Liungen Cup 26.05-27.05.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Mai 2018

Liungen CUP sitt bilde.

Nå braker det snart løs 26.05 og 27.05 og skal vi tro yr så er både tallet 28 og 29 (grader) og representert. Dette blir en knallhelg i solfylte omgivelser med fantastisk aktivitet hvor det myldrer av mennesker.

Frisk Asker kommer med utrolige fem lag til årets Liungen Cup for 9’er og 11’er fotball, og ser vi geografisk på det finner vi lag som representerer Akershus, Buskerud, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold. Det er et svimlende område som er omtrent like stort som hele Holland og med en befolkningsmengde boende i disse fylkene som teller seks ganger mer enn de har på hele Island.

Cup er noe av de kuleste aktivitetene, en happening, en folkemengde. Det organiseres, tilrettelegges og planlegges. Facebook, spond, mail, sms, telefoner, snapchat, treningsøkta, nettsiden og praten. Alle drømmer om pokalen, kun et lag får den i sin klasse.

Spente spillere og deres foreldre gleder seg, kommer vi til å spille bra. Har vi den nødvendige flaksen i avgjørende situasjoner. Blir det en kanonscoring som vi var så heldig at vi fikk filmet. Det jubles over sletta, i samme øyeblikk er det noen som blir skuffa, lei seg kanskje til og med litt forbanna. Det skuddet kunne jeg blokka om jeg bare var litt mer oppmerksom. Det gjør vondt der og da, men så kommer gleden igjen.

Man sitter igjen med opplevelsene, minnene, kameratskapet, det å gjøre noe sammen. Være sosiale og samtidig aktive. Det snappes, bilder sendes til kjente kanskje med noen replikker. Det postes på facebook, twitter og instagram. 

Det er herlig, det er cup, det er Liungen Cup

Vi ønsker alle en fortryllende helg på det vakre anlegget vi har å by på.

Stoppen SKKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.