J14 kretsmestere i går

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Nov 2017

Det ble en dramatisk slutt på årets kretsmesterskapet i J14. Både Solberg og Stoppen hadde 24 poeng før siste seriekamp etter å ha vunnet 8 kamper hver og med kun ett tap. I tillegg hadde begge lag igjen samme motstander, Haugsbygd.

Stoppen hadde ett mål bedre i målforskjell foran siste kamp, men Solberg hadde fordelen av å spille sin kamp mot Haugsbygd fire dager etter Stoppen sin kamp. De kunne dermed spille på resultatet i Stoppen sin kamp.

Stoppenjentene var klar over at de måtte sette press på Solberg ved å vinne stort mot Haugsbygd. Jentene taklet presset og vant 9-0. Grunnet flere skårte mål enn Solberg, måtte Solberg vinne med 11 mål i gårsdagens kamp.

Haugsbygd spilte i tillegg kamp mot Lier på mandag, så det var en spent delegasjon fra Stoppen som dro opp til Haugsbygd for å se kampen mellom Haugsbygd og Solberg. Hadde Haugsbygd ork til å holde ut mot et godt Solberg lag?

Haugsbygd tok tidlig ledelsen, men etter det var det bare Solberg. Til pause sledet Solberg 5-1 og målene rant inn også etter pause. Fem minutter før slutt stod det 9-1, men Solberg klarte ikke å skåre flere.

Dermed ble også J14 kretsmestere. Tidligere i høst vant de også serien i 2.div. Jentene spilte 10 kamper, vant 8, spilte en uavgjort og tapte en.

Stoppen Sk gratulerer 2003-jentene med kretsmesterskap og seriemesterskap i J14.