Nike lanserer fotballsko i klubbfargene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Nov 2017


Vi tipper det er mange som har ventet på en ny og stor Nike-kolleksjon med fotballsko til både kunstgress, gress, grus og innendørs. Nå er den her – og det er den største noensinne.

Temaet for den nye Nike-kolleksjonen er «rivalisering», og det spesielle er at alle modellene blir tilgjengelig i to ulike farger; en i rødt (Fire) og en i blått (Ice). Fire-modellene kommer i ulike fargekombinasjoner i rødt, sort og hvitt, mens Ice-modellene blir tilgjengelig i fargene marineblått, lyseblått og hvitt.

HUSK! Alle sko (og annet utstyr) får du Stoppen-rabatt på hos Torshov Sport.

Nike har hentet inspirasjon fra to ulike spillestiler, og det er slik ‘Fire and Ice’-konseptet er bygd opp. Ifølge Nike er posisjonen din på banen uvesentlig, det er måten du spiller på som definerer deg. Med andre ord, er du en del av spontane Team Fire som elsker å ta sjanser på fotballbanen, eller er du en del av kyniske Team Ice som er helt kald og har overblikk over spillet?

Se også: Klubbkolleksjonen 2017 i nettbutikk.

Dette rivaliseringskonseptet synliggjøres ved at Nike-spillerne kan bruke fotballsko ut i fra draktfargen til laget. I praksis betyr dette at spillere fra lag som Manchester United, Barcelona, PSG, Bayern München, Liverpool og Arsenal blir å se i de røde modellene fra kolleksjonen, mens profilene fra Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Tottenham, Inter og Napoli  trolig blir å se i de blå utgavene.

Og da lurer du kanskje på hvilke modeller spillerne som verken spiller i røde eller svarte drakter kan bruke? Jo, det er Fire-modellene, altså de røde og svarte.

Legg også merke til at de største derby-kampene og storoppgjørene i Europa utover året vil få stor eksponering av Fire & Ice-konseptet. Hold derfor et øye med Fire & Ice-modellene i blant annet Manchester-derbyet og El Clásico seinere i år.

Bli bedre kjent med Fire and Ice her.


I salg fra 9 november.

Stoppen-farger: De nye modellene får flere varianter i våre klubbfarger.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.