Betaling av kontingent for 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Jan 2018


Godt nytt år alle sammen!

Informasjon om medlemskontingent og treningsgebyr 2018

Det er nå mulig å betale medlemskontingent - og om kort tid ber vi dere betale treningsgebyr. Vi ønsker her å informere litt på forhånd om hva dette betyr.


Medlemskontingent

Alle personer som driver organisert idrett i Stoppen SK må være medlem av sportsklubben og betale årlig medlemskontingent. Dette er lovbestemt og gjelder både spillere og støtteapparat, av hensyn til blant annet skadeforsikring.

Prisene er for en spiller kr 350 og for en familie (ubegrenset antall) kr 650,- Vi gjør oppmerksom på at et gebyr tilkommer, slik at prisen du betaler er henholdsvis kr 368 og kr 680,-

Alle medlemmer kan ifølge NIF's reglement delta på årsmøter. Medlemmer som er over 15 år og har vært tilsluttet klubben i minst en måned, har stemmerett og er valgbare til klubbens styre og utvalg.

Utover dette gir medlemskap i Stoppen SK fordeler gjennom avtaler klubben har. Det jobbes godt på området – følg med på avtaler som gjelder. Vi minner om at medlemskap i Stoppen SK gir meget gode priser hos blant annet Akropolis treningssenter. Det er fullt mulig å være medlem uten å drive aktivitet gjennom våre tilbud – velkommen som medlem i klubben vår.

Link for betaling av medlemskap (åpen for betaling nå) finner du her:

https://www.superinvite.no/#/invitation/bca382c81484983f2d437f97d1e141f3

 

Treningsgebyr

I slutten av januar legges ut link til betaling av treningsgebyr. 

Alle som driver aktivitet må betale for dette. Prisene her varier i forhold til alder. Dette treningsgebyret bruker klubben til å dekke deler av driftsutgifter for laget som f.eks. utstyr, lønn, seriepåmelding, garderobeleie, driftskostnader kunstgressbaner og tilhørende undervarme, drakter og dommerutgifter.

 

Oppsummering:

For å drive aktivitet må både medlemskap og treningsgebyr være registrert betalt, senest 20. februar. Dersom dette byr på problemer for noen, må administrasjonen kontaktes på fatura@stoppensk.no. Vi er behjelpelige med å finne løsninger som gjør at alle er klare til aktivitet.

Lenke til både medlemskontingent og treningsgebyr ligger hele året på vår hjemmeside, stoppensk.no. Du finner det under fanen "Bli medlem".


Sportslig hilsen,

Christin Ruth

Daglig leder, Stoppen Sportsklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.