STOPPEN SK SØKER AKTIVITETSLEDER

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Jun 2023

Stoppen Sportsklubb er en fotballklubb som ligger i ytre del av Lier kommune med grense mot Drammen kommune. Vi har om lag 900 medlemmer fra 6- 60 år. Vi er en breddeklubb som ønsker å være mer enn en fotballklubb. Derfor samarbeider vi tett med skolen og barnehager for å skape aktivitet for mange barn. Vi har laget vår egen modell innenfor begrepet Aktive lokalsamfunn. 

Vi søker en aktivitetsleder som skal ha aktivitet for barn i ulike aldre, i skole og barnehage. I tillegg skal du ha ansvar for å lede grupper på vår fotballfritidsordning, og være med på arrangementer som cuper og fotballskoler. 

Stoppen Sportsklubb søker deg som er glad i barn, liker å lede aktivitet, er engasjert, og har lyst til å jobbe og utvikle deg med arbeid i klubben. 

Vi ønsker deg som er engasjert i aktivitetsledelse og utvikling av klubben videre. Du må ha førerkort og disponere bil da mye av aktiviteten vil foregå ute på skoler og barnehager.

Stillingen er 100%. Noe kvelder og helger må påregnes. 

Oppstart medio august 2023, men vi kan være fleksibel her.

Ønsker du og bli en del av teamet vårt på 6 ansatte så send en søknad så raskt som mulig til post@stoppensk.no 

Kontaktperson:

Trine Pettersen

Tlf 41 624524

www.stoppensk.no
Kampen i fokus

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Mai 2022

NFF Buskerud har laget en egen nettside hvor man finner all informasjon man trenger i forhold til kamp gjennomføring. Denne ble presentert på lagleder/trenerforum for alle lagene våre. Vi får imidlertid mange spørsmål om disse tingene som står her. Derfor velger vi å legge denne linken ut som en egen "knapp" på nettsiden vår slik at det er enkelt å finne.

Heia Stoppen!!  

Lykke til med kampene!!
En hilsen til alle foreldre og tilskuere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Mai 2016

Stoppen Sportsklubb tar Fair Play på alvor. Som et ledd i satsinga har utviklingssjef Stein Ellingsen (t.v.) og leder Kjetil Haugland-Johansen satt opp dette skiltet på Lier stadion og på Liungbanen.

Framover vil det være mer fokus på dette temaet, og vi bygger en fast ramme rundt alle seriekamper.

Fra informasjonen som er gitt til klubbens lagledere:


Fair Play

Verdigrunnlaget

  • Fair Play handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen
  • Trener og lagleder er rollemodeller som har stor påvirkningskraft på det klima som skapes rundt trening og kamp
  • Fair play er ingen kampanje, men hvordan vi oppfører oss sammen i «godt og dårlig vær»
  • Stoppen ønsker i løpet av året å bli en Fair Play-klubb


Vi stiller med:

  • Fair Play-ansvarlig i klubb
  • Kampvert
  • Fair Play-møte før kamp
  • Foreldrevett
  • Fair Play-hilsen
  • Fair Play-kontrakt for trenere/lagledere«Vi slår presise pasninger og spiller hverandre gode – også utenfor banen»
Stoppen SK og integrering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Mai 2016

Som de fleste er kjent med ønsker Stoppen SK å være med på å gjøre sin del av integreringsarbeidet i kommunen. Vi jobber med å få på plass rutiner som sikrer at nye spillere, etablerte spillere og trenere sammen får til gode ordninger rundt dette. Samtidig som vi jobber med dette er nye spillere på plass på forskjellige lag.Klubben ser at det gjøres veldig mye bra jobbing rundt dette og ønsker å takke og berømme de involverte for måten de håndterer dette på. Gjennom imøtekommenhet, åpenhet, dialog og tilbakemeldinger jobber vi tett med sportslig utvalg og trenerforum for å kunne bistå å hjelpe til med å finne gode løsninger.


Noe er på plass og tiltak igangsatt, samtidig som involverte jobber videre. Vi håper på forståelse og tar gjerne imot innspill underveis. Målet er helt klart å ha med flest mulig lengst mulig, og at alle kjenner glede, utvikling og mestring.Med vennlig hilsen,Morten Hansen
morten@stoppensk.no
Integreringsansvarlig
Sportslig utvalg
Stoppen SK
- Den sprekeste 100-åringen jeg kjenner

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mar 2016

SPILLER PÅ LAG: Ordfører Gunn Cecilie Ringdal gratulerte med dagen under en feiring på Svensefjøset, hvor leder Kjetil Haugland Johansen i Stoppen SK ga ordføreren en spesialversjon av klubbens nye fotballdrakter. Foto: stoppensk.no

Denne uka fyller Stoppen Sportsklubb 100 år.

Da Liungen og Stoppen slo kreftene sammen fra nyttår, slo klubbene sammen både nytt og gammelt. Nytt pågangsmot fra Stoppen og ærverdige tradisjoner fra Liungen. Torsdag 26. mars er det nøyaktig 100 år siden klubben ble stiftet.

- Jeg vil gjerne få gratulere den sprekeste 100-åringen jeg kjenner, sier ordfører Gunn Cecilie Ringdal i Lier.

I likhet med naboklubber, idretts- og fotballkrets, idrettsråd og andre venner av klubben er ordføreren blant de mange gratulantene som har latt seg begeistre over Stoppens vekst og engasjement.

- I Lier er vi evig takknemlig for det sosiale engasjement klubben viser. Stoppen tar et ansvar for integrering i praksis, og har funnet den gode oppskriften, sier Lier-ordføreren.


Blant de største

Stoppen stiller denne våren med nærmere 60 lag i seriespill, i alle aldre. SSK har 800 medlemmer fra fem år og oppover.

- Dermed er Stoppen blant de aller største fotballklubbene i distriktet, sier daglig leder Øivind Nilsen i Buskerud fotballkrets.

Klubben ble opprinnelig stiftet som Idrettsforeningen Odd, 26. mars 1916. Men klubben skiftet navn til Idrettsforeningen Liungen 3. desember samme år.

Sportslig er det damelaget som har skapt de største overskriftene da man på 2000-tallet spilte i Toppserien.


Høyere krav til kvalitet

Stoppen SK er en breddeklubb, med motto «Flest mulig – lengst mulig».

- Stoppen er i voldsom vekst og har på kort tid gått fra å være en helt ordinær fotballklubb, til å bli blant de ledende på utvikling og aktivitet, sier nestleder Espen Sandli i Stoppen SK.

Han får støtte av nyvalgt leder Kjetil Haugland Johansen:

- Stoppen har det høyeste aktivitetsnivået i en breddefotballklubb i Buskerud. Dette får vi mye ros og oppmerksomhet for, og er meget stolte av, sier han.

I 2016 har klubben profesjonalisert treningsfeltet under ledelse av sportslig leder Kristian Bye-Andersen og spillerutvikler Stein Ellingsen.

- Foreldre og barn forventer en helt annen kvalitet på fritidsaktivitene enn tidligere. Det må også fotballen ta inn over seg, sier Haugland Johansen.


Klubbens historie kan du lese mer om her