En del av noe større

Postet av Stoppen Sportsklubb den 26. Feb 2018

Skal langt fra påstå jeg husker min første treningsøkt i klubben, ei heller den første kampen. Derimot har det endt med ekstremt godt kameratskap, mange gode opplevelser og bekjentskaper på tvers av kommuner, fylkesgrenser og landegrenser.

La oss sammen legge til rette for nye kommende generasjoner ved å bli grasrotgiver.

Send SMS: Grasrotandelen 975651185   til 2020 eller gå inn her: Grasrotgiver

Vi i Lier har nytt godt av arbeidet dyktige og engasjerte mennesker har gjort og gjør for klubben. Både i form av frivilligheten og ikke minst hjelpen fra kommunen. De anleggene som våre innbyggere nyter godt av hver dag og denne vinteren som har vært så tøff, har Stoppen SK med meget god hjelp fra Lier Kommune vært den klubben i distriktet som for det meste har gitt oss rene Camp Nou ‘’look-a-like matte’’ med grønt gress under føttene daglig.

Det trengs en hel landsby og oppdra et barn skriver Øyvind Larsen i boka si «Å fa’n er det deg a?»

Stoppen SK starter med organisert trening allerede fra seksårsalderen og her vil man de første årene kjenne på samhold, glede og kameratskap gjennom ulike former for idrett, populært kalt Allidrett. Stoppen SK benytter veiledere fra St Hallvard v.g.s til de forskjellige aktivitetene noe som er utrolig populært.

I tillegg legger klubben til rette for god trenerutvikling i samarbeid med Strømsgodset TF hvor de stiller trenerveileder annenhver uke for alle barnefotballtrenerne, treningene legges opp i tråd med sportsplanen. Uken trenerveileder ikke er tilstede praktiserer trenerne samme trening på egenhånd. Alle barnelagene har felles treningstid torsdager 16:30-19:00 hvor de forskjellige årgangene da trener fotball. Les mer.

Klubbens FFO er en unik mulighet til å aktivisere barna med fysisk aktivitet, som har organisert treningstid hver dag med forskjellige årganger 14:30-16:00, her er det trenere med rik kompetanse på fotball faget som gjennomfører øktene, et populært tiltak i nærmiljøet. Les mer.

Liungen cup en utrolig stor happening for barn og ungdomslagene, det myldrer av mennesker, det jubles og det tørkes tårer. Turneringsreglene leses nøye, besteforeldrene smiler og parkeringsvaktene svetter. En helg man bare må oppleve og er distriktets Norwaycup miniatyr.

26. – 27.mai Gutter/Jenter – født 2003-2005

09. – 10.juni Gutter/Jenter – født 2006-2012

Les mer.

Vi som klubb ønsker å gjøre enda mer og derfor trenger vi deres hjelp

Send SMS: Grasrotandelen 975651185   til 2020 eller gå inn her: GrasrotgiverKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.