For en innsats

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Apr 2018


I disse dager er det seriestart for mange av Stoppen Sportsklubb lagene. Senior herrer startet det hele med en 2-1 seier over Glassverket mandag 9.04 med over 100 tilskuere tilstede på Lier Stadion.

I Norge er det sånn, nå er det endelig blitt vår. Blå himmel, og varmere drag i lufta. Fotballen blomstrer, det er slik. På vei fra Lier Stadion var det ca. 40 spillere født 2003 gutter som var klare til en treningsøkt, til tross for at en hel klasse var borte på klassetur. Smak på den, ca. 40 spillere. Thomas hadde som alltid planlagt økta i www.treningsøkta.no og har så langt i år dokumentert 30 treningstimer på feltet. I tillegg er det turneringer, treningskamper og planleggingen av alle disse aktivitetene med tilhørende informasjonsskriv på face, spond osv. I 2018 første kvartal er det lagt ned omtrent et månedsverk for bare denne ene treneren, og vi har mange som bidrar på feltet. Det er kult å være Stoppen SK trener, og sånn skal det være.

Sånn er det å være trener, og trenerne i Stoppen Sportsklubb gjør en så vanvittig innsats for at våre barn, unge og voksne skal ha et sportslig tilbud som er fantastisk moro. Glede – Mestring og Utvikling som er klubbens verdisyn.

Det er trenere i Stoppen SK som leverer den sportslige kvaliteten, og sporten bestemmes av sportslig utvalg som igjen dokumenteres inn i klubbens sportsplan. Trenere er en forlenget arm av det arbeidet vi som klubb står for og for de sportslige prioriteringene vi har med alle våre spillere i de forskjellige alderne.

I barneårene har vi allidrettstilbud med bruk av eksterne veiledere fra St Hallvard VGS, fantastisk tiltak hvor vi blant annet har sportslige prioriteringer som går på fysisk fostring, andre prioriteringer som oppførsel og målet er: Inkluderende og motiverende aktivitetstilbud. I tillegg er det fotballaktivitetstilbud ukentlig gjennom hele året, hvor klubben har trenerveiledere fra Strømsgodset TF annenhver uke for at de som ønsker kan utvikle seg som kanskje en enda bedre trener.

Dette er en hyllest til alle trenere som bidrar for klubbens arbeid, og det er flere bak trenerne som legger ned et fantastisk stykke arbeid i form av laglederroller, dugnadsansvarlige, økonomiansvarlige, foreldrekontakter, sosialansvarlige, materialforvaltere, oppmenn, koordinatorer og sosiale medier ansvarlige med flere som legger til rette for at produktet kan bedrives best mulig, og ikke minst alle oss som stiller til dugnad. Takk til dere alle.

Det er viktig at vi som engasjerte personer enten det er foreldre, en med en rolle i klubben, spiller eller dommer kjenner til klubbens føringer, misjon, visjon og verdier. Alle hos oss med verv må levere politiattest, skrive under holdningskontrakter, sette seg inn i klubbens retningslinjer:

Klubbhåndbok

Sportsplan

Kvalitetsklubb

Dette er verktøyene vi som klubb jobber etter og for at vi alle skal oppleve :

Glede-Mestring-Utvikling.

Lykke til med sesongen til oss alle.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.