Stoppen damelag 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Nov 2017

Stoppen SK jobber hardt for å kunne tilrettelegge et godt sportslig opplegg for klubbens kvinnelige fotballspillere og ønsker allerede i 2018 å etablere et slagkraftig damelag. Klubben har utarbeidet en handlingsplan hvor de sportslige prioriteringene er spikret, slik at hver enkelt spiller vil føle god utvikling gjennom hele sesongen i tråd med våre verdier; glede – mestring – utvikling.

Nå jobbes det med å få de siste detaljene på plass før klubben innen kort tid vil starte opp treningene for damelaget.

I tillegg til å etablere et damelagstilbud jobber klubben med å etablere et ekstra treningstilbud til klubbens yngre spillere (2005-2004-2003 modeller) hvor det er satt av treningstid søndager. Dette tilbudet håper vi andre spillere fra andre klubber og kan benytte seg av (må ha tillatelse fra egen klubb) og blir en slags erstatning fra det som mange kjente som LRH. Dette tiltaket er priset til 1500,- kr hvor vi er nødt til å ha 25 påmeldte før oppstart og vil være hver søndag i vintersesong og annenhver i sesong, Ca. 30 tiltak i løpet av sesongen.

Mange av Stoppen SK jentespillere er å finne i tiltak regi NFF-Buskerud og deres Landslagsskolemodell, dette sammen med store treningsvillige kull vil klubben med stor sannsynlighet gi mange spillere et godt tilbud i lang tid fremover.

Flere gledelige nyheter vil presenteres de neste månedene. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.