G2002 til semifinale i Adidas Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Sep 2018

G2002 (Foto: Terje Sletnes)

Søndag tok Stoppen i mot KFUM Oslo i kvartfinalen i Adidas Cup. Det ble en meget spennende cupkamp.

KFUM tok ledelsen midtveis i første omgang etter at spillet hadde bølget frem og tilbake. Noen minutter etter utlignet Stoppen ved Thomas Søhus, noe som også var stillingen til pause.

I andre omgang hadde Stoppen fordel av vinden og satte press på et godt KFUM-lag. 2-1 kom etter at Danel Bye-Andersen slo en perfekt corner til Jonas Malmstrøm som headet ballen knallhardt i mål. Like etter startet Dag Emil Hovde dagens flotteste angrep. Han spilte opp Viktor Nagelsaker sentralt i banen og starter på ett løp fra sin midtstopperposisjon. Nagelsaker holdt på ballen til Dag Emil kommer i posisjon, vippet ballen nydelig over forsvaret til Dag Emil som alene med keeper satte ballen iskaldt i hjørnet. En praktskåring.

Stoppen hadde grei kontroll i perioden etter 3-1, men på en kontring fikk KFUM straffe og utlignet til 2-3. I straffesituasjonen fikk vi gult kort og måtte spille med en mindre i fem minutter. Det gjorde at KFUM festet grepet på kampen. Ti minutter før slutt fikk de betalt for presset og utlignet til 3-3.

Kampen var i ferd med å gå til ekstraomganger da Dag Emil fikk ballen på hjørnet av 16-meteren. Han tok ett touch før han skrudde ballen rett i krysset. Fantastisk skåring av kapteinen. Det ble siste skåring i kampen og gutta vant 4-3 etter en herlig fotballkamp.

Nå blir et sluttspill i Gjøvik hvor Nordhordaland venter i semifinalen.

Vi gratulerer gutta med en meget god prestasjon!