Jenter 06 på Fjord Line Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Aug 2017


Vårt flotte jentelag 06 reiste i helgen 21.-23-08 til Porsgrunn og hadde sin aller første cup med overnatting. Vi var påmeldt med to lag og var 17 jenter på tur sammen med lagledere.

Det var fokus på det sosiale og vi kan konkludere med at målrettet jobbing for å sammensveise 2 gjenger fra hhv. Hegg og Gullaug det siste året nå slår ut i full blomst. En overnattingscup var moro både på og utenfor banen. Hele gjengen var en fryd å være på tur med og jammen så lykkes vi ganske godt sportslig også.

Alle fikk spille like mye og de fleste fikk prøve mange posisjoner på banen. Vi får mange målskårere og det moro å se at jentene får til bra spill og max innsats!

Fasit for helga ble 7 seire, 1 uavgjort og 3 knepne tap. Vi fikk lære både å være gode vinnere og gode tapere, selv om det naturligvis er mest moro skåre flest mål.

I siste kamp fikk vi en keeperskade med påfølgende legevaktsbesøk, men det meldes om at alt er i orden og at keeperen er klar til kamp igjen allerede neste uke. For noen tøffe jenter vi har!

 

Dette var også en fin oppkjøring til årets sesong, noe som bar frukter allerede i første seriekamp på onsdag hvor Konnerud ble påført sitt første tap for året. Vi kunne reise slitne hjem fra Konnerud med 2-1 i bagasjen etter knallhard jobbing. Vi gleder oss til resten av sesongen!

 

For øvrig vil vi takke Kaja Westerlund for en fantastisk innsats for laget i sesongen som har gått og under cupen. Lykke til i England og velkommen tilbake til oss neste år!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.