Sammen med Godset om barnefotball

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Sep 2017

Harald, Lage og Kristian

Strømsgodset skal ansette en person i en heltidsstilling som får ansvaret for «Godset-akademiet», et tiltak for jenter og gutter i 6-12-års alderen. Tanken er at SIF-trenere skal reise ut for å bistå foreldretrenere i deres egen klubb, på deres eget hjemsted. Stoppen SK er en av ti klubber som vil få dette tilbudet. I dag ble vi også enige om at Stoppen skal være med som pilotklubb i oppstarten. Det betyr at vi allerede er i gang 2.november.

Kjapt om Godsetakademiet:  

 - Gjennomføres i lokalklubb hver 14.dag i tidsrommet 1500-2000. 

- Profesjonell trenerressurs kommer ut fra Strømsgodset TF for å bidra til å styrke aktivitet i lokalklubb. Trenerressurs er sertifisert kursveileder i regi av NFF. Foreldretrenere og ungdomstrenere i lokalklubb bidrar som medtrenere på øktene. Å delta som medtrener gjennom et år i Godsetakademiet vil gi sertifisering som Grasrottrener.  Målet er at alle foreldretrenere og ungdomstrenere vil sertifiseres som Grasrottrenere gjennom Godsetakademiet.  

- Målgruppe er alle 1. til 7.klassinger. 6-12 år. Ingen selektering. Alle barn er velkommen. Tilbudet skal være gratis for barna. 

 - Godset vil ikke lenger ha aktivitet for 6-12 åringer på Gulskogenbanen i helgene, men i stedet prioritere å bidra til å styrke aktiviteten i barnas nærmiljø.


Tanken er at Godset i samarbeid med foreldretrenere og unge trenere kjører en økt utfra sportsplanen til Stoppen. Uka etter kjører våre trenere den samme økta uten Godset. Før jul vil vi da ha gjennomført tre økter med Godset og tre uten.

Øktene er ikke i tillegg til egne økter, men istedenfor en av lagets økter. Godset tar heller ikke over trenerrollen, men vil jobbe sammen med trenerne vi allerede har.

Dette blir veldig spennende og lærerikt. Dette kommer til å bli informert mer om på neste trenerforum.

Les mer i Lierposten:

https://www.lierposten.no/spor...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.