Retningslinjer Stoppen SK Telenor Xtra-FFO

Postet av Stoppen Sportsklubb den 28. Nov 2017


Retningslinjer Stoppen Sk Telenor Xtra-FFO

 

1.0 Formål

 

  • Skape et godt treningsmiljø med fokus på gode verdier og holdninger.
  • Skape idrettsglede
  • Utvikle deltakernes ferdigheter med ball.
  • Fokus på allsidighet og lystbetont aktivitet
  • Skape bånd på tvers av skole- og klubbtilhørighet

 

 

2.0 Beskrivelse av FFO

 

2.1 Alder:

 Gutter og jenter fra 1.-7.trinn.

2.2 Åpningstid:

Mandag – fredag kl. 13.00 - kl. 16.30 med effektiv treningsøkt kl. 14.30 – kl.16.00.


Vi følger skoleruta.

 

Tidspunkt

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

13.00-16.30

FFO 2012-2015


FFO 2009-2011

Jente-FFO

2009-2011

FFO 2012-2015

Jente-FFO

2014-2015

FFO 2009-2011

Jente-FFO 2012-2013

FFO 2009-2014


 

2.3 Hovedtrenere: 

Lars Granaas:

Utdannet pedagog. UEFA B-trener med lang fartstid i norsk toppfotball. Har tilsammen 31 u-landslagskamper for Norge. Spilt for bla Strømsgodset og Mjøndalen. Var utviklingsleder i Mjøndalen en periode. Jobber nå som utviklingsleder i Stoppen.

Kristian Bye-Andersen:

Utdannet adjunkt med over 10 års erfaring i skolen. Tidligere jobbet som lærer ved Gullaug  og Hegg skole. Er nå sportslig leder i klubben, Spillererfaring fra tippeligaen og førstedivisjon. Har trent Liungens A-lag herrer, vært trenerkoordinator og spillerutvikler i klubben. Har også vært hovedansvarlig for fotballskolen til Spa/Bra, Liungen og Stoppen de siste 10 årene. UEFA B-utdannet trener

Morten Hansen:

Utdannet adjunkt og kroppsøvingspedagog med over 10 års erfaring i skolen. Utdannet C-lisens trener. Barne- og samfunnsansvarlig i Stoppen.

Kjetil Bergh:

Utdannet pedagog og ansatt i Stoppen SK. Jobber også  på toppidretten på Drammen vgs. Jobbet mange år som lærer i barneskole. Har lang erfring fra fotball og bandy. Landskamper i bandy og jobbet som trener i utviklingsavdelingen til Mjøndalen.

 

Håvard Sagmoen: 

Håvard er godt kjent blant barn og ungdom i Lier. Han jobber i Lier kommune, hvor han legger til rette for fritidsaktiviteter for barn og ungdom her. Håvard er aktivitetsleder i bl.a. Høvik fritid og driver åpen hall på Hegg, samt med Tranby ungdomskafe. Håvard er en fin type som er veldig dyktig med barn og er glad i fotball. Han har i mange år vært ildsjelen i Nybyen FK. Trener nå a-laget til Lier Il.

 


 

2.4 Sportslig innhold og organisering 

 

Øktene er lagt opp etter sportsplanen til Stoppen SK. Denne ligger ute på hjemmesiden:

Sportsplan

 

2.5 Hospitering

Hvis spillere ønsker å delta på høyere aldersnivå, kan dette søkes om. Ved venteliste benyttes prioriteringsrekkefølgen i pkt. 3.3. Spilleren må minst ha en dag i eget kull.

 

3.0 Praktisk informasjon

 

3.1 Påmelding/betaling

 

For å melde seg på og betale FFO bruker man superinvite. Linken dit ligger på StoppenSK sin hjemmeside eller på facebook.siden til klubben.

Oppsigelsestiden er 1 måned regnet fra den 18. i påfølgende måned eller til innbetalt periode utløper. 

Priser ligger i påmeldingslinken.

FFO-deltakere  får 200 kroner rabatt på TINE Stoppen fotballskole som arrangeres i august. Rabatten gjelder for de som er påmeldt FFO i perioden da fotballskolen er.

 

 

3.3 Prioritering

Følgende prioriteringer gjelder dersom det er venteliste:

  • Medlemmer av Stoppen SK
  • Samarbeidsklubbene Drammen Strong og SpaBra
  • Andre klubber

 

3.4 Lokalisering 

Stoppen klubbhus benyttes som lokaler for FFO. Her kan deltagerne skifte før treningsøkten (gutter og jenter skifter separat).

 

Treningsøktene gjennomføres på Lier Stadion, kunstgressbane med undervarme. Ved sterk kulde eller mye snø går vi inn i Lierhallen.

 

3.5 Mat

 Deltagerne får et brødmåltid før trening, samt frukt før/etter trening. 

 

3.6 Transport

FFO har avtale med LEARN om bruk av minibuss. Det er våre ansatte som kjører og henter barna som skal på FFO. I noen tilfeller benytter vi taxi fra Elevbyen taxi. 

Taxipriser pr tur pr deltaker. Det kan endre seg, men utgangspunktet er prisene under. Det vil bli gitt beskjed i god tid i forkant ved endringer.           

Gullaug og Hegg: 50 kr

Bragernes: 55 kr.

Egge: 85 kr.

Hjem fra Lier stadion: 60 kr

 3.7 Fravær

Ved fravær må det gis beskjed på forhånd. Fravær meldes til på epost ffo@stoppensk.no eller på telefon 41297954. Ved andre årsaker enn sykdom er det ønskelig med beskjed minst en dag i forveien. Ved sykdom må det gis beskjed om morgenen.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.