Trenere: Hans Petter Bredal, Vidar Gustavsen, Per Smedberg og Morten Viholmen

Materialforvalter og altmuligmann: Bjørn Olav Sørum

Administrativt ansvarlige: Ann Kristin Johansen og Gunn Koppergård.

Troppen har bestått av rundt 30 spillere med økende antall utover høsten. Vi har sannsynligvis den høyeste oppmøteprosent på treninger av alle lag i Stoppen. Det kalles lojalitet.

Vi har deltatt på Liungen cup og Vilbjerg Cup, sistnevnte som det store sosiale høydepunktet.

I seriespillet hadde begge lag startproblemer, men pilen har pekt bare en vei utover sesongen.

Lag 1 kom på fjerde plass i 1. divisjon på våren, hvor høydepunktet var en fabelaktig forestilling på Isachsen stadion. Lag 2 avsluttet våren med å slå vinnerlaget Nordre Sande på bortebane, jubelbrølene hørtes helt til Lier. Vi hadde derfor store forhåpninger til høsten.

Høsten startet trått for lag 2, men når guttene forstod at det koster å vinne fotballkamper, så skjedde det ting. I nest siste serierunde ble de suverene seriemestere Lier banket 6-3 på Stoppen! Vår påstand er at med litt mer fokus i begge ender av banen hadde andreplassen i serien vært vår!

Samme kurve hadde lag 1 på høsten. Etter en svak åpning borte mot Vestfossen så vi oss ikke tilbake. Høstens nedtur var ranet som Strømsgodset gjorde på Stoppen, mens høydepunktet selvfølgelig var seieren mot seriemester Skiold i siste runde. De hadde bare seire og 52-2 i målforskjell før de møtte oss, en legendarisk kamp endte 4-3 til oss.

Mange fine typer har gitt oss mange morsomme stunder! Vi gleder oss til neste sesong…

ÅRSRAPPORT JENTER 2000/2001 SESONGEN 2016

Treningsleiren til Lloret del Mar i februar var en bra tur midt i oppkjøringen til sesongen. En fin tur sammen med 14 jenter - med gode treningsøkter hver dag, shopping i Barcelona og Barcelona-kamp.

Vårsesongen endte med 4 seire og 4 tap, en god vårsesong med flere godt spilte kamper.

I august var vi med på FjordLine-cup i Porsgrunn. Vi kjempet oss til finalen i B-sluttspillet.

I høstsesongen var det mange jevne kamper - startet høsten med en solid kamp mot Modum, vinner 9-0. Dessverre ble det mye stang ut resten av høstsesongen, men jentene gir alt uansett hvordan kampene går.

Samlet sett en sesong med mye bra spill og topp innsats fra jentene.

ÅRSRAPPORT GUTTER 2002 SESONGEN 2016

Gutta har hatt en meget bra og spennende sesong. De har hatt en rivende utvikling siden i fjor og det vi jobber med på feltet ser vi igjen i kampene og det er moro. Spillerne har i flere år jobbet med å spille ball, og i år har det begynt å betale seg. Lag 2 feide gjennom 3.div og med litt mer flaks hadde vi vunnet andre divisjon også. Lag 1 kvalifiserte seg for interkrets, hvor vi kom på 7.plass. Rundspillingen av Halsen, som kom på andreplass, var høstens høydepunkt. Nest best av Buskerud-lagene var også imponerende.

Vi vant Stoppen Vintercup og Hamar Talent Cup, nivå 2 i 2001-klassen og fikk bronse i Holmen Cup.

Et av høydepunktene hvert år er treningsleir til Danmark. 28 spillere og 12 voksne koste seg på tur i Skagen i år. Disse turene er gull for miljøet og gutta er helt kanon å ha med seg på tur.

Tommy Berg, Runar Nagelsaker, Vegar Stange-Hansen, Espen Gustavsen og Kristian Bye-Andersen har vært trenere for laget. Vi takker gutta for et meget hyggelig år, både på og utenfor banen. Dere er en fin gjeng!

G2002 på Holmen Cup

Laget som vant Vintercupen.

ÅRSRAPPORT GUTTER 2003 SESONGEN 2016

Ca 50 spendte spillere møtte til sin aller første trening for Stoppen på Stoppen lørdag 31/10-15. Det har blitt gjennomført ca 81 treninger.

Vi har hatt med 5 lag i serien. Spilt totalt 89 kamper (inkl. tr. kamper, cuper og seriekamper). Vår aller første kamp i Stoppen drakt var treningskamp mot Holmestrand/Gullaug den 11. desember 2015.

G03 har deltatt i følgende cuper i løpet av 2016: 2 lag i MIF cup, 3 lag i Stoppens vintercup, 2 lag i Drammen cup, 3 lag i Liungen cup, 2 lag i Vildbjerg cup (Danmark), 2 lag i Ros cup, 2 lag i HamKam Elite cup og 1 lag i Adidas cup.

Resultatmessig har G03 slått bra fra seg i serien og cupene de har deltatt i.

Så å si samtlige spillere blir med videre i 2017!