Stoppen SK søker unge trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Aug 2017

Thomas Bakken leder 2007-spillere. 

Er du mellom 15 og 23 år, og kunne tenke deg å utvikle dine lederevner? Da kan du bli en del av Stoppen sitt «Ung trener»-prosjekt.  Det er ikke et krav at du spiller fotball i Stoppen og jobben passer like bra for tidligere spillere. Dette er en mulighet til både tjene penger og utvikle deg som person.

Dette betyr det å være en ung trener:

  • Kurs: Du vil få sponset NFF Grassrotkurs del 1 og 2 av Stoppen.
  • Arbeid: Du starter opp som trener i barnefotballen i samarbeid med foreldretrenere.
  • Lønn: 100-150 kr pr trening. Avhengig av om det er en time eller 1,5 times trening. Når grassrotkurset er tatt vil du være sikret jobb på fotballskolen. Der får du også 150 kr mer pr treningsdag enn de andre instruktørene på fotballskolen . Du vil få tilbud om å være trener på løkkelørdag og andre ekstratilbud som klubben evn arrangerer sammen med krets og toppklubber.
  • Søknadsfrist: Så fort som mulig. Søknaden sendes sport@stoppensk.no

Søknadsskjema


På bildet er en av våre unge trenere, Thomas Bakken, i aksjon. Thomas er kaptein på juniorlaget og har trent 2007-kullet i 2017. I tillegg har han hatt ansvarsfulle oppdrag på Liungen Cup og Senkveld på Stoppen. Klubben er veldig fornøyd med innsatsen hans og Thomas skaffer seg verdifull ledererfaring som han kan ta med seg videre i arbeidslivet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.