Godt nytt år!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 31. Des 2019
Nytt regelverk for idrettslag gjeldende fra 01.01.20

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Des 2019

Idrettstinget er NIFs høyeste myndighet. På Idrettstinget 2019 ble det vedtatt en rekke endringer i NIFs regelverk som vil tre i kraft 1. januar 2020. For å sikre at alle idrettslag har en lov som til enhver tid er i samsvar med NIFs regelverk, vedtar NIF en egen lovnorm for idrettslag. Lovnormen inneholder et minimum av det alle idrettslag må ha i sin lov. 

Noen av de viktigste endringene i den nye lovnormen er disse: 

 • Man har nå stemmerett fra det året man fyller 15 år.
 • Man kan motta inntil 1 G i lønn/andre ytelser fra idrettslaget, og likevel ha stemmerett og være valgbar.
 • Medlemskontingenten må være på minst kr 50 (tidligere kr 100). 
 • Styret skal nå utarbeide en økonomisk beretning, som skal behandles av årsmøtet.
 • Alle IL må velge et kontrollutvalg (som erstatter tidligere valgte revisorer eller kontrollkomité).

Vanligvis må ny lovnorm/vedtekter godkjennes av årsmøtet, men i denne sammenheng hvor lovkravene kommer fra NIF er det kun nødvendig at styret godkjenner endringene. Stoppen Sportsklubb's nye lovnorm/vedtekter finner du på nettsiden og du kan laste den ned her:

https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/1014/2019/12/30/SSK-Lovnorm-for-idrettslag-01.01.20.pdf

Her er alle lukene i desember

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Des 2019

Over 12000 ganger har julekalenderen vår blitt sett i år. Mest lest har saken om Leif Tsolis vært. Over 1350 har sett på ansettelsen av nye trener for a-lag damer. Forøvring har Stoppen-Podden, Stoppen sin egen podcast hatt nesten 600 høringer i løpet av desember. 

Her kommer en oversikt over alle desemberlukene:

Luke 1 - Velkommen til Stoppens julekalender

Luke 2 - De nye 3'er banene har kommet

Luke 3 - Adelskalenderen damer

Luke 4 - Armin takker av

Luke 5 - Ny damelagstrener er klar

Luke 6 - Stoppen-Podden, Stoppen SK sin nye podcast

Luke 7 - Påmelding til vårens FFO er åpen

Luke 8 - Stoppen SK snakker med TSG 1899 Hoffenheim

Luke 9 - Mange Stoppen-spillere på kretslag

Luke 10 - Nytt trenerteam på a-lag herrer

Luke 11 - Julelunsj på klubbhuset

Luke 12 - Stoppenbladet har kommet

Luke 13 - Fredrik Stokke blir ny hovedtrener J17

Luke 14 - Adelskalenderen herrer

Luke 15 - Klubben med det store hjertet

Luke 16 - Barnefotball i Stoppen SK

Luke 17 - Eivind Bisgaard Sundet blir juniortrener

Luke 18 - G16 kretsmestere

Luke 19 - Hverdagsheltene

Luke 20 - Våre unge trenere

Luke 21 - Stoppenbladet digitalt

Luke 22 - Klubben får egne keepertrenere

Luke 23 - Sportslig leder har ordet

Luke 24 - Stopper'n ønsker god jul

Luke 24 - Stopper'n ønsker god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2019

Vår kjære maskot, Stopper'n, har vært med på mye siden han dukket opp på Liungen Cup i år. Mange nye venner og mange gode venner har han fått.

Nå ønsker han på vegne av hele Stoppen SK å ønske dere alle en riktig god jul!
Luke 23 - Sportslig leder har ordet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2019

Et begivenhetsfullt år er lagt bak oss. De sportslige målsetningene vi satte før sesongen er oppnådd. Opprykk på a-lag damer og Gæmliss, a-lag herrer holdt seg og vi fikk etablert ett c-lag.

Neste år kommer vi til å stille lag i 4.div, 5.div, 6.div og 7.div på herresiden. Det er strålende. 5.divisjonslaget vil bli et rekruttlag inn mot a-laget, i hovedsak bestående av juniorspillere. Det vil bli knalltøft, men samtidig en glimrende utviklingsarena. Juniorgruppa består av rundt 50 spillere, som alle vil få gode kamparenaer både på senior- og juniornivå.

På damesiden har vi fått på plass et solid støtteapparat rundt a-laget og J17. Viktige støttespillere er med videre i begge gruppene, samtidig som vi har fått inn solide trenerressurser.

Et år i fotballverden føles som en evighet noen ganger. Det skjer enormt mye rundt oss hele tiden. Utskiftninger i krets, toppklubber, egen klubb, andre klubber gjør at vi hele tiden må tilpasse oss omgivelsene. De du samarbeidet med det ene året er borte det neste. Det har derfor vært viktig for klubben å få på plass en organisasjon som gjør at konsekvensene av å miste personer ikke er like avgjørende som tidligere. Likevel er det veldig viktig for oss å få inn de riktige personene. Da Morten Hansen sluttet i 40%-stillingen hos oss i mai og begynte i en heltidsstilling i Skiold visste vi at vi hadde mistet en enorm ressurs. Det kunne vi ikke la passere, så 1.august klarte vi å få Morten tilbake i en heltidsstilling. Styret var glimrende i den prosessen, og ansettelsen har betalt seg tilbake. Morten gjør en fantastisk jobb med barnelagene. Det er ikke mange klubber i Norge hvor barnelagene får en slik oppfølging som hos oss, samtidig som vi ligger på det samme aktivitetsgebyret som klubber som ikke har samme oppfølging av trenere og lagledere.

Morten jobber også med samfunnsansvaret vi som klubb føler at vi har. Vi jobber inn mot skole, NAV og etater i Lier kommune for å få mulighet til å bidra. Disse har vi gode relasjoner til, og hvis vi får til det vi jobber med i kulissene vil vi i løpet av neste år kunne presentere to-tre veldig spennende prosjekter.

Arrangementene våre er populære. Vintercupene for ungdomslag er fullbooket to måneder før første turnering begynner. Åtte lag står på venteliste og vi får besøk fra lag fra Oslo, Porsgrunn, Gjøvik, Hønefoss, Tønsberg mm. FFO, fotballskoler og Liungen Cup går så det suser og gratisarrangementene våre, løkkelørdag og senkveld på Stoppen er etablerte og populære arrangementer som har pågått i flere år.

Vi har bygd stein på stein i flere år nå, både sportslig og som en samfunnsaktør, og vi begynner virkelig å se resultatene av det. Lars Granaas tok over som utviklingsansvarlig for Harald Johannessen i fjor. Begge har gjort en strålende jobb i denne stillingen. Lars styrer hele ungdomsfotballen og har kontroll på både trenere og spillere. Det betyr at han også har den vanskeligste jobben i klubben, nemlig å ivareta alle spillere både de som vil bli gode og de som er der kun for kompiser. Det er en vanskelig balansegang, men med stadig bedre hospiteringsløsninger og kamptilbud til spillerne er vi nærmere enn noen gang. En ting foreldre i klubben skal være trygge på er at vi alltid ønsker spillernes beste og vi er sikre på at vi har erfaring og kunnskap nok til å klare å legge til rette for det.

15 spillere på kretslag i år viser at klubben er på rett vei. Dette samtidig som vi har aldri har hatt større kull i ungdomsfotballen. Da klarer vi både ivareta de beste og bredden. Når det er sagt kan alt alltid bli bedre og vi bruker mye tid på å evaluere oss for å se hvordan vi kan gjøre det. Akkurat i dag ønsker jeg likevel å fokusere på det positive. Vi har jobbet veldig bra i år. Alle sammen som har bidratt for Stoppen.

Trine Pettersen og Gerd Anne Opsahl jobber litt i bakgrunn i klubben, men for en jobb de legger ned. Trine har stålkontroll. På alt. Hele tiden. Og jobber døgnet rundt. Gerd Anne har lang, lang erfaring fra klubbdrift, som er uvurderlig for oss. I tillegg varter hun opp med restaurantservering på FFO og andre arrangementer, senest på julelunsjen.

Til slutt har jeg et stort juleønske. Nemlig at SpaBra gjør som Liungen og blir en del av Stoppen SK. Det er jeg overbevist om vil være en fordel for alle foreldre og spillere i nedre Lier.

Hvorfor er det behov for det når begge klubber virker å klare seg bra slik det er nå?

Her er noen punkter som jeg mener er positive ved en sammenslåing.

 • Den kanskje viktigste grunnen nå er å sørge for at vi får større jentegrupper i barnefotballen, slik at vi har med jentene lengre. For guttene er det ikke noe problem. De spiller stort sett på laget i skolekretsen sin til de er ungdommer. Verre er det med jentene. Har man fem jenter fra Hegg, fem fra Gullaug og fem fra Høvik så har man plutselig 15 spillere på ett lag. Da blir det raskt mer morsomt. I år hadde ikke SpaBra lag i 2009, mens Stoppen ikke hadde i 2011. Riktig nok har vi nå etablert lag i 2011 også, men gruppene er sårbare. Samlet står vi sterkere.
 • Treningstider. En klubb vil gjøre det lettere å få en bedre utnyttelse av treningstidene. Stoppen bruker en app som gjør at trenere, spillere og foreldre får oppdatert endringer i treningsøkter. Dette er spesielt praktisk i kampsesong hvor mange treninger flyttes grunnet kamper. Letter jobben for trenere og lagledere.
 • Hospitering for SpaBra-spillere i 12-årsalderen til ungdomsfotball. I dag er vi åpne på det i treningssammenheng, men siden de er i en annen klubb kan man ikke det i kamper.
 • Klubben vil ha en administrasjon med ansatte
 • Ett styre.
 • Ansatte vil legge til rette for det sportslige tilbudet.
 • Ansatte vil hjelpe støtteapparatet med det praktiske rundt lagene.
 • Familier trenger ikke være med i mer enn en klubb. Blir billigere både i forhold til medlemskap og innkjøp av klær.
 • Større klubb gir større innflytelse inn mot kommune
 • Større klubb gir bedre rammebetingelser inn mot leverandører
 • Større klubb er mer attraktiv på sponsormarkedet

 

Ønsker alle en riktig god jul !

 

Julehilsen fra

Kristian Bye-Andersen

Sportslig leder Stoppen SK
Luke 22 - Klubben får egne keepertrenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2019

Martin Ek Åsheim har skrevet under for Stoppen SK. Han vil jobbe som trener i klubben, i tillegg til at han vil spille på klubbens a-lag. Åsheim kommer hjem etter å ha spilt universitetsfotball i USA de siste årene. 

Som trener vil han være med junior herrer, J17 og G16 (2004 og 2005). Han vil jobbe på satellitten og FFO.

Sammen med Fredrik Stokke vil Martin ha ansvaret for keeperne i klubben. For de eldste lagene vil de følge opp keeperne på treningene. I tillegg vil de ha en egen keeperøkt for spillere fra 2006-2008. Når oppstart er, blir lagt ut etter nyttår.

Vi ønsker Martin velkommen til klubben, og har stor tro på at Fredrik og Martin skal utvikle keeperne våre i tiden fremover!
Luke 21 - Stoppenbladet digitalt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2019

Postmenn har nå vært rundt til husstander i nedre Lier og delt ut Stoppenbladet. 

Vi har noen eksemplarer igjen på klubbhuset for dere som ikke har fått bladet.

I denne luka legger vi også ut bladet digitalt. Det kan dere lese her:

Stoppenbladet 2019.pdf
Luke 20 - Våre unge trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 20. Des 2019

Mange barn og unge har drømmer om framtiden. Noen drømmer om å bli fotballproff, mens andre drømmer om en trygg og god fremtid. Vi har noen ungdommer som også drømmer om å bli fotballtrener i framtiden. Disse ungdommene bruker av fritiden sin på å være ung trener for barn og ungdom i nærmiljøet vårt. Erfaringen og kompetansen disse unge trenerne får er utrolig verdifull. 

Stoppen SK er hele tiden på jakt etter flere unge trenere som ønsker å bidra med å skape en trygg, morsom og god treningshverdag for barn og unge. Unge trenere er rollemodeller som barna ser opp til, skaper relasjoner, og som gir anerkjennelse til barna som holder på med det de elsker. 

I høst har Hedda Holst og Martine Bjørmark vært hos Gullaug 2012 allidrett, Cecelia Fredriksen Melstveit hos 2008 jenter, Kaja Westerlund er inne i sitt tredje år hos jenter 2006, nå som hovedtrener. Thomas Bakken er trener hos gutter 2007 og jenter 2006. 2007 gutter var også heldige å få på plass Allan Markeng som hovedtrener i overgangen til ungdomsfotballen. Kristian Borge har vært trener for junior herrer. Elise Oldebråten Fredriksen har også bidratt inn i ulike lag og GA.

Løkkelørdag har blitt arrangert gjennom våren og høsten. Daniel Bye-Andersen, Sollaug Kjellesvik Norheim, Martine Bjørmark og Hedda Holst, Eivind Heddan, Maria Lindberg, Juashua Ngai og Jacob Ngai har vært tidlig oppe for å legge til rette for at barn og unge kan få en aktiv lørdags formiddag på Lier stadion, Hegg skole og Gullaug skole. 

Vi er veldig stolte og glade for at vi har så mange ungdommer som ønsker å bidra sammen med klubben. Barn og unge trenger gode og trygge rollemodeller. At disse rollemodellene er ungdommer er helt fantastisk for alle i klubben. 

Noen av ungdommene får også muligheter til å arbeide ved siden av skolen. Marte M. Skinnemoen, Elise Furuheim, Marie Skinnemoen, Thomas Bakken, Sollaug Kjellesvik Norheim, Fiona Kristoffersen, Maja Aavatsmark, Hannah Martens Meyer, Elise Oldebråten Fredriksen og Daniel Bye-Andersen. Disse har bidratt på Stoppendager, FFO og Senkveld på Stoppen. 

Vi ønsker også velkommen til Martin Ek Åsheim i klubben. Han skal bidra både på A-laget og som trener. 

Vi takker også alle ungdommene som bidrar på fotballskolene våre, både jentefestivalen og fotballskolen i august. Vi har inne nær førti unge instruktører som bidrar til at fotballskolen i Stoppen er en av de største og beste i hele landet. Uten dere hadde ikke fotballskolen blitt arrangert. 

Klubben skal oppfylle drømmene til våre unge trenere. Vi skal gi dem muligheter for å prøve og feile, få kompetanseheving og arbeidserfaring. 

Takk til alle unge som bidrar i klubben. 
Luke 19 - Hverdagsheltene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2019

På bildet ser dere noen av mange hverdagshelter i Stoppen.

Vi har mange hverdagshelter i klubben som hver dag, hver uke gjennom året tilrettelegger for at jenter og gutter skal trives med aktivitet hos oss. Lagledere, trenere, materialforvaltere, dugnadsansvarlige, sosialkontakter, fysioterapeuter, økonomipersoner, cupgeneraler, kioskvakter, Fair Play ansvarlige, foreldrekontakter. Noen lag har mange som deler på oppgavene, mens noen lag klarer seg med færre hverdagshelter. Vi erfarer at spillerne blir lengre innenfor fotballen hvis det er solide foreldregrupper rundt. Det er disse heltene vi skal hedre og takke. 

Uten dere frivillige som investerer fritiden, på å skape en fritid for andre, hadde ikke klubben vært mye. Det er dere som organiserer hverdagen for alle sammen. 

Uansett vær ser vi hverdagsheltene på stadion som coacher og skryter av spillerne gjennom hele året. Du skal vite at du utgjør en forskjell for spillerne. Du gjør en utrolig viktig jobb.

Takk for at du ønsker å være ressursperson hos oss i Stoppen Sportsklubb. 
Luke 18 - G16 kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2019

Laget hadde som som mål å kvalifisere seg til interkrets, noe de greide ved å vinne vårens kvalifisering. 23 spillere i 03 kullet har vært innom og spilt kamper for laget denne sesongen

 

I interkretsen på høsten kom de på 3. plass bare med akademilagene Sandefjord og Odd foran seg på tabellen. Kampen mot Odd endte forøvrig 4-1 til Stoppen og var en av sesongens beste kamper av laget. Dermed ble de beste lag i Buskerud og kretsmestere.

 

Sesongens siste kamp var mot nettopp Sandefjord og spillerne var motivert for å gi alt, for om mulig hente hjem seier fra det laget som har vært uslåelige gjennom en lang høstsesong.

 

Det ble en veldig underholdende kamp hvor Stoppen ligger under 1-0 til pause men de ville mer og etter høyere tempo og mye godt spill fra Stoppen scorer de to mål og leder 2-1 til rett før slutt da Sandefjord setter inn utligningsmål til 2-2.

 

Nå har flere av spillerne begynt på toppidrett på St.Hallvard og skal fortsette i Stoppen sin junioravdeling. Med tilgang til så godt spillermateriale har klubben allerede kommende sesong gode muligheter til å hevde seg på høyeste nivå i U19 års klassen. Dette i tillegg til at klubbens målsetting er at U19 skal være et fundament for videre A-lags satsning.

         Hele 03 gruppa samlet på paintballavslutning 16.12
Luke 17 - Eivind Bisgaard Sundet blir juniortrener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2019

Eivind Bisgaard Sundet har skrevet under for Stoppen SK, og vil bli en del av trenerteamet rundt junior herrer.

Den tidligere u-landslagsspilleren jobber nå som kommentator i Viasat, med fokus på Bundesliga og Champions League. 

Sundet begynte karrieren i Mandal, før turen gikk videre til NTG. 

Eivind skrev så under for Vålerenga samtidig med John Carew. Der opplevde han å spille treningskamp mot Manchester United.

Det ble etterhvert en del kamper i 1. og 2.div for Sjetten, Mandalskameratene og Bærum. Eivind satte faktisk karrierepunktum for Gæmliss. Det etter å ha røket korsbåndet mot IBK.

Som trener har Eivind jobbet i Skeid under Arild Stavrum, før han ble trener for Oldenburg i 3.div. 

Eivind har selvsagt en egen wikipediaside. 

I neste ukes Stoppen-podden vil dere kunne høre med om karrieren til Sundet.


Etter å ha jaktet på Eivind er han nå endelig klar for trenerjobb i Stoppen. Velkommen!
Luke 16 - Barnefotball i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2019

For første gang på lenge kan vi være stolte av å ha lag i alle årsklasser for begge kjønn. Dette er svært gledelig og viser at fotballen står sterkt i området vårt. Vi har trenere og lagledere i barnefotballen som brenner for å skape en aktiv og sosial hverdag for barna. Det er ganske enkelt å gjøre barn fornøyd, og det klarer dere å skape. 

Vårens og høstens seriespill ble arrangert på en fin måte. Mange trenere opplever nok denne tiden som ganske heseblesende. Kampene blir arrangert over en kort og intensiv periode. Noen trenere føler på at treningshverdagen blir svakere i kampsesong på grunn av mange kamper. Det hjelper hvis systemet rundt fungerer. Husk at vi kan være behjelpelig med flytting av treningstider og kamper hvis dere opplever seriesesongen som krevende. 

Godsetakademiet ble dessverre arrangert for siste gang 28. november. Her møtte de aller fleste barnelagene opp i snøstorm og minusgrader. Det var ikke bare glede å se på grunn av kalde barn, men lidenskapen til sporten ble vist. Gjennom neste år ønsker vi å arrangere noen tiltak der barnelagene kommer til Stoppen på samme tid, klubben bidrar med treninger på felt, og trenerne kan få et pusterom fra barna på trenerforum. 

I november inviterte vi inn laglederne til det første laglederforumet i klubben. Det var utrolig hyggelig. Her fikk vi mange tilbakemeldinger om hva som fungerer og hva som må gjøres bedre. Den ene tilbakemeldingen vi fikk var at dommersituasjonen i høstens seriespill ble sett på som utfordrende. Dette tar vi tak i og håper at dommerne som møter opp til våren skal fungere på en bedre måte. 

To hundre og femti barn i aktivitet hver uke, hundre og femti kamper spilt, glede, snørr og tårer, tap og seire om hverandre, glede og frustrasjon hos trenere, engasjerte foresatte som fikser kaffe på kamper, frustrerte foresatte som savner kaffe, blåfrosne tær i nordavinden på Stoppen, kamerater, venninner, bowling og pizza, overnatting på Liungbanen, Liungcupen i juni, lagledere, dugnadsansvarlige, trenermøter, mailer til klubb, Rubics frustrasjoner og gleder, kjøring til og fra kamper. 

Hva frivilligheten bruker totalt hos oss er fortsatt et tall vi skulle sett, men det viktigste er at det er mennesker som gjør dette helt frivillig. Tenk og reflekter i juletida på hva dette betyr for barna. Klubben er stolt av dere alle sammen. 

Vi gleder oss til ny sesong.
Luke 15 - Klubben med det store hjertet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Des 2019

Overskriften er gammel, men verdiene er det samme

Stoppen SK arbeider hver eneste dag for å legge til rette for at alle som en ønsker en aktiv hverdag hos oss skal få mulighet til det. Alle barn og unge skal møte trygge, gode voksne som tar de på alvor. De må møte en klubb som ikke har for høye krav til utstyr og økonomiske tilleggsutgifter gjennom året. Alle hos oss skal møte rause voksne som legger til rette for at du skal ha det gøy i et sosialt fellesskap, samtidig som du skal få oppleve å få muligheter for å utvikle deg innenfor idretten. 

Dette skaper mange krav og forventninger, men grunnfjellet er bygd opp. Samarbeidet med Lier kommune og Redd Barna gir oss kompetanse på å ta vare på enkeltbarn som har utfordringer i hverdagen sin. Undersøkelser viser dessverre at altfor mange barn opplever en hverdag preget av utrygghet, vold og overgrep i nære relasjoner. Det er naivt å tenke at disse ikke er hos oss. Det minste vi kan gjøre er å skape en inkluderingsarena der det er plass til alle, uavhengig av utfordringer barn og unge må slite med. For disse barna er det et fristed å komme på fotballtrening. Det er her de opplever trygghet, glede og mestring, i samhandling med flokken sin. 

Vi som klubb skal ta mye av dette arbeidet, men vi er avhengig av at alle i samfunnet er en brobygger som skaper inkludering for alle som ønsker det. Lier kommune ved Kultur og fritid, NAV, barnevern og flyktningstjeneste, Redd Barna og Kiwanis bidrar sammen med oss for å skape en aktiv hverdag for flere. 

Takk til frivilligheten som ser på dette arbeidet som viktig, takk til frivilligheten som møter barna hver uke, skaper magiske øyeblikk og gir glede i hverdagen. 

Stoppen SK skal være en klubb for alle. Stoppen United er vi veldig stolte av. Her inkluderes unge voksne med ulike utfordringer i hverdagen sin. Stoppen City er en treningsgruppe for flyktninger som ønsker en aktiv hverdag. I barnelagene inkluderes alle, uansett hva slags ferdighetsnivå de har. Det skal være plass til alle. Dette krever trenere og lagledere som møter alle, smiler til alle, uansett. 

I 2020 kjører vi en ny runde med «Trygg på trening». Dette er et veldig godt opplegg utviklet av Redd Barna, i samarbeid med oss og andre samarbeidsklubber. Hva gjør en trener hvis et barn kommer og forteller at den blir slått hjemme? Hva gjør en trener hvis det er mistanke om at barnet ikke har det godt? Stoppen Sk har en beredskapsplan som skal hjelpe deg i disse tilfellene. Vi setter også videre fokus på «Alle med». Dette er et system som skal bevisstgjøre alle som bidrar i klubben til å tenke på hvordan alle skal føle inkludering. 

Vi samarbeider videre med Strømsgodset. Vi vil arrangere Blåtimer for trenere og spillere. Hvis vi klarer å utvikle hele mennesket, samtidig som alle får en aktiv hverdag, har vi kommet langt. Det er holdninger og verdier barn og unge tar med seg videre i livet. Da klarer vi å skape samfunn basert på raushet og muligheter for alle. 
Luke 14 - Adelskalenderen herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2019

2019-sesongen har vært over for a-lagsgutta en stund. Målet om å holde seg i 4.divisjon ble oppnådd. Neste år er vi klare for å klatre høyere opp.


Følgende var i flest kamptropper denne sesongen:

Håkon Myrvang              22 kamper

Anders Øvermo              21 kamper

Jacob Caspersen           20 kamper

Eivind Brekke Johnsen   20 kamper

Oskar Elingsgaard          20 kamper


Martin Lyhus Gundersen topper fortsatt adelskalenderen alene. En gjesteopptreden som keeper på a-laget sørget for det. Anders Øvermo er kun en kamp bak og vil ta over tronen i 2020 om ikke noe helt spesielt skjer. Av spillere som fortsatt er aktive på a-laget, så kan både Lars Granaas og Oskar Ellingsgard ta igjen Martin i løpet av neste år.

Med andre ord, Martin. Skal du fortsatt lede adelskalenderen i 2020 må du gjøre comeback på a-laget.

Under bildet følger en oppdatert adelskalender. Oppdatert 11.12 .2019.

 Anders Øvermo kan ikke tro at han ikke har tatt igjen Martin Lyhus Gundersen på adelskalenderen. Det betyr at han må ta ett år til i StoppendraktaMartin Lyhus Gundersen70
Anders Øvermo69
Thomas Borge58
Tomas Zweidorff57
Lars Granaas54
Oskar Ellingsgard53
Petter Narvesen52
Deivydas Augustinavicius44
Espen Gustavsen43
Sander Syvertsen43
Jacob Caspersen42
Tommy Jahnsen41
Håvard Lislerud40
Jørgen Helen40
Håvard Hauge Haakonsen40
Julian Falch Milde40
Henrik Borge38
Ove Henrik Hals38
Anders Becher Teigen36
Fredrik Hedemark36
Jørgen Holm35
Øivind Syvertsen35
Ole Henrik Morken35
John Andre Mo34
Adrian Dreshaj33
Per Olaf Welander31
Kristian Borge31
Stian Green30
Kai Axel Hals29
Krister Kasta29
Michael Labarca29
Oliver Sollie29
Thomas Køllersen28
Mathias Helgesen28
Aron Daly27
Daniel Erik Nielsen27
Martin Gilhuus27
Sander Golmen27
Jonas Semb27
Robin Robinsen26
Mats-Haakon Karlsen24
Stian Wesås24
Thomas Sørum24
Jens Henrik Gjørven23
Martin Stokka23
Robin Gard23
Ole Christian Søhoel22
Håkon Myrvang22
Andreas Thorset21
Hallvard Grøvle Thorkildsen21
Jan-Richard Lislerud21
Magnus Sylling Olsen21
Jochen Well20
Kristian Bye-Andersen20
Eivind Brekke Johnsen20
Henning Martinsen19
Michael Loding19
Per Håkon Lundteigen19
Steffen Hassel19
Daniel Bye-Andersen19
Egzon Lushi18
Henning Guldbrandsen18
Sigmund Syvertsen18
Thomas Røed18
Ole Jørgen Sylling Berg 18
Fredrick Searis17
Iver Lyng Brekken17
Kristian Simonsen17
David Breiby16
Dennis Ruud Olsen16
Emil Christensen16
Mads Nilsson16
Sindre Jordanger16
Steffen Sutherland16
Thomas Syvertsen16
Ivar Magnus Iversen16
Andreas Arentz15
Herman Ottesen15
Shivan Ghazi Aziz15
Nils Christian Svere15
Sondre Tønder Sangolt15
Hazir Ademi14
Lars Bjørnerud14
Ramin Ghazi Aziz14
Fredrik Guul Green14
David Daae Meyer14
Mathias Røine13
Sondre Skandsen13
Sindre Johansen11
Andreas Carlsen10
Robin Chapman9
Mathias Kolstad Holm8
Ola Øritsland8
Tamim Ansari8
Peter Kovacs8
Rudi Holloman8
Dag Emil Hovde7
Foad Ali7
Joachim Runden Andersen7
Trym Otterstad7
Vegard Undersaker7
Sarangutti Sriskandarajah7
Anders Klemetsdal6
Fredrik Pedersen6
Jostein Hellumsand6
Petter Nystrøm6
Antoni Jemiol5
Kristian Becher5
Kristian Langseth Nyheim5
Markus Kentsrud5
Stian Påsche5
Kenneth Strysse4
Kristian Sommer4
Stian Kleven4
Suleyman Erkøk4
Adam Soot Nilsson3
Alexander Valo3
Eivind Sundet3
Erlend Rudi3
Jens Ingebretsen3
Kristoffer Knigge3
Marius Vilhelmshaugen3
Mukthar Shah3
Viktor Nagelsaker3
Valmir Thaqi3
Andreas Ask2
Filip Haugberg2
Gabor Valo2
Gentrit Januzi2
Kasper Frøjd2
Kristian Marheim2
Sondre Stokka2
Jonas Malmstrøm2
Aage Golmen1
Andreas Berg1
Belal Abu Shawish1
Bjørn Ole Eriksen1
Einar Ask Røed1
Fredrik Stokke1
Gaute Kruse-Nilsen1
Hermann Rhoden1
Karan Singh Bhellay1
Kim Kristiansen1
Martin Vosseteig1
Panpeth Intharaksa1
Torjus Hovidsen1
Vikram Gupta1Luke 13 - Fredrik Stokke blir ny hovedtrener J17

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2019

Fredrik Killingberg Stokke blir hovedtrener på J17 neste år. Fredrik blir i tillegg keepertrener i klubben og assistent på a-lag damer under Leif Tsolis. Leif og Fredrik har jobbet sammen i flere år. Først i Vålerenga, så i Mallorca Toppfotball. De kjenner hverandre godt og har allerede lagt spennende planer for de eldste jentene i klubben. At jentene skal ha det gøy og utvikle seg er to viktige stikkord for gutta.

Fredrik vil også være en del av FFO-teamet og jobbe inn mot sponsorer i klubben.

Som spiller har Fredrik spilt i de fleste klubbene i Lier, samt Strømsgodset som juniorspiller. I Stoppen har han en a-lagskamp. Det var da han gjorde comeback som keeper i 3.div. Laget hadde da rykket ned med klar margin og over 100 innslupne mål. Med Stokke i mål vant Stoppen sin siste 3.divkamp 5-1.

Etter at spillerkarrieren ble lagt på hylla har Fredrik begynt med en ny idrett. Senest forrige helg ble han nogesmester i crossminton.

Velkommen tilbake til klubben, Fredrik!


Leif Tsolis (til høyre) er godt fornøyd med å få Fredrik Stokke med på laget. 
Luke 12 - Stoppenbladet har kommet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2019

Etter flere måneders arbeid, er bladet endelig ferdig trykt. 

Nesten 2000 ekemplarer vil bli delt ut til husstander i nedre Lier. Vi beholder noen blader på kontoret vårt, slik at dere som ikke får det i postkassa kan få ett eksemplar hos oss.

Som tidligere år inneholder bladet info om hva vi har jobbet med dette året, samt lagbilder av alle våre lag.

Stor takk til David Høstaker som har designet bladet i år også. Du er dyktig!

Luke 11 - Julelunsj på klubbhuset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2019


Tirsdag 17.desember kl 11.00 inviterer vi til julelunsj for pensjonister og andre som vil ta seg en tur.

Ansatte på sport legger frem planene for 2020-sesongen for Stoppen SK, både det sportslige og det som går på samfunnsarbeidet vårt.

I tillegg varter Gerd Anne opp med god mat. Det vil selvsagt bli tid til en prat over en kaffekopp eller to.

Påmelding gjøres til morten@stoppensk.no eller på SMS 90794173.

Tips foreldre eller besteforeldre om dette. Vi ønsker å skape et godt miljø for pensjonister i Stoppen SK. Alt av opplegg ligger klart. Det eneste vi mangler nå er deltagere.

Luke 10 - Nytt trenerteam på a-lag herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2019

Erik Midtgarden gir seg i Stoppen etter flere år som junior- og a-lagstrener. I løpet av den tiden har han vært med å bygge oss opp dit vi er i dag. Takk for innsatsen, Erik, og lykke til videre.

Håvard Hauge Haakonsen gir seg også i trenerteamet. Hans nye jobb i ØHIL gjør at han ikke får tiden til å strekke til. Forhåpentligvis får han mulighet til å være med som spiller i 2020.


Det nye trenerteamet vil bestå av Lars Granaas og Harald Johannessen. 

DET. 

ER. 

KRUTT.

Vi skal lete lenge etter trenere som er bedre rustet til å utvikle vårt unge a-lag. Begge med en enorm erfaring fra toppfotball og med spillerutvikling. Begge med et stort hjerte for klubben. 


Lars Granaas:

216 kamper og 48 mål for Strømsgodset

51 kamper og 1 mål for Mjøndalen

U-landslagskamper for Norge

Prøvespilt i Manchester United

UEFA B-lisensiert trener

Utviklingsleder i Stoppen

U15-trener Mjøndalen


Harald Johannessen:

Utviklingsleder i Strømsgodset

Tidligere landslagstrener

Trener i Liungen da de var i toppserien

Jobbet som KA(kretsansvarlig) i NFF Buskerud

Jobbet mange år i utviklingsavdelingen til Godset

Trent Martin Ødegaard, Celina, Fossum, Wikheim m.fl.


2020 kan ikke komme fort nok!
Luke 9 - Mange Stoppen-spillere på kretslag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2019


Aldri har Stoppen SK hatt flere kretslagsspillere enn det vi har hatt i år. Tilsammen 15 spillere har vært med i kretslagstropper i år.

Arbeidet klubben og trenerne har gjort de siste årene begynner å bære frukter. Av de som er tatt ut har 11 av disse vært en del av FFOen til klubben. I tillegg er det med tre spillere som har vært med på vårt FFO og våre ekstraøkter for ungdomsspillere (FA), som nå spiller i Strømsgodset.

Siden FFO/FA sin oppstart har 26 av deltagerne fått kretskamper. Når vi ser så mange ivrige spillere på FFO, så vil det nok lista øke kraftig de nærmeste årene. I tillegg ser vi at strukturen vi har hatt på ungdomssiden med egen utviklingsansvarlig, gjør at vi har en råd tråd i arbeidet vårt fra 6 til 19 år.

Vi gratulerer kretslagsspillerne våre med årets sesong, og håper dette kan inspirere til videre innsats.

G06 med åtte spillere på kretslaget i løpet av året. FFO-trener Stian Bråthen (til venstre i bildet) er kretstrener via sin jobb i Mjøndalen.

Luke 8 - Stoppen SK snakker med TSG 1899 Hoffenheim

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2019

Denne uka var sportssjefen til Budesligaklubben, Alexander Rosen, på besøk hos Stoppen SK. I løpet av det to-dagers lange oppholdet fikk Rosen se og høre hvordan Stoppen fungerer som klubb og verdiene som klubben er tuftet på. I møtet med Rosen har utviklingsansvarlig Lars Granaas, jobbet med relasjonsbygging og med mål om å få til et samarbeid med storklubben. 

Målet er at dette samarbeidet skal føre til kompetanseheving i klubben, som ansatte, trenere og spillere kan nyte godt av. Det første vi ser på er muligheten for å dra på klubbesøk til Hoffenheim for å se på akademiet der nede. I tillegg vil vi se på muligheten for at spillere kan få mulighet til et treningsopphold. 

Ingenting landet enda, men kontakten er opprettet og begge parter er positive, så dette blir spennende å følge.

Luke 7 - Påmelding til vårens FFO er åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2019

FFO-året nærmer seg slutten. Rundt 200 spillere har deltatt på årets FFO. Det er enorme tall og gjør oss til en av de større FFOene i landet.

Gjennom året har vi hatt veldig mange gode fotballøkter. Det merker vi at gir uttelling. Både sosialt og på banen. 

FFO er klubbens flaggskip. Derfor bruker vi mye ressurser på å sørge for at spillerne blir sett, opplever mestring og får være med kompiser. Vi opplever FFO som et trygt og flott sted å være for barn og voksne som er glad i fotball. 

Lurer du på om FFO passer for ditt barn? Da kan du komme på en prøvetrening. Ta kontakt på e-post ffo@stoppensk.no.


Vårens FFO åpner 18.januar og varer til 18.juni.


Flere har etterspurt et tilbud i perioden 6.januar til 17.januar. Dette fordi de trenger en plass til barna etter skoletid. Vi kommer derfor til å ha åpent i perioden for spillere i 1.-4.trinn. 

Det vil ikke bli lagt opp til fotballøkter disse dagene, men ulike aktiviteter ute eller inne i Lierhallen.  Det koster 250 kr pr dag å være med. 

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/55ed523b2ca4371a31d7dbd7a2877bea


Generell info:

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2007: Mandag, onsdag og fredag

2008: Mandag, onsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på tirsdager(2009-2010) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

Luke 6 - Stoppen-Podden, Stoppen SK sin nye podcast

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2019

Vi som er ansatte på sport i klubben har lenge lekt med tanken på å lage vår egen podcast. Nå har den blitt til virkelighet.

Det er allerede spilt inn flere episoder som i dag vil bli tilgjengelig på Soundcloud.


Podcasten skal være en fotballprat med Stoppenmedlemmer og andre venner fra fotballfamilien.  Gjester så langt har vært med vår nye dametrener Leif Tsolis og Mjøndalen-trener Vegard Hansen. Opptaket med Vegard ble gjort to dager før den viktige nedrykkskampen mot Vålerenga. At en eliteserietrener setter av en time til oss på det tidspunktet og i den situsjonen Mjøndalen var i, står det stor respekt av. Må innrømme at undertegnede jublet litt ekstra når Mjøndalen dro i land seieren. Vel fortjent.

Disse to profilene har veldig mange spennende og morsomme historier fra fotballkarrieren sin, noe de velvillig har delt på podcasten. Takk skal dere ha, gutter.


Stoppen-podden


Podcasten er på et lav-lav-budsjett, med teknikere som ikke kan noen ting om lyd, designer som ikke kan noe om design osv. Er det noen der ute som har peiling på podcast og som vil hjelpe oss litt mottas det med takk.

Kos dere med helg og podcast fra Stoppen SK!

Luke 5 - Ny damelagstrener er klar

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Des 2019

Dette er den beste signering i jentefotballen i Buskerud de siste 15-20 årene. 

Med ansettelsen av Leif Tsolis som ny dametrener og utviklingsleder på jentesiden har klubben tatt grep for å sikre at jentene i klubben skal få det beste tilbudet i Drammensområdet. Leif vil også gå inn som trener på toppidretten. 

Leif er vokst opp i Lier og spilte i Liungen fra han var liten til han ble a-lagsspiller for klubben. 

Dette er trenerkarrieren til Leif oppsummert:

- hovedtrener for Vålerenga damer i Toppserien 

- hjelpetrener og toppspillerutvikler i Obosligaen for A-laget i Mjøndalen,

- hovedtrener i 2. divisjon for menn, Valdres (utviklingssjef)

- hovedtrener for junior elite i Sandnes Ulf (Eliteserien) + Wang Toppidrett Stavanger

- heltidsansatt i ulike klubber før han tok steget til toppfotballen

- 6 år i utviklingsavdelingen i Vålerenga på herresiden.

- Tilknytning til Spania og spansk fotball siden 1999

- Bygget opp spillerutviklingsmodeller

- Trenerutvikler, administrerende leder, styreleder

- Utviklingssjef

 

De siste fire årene har han jobbet på heltid i Spania som trener i Mallorca

Toppfotball:

 - Hovedtrener,sportssjef og toppspillerutvikler for skandinaviske og spanske spillere

- Eier av Mallorca Toppfotball sitt helårsakademi (skandinavisk fotballakademi

16-24 år)

- Eier av F.C. Mallorca Toppfotball (spansk klubb på nasjonalt

nivå/kvinnefotball)

 Gjennom perioden i Spania har han blitt kåret til årets trener, rykket opp til spansk toppfotball, bygget opp en spansk toppklubb og bygget opp et skandinavisk/spansk toppfotballakademi for kvinner på Mallorca, Spania.

Leif  returnerer til Norge, etter fire gode år som trener i Spania. Han vil fortsatt eie og drive Mallorca Toppfotball.

Topptreneren har erfaring fra inn- og utland, og jobbet med A-landslagsspillere fra Norge, Sverige, USA, Portugal, Sveits og Spania, samt drøssevis av toppspillere.

 

Tsolis har egen Wikipedia-side:

https://no.wikipedia.org/wiki/Leif_Tsolis 

Et av høydepunktene for Leif og Mallorca Toppfotball har vært kampene mot Barcelona sitt damelag. Det vil dere få høre mer om i en annen julekalenderluke.


Pål Næss har skrevet en glimrende artikkel om ansettelsen i Lierposten:

https://www.lierposten.no/sport/stoppen/noste/i-2018-ble-han-karet-til-arets-trener-i-spania-na-skal-han-trene-stoppen/s/5-65-134122


Vi ønsker Leif velkommen tilbake til Lier og Stoppen SK!

Kristian, Leif og Lars er klare for 2020

Luke 4 - Armin takker av

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2019

Armin Ghasemi velger å forlate Stoppen SK når kontrakten hans går ut til jul i år.

Armin har trent damelaget og J17 i år. Han har vært instruktør på FFO og toppidretten på St.Hallvard vgs, samt at han har hatt ansvaret for satellitten til Stoppen.

Armin har vært et frisk pust inn i klubben. Han er faglig sterk og har lagt ned et enormt arbeid hos oss. Vi tror faktisk han har blitt veldig glad i klubben, men han er en ambisiøs trener og ønsker å jobbe enda mer i toppfotballen. Det har vi full forståelse for, selv om vi helst skulle hatt han med videre.

Vi har visst om avgangen til Armin en stund nå. I den perioden har vi lett lenge etter en erstatter som kan matche Armins kvaliteter. Det har vi nå funnet. Den nye a-lagstreneren for damer og trener på toppidretten har ikke ambisjoner om å bli topptrener. Han er allerede topptrener. Vi vil presentere han i en julekalenderluke i løpet av veldig kort tid. Gled dere.


Armin har følgende avskjedshilsen til klubben:

"I Stoppen har jeg fått hele spekteret.

Alt fra 6-åringene på FFO som må følges ned fra skolen og trenger hjelp til å knyte skoa.

Til 17-åringene på damelaget og toppidretten som trenger en klapp på skulderen mens de går gjennom kjæresteproblemer midt i eksamensperioden før siste serierunde.

Og alt i mellom.

Både gutter og jenter.

Spillere som drømmer om å bli proff og spillere som bare elsker å spille med kompisgjengen.

Det har vært utfordrende, lærerikt og gjort meg til en bedre leder og person å omstille mellom så mange roller og å måtte tilpasse meg hvert enkelt individ.

Det er mye bra folk i Stoppen; både blant ledelsen, trenerne og spillerne.

Jeg kommer til å savne de daglige pratene på kontoret med Morten, Trine, Gerd-Anne, Lars og Kristian.

Jeg kommer til å savne å knyte lissene på de 6-år gamle gutta mens vi krangler over om United eller Liverpool er best.

Jeg kommer til å savne når fjortisjentene mobber klesstilen min.

Selv om jeg kun har vært i Stoppen i ett år, har jeg knyttet sterke bånd her og har blitt en Stoppen-supporter.

 

Ønsker å takke for et fint år og ønsker alle i Stoppen lykke til videre!"


Vi ønsker Armin lykke til videre på ferden. Vi har trua på deg og vil følge med på trenerkarrieren din videre. Takk for innsatsen og samarbeidet!
Luke 3 - Adelskalenderen damer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2019

Sesongen er ferdig for a-lag damer, og det er på tide å oppdatere adelskalenderen. I år er det to aktive spillere som har tatt over teten antall kamper spilt for a-lag damer i Stoppen SK.

I år er det disse som har flest kamper:

Ása Dröfn Fjalarsdottir                14 kamper

Rosemary Sandmoe                   13 kamper

Khatima Haidari                           13 kamper

Therese Søderman Svalastog     13 kamper

Marte Myrset Skinnemoen           13 kamper

Silje Nygård                                 13 kamper

Cecelia Fredriksen Melstveit       13 kamper

 I alt deltok 21 spillere på årets a-lag.


Adelskalender Stoppen SK a-lag damer. Oppdatert 3.12.2019:

 Khatima Haidari (nr. 1 fra venstre) og Marte Myrset Skinnemoen (nr. 3 fra venstre) har flest kamper for Stoppen gjennom tidene.

 

Khatima Haidari34
Marte Myrset Skinnemoen34
Asa Fjalarsdottir33
Hannah Solheim31
Maiken Hovelsaas31
Fanny Schouten Hansson31
Silje Nygård31
Oda Fredriksen Mykstu29
Elise Furuheim29
Mathilde Nordahl-Olsen28
Rikke Raknes Flåten28
Maria Toverud27
Hannah Martens Meyer27
Kristina Berg25
Cecelia Fredriksen Melstveit25
Hanne Westerlund22
Maja Aavatsmark22
Sofie Mei Nordli21
Kaja Ekeberg20
Marte Lie20
Jenny Marie Skinnemoen18
Anja Alvdal17
Anne Ødegaard-Hansen17
Stine Austad17
Stine Lie17
Caroline Engeset16
Frida Marie Rørvik Ugstad16
Ingvild Borge Lied16
Maria Hansen Kilset16
Marte Eliassen16
Ignethe Aaby15
Fiona Kristoffersen15
Aurora Thaqi14
Amanda Manojlovic Hafskjold13
Ella Raugland13
Guro Raastad13
Sunniva Sølverud Larsen13
Susanne Ellingsen13
Rosemary Sandmoe13
Therese Søderman Svalastog13
Elise Devold Eidsvig12
Soorin Saba Bamdadsoofi12
Hedvig Nordby Skalleberg12
Nora Myrvold Hansen11
Heidi Jordheim10
Pia Henriette Aanes Christensen10
Mina Kristine Eriksrud10
Linn-Karine Ulstrup10
Andrine Golmen9
Caroline Juel Næslund9
Aurora Eriksen8
Emilie Aasland Moen8
Hanna Jønland8
Lisa Bruun Paulsen8
Live Rushfeldt Deila8
Maria Solend8
Thale Rushfeldt Deila8
Amalie Klauset Raknes7
Caroline Ulleberg6
Anniken Endresen5
Kristin Haukelidsæter5
Selma Johansen5
Aina Andersen Hamarsland4
Elisabeth Heidenstrøm4
Helena Larsen Åstveit4
Martine Bjørmark4
Ninni Bjørlo Lærum4
Vilde Sølverud Larsen4
Aina Kristine Paulsen3
Malin Lahn Flor3
Sarah Jørgensen3
Ingrid Helen Bakken2
Ragnhild Mizda2
Saba Soofi2
Aminata Gbetuwa2
Kine Green Pedersen1
Sara Mørk Mathieson1

Luke 2 - De nye 3'er banene har kommet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2019

Tidligere i høst fikk klubben penger fra stiftelsen Erik Jølberg til å kjøpe 3'erbaner. Det er nå gjort og banene står klare inne på huset.

Banene blir satt opp permanent i sommerhalvåret. Dette vil bli en klar oppgradering fra 3'erbanene vi har nå. 

Uten at vi har forsøkt det selv, så skal de være lette å sette opp. 


Luke 1 - Velkommen til Stoppens julekalender

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2019

En mørk, våt og kald november er endelig over. Nå starter nedtellingen til julaften også her i Stoppen. Etter sesongslutt har det skjedd veldig mye i kulissene. Mye vi ikke har kunnet gå ut med før nå. I årets kalender har vi noen dårlige nyheter og vi har noen veldig spennende nyheter. Mange av planene for neste år vil dere kunne lese om i julekalenderen.

Det som er helt sikkert er at Stoppen SK er sterkere og større enn noen gang. 2020 blir et spennende år for klubben!
Black Week hos Torshov Sport Drammen 27. november - 1.desember

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Nov 2019

Hei kjære Stoppere 😊

Torshov Sport inviterer til Black Week 27. november - 1. desember. Det blir gode tilbud i våre butikker og på nett! Benytt anledningen til å handle året julegaver. 25% avslag på hele klubbkolleksjonen. 
Gavedryss fra Stiftelsen Erik Jølberg = 2 stk nye 3v3 baner på Lier stadion

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Okt 2019

Mandag var det duket for den første høytidelige utdelingen fra "Stiftelsen Erik Jølberg" - Tess grunderen fra Lier. Stoppen Sportsklubb var så heldige å motta midler til innkjøp av 2 stk nye 3v3 baner med fast vant. Det er bare for de yngste å glede seg til vårens treninger og kamper. Banene skal vi dele med samarbeidsklubben vår Spabra.

Tusen takk til stiftelsen som gir tilbake til barn og unge i Lier.
A-lag damer: Opprykk til 3.div

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Okt 2019

Mandag kveld spilte a-lag damer årets siste seriekamp. med seier ville jentene vinne 4.div, og dermed være klare for 3.div i 2020. Det har vært målet i hele år. Presset var derfor stort på jentene før kampen. 

Heldigvis var ikke dette synlig på banen, og allerede etter 7.min ledet de 2-0. I løpet av kampen skulle det komme to til, slik at det til slutt ble en solid 4-0 seier. Silje (3) og Asa skåret målene.

Jentene avsluttet en knallsesong på mandag. Totalt 76-12 i målforskjell og kun avgitt poeng i 2 av 14 kamper i 2019 er strålende.

Laget er meget spennende, med en snittalderen på laget på smått utrolige 16,2 år. Klarer vi å beholde disse spillerne noen år til vil klatringen i seriesystemet fortsette. Stor takk til Espen, Tiril og Armin som har gjort en kjempejobb med jentene i år. 

Avisene har selvsagt skrevet noen ord om bragden:

Lierposten:

https://www.lierposten.no/sport/fotball/stoppen/stoppen-jentene-sorget-for-historisk-opprykk/s/5-65-128605 

DT(samme artikkel):

https://www.dt.no/sport/fotball/stoppen/stoppen-jentene-sorget-for-historisk-opprykk/s/5-65-128605
Påmelding til FFO 18.okt-18.des er åpen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Sep 2019

Påmeldingen til FFO for perioden18.okt-18.des er nå åpen. Pågangen i høstens FFO har vært så stor at det ikke er mange plasser igjen, men det er fortsatt muligheter i de fleste årstrinn.  

Er det ikke ledige plasser de dagene dere ønsker så sett dere opp på venteliste. Da er mulighetene til å få plass etterhvert mye større.

For å stå på venteliste sender dere en mail til FFO@stoppensk.no hvor dere skriver navnet på spilleren, årskull og ønsket dag.


Påmeldingslink:

Påmelding FFO


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2007: Mandag, onsdag og fredag

2008: Mandag, onsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager og onsdager

Det er egne Jente-FFO på tirsdager (2009-2010) og torsdager (2011-2012). Jenter kan også melde seg på andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00 for 2009-2013.

2007-2008 trener fra 14.40-16.10.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

For mer informasjon anbefaler vi hjemmesiden til Stoppen SK.


Seniortreff tirsdag 24.september

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Sep 2019

Tirsdag 24.september kl.11.00 inviterer vi til seniortreff igjen på klubbhuset på Stoppen.

Dette tilbudet er åpent for alle som vil skravle litt, uavhengig om man er interessert i fotball eller ikke. På bildet er det bare menn, men det er også damer på disse treffene.


Gerd Anne serverer nydelige vafler og kaffe.


Tips foreldre, besteforeldre, venner eller naboer om dette. Vi garanterer at det blir hyggelig!

 

Kvartfinalen på TV2 Sport 2

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Aug 2019

J04 har levert en kjemeprestasjon i årets Norway cup og kvalifiserte seg i dag til kvartfinale i morgen.

Den blir sendt i direkte på TV2 Sport 2 kl 09.00. Slå på TVen da eller møt opp på Ekeberg bane 3. Motstander er Austrheim fra Hordaland.

Stoppen har tatt seg til kvartfinalen ved å vinne gruppa si, før de slo Nittedal i 16-delsfinalen 5-0 og Falkeid i 1/8-delsfinalen 3-1.

Alle i Stoppen-familien krysser fingre, bein og alt annet som kan krysses i morgendagens kamp. Vi ønsker jentene masse lykke til!!

Få plasser ledig på høstens FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Jul 2019

Plassene på høstens FFO fylles opp. Flere årstrinn er nå fullbooket og spillere står på ventelister. 

Er det ikke er plasser ledig i årstrinnet dere tilhører kan dere sette dere opp på ventelister. Send mail til ffo@stoppensk.no for å gjøre dette.

Har vi mange nok spillere på venteliste vil vi prøve å få inn flere instruktører.

I påmeldingslinken under kan dere sjekke hvilke årskull det er ledige plasser:

 https://www.superinvite.no/#/invitation/78421a2e0e1168e5cd1b7a8d23773ce6

TINE fotballskole: Påmeldingsfristen går ut i morgen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Jul 2019

De fleste av fjorårets instruktører er på plass i år også


Over 300 spillere er klare for årets TINE fotballskole. I morgen går påmeldingsfristen for å delta på skolen ut.

Etter det vil det fortsatt være mulig å melde seg på skolen, men kun hvis det er i grupper hvor vi har ledig plass. Dere må da ta kontakt på e-post fotballskolen@stoppensk.no.


Skal dere sikre dere plass må dere melde dere på via påmeldingslinken i løpet av morgendagen:

https://app.rubic.no/Public/Events/289 


Påmeldingen fungerer slik at hvis plassen ikke betales innen to timer etter påmelding, så slettes den.

Stoppen SK Telenor Xtra FFO- Større og sterkere enn noen gang

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Jul 2019

Stoppen SK Telenor Extra FFO forsterker trenerteamet ytterligere foran årets høstsesong. Morten Hansen er tilbake og vil ha enda flere dager på FFO. Det er vi veldig fornøyd med og det er viktig for å opprettholde kvaliteten på trenersiden.

Det betyr at våre FFO-trenere er utdannede pedagoger med lang fartstid i skoleverket/barnehage og/eller er UEFA B-trenere med mange år bak seg i treneryrket. 

Morten, Håvard og Kristian har jobbet med FFO i sju år nå. Kristine er inne i sitt femte år og Lars begynner på sitt fjerde. Armin er ferskest, med ett år bak seg.  Med andre ord har vi god erfaring med drift av FFO.

Det trenger vi også, for FFO har aldri hatt en større tilstrømning enn vi har nå. Allerede 150 spillere er påmeldt høstens FFO. Det er enorme tall og vi har derfor begrenset med plasser på en del dager.


Her er en oversikt over årskull hvor det begynner å bli fulltegnet. Der det ikke står noe er det fortsatt plasser:

Mandager 2011: Fulltegnet

Mandager 2012: 2 plasser ledig

Mandag 2013: Fulltegnet

Tirsdager 2009-2010: 3 plasser ledig

Onsdager 2011: Fulltegnet

Onsdager 2012: 2 plasser ledig

Onsdager 2013: Fulltegnet

Fredager 2010: 5 plasser ledig

Fredager 2011: 5 plasser ledig.

Påmeldingslink:

https://www.superinvite.no/#/invitation/78421a2e0e1168e5cd1b7a8d23773ce6


For dere som skal på fotballskole får dere 200 kr i rabatt ved påmelding på FFO.


Påmeldingslink TINE fotballskole:

https://app.rubic.no/Public/Events/289

TINE fotballskole for spillere født i 2006

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Jun 2019

Lars Granaas( til venstre på bildet) blir hovedtrener for g2006 under fotballskolen


I år blir det ikke fotballcamp som vi har kjørt de siste årene. Vi har heller valgt å lage et ekstra opplegg for de eldste deltakerne, født 2006, på TINE fotballskole.

2006-spillerne vil bli ledet av trenere de har til daglig. Lars Granaas for gutta og Kaja Westerlund for jentene.

I tillegg vil vi få inn gjestetrenere som kjører økter. Disse øktene vil bli for både guttene og jentene.

Dette vil bli en god oppkjøring til høstsesongen.

Påmeldingslink:

https://app.rubic.no/Public/Events/289  


Hei! Jeg heter Stopper'n og kommer fra Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Jun 2019

Da har vi tatt et endelig valg og navnet på vår kjære løve ble forslaget fra Ellen Xylander STOPPER'N.

Gavekort på kr. 500,- kan hentes på Lier stadion.

Stopper'n vil være til stede på Liungen cup i hele helgen og gjøre seg kjent med spillere og foreldre.
Kampoppsett Liungen Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Jun 2019

15. og 16.juni er det klart for Liungen Cup for spillere fra 6 til 12 år.

Hele 347 lag skal delta på årets cup. Det gjør at cupen er smekkfull og det blir spilt hele 526 kamper i løpet av de to dagene neste helg. Mange lag har dessverre ikke fått plass på cupen i år.

Så mange lag gjør cupen til en av de største helgecupene i landet hvor alt spilles på samme sted.


Siden det kommer så mange mennesker, anbefaler vi at de som bor nærmest sykler eller går til Lier stadion og at de som kommer med bil samkjører. 


Kampoppsettet finner dere på cupsiden vår:

Kampoppsett

Anbefaler også vår facebookside Liungen Cup. Der ligger det info og bilder fra cupen.


Stoppen SK søker instruktører til TINE fotballskole 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Jun 2019

Er du over 16 år( født 2003), og kan tenke deg sommerjobb som fotballinstruktør?

Stoppen SK arrangerer TINE fotballskole 5. - 8. august 2019, og i den forbindelse søker vi etter ansvarsfull ungdom til ca. 35 instruktørstillinger. Egnethet, samt instruktør- og fotballerfaring vil bli vektlagt.

 • Arbeidstid: 7.55 - 15.00 eller 8.30-15.30. I tillegg kommer et møte søndagen før fotballskolen, samt planleggingstid.
 • Lønn: 450,- per dag, pluss 200,- for søndagsmøtet .

                    Trenere med godkjent Grassrottrener-kurs får 600,- kr pr. dag.

 • Søknadsfrist: 21. juni 2019
 • Søknadsskjema: Søknad_instruktører.docx
 • Søknaden sendes til Kristian Bye-Andersen på e-post fotballskole@stoppensk.no Påmeldingen til høstens FFO er åpnet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jun 2019

Påmeldingen til høstens FFO er åpen. Bruk følgende link til påmelding og betaling:

https://www.superinvite.no/#/invitation/78421a2e0e1168e5cd1b7a8d23773ce6


Husk at dere må velge de rabaterte prisene hvis dere også har meldt dere på TINE fotballskole i uke 32.

Påmeldinglink til fotballskolen finner dere her:

https://app.rubic.no/Public/Events/289  


Det er gjort endringer i forhold til dager som 2008- og 2010-kullet har.

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2007: Mandag, onsdag og fredag

2008: Mandag, onsdag og fredag

2009: Tirsdag, torsdag og fredag

2010: Tirsdag, torsdag og fredag

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager, onsdager og fredager

2013: Mandager og onsdager

Det vil bli egen Jente-FFO på torsdager for årsklassene 2010-2013. Jenter kan også melde seg på alle andre dager, men da blir det ikke egne jentegrupper.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00 for 2009-2013.

2007-2008 trener fra 14.40-16.10.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

G16 i NM kvalifisering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mai 2019

I morgen er det mulighet for å få med seg kamp av høyt nivå på Lier stadion.

G16 tar i mot IK Start i 2. runde regional NM kvalifisering. Start trenes av den tidligere toppspilleren Erik «Myggen» Mykland og Start mønstrer et av Norges beste G16 lag.

Kampstart 15.00!

Stoppens gutter er inne i en hektisk periode med mange kamper, men trener Thomas Fredbo melder om en skadefri spillergruppe som strutter av selvtillit etter seier 7-2 over Slemmestad i G16 kval interkrets i går.

Lagleder Trude Torgersen sier følgende:

«Vi gleder seg stort til å ta imot et G16 elitelag til kamp på Lier Stadion, og er topp motiverte. De vet hvilket nivå som venter og er klare på at de må prestere sitt ytterste og kanskje være litt heldige om de skal sikre videre avansement i NM.»

I første NM kval runde var det Gulset som ble slått 2-0 i Skien etter mål av Philip Pedersen og Oliwer Bednardz.

Stoppen G16 ligger for øvrig godt an til å spille interkrets fra høsten av og tar imot Mjøndalen på Lier stadion 11.06 i en kamp som vil avgjøre hvem som tar den prestisjefylte 1. plassen.

Det gror godt i Stoppen, vel møtt til kamp!
Pensjonisttreff på Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mai 2019

Stoppen SK har i lang tid ønsket å få i gang noe for pensjonistene i Lier. 

I går hadde vi vårt aller første pensjonisttreff på Stoppen. Gerd Anne serverte vafler og kaffe til en gjeng pensjonister med MANGE år i fotballen i område. Det ble ett par veldig hyggelige timer med prat om gamle dager, men også om hvordan ståa er i Stoppen SK nå.

Vi ønsker å fortsette med dette, og neste samling vil være om ca tre ukers tid.


Har du lyst til å være med neste gang eller du kjenner noen du tenker bør være med på dette? Send en e-post til Gerd.anne@stoppensk.no og meld din interesse, slik at vi får invitert til neste samling.


Vi vil også legge dette ut på hjemmesiden vår og på facebook.
Vårens første vakreste eventyr er over - Liungen cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mai 2019

Da var den første av to cuphelger over og vi i cupkomiteen er strålende fornøyd! Været har vært varierende, lue føre, regn, vindt, strålende sol og sommertemperaturer i løpet av 2 dager. Det er norsk vær!

Det har deltatt 71 ungdomslag fra hele Østlandsområdet og det er blitt spilt 170 kamper til sammen på Liungbanen, Brakerøya og Lier stadion. Det har i tillegg vært 30 dommere i aksjon med kyndig veileding av kretsens dommeransvarlig for rekrutter Martin Ramfjord. Vi har hatt Live studio på Lier stadion med masse godt stoff, intervjuer med spillere, trenere og det stakk innom noen lokale kjendiser også. Hele 5 timer og 34 minutter kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=Hkiy0p1FDTo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR06kgiXy32aizyRsZx9hGYMPuPjf7OflaEX5X4ZD5GDwkY3XLG0FsQZWY8 

Det er et stort maskineri som får dette til å gå rundt. Cupkomiteen og administrasjonen står for forberedelsene, men de som er viktigst i dette maskineriet er alle de foreldrene som stiller opp på dugnad.

Dere har lagt ned over 1000 dugnadstimer denne helgen og det fortjener en  

TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE DE SOM STILTE OPP!

Sammen er vi gode!
Handledager hos Torshov tirsdag 07.05 tom fredag 10.05.19

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Mai 2019

Trenger du noe nytt til sesongen - benytt sjansen nå!
Årskullsturneringen: Er 75-årgangen tidenes vakreste?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2019

Lørdag 27.april er det duket for årskullsturnering på Stoppen-dagen.

Det yngste kullet som kan delta er 1992-kullet. I dag presenterer vi deler av 75-kullet. Dette er kanskje det vakreste kullet som er med i turneringen. Om det er det beste gjenstår å se, men at de blir blant favorittene er helt sikkert. Skal vel ikke se bort fra at de slenger seg med på Lier-mesterskapet i straffespark og vinner den også. 

Følgende spillere er for øyeblikket klare for 75-kullet: Tormod Wahl, Jon Sigurd Syvertsen, Per Christian Holmberg, Dag Hellem, Håvard Lislerud, Kristian Bye-Andersen og Yngve Berthinussen. Her er det plass til flere og vi lager gjerne flere lag i samme årskull.


Viktige hendelser i 1975:

-Drew Barrymore ble født.

- Flåklypa Grand Prix og Haisommer kommer på kino

- Springsteen gir ut "Born to run"

- Viking vinner 1.div for menn. Skeid, Vålerenga og Os rykker ned. Strømsgodset og Mjøndalen ender på 5. og 6. plass. Arne Dokken toppskårer med 18 mål

- Derby County vinner serien i England

- Oleg Blokhin kåres til verdens beste fotballspiller


Har du/dere lyst til å være med årskullturneringen, men har ikke nok spillere til å stille lag? Fyll inn dette skjemaet, så setter vi dere sammen med andre i samme situasjon.
Lyst til å delta på FFO, men sliter med logistikk hjem? Her er løsningen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2019

Vi får stadig tilbakemeldinger om at spillere ønsker å delta på FFO, men at foreldre sliter med logistikken i forhold til å hente barna på Stoppen etter endt økt. Dette ønsker vi nå å gjøre noe med.

I perioden tirsdag 23.april til fredag 10.mai kjører vi i gang med et prøveprosjekt hvor vi setter opp taxier tilbake til Hegg skole, Gullaug skole, Bragernes skole, Egge skole og Reistadlia. For å bestille taxiene må vi ha minst to personer pr. taxi.

Nå kan dere melde dere på FFO i denne perioden og sjekke ut om dette er noe for dere. Det må betales for å være der og for taxien til. Taxien tilbake betaler vi. 

Påmeldingslink.

Etter påmeldingen får dere et spørreskjema hvor dere bestiller taxi hjem.
Viktige datoer i Stoppen SK våren 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Apr 2019


Det skjer mye i Stoppen SK denne våren. Klubben har noen viktige samlingspunkter hvor vi ønsker at lagene er tilstede. Dette bygger klubb og skaper samhold. Rydd derfor kalenderen følgende dager:


Torsdag 25.april: Klubben trener alle barnelagene på Hegg fra 17-20. Les mer her.

Lørdag 27.april: Stoppendagen 2019

Helgen 25.-26.mai: Liungen Cup 13-15 år

Helgen 15.-16.juni: Liungen Cup 6-12 år


Vi sees!
Avtale med Drammen Sportsklinikk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Apr 2019

Stoppen SK inngikk i forrige uke en samarbeidsavtale med Drammen Sportsklinikk. 

Formål med avtalen er å bruke Sportsklinikkens tverrfaglige kompetanse i behandling og tilbakeføring av skadede spillere.

Avtalen gjelder alle spillere som er tilknyttet Stoppen og spillere vil ha førsteprioritet til konsultasjon og behandling på lik linje med andre lag med samme avtale.

Spillerne står fritt til å velge andre terapatur. Fordelen med å bruke Sportsklinikken er rask tilgang til behandling og  oppfølging med tilbakemelding til trener. Førstegangskonsultasjon med samme pris som vanlig behandling.


Dette gjør du ved skade:

•    Spiller tar kontakt med Sportsklinikken (DSK) for timebestilling. Ved henvendelse informer man at man kommer fra Stoppen

•    DSK gir en vurdering av skade, omfang og ventet varighet på skade/rehabilitering, samt forslag på tiltak. Tilbakemelding av status på spillere gjøres kontinuerlig til utøverens trener, der kontakten er formidlet via trener/kontaktperson.

•    Ved behov for videre behandling bør spillere aktivisere forsikring.  

•    Spiller/kontaktperson har selv ansvar for å melde skade til forsikringsselskap før konsultasjon, med tanke på tilbakebetaling fra forsikring.  DSK har ikke ansvar for manglende refusjoner fra forsikring.

•    DSK er godkjent av skadetelefonen - konsultasjoner og behandling ifm idrettsskader blir i utgangspunktet dekket av forsikringen.  

•    Spilleren er ansvarlig for betaling til DSK og må selv holde rede på de beløpsgrenser som gjelder for sin forsikring.

Mange jenter besøkte FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Apr 2019

Torsdag arrangerte Stoppen Sk Telenor Extra FFO jentenes dag. I alt 36 jenter tok turen.

Armin Ghasemi og Lars Granaas, sammen med Marte Skinnemoen, Elise Oldebråten og Maria Lindberg hadde morsomme fotballaktiviteter sammen med jentene.

Før økta ble det servert et brødmåltid til jentene. Dette var veldig populært.


Tilbakemeldingene var så positive at vi starter opp en egen Jente-FFO torsdager.

Første gang blir torsdag 25.april og varer frem til 18.juni.

For påmelding bruk denne linken.


Ved ønske om prøvetrening ta kontakt med ffo@stoppensk.no.
Fair Play - Kampvert

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Apr 2019

En trener og lagleder har som oftest hendene fulle i forbindelse med en kamp, og for å sikre en fin ramme rundt aktiviteten er kampvert et tiltak som har vist seg å være vellykket.

Det er både viktig og hyggelig at hjemmelaget har en vert som tar imot gjester, og en kampvert har også en tydelig og respektert rolle under kampen. Kampvertens oppgave er å bidra til en god ramme rundt kampen preget av Fair play. Kampverten har på gul kampvertvest og har med seg foreldrevettkort.

Alle lag (senior, ungdom og barn) i SSK skal stille med kampvert både i serie- og treningskamper.

Før kampen:

• Sørge for at garderober, bane og mål er i orden

• Ønske begge lag og dommer velkommen

• Oppfordre tilskuere til å stå på motsatt side av lagene og godt utenfor sidelinjen

• Bistå hjemmelagets trener i å avholde Fair play-møtet

• Bistå i å organisere Fair play-hilsen før kampstart

• Ha kunnskap om hvor klubbens hjertestarter er og ha telefon for å ringe 113

Under kampen:

• Støtte dommeren og påse at reaksjoner mot dommer er innen rimelighetens grenser

• Prate med dommer i pausen

• Oppfordre til gode og positive tilrop fra foreldre, og ta kontakt hvis det går over streken

• Påse at alle tilskuere oppholder seg to meter unna sidelinjen

• Oppfordre til positivitet fra trenere/lagledere, både mot spillere og dommer

Etter kampen:

• Bistå i å organisere Fair play-hilsen

• Takke begge lag og dommer for kampen

• Rydde rundt banen etter kampslutt
J05 til finalen i futsal-KM

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Apr 2019


Stoppen J05 har i vinter hatt to lag i med i futsalserien 2018/2019. 29 kamper er spilt i perioden november - mars i Hønefoss, Gol og Drammen. Stoppen Sort endte på en 6. plass i sin gruppe med blant annet uavgjortresultat mot kretsmesteren. Stoppen Hvit ble avdelingsmester med 11 seiere og to uavgjorte. I finalen om kretsmesterskapet kom dessverre lagets eneste tap og Gol gikk av med seieren. Etter at skuffelsen over finaletapet har lagt seg er vi veldig fornøyde med å bli avdelingsmestere og få en andre plass i kretsen samt at vinteren har bydd på mange fine fotballopplevelser og gode prestasjoner på begge lag. Strålende innsats av alle 20 jentene.Vi gleder oss til mer fin fotball og gode fotballøyeblikk både på og utenfor banen i sesongen som nå står for dør hvor jentene skal få bryne seg i en årsklasse over (15-årsklassen)
Torsdag 25.april trener vi alle barnelagene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Apr 2019

           Armin, Lars, Morten og Kristian

Torsdag 25.april arrangerer Stoppen SK en treningsøkt  for alle barnelagene våre. 

Treningstidene blir som følger: 

Kl 17-18: 2012 Gullaug, 2012 Hegg, 2011 Gullaug og 2011 Hegg 

Kl 18-19: 2010 Gullaug, G2010 Hegg, J2010 Hegg, G2009 og J2009 

Kl 19-20: G2008 Gullaug, G2008 Hegg, J2008 og G2007

Lars Granaas, Kristian Bye-Andersen, Armin Gashemi, Ole Jørgen Sylling Olsen og Morten Hansen, sammen med unge trenere, vil skape en flott treningsramme for barna våre. 


Ta med en venn! 


Vi håper noen av dere ønsker å ta med en venn denne kvelden. Vennen din trenger ikke å være medlem i klubben. 

Det blir premie til laget som tar med flest «venner».

Vi håper å treffe mange av dere torsdag 25.april.

Ole Jørgen

Stoppen FFO invitere til Jentenes dag på FFO torsdag 4.april

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mar 2019

Torsdag 4.april inviterer vi jenter i alderen 7-12 år til jentenes dag på FFO.

Treningen er gratis og det settes opp taxier fra Bragernes, Gullaug og Hegg. Spillerne får et brødmåltid før økta. Økta varer fra 14.30-16.00. Spillerne må hentes innen 16.30.

For påmelding bruker påmeldingsskjemaet her.
Medlemskontingent 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mar 2019

Vi sender ut medlemskontingenten i disse dager og du vil motta en mail fra Laget mitt hvor du må registrere en bruker om du ikke allerede har gjort dette.

Sjekk at all informasjon som ligger inne på dere (foreldre og barn) er riktig.

Man har valget mellom å betale med kort eller faktura og enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

NIF’s lovverk forteller her om hvem som skal være medlemmer i klubben:

§ 10-4 (2).

i) Medlemmets tilknytning til idretter

Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren. Med «deltagelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter blant annet trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mm. omfattes også.

Både de som trener, konkurrerer, eller på annen måte bidrar til aktivitet i idrettslaget, skal registreres som aktive innen den eller de idretter eller grener deres aktivitet er knyttet til. Medlemmer som på eget initiativ transporterer familiemedlemmer til og fra trening eller idrettsarrangementer anses ikke som aktivt medlem.

Aktivitetsgebyret sendes ut ila uke 14.
Medlemskontingent 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mar 2019

Et bilde som inneholder skjermbilde

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Vi sender ut medlemskontingenten i disse dager og du vil motta en mail fra Laget mitt hvor du må registrere en bruker om du ikke allerede har gjort dette.

Sjekk at all informasjon som ligger inne på dere (foreldre og barn) er riktig.

Man har valget mellom å betale med kort eller faktura og enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

NIF’s lovverk forteller her om hvem som skal være medlemmer i klubben:

§ 10-4 (2).

i) Medlemmets tilknytning til idretter

Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren. Med «deltagelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter blant annet trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mm. omfattes også.

Både de som trener, konkurrerer, eller på annen måte bidrar til aktivitet i idrettslaget, skal registreres som aktive innen den eller de idretter eller grener deres aktivitet er knyttet til. Medlemmer som på eget initiativ transporterer familiemedlemmer til og fra trening eller idrettsarrangementer anses ikke som aktivt medlem.

Aktivitetsgebyret sendes ut ila uke 14.
Medlemskontingent 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mar 2019

Et bilde som inneholder skjermbilde

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Vi sender ut medlemskontingenten i disse dager og du vil motta en mail fra Laget mitt hvor du må registrere en bruker om du ikke allerede har gjort dette.

Sjekk at all informasjon som ligger inne på dere (foreldre og barn) er riktig.

Man har valget mellom å betale med kort eller faktura og enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

NIF’s lovverk forteller her om hvem som skal være medlemmer i klubben:

§ 10-4 (2).

i) Medlemmets tilknytning til idretter

Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren. Med «deltagelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter blant annet trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mm. omfattes også.

Både de som trener, konkurrerer, eller på annen måte bidrar til aktivitet i idrettslaget, skal registreres som aktive innen den eller de idretter eller grener deres aktivitet er knyttet til. Medlemmer som på eget initiativ transporterer familiemedlemmer til og fra trening eller idrettsarrangementer anses ikke som aktivt medlem.

Aktivitetsgebyret sendes ut ila uke 14.
Medlemskontingent 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mar 2019

Vi sender ut medlemskontingenten i disse dager og du vil motta en mail fra Laget mitt hvor du må registrere en bruker om du ikke allerede har gjort dette.

Sjekk at all informasjon som ligger inne på dere (foreldre og barn) er riktig.

Man har valget mellom å betale med kort eller faktura og enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

NIF’s lovverk forteller her om hvem som skal være medlemmer i klubben:

§ 10-4 (2).

i) Medlemmets tilknytning til idretter

Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren. Med «deltagelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter blant annet trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mm. omfattes også.

Både de som trener, konkurrerer, eller på annen måte bidrar til aktivitet i idrettslaget, skal registreres som aktive innen den eller de idretter eller grener deres aktivitet er knyttet til. Medlemmer som på eget initiativ transporterer familiemedlemmer til og fra trening eller idrettsarrangementer anses ikke som aktivt medlem.

Aktivitetsgebyret sendes ut ila uke 14.
Medlemskontingent 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Mar 2019

Vi sender ut medlemskontingenten i disse dager og du vil motta en mail fra Laget mitt hvor du må registrere en bruker om du ikke allerede har gjort dette.

Sjekk at all informasjon som ligger inne på dere (foreldre og barn) er riktig.

Man har valget mellom å betale med kort eller faktura og enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

NIF’s lovverk forteller her om hvem som skal være medlemmer i klubben:

§ 10-4 (2).

i) Medlemmets tilknytning til idretter

Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren. Med «deltagelse» menes både å selv utøve idretten gjennom trening eller konkurranser, og å tilrettelegge for at andre skal kunne drive aktivitet i idrettslaget. Dette omfatter blant annet trenere, lagledere og andre oppgaver som bidrar til gjennomføringen av trening, konkurranser og annen aktivitet i idrettslaget. Personer som bistår idrettslaget gjennom administrative oppgaver, drift og vedlikehold av anlegg mm. omfattes også.

Både de som trener, konkurrerer, eller på annen måte bidrar til aktivitet i idrettslaget, skal registreres som aktive innen den eller de idretter eller grener deres aktivitet er knyttet til. Medlemmer som på eget initiativ transporterer familiemedlemmer til og fra trening eller idrettsarrangementer anses ikke som aktivt medlem.

Aktivitetsgebyret sendes ut ila uke 14.
Cupstudio på Liungen Cup 9'er og 11'er

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Mar 2019

I går ble Kairos Film og Stoppen SK enige om å sette opp cupstudio under Liungen Cup 9'er og 11'er.

Det blir ikke akkurat som bilde over, men det vil bli et utestudio hvor vi  intervjuer spillere, trenere og andre som er med  på cupen, samt resultatservice, kampoppdateringer og konkurranser.

Alt vil bli livestreamet på Liungen Cupsiden på facebook.

Dette blir stas!
SERIEÅPNING PÅ MARIENLYST 31.03.19

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Mar 2019

Vi har vært så heldige at vi har fått 200 billetter fra Strømsgodset og Deloitte til serieåpningen på Marienlyst 31.02.19. Billetter kan kjøpes for kun kr 50,- her:

https://app.rubic.no/Public/Events/343

Vi sees på kamp!
Stoppen SK - Hva tilbyr vi i 2019?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Feb 2019

Stoppen SK har lag i alle alderstrinn, fra de yngste til de eldste. Vi har mange aktiviteter og ansatte som tar seg av de ulike delene av driften av en fotballklubb.

I denne linken finner dere alt dere trenger av informasjon om det som skjer i Stoppen i 2019:

Stoppen 2019_hva tilbyr vi.pdf

Påmelding til FFO 18.mars-18.juni er nå åpent

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Feb 2019

FFO-året er godt i gang. Vinteren har vært bra sett med fotballøyne, og vi har fått gjennomført mange gode økter. Nå er påmeldingen for perioden 18.mars-18.juni åpent.

Påmeldingslink til FFO:

https://www.superinvite.no/#/invitation/c6c61abda705fbc0728c076d60ed74b8 


Er dere usikre på om FFO passer for barnet deres? Da kan dere ta en prøvedag eller to først. Send mail til ffo@stoppensk.no for å avtale tid.
Info om FFO:

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2006-2007: Mandag, onsdag og fredag

2008-2009: Tirsdag, torsdag og fredag .

2010: Mandager, onsdager og fredager

2011: Mandager, onsdager og fredager

2012: Mandager og onsdager

Det vil bli egne jentegrupper mandager og fredager for 2010-2011 og tirsdager for 2008-2009. Meld dere på via årskullet spilleren hører til.

Alle dager fra kl. 14.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00 for 2010-2012. 

2006-2009 trener fra 14.40-16.10.

Spillerne får et brødmåltid før trening. De får også frukt før og etter økta

FFO er fra 18.jan-18-juni og 18.aug-18.des. I disse periodene følger vi skoleruta til Lier.

For mer informasjon anbefaler vi hjemmesiden til Stoppen SK, samt retningslinjene for FFO.
Stoppen SK tok med seg hele 4 kretsmesterskapbevis fra årets kretsting

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Feb 2019

Gratulerer til G13, Stoppen Gunners, M39 og 5.div Herrer med kretsmesterskapet i 2018 sesongen!!

Tradisjon tro ble diplomene til kretsmesterne delt ut på kretstinget. NFF Buskeruds kretsting ble avholdt i helgen på Quality Hotel Grand, Kongsberg. I år var det en stolt Pål Thomassen fra Stoppens representantskap som fikk æren av å ta i mot diplomene på vegene av lagene. 

Diplomene er lagt ut på nettsiden under fanen Klubbinfo - Kretsmesterskap. Her vil alle diplomene fra 2013 bli lastet opp etter hvert.
Utleie av klubbhus

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Feb 2019

Klubbhuset på Liungbanen er perfekt til bursdager, konfirmasjoner, selskap, kurs og sosiale sammenkomster

Vi kan tilby stor sal med stoler/bord til 35, nytt kjøkken, wifi og projektor.

Ukedager (mandag – torsdag)   Et bilde som inneholder gulv, tak, innendørs, vegg

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Hel dag kr. 800,-   

Kveld kr 600,-

Helg (fredag-søndag)                    

Fredag kl 1600 – søndag kl 1600                Kr 4000,-

Fredag kl 1600 – lørdag kl 1000                  Kr 2500,-

Lørdag kl 1200 – søndag kl 1600                Kr 2500,-

Renhold kommer i tillegg og koster kr 1 000,-.

Dersom leietaker ønsker å vaske selv, kommer et depositum på kr 1 000,-. Diss får man tilbake når klubbhuset er rengjort i godkjent stand.


Klubbhuset på Lier stadion passer til møter, kurs og barne bursdager.

Hovedsalen

Plass til 50 personer i kinooppsett, 30 med bordplassering. Wifi, tv med HDMI og kjøkken.

Ukedager (mandag – fredag)     

Formiddag kr. 600,-  kl 0800-1300

Kveld kr 600,-

Helg (lørdag-søndag)                    

Kr 150,- pr time – all aktivitet skal være avsluttet kl 2200.

Styrerommet

Møtelokale for inntil 15 personer med projektor, wifi og lite kjøkken.

Hel dag kr 600,-

Kveld kr 400,-


Renhold – gjelder alle klubbens lokaler

Renhold kommer i tillegg og koster kr 1 000,-.

Dersom leietaker ønsker å vaske selv, kommer et depositum på kr 1 000,-. Diss får man tilbake når klubbhuset er rengjort i godkjent stand.


Forespørsel om leie rettes til post@stoppensk.no 
Stoppen kvinnefotball 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Feb 2019


Stoppen ønsker å gi det beste tilbudet for jenter i Buskerud. Derfor ansatte vi i år Armin Ghasemi og Espen Elvemo fra Strømsgodset Toppfotball for å utvikle jentesiden av klubben. 

Armin har ansvaret for J15/16 samt hospitering og oppfølging av de fremste spillerne 13 år og oppover. Espen har Hovedtrenerjobb på A-laget. Gutta har i januar gått hardt til verks både på treninger og struktur rundt, noe jentene har merket! 

Espen jobber også som fotballtrener ved St. Hallvard toppidrett. For Stoppenjenter som spiller i klubben og går toppidrett ved St. Hallvard mener vi fotballtilbudet vårt rett og slett er noe få i distriktet matcher. Spillerne i Stoppen får en variert og spennende treningshverdag bestående av gode økter, individuell oppfølging og fotballglede. Vi driver holistisk spillerutvikling, som vil si at vi er like opptatt av å utvikle personen som vi er av å utvikle fotballspilleren. Vi mener dette går hånd i hånd, og driver derfor med mye arbeid rundt kultur, holdninger og verdiarbeid. Klubben ser frem til fortsettelsen!

 


Sponsede billetter til Mesterfinalen Rosenborg - Molde Søndag 17 mars kl 1600

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Feb 2019

Nå har vi gleden av å, gjennom OBOS og Thon Hotell via Norges Fotballforbund, tilby alle i Stoppenfamilien billetter til Mesterfinalen mellom Rosenborg - Molde 17. mars på Ullevaal Stadion!

Mesterfinalen er den norske versjonen av det engelske Community Shield. Dvs det er en kamp mellom fjorårets serie- og cupvinner. I fjor var dette samme klubb og derfor er årets kamp mellom serievinner og serietoer i fjor, Rosenborg - Molde.

Som Kvalitetsklubb får Stoppen av OBOS og Thon Hotell via Norges fotballforbund en unik mulighet til alle våre medlemmer, med familie. Dere får billetter til Mesterfinalen på Ullevaal stadion og Stoppen tjener attpåtil penger på at dere drar på kampen. En vinn-vinn-situasjon.

Slik fungerer ordningen; Stoppen sender inn en felles bestilling til Ticketmaster og betaler 50 kr per billett. Per benyttede billett får Stoppen refundert 150 kr gjennom et sponsorat fra OBOS og Thon hotell. Dersom billettene ikke benyttes får Stoppen heller ikke utbetalt penger. 

Eneste forutsetningen vi har er derfor at dere benytter dere av billetten når dere har bestilt.

Ingen begrensning på antall billetter og alle fra Stoppen vil sitte samlet.

Kampstart: 16:00, Søndag 17. mars

Sted: Ullevaal Stadion

Lag: Rosenborg - Molde

Billettene hentes på Lier stadion. Mail sendes ut til alle bestillere med hentetidspunkt.

OBS! NB! Dersom du bestiller billett og ikke bruker dem vil vi fakturere billettpris kr 50,- + kr 25,- i gebyr.

Her bestiller du:

https://www.superinvite.no/#/invitation/16de63b2df373d5a9da881c8a1c58794
Hokksund vant vintercupen for G04

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Feb 2019

I helgen ble Stoppen vintercup G04 avhold på Lier stadion. Det ble en kontrastfylt helg værmessig. Lørdag snødde det gjennom hele dagen, mens søndag lå banen badet i sol.

I pulje a var det helt åpent frem til siste runde av gruppespillet. Lagene som vant sin kamp ville være klare for sluttspillet. I kampen mellom Åssiden 1 og Bærums Verk Hauger ledet lenge BVH 1-0, men fem minutter før slutt utlignet Åssiden. Det gjorde at Åssiden var videre og BVH slått ut til tross for mye bra spill.

I den andre kampen sprakk det litt for Stoppen 1 og Hokksund kontrollerte inn til en 5-0 seier. Åssiden 1 og Hokksund videre fra gruppa.


I pulje b kjempet Grei, Norderhov, Mjøndalen og Åssiden 2 om retten til å spille sluttspill. Kampen om dette skulle stå mellom de tre første lagene. Mjøndalen vant sine to første kamper og var allerede klare for sluttspill før siste kamp i gruppespillet. Norderhov og Grei spilte uavgjort i den første kampen og før siste kamp var utgangspunktet at Norderhov måtte skåre mer enn to mål mot Åssiden, samtidig som Mjøndalen måtte slå Grei. Norderhov gjorde jobben og vant 3-0. Dessverre for Norderhov spilte Grei en meget god kamp og vant 4-1 mot MIF. Grei og Mjøndalen videre fra pulja.


Før pulje c startet måtte det en brøytepause til. Det snødde gjennom hele dagen, noe som gjorde det nødvendig å få av litt snø. ROS, Lier, Glassverket og Stoppen 3 deltok i denne pulja. Lier og ROS gikk videre i en tett gruppe, hvor fem av kampene endte med 1-0 seiere. 


Pulje d spiltes på søndag i helt andre forhold enn dagen før. Dette gjorde også at kvaliteten på spillet ble bedre, og det var noen veldig gode kamper i denne gruppa. I første kamp mellom Rommen og Stoppen 2 ledet Rommen 3-0 etter 9 min, men Stoppen kom tilbake og Kristoffer Ellingsen reduserte to ganger. Selv om Stoppen hadde noen gode sjanser på slutten klarte de ikke å hente igjen Rommen, så det endte med 3-2 seier for laget fra Oslo. Ready slo Tjølling i neste kamp 1-0. Tjølling slo tilbake og vant sine to neste kamper og ble gruppevinnere. Cupens siste gruppespillkamp skulle avgjøre hvem av Ready og Stoppen som skulle videre. Kampen endte 0-0 og Stoppen gikk videre på bedre målsforskjell.


De to første kvartfinalekampene var Hokksund og Mjøndalen ganske overlegne med 3-0 og 4-0 seiere mot Lier og Tjølling. Den tredje kvartfinalekampen mellom Grei og Stoppen ble en jevn affære som endte opp i straffekonk. Den vant Grei 3-1. ROS og Åssiden 1 spilte den siste kvartfianlen. Også den ble veldig tett, men noen få minutter før slutt skårer Elias Karimi og sender Åssiden til semien.


Første semifinale var lokaloppgjør mellom Hokksund og Mjøndalen. To gode lag måtte til slutt ut i straffekonk etter en målløs kamp. Hokksund trakk det lengste strået og vant 3-1.

I semifinale nr to møttes Åssiden 1 og Grei. Abdi Karim Omar sendte Åssiden i ledelsen 1-0 etter 18.minutter. Grei hadde en kjempesjanse i siste sekund, men Åssiden dro seieren i land.

I finalen skåret Hokksund allerede etter tre minutter ved Amanuel Alene Tesfamichael .  Åtte minutter senere utligner Åssiden. Matias Holm Hansen var målskårer. Tre minutter ut i andre omgang skårer Hokksund og  Yasin Gana. Det holder seg kampen ut og Hokksund vinner årets turnering for G04.   Amanuel Alene Tesfamichael  og Simon Lie, begge Hokksund, ble toppskårere i turnering med fire mål hver. Vi gratulerer Hokksund med seiere og mange gode prestasjoner!

Hokksund vinner G2004-klassen
Skaper en unik ramme for a-lag herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 31. Jan 2019

Det er torsdag morgen på klubbhuset. A-lagstrenerne Erik Midtgarden, Håvard Hauge Haakonsen og Lars Granaas er godt i gang med å planlegge neste periode for a-laget. Dette gjør gutta annenhver torsdag.

Økter skal detaljplanlegges og treningskamper bookes. Spillestilen blir lagt opp utfra sportsplanen til klubben og faste spillemønstre tegnes opp.

Hospiteringsordningen for juniorspillerne diskuteres, samt at spillerne på toppidretten får spesialsydd treningsuka med a-laget. Samme gjelder for de unge a-lagsspillerne, som sammen med et utvalg av juniorspillere og 03-spillere, får en ekstra økt med juniortrener og utviklingsansvarlig i Strømsgodset Harald Johannessen.

Gutta er på jobb for å skape en unik ramme for våre a-lagsspillere på herresiden. 

Vi gleder oss til seriestart.
Stoppen Gunners og United trenger flere trenerressurser

Postet av Stoppen Sportsklubb den 31. Jan 2019

Stoppen United har 20 spillere med ulike behov som trener og spiller kamper sammen. Laget har trenere, men trenger en til. 

Liker du å være sammen med mennesker? Liker du å organisere treninger? Da vil vi gjerne snakke med deg. 

Ta kontakt for betingelser. 

post@stoppensk.no

Dette er den supre gjengen Stoppen er så stolte av og litt om hva de har oppnådd i 2018.

Stoppen Gunners og Stoppen United har i 2018 hatt det helt fantastisk. God utvikling ledet av dyktige trenere rundt laget og en spillergruppe som virkelig har vist glede og gitt sitt beste på treninger. 

Det har vært så moro og det har gitt avkastning i forhold til sportslig utvikling. Glede og mestring gir utvikling som igjen fører til rekruttering. Med det samholdet og den utviklingen lagene har hatt, er det flere spillere som har henvendt seg til oss, blitt godt mottatt og selvfølgelig kjapt blitt en del av laget og klubben.

Sportslig så klinka Gunners til med å vinne hele Fair-play serien i 2018 med vanvittig godt spill i en meget høy intensitet. I tillegg henta de sølvet hjem etter en avslutningsturnering holdt i Mjøndalshallen. Stoppen United har variert noe i prestasjonene, men noe som er sikkert er at det har vært like moro hver gang det har vært i aktivitet.

2018 har vært magisk og 2019 skal by på mer moro og utvikling for hver og en av oss.
Nytt medlems- og administrasjonssystem rulles ut medio februar

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Jan 2019

Klubben har i lengre tid vært på jakt etter et medlems- og administrasjonssystem som fanger opp de funksjonene en klubb trenger for å forenkle hverdagen uten excelark og flere forskjellige kommunikasjonskanaler for spillere, trenere, støtteapparat, administrasjon og styret. I tillegg til at vi tilfredsstiller alle krav i GDPR lovgivningen.

Aktivitets appen Laget Mitt introduseres for trenere og lagleder tirsdag 12.02.19.

For spillere og foreldre inneholder appen:

 • Min side hvor all kontakt informasjon ligger og kan oppdateres ved behov
 • Treningskalender og innkallinger
 • Kampkalender og innkallinger (Integrert mot Min Fotball)
 • Betalingsløsning for medlemskontingent, aktivitsgebyr og andre innbetalinger
 • Ressursfordeling av frivillig arbeid
 • Kommunikasjon med trenere og lagledere
 • Påmelding til alle arrangement i klubben

For trenere og lagledere inneholder appen i tillegg:

 • Oversiktlige laglister og gruppeinndelinger
 • Fraværoversikt treninger/kamper
 • Enkel registrering av nye og sluttede spillere, trenere og støtteapparat

Foreldre vil motta en mail/sms med info om nedlasting, innlogging og oppdatering av kontaktinformasjon i slutten av uke 7 eller starten på uke 8.
Stoppen har avtale med Drammen keeperakademi

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Jan 2019

Det er nå inngått en samarbeidsavtale for ungdomskeeperne mellom Stoppen SK og Drammen keeperakademi.

Drammen keeperakademi beskriver seg selv på følgende måte:

Drammen keeperakademi
- en utviklings arena for keepere fra 8 - 17 år.

Hvorfor lage et keeperakademi ? 

- Økonomisk gunstig for klubbene

- Skape et keepermiljø på tvers av klubb grenser - Skape et unikt miljø for keepere hvor keepere føler at de blir ivaretatt.

- Gjennom systematisk og differensiert trening sikre god utvikling for keepere.

- Gjennom samarbeide sørge for at keeperne til en hver tid har gode trenings fasiliteter og gode keepertrenere.

- Skape et godt læringsmiljø for klubbtrenere som ønsker å lære om trening av keepere.


Hvilke treningsmuligheter kan vi tilby?

- Treningsgruppe på Gulskogen for klubber i Drammensområdet.
- Gode treningsmuligheter i Talentgården hele året.
- Muligheter for bruk av ballkanon.
- Treningsgrupper fra 8 - 17 (19) år.
- Egne jentekeepergrupper, når det er mulig.
- Individuelle egentrening program.
- Faste keepertrenere
- Utviklings arena for trenere fra samarbeids klubber som ønsker å lære om keepertrening.


Ta kontakt med Lars Granaas hvis dette er noe for deg: lars.granaas@stoppensk.no


Les mer på Drammen keeperakademi
Starter opp C-lag: – Vi trenger dette

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Jan 2019

Stoppen mobiliserer for fullt og starter opp C-lag i 7. divisjon. Nå får alle herrespillere i Lier et tilbud om garderobekultur og gladfotball – med proffe rammer.


–    Dette er viktig for Stoppen. Vi trenger dette. Vi vil ha med flest mulig, lengst mulig. Det er veldig mange i Lier som vil spille fotball på seniornivå uten å nødvendigvis satse.


Kristian Bye-Andersen er klar i talen. Dette har man ønsket å få til i Stoppen en stund. 


Nå har den sportslige lederen sett sitt snitt til å ansette Espen Gustavsen som hovedtrener for laget. Han har tidligere trent to ungdomslag i klubben, vært keepertrener og er i ferd med å fullføre en bachelor i Sport Management. Med seg får han Sondre Skandsen som assistent.


–    Et kjempetilbud for alle


Gustavsen gleder seg enormt til å komme i gang. Troen på at dette kan bli en suksess er stor hos 22-åringen.


–    Det er et kjempetilbud for alle. Her kan vi få inn tidligere Stoppen-spillere som savner garderobekulturen og det å kjempe om seire sammen. Samtidig er det også en åpning for tilflytta spillere som gjerne vil være med i miljøet, sier den unge treneren.


Bye-Andersen har selv en lang fotballkarriere bak seg i alle slags klubber. Han vet bedre enn de fleste hvor viktig det er å være en del av et miljø.


–    Etter jeg la skoene på hylla var det jo dette jeg savnet; garderobekulturen, skitsnakkinga og miljøet. Og det er mange tidligere spillere i Stoppen som trolig kjenner på det savnet. Vi snakker om 50-60 spillere i hvert kull hvor svært få fortsatt spiller.


Er sikker på suksess


Den sportslige lederen er trygg på at satsingen skal bære frukter. Espen Gustavsen er nemlig mannen han var på utkikk etter:


–    Vi vet hva vi får med Espen. Det var mannen jeg ville ha hele veien.


–    Trenerteamet er to karer som er et fyrverkeri. Det blir humor, aggresjon og stemning, forteller Bye-Andersen, før han avbryter seg selv – nå kan han nemlig ikke rose trenerne mer.


Høres dette interessant ut, ønsker du å teste ut en trening eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Espen Gustavsen (942 56 965) eller Sondre Skandsen (936 99 572).

TRENERDUOEN: Espen Gustavsen (t.h) og Sondre Skandsen blir henholdsvis hovedtrener og assistent i C-lagssatsingen til Stoppen.

Stoppen innkaller til årsmøte

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jan 2019

Styret i Stoppen Sportsklubb innkaller med dette til årsmøte:

Tirsdag 19. mars klokka 19.00

Sted: Klubbhuset på Liungbanen

Saker og forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 11.2.2019.

Forslag sendes: trine.pettersen@stoppensk.no

Fullstendig forretningorden og saksdokumenter vil ligge ute på nettsiden 14 dager årsmøte dato.

Forretningsorden: https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/200000195/1014/2019/3/18/Forretningsorden-FOR-ÅRSMØTET-2019.pdf

Øvrige dokumenter kan fås ved henvendelse til trine@stoppensk.no

Botkassa gikk til skole i Tanzania

Postet av Stoppen Sportsklubb den 15. Jan 2019


A-lagsgutta er ikke bare forbilder på banen. De er også forbilder utenfor. 

Med botsjef Julian Falch i spissen valgt gutta å donere botkassa for 2018 til Vision 4 Children i Tanzania, som driftes av Simon Rygsether.  Botkassa var på 5150 kr og vil komme godt med på skolen.

Les mer om skolen her.

Klubben er stolte av dere gutter!
Stoppen SK søker unge trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Jan 2019


Er du mellom 14 og 20 år, og kunne tenke deg å utvikle dine lederevner? Da kan du søke om å bli en del av Stoppen sitt «Ung trener»-prosjekt. 

Siden 2015 har Stoppen utdannet unge trenere. Disse har jobbet i barnelag, ungdomslag og på ulike tiltak som fotballskoler, løkkelørdager osv.

 Klubben sørger for gratis utdanning og trenerne vil få betalt for aktivitetene de er med på.

Søknadsfrist: 23.1.2019


søknad_ung_trener_18.docx 

Klart for spennende FFO-år

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Jan 2019

Stoppen-ansatte Armin, Lars, Morten og Kristian er klare for årets FFO


18.januar starter vi opp med årets FFO.  Trenerapparatet er på plass, mer spennende enn noen gang. Som mange sikkert har fått med seg har klubben erstattet Harald Johannessen med Lars Granaas. Klubben har også ansatt Armin Ghasemi i en 50 % stilling. Med fire ansatte som jobber på FFO er vi bedre rustet på trenersiden enn vi noensinne har vært.

Armin Ghasemi jobber også i Strømsgodset og har i flere år vært tilknyttet Godset sitt Eliteakademiet. Der har han jobbet med de beste spillerne i 11-13 årsalderen i Buskerud. 

Lars Granaas er en kjent skikkelse i Stoppen og SpaBra. Han er utviklingsansvarlig i klubben, men har også en liten rolle i Mjøndalens akademi.

Fra i fjor er Morten Hansen, Kristian Bye-Andersen, Håvard Sagmoen, Kristine Huseby Grue, Juashua Ngai og Stine Lie med videre.

Vi er stolte av FFO'en vår, og vi er stolte av spillerne vi har der. I all beskjedenhet: I fjor var det økter som var så bra at vi måtte klype oss i armen for å sjekke om dette var virkelig. Spillere som har vært med oss over tid har hatt en flott utvikling på fotballbanen. Grunnen til det har vært en kombinasjon av gode trenere, gode økter, ivrige spillere og ikke minst løkkefotballen som skjer i forkant av øktene. Da spiller de mot hverandre uanhengig av alder og skoler. Mye god læring som finner sted da.


Det er fortsatt mulig å melde seg på FFO.

Påmeldingslink til FFO:

https://www.superinvite.no/#/invitation/c6c61abda705fbc0728c076d60ed74b8 


Er dere usikre på om FFO passer for barnet deres? Da kan dere ta en prøvedag eller to først. Send mail til ffo@stoppensk.no for å avtale tid.