185 000,- kr fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Stoppen Sportsklubb den 29. Mai 2018

Stoppen SK har mottatt 185 000,- kroner i gave fra Sparebankstiftelsen DNB for å realisere drømmen om en terrasse med en kiosk i tilknytning til denne. Terrassen er tenkt plassert i enden av bygget ut mot kunstgressbanene og vil forhåpentligvis være med på å gi klubben og plassen enda mer liv og aktivitet på anlegget.

DNB mottok 2050 søknader våren 2018 og Stoppen SK fikk innvilget sin søknad til dette prosjektet. Les DT sak her. Klubben er utrolig stolte og glade for gaven fra DNB Sparebankstiftelsen, slik at alle medlemmer og aktive som er Stoppen SK får et sårt savnet tilbud. Det vil også definitivt være et stort løft å kunne tilby en slik tjeneste for mange av våre besøkende.

Det er allerede igangsatt mange prosesser og grunnet høyden på terrassen er den byggesøknadspliktig med de utfordringer som følger med i forhold til grunnforhold og nabolag. For tiden jobbes det iherdig for å få de siste detaljene på plass før man forhåpentligvis kan sette spaden i jorda og sette i gang de tiltakene det faktisk er for å skaffe de materialene som er nødvendige til et slikt prosjekt.

Det er også meget positive signaler fra næringslivet i lokalmiljøet som har uttalt at de kan bistå med noen materialer og andre nødvendigheter for å få opp et sårt savnet tilbud i anlegget vårt på Lier Stadion noe som er helt essensielt i tillegg til gaven som først gevinst realiseres når prosjektet er på plass.

Stoppen SK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.