Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Aug 2023

Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

 

A-lag kvinner - 4 div Kvinner og 5 div Kvinner

Vi er stolte av å kunne si at både 4. divisjon kvinner og 5. divisjon kvinner har gjort en fantastisk innsats denne vårsesongen! Med trenerteamene bestående av Kim, Nicolai, Magnus, Elise, Mathis og Magnus, har disse lagene virkelig vist hva de er laget av.

 

Det som gjør disse lagene unike er at de utgjør ett lag, til tross for å konkurrere på to forskjellige kamparenaer. Dette er første gang på lang tid at klubben har hatt to seniorlag, og vi kunne ikke vært mer stolte av denne milepælen.

 

I løpet av vårsesongen har omtrent 40 spillere bidratt til lagets suksess. Dette er en utrolig prestasjon, og vi vil gjerne gi en stor takk til hver og en av dere. Dere har virkelig vist engasjement, talent og glød på banen!

 

Vi har også spennende nyheter å dele. Vi kan nå antyde at det vil komme flere spillere til høstsesongen. Dette er virkelig et tegn på at vårt damefotballag fortsetter å vokse og blomstre.

 

Som en klubb er vi takknemlige for støtten og engasjementet fra våre fantastiske spillere, trenere og supportere. Sammen har vi skapt en flott atmosfære rundt laget og gjort Stoppen Sportsklubb til et sted hvor damefotballen trives.

 

Nå ser vi frem mot det som kommer i høstsesongen med stor optimisme og entusiasme. Vi er sikre på at våre lag vil fortsette å gjøre oss stolte, bygge på våre tidligere suksesser og oppnå nye høyder.

 

Fortsett det gode arbeidet, og husk at lagånden og samholdet er hva som driver oss fremover. Takk for en fantastisk vårsesong, og lykke til i fortsettelsen! Vi heier på dere! 


A-lag Herrer

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb har vært en spennende tid for herrelagene våre. A-laget i 4. divisjon har hatt et trenerteam bestående av Thomas og Stian, og de har virkelig stått på for å lede laget gjennom utfordringene denne sesongen.

 

Det har vært en variert vårsesong for A-laget, med nye motstandere og uforutsette hindringer på veien. Men nettopp gjennom disse utfordringene har spillerne fått vokse og utvikle seg både som enkeltpersoner og som et lag. Erfaringene de har høstet nå, vil legge et solid grunnlag for en spennende høstsesong som venter.

 

Vi kan være stolte over innsatsen til A-laget, som har vist en fantastisk lagånd og vilje til å jobbe hardt. Spillerne har vist god teknikk og taktisk forståelse, og har virkelig gått ut på banen med en vinnermentalitet.

 

Vi vil også takke Thomas og Stian for deres dedikasjon og engasjement som trenere. De har vært utrolig viktige i å motivere og veilede spillerne gjennom både oppturer og nedturer.

 

Gæmliss 

Gæmliss-laget - et samfunnsbyggende og sammensveiset lag, bestående hovedsakelig av nåværende og tidligere Liungen/Stoppen/Spa-Bra spillere. Under trener Håvards dyktige ledelse har Gæmliss virkelig imponert oss alle.

 

Vi vil gjerne takke hver eneste spiller i Gæmliss for innsatsen og dedikasjonen de har vist gjennom hele vårsesongen. Deres lidenskap for fotball har virkelig skint gjennom, og vi har hele tiden sett deres sterke vilje til å vinne. Ikke bare har de vist imponerende ferdigheter på banen, men de har også vist seg å være eksperter på å avgjøre jevne kamper.

 

Vi er virkelig begeistret for det Gæmliss-laget har oppnådd denne våren, og vi ser frem til å følge dem videre inn i høstsesongen. Vi har full tillit til at de vil fortsette å vise sin kvalitet og levere spektakulær fotball som underholder oss alle. Samtidig vil vi også takke trener Håvard for hans utrolige arbeid med laget.

 

D-laget 

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb's D-lag har vært helt fenomenal! Dette laget har virkelig gjort seg bemerket i 7. divisjon, og de har vist seg å være en sterk konkurrent for alle motstandere de har møtt. Deres tøffe og jevne kamper har resultert i flere fantastiske seire.

 

Men den virkelige nøkkelen til deres suksess ligger i deres utrolige sosiale samhold. D-laget er ikke bare en gjeng med fotballspillere, de er en kameratgjeng med en lidenskap for fotball og ambisjoner som er i perfekt balanse med hver enkelt spillers ferdigheter og evner.

 

Trenerne Kristian og Sondre har virkelig gjort en fantastisk jobb med å bygge opp dette laget. Deres dedikasjon har gitt spillerne den veiledningen de trenger for å blomstre på banen. Men de har også skapt et miljø som er preget av glede og samarbeid.

 

Vårsesongen kan oppsummeres som en periode hvor D-laget har vist at de er et lag å regne med. De har oppnådd fantastiske resultater gjennom hardt arbeid og et sterkt samhold. Vi er utrolig stolte!

 

Stoppen United

 Hele klubben er stolte av spillerne på Stoppen United som biter godt fra seg i Fair play serien. I vårsesongen var laget så heldige å møte lag fra Vestfold. Aina Hamarsland, Hans Olav Bjerknes og Håvard Sagmoen har gjort en flott jobb med å sørge for at dette laget har blitt en veldig flott gjeng. 

 

Hans Olav og Aina gir seg nå som trenere rundt laget. Det betyr at det er ledig trenerjobb ved siden av hovedtrener Håvard. Ta kontakt med klubben hvis du er interessert i å lede en gjeng med ivrige spillere, som sammen skaper magiske øyeblikk på stadion.  

 

M39 

 Laget til Aage Golmen. En trofast gjeng som trener knallhardt for å nå målene sine.

 

Stoppen svever videre i M34M39 ligaen. En ganske hard avdeling fikk laget oppleve i vårsesongen, noe som bidrar til at laget ser oppover på tabellen i høst. I denne avdelingen scores det mål, mye mål. Ta en titt på resultatene så skjønner du at her er det offensiv fotball som gjelder. Høydepunktene i vårsesongen var seier mot Graabein og Skoger. Rett før ferien klarte Stoppen 2-2 mot Konnerud, som leder tabellen. Dette viser at det bor mye i laget. Vi gleder oss til å følge dere gjennom høsten. 

 

Til alle våre Senior lag. 

 Sesongen så langt har vært en påminnelse om hvorfor vi elsker fotball, og hvorfor Stoppen Sportsklubb er et sted for å bygge fellesskap og skape minner. Vi er utrolig stolte av våre mangfoldige lag, og vi ser frem til å fortsette denne positive reisen sammen. Takk for en fantastisk vårsesong, vi heier på alle! 

 

 Vi er Stoppen SK!

 

#StoppenSportsklubb #Fotball #Vårsesong #Oppsummering #Samhold #LMIP

Stoppen SK velger juniorspill

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Aug 2016

Stoppen SK har i dag besluttet å trekke damelaget i 2.divisjon, slik at klubbens unge talenter skal få et bedre og mer tilpasset tilbud. Vi fokuserer derfor innsatsen i høst på spill i J19.

Deretter stiller damelaget i 3. divisjon i 2017

Bakgrunnen er en ung spillerstall som i halvannet år har kjempet i 2. divisjon, med mange og store tap. På sikt er ikke dette bra verken for motivasjon eller spillerutvikling for en ung spillergruppe.

- Som klubb ser vi at jentene får et bedre tilbud med spill i J19. 2. divisjon kommer vi garantert tilbake til så fort vi har nivå og erfaring til det. Vi spiller uansett i 3. divisjon neste sesong, sier utviklingssjef Stein Ellingen i Stoppen Sportsklubb.

Laget ville trolig rykket ned i 3. divisjon ved sesongslutt.


Spiller uansett i 3. divisjon

- Ved å trekke laget nå får vi i stedet en trolig en høst med gode treninger og fine opplevelser i J19 som vil gjøre oss godt. I J19 vil vi kjempe om kretsmesterskapet og skape gode øyeblikk for vår flotte spillergruppe, sier Ellingen.

Sesongen 2017 stiller vi bedre rustet, noe eldre og med flere nye talenter i stallen, klare til kamp med et damelag i 3. divisjon. I løpet av vintersesongen får dame/juniorsatsinga i tillegg opp flere lovende spillere fra 2000-kullet.

Etter flere runder internt i klubb og i samråd med spillergruppa ble det bestemt at å trekke damelaget i 2.divisjon er den rette avgjørelsen akkurat nå. Konsekvensen er ikke spesielt stor, ettersom laget uansett spiller i 3. divisjon i 2017.


Jentefotball i vekst

Klubben ønsker med dette å understreke at dette gjøres for å styrke damesatsinga, i en fase med få erfarne damespillere, men med et stort antall unge spillere for framtida.

Stoppen har kanskje distriktets beste forhold for unge jenter, i barne- og ungdomsfotballen. Vi har store årganger på jenter 13, 14 og 15 år. Blant jenter 2002 og 2003 har vi vi 13 kretslagsspillere.

Forrige sesong tok vi over sonesatsningen i regi av NFF Buskerud og har ansvaret for regionen Lier, Røyken og Hurum. Kommende vinter vil vi ha 100 ivrige jenter i alderen 13-15 år inne én gang per uke, fordelt på alle klubbene i vår region. Dette er et tiltak vi er veldig stolt av å drifte, og ikke minst et svært godt samarbeid med klubbene rundt oss for å gi jentene i regionen et best mulig tilbud.

I tillegg har vi Fotball-SFO og Fotballakademi, hvor jenter får et unikt ekstratilbud utover vanlig lagsaktivitet. De flere hundre unge jentene i Stoppen SK vil i årene som kommer bli enda flere, enda sterkere og på sikt vil det bære frukter for et damelag bestående av unge og sultne jenter fra vår region.

Vi går nå for kretsmesterskap i J19 og spill i toppen av 3. divisjon i 2017!


For spørsmål kontakt utviklingssjef Stein Ellingen i Stoppen SK: 906 14 254

eller sportslig ansvarlig i styret, Christin Ruth: 997 44 362
Cup-kamp med tippeligastandard

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Mai 2016


Lørdag 21. mai inviterer Stoppen SK til NM-kamp med tippeligastandard klokka 13.00.


Les mer her: http://www.stoppensk.no/storage/Preview?id=dc38bcc...
160 jenter avsluttet fotballskolen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Jun 2015Da er årets fotballfestival over for denne gang og vi har hatt noen fantastiske dager.

160 jenter og 22 instruktører har vært i aksjon og vi hatt det mye gøy. Fotballfestivalen ble avsluttet med turnering og akademiet kjørte også konkurranser.

Dagen startet med ansiktsmaling, innmarsj og åpning av turneringen og for at det ikke skulle bli for varmt la vi inn en felles vanningspause under pølsefesten. Etter pølsefesten fortsatte det med kamper og de som ønsket kunne tippe antall drops i krukka. Her var premien for de som kom nærmest en signert landslagsdrakt og Godset drakt fra Kovacs.

Vi avsluttet dagen med å danse dansen vi lærte på mandag også ble det diplomutdeling til alle. Nye bilder er lagt ut under fotogalleri og det vil i morgen komme intervjuer med 9 på fotballfestivalen.

Takk for i år og håper vi sees igjen neste år.