G2003 imponerte stort i Holmen Eliteturnering

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Mai 2017

Gutter 2003 deltok i Holmen Eliteturnering i helgen. Mot meget god motstand, bet laget godt fra seg. Ekstra godt smakte det nok av 3-2 seieren over Strømsgodset EA.

Trener Thomas Fredbo oppsummerer helgen slik:

Siste match i Holmen Elite Tournament er da ferdig spilt.
I pep talken før første match var fokus at her var vi med for å lære og kjenne på nivået, samtidig som jeg var sikker på at vi ville få noen gode opplevelser om vi kjemper og spiller som jeg vet gutta kan. Så skulle vi telle opp etter siste pulje spill kamp på lørdag.
Det viste seg allerede fra første spark på ballen torsdag at gutta ville mer enn bare å lære.
Kort oppsummering av kampene:
Kamp 1 Stoppen -Øyene Akademiet 3-1.
Vi møter et bra lag, men føler vi god kontroll og fortjent seier. Dommer'n kom litt i fokus etter mange merkelige avgjørelser og mye "veiving" med armene. Dette gikk begge veier. Gutta skal ha honnør for at de klarte å holde fokus.

Kamp 2 Stoppen - Ull/Kisa 4-0.
Trenerne til Ull/Kisa klager gjennom hele første omgang på at Stoppen spiller stygt og river i trøye og armer. Blir litt verbal utveksling benkene imellom. Dommer'n var ved flere anledninger borte hos Ull/Kisa og ba de tie stille og at spillerne måte slutte å kommentere hele tiden. Vi var kanskje ikke så ille.

Kamp 3 (første kamp fredag) Stoppen mot Holmen 0-4.
Vi er fullt på høyde med Holmen de første 10-15 minuttene og har også noen store sjanser, men scorer ikke. Isteden scorer Holmen. Etter dette slutter vi å fungere som et lag og det blir litt for mange mål i mot. Holmen spilte seg senere fram til finalen.

Kamp 4. Stoppen - Lyn 4-0.
Vi er mye bedre enn Lyn og vinner fortjent.

Kamp 5. Stoppen - Årvoll 2-1.
Årvoll hadde en klar stil med å slå langt mot spissen og fylle på rundt, vi løser dette bra. I tillegg skulle de låse av våre midtstoppere. Vinner fortjent.

Kamp 6. Stoppen - Godset EA 3-2.
Mange hadde nok sett ekstra fram til denne kampen. Gutta var tente, men det var Godset også. Ble en kamp med høyt tempo, kanskje ikke vår beste kamp spillemessig, men fy f.... og gutta jobber Vi trekker det lengste strået og vinner tilslutt.
Dermed havnet vi på 2. plass i pulja. Vi skulle da møte 2. plassen i den andre pulja, noe som ble Stabæk akademiet.

Kamp 7. Stoppen - Stabæk Akademiet 0-2.
Her visste vi at vi kom til å møte et meget godt lag. Vi starter bra og kjemper tidvis Stabæk ut av stilen. Vi har også noen målsjanser. Stabæk scorer derimot først, vi fortsetter å kjempe, men Stabæk vinner tilslutt. Alt i alt var de nok bedre enn oss i denne kampen, men vi ga de skikkelig match.

Vi skal være veldig godt fornøyd med 4. plass. Det er mange gode lag bak oss.
Bra spilt og godt jobba av alle gutta gjennom hele helgen!
Heia Stoppen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.