Minneord

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Jun 2017

Kjære medlemmer og venner av Stoppen Sportsklubb

Det er med tungt hjerte vi må informere om at Øyvind Lysne Ustad - vår trener for FFU-laget (Fotball for utviklingshemmede) – torsdag kveld døde brått og uventet. Øyvind ble bare 57 år.

Øyvind var primus motor for det nylig oppstartede FFU-laget. Engasjementet var stort og brennende, oppstarten gikk over all forventning, og vi så fram til mange gode opplevelser for spillere, trenere, lag og klubb. Men slik skulle det dessverre ikke bli. I stedet for å jobbe sammen med Øyvind for å iverksette disse planene, må vi nå ta med oss alt han sto for når vi nå jobber videre. Øyvind sto for og levde ut Stoppens visjon og verdier. Måten han ledet laget på var til stor inspirasjon, og vil bli fulgt opp videre.

Som trener for vårt FFU-lag viste Øyvind at han var genuint oppmerksom på hver og en. Han så alle. Han hentet og kjørte spillere til og fra trening og kamp. Han oppmuntret og trøstet. Han passet på at alle - inkludert motstandere - fikk gode opplevelser på fotballbanen. Han var så stolt av og glad i spillerne sine. Han gledet seg til hver eneste trening og kamp. Hans rettferdighetssans var stor.

Øyvinds betydning kom tydelig fram da laget møttes på lørdag for å være sammen og minnes ham. Noen kom i Stoppen-drakt, andre i dressjakke. Alle med det samme ønsket: Å støtte hverandre og spille for Øyvind. Flere delte gode minner og alle var enige om at laget fortsetter med spill og samhold, slik de har lært av Øyvind, slik Øyvind ville ha ønsket.

Det ble tent lys midt på gressbanen på Lier stadion, og stående sammen i ring ble Øyvind hedret med ett minutts stillhet.

Nettopp på denne banen, denne helgen, skulle Øyvinds store ønske oppfylles – en sesongavslutning organisert som cup for alle lagene. Dette var noe Øyvind hadde jobbet for i flere år for å få til – og nå var alt klart. Lørdag skulle Lier stadion være arena for fotballglede og moro. Med hans tragiske bortgang ble det ikke slik. Nå skal vi sørge og komme over tapet. Deretter vil spillere, støtteapparat, familie og klubb snarlig gjennomføre cupen slik Øyvind ønsket. Vi ser alle fram til å kunne hedre Øyvind gjennom en slik cup, og kommer snart med en dato for dette.

Stoppen Sportsklubb er takknemlig for den tiden vi fikk sammen med Øyvind. Han viste oss alle hvor langt vi kan komme når engasjementet og hjertet er med.

Våre tanker går til Øyvinds familie og mange venner.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.