50 000,- til ungdommen - TUSEN TAKK!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Okt 2024

Hurra!


Klubben har`nok en gang mottatt 50 000,- fra vår hemmelig velgjører, og det setter vi enormt pris på
Beløpet skal blant annet benyttes til nye drakter til både G19 og Stoppen United. 
Vi sørger også for flere baller og mer utstyr til ungdomslagene våre.


Vi takker for støtten! Dette betyr mye!



Samarbeidsavtale om en supplerende lærigsarena med Lier kommune

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Aug 2024

Sportslig leder Kristian Bye-Andersen sammen med oppvekstsjef Kari-Ann Dale

Torsdag 22.august 2024 ble en merkedag for klubbens historie rundt aktive lokalsamfunn. De siste to årene har Stoppen arrangert en læringsarena på Gullaug skole. Vi har hele tiden hatt en mål om å utvide dette til andre skoler i Lier kommune. Vi har erfart at både lærere, foresatte , og ikke minst elever har blitt veldig glade i denne læringsarenaen.

Lier kommune har hele veien vært en fin støttespiller. Oppvekstsjef Kari-Ann Dale og hennes rådgivere har sørget for at lovverket er ivaretatt for elevene.

Kommende skoleår tilbyr Stoppen SK en supplerende læringarena for elever på Hegg skole, Gullaug skole og Høvik skole. Vi gleder oss veldig til å utvide samarbeidet vårt med flere skoler.





Her er høstens trenere på FFO. Nå kan dere melde dere på!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Aug 2024

Ikke kan vi Photoshop og ikke klarer vi å ta bilder av hverandre som kan brukes på sosiale medier.

Det vi derimot er gode på, er å gi barn som deltar på FFO en mulighet til å utvikle seg som fotballspillere og mennesker i trygge omgivelser på Stoppen. 

Alle barn i barneskolealder kan delta på FFO, uavhengig av interesse og nivå. Vi legger tilrette for at alle skal oppleve mestring, bli sett og få være med venner.


Dette er høstens trenerteam:

Harald Johannessen (Tilbake i Stoppen igjen. Kommer fra Strømsgodset Toppfotball. Meget dyktig trener, som bla trente Martin Ødegaard fra han var 13-15 år)

Kjetil Bergh

Mathis Banggren

Morten Hansen

Kristian Bye-Andersen

Birgit Egenæs (fredager)

Alpha Nyan(en dag i uken)


Månedspriser

 

1. dag i uka: 1200 kr 1.-4.klasse/1050 kr 5.-7. i mnd.

 

2. dager i uka: 1800 kr 1.-4.klasse/1575 kr 5.-7. i mnd.

 

3. dager i uka: 2280 kr 1.-4.klasse/1995 kr 5.-7. i mnd.

 

Delbetaling/ trekk

 

Det vil kun være mulig å legge inn delbetaling ved påmelding. Trekkdatoen vil nå være 1. i måneden. I august, desember, januar og juni vil dere bli trukket 50% av summen siden det er halve måneder.

 

Påmeldingstid: Påmeldingen gjelder for hele skoleåret 24/25 eller frem til oppsigelse.


Oppsigelsesstid: 1 måned regnet fra den 1. i påfølgende måned. Oppsigelse sendes til ffo@stoppensk.no

 

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/live/invitation/e5e2de7f3ef2043b664c121bd22f853c

 

Er dere usikre på om dette er noe for dere, så kan dere bli med på en prøvedag. ta kontak på ffo@stoppensk.no så avtaler vi en dag.




INSTRUKTØRER TINE FOTBALLSKOLE- Fremdeles en mulighet. Frist 1.Juli

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Mai 2024

Det er er fremdeles gode muligheter for en fin og sosial arbeidsuke som instruktør på Tine Fotballskole. Vi har pr dags dato instruktører som er født mellom 2007-2009. Både jenter og gutter. 


Vi oppfordrer alle som har ett ønske om en flott uke med ivrige barn og unge, i hyggelig sosialt kollegial med jevnaldrende unge instruktører, å ta kontakt med Morten Hansen. 


Lønn og kontaktinformasjon står på bilde. 


Send mail til Morten Hansen: morten@stoppensk.no




Gratulerer med innsatsmerket til disse fantastiske frivillige i Stoppen SK!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Mai 2024

Marianne Israelsen for 4 år i styret, hvor hun deltok i anleggsgruppen og satt som vår representant i Lier Idrettsråd.

Mette Meinke Justad for sitt bidrag rundt det sosiale og dugnader i J2008 laget, samt at hun stiller opp når klubben trenger henne.

Gabriella Lundberg for lang og tro tjeneste, førts rundt G2008 og deretter rundt J2011 som trener og lagleder og altmulig dame.

Hanna Kleiv Arnesen for en solid innsats for J2005 laget og når spiller karrieren var over gikk hun over til å jobbe frivillig i klubben, bidrar rundt fritidsklubb, kiosk, cuper osv.

Thomas Røed for flere perioder som A-lagstrener og trener for yngre lag. Han fikk også noen kamper i Stoppen trøya.

Johnny Tsolis for sin spiller karriere for IF Liungen fra barn til senior og senere sitt bidrag rundt G2010 fra de var i 1. klasse.

Geir Johannessen har gjennom mange år dømt for klubben, skrevet i lokalpressen om klubben og i det senere også på våre egne nettsider.

Tradisjonen tro hadde vi også i år utdeling av SSKs innsatsmerke på Stoppendagen som gikk av stabelen 20. april. Innsatsmerket skal deles ut etter vilkårene i våre vedtekter.

Foreningens innsats- og prestasjonsmerket kan tildeles medlemmer som i sin trening og ved konkurranser har oppnådd gode sportslige resultater, helst gjennom et lengre tidsrom, eller har gjort seg fortjent gjennom administrativ innsats for foreningen. Vedkommende må på samme Side 7 av 7 tid ha vist god forenings ånd.

I år var det innstilt 27 til å motta merket, dessverre var det bare 7 av disse som kunne komme. De som ikke kunne, blir invitert igjen ved neste utdeling.