jeg blokka om jeg bare var litt mer oppmerksom. Det gjør vondt der og da, men så kommer gleden igjen.

Man sitter igjen med opplevelsene, minnene, kameratskapet, det å gjøre noe sammen. Være sosiale og samtidig aktive. Det snappes, bilder sendes til kjente kanskje med noen replikker. Det postes på facebook, twitter og instagram. 

Det er herlig, det er cup, det er Liungen Cup

Vi ønsker alle en fortryllende helg på det vakre anlegget vi har å by på.

Stoppen SK

Liungen Cup på DT

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Mai 2018

Liungen CUP sitt bilde.

Drammens Tidene dekker årets Liungen Cup live, hvor de filmer fra våre to store samarbeidspartnerbanene Holtefjell (Arena) og Liertoppen (Banen). Drammens Tidene har valgt ut hele 19 kamper til glede for alle som ikke får med seg turneringen live.

Her har dere link til saken i Drammens Tidene

https://www.dt.no/lier/sport/f...
Gratulerer med dagen Stoppen SK entusiaster

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Mai 2018

Hipp Hipp Hurra for 17.mai.

Gratulerer med dagen.

Stoppen SK ønsker alle en riktig god 17.mai feiring. 
Stoppen SK's damelag i aksjon igjen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Mai 2018

Sofie Nordli sitt bilde.

Eliteserietrenere snakker om tøft kampprogram i mai. Stoppen SK's damelag var i aksjon mandag i en spennende triller av en kamp hvor vi ror i land en 4-2 seier. Gutta som spilte likt vant komfortabelt 9-1 over Vestfossen 2. 

I dag onsdag 16.05.18 smeller det igjen for damene og denne gangen borte mot Birkebeineren. Det er tett i toppen av tabellen i 4.divisjon og på topp fire finner vi tre lag med ni poeng og et med 12. 

Damene er i flyt sonen om dagen og redaksjonen har dessverre ikke oversikt over lagets toppscorer. Det ryktes at det står mellom Hanne Westerlund og Silje Nygård. Uansett et viktig oppgjør oppe på Årbogen på en fantastisk men sjelden sommerdag her i Drammen. 

Lykke til med dagens match.


LagSP
1Lier 2512
2ROS49
3Solberg39
4Stoppen49
5Hallingdal 246
6Kongsberg40
7Åssiden 240
8Birkebeineren20


 
A-lagene i aksjon på Lier Stadion mandag 14.05.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Mai 2018

Ole Lennart Eriksen sitt bilde.

Mandag 14.05 spiller begge A-lagene til Stoppen SK på Lier Stadion KL 19:00. Damene tar imot Åssiden 2 og herrene får besøk av Vestfossen 2.

Thomas Sørum er tilbake i troppen for gutta etter en kortere skadeperiode sammen med unggutten Dag Emil Hellum Hovde (2002) som også hospiterte for Strømsgodset TF G-16 mot Vålerenga forrige uke. Det meldes om bra stemning i gruppa og gutta etter 5-1 seieren borte mot Åmot i sist seriekamp. Stoppen SK ligger p.t på 2.plass med 11 poeng, fem poeng bak serielederen Birkebeineren som har en kamp mer spilt.

Damene har kommet meget godt i gang med seks poeng etter tre kamper og med seier i dag vil jentene ligge a poeng med ROS som befinner seg på andre plass og da med like mange kamper spilt. Jentene har funnet nettmaskene hele 13 ganger på de tre første kampene og vi håper på en mål fest på Lier Stadion i dag. 

Ta turen på Lier Stadion så vil dere se underholderne fotball fra begge lag.
Stoppen Gunners med serieåpning 03.05.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Mai 2018


I dag torsdag 03.05.18 klokken 19:30 smeller det i Fair Play ligaen da Stoppen Gunners tar i mot Strømsgodset IF på Lier Stadion. Stoppen Gunners som i 2017 ble kretsmestere i 2.divisjon har fått inn et par tilvekster i laget. Troppen virker meget spennende og solid og trener Håvard Sagmoen mener vi er godt rustet for årets 1.divisjon.

Man er naturligvis meget spent før kveldens kamp og melder om et godt gjestende lag fra Gulskogen som vant FFU avd 01 i 2017. Forhåpentligvis reiser de hjem med 0 poeng i sekken.

Stoppen SK ønsker lagene lykke til og håper på en del folk som gjester Lier Stadion i anledningens stund.

Go! Stoppen Gunners

Stoppen United serieåpner førstkommende lørdag borte mot Hønefos BK Lions.

Nære for Damelaget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Apr 2018


Damelaget startet serien med en knallsterk seier over ROS. Fredag var det Solberg som var verter for Stoppen SK jentene. Trenerteamet hadde på forhånd varslet en tøff batalje, uten at dette skremte Stoppen SK jentene.

Fredag kveld gjestet Stoppen SK jentene Solberg klare for årets andre kamp i 4.divisjon for kvinner. Solberg med en gammel Stoppen kjenning i Aurora Thaqi fikk kjenne på Stoppen SK’s respektløse start i årets serie med knallhardt arbeid i 1.omgangen som ble en «midtbane» kamp

Lagene går til pause med resultatet: 0-0

Hanne Westerlund som i vinter var med på å senke farens lag (Toni Westerlund som er trener for 2004 guttene i Stoppen) fant igjen nettmaskene og sørget for en 1-0 ledelse til Stoppen ca.20 minutter inn i 2.omgangen.

Dessverre for oss fant Solberg veien til mål to ganger og snudde dermed resultatet i deres favør. 2-1 slutt og en Solbergseier, som kanskje ut i fra sjanser og spill var fortjent samtidig som vi føler at dette kunne vi rodd i land når vi ledet matchen.

Nå venter Kongsberg i neste match torsdag 3.mai, og en sulten Stoppen gjeng vil opp til sølvbyen og hente GULL.

G2005 med kick-off

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Apr 2018

Forrige søndag hadde G2005 kick-off. De var sammen fra kl. 11 -20
I strålende sol hadde de mat, mesternes mester øvelser, lagregler, FairPlay kontrakter, quiz og vafler. 

Etter det bar turen ned til Marienlyst hvor det var tid for Strømsodset sin blåtime med pizza og med temaet "Om det å være en god lagspiller" med Lage sofienlund og Peter Kovacs. Til slutt så gutta eliteseriekampen mellom Sif - Odd.
49 gutter var med hele dagen og over 20 foreldre i sving med, mat, oppgaver og  kjøring.
Stoppen sitt damelag med knallstart i 4. div

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Apr 2018

Torsdag kveld var det seriestart i årets 4.divisjon og Stoppen skulle møte ROS som rykket ned fra 3. div i fjor. Helt siden det i vinter ble besluttet at Stoppen sine 2002 jenter skulle danne det nye damelaget i Stoppen har alle som følger laget gledet seg til denne dagen.

Laget har trent godt i vinter og hatt en bra oppkjøring med treningskamper og Drammenscup, men det var fortsatt knyttet mye spenning til seriestarten.

 

Tøff start

Det ble en tøff start de første minuttene og ROS damene hadde helt klart bestemt seg for å gi Stoppen jentene en tøff match. Men etter å ha ridd av den første stormen tok Stoppen over og i det 26. min kom en fortjent scoringen fra Silje Nygård.

Stoppen fortsatte trykket og var nære på å sette en til før pause, men gikk i garderoben med et lite smil om munnen. 1 – 0 etter 45 min i første damekamp.

 

Friske bein

I pausen hadde en godt fornøyd trener, Per Arne Austad, gitt jentene videre tro på det de har trent på i hele vinter og vår. Fortsette å tørre, fortsette å trille ball og «løpe rundt» ROS jentene.

2. omgang startet der 1. omgang sluttet og Stoppen hadde helt klart ikke tenkt å slå seg til ro med 1 – 0. I perioder eier jentene midtbanen og med et konstant press fra angriperne bryter Ása Fjalarsdottir i det 56. min igjennom fra midtbanen og helt inn i 16 meteren. Alene med keeper plasserer hun ballen sikkert ut mot venstre stolpe og 2 – 0 er et faktum.

Det er nå tydelig at jentene virkelig har fått tro på egne ferdigheter og samtidig som ROS jentene begynner å bli litt slitne fortsetter Stoppen trykket.

Gjentatte ganger kommer vi igjennom på kantene og både Hanne Westerlund og Marte Skinnemoen viser hva de er gode for, men ballen vil ikke i mål.

Stoppen sin spiss, Silje Nygård, har fortsatt mye futt i beina og hun jager ball etter ball og tar alle løp. I det 68. min får hun endelig uttelling for innsatsen og med keeper på halvdistanse vipper hun ballen enkelt over og stoppen leder 3 – 0.

 

Spennende slutt, men aldri farlig

Etter det tredje målet bestemmer ROS seg for å stå litt høyere, gå litt tøffere inn – de skal ha mål.

Men en solid forsvarsrekke og noen gode inngriper av Stoppen keeper, Hannah Martes Mayer, hindrer ROS i å score. Selv med 3 – 0 er det litt usikkerhet, men etter hvert som klokka går er det helt klart at dette tar Stoppen hjem.

I de siste minuttene styrer Stoppen kampen igjen og i det 90. min får Stoppen corner.

En perfekt corner fra Skinnemonen treffer en jagende Nygård på hodet og sluttresultatet er klart. Stoppen sitt nye damelag har vunnet sin første seriekamp 4 – 0.

Trener Per Arne Austad som kom inn i vinter var sammen med «pappa trenerne» meget godt fornøyd med jentenes innsats. «Utrolig moro å se hvordan jentene tar tak i kampen og har troen på egne og lagets ferdigheter. Vi har vært litt spente på denne første kampen, selv om resultatene i vinter og våres har vært bra. Nei, jeg er så utrolig stolt av jentene i dag, dette fortjente de» sier Per Arne etter kampen.

 

Solberg borte i neste kamp

Neste kamp spilles fredag 27. april kl. 19.00 på Solberg kunstgress. Solberg blir trolig en tøff motstander etter at de også vant sin første kamp, 4 - 0 mot Kongsberg.

Men inntil det motsatte er bevist lader laget opp til en ny seier!
Damelaget klare for seriedebut i 4.div

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Apr 2018

Forrige helg vant jentene Drammens Cup. Torsdag serieåpner de hjemme mot ROS på Stoppen. Kampstart 19.00. ROS rykket ned fra 3.div i fjor og regnes blant mange som favoritter i årets serie.

Siden vi ikke hadde et a-lagstilbud til jentene i fjor var flere av våre Stoppen-jenter med i et samarbeid med ROS. Disse jentene har nå blitt en del av ROS og vil for første gang spille mot Stoppen. 


Skinnemoen vs Skinnemoen

I kampen blir det også en familieduell mellom tremningene Marte og Jenny. Vi får håpe at Marte stikker av med seieren.

Følgende spillere er i troppen til torsdagens kamp:

Hannah,Ella,Fanny,Maja,Khatima,marte,Asa,Kaja,Hanne,
Stine, Silje,Selma,Elise DE,Martine

Det blir Marte mot Jenny i torsdagens a-lagskamp


For en fantastisk dag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Apr 2018

Kontorrommet i dag mandag var preget av en bitte liten dysterhet. Søndagen så bød Norge på et av sine aller beste sider. Knallblå himmel med en gul liten kule langt der oppe som gir en positiv glød over oss alle, så sant man ikke er paraplyselger.  

Det er grått ute. Det er trist. Hvorfor i alle dager bor jeg her, kona og ungen er i Brasil, og for å sitere henne. «I Norge jobber dere dere i hjel for å komme to uker på ferie til Spania».  

Så skjer det, som vi vet skjer og det skjer ofte. Regnet kommer. Ut for å skru opp et sponsorskilt blir man gjennomvåt, det er hverdagen. Ene treneren kommer desperat inn og hører om vi har en regnjakke, det har vi selvfølgelig, det står øverst over utstyr man trenger i barnehagen. Det må man ha i Norge, i Bergen er det paraplyautomater. 

75 barn født 2006, 2007, 2010, 2011 fra Høvik, Bragernes og Hegg skole var klare for trening, banene var satt opp og et trenerteam med høy fotballfaglig kompetanse glemmer alt annet. Nå er det fotball, det er gøy, det er ekstremt gøy, det er verdens beste møteplass. Det er inkluderende, motiverende, inspirerende og ikke minst gir det mestring, utvikling og glede for oss alle. 

13 spillere fordelt på to lag, 6 mot 7 hos oss. Etter 11 «seriekamper» er det likt i poeng, gult leder med 1 + mål før vi går inn i siste seriekamp. Vi byttet overtallet midt i serien, slik at de som var 6 de første seks kampene ble 7 spillere de siste seks kampene. Gul klarer seg med uavgjort i siste kamp for å ta seriemesterskapet, hvitt må vinne og har gode forutsetninger for det, siden de nå er en mer. Det jobbes knallhardt, det sprintes hjemover, de pusher ut (vi spiller med offside). Det er knallgode gjenvinninger og spille er til tider fantastisk. Lauritz banka inn en scoring som lignet den første til Zlatan i USA, Felix holdt laget inne i kampen med flere knallgode redninger, Trym plasserte scoringen sikkert nede ved stolperota. Tord og Felix har konkurranse om hvem som ligner best på en sprellende fisk på land. Det endte 0-0, gult lag ble seriemestere med 1 + mål. 

Aktivitetene på de andre banene ser fantastisk ut, det spilles fotball. Det er derfor vi begynner på fotball, for å spille spillet. 75 spillere med masse gode erfaringer, god mestring som gir utvikling og skaper glede.  

16:30 kommer det tre lag G-2002, J-2003 og damelaget. 50 jentespillere og 15 G-2002 spillere ledet av mange engasjerte trenere, to på damelaget, tre på J-2003 som og kjørte egen keeper økt på tvers av alderstrinnene og to på G-2002. 

Klokken 18:00 kom G-2003 og G-2004 med rundt 80 spillere i action ledet av deres trenerteam. Det duelleres, det spilles og det trenes. Det er kameratskap, det er litt temperament men viktigst av alt, det er spilleglede. Klokken 18:50 runder de av og rydder banen da det skal være en seriekamp klokken 19:00. 

A-lag herrer benker Granaasen som var banens beste i første seriekamp, men Thomas Sørum er i start 11'ern og etter rapportene banket han inn 1-0 som var resultatet til pause. Det er flott spill, kombinasjoner og fantastisk flotte scoringer. Aron klinker til fra 30 meter, knallhardt oppe i hjørnet, og juniorlaget begynner samtidig å gjøre seg klare for trening. 

Møterommene benyttes av trenerteamet til J-2005, før det er foreldremøte for 2010. Styrerommet blir også benyttet for å planlegge enda mer aktivitet for barna. 

Bare i dag aktiviserte vi som klubb mellom 250-300 spillere og opp mot ca. 50 trenere/resurspersoner.  

Vi er Stoppen SK 
Kamper Lier Stadion

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Apr 2018
Kosthold, ernæring og trening

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Apr 2018

 

Over 60 gutter fra 03 og 04 deltok på Blåtime med Strømsgodset på onsdag. Petar Kovacks og Lage Sofienlund kom med konkrete råd og tips om mat før og etter trening, søvn og øvelser.

Gutter 04 gjorde det bra i Gran Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Apr 2018


I sludd og regn kom gutta seg til finalen i b sluttspillet mot Vålerenga. Finalen var jevnspilt, med to stolpeskudd for Stoppen. Stillingen var 0-0 til To minutter på overtid , da fikk Vålerenga straffe . Den satte de dessverre kontant i mål. Stoppen rakk ett angrep før dommeren blåste av kampen, og Oslo-guttene kunne juble .

Likevel ble det en «bøtte» med hjem til Lier. 

 Tross finaletap, og kalde gutter, var det en lang og fin dag på kunstgresset på Hadeland!
Ledige plasser på FFO fra 18.april

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Apr 2018

Gutta koser seg på utvidet FFO

Våren har endelig begynt å gjøre sitt inntog og vi kan dermed utvide antall plasser litt.

Følgende ledige plasser har vi på FFO fra 18.april:

Mandager 2006-2007: 7 plasser ledig.

Mandager 2010-2011: 5 plasser ledig.

Tirsdager 2008-2009: 7 plasser ledig.

Onsdager 2006-2007: 2 plasser ledig.

Onsdager 2010: 1 plass ledig.

Torsdager 2008-2009: 10 plasser ledig.

Fredager 2006-2007: 4 plasser ledig.

Fredager 2008-2009: 3 plasser ledig.

Fredager 2010-2011: 3 plasser ledig.

Fredager Jente-FFO 2010: 2 plasser ledig.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/845f3cb43a07259b2e4724dfa5c5c0d1


For en innsats

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2018


I disse dager er det seriestart for mange av Stoppen Sportsklubb lagene. Senior herrer startet det hele med en 2-1 seier over Glassverket mandag 9.04 med over 100 tilskuere tilstede på Lier Stadion.

I Norge er det sånn, nå er det endelig blitt vår. Blå himmel, og varmere drag i lufta. Fotballen blomstrer, det er slik. På vei fra Lier Stadion var det ca. 40 spillere født 2003 gutter som var klare til en treningsøkt, til tross for at en hel klasse var borte på klassetur. Smak på den, ca. 40 spillere. Thomas hadde som alltid planlagt økta i www.treningsøkta.no og har så langt i år dokumentert 30 treningstimer på feltet. I tillegg er det turneringer, treningskamper og planleggingen av alle disse aktivitetene med tilhørende informasjonsskriv på face, spond osv. I 2018 første kvartal er det lagt ned omtrent et månedsverk for bare denne ene treneren, og vi har mange som bidrar på feltet. Det er kult å være Stoppen SK trener, og sånn skal det være.

Sånn er det å være trener, og trenerne i Stoppen Sportsklubb gjør en så vanvittig innsats for at våre barn, unge og voksne skal ha et sportslig tilbud som er fantastisk moro. Glede – Mestring og Utvikling som er klubbens verdisyn.

Det er trenere i Stoppen SK som leverer den sportslige kvaliteten, og sporten bestemmes av sportslig utvalg som igjen dokumenteres inn i klubbens sportsplan. Trenere er en forlenget arm av det arbeidet vi som klubb står for og for de sportslige prioriteringene vi har med alle våre spillere i de forskjellige alderne.

I barneårene har vi allidrettstilbud med bruk av eksterne veiledere fra St Hallvard VGS, fantastisk tiltak hvor vi blant annet har sportslige prioriteringer som går på fysisk fostring, andre prioriteringer som oppførsel og målet er: Inkluderende og motiverende aktivitetstilbud. I tillegg er det fotballaktivitetstilbud ukentlig gjennom hele året, hvor klubben har trenerveiledere fra Strømsgodset TF annenhver uke for at de som ønsker kan utvikle seg som kanskje en enda bedre trener.

Dette er en hyllest til alle trenere som bidrar for klubbens arbeid, og det er flere bak trenerne som legger ned et fantastisk stykke arbeid i form av laglederroller, dugnadsansvarlige, økonomiansvarlige, foreldrekontakter, sosialansvarlige, materialforvaltere, oppmenn, koordinatorer og sosiale medier ansvarlige med flere som legger til rette for at produktet kan bedrives best mulig, og ikke minst alle oss som stiller til dugnad. Takk til dere alle.

Det er viktig at vi som engasjerte personer enten det er foreldre, en med en rolle i klubben, spiller eller dommer kjenner til klubbens føringer, misjon, visjon og verdier. Alle hos oss med verv må levere politiattest, skrive under holdningskontrakter, sette seg inn i klubbens retningslinjer:

Klubbhåndbok

Sportsplan

Kvalitetsklubb

Dette er verktøyene vi som klubb jobber etter og for at vi alle skal oppleve :

Glede-Mestring-Utvikling.

Lykke til med sesongen til oss alle.  
Stoppen SK søker instruktører til TINE fotballskole

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2018


Er du over 16 år( født 2002), og kan tenke deg sommerjobb som fotballinstruktør?

Stoppen SK arrangerer TINE fotballskole 6. - 9. august 2017, og i den forbindelse søker vi etter ansvarsfull ungdom til ca. 35 instruktørstillinger. Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

 • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30. I tillegg kommer et møte søndagen før fotballskolen, samt planleggingstid.
 • Lønn: 450,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet .

                    Trenere med godkjent Grassrottrener-kurs får 600,- kr pr. dag.

 • Søknadsfrist: 5. juli 2018
 • Søknadsskjema
 • Søknaden sendes til Kristian Bye-Andersen på e-post fotballskole@stoppensk.no 


Seier i seriestarten

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Apr 2018

Lars Granaas og Erik Midtgarden

Seriepremieren endte med 2-1 seier til Stoppen over Glassverket.

Nesten 150 tilskuere tok turen til Lier stadion mandag kveld. I kulda fikk de se et Stoppen-lag med litt høye skuldre i sesongåpningen. Gårsdagens motstander, Glassverket, rykket opp fra 6.divisjon i fjor. De la seg tidlig lavt, jobbet hardt og satset på kontringer. Etter et snaut kvarter tok bortelaget ledelsen etter et godt angrep. 

Stoppen styrte kampen i første omgang, men mange feilpasninger og dårlige pasninger trakk ned tempoet i kampen og Stoppen slet med å spille ut Glassverket. I slutten av omgangen kom hjemmelaget stadig nærmere og det var fortjent da superspiss Thomas Sørum bredsidet inn et nydelig innlegg. Dette til stor glede for Sørum sin egen fangruppe på sidelinjen.

I starten av andre omgang skrudde Oskar Ellingsgard en corner direkte i mål, 2-1 til Stoppen.

Etter det ble kampen preget av en periode med mange innkast og mange feilpasninger. Midtveis i omgangen kom John Andre Mo inn. Han satt fart på kampen med noen fine forseringer og herlige luker. Beklageligvis drar han nå i militæret. Han vil bli savnet.

De siste 20 min hadde Stoppen full kontroll og skapte noen store sjanser, men ballen ville ikke i mål. 

Det viktigste var uansett tre poeng i serieåpningen. Det gir forhåpentligvis litt ro og litt lavere skuldre i neste kamp.

Toppskårer i OBOS-ligaen og hovedtrener for Stoppen, Erik Midtgarden uttalte følgende etter kampen: "Vi kontrollerer bra i det meste av kampen, spesielt 2. omg.
Jeg tror med at få justeringer at vi kunne vunnet denne kampen med enda større margin. Det kommer!"

Banens beste spiller var veteranen Lars Granaas.

Veldig morsomt at så mange hadde tatt turen på Lier stadion. Til neste hjemmekamp satser vi på at vi har en åpen kiosk også. 

Velkommen tilbake!Klubbdag på Torshov Sport

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Apr 2018


Torsdag 19. april er det klubbdag for alle medlemmer på Torshov Sport i Drammen, med ekstra stor rabatt. På klubbkolleksjonen får du 25 prosent rabatt.

Vel møtt!

Sylling Olsen debuterer på mandag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Apr 2018

Magnus Sylling Olsen debuterer for a-laget i serieåpningen på mandag (FOTO: Staale Wattø)

Magnus Sylling Olsen er klar for Stoppen Sk og debuterer i serieåpningen mot Glassverket på mandag.

Sylling Olsen har en lang karriere bak seg i norsk toppfotball og vant blant annet cupfinalen med Aalesund i 2011. Magnus startet i kampen mot Brann som Aalesund vant 2-1.

34-åringen avsluttet toppfotballkarrieren sin i Mjøndalen i fjor. Han har spilt for Kongsvinger, Aalesund, Bodø-Glimt, Sarpsborg 08, Ham-Kam og selvsagt Mjøndalen.  

Wikipedia har en lang oppsummering av Sylling Olsen sin karriere. Youtube viser en del av målene han har skåret oppgjennom åra.

I Stoppen gjenforenes Magnus med sine tidligere lagkamerater Thomas Sørum, Lars Granaas og Erik Midtgarden. 

Mandagens kamp mot Glassverket starter 19.00 på Lier stadion. Erik Midtgarden har tatt ut følgende tropp til kampen:

Jørgen Helén, Julian Falch Milde, Jacob Caspersen, Petter Narvesen, Mathias Helgesen, Anders Øvermo, Iver Lyng Brekken, Steffen Hassel, Kristian Simonsen, Oskar Ellingsgård, Lars Granaas, Håvard Hauge Haakonsen, Aron Daly, Thomas Sørum, John Andre Mo, Magnus Sylling Olsen, Robin Gard.

Et veldig spennede lag. Vi anbefaler alle å ta turen til Lier stadion på mandag!


 
Bygger klubb gjennom Fotball-FFO.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Mar 2018

Fredrik Drag er student på høgskolen i Molde hvor han tar en Bachelor i Sport Management. Han har skrevet en artikkel om Stoppen og FFO. Den kan dere lese her.


Sportslig Leder i Stoppen SK Kristian Bye-Andersen forteller om store utviklingsmuligheter for klubben gjennom Fotball-FFO.

På 2 år har Stoppen SK fått muligheten til å lønne 3 heltidsansatte, hovedsakelig på grunn av etter-skole aktiviteten FFO.

- Vårt mål er jo først og fremst at dette skal være en utviklingsarena hvor spillerne kommer for å oppleve mestring, at det skal skape vennskap og være et sted hvor alle blir sett, sier sportslig leder og instruktør på FFO Kristian Bye-Andersen.

Vi møter Kristian i et lite rom på klubbhuset til Stoppen, en halvtime før barna kommer fra skolen. Der står Kristian og åpner esker med nye drakter til aldersbestemte lag, og følger ivrig med på fellesstart i skiskyting fra Pyeongchang, før han setter seg ned for en prat med oss.

- For øyeblikket har vi rundt 170 spillere innom FFO på ukentlig basis. Den store utfordringen er ikke å fylle de plassene vi har tilgjengelig de dagene vi har FFO-treninger, men å møte etterspørselen fra de yngste, for det er «helt Texas», forteller en energisk Kristian. Vi ser også at de som er med på FFO svært sjeldent velger å slutte, og det kommer flere og flere nye for hvert år som går.  

 

Sportslig leder i Stoppen SK Kristian Bye-Andersen. (Foto: Fredrik Drag)

Klubben ser store muligheter til utvikling

Etter at Kristian ble sportslig leder i Stoppen SK i 2015, har klubben sett store muligheter i å utvikle seg både på kort sikt og på lang sikt. Gjennom FFO har de fått muligheten til å lønne flere og flere, slik at de kan skape en større klubb.

- FFO har skapt noen arbeidsplasser for oss. Jeg kunne gå inn i en fulltidsstilling, vi har 2 andre som også har 100% stillinger, og en i en 40% stilling. I hovedsak på grunn av FFO. Vi har også sett muligheten til å få inn bedre og mer profesjonelle trenere, slik at de som benytter seg av tilbudet FFO skal føle at de får noe igjen for det. Både foreldrene som sender barna hit og barna som er her.

I 2013 tok han over som ansvarlig for FFO, sammen med en lærer-kollega fra Gullaug skole Morten Hansen. Morten som for øyeblikket har en 40% stilling som instruktør og koordinator i Stoppen SK, forteller via telefon om startsfasen.

- Det var en krevende periode, fordi både Bye-Andersen og jeg var i full stilling på Gullaug skole, samtidig som vi drev FFO. Det ble mange sene kvelder på kunstgresset på Stoppen, ler Morten. Jeg slang meg bare med sammen med Kristian, fordi jeg liker å jobbe med barn.  Etter hvert forstod vi at dette var noe barna faktisk elsket å gjøre etter en lang dag på skolen.

Tidligere Tippeliga-spiller

Kristian selv, har tidligere vært junior-spiller i både Liungen (nå Stoppen SK) og Mjøndalen, før reisen gikk til Eik-Tønsberg som var i 1.divisjon på den tiden. Der tilbragte han et par år, før det bar videre til Odd og Tippeligaen, hvor han tilbragte 3 år. Skader hemmet karrieren hans og han måtte legge opp i en alder av 29 år. Han kan se tilbake på en karriere hvor han har hatt flere dyktige trenere, deriblant Dag-Eilev Fagermo og Tommy Svindal Larsen.

- Jeg har hatt veldig mange dyktige trenere opp igjennom årene, som nok har formet hvordan jeg er som trener selv. Spillerkarrieren min i seg selv ble veldig mye opp og ned, grunnet skader. I Odd ble det lite spilletid, ettersom at Frode Johnsen (tidligere storscorer i Tippeligaen) var han jeg kjempet med om plassen på topp.

Hvordan startet du med fotball selv?

- Gjennom storebroren min som var 5 år eldre. I tillegg hadde jeg en fotballinteressert pappa som var ivrig. Jeg startet i Liungen som 6-åring, og spilte der til jeg ble junior.

På spørsmålet om hvem som var hans store idoler som fotballspillere, blir vi en smule overrasket.

- Helt klart gutta på A-laget til Liungen som var mine store idoler, smiler han.

Tilvekst av fagfolk

Kristian forsto tidlig at FFO måtte ha en tilvekst av utdannede trenere og fagfolk, for at spillerne skulle få mer utbytte av øktene. Derfor har tilveksten av spesielt to trenere; Harald Johannessen og Kjersti Thun, vært svært viktig for klubben og for utviklingen av FFO forteller han.

- Vi ønsker å ha dyktige instruktører, som har UEFA-trener lisens. Der har vi Harald Johannessen som tidligere har vært en del av Strømsgodsets eliteakademi, og trener for Strømsgodset G-16 elite (han har trent blant annet Martin Ødegaard og Iver Fossum). Johannessen er fortsatt en del av Strømsgodset. Vi har Kjersti Thun, tidligere OL bronsjemedalje vinner for Norge og tidligere toppscorer i Toppserien for Kvinner. Lars Granaas er tidligere eliteseriespiller med en haug av ungdomslandskamper. Pluss et par andre, samt Morten og meg.

Stoppen har også tatt i bruk et nytt «trenerkurs» i regi av Strømsgodset, hvor trenere fra Strømsgodset kommer og lærer opp de ulike trenerne annenhver torsdag.

Kristian er veldig fornøyd med det «teamet» av trenere han har for øyeblikket, og når vi spør om hvor viktig det er å ha voksne i alt de driver med, lyser han opp.

- Det er alfa og omega! Vi er voksne som kan det vi driver med. Vi har ikke unge instruktører uten utdannelse, som bare slenger innom i ny og ne. Vi har utdannede instruktører som kan jobbe med barn, og trenere med erfaring. Det som er utfordringen er å finne nok sånne folk for å få plass til flere spillere.

- Alle skal bli sett

For øyeblikket er FFO en etter-skole aktivitet som alle i nærområdet kan benytte seg av. Barn fra skoler som Bragernes(Drammen), Egge, Høvik, Gullaug, Hegg og Nordal (Lier) benytter seg av tilbudet.

- Målet vårt er jo som sagt at alle skal bli sett, uansett hva slags skole de kommer fra eller hvilket lag de spiller på. For de som er 1.-4.klassinger (SFO-Alder) er jo dette veldig viktig. Også for de som er over den alderen også, i forhold til at vi har veldig dyktige trenere. Gøy både for de barna som legger litt ekstra i det, og de som bare vil være en del av fellesskapet. Vi legger opp til at alle skal treffe sitt mestringsnivå.

Kristian forteller også om organisering av treninger og krevende vinterforhold.

- Ungene kommer med taxi fra ulike skoler, når de er ferdige på skolen rundt 13.00-14.00. Da venter mat og drikke, før det er trening 14.30-16.00. Sannsynligvis er disse treningene bedre og mer profesjonelle enn med egne lag. Vårt mål er at alle skal oppleve mestring, og alle skal bli sett. Utfordringen på vinterstid, er at det er begrensning på hvor mange vi kan ha med. Vi har bare en kunstgressbane og en hall tilgjengelig, og på fredager er det rundt 100 spillere samtidig.

Stoppen SK har også begynt å gi ut «Stoppenblad» hvert år. I 2017 versjonen står det at det kan være lurt å melde seg på tidlig på FFO, for å ikke havne på venteliste, vi spør litt om det.

- Vi håper selvfølgelig at vi kan skape flere arbeidsplasser gjennom FFO, men samtidig må vi ha dyktige og profesjonelle trenere, som ser hvert enkelt barn. Derfor er det enkelte dager det er ventelister. Vi må tenke på hvor mange instruktører vi trenger per antall barn, så vi ser et utviklingspotensial i dette.

For øyeblikket ligger prisene rundt SFO-nivået i området, forteller Kristian. Er man på FFO en dag, er prisen Kr. 600, er man med to dager er prisen Kr.  800, og er man med alle dagene er prisen Kr. 1000. Hvis et barn er med alle dagene, altså tre dager FFO og to dager SFO, vil prisen totalt sett bli billigere enn hvis man går fem dager på SFO.

Kristian viser oss også Sportsplanen som Harald Johannessen har utarbeidet.

- Denne sportsplanen er helt essensiell i det vi gjør, Alt skal ha en sammenheng i treningene, slik at det blir en rød tråd gjennom hele opplegget.

Mangfold og Inkludering

I 2016 mottok klubben 130.000,- fra Gjensidigestiftelsen for videre innsats i inkludering og mangfold.  Inkluderingsansvarlig, instruktør og koordinator Morten Hansen, mottok «prisen» på vegne av Stoppen, og forklarer at dette skapte mange nye muligheter for klubben.

- Vi fikk muligheten til å bygge en arena for vanskeligstilte barn, samtidig som at vi fikk inkludert barn og unge fra diverse asylmottak og «Velkomstklassen» fra Høvik Skole. «Velkomstklassen» består av barn fra andre land som nettopp har ankommet Norge. Målet vårt på lang sikt er jo at vi får til et system, slik at vi også får disse barna inn i FFO.

Hvor viktig for deg er det å ha en lærerutdanning i bunn, når du skal være instruktør på FFO?

- Det er ekstremt viktig, Jeg pleier å si at jeg er 80% pedagog og 20% trener. Lærerutdannelsen har helt klart hjulpet meg mye i arbeidet jeg gjør i Stoppen, både med barna og med foreldrene.

Hvorfor har du hatt lyst til å drive med FFO og andre ting innad i Stoppen?

- Jeg får ekstremt mye igjen for det. Glede av å være en del av fellesskapet, samt at jeg får en god følelse av modellen vi har, at alle barn skal bli sett, uansett ferdighetsnivå. Vi vil at barna skal ha det gøy med fotball, men samtidig ha det gøy sosialt sett.

 

Hansen (t.h) mottar 130.000kroner på vegne av Stoppen SK. (Foto: Stoppen SK)

Fremtidsplaner

FFO ser tilbake på en god utvikling, og håpet om å bli enda større er der for Kristian og Stoppen SK.

- Vi håper jo selvfølgelig at etterspørselen fortsetter å vokse, slik at vi kan få inn flere instruktører og at opplegget skal fortsette å være like bra som det er per dags dato.

Etter å ha tatt et bilde av Kristian med de høye brøytekantene rundt oss på den vindfulle kunstgressbanen, takker vi for intervjuet. På vei fra banen, møter vi noen smilende barn som er klare for å spille fotball i kulden.  

Oppsummering av årets vintercuper

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Mar 2018

Oppsal vinner av G2005 Vintercup 2018

Årets fjerde, og siste, vintercup ble avsluttet forrige helg. Slik gikk det i år:

Cupen for G2003 ble arrangert 3. og 4. februar. Cupen ble fullbooket i lang tid i forkant. Det betydde at 16 lag var klare. Lag fra Borre, Nøtterøy, Ready, Lommedalen, Heggedal, Bøler, Asker, Heming, Skrim, Sterling, Klemetsrud, Vestfossen, samt våre egne Stoppen-lag deltok. Vintercupen er ekstra morsom, da det kommer lag fra Vestfold, Telemark, Akershus og Oslo for å spille mot våre lokale lag. 

Det har vært mye vinter på cupene i år. Denne helgen var det veldig kaldt, og vi var i forkant usikre på om vi måtte avlyse.  Vi klarte å gjennomføre, men var litt småkjølig for lagene som spilte lørdag ettermiddag. 

Cupen var preget av veldig mange jevne kamper og bra spill. Finalen gikk mellom fjorårsvinnerne Lommedalen og Heming. Lommedalen slo Bøler 4-3 i semifinalen på straffespark, mens Heming slo Borre 2-0.  Kampen måtte avgjøres på straffespark og i år var det Heming som stakk av med seieren, 7-6.   

Helgen etter var det G2004 som var i aksjon. Ikke så kaldt, men snø denne helgen. Også denne cupen var tidlig fullbooket. Ørn-Horten, Ready, Konnerud, Glassverket, Stathelle, Fram, Nordstrand, Oppsal, Hokksund, Lier og Stoppen var med.

Det ble noen tette semifinalekamper, hvor Stathelle slo Ørn-Horten 1-0, mens Hokksund vant 3-1 over Oppsal. I finalen var det veldig jevn og det måtte ekstraomganger til for å kåre en vinner. Stathelle var sterkest i ekstratiden og vant 1-0.

17.-18.februar var det G2005 sin tur. Grunnet vinterferie i nabofylkene, fikk vi ikke fylt opp med 16 lag. Det kom likevel 12 lag som skulle spille 9'er fotball fra 16-meter til 16-meter for første gang.

Lier, ØHIL, Oppsal, Ellingsrud, Birkebeineren, Klemetsrud og Stoppen var representert i cupen.

Dette ble en fartsfylt turnering med mye mål, ikke så kaldt og bare litt snø.

I gruppespillet huskes kanskje aller best at Skiold hentet opp 0-4 til 4-4 i løpet av kampens siste 5 minutter. I semifinalene vant Skiold 2-1 mot birkebeineren i en dramatisk kamp, mens Oppsal vant 3-0 over Stoppen 3. Oppsal var et veldig godt lag og vant komfortabelt 6-0 mot Skiold i finalen.

Den siste cupen gikk 10.-11. mars og er for 11- og 12-åringer. Her spilles det ikke sluttspill. Dette er også den desidert største vintercupen med 37 påmeldte lag. Morsomt var det at Vigør tok turen fra Kristiansand. De overnattet på klubbhuset på Liungbanen. Også i denne cupen fikk vi besøk av lag fra Oslo-området, som Manglerud/Star, Nordstrand, Stabæk, Bygdø, Gjelleråsen, Nordstrand, Nordby, Heggedal og Høvik. Av lokale lag deltok, Spa/Bra, Lier, ROS, Nesbygda, Bødalen, Hyggen, Konnerud, SVIL og Stoppen-lag.

Lierposten lagde en sak om den siste cupen. For dere med pluss-abonnement i Lierposten kan den leses her:

https://www.lierposten.no/spor...
Dette skjer i Stoppen sommerhalvåret 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Mar 2018

26.-27.mai      Liungen Cup 9'er og 11'er. 13-15 år

1.-3. juni         Keeperskole på Liungbanen. 8-16 år.

9.-10.juni        Liungen Cup 6-12 år. Spillere født i 2006-2012

25.-28.juni      Fotballfestival for jenter på Lier stadion. 7-14 år. Påmeldingsfrist 1.juni.

6.-9. august   TINE fotballskole. 6- 13 år. Påmeldingsfrist 6.juli.

7.-10. august  Fotballcamp 14-15 år. Påmeldingsfrist 1.august.

13.-17.august  Fotballskole ekstra-uke. 6-13 år. Påmeldingsfrist 10.august.

20. august: Oppstart FFO.

I tillegg vil vi sette i gang med Senkvelder på Stoppen (13-15 år) og løkkelørdager (4-12 år).


En del av noe større

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Feb 2018

Skal langt fra påstå jeg husker min første treningsøkt i klubben, ei heller den første kampen. Derimot har det endt med ekstremt godt kameratskap, mange gode opplevelser og bekjentskaper på tvers av kommuner, fylkesgrenser og landegrenser.

La oss sammen legge til rette for nye kommende generasjoner ved å bli grasrotgiver.

Send SMS: Grasrotandelen 975651185   til 2020 eller gå inn her: Grasrotgiver

Vi i Lier har nytt godt av arbeidet dyktige og engasjerte mennesker har gjort og gjør for klubben. Både i form av frivilligheten og ikke minst hjelpen fra kommunen. De anleggene som våre innbyggere nyter godt av hver dag og denne vinteren som har vært så tøff, har Stoppen SK med meget god hjelp fra Lier Kommune vært den klubben i distriktet som for det meste har gitt oss rene Camp Nou ‘’look-a-like matte’’ med grønt gress under føttene daglig.

Det trengs en hel landsby og oppdra et barn skriver Øyvind Larsen i boka si «Å fa’n er det deg a?»

Stoppen SK starter med organisert trening allerede fra seksårsalderen og her vil man de første årene kjenne på samhold, glede og kameratskap gjennom ulike former for idrett, populært kalt Allidrett. Stoppen SK benytter veiledere fra St Hallvard v.g.s til de forskjellige aktivitetene noe som er utrolig populært.

I tillegg legger klubben til rette for god trenerutvikling i samarbeid med Strømsgodset TF hvor de stiller trenerveileder annenhver uke for alle barnefotballtrenerne, treningene legges opp i tråd med sportsplanen. Uken trenerveileder ikke er tilstede praktiserer trenerne samme trening på egenhånd. Alle barnelagene har felles treningstid torsdager 16:30-19:00 hvor de forskjellige årgangene da trener fotball. Les mer.

Klubbens FFO er en unik mulighet til å aktivisere barna med fysisk aktivitet, som har organisert treningstid hver dag med forskjellige årganger 14:30-16:00, her er det trenere med rik kompetanse på fotball faget som gjennomfører øktene, et populært tiltak i nærmiljøet. Les mer.

Liungen cup en utrolig stor happening for barn og ungdomslagene, det myldrer av mennesker, det jubles og det tørkes tårer. Turneringsreglene leses nøye, besteforeldrene smiler og parkeringsvaktene svetter. En helg man bare må oppleve og er distriktets Norwaycup miniatyr.

26. – 27.mai Gutter/Jenter – født 2003-2005

09. – 10.juni Gutter/Jenter – født 2006-2012

Les mer.

Vi som klubb ønsker å gjøre enda mer og derfor trenger vi deres hjelp

Send SMS: Grasrotandelen 975651185   til 2020 eller gå inn her: Grasrotgiver

Lokaler og bane til leie

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Feb 2018

Klubbhuset på Liungbanen er perfekt for arrangementer, både i forhold til barne bursdager, konfirmasjoner, dåp og bedrifts møter. Gode lokaler kort vei fra påkjøringene til E-18 , gratis parkering, gode kjøkkenløsninger sammen med en stor fin sal hvor det skjer. ''Sjekk den prisen, og spesielt for medlemmer som får 25% rabatt''
Påmelding for FFO 18.mars - 18. juni er nå åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Feb 2018


18.mars starter vi opp en ny runde med påmelding på FFO. Det at vi nærmer oss våren, gjør at vi har flere plasser tilgjengelig enn vi har vinterstid, men likevel er det nesten fullbooket enkelte dager.

For foreldre som er usikre på om dette er noe for deres barn, så anbefaler vi en prøveøkt for å se hva FFO er for noe. Ta kontakt på FFO@stoppensk.no for å avtale en dag.

Hva er FFO?

Stoppen SK ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid. Dere kan velge mellom to tilbud. FFO og Utvidet FFO.

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2005-2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager og fredager

Jente-FFO for 2007 og 2008 på mandager.

Jente-FFO for 2010 på fredager

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får frukt før og etter trening inne i klubblokalet.

For utvidet FFO koster det 165 kr ekstra pr dag i måneden man trenger utvidet. Ved utvidet FFO kan man komme kl. 13.00 og man får et godt brødmåltid før trening. Gerd Anne Opsahl varter opp med et godt og sunt måltid for barna.

Påmeldingslink:

Påmelding FFO

Info om trenere, priser og andre retningslinjer finner dere her.

Er det ikke ledige plasser de dagene dere ønsker så sett dere opp på venteliste. Da er mulighetene til å få plass etterhvert mye større.

For å stå på venteliste sender dere en mail til FFO@stoppensk.no hvor dere skriver navnet på spilleren, årskull og ønsket dag.
Kunngjøring: Årsmøte i SSK avholdes 20. mars

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Feb 2018


Styret i Stoppen Sportsklubb innkaller med dette til årsmøte:

Tirsdag 20. mars klokka 19.00

Sted: Klubbhuset på Liungbanen

Saker og forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 6.3.

Forslag sendes: kjetil@stoppensk.no

I tråd med vedtektene vil saksdokumenter gjøres tilgjengelig senest en uke før årsmøtet. Informasjon om saksdokumenter blir lagt inn på siden du nå leser.

PS! Husk å betale medlemskontingent før årsmøtet.


FORRETNINGSORDEN FOR ÅRSMØTET 2017

I henhold til Stoppen Sportsklubbs vedtekter §13.

1. Godkjennelse av de stemmeberettigede

2. Valg av dirigent

 • Valg av referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen.

3. Godkjenning av innkalling, sakliste og forretningsorden. (klikk her for forretningsorden)

4. Årsmelding/beretning (klikk her for lenke til dokumentet)

5. Valg av revisor

6. Godkjenning av regnskap

7. Behandling av innkomne forslag

8. Fastsettelse av medlemskontingent

9. Behandling av budsjett

10. Valg: (klikk her for valgkomiteens innstilling)

 • Styremedlemmer
 • Vararepresentanter
 • Medlemmer til representantskapet
 • Representanter til Lier Idrettsråd
 • Representanter til de organisasjoner foreningen er tilsluttet
 • Valgkomite (leder + 2 medlemmer)

Med vennlig hilsen,

Styret i Stoppens Sportsklubb
Stoppen selger billetter til Godset-Stabæk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Feb 2018

Vinn vinn vinn situasjon for Stoppen SK, spillere som er med i klubbens mange tiltak som FFO, Satellitt og ikke minst klubbens medlemmer og aktive spillere. I tillegg støtter vi Strømsgodset TF og deres første seriekamp mot Stabæk 11.03.

Hvordan er dette virkelig mulig….

Deloitte (www.deloitte.com) har kjøpt 500 billetter fra Strømsgodset TF og dette gis til en klubb i nærmiljøet. Stoppen SK har fått det ærefulle oppdraget – være med på å fylle tribunen ved å selge billetter til rabatterte priser, hvor du/dere får billigere billett sammen med at klubben der du/dere har en tilknytning til får inntektene og Strømsgodset TF kan fylle setene. Vinn – vinn – vinn takket være Deloitte som gjør dette mulig

Håper alle kjenner sin besøkelsestid og stikker innom Lier Stadion og sikrer seg billetter før disse er utsolgt.

Pris:   50,- kroner


Billettene fås på Lier Stadion alle hverdager mellom KL 13:00 -16:30 og betales enten ved vipps eller kontant. Vippskoden er 10252 og merkes med billett.
I morgen starter årets første vintercup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Feb 2018

I morgen er det klart for årets første vintercup. Det er G2003 som skal i aksjon.

Det er meldt kaldt, men strålende sol. Bane på Stoppen er veldig bra, så alt ligger til rette for en flott turnering.

Mellom kampene kan deltagere og tilskuere benytte kafeteriaen. Der sendes det vintersport på TVen og vi har også wifi som kan benyttes. I tillegg kan man selvfølgelig kjøpe mat og drikke.

Vi liveoppdaterer kampene på facebooksiden for vintercupen:

https://www.facebook.com/Stopp...


Vel møtt!


Spillerprofil a-lag damer: Silje Nygård

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Jan 2018


Navn: Silje Nygård

Alder: 16

Draktnummer: 8

Posisjon: Spiss 

Snapchat: silje.nygard 

Instagram: siljenygaard 

Hva driver du med på fritiden? Fotball såklart

Favorittlåt: Alt fra topplista slår som regel godt an

Favorittklubb: Ser bare på hockey  

Hvor ser du deg selv om 10 år? Nei si det

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?  Håndball 

Hvem på laget er: 

-mest opptatt av håret sitt? Fanny Schouten

-hardhausen?  Marthe Hellumsand aka beistet

-den med best skills? Asa 

-klovnen? Marte Skinnemoen, ikke nødvendigvis en morsom en

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne?

Alle de lekne seierne i Vildbjerg !!
Spillerprofil a-lag damer: Marte Myrset Skinnemoen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Jan 2018

Navn: Marte Myrset Skinnemoen

Alder: 15

Draktnummer: 10

Posisjon: Kant 

Snapchat: Marte11111

Instagram: martemyrset 

Hva driver du med på fritiden? Tenker og spiller tetris

Favorittlåt: Alt av Michael Jackson 

Favorittklubb: Heier på vinnerlaget  

Hvor ser du deg selv om 10 år? Fifa 2027

Hvis du ikke drev med fotball, hva ville du drevet med?  Tetris på heltid 

Hvem på laget er:

-mest opptatt av håret sitt? Fanny med hårbørsten

-hardhausen? Elise Furuheim 

-den med best skills? Ikke toppscore Silje i hvert fall 

-klovnen? Asa og Kaja

Sist, men ikke minst, hva er ditt største fotballminne? Ikke Norway cup

 
Klubbkolleksjonen for 2018 er her

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jan 2018
Klubbkolleksjonen for 2018 finner du her: Stoppens klubbkolleksjon 2018

Varene er å finne hos Torshov Sport Drammen. Butikkinfo og åpningstider finner du nederst på siden. Om du heller vil ha varene sendt hjem i posten, kan du handle i vår nettbutikk.


PS! Torshov melder 24. januar at det forekommer forsinkelser på noe av utstyret. Vi oppdaterer så raskt alt er på plass og/eller det kommer informasjon om forventet leveringsdato.


Rabatter

Ordinær rabatt er 15% for medlemmer og 25% for klubb. I tillegg har medlemmer rabatt på alt av Nike-produkter i butikken. Også på fotballstøvler fra Nike.

Men du må alltid be om "Stoppen-rabatt" i kassa.. Dette gir deg større rabatt og det gir penger tilbake til klubben. En god deal for deg og en god deal for klubben.

Du får også Stoppen-rabatt på joggesko - uansett merke.

Selvsagt får du også Stoppen-rabatt på alt av joggeutstyr fra Nike, keeperhansker, leggskin, Nike Pro Combat osv.


Spillerdrakter

Er ikke annonsert vare, fordi drakter bestilles og leveres av klubben.


Annen informasjon

Alle overdeler i klubbkolleksjonen leveres med klubblogo på brystet og ryggmerke.

Valgfritt kan man sette initialer (små bokstaver) på de plagg man ønsker.

Stoppen SK fraråder trykk av hele navn på ryggen.


Klubbkolleksjonen selges her:

TORSHOV SPORT DRAMMEN
Øvre Storgate 8, 3018 Drammen
Tlf: 32 83 07 35
drammen@torshovsport.no

Åpningstider: Mandag – Fredag 10.00 – 19.00
Lørdag 10.00 – 16.00Betaling av kontingent for 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jan 2018


Godt nytt år alle sammen!

Informasjon om medlemskontingent og treningsgebyr 2018

Det er nå mulig å betale medlemskontingent - og om kort tid ber vi dere betale treningsgebyr. Vi ønsker her å informere litt på forhånd om hva dette betyr.


Medlemskontingent

Alle personer som driver organisert idrett i Stoppen SK må være medlem av sportsklubben og betale årlig medlemskontingent. Dette er lovbestemt og gjelder både spillere og støtteapparat, av hensyn til blant annet skadeforsikring.

Prisene er for en spiller kr 350 og for en familie (ubegrenset antall) kr 650,- Vi gjør oppmerksom på at et gebyr tilkommer, slik at prisen du betaler er henholdsvis kr 368 og kr 680,-

Alle medlemmer kan ifølge NIF's reglement delta på årsmøter. Medlemmer som er over 15 år og har vært tilsluttet klubben i minst en måned, har stemmerett og er valgbare til klubbens styre og utvalg.

Utover dette gir medlemskap i Stoppen SK fordeler gjennom avtaler klubben har. Det jobbes godt på området – følg med på avtaler som gjelder. Vi minner om at medlemskap i Stoppen SK gir meget gode priser hos blant annet Akropolis treningssenter. Det er fullt mulig å være medlem uten å drive aktivitet gjennom våre tilbud – velkommen som medlem i klubben vår.

Link for betaling av medlemskap (åpen for betaling nå) finner du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/bca382c81484983f2d437f97d1e141f3

 

Treningsgebyr

I slutten av januar legges ut link til betaling av treningsgebyr. 

Alle som driver aktivitet må betale for dette. Prisene her varier i forhold til alder. Dette treningsgebyret bruker klubben til å dekke deler av driftsutgifter for laget som f.eks. utstyr, lønn, seriepåmelding, garderobeleie, driftskostnader kunstgressbaner og tilhørende undervarme, drakter og dommerutgifter.

 

Oppsummering:

For å drive aktivitet må både medlemskap og treningsgebyr være registrert betalt, senest 20. februar. Dersom dette byr på problemer for noen, må administrasjonen kontaktes på fatura@stoppensk.no. Vi er behjelpelige med å finne løsninger som gjør at alle er klare til aktivitet.

Lenke til både medlemskontingent og treningsgebyr ligger hele året på vår hjemmeside, stoppensk.no. Du finner det under fanen "Bli medlem".


Sportslig hilsen,

Christin Ruth

Daglig leder, Stoppen Sportsklubb
Nå kan du betale medlemskontingent

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Jan 2018


Her finner du informasjon om hvordan du betaler årets medlemskontingent.

Medlemskontingent betaler du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/bca382c81484983f2d437f97d1e141f3

PS! På hjemmesiden stoppensk.no finner du alltid lenke til medlems- og aktivietsgebyr under fanen "Bli medlem".

Om medlemskontingent


Alle personer som driver organisert idrett i Stoppen SK må være medlem av sportsklubben og betale årlig medlemskontingent. Dette er lovbestemt og gjelder både spillere og støtteapparat, av hensyn til blant annet skadeforsikring.

Medlemskap opprettes ved å trykke på lenken til Superinvite (over). Utmelding skjer ved e-post til post@stoppensk.no

Medlemskontingenten danner grunnlag for støtte fra Idrettsforbundet for alle medlemmer under 25 år. Stoppen ser gjerne at alle medlemmer av familien registreres under familiemedlemskap.

Personer som ikke driver aktiv idrett, men som ønsker å støtte opp om klubben er selvfølgelig hjertelig velkomne til å bli medlemmer.

Spørsmål om kontingenter rettes til trine@stoppensk.no
Utleie av kunstgressbanen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Jan 2018


Stoppen leier ut  11'erkunstgressbane med undervarme i vinter. 

I linken ligger det ledige tider som kan bookes i januar og februar.

Pris:

2000 kr for 1,5 t hel bane.

For leie av garderobe:

250 kr pr garderobe.

For mer info ta kontakt på sport@stoppensk.no.

https://www.superinvite.no/#/invitation/4f5a97cf06cf69028997db51d8726d28

Treningsstart i det nye året

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jan 2018


Ca. 20 stykker av 2003-jentene var i gang allerede tirsdag med hele fire trenere tilstede, og er med det allerede i gang med det vi kaller for fase 2 i Stoppen SK.

Onsdagen var det gutta som sto for tur med ca. 70 spillere fra 2002-2003 og 2004 - og syv trenere som trosset værgudene. En kveld med brøytemannskaper og fotballaktivitet på Lier Stadion fra 16:30-20:30.

Stoppen SK gjennomførte med trenerteamet til 2004 en planlegge-gjennomføre-evaluere sekvens, noe alle ungdomslag i klubben skal ha tre ganger gjennom året. Her går vi gjennom dagens økt inne, før den gjennomføres ute på feltet. Til slutt bruker vi litt tid inne etterpå hvor vi prater litt om økta.

Vi har nå syv trenerforum (barn og ungdomsfotball), tre veiledersamtaler for trener på ungdomslag, samt tre showøkter for barn og ungdomslag.

Disse tiltakene er beskrevet i klubbens sportsplan og er viktige for at vi sammen legger til rette for en helhetlig oppfølging av spillere i klubben - fra spillere starter med fotball til seniornivået. Stoppen SK benytter www.treningsøkta.no som et arbeidsverktøy for trenerne.

Det er godt å se mange allerede er i gang. Flere av barnelagene våre har oppstart med fotball ute på Stoppen SK allerede neste torsdag 11.01.2018.

En fantastisk jobb klubbens frivillige legger ned for de aktive Stoppen SK medlemmene.

Med sportslig hilsen,

Harald Johannessen

Utviklingsansvarlig i Stoppen SK