Nære for Damelaget

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Apr 2018


Damelaget startet serien med en knallsterk seier over ROS. Fredag var det Solberg som var verter for Stoppen SK jentene. Trenerteamet hadde på forhånd varslet en tøff batalje, uten at dette skremte Stoppen SK jentene.

Fredag kveld gjestet Stoppen SK jentene Solberg klare for årets andre kamp i 4.divisjon for kvinner. Solberg med en gammel Stoppen kjenning i Aurora Thaqi fikk kjenne på Stoppen SK’s respektløse start i årets serie med knallhardt arbeid i 1.omgangen som ble en «midtbane» kamp

Lagene går til pause med resultatet: 0-0

Hanne Westerlund som i vinter var med på å senke farens lag (Toni Westerlund som er trener for 2004 guttene i Stoppen) fant igjen nettmaskene og sørget for en 1-0 ledelse til Stoppen ca.20 minutter inn i 2.omgangen.

Dessverre for oss fant Solberg veien til mål to ganger og snudde dermed resultatet i deres favør. 2-1 slutt og en Solbergseier, som kanskje ut i fra sjanser og spill var fortjent samtidig som vi føler at dette kunne vi rodd i land når vi ledet matchen.

Nå venter Kongsberg i neste match torsdag 3.mai, og en sulten Stoppen gjeng vil opp til sølvbyen og hente GULL.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.