Stoppen Sk Telenor Xtra FFO. Ny påmelding fra 18.mars

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Mar 2024

Mandag 18.mars er vi i gang med en ny periode for å delta på et morsomt og variert fotballtilbud etter skoletid. Vi har dyktige trenere som legger vekt på glede, mestring og samhold. 

Barna vil få muligheten til å utvikle fotballferdighetene sine i et positivt miljø sammen med andre barn. Meld på ditt barn i Stoppen SK Telenor Xtra FFO fra 18.mars! 

Det er mulig å komme på prøvedag for å se om dette er noe som passer for dere. Ta kontakt på ffo@stoppensk.no for å avtale dag.

Utfordringer med betaling? Gjennom Stoppenfondet har vi løsninger for å hjelpe deg. Vår samfunnsansvarlig, Morten Hansen, hjelper deg med det. E-post: Morten@stoppensk.noPåmeldingslink:

https://www.superinvite.no/live/invitation/9843a745d90a5a55cb0039aadeea32c0


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Tirsdag, torsdag og fredag

2013: Tirsdager, torsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager, onsdager og fredager

2016: Mandager, onsdager og fredag

2017: Onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på mandager(2011-2012 og 2015-2016) og onsdager for (2014, 2015 og 2016). For å delta melder man seg på i alderstrinnet man tilhører, med ønsket antall dager.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt. 

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.
Fortsatt noen ledige plasser på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Apr 2023

Vi har fortsatt noen ledige plasser på FFO denne våren.

For påmelding bruk linken her. Der finner dere oså mer info om tilbudet og pris.

Ønsker dere prøvetime send mail til ffo@stoppensk.no.

Spillere født i 2017 kan nå melde seg på høstens FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mar 2023

For å gjøre planleggingen med SFO og FFO enklere kan neste skoleårs 1.trinnselever melde seg på høstens FFO allerede nå.  

1.trinnselevene har mulighet til å være med onsdager i oppstarten. Vi har tidligere hatt to dager, men ser at 1.klassinger i oppstarten av soleåret kan ha godt av å bare ha en dag. 

Send en mail om dere ønsker å holde av en plass på til høsten. Send til ffo@stoppensk.no.

Selve påmeldingslinken sender vi til dere i april/mai.

Vi holder åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

I facebookgruppa vår, «Stoppen SK FFO» kan dere velge fanen «medier». Der får dere se bilder og videoer som viser hva FFO er. Søk opp og sjekk ut.
Ny periode for Stoppen SK Telenor Xtra FFO starter opp 18.mars.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Mar 2023

Mandag er vi igang med ny periode for Stoppen SK Telenor Xtra FFO. 

Den varer frem til 18.juni.

Dette er et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid.  Elever fra Gullaug, Hegg, Høvik, Bragernes og Egge (nå Nordal) deltar på vår FFO. Ta kontakt hvis dere kommer fra andre skolen, men ønsker å se på muligheten for å delta.


Lurer dere på om FFO passer for deres barn, så har dere mulighet til å være med på en prøvetime. Send mail til ffo@stoppensk.no for avtale.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/861f8aa2598860c0023f399e992eb747

 

Nytt av året er at  dere kan velge å dele opp betalingen i månedsbetalinger. Du vil da bli trukket for så mange måneder dere er påmeldt.

Eks. Påmeldt 18.mars til 18.juni, vil du bli trukket tre ganger. Ønsker du delbetaling velger du det i menyen. Første trekk vil være 18.mars.


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Tirsdager, torsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager, onsdager og fredag

2016: Mandager og onsdager

 

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2012), onsdager (2015-2016) og torsdager (2013-2014). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

 

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

 

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

 

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

 

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.

FFO-teamet er klart. Onsdag 18.januar er vi i gang.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Jan 2023

Teamet for årets FFO er på plass. Onsdag 18.januar er vi igang med årets første FFO-økt.

Vi har fortsatt ledige plasser. Påmelding gjøres i linken under. Der finner du også generell info om dager man kan delta på og pris:

Stoppen SK Telenor Xtra FFO

For prøvedag send mail til FFO@stoppensk.no.

Følgende trener blir å se på FFO i år:

Morten Hansen

Utdannet adjunkt og kroppsøvingspedagog med nesten 15 års erfaring i skolen. Har vært med siden oppstarten av FFO for 10 år siden. Morten kjenner alle og alle kjenner Morten. Jobber som barneansvarlig og samfunnsansvarlig i klubben. Trener Drafn 2010 på fritiden. Har alle de fire grassrottrenerkursene.

Kristian Bye-Andersen

Utdannet adjunkt med over 10 års erfaring i skolen. Tidligere jobbet som lærer ved Gullaug  og Hegg skole. Er nå sportslig leder i klubben, Spillererfaring fra tippeligaen og førstedivisjon. Har trent Liungens A-lag herrer, vært trenerkoordinator og spillerutvikler i klubben. Har også vært hovedansvarlig for fotballskolen til Spa/Bra, Liungen og Stoppen de siste 10 årene. UEFA B-utdannet trener

Kjetil Bergh

Utdannet pedagog og ansatt i Stoppen SK. Jobber også  på toppidretten på Drammen vgs. Jobbet mange år som lærer i barneskole. Har lang erfring fra fotball og bandy. Landskamper i bandy og jobbet som trener i utviklingsavdelingen til Mjøndalen. Har nå ansvaret for Akademiet og ungdomsfotballen på guttsiden.

Nicolai Larsen Berg  

Tidligere toppkeeper med ungdomslandskamp for Norge. Utdannet faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Ansvarlig for keepere i klubben. Prosjektansvarlig senior damer og e-sport. Ansvarlig for media i klubben. Trener rekrutt herrer og a-lag damer. UEFA B-trener og NFF trenerveileder.

Mats Armando Skjelbred

Mats starter i Stoppen 1.mars. Jobber i dag som idrettspedagog ved Foss barnehage. Har master i Sports managment fra høgskolen i Molde. Mats vil ha ansvaret for aktivt lokalsamfunn, arrangementer og marked. I tillegg vil han være på FFO og Akademiet, samt at han vil være trener på G16-laget.

Mathis Banggren

22-åringen er nyansatt i klubben.mathis er fra Hønefoss og har jobbet med ungdomslag i Hønefoss BK. For tiden avslutter han jobben som leder på FFO i Hole, samtidig som han jobber 60% hos oss. Fra 1.mars er han med for fullt.

Elise Oldebråten Fredriksen

Elise har vært med oss i mange år allerede og tar stadig nye steg. i år er hun i a-lagsteamet rundt damer som hovedtrener for rekrutt damer. Hun er også hovedtrener på J08. Ansvarlig for pilotprosjekt for å få jenter til å spille fotball og ansvarlig for Jentecampen/fotballskolen for jenter i juni.

Håvard Sagmoen: 

Håvard er godt kjent blant barn og ungdom i Lier. Han jobber i Lier kommune, hvor han legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og ungdom her. Håvard er aktivitetsleder i bl.a. Høvik fritid og driver åpen hall på Hegg, samt med Tranby ungdomskafe. Håvard er en fin type som er veldig dyktig med barn og er glad i fotball. Han har i mange år vært ildsjelen i Nybyen FK. Trent inntil nylig a-laget til Lier Il. Jobber i 20%-stilling i Stoppen fra 1.1.2023.

Alpha Nyan

Tidligere Godset-spiller. Jobber som fotballfaglig aktivitetsleder på Strømsø. Har vært trener i en årrekke. Alt fra seniorlag til barnelag. Er med på FFO og Akademi i Stoppen SK.