Luke 24 - Stoppern ønsker dere en riktig god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2023

På vegne av Stoppen SK ønsker Stoppern dere en riktig god jul.

 Ta godt vare på hverandre!
Luke 23: Stoppen SK Akademiet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2023

Stoppen SK utvikler veldig mange gode og ambisiøse spillere. I akademiet skal spillere fra Stoppen SK og fra andre klubber, få et tilbud som matcher det de får i private akademier og i hospiteringer med toppklubb. I akademiet skal det utvikles spillere som på sikt vil heve våre a-lag og/eller blir toppspillere.

Med Stoppen Akademiet ønsker vi å gi spillere fra 9-15 års alderen en langsiktig plan med gode muligheter for å utvikle seg sammen med andre spillere med ambisjoner.

 

Stoppen Akademiet

Treninger for Akademiet 2010-2012:

Mandager: Morgenøkt. Morgenøkten er en økt med fokus på skadeforebyggende styrketrening. Øktene utføres hjemme via Zoom. Økta starter 07.00 og er ferdig 07.45.

Tirsdager: Fotballøkt 15.00-16.30

Søndager: Fotballøkt 18.00-19.30

Øktene er lagt opp etter sportsplanen til Akademiet og i samarbeid med Strømsgodset Toppfotball.

Stoppen Akademiet spiller treningskamper mot gode lag i Norge. Kampene vil bli filmet, og deretter analysert sammen med spillerne. Akademiet deltar på eliteturneringer i inn- og utland.

Det vil være en fysioterapeut til stede en dag i uka som akademispillere kan bruke.

 

2012 og 2013 spillere må være med på FFO for å kunne delta på Akademiet.

2012 -spillere må delta to dager på FFO og 2013-spillere må delta tre dager på FFO.

Stoppen Akademiet G/J 2010-2013: https://app.rubic.no/Public/Events/17695

 

 

Ekstraaktivitet via Akademiet

I flere år har vi også arrangert ekstratilbud for årsklasser over og under vanlig Akademi-alder.

I 2024 vil tilbudt gjelder for spillere født i 2009, 2014 og 2015.

For 2009-spillere er dette tenkt som en videreføring av satellittaktiviteten de har vært gjennom. Denne aktiviteten vil bli enten på fredager eller søndager. Her vil vi gå i dialog med de som melder seg på.

For 2014 og 2015 vil det bli lagt opp til søndagstreninger kl 16.00-17.30.

Disse øktene er anbefalt for spillere som er ekstra ivrige og modne for læring. For mer sosial tilnærming anbefaler vi Stoppen SK Telenor Xtra FFO.

 

 

Påmeldingslinker:

Stoppen Akademiet G2009: https://app.rubic.no/Public/Events/16182

Stoppen Akademiet G/J 2014-kull: https://app.rubic.no/Public/Events/17698

Stoppen Akademiet G/J 2015-kull: https://app.rubic.no/Public/Events/17694
Luke 22: Stoppenbladet 2023 digitalt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2023

Våre ansatte har delt ut 2500 Stoppenblader til husstander i nedre Lier.

Har du ikke fått bladet kan du lese det digitalt her:

STOPPENBLADET-23_web.pdf
Luke 21: Barnefotballen i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2023

Stoppen Sportsklubb har over 50 trenere i sving hver uke i barnefotballen. Disse gir aktivitetstilbud til 350 barn. Store grupper krever trenere som er engasjerte, dedikerte, og som er villig til å bruke tid. Dette er mye å forlange av frivilligheten, men det er fantastisk å se hvor mye engasjement det er ute i lagene. Alle har samme mål; skape gode grupper som har det gøy med fotball. 

I starten av desember fikk alle trenere en oppgave. Det var å skrive en oppsummering av året som straks er ferdig. En slik oppsummering kan fortelle ganske mye om tilstanden i barnelagene, aktivitetsnivå og trenerteamet. 

Det mest gledelige med barnefotballen er at alle lag nå har fine team rundt seg. Lagleder, trenere, sosialgruppe, og andre foresatte som bidrar til trygghet. Det er et høyt aktivitetsnivå med seriespill, treninger og cuper. Mange grupper har også vært med på flere cuper enn det som er dekket av klubben. Dette fører til at teamene i gruppene skaper en forutsigbar hverdag for barna. Treninger blir sjeldent avlyst, og kamper spilles til oppsatt tid. Vi vet at barna er fornøyde når det skapes et tilbud til dem som er fast fra uke til uke. 

Mange gode tilbakemeldinger om seriespillet i 2023. Noen av gruppene fikk erfaring med ny spillform, mens andre venter på dette til våren. Overgangen fra en spillform til en annen oppleves heldigvis positivt for de fleste. Vi har stor tro på at toårssyklusene i hver spillform er en god metodikk for å skape mestringsfølelse hos flere barn. I 10-11 årsklassen startet fotballkretsen et pilotprosjekt i 2023 der gruppa kan melde på ulike nivå. 2012 gruppa vår valgte å bli med på dette. Her er det gode erfaringer å ta med seg til neste kull. Til våren kan 2013 og 2014 kullene bli med på dette. 

Det mest interessante i oppsummeringen er spørsmålene trenere stiller rundt det som kalles disiplin. Hvor mye kan jeg forvente av barna, hvor streng kan vi være, hva slags sanksjoner kan vi gi barna som ikke hører? Dette er krevende spørsmål å svare på, men klubben kan gi veiledning og råd rundt disse problemstillingene. Det viktigste rådet klubben gir i første omgang er at trenerteamet blir enige om sin vei. Det er ingen fasitsvar på dette, men er alle enige om regler, og er konsekvente, blir det ofte veldig gode grupper på sikt. 

I 2024 kommer Nicolai inn som trenerveileder for barnefotballen. Nicolai vil ta kontakt med lagleder og trenere, høre om han kan komme på besøk på ei trening eller to. Da er det en unik mulighet til å ta opp slike utfordringer. Ofte ved hjelp av enkle grep kan man skape ei ramme rundt ungene som bidrar til at alle senker skuldrene, og har det fint med aktiviteten. 

Tusen takk for innsatsen alle sammen. 
Luke 20: Vi henter juletreet ditt!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2023

Alt du trenger å gjøre er å: Vippse kr 125,- pr. tre til 10252 (Stoppen SK Salg) senest lørdag 7. januar - skriv gateadresse, e-postadresse og mobilnummer i meldingsfeltet.

Ta av all julepynt og sette ut treet senest kl 09 mandag 9. januar (ikke sett det ut for tidlig -det kan blåse avgårde hvis det er mye vind).

Viktig info om hvor treet settes:

Hvis du bor i frittliggende enebolig e.l. med postkasse/søppelkasse langs veien:

-  Legg treet ved postkassen/søppelkassen.

 Hvis du bor i et rekkehusfelt, tomannsbolig, firemannsbolig eller kjedet enebolig der det er felles postkassestativ/ søppelkasser:

-  Legg treet utenfor inngangsdøren din, ikke felles ved postkasser e.l. da vet vi ikke hvem som har bestilt henting.

 Hvis du bor i blokk:

-  Legg treet utenfor felles inngangsdør og merk treet med navntet ditt (viktig at det merkes tydelig så ikke naboer tror det er felles innsamlling som borettslaget/sameiet tar hånd om.

Vi tar kun med juletrær - ikke hageavfall eller plasttrær.
Luke 18: Påmeldingen til vårens FFO er åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2023

Nå kan man melde seg på FFO for vårsesongen.

Spillere født i 2011-2017 kan delta.

Dere kan enten betale alt på en gang eller via delbetaling. Første trekk ved delbetaling er ikke før 18.januar, så blir man trukket hver mnd i forhold til antall måneder man har meldt seg på.


Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/live/invitation/9843a745d90a5a55cb0039aadeea32c0

Aktivitetsdager

Fra 3.til 17.januar har vi aktivitetsdager for 2014-2017. Dette som et alternativ til SFO. Det vil bli litt FIFA-spill, bordtennis, aking og avslutter den siste timen i Lierhallen med ulike ballspill og aktiviteter.

Vi kjører dagene det er 10 påmeldte eller mer. Dere trenger ikke betale for taxi disse dagene, men må sende mail til ffo@stoppensk.no ved behov.

Disse dagene betales ved påmelding selv om man velger delbetaling.


FFO og Akademiet

Det er mulig for FFOere å delta på Akademiet også.

2011: 2011 trenger ikke gå på FFO for å delta på Akademiet. Ønsker man en kombinasjon som man har hatt tidligere, så ta kontakt for å lage en avtale rundt det.

2012 : For å hospitere med Akademiet må spillerne være påmeldt to dager på FFO. Hvilke to dagene kan man styre etter behov. Ved påmelding velger man de to dagene man tenker seg i utgangspunktet.

2013: For å hospitere med Akademiet må spillerne være påmeldt tre dager på FFO.

På Akademiet vil de delta på morgenøkter mandager og treningsøkt søndager, pluss rulleringsøkter tirsdager.

Påmeldingslink:

https://app.rubic.no/Public/Events/17695. Velg hospitanter fra FFO hvis spilleren er født i 2012 eller 2013.
Luke 17: Vi skal spille som Godset- Samarbeidsavtale signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2023

Mandag signerte Stoppen SK en omfattende samarbeidsavtale med Strømsgodset Toppfotball. En avtale vi har jobbet med siden mars i år.

Bakgrunn

Akademiklassifiseringen til Norsk Toppfotball krever at toppklubbene har samarbeidsavtaler med utviklingsklubber. Som utviklingsklubb har vi ikke vært helt fornøyd med avtalene. De har blitt for generelle, og gitt oss for lite. Derfor startet vi arbeidet i mars med å få på plass en avtale som gir oss mer og som omhandler spillerutvikling, trenerutvikling og samfunnsprosjekter.


Målsetninger

I avtalen har vi landet på følgende målsetninger:

 • Utvikle spillere av begge kjønn fra lokalklubb til Strømsgodset Toppklubb
 • Utvikle trenere i Stoppen SK som kan bidra til bedre spillerutvikling i klubb, og som selv kan utvikle seg til å bli trener i Strømsgodset Toppfotball
 • Sette i gang, og videreføre, gode samfunnsprosjekter der idretten bidrar i lokalsamfunnet
 • Skape entusiasme rundt Strømsgodset Toppfotball gjennom et tett samarbeid med Stoppen Sportsklubb

Skape entusiasme rundt Godset

Hvorfor er det viktig for Stoppen SK? Viktigheten av et stort engasjement rundt en toppklubb i nærmiljøet så vi tydelig i 2013 da Godset vant seriegull. Halvparten av spillerne på FFO hadde på Godset-drakt på treningene, og alle hadde sine helter og favorittspillere.

Vi tror at synergieffekten av et slik engasjement fører til at barn og ungdom spiller mer fotball og følger mer med på fotball. Det engasjementet kan ikke kun overlates til prestasjonene til toppklubben, også vi som breddeklubb(er) må hjelpe til med dette. Et av grepene vi gjør er å samarbeide om samfunnsprosjekter.

Vi har som mår å sette i gang med tre prosjekter i 2024, i tillegg til det vi allerede gjør i dag.

 • Gåfotball i Stoppen SK. Godset er alt i gang, så de vil hjelpe oss med å få startet opp.
 • "Blå-rød"time. Vi ønsker blåtimen til Godset også ut i nedre Lier. Dette går på holdningsskapende arbeid i skoler, og aktiviteter i barnehager.
 • FanZone på Lier stadion. Ett par ganger før Godset-kamp neste år ønsker vi å arrangere en FanZone på Lier stadion, før vi kjører buss ned til Godset kamp.

Vi jobber i disse dager med å få støtte til å kunne gjennomføre prosjektene.


Spille som Strømsgodset Toppfotball -samarbeid rundt spiller- og trenerutvikling

Sportslig samarbeider vi nå med Godset om en fagplan hvor vi tar utgangspunkt i hvordan utviklingsavdelingen til Godset spiller. Dette ønsker vi å dra inn i lagsaktivitet fra barnefotball og helt til seniorfotballen, på FFO og i Akademi.

Hvorfor?

Det er ulike grunner til dette. Ett av målene våre er å skape spillere som skal bli toppspillere i Godset så tenker vi det er lurt at vi jobber med de samme momentene som toppklubben. 

Vi tror det kan være morsomt for våre spillere, uavhengig av nivå, å vite at de jobber med det samme som i toppklubb og at det vi driver med i klubben er gjenkjennbart når de ser Godset spiller.

Godset vil tilføre oss kompetanse i form av rammeverk og mennesklige ressurser som de vil bidra med på forumer og felt for våre trenere. Det tror vi kan bidra til å inspirere og utvikle trenerne våre.

Målet med avtalene er at alle spillere og trenere i klubben skal nyte godt av dette samarbeidet. Vi gleder oss til å jobbe med Strømsgodset om dette samarbeidet neste år.
Luke 19: Frida Ugstad med videre

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2023

Frida Ugstad er med som spiller og trener for a-lag damer i 2024. Frida har spilt mange år i  2.divisjon i Lier og i Stoppen, og er en meget erfaren spiller. Vi er vedlig førnøyd med å ha med oss Frida videre. 

Trener Mathis Banggren sier følgende om Frida: "Vi er heldig som har med Frida videre i trenerteamet. Hun kom inn i teamet denne sesongen, og var assistenten våe på 5.divisjon. Frida er like viktig på banen, som utenfor banen. Hun skal ha sine hovedoppgaver på 7er laget vårt kommende sesong, og spille 4.divisjon. Frida er alltid blid og positiv, så dette er en viktig signering for oss"
Luke 16: Løkkelørdag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2023

Stoppen sportsklubb har gjennom de siste 13 årene arrangert Løkkelørdag på lørdager vår, sommer og høst. Dette er en unik mulighet for alle til å ta del av løkka, med andre barn og unge, sammen med en trygg ungdom som sørger for trygghet for alle.

Mange barn er mye på banen på fritiden, men vi vet også at mange vegrer seg for å dra alene til banen på fritiden. Ikke alle har en stor kameratgjeng som tar deg imot med åpne armer. For noen oppleves også løkkefotballen som litt for tøft, både med tanke på språkbruk og udefinerte regler.

Klubben ønsker å gi alle muligheter til å være på banen, også utenfor organisert trening. Løkkelørdag har utviklet seg til å bli en god tradisjon for mange, som bidrar til at flere barn og unge får en aktiv lørdags formiddag.

Takk til Lauritz Trøen, Joaquin Ramirez og Filip Hvinden som har vært unge idoler gjennom året på Løkkelørdag.
Luke 15: Bursdags Morten og gjengen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2023

Siden Morten Hansen har bursdag i dag, så tenkte jeg det var en fin mulighet for å gi litt ros til klubbens ansatte. 

I går kveld ble det årlige Stoppenbladet sendt i trykken. I den står det om alle aktivitetene som Stoppen SK drifter i tillegg til lagsaktiviteten. Det er først når man setter seg ned med Stoppenbladet at man skjønner hvor mye aktivitet som har blitt gjennomført gjennom året. Uten de ansatte i klubb ville en god del aktivitet ikke vært mulig.

Det legges ned veldig mye arbeid fra de ansatte. Langt mer enn arbeidskontrakter og stillingsinstrukser tilsier, og med arbeidstider som ikke er helt A4. 

Sammen med frivilligheten er vi et flott team som bidrar til mye god fysisk og psykisk helse i nedre Lier.


Stor takk til Trine, Morten, Kjetil, Nicolai, Mathis, Birgit og Mads som har hatt fulltidsstillinger i klubben, og til Håvard, Lars, Marianne og Elise som har hatt mindre stillinger i Stoppen SK i år.


Gratulerer med dagen, Morten Hansen!


Sportslig hilsen

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder
Luke 14: Trenerne tar et tilbakeblikk på årets D-lagssesong

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2023

Kristian Borge og Sondre Skandsen er trenere for Stoppen D-lag. De har unnagjort en meget solid sesong i 7.divisjon som endte med 2.plass kun ett poeng bak IBK 2. 18 kamper ble spilt. 15 seiere, 2 uavgjorte og kun ett tap. Over 90 skårede mål!

Vi sendte over noen spørmål til gutta om årets sesong. Les svarene vi fikk i dagens julekalender.


For å starte med de morsomme kjappe: 

Garderobens klovn: Sebastian Chavez. Han er så utrolig enkel, men likevel ekstremt sammensatt.

Beste hårsveis: Michael Luzio. Ser ut som Maldini på sin peak. Italiensk klump med snacks.

Beste venstrefot: Hvis ikke dette er Sondre Skandsen, så skjønner jeg ingenting. 13 målpoeng med den foten da.

Årets toppskårer: Sebastian Finsrud. Ingen over, ingen ved siden av. Har et rykk og et sluttprodukt som hører hjemme minst fire-fem nivåer over vårt.

Årets råtass: Granit Ademi og Sondre Skandsen får dele denne. Granit med de semikriminelle taklingene og Sondre med brødsaksa.

Best kledde: Kristian Borge. Møter oftere opp i blazer og dress enn i treningsklær. Framtidig boligbaron og aksjeshorter.

Verst kledde: Espen Gustavsen. Takk for kaffen.

Årets dårligste unnskyldning: Ole Christoffer Holmen med sin smått utrolige: Jeg kunne ikke møte opp i dag fordi jeg skulle lage fiskesuppe med dama.

Årets flause: Jan Aleksander Miller mente det var en god idè å legge mobilen i mikrobølgeovnen på lagturens første dag, fordi han hadde sølt vann på den. Gikk dermed uten mobil de neste 3 dagene.

 Årets "jøss": Ådne Lunestads matchvinnerscoring mot Åssiden hjemme, etter å ha sett like målfarlig ut som en glassmanet i alle år.

 

Over til de seriøse spørsmålene:

 

Hvordan vil dere oppsummere årets sesong?

 En eneste stor opptur. Endelig har vi fått satt en fast gjeng med spillere og fått supplert med et par herlige jokere. Aldri har det vært mer kontinuitet og tilfredshet på D-laget. Dette er en gjeng som er glade i hverandre og som utfyller hverandre. Og det merkes sportslig. Ett fattig poeng unna opprykk. Vi tapte én kamp hele sesongen. Scoret 91 mål på 18 kamper. Og vi hadde det jævlig moro i prosessen.

 Hva var årets høydepunkt?

 Det må være seieren borte mot Konnerud. De stilte sporty opp som vanlig, og det er jo veldig søtt at de gir det et forsøk. Er litt som når Port Vale tar ledelsen mot United i FA-cupen. Artig så lenge det varer, men man vet jo hvordan det ender. Det ble en seig affære i varmen og kveldssola oppi skogen der. Men Philip Pedersen viste storebror Marcus-takter på et frispark i andreomgangen, fikk dyttet inn 3-2 og snuoperasjonen var komplett. Pga en teknisk detalj protesterte Konnerud på resultatet, så vi trodde vår elleville jubling både på banen og i garderoben skulle telle for nada. Men kretsen ga oss medhold to-tre uker etterpå, og endelig kunne vi juble helt fritt. En slags dobbeltseier. Alltid tre poeng mot Konnerud osv. Dere skjønner greia.

 

Hva var årets beste kamp?

 Vanskelig å komme utenom 13-1-seier hjemme mot Bødalen. Sjeldent har Stoppen-matta blitt velsignet av så mange praktmål i én og samme kamp. Her skulle man tro Quaresma, Ronaldinho og Beckham spilte hvis man kun ser på scoringene. Rett og slett toppnivå offensivt av hva denne gjengen kan få til. Likevel lander man nok på at hjemmekampen mot Åssiden og 4-3-seieren som kickstartet høsten var den sterkeste prestasjonen. Et enormt mannefall gjorde at vi knapt hadde innbyttere.  På et tidspunkt i kampen hadde vi ingen. Finsrud ble hentet på jobb, kom til 2. omgang, spilte 15 min og ble kjørt tilbake på jobb. Banen var rekordtung og våt etter ekstremværet i august, og Åssiden gikk ikke med på å flytte kampen. Da hentet guttene ut det lille ekstra. Jeg har aldri sett maken til dedikasjon og oppofring i 7. divisjon. En stund der lurte jeg på om vi faktisk spilte for noe enda større enn bare oss selv. Rørende for et trenerhjerte. Denne gjengen kan virkelig klare alt.

 

Hvilke spillere utmerket seg i år?

 Her får vi ta en topp 3:

 1) Sebastian Finsrud - av åpenbare årsaker. Hele laget blir bedre av hans tilstedeværelse. Bøtter inn mål.

2) William Bækkelund - tar ansvar, kapteinsmateriale, setter krav. Spiller alltid som et eksempel til etterfølgelse
 3) Rasmus Qvist - definisjonen av stabil. Alltid med. Alltid påskrudd. Aldri sliten. Bunnsolid
Luke 13: Dette er hovedtrenerne på A-lag damer og junior herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2023

Mathis Banggren og Nicolai Larsen Berg har hovedansvaret for a-lag damer og junior herrer i 2024.

Duoen trives godt sammen, så vi har derfor bedt de om å en liten beskrivelse av hverandre.


Mathis om Nicolai:

Om Nicos. 

 Det å samarbeide tett med Nicolai også kommende sesong ser jeg frem til. Dette er en person som gir enormt energi og tilstedeværelse i sitt arbeid. Vi er ulike på noen områder, som gjør at vi utfyller hverandre godt i et lag. 

 Vi deler samme kontor, og det gjør også at vi har blitt utrolig godt kjent siden jeg startet i Stoppen tidlig i januar 2023.

 Vi skal jobbe med en spillergruppe på mellom 40-50 på G19, og 25-30 på A-damer, så da er kjemien i trenerteamet helt avgjørende. 

 Nicolai jobber alltid for økt trivsel i gruppa, og i gangene på Stoppen. Han har vært savnet den tiden han har vært i pappaperm, og jeg gleder meg stort til å jobbe med Nicolai daglig igjen.

Nicolai Larsen Berg er den første jeg skal hente som assistenttrener når Roy Hodgson avslutter sin trenerkarriere i Crystal Palace.


Nicolai om Mathis:

Mathis er en pliktoppfyllende lojal trener som representerer Stoppen SK sine sportslige og sosiale verdier på en utmerket måte. En trener som har en tydelig måte å tenke fotball på, men er som nevnt lojal, noe som fungerer svært godt i ett team. En lagspiller på og utenfor banen. Vier mye tid og omtanke om sine spillergrupper, og strekker seg langt for at trivsel, utvikling og mestring skal være mulig å oppnå for alle spillere han er trener for. Mathis er en godt likt trener med sin tilstedeværelse og karisma. Nicolai er svært glad for å kunne samarbeide med Mathis på to lag i 2024.


Nicolai om det å være hovedtrener for A-damer og G19 lag:
 Det er ett svært spennende år i vente med å være hovedtrener sammen med Mathis på A-damer og G19. En sportslig utfordring jeg er meget stolt av å kunne ta fatt på. Det blir mitt tredje år med A-damer, men mitt første år som hovedtrener. Jeg gleder meg til å utvikle dette laget på treninger og i kamper+ det å bli enda bedre kjent med spillerne i med- og motgang. Det blir andre året på G19, første året har vært en utviklingsår, hvor det er vært varierte resultater, men vi har sett enkelte spillere utvikle seg til å debutere på A-lag+ at laget har utviklet seg sosialt som gruppe. 2024 blir ett viktig år, da vi får opp ett nytt kull som skal være med på å forme Stoppen SK sitt G19. Denne sosiale og sportslige utfordringen blir intet annet enn givende og spennende å ta fatt på sammen med Mathis.
Luke 12: Sentrale a-lagsspillere har signert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2023

Ole Henrik Morken, Jacob Caspersen og Sander Golmen satt i går signaturen sin på en kontrakt som binder de til ett nytt år i Stoppen-drakta. 

Disse gutta representerer klubben på en utmerket måte, både på og utenfor banen. Flotte forbilder for våre yngre spillere. Vi er strålende fornøyd med å ha med gutta videre i 2024!
Luke 11: Dommerne i Stoppen SK i 2023

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2023

Etter pandemien mistet kretsen og klubbene svært mange dommere. Dette førte til at det var for mange kamper som gikk uten dommer i 2022. Som klubb ønsker vi at alle kamper skal spilles med dommer. På den måten lærer spillerne seg spilleregler, og de får en objektiv dommer som holder orden på kampene.

Klubben var veldig spent på hvordan dette året skulle gå. I februar ble gutter og jenter invitert på dommerkurs. Dette ble en positiv effekt. Svært mange gutter og jenter født 2009 ønsket å dømme kamper. Dette bidro til at vi hadde dommere på alle kampene på årets Liungencup, samt på 95 % av seriekampene. Dette er klubben veldig tilfreds med. Hele klubben takker dere som har dømt kamper gjennom året.

Vilde Sølverud Larsen, Elias Egenæs Melgård og Per Oscar Grov Heiberg dømmer alle for Stoppen Sportsklubb, og har dømt på høyt nivå i år. Vilde Sølverud Larsen og Per Oscar Heiberg studerer begge to i Trondheim. Da fotballkretsen i Trøndelag skulle markere sesongavslutningen ble de to kåret til årets kvinnelige og årets mannlige dommer i Trøndelag. Elias Egenæs Melgård har i år gått mange kamper på linja i Post Nord-ligaen, i tillegg til å ha vært assistentdommer i mange treningskamper som Strømsgodset og Mjøndalen har spilt.

Klubben heier på dere alle tre. Vi håper deres entusiasme og engasjement rundt dommere skal motivere flere ungdom til å gå dommerstigen.

Etter nyttår er klubben klare for å invitere gutter og jenter født 2010 til dommerkurs. Vi gleder oss veldig til å utvikle enda flere dommere i klubben. Vi skal fortsette å jobbe videre med målsettingen om at alle dommere skal føle seg trygge og få en god opplevelse når de dømmer.
Luke 10: Fritidsklubben

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2023

Fritidsklubben på Stoppen har blitt en fin suksess. For barn i 4.-7.klasse har det å komme på klubbhuset onsdager vært et av ukas høydepunkt for mange. Bordtennis, brettspill, Playstation, Kahoot og kiosk har gjort fritidsklubben til et sted klubben ønsket – et sted å få nye venner, være sosial, sammen med trygge voksne og ungdommer.

For de som vokste opp på 80 og 90-tallet var fritidsklubben et fast innslag i lokalmiljøet. Det var her mange møtte hverandre, noen danset, mens andre bare hang rundt. Vi ønsket med fritidsklubben vår å skape noe av det samme som de som opplevde dette.

Det er viktig for hele befolkningen å ha sosiale møteplasser. Vi ønsket å skape møteplasser for barna som primært går på mellomtrinnet i skolen. Mange av disse barna går også på organiserte aktiviteter, men vi vet også at mange i denne alderen ikke har en fritidsaktivitet. Det er svært viktig at samfunnet,med kommune og foreninger i spissen ikke glemmer dette. Vi må ta vare på alle, gi alle de samme mulighetene , for å sosialisere seg.

Klubben drømmer videre om å utvide tilbudet slik at også ungdommer kan komme til oss. Vi ønsker å skape aktiviteter i mellomrommet mellom skole og kveld. Da vil enda flere oppleve gleden av å være sammen på fritiden.

I desember ble årets sesong avsluttet med selveste Lille Caesar på besøk. Takk til Marianne Martinez, Frida Nymark, Thea Berg og Hanna Kleiv Arnesen som har stått på for å holde fritidsklubben på Stoppen åpen gjennom året.
Luke 9: Elise har blitt UEFA B-trener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2023

Elise Oldebråten Fredriksen har vært trener i Stoppen lenge til tross hennes unge alder. Elise har hele veien vært lærevillig og nysgjerrig på idrettens rolle og kraft. Elise har fått massevis av nyttig erfaring til fremtiden ved å trene lag og grupper i mange ulike aldre. I høst gjorde hun også ferdig UEFA B-lisensen sin.

Vi fikk til et intervju med Elise i hennes travle eksamensperiode. Det første vi ønsket å vite noe om er hvilket lag hun er trener for nå. «Jeg er hovedtrener for Jenter født 2008, de som til neste sesong er Jenter 17 år. I tillegg er jeg trener for Jenter 16 år, NM gruppa som har trenings – og kampperiode fra januar-mars, og enda lengre hvis det blir NM spill.

Det er alltid spennende å høre litt om hva slags gleder som skaffes ved å være trener. Elise er glad i å være trener. Dette synes hver eneste dag. Elise sier at «den aller største gleden med å være trener for denne gjengen er de fantastiske spillerne og relasjonen man får til dem! Jeg gleder meg hver eneste uke til å gå på felt å utrette en forskjell og utvikle spillere og mennesker! Unike jenter på hver sin måte. Og ett støtteapparat og trenerteam man bare kan drømme om! Det å være fotballtrener er så mye mer enn bare fokuset på fotball! 

Som nevnt er Elise inne i en hektisk periode med eksamen. Hun har drømmer og ambisjoner. Elise synes det er skummelt å si noe om ambisjoner; « Nesten litt skummelt å skulle si dette høyt, men jeg har høye ambisjoner, og ønsker å være trener for ett lag i Toppserien en gang i fremtiden! Nå er jeg akkurat ferdig med UEFA B og første semester av åtte på en bachelor (deltid) i trenerrollen på Høgskolen i Innlandet, så jeg gleder meg veldig til å se hva fremtiden bringer. 

Vi gleder oss til å ha med Elise videre i klubben. 
Luke 8: Yngve Berthinussen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2023

Yngve Berthinussen har i en årrekke vært trener i Stoppen SK. Nå legger han keeperhansker, fotballsko og stoppeklokke på hylla og setter seg i sofaen for å se på Arsenal. Vi tok en prat med trenerlegenden.


Hva brakte deg inn i klubben?

Har vært medlem av spa/bra siden 1979 den gangen som Sparta. Etter at begge sønnene begynte å spille fotball har jeg engasjert meg  på trenersiden slik som min far gjorde før meg når jeg spilte fotball og bandy.

Eldste sønnen min spilte på gutter 2000 og jeg har vært med siden Spa/bra og Liungen slo sammen  ungdom og seniorfotball i 2012.

Hvor mange år har du vært frivillig i Stoppen?

Har vært med siden sammenslåingen  2012 i stoppen. Før det var jeg trener i spa/bra

Hvordan vil du oppsummere årene i klubben?

Årene i klubben har vært helt enestående. Bare det å få følge mine egne barn i oppvekst og med venner og flinke folk i klubben har det vært helt strålende. Det å ha vært på feltet har gitt meg energi, så det er med en viss vemod å skulle slutte etter alle disse årene.

Kan du fortelle oss litt om noen høydepunkter gjennom alle disse årene?

Høydepunktene er guttene jeg har trent og  blitt kjent med. Det har blitt mange gjennom årenes løp. Å få følge gutta i alle disse årene er høydepunktet. Treningsleir i inn og utland har vært   gøy og selvfølgelig cuper og seriekamper.

I 2024 ble du også keepertrener i klubben sammen med Magnus Øverby og Nicolai Larsen Berg - Hvordan har det vært?

Har alltid hatt ett ekstra engasjement for keepere og har trent keepere på g2000 og g2006/07. Det å ha vært med en liten stund når Nicolai gikk ut i pappapermisjon nå i høst har vært utrolig gøy og har gledet meg til hver trening sammen med Magnus og treningsvillige keepere.

Du var selv en bra keeper - Hvordan var den karrieren?

Alltid likt å stå i mål. Har vært i Spabra hele karrieren fra smågutter til junior og A-lagsfoball .

 

Vi takker Yngve for alle årene han har bidratt i klubben. Yngve er hel ved, og en av mange fantastiske ildsjeler i klubben.
Luke 7: Stoppen United. Klubbens stolthet.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2023

Hver tirsdag klokka 16 kommer en gjeng med ivrige fotballspillere til Stoppen for å trene. De første spillerne er på plass allerede en time før trening. I all slags vær gjennomføres treningen som for mange av spillerne er ukas høydepunkt. Stoppen United er en skikkelig fin gjeng som hele klubben er glade i. Treninger, kamper og cuper er en del av hverdagen deres.

Stoppen United består i dag av 12 spillere. Håvard Sagmoen har vært hovedtrener for gjengen siden 2016. Klubben, sammen med kretsens andre lag i Fair play serien jobber iherdig for å skape et flott tilbud for spillerne. Dette året inkluderte Vestfold seg med Buskerud, noe som førte til at serien ble utvidet med nye lag.

For spillerne var årets høydepunkt da Strømsgodset ble slått i serien i høst.

Alle gleder seg til 2024. Henning Myrvang har kommet inn som en ekstra ressurs fra Lier kommune. Vi håper på tilvekst med nye spillere siden noen har flyttet. Vi har også planer om å arrangere en turnering for lagene i Fair Play serien på Lier stadion i løpet av våren.
Luke 6: Vi øker ambisjonene og satsningen rundt a-lagene inn mot 2024!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2023

A-lagene i Stoppen SK representerer klubbens høyeste sportslige ambisjoner og skal fungere som klubbens flaggskip. Ikke bare skal A-lagene vise klubbens sportslige prestasjoner, men også dens kultur, verdier, og forpliktelser overfor lokalsamfunnet. Visjonen er å etablere Stoppen SK som en talentfabrikk i regionen og jobbe langsiktig mot opprykk til 3. divisjon. Ved å prioritere spillerutvikling, styrke klubbkulturen, forbedre støtteapparatet og forsterke kampopplevelsen, sikter vi mot å heve klubbens profil både internt og i lokalsamfunnet. Dette er kjernen i klubbens nye strategi, som er avgjørende for å ta viktige skritt videre i seniorfotballen.

Ved å legge vekt på talentutvikling og samarbeid med toppklubber, lokale aktører og nye sponsorer, har A-lagene begynt arbeidet med å realisere disse ambisjonene. Flere av disse initiativene vil bli avslørt i desember.

Vi starter med a-lag herrer og med årets mest viktige signeringer:

Det er med glede vi kunngjør at trenerteamet Thomas Røed og Stian Påsche har fornyet sine kontrakter for et år til - og nå får de også med seg David Eidskrem i støtteapparatet.

Det blir noen endringer på strukturen. Stian og Thomas vil dele ansvaret som hovedtrenere, mens David trer inn som Team Manager/ Spillerutvikler.

«Trenerteamet Thomas og Stian er faglig dyktige, utfyller hverandre meget godt og er populære i spillergruppen. Med David ombord vil vi sikre en langsiktig og strategisk tilnærming til sportslig utvikling, talentutvikling og rammene rundt A-laget», sier sportslig leder Kristian Bye-Andersen.

Følg med i lukene for desember for å bli enda bedre kjent med a-lagene våre!
Luke 5: Adelskalender for damer. Marte på toppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2023

Årets sesong for damelaget ble ikke helt som ønsket da både Kongsberg og Hallingdal trakk lagene sine. Da stod man igjen med kun fire lag i seriespillet, hvor ett av lagene var det helt overlegne Strømsgodset Toppfotball 2. Det gjorde at det ikke ble altfor mange kamper og at noen av kampene ble av det litt kjipe slaget. Det ble kun 12 kamper for damene i år, og Marte Myrset Skinnemoen var eneste dame som var med på alle 12. De 12 kampene gjorde at Marte tok steget helt til topps i adelskalenderen for damer, og er nå den spilleren på damesiden som har flest kamper i Stoppen SK sin historie.

Av dagens spillere har også Mina Marie Aale Sørum og Sarah Jørgensen kommet inn på topp 10.

 

PlassNavnTotalt
1.Marte Myrset Skinnemoen50
2.Hanne Westerlund49
3.Silje Nygård45
4.Khatima Haidari43
5.Asa Fjalarsdottir39
6.Mina Marie Aale Sørum36
7.Sarah Jørgensen35
8.Hannah Solheim31
8.Maiken Hovelsaas31
8.Fanny Schouten Hansson31
8.Linn-Karine Ulstrup31
12.Oda Fredriksen Mykstu29
12.Elise Furuheim29
12.Frida Marie Rørvik Ugstad29
15.Mathilde Nordahl-Olsen28
15.Rikke Raknes Flåten28
15.Mina Kristine Eriksrud28
15.Nadia Lindquist28
19.Maria Toverud27
19.Hannah Martens Meyer27
21.Malin Østensen26
22.Kristina Berg25
22.Cecelia Fredriksen Melstveit25
22.Emilie Sørum25
22.Josephine Lyche25
26.Sara Mørk Mathieson24
27.Maja Aavatsmark22
27.Christine Helling 22
27.Stine Austad22
27.Mathe Gustavsen22
31.Sofie Mei Nordli21
32.Kaja Ekeberg20
32.Marte Lie20
32.Rebecca Elstrøm20
35.Hedvig Nordby Skalleberg19
35.Selina Marie Kortvedt19
37.Jenny Marie Skinnemoen18
37.Elsa Kristine Aale Sørum18
39.Anja Alvdal17
39.Anne Ødegaard-Hansen17
39.Stine Lie17
40.Caroline Engeset16
40.Ingvild Borge Lied16
40.Maria Hansen Kilset16
40.Marte Eliassen16
40.Fiona Kristoffersen16
47.Ignethe Aaby15
47.Alisa Ibisevic15
49.Aurora Thaqi14
50.Amanda Manojlovic Hafskjold13
50.Ella Raugland13
50.Guro Raastad13
50.Sunniva Sølverud Larsen13
50.Susanne Ellingsen13
50.Rosemary Sandmoe13
50.Therese Søderman Svalastog13
50.Ida Andersen Helgerud13
58.Elise Devold Eidsvig12
58.Soorin Saba Bamdadsoofi12
58.Thea Theiste Haugland12
61.Nora Myrvold Hansen11
62.Heidi Jordheim10
62.Pia Henriette Aanes Christensen10
62.Ida Marie Kjelsrud10
62.Eline Heddan10
66.Andrine Golmen9
66.Caroline Juel Næslund9
66.Mari Winstrup9
69.Aurora Eriksen8
69.Emilie Aasland Moen8
69.Hanna Jønland8
69.Lisa Bruun Paulsen8
69.Live Rushfeldt Deila8
69.Maria Solend8
69.Thale Rushfeldt Deila8
76.Amalie Klauset Raknes7
77.Caroline Ulleberg6
77.Karoline Kirkens Syvertsen6
77.Mali Karlsen6
77.Oliwia Sylwia Marianska6
81.Anniken Endresen5
81.Kristin Haukelidsæter5
81.Selma Johansen5
81.Laila Amalie Hansen5
81.Frida Nymark5
81.Sara Bakici Aricigil5
81.Andrea Løken Karlsen5
81.Caroline Smørdal5
89.Aina Andersen Hamarsland4
89.Elisabeth Heidenstrøm4
89.Helena Larsen Åstveit4
89.Martine Bjørmark4
89.Ninni Bjørlo Lærum4
89.Vilde Sølverud Larsen4
89.Gina Marie Granheim4
96.Aina Kristine Paulsen3
96.Malin Lahn Flor3
96.Ariane Lindsetmo3
96.Kaysa Finsrud3
96.Tara Elin Stokknes Josdal3
101.Ingrid Helen Bakken2
101.Ragnhild Mizda2
101.Saba Soofi2
101.Aminata Gbetuwa2
101.Mia Owsinski Turunen2
101.Eline Bjørmark2
101.Saime Kømurcu2
101.Solveig Sugustad2
101.Lisa Rusås Kristoffersen2
101.Anette Fredriksen2
111.Kine Green Pedersen1
111.Kaja Fagerli Hilt1
111.Thea Fagerli Hilt1
111.Ellen Pernille Olsen1
111.Ellen Ornum1
111.Erle Meinke Kylland1 
Luke 4: Stoppenfondet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2023

Stoppenfondet ble i 2021 opprettet for at klubben skulle klare å hjelpe flere barn og unge, både direkte inn i ulike aktiviteter, men også for å hjelpe unge med å få jobberfaring.

Gjennom snart to år har klubben klart å etablere fondet til å bli et positivt supplement for at vi skal klare å skape et rikere lokalsamfunn for flere. Fritidsklubben vår på onsdager er godt besøkt av barn mellom 9-12 år, sosial gaming på mandager gir de som er interessert i ulike spill en flott arena. Fondet har også sikret utstyr til spillere, samt deltagelse på cuper.

I dag har vi faste ungdommer som jobber på ulike lavterskeltilbud. Løkkelørdag, Senkveld på Stoppen, fritidsklubbene, og Funny Friday på Gullaug skole. Disse får en rik erfaring i arbeidet med barn og unge som de tar med seg videre i livet. Vårt samarbeid med Voksenopplæring, Flyktningstjenesten og NAV Lier skal gi ungdommer gode muligheter for å få positive opplevelser.

Vi håper at mange ser hva Stoppenfondet fører til. Fondet er avhengig av gavegivere og næringslivet. Vi håper mange flere ønsker å donere noen kroner til Stoppenfondet i 2024.
Luke 3: Tore Tveit

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2023

I Stoppen har vi svært mange frivillige som jobber utrettelig med å skape gode grupper for spillerne våre. I tillegg har over 400 foresatte deltatt Liungencuper, vintercuper, kioskvakter og kampverter gjennom året. Tusen takk til alle sammen. Uten dere bæres ikke idretten i Norge.

I barnefotballen har vi en frivillig hovedtrener som jobber natt og dag for å få gruppa si til å fungere. Vi tok et intervju med Tore Tveit, hovedtrener for gutter 2012, for å høre om hva som førte han inn i klubben, og hva slags gleder han opplever som trener for en gruppe som nå er 37 gutter.

Tore Tveit ( 42 år)           

Hva førte deg inn i klubben, Tore?

-«Jeg startet med å trene et lag sammen med en kompis som sønnen hans var på. Var såpass artig hobby at jeg fortsatte selv om de har byttet klubb. Har fulgt de 11 åringene jeg trener hele veien fra de startet med fotball og synes det er moro å se hvordan de utvikler seg».

Tore er eneste hovedtrener i klubben som ikke har eget barn på laget. Det var spennende å høre hva Tore ser som fordeler ved å ikke tenke på eget barn. Tore sier; «- Det er enklere for meg å se hele gruppa underveis, og møter de alltid med overskudd. Kanskje lettere for meg å få de til å høre etter også da jeg ikke møter de så ofte utenom fotballen». Tore synes det er fantastisk gøy å være med å spre gleden over fotballen som idrett. Det er også gøy å være med på å lage et trygt miljø hvor alle kan få utvikle seg , slik jeg selv hadde det i Liungen. 

 Tore er bare en av mange frivillige som brenner for å skape gode miljø i Stoppen SK, men han er et godt eksempel på at man ikke nødvendigvis trenger å ha eget barn i klubben for å trene et lag. 

 
Luke 2: Adelskalenderen for herrer. Nesten100 for Anders

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2023Anders Øvermo troner nok et år på toppen av adelskalenderen. Et år preget av skader gjorde at legenden kun fikk fem kamper i 2023. Han klarte ikke å bikke den magiske 100-kampers grensen, så kanskje kan man håpe at kapteinen tar nok et år i Stoppentrøya?

Eller ser man at en del av dagens tropp tar steg på kalenderen. Jacob Caspersen, Jørgen Helen, Eivind Brekke Johnsen, Ole Henrik Morken og Sander Golmen hadde alle en bra sesong på a-laget og er nå inne på topp 10. Både Jacob og Jørgen vil ha muligheten til å ta over ledelsen etter neste sesong.

 

PlassSpillerTotalt
1.Anders Øvermo99
2.Jacob Caspersen85
3.Jørgen Helen84
4.Martin Lyhus Gundersen78
5.Eivind Brekke Johnsen69
6.Ole Henrik Morken67
7.Thomas Borge59
8.Tomas Zweidorff57
8.Sander Golmen57
10.Lars Granaas54
10.Oskar Ellingsgard54
12.Julian Falch Milde53
13.Petter Narvesen52
14.Håkon Myrvang49
15.Daniel Bye-Andersen48
15.Jonas Semb48
17.Oliwer Bednarz46
17.Kristian Simonsen46
19.Sander Syvertsen45
20.Deivydas Augustinavicius44
20.Espen Gustavsen44
22.Tommy Jahnsen41
22.Thomas Ruth41
24.Håvard Lislerud40
24.Håvard Hauge Haakonsen40
24.Henrik Borge40
27.Ove Henrik Hals38
27.Oliver Sollie38
29.Sondre Tønder Sangolt37
29.Oguzhan Mutallip37
31.Anders Becher Teigen36
31.Fredrik Hedemark36
31.Herman Westerlund36
34.Jørgen Holm35
34.Øivind Syvertsen35
34.David Eidskrem35
37.John Andre Mo34
37.Stian Påsche34
39.Adrian Dreshaj33
40.Stian Green32
40.Kristian Borge32
42.Per Olaf Welander31
43.Stian Wesås30
44.Kai Axel Hals29
44.Krister Kasta29
44.Michael Labarca29
47.Thomas Køllersen28
47.Mathias Helgesen28
49.Aron Daly27
49.Daniel Erik Nielsen27
49.Martin Gilhuus27
52.Robin Robinsen26
53.Mats-Haakon Karlsen24
53.Thomas Sørum24
53.Ola Åsly Teigen24
53.Daniel Hermansen24
57.Jens Henrik Gjørven23
57.Martin Stokka23
57.Robin Gard23
60.Ole Christian Søhoel22
60.Iver Lyng Brekken22
60.Eirik Green22
63.Andreas Thorset21
63.Hallvard Grøvle Thorkildsen21
63.Jan-Richard Lislerud21
63.Magnus Sylling Olsen21
67.Jochen Well20
67.Kristian Bye-Andersen20
67.Thomas Røed20
70.Henning Martinsen19
70.Michael Loding19
70.Per Håkon Lundteigen19
70.Steffen Hassel19
70.William Wahl19
75.Egzon Lushi18
75.Henning Guldbrandsen18
75.Sigmund Syvertsen18
75.Ole Jørgen Sylling Berg 18
75.Oliver Åsly Teigen18
80.Fredrick Searis17
80.Scott Lyhus Lehar17
82.David Breiby16
82.Dennis Ruud Olsen16
82.Emil Christensen16
82.Mads Nilsson16
82.Sindre Jordanger16
82.Steffen Sutherland16
82.Thomas Syvertsen16
82.Ivar Magnus Iversen16
82.Robin Chapman16
82.Sander Fredbo16
92.Andreas Arentz15
92.Herman Ottesen15
92.Shivan Ghazi Aziz15
92.Nils Christian Svere15
92.Mathias Røed15
97.Hazir Ademi14
97.Lars Bjørnerud14
97.Ramin Ghazi Aziz14
97.Fredrik Guul Green14
97.David Daae Meyer14
102.Mathias Røine13
102.Sondre Skandsen13
104.Sebastian Finsrud12
104.Simen Andresen12
106.Sindre Johansen11
107.Andreas Carlsen10
108.Erlend Skagestad9
108.Marc Sandquist9
110.Mathias Kolstad Holm8
110.Ola Øritsland8
110.Tamim Ansari8
110.Peter Kovacs8
110.Rudi Holloman8
115.Dag Emil Hovde7
115.Foad Ali7
115.Joachim Runden Andersen7
115.Trym Otterstad7
115.Vegard Undersaker7
115.Sarangutti Sriskandarajah7
115.Alexander Zeree7
115.Nicolai Larsen Berg7
123.Anders Klemetsdal6
123.Fredrik Pedersen6
123.Jostein Hellumsand6
123.Petter Nystrøm6
123.Matias Lie6
123.Jacob Holst6
123.John Andre Sandquist6
130.Antoni Jemiol5
130.Kristian Becher5
130.Kristian Langseth Nyheim5
130.Markus Kentsrud5
130.Anton Rasmussen5
130.Martin Ek Åsheim5
130.Sander Røed5
137.Kenneth Strysse4
137.Kristian Sommer4
137.Stian Kleven4
137.Suleyman Erkøk4
137.Sebastian Løvendal4
137.Sindre Løken Karlsen4
143.Adam Soot Nilsson3
143.Alexander Valo3
143.Eivind Sundet3
143.Erlend Rudi3
143.Jens Ingebretsen3
143.Kristoffer Knigge3
143.Marius Vilhelmshaugen3
143.Mukthar Shah3
143.Viktor Nagelsaker3
143.Valmir Thaqi3
143.Manrik Bath3
143.Daniel Muldbakken3
143.Mohamed Layna3
156.Andreas Ask2
156.Filip Haugberg2
156.Gabor Valo2
156.Gentrit Januzi2
156.Kasper Frøjd2
156.Kristian Marheim2
156.Sondre Stokka2
156.Jonas Malmstrøm2
156.Egan Deressa2
156.Filip Hvinden2
156.Henrik Stav Onseng2
156.Jacob Foss2
156.Axel Tostrup2
156.Christopher Suero Martinez2
170.Aage Golmen1
170.Andreas Berg1
170.Belal Abu Shawish1
170.Bjørn Ole Eriksen1
170.Einar Ask Røed1
170.Fredrik Stokke1
170.Gaute Kruse-Nilsen1
170.Hermann Rhoden1
170.Karan Singh Bhellay1
170.Kim Kristiansen1
170.Martin Vosseteig1
170.Panpeth Intharaksa1
170.Torjus Hovidsen1
170.Vikram Gupta1
170.Eirik Sande Kristoffersen1
170.Einar Tofteng Tømmerhol1
170.Martin Oland1
170.Alexander Suero Martinez1
170.Amanuel Firzun1
170.Anders Lundberg Sørum1
170.Edvard Echoff1
170.Elias Sørum1
170.Erik Niklasson1
170.Felix Platou1
170.Ludvig Platou1Ny periode for Stoppen SK Telenor Xtra FFO starter opp 18.oktober.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Okt 2023

Ny periode for FFO starter opp onsdag 18.oktober.

Sjekk linken for priser og påmelding:

https://www.superinvite.no/live/invitation/42ae1544956fbe6e09242e6cd752444c

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Tirsdag, torsdag og fredag

2013: Tirsdager, torsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager, onsdager og fredager

2016: Mandager, onsdager og fredag

2017: Onsdager

Det er egne jentegrupper for 2015-2016 mandager og onsdager. 

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.
Vi ønsker flere engasjerte gamere og trenere. Infoskriv E-sport. September

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Sep 2023

Vi er fremdeles i en oppstartsfase hvor mye skal på plass og settes i en hverdags rytme. Vi er kommet godt igang med mye, men ser nå etter trenere og deltakere. Klikk deg inn på pdf filen, så får du mer informasjon.
Stoppen_InfoskrivSept2023_1-1 (1).pdf
Ny aktivitetsleder i Stoppen SK- Birgit Egenæs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Sep 2023

1.september begynte Birgit Egenæs i Stoppen SK som vår nye aktivitetsleder. Hun kommer fra jobben som avdelingsleder på Skoger skole i Drammen.

Birgit er utdannet pedagog og har jobbet som lærer på Hegg og Gullaug skole siden 2010. Før det jobbet hun i skole og barnehage i Porsgrunn. I tillegg til den pedagogiske utdannelsen er hun også utdannet seg til å være PT.

Birgit kjenner klubben godt fra før. Hun har vært foreldrekontakt på TINE fotballskole i mange år, jobbet på FFO, var økonomiansvarlig på juniorlaget i noen år og lagt ned hundrevis av timer i andre ulike dugnadsarbeid.

Birgit vil jobbe med mye aktivt lokalsamfunn, som er klubbens arbeid inn mot barnehager og skole, og hun vil jobbe med de ulike samfunnsprosjektene klubben drifter via Stoppenfondet. Dere vil også se henne på FFO og på våre mange arrangementer.

Vi ønsker Birgit velkommen på laget!
Fotball er for det globale og lokale samfunnet. Fotballprosjekt i Etiopia

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Aug 2023

I tråd med vår visjon om å ta samfunnsansvar har vi en god dialog og kontakt med Tomas. Han med flere, har ett meget godt og viktig fotballprosjekt, som vi og Stoppenfondet gladelig støtter og bidrar på. Vi strekker oss langt for å gjøre fotballen til for alle. Det samme viser Tomas og hans team. Vær så snill les saken og sjekk de flotte bildene. 
''Vårt fotballprosjekt i Etiopia.

Jeg har en mor som er født i Addis Abeba, i Etiopia, og vi har vært der med familien mange ganger. Min far som er fra Bergen(heia Brann), har i hele sitt liv vært fotballinteressert, og var blant annet trener for meg og laget mitt i Liungen i 10 år. (Han har forresten også spilt på a-laget til Liungen i en sesong, men det var før jeg ble født). Alle gangene vi har vært i Etiopia og besøkt familien vår der, har vi hatt med oss mye fotballutstyr, baller og drakter. 

 

I Etiopia har vi en venn som også er interessert i fotball, tidligere fotballspiller og nå engelsklærer. Han kjenner til mange fotball-lag som sårt trenger utstyr. Alle i hele verden elsker fotball, det ser vi også når vi er på besøk i Etiopia. Men de mangler både sko, fotballer og drakter. Derfor har vår familie, sammen med vår venn i Addis Abeba, i mange år støttet lag og unge fotballspillere med nødvendig utstyr. Vi har også besøkt skoler i byen og gitt dem fotballer, volleyballer og basketballer som de kan bruke i gymmen.

 

Det er fantastisk å kunne være med og bidra på en så enkel måte. Vi har tatt kontakt med klubber i Norge, samt hovedkontoret i Norway cup. De fleste klubber og foreninger har et overskudd av drakter som de kan gi bort. I tillegg har vi fått penger av foreninger og lag i Norge, samt privatpersoner, og vi har kunnet kjøpe nye fotballer vi kan ta med oss.


I februar 2023 var vi på ny på reise til min mors hjemland. Da tok vi kontakt med Stoppen, og de kunne hjelpe oss med mange drakter; både hvite og svarte Stoppendrakter, men også de gule, gamle draktene fra Liungen. I tillegg fikk vi en bag full av Norway cup T-skjorter fra Norway cup sentralt i Oslo. Alt dette tok vi med oss til Addis Abeba;  kofferter og bager fullt av fotballutstyr og fotballer. Vår venn der tok oss med rundt til ulike lag i byen, og spillerne fikk sine drakter med nummer på ryggen. Og helt nye fotballer. Tydelig glad og stolt, og trenerne så takknemlige. Jeg fikk også være med og spille sammen med dem på deres humpete bane dekket av gress og jord.

 

I august 2023 tok vi kontakt igjen med Stoppen, fordi spillerne på ett av lagene vi har hjulpet tidligere har blitt voksen, og de har nå rykket opp i divisjonssystemet i landet. De trenger et draktsett m/keeperdrakter for å kunne få lov til å spille i ligaen. Da fikk vi med oss et helt sett med rød drakter som tidligere ble brukt av Stoppen herrelag.

Vi takker dere for at dere stiller opp og gir av deres overskuddslager. Det er lite som skal til for oss, men det betyr mye for dem som tar imot. Nå er det mange lag og fotballspillere i Addis Abeba, Etiopia, som løper rundt med Stoppendrakter og gamle Liungendrakter.''

 

Mvh Tomas Begashaw Zweidorff

Kontakt Thomas på mail om du har noe å støtte dette prosjektet med: tomas-bz@hotmail.com

EKSTRATILBUD SOM STARTER OPP HER I STOPPEN DENNE UKA!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Aug 2023

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2013
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2013. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

app.rubic.no/Public/Events/15149

 

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2014
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2014. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15150

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2008
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2008. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15145

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2009
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15142

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2010
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2010. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15147

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2011
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2011. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15148

 

 

TILBUD SOM GÅR GJENNOM HELE ÅRET:

Stoppen Akademiet!

Akademi for spillere f.2009-2012
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009-2012. Ukentlig tilbud om morgenøkt styrke på Zoom mandager før skolen, fotballøkter foregår på tirsdager, fredager og søndager. Vi har fysio tilstede hver uke som er inkludert tilbudet. Du kan delta på 1, 2 eller 3 fotballøkter og du kan delta på morgenøktene uavhengig antall økter du har her ellers.  Vi matcher oss mot motstandere nasjonalt og internasjonalt som gir oss god mulighet til å se hva vi mestrer og hva vi må øve mer på! Tilbud om utviklingssamtaler der vi tilpasser ukeplanen din og kan skreddersy treningsprogram for deg. Videoanalyse 1v1 kan også foregår i disse samtalene.  Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/5250

 
Fantastiske opplevelser for mange Stoppen spillere på Sandar cup i helgen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Aug 2023


I helgen gikk Norges største helgeturnering av stabelen i Sandefjord og omegn. Stoppen Sportsklubb hadde med 6 lag, 3 gutter 2009, 1 jenter 2009, 1 jenter 2008 og 1 jenter 2011/2012 lag. Godt over 100 jenter og gutter, trenere og lagledere var i aksjon. Her har det vært oppturer og nedturer både på og utenfor banen. En artig kommentar fra laglederen til G2009 som gjorde en solid oppsummering av helgen: «Lørdag kveld reiste alle sammen inn til Sandefjord sentrum på konsert🎶 Jeg er usikker på om konserten falt i smak, men kunne se ut som det motsatte kjønn falt i smak for enkelte😉😆Ellers tror jeg alle koste seg med en liten luftetur😊»

Det er slik det skal være å være på cup!

G2009 – 14 år

Super innsats av alle spillere førte til 2 lag i A-sluttspill og et i B-sluttspill. I A sluttspillet sluttet det i 16-delsfinalen for Stoppen SK 2, mens Stoppen SK kom seg til 8.delsfinale der de tapte knepent 1-0. Stoppen 3 gjorde kort prosess i B-sluttspillet og vant like godt hele greia (etter nervepirrende straffesparkkonkurranse)!

J2009 Magic – 14 år

2009 jentene med hjelp av noen 2010 jenter vant sin første pokal da de vant 3-0 over TrøBå i B-sluttspillet. Lagets navn Magic gjenspeiles i lagets overnattings camp.

J2008 – 15 år

Denne herlige gjengen gikk fra å vinne B-sluttspillet i Norway cup i fjor til å ta en solid 3. plass i A-sluttspillet i året Sandar cup.

J2011/2012 - 12 år

Disse jentene var på sin første overnattningscup og fikk en gjennomkjøring på 6 flott kamper. I denne aldersklassen rangeres ikke lagene.
Neste uke starter høstens Stoppen SK Telenor Xtra FFO. Meld dere på nå!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Aug 2023

FFO starter opp 18.august. Vi har plasser ledig!

Sjekk linken for priser og påmelding:

https://www.superinvite.no/live/invitation/42ae1544956fbe6e09242e6cd752444c

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Tirsdag, torsdag og fredag

2013: Tirsdager, torsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager, onsdager og fredager

2016: Mandager, onsdager og fredag

2017: Onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2011 og 2012-2013) og torsdager (2014-2015). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.
Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Aug 2023

Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

 

A-lag kvinner - 4 div Kvinner og 5 div Kvinner

Vi er stolte av å kunne si at både 4. divisjon kvinner og 5. divisjon kvinner har gjort en fantastisk innsats denne vårsesongen! Med trenerteamene bestående av Kim, Nicolai, Magnus, Elise, Mathis og Magnus, har disse lagene virkelig vist hva de er laget av.

 

Det som gjør disse lagene unike er at de utgjør ett lag, til tross for å konkurrere på to forskjellige kamparenaer. Dette er første gang på lang tid at klubben har hatt to seniorlag, og vi kunne ikke vært mer stolte av denne milepælen.

 

I løpet av vårsesongen har omtrent 40 spillere bidratt til lagets suksess. Dette er en utrolig prestasjon, og vi vil gjerne gi en stor takk til hver og en av dere. Dere har virkelig vist engasjement, talent og glød på banen!

 

Vi har også spennende nyheter å dele. Vi kan nå antyde at det vil komme flere spillere til høstsesongen. Dette er virkelig et tegn på at vårt damefotballag fortsetter å vokse og blomstre.

 

Som en klubb er vi takknemlige for støtten og engasjementet fra våre fantastiske spillere, trenere og supportere. Sammen har vi skapt en flott atmosfære rundt laget og gjort Stoppen Sportsklubb til et sted hvor damefotballen trives.

 

Nå ser vi frem mot det som kommer i høstsesongen med stor optimisme og entusiasme. Vi er sikre på at våre lag vil fortsette å gjøre oss stolte, bygge på våre tidligere suksesser og oppnå nye høyder.

 

Fortsett det gode arbeidet, og husk at lagånden og samholdet er hva som driver oss fremover. Takk for en fantastisk vårsesong, og lykke til i fortsettelsen! Vi heier på dere! 


A-lag Herrer

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb har vært en spennende tid for herrelagene våre. A-laget i 4. divisjon har hatt et trenerteam bestående av Thomas og Stian, og de har virkelig stått på for å lede laget gjennom utfordringene denne sesongen.

 

Det har vært en variert vårsesong for A-laget, med nye motstandere og uforutsette hindringer på veien. Men nettopp gjennom disse utfordringene har spillerne fått vokse og utvikle seg både som enkeltpersoner og som et lag. Erfaringene de har høstet nå, vil legge et solid grunnlag for en spennende høstsesong som venter.

 

Vi kan være stolte over innsatsen til A-laget, som har vist en fantastisk lagånd og vilje til å jobbe hardt. Spillerne har vist god teknikk og taktisk forståelse, og har virkelig gått ut på banen med en vinnermentalitet.

 

Vi vil også takke Thomas og Stian for deres dedikasjon og engasjement som trenere. De har vært utrolig viktige i å motivere og veilede spillerne gjennom både oppturer og nedturer.

 

Gæmliss 

Gæmliss-laget - et samfunnsbyggende og sammensveiset lag, bestående hovedsakelig av nåværende og tidligere Liungen/Stoppen/Spa-Bra spillere. Under trener Håvards dyktige ledelse har Gæmliss virkelig imponert oss alle.

 

Vi vil gjerne takke hver eneste spiller i Gæmliss for innsatsen og dedikasjonen de har vist gjennom hele vårsesongen. Deres lidenskap for fotball har virkelig skint gjennom, og vi har hele tiden sett deres sterke vilje til å vinne. Ikke bare har de vist imponerende ferdigheter på banen, men de har også vist seg å være eksperter på å avgjøre jevne kamper.

 

Vi er virkelig begeistret for det Gæmliss-laget har oppnådd denne våren, og vi ser frem til å følge dem videre inn i høstsesongen. Vi har full tillit til at de vil fortsette å vise sin kvalitet og levere spektakulær fotball som underholder oss alle. Samtidig vil vi også takke trener Håvard for hans utrolige arbeid med laget.

 

D-laget 

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb's D-lag har vært helt fenomenal! Dette laget har virkelig gjort seg bemerket i 7. divisjon, og de har vist seg å være en sterk konkurrent for alle motstandere de har møtt. Deres tøffe og jevne kamper har resultert i flere fantastiske seire.

 

Men den virkelige nøkkelen til deres suksess ligger i deres utrolige sosiale samhold. D-laget er ikke bare en gjeng med fotballspillere, de er en kameratgjeng med en lidenskap for fotball og ambisjoner som er i perfekt balanse med hver enkelt spillers ferdigheter og evner.

 

Trenerne Kristian og Sondre har virkelig gjort en fantastisk jobb med å bygge opp dette laget. Deres dedikasjon har gitt spillerne den veiledningen de trenger for å blomstre på banen. Men de har også skapt et miljø som er preget av glede og samarbeid.

 

Vårsesongen kan oppsummeres som en periode hvor D-laget har vist at de er et lag å regne med. De har oppnådd fantastiske resultater gjennom hardt arbeid og et sterkt samhold. Vi er utrolig stolte!

 

Stoppen United

 Hele klubben er stolte av spillerne på Stoppen United som biter godt fra seg i Fair play serien. I vårsesongen var laget så heldige å møte lag fra Vestfold. Aina Hamarsland, Hans Olav Bjerknes og Håvard Sagmoen har gjort en flott jobb med å sørge for at dette laget har blitt en veldig flott gjeng. 

 

Hans Olav og Aina gir seg nå som trenere rundt laget. Det betyr at det er ledig trenerjobb ved siden av hovedtrener Håvard. Ta kontakt med klubben hvis du er interessert i å lede en gjeng med ivrige spillere, som sammen skaper magiske øyeblikk på stadion.  

 

M39 

 Laget til Aage Golmen. En trofast gjeng som trener knallhardt for å nå målene sine.

 

Stoppen svever videre i M34M39 ligaen. En ganske hard avdeling fikk laget oppleve i vårsesongen, noe som bidrar til at laget ser oppover på tabellen i høst. I denne avdelingen scores det mål, mye mål. Ta en titt på resultatene så skjønner du at her er det offensiv fotball som gjelder. Høydepunktene i vårsesongen var seier mot Graabein og Skoger. Rett før ferien klarte Stoppen 2-2 mot Konnerud, som leder tabellen. Dette viser at det bor mye i laget. Vi gleder oss til å følge dere gjennom høsten. 

 

Til alle våre Senior lag. 

 Sesongen så langt har vært en påminnelse om hvorfor vi elsker fotball, og hvorfor Stoppen Sportsklubb er et sted for å bygge fellesskap og skape minner. Vi er utrolig stolte av våre mangfoldige lag, og vi ser frem til å fortsette denne positive reisen sammen. Takk for en fantastisk vårsesong, vi heier på alle! 

 

 Vi er Stoppen SK!

 

#StoppenSportsklubb #Fotball #Vårsesong #Oppsummering #Samhold #LMIP

STOPPEN SK SØKER AKTIVITETSLEDER

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Jun 2023

Stoppen Sportsklubb er en fotballklubb som ligger i ytre del av Lier kommune med grense mot Drammen kommune. Vi har om lag 900 medlemmer fra 6- 60 år. Vi er en breddeklubb som ønsker å være mer enn en fotballklubb. Derfor samarbeider vi tett med skolen og barnehager for å skape aktivitet for mange barn. Vi har laget vår egen modell innenfor begrepet Aktive lokalsamfunn. 

Vi søker en aktivitetsleder som skal ha aktivitet for barn i ulike aldre, i skole og barnehage. I tillegg skal du ha ansvar for å lede grupper på vår fotballfritidsordning, og være med på arrangementer som cuper og fotballskoler. 

Stoppen Sportsklubb søker deg som er glad i barn, liker å lede aktivitet, er engasjert, og har lyst til å jobbe og utvikle deg med arbeid i klubben. 

Vi ønsker deg som er engasjert i aktivitetsledelse og utvikling av klubben videre. Du må ha førerkort og disponere bil da mye av aktiviteten vil foregå ute på skoler og barnehager.

Stillingen er 100%. Noe kvelder og helger må påregnes. 

Oppstart medio august 2023, men vi kan være fleksibel her.

Ønsker du og bli en del av teamet vårt på 6 ansatte så send en søknad så raskt som mulig til post@stoppensk.no 

Kontaktperson:

Trine Pettersen

Tlf 41 624524

www.stoppensk.no
Her er alle våre aktivitetstilbud i sommer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Jun 2023

I sommerferien arrangerer klubben fotballskoler/camper/sommerskoler for barn og ungdom.

I år har Stoppen SK følgende tilbud:

Til dere som ikke er medlem i SSK fra før:

Ved påmelding til fotballskolene vil dere motta en mail om at dere nå er meldt inn i Stoppen, dette er ikke tilfelle. Dere blir bare registrert inn i fotballskolens register uten medlemskap i Stoppen.


Fotballskoler:

Uke 26 26.-29.juni:

Fotballskole for jenter (spillere født i 2012-2017)

https://app.rubic.no/Public/Events/5028

Jentefotballskolen er en hyggelig fotballskole kun for jenter, og med kvinnelige instruktører. Påmeldingsfrist allerede 22.juni.

Fotballcampen for jenter ble dessverre avlyst grunnet for få deltagere

  

Uke 32 7.-10.8 (man-tors):

TINE fotballskole (for gutter og jenter født i 2011-2017):

https://app.rubic.no/Public/Events/4424

TINE er vår desidert største fotballskole. Vi pleier å ha rundt 360-380 deltagere. Påmeldingsfristen er 8.juli.

Ved etteranmeldelser økes prisen med 250 kr pr påmelding da dette gir oss en del ekstraarbeid i sommerferien vår. 


Uke 31 og 33:

Fotballskole ekstrauke (for gutter og jenter født i 2012-2017)

https://app.rubic.no/Public/Events/5233

Grunnet skolestart torsdag i uke 33, deler vi opp fotballskole ekstrauke i to. Torsdag og fredag (3.-4.8) i uke 31, og man-ons (14.-16.8) i uke 33. Til denne skolen kan man melde på spillere til de dagene man selv ønsker, og helt frem til dagen før deltagelse.


Fotballcamp for gutter 

For spillere født i 2008-2010. Spillere født 2011 på Stoppen Akademiet kan hospitere.

 https://app.rubic.no/Public/Events/4484

Denne campen er gratis. Plass til 30 spillere, så her er det først til mølla!


Sommerskoler

I samarbeid med kommunen har klubben to sommerskoler. Her er påmeldingsfristen allerede ute.

Begge skolene arrangeres i uke 31.

Sommerfotballskole

E-sport


FFO

18.august starter FFO opp igjen.Ved bruk av delbetaling kan dere melde på nå og ført betale 18.august.

For info om dager og priser, sjekk link:

https://www.superinvite.no/live/invitation/42ae1544956fbe6e09242e6cd752444c


Vi ønsker dere alle en riktig god sommer og håper å se dere på ett eller flere av våre arrangementer utover sommeren!
Stoppen SK TINE fotballskole 2023 søker etter instruktører!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Mai 2023


Stoppen SK arrangerer fotballskole mandag 7.august. – torsdag 10.august 2023, og i den forbindelse søker vi etter ansvarsfull ungdom til instruktørstillinger.  Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

 • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30.  I tillegg kommer et møte søndag (6.august) klokka 13-14.30 før fotballskolen, samt planleggingstid.
 • Lønn: 550,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet. 700 kr pr dag for de med Grasrottrenerkurs.
 • Søknadsfrist: 15. juli 2023

 

Hvis du er interessert, fyll ut skjemaet nedenfor og send det til morten@stoppensk.no

Søknadsskjema instruktør Tine fotballskole 23.docxRuss bedrev hærverk på Lier stadion natt til søndag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Apr 2023

Natt til i dag samlet det seg russ på Lier stadion.

Russen valgte å feire slutten på 13-årsskolegang med å knuse glass på og utenfor kunstgressbanene, forsøple området og herje med mål og søppelkasser. 

Trist.

Bildene er tatt etter at forbipasserende og ansatte har ryddet opp hauger med russekort, flasker, glasskår, sneiper mm.

Stoppen SK Keeperskole- ''En helg for lagets viktigste spiller.''

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Apr 2023


Meld deg på nå. Påmeldingsfrist er 06 . MAI

Påmeldingslink: https://app.rubic.no/Public/Events/4957Vi er stolte av å kunne annonsere det at vi skal ha keeperskole på Stoppen Sportsklubb-Lier stadion den 13 og 14 mai. I Stoppen Sportsklubb er keepere ekstremt viktige og helt sentrale i alle lag. Men keepere får sjeldent hele treninger med kun keepertreningsfokus. Det skal vi tilby i fire økter fordelt på to dager.  
 
Keeperskolen er for alle som er mellom 10-17 år i alder. Jenter og gutter.  

 

Alle de fire forskjellige øktene kommer til å ha fire forskjellige temaer som er helt sentrale for keeperen. Uansett tema og innhold, så skal det være relevant til kampen. Alle deltakere kommer til å lære mye nytt. En av hovedårsakene til det er at vi er gode og ivrige keepertrenere med forskjellig erfaring og bakgrunn. Samtlige hovedtrenere av keepertrenerne har enten trent spillere, eller spilt selv i norsk toppfotball. + at hovedtrenerne har jobbet med hundrevis om ikke enda flere keepere i breddefotballen. Så her vil alle deltakere på keeperskolen få konkrete, gode og relevante tilbakemeldinger som er individuelt tilpasset. 
 
Alle deltakere får levert utstyr fra våre samarbeidspartnere: 
 
AF1 keeperhansker: Ett par med keeperhansker 

Torshov Sport: T-Skjorte og drikkeflaske 
 

Dagene er delt inn slik: 

Økt 1: 09:00-10:15 (På lørdagen vil det gå noe tid til utdeling av utstyr og informasjon i oppstarten) 

Lunsj: 10:15-11:00 

Teori/video/inspirasjon: 11:00-11:30 

Økt 2: 11:30-12:45 
Avslutning: 12:45-13:00
 
 
Velkommen på en keeperskole som passer for alle aldre og nivåer! Om det skulle være noen spørsmål, ta kontakt med Nicolai på mail: nicolai@stoppensk.no 
Fortsatt noen ledige plasser på FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Apr 2023

Vi har fortsatt noen ledige plasser på FFO denne våren.

For påmelding bruk linken her. Der finner dere oså mer info om tilbudet og pris.

Ønsker dere prøvetime send mail til ffo@stoppensk.no.

Spillere født i 2017 kan nå melde seg på høstens FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mar 2023

For å gjøre planleggingen med SFO og FFO enklere kan neste skoleårs 1.trinnselever melde seg på høstens FFO allerede nå.  

1.trinnselevene har mulighet til å være med onsdager i oppstarten. Vi har tidligere hatt to dager, men ser at 1.klassinger i oppstarten av soleåret kan ha godt av å bare ha en dag. 

Send en mail om dere ønsker å holde av en plass på til høsten. Send til ffo@stoppensk.no.

Selve påmeldingslinken sender vi til dere i april/mai.

Vi holder åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

I facebookgruppa vår, «Stoppen SK FFO» kan dere velge fanen «medier». Der får dere se bilder og videoer som viser hva FFO er. Søk opp og sjekk ut.
Ettermiddag på Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Mar 2023

 

De ansatte i Stoppen skal gjennom våren trene barnelagene i Stoppen SK rett etter skoletid. Lagene blir hentet rett etter skolen og kjørt opp til Stoppen, hvor de får et brødmåltid før treningsøkt. Lagene er ferdig trent 16.00.

Først ut er 2014 Hegg, gutter og jenter, torsdag 30.3.

Ettermiddag på Stoppen arrangeres torsdager. Forutsetningen er at vi har minbuss fra LEARN tilgjengelig. Dette vet vi to uker i forkant, og tar kontakt med lagene som vi inviterer opp til oss. Vi vil ikke rekke å få med alle lag, og vi kommer derfor til å prioritere lag som ikke fikk være med i fjor.

Morten Hansen og Nicolai Larsen Berg vil lede øktene. 
Ny periode for Stoppen SK Telenor Xtra FFO starter opp 18.mars.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Mar 2023

Mandag er vi igang med ny periode for Stoppen SK Telenor Xtra FFO. 

Den varer frem til 18.juni.

Dette er et ekstra aktivitetstilbud til de som ønsker litt mer fotballaktivitet etter skoletid.  Elever fra Gullaug, Hegg, Høvik, Bragernes og Egge (nå Nordal) deltar på vår FFO. Ta kontakt hvis dere kommer fra andre skolen, men ønsker å se på muligheten for å delta.


Lurer dere på om FFO passer for deres barn, så har dere mulighet til å være med på en prøvetime. Send mail til ffo@stoppensk.no for avtale.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/861f8aa2598860c0023f399e992eb747

 

Nytt av året er at  dere kan velge å dele opp betalingen i månedsbetalinger. Du vil da bli trukket for så mange måneder dere er påmeldt.

Eks. Påmeldt 18.mars til 18.juni, vil du bli trukket tre ganger. Ønsker du delbetaling velger du det i menyen. Første trekk vil være 18.mars.


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Tirsdag, torsdag og fredag

2012: Tirsdager, torsdager og fredager

2013: Mandager, onsdager og fredager

2014: Mandager, onsdager og fredager

2015: Mandager, onsdager og fredag

2016: Mandager og onsdager

 

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2010-2012), onsdager (2015-2016) og torsdager (2013-2014). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

 

Alle dager fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

 

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt.

 

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

 

Dere kan bestille Telenor Xtra-klær årlig. Det har blitt bedre kvalitet på tøyet, så Telenor tar 100 kr pr bestilling. Ønsker dere klær velger dere det som et valgfritt produkt. Link til bestilling vil så bli sendt til dere

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper.

Medlemskontingent og aktivitetsgebyr 2023

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Feb 2023

Det nærmer seg utsendelse av årets medlemskontingent og aktivitetsgebyr. Klubben har i år sett seg nødt til å øke prisene med 5-7% avhengig av årsklasse. De forskjellige satsene finner du HER.

Nytt av året er at aktivitetsgebyret vil bli sendt ut i to avdrag, et for våren og et for høsten. 

Vi minner om at klubben har løsninger for de med utfordringer. Når dere mottar fakturaen enten via mail eller i appen Laget mitt vil den inneholde informasjon om hvor du skal henvende deg.
Fredrik med proffkontrakt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Feb 2023

Foto: Børre E. Hellerud

For tidligere Stoppen-spiller, Fredrik Ardraa, har det vært en innholdsrik uke. I starten av uka ble han innkalt til G17-landslagssamling. Tirsdag fikk han sin uoffisielle a-lagsdebut mot Fredrikstad i treningskamp, og i går skrev han proffkontrakt med Strømsgodset.

Les mer på Godset sine sider. 

Gratulerer så mye, Fredrik. Vel fortjent!
Innkalling til årsmøte i Stoppen Sportsklubb 2023

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Jan 2023

Årsmøtet avholdes 21. mars 2023 kl 1900 på klubbhuset på Lier Stadion, Nøsteveien 70

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 7. mars 2023 til post@stoppensk.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på nettsiden www.stoppensk.no eller ved henvendelse til post@stoppensk.no.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Stoppen Sportsklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Stoppen Sportsklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, ta kontakt med Trine Pettersen trine@stoppensk.no.

Velkommen til årsmøte!

Styret

Sakliste for årsmøte i Stoppen Sportsklubb

Styret viser til innkalling til årsmøte av 30. januar 2023.

Årsmøtet avholdes den 21. mars 2023 på Lier stadion/Stoppen Idrettspark

Sak 1:    Godkjenne de stemmeberettigede

Sak 2:    Velge dirigent

Sak 3:    Velge protokollfører

Sak 4:    Velge to medlemmer til å underskrive protokollen

Sak 5:    Godkjenne forretningsorden

Sak 6:    Godkjenne innkalling

Sak 7:    Godkjenne saksliste *

Sak 8:    Behandle idrettslagets årsberetning

Sak 9:    Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand

Sak 9.1 Idrettslagets regnskap for 2022

Sak 9.2 Styrets økonomiske beretning *

Sak 9.3 Behandle kontrollutvalgets beretning *

Sak 9.4 Behandle beretning fra engasjert revisor

Sak 10: Behandle forslag og saker

 • Ingen saker mottatt

Sak 11:  Fastsette

                Sak 11.1 Medlemskontingent

                Sak 11.2 Treningsavgift

Sak 12: Vedta idrettslagets budsjett

 • Budsjett 2023

Sak 13: Behandle idrettslagets organisasjonsplan

 • Organisasjonsplan 2023

Sak 14: Foreta følgende valg:

14.1 Styre:

- leder                                  

- nesteleder                       

- styremedlem(er)                          

- varamedlem                   

14.2 Kontrollutvalg:

- medlem(er)                                                    

- varamedlem

14.3 Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har representasjonsrett

  eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene

14.4 Valgkomité:

- leder                                  

- medlem                            

- varamedlem

14.5 Representantskapet:

        - 7 medlemmer

Sak 15: Engasjere revisor til å revidere idrettslagets regnskap

 • Forslag: Sigma revisjon AS v/Knut SolbergFFO-teamet er klart. Onsdag 18.januar er vi i gang.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Jan 2023

Teamet for årets FFO er på plass. Onsdag 18.januar er vi igang med årets første FFO-økt.

Vi har fortsatt ledige plasser. Påmelding gjøres i linken under. Der finner du også generell info om dager man kan delta på og pris:

Stoppen SK Telenor Xtra FFO

For prøvedag send mail til FFO@stoppensk.no.

Følgende trener blir å se på FFO i år:

Morten Hansen

Utdannet adjunkt og kroppsøvingspedagog med nesten 15 års erfaring i skolen. Har vært med siden oppstarten av FFO for 10 år siden. Morten kjenner alle og alle kjenner Morten. Jobber som barneansvarlig og samfunnsansvarlig i klubben. Trener Drafn 2010 på fritiden. Har alle de fire grassrottrenerkursene.

Kristian Bye-Andersen

Utdannet adjunkt med over 10 års erfaring i skolen. Tidligere jobbet som lærer ved Gullaug  og Hegg skole. Er nå sportslig leder i klubben, Spillererfaring fra tippeligaen og førstedivisjon. Har trent Liungens A-lag herrer, vært trenerkoordinator og spillerutvikler i klubben. Har også vært hovedansvarlig for fotballskolen til Spa/Bra, Liungen og Stoppen de siste 10 årene. UEFA B-utdannet trener

Kjetil Bergh

Utdannet pedagog og ansatt i Stoppen SK. Jobber også  på toppidretten på Drammen vgs. Jobbet mange år som lærer i barneskole. Har lang erfring fra fotball og bandy. Landskamper i bandy og jobbet som trener i utviklingsavdelingen til Mjøndalen. Har nå ansvaret for Akademiet og ungdomsfotballen på guttsiden.

Nicolai Larsen Berg  

Tidligere toppkeeper med ungdomslandskamp for Norge. Utdannet faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Ansvarlig for keepere i klubben. Prosjektansvarlig senior damer og e-sport. Ansvarlig for media i klubben. Trener rekrutt herrer og a-lag damer. UEFA B-trener og NFF trenerveileder.

Mats Armando Skjelbred

Mats starter i Stoppen 1.mars. Jobber i dag som idrettspedagog ved Foss barnehage. Har master i Sports managment fra høgskolen i Molde. Mats vil ha ansvaret for aktivt lokalsamfunn, arrangementer og marked. I tillegg vil han være på FFO og Akademiet, samt at han vil være trener på G16-laget.

Mathis Banggren

22-åringen er nyansatt i klubben.mathis er fra Hønefoss og har jobbet med ungdomslag i Hønefoss BK. For tiden avslutter han jobben som leder på FFO i Hole, samtidig som han jobber 60% hos oss. Fra 1.mars er han med for fullt.

Elise Oldebråten Fredriksen

Elise har vært med oss i mange år allerede og tar stadig nye steg. i år er hun i a-lagsteamet rundt damer som hovedtrener for rekrutt damer. Hun er også hovedtrener på J08. Ansvarlig for pilotprosjekt for å få jenter til å spille fotball og ansvarlig for Jentecampen/fotballskolen for jenter i juni.

Håvard Sagmoen: 

Håvard er godt kjent blant barn og ungdom i Lier. Han jobber i Lier kommune, hvor han legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og ungdom her. Håvard er aktivitetsleder i bl.a. Høvik fritid og driver åpen hall på Hegg, samt med Tranby ungdomskafe. Håvard er en fin type som er veldig dyktig med barn og er glad i fotball. Han har i mange år vært ildsjelen i Nybyen FK. Trent inntil nylig a-laget til Lier Il. Jobber i 20%-stilling i Stoppen fra 1.1.2023.

Alpha Nyan

Tidligere Godset-spiller. Jobber som fotballfaglig aktivitetsleder på Strømsø. Har vært trener i en årrekke. Alt fra seniorlag til barnelag. Er med på FFO og Akademi i Stoppen SK.

Nicolai blir hovedtrener rekrutt herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Jan 2023

Det har tatt litt tid før trenerteamet rundt rekrutt herrer landet, men nå er det på plass.

Nicolai Larsen Berg blir hovedtrener og får med seg Mathis Banggren som assistenttrener.

Larsen Berg kjenner de fleste av gutta før, da han har hatt flere av de på toppidrett på St.Hallvard.

Første kamp for rekrutt blir mot DBK i NM-kvalik 22.januar.
Mathis Banggren på fulltid

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Jan 2023

Mathis Banggren er ansatt i Stoppen Sk i en 100%-stilling fra og med 1.mars. Frem til da jobber han i en 60%-stilling hos oss.

Klubben la ned litt jobb for å sikre oss at Mathis ble rød. Nei ble heldigvis til ja, slik at vi fikk mannen vi ønsket oss. 

Mathis er kanskje mest kjent som hockeykommentator i TV2 og i år kommer han også til å kommenter OBOS-ligaen og Toppserien på TV2. I tillegg til å jobbe hos oss.

22-åringen bor på Hønefoss og har jobbet som trener i Hønefoss BK og på FFO på Hole.

Dette vil være de viktigste arbeidsoppgavene til Mathis:

•    Assistenttrener rekrutt herrer og damer

•    Koordinator seniorer herrer.

•    FFO 

•    Akademiet

•    Utviklingsansvarlig jenter

•    Ansvarlig dommerprosjekt

•    Media a-lag damer og herrer

Puslespillet for 2023 er nå ferdig, og vi kan ikke vente med å sette i gang med sesongen. 

Velkommen skal du være, Mathis. Vi gleder oss til en spennende sesong!
Juletreinnsamling

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Jan 2023

MANDAG 9. januar 2023

Vi henter trær i Nedre Lier og i området tilknyttet Bragernes skole.


Alt du trenger å gjøre er å:

Vippse kr 125,- pr. tre til 10252 (Stoppen SK Salg)  senest lørdag 7. januar - skriv gateadresse, e-postadresse og mobilnummer i meldingsfeltet


Ta av all juletrepynt

Sette ut treet senest kl. 9 mandag 9. januar (ikke sett det ut for tidlig - det kan blåse av gårde hvis det er mye vind)


Viktig info om hvor treet settes:

Hvis du bor i frittliggende enebolig el.l med postkasse/søppelkasse langs veien:

🎄 Legg treet ved postkassen/søppelkassen


Hvis du bor på et rekkeshusfelt, tomannsbolig, firemannsbolig eller kjedet enebolig der det er felles postkassestativ/søppelkasser:

🎄 Legg treet utenfor inngangsdøren din. Ikke samle felles ved postkasser el.l., da vet vi ikke hvem som har bestilt henting.


Hvis du bor i blokk:

🎄 Legg treet utenfor felles inngangsdør og merk treet med navnet ditt (viktig at det merkes tydelig så ikke naboer tror det er felles innsamling borettslaget/sameiet tar hånd om.


Vi tar kun med juletrær - ikke hageavfall (heller ikke plasttrær).