Vinner av en tur til Dana Cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Jun 2018

Mina Eriksrud som spiller for Stoppen SK jenter 2004 lag hadde et ærend hos vår samarbeidspartner TORSHOV SPORT. Der er hun like oppmerksom som når hun spiller og trener med laget, og observerer en konkurranse hvor man kan vinne en tur med laget til Dana Cup i Danmark.

I en konkurranse med mange deltakere var det Mina som trakk det lengste strået og TORSOV SPORT tok kontakt for å orientere om seieren. Laget fikk en relativt kort frist på seg til å bestemme seg om man kunne reise eller ikke, om Stoppen SK hadde vanskeligheter med å stille lag måtte premien tilfalle neste navn på lista.

Takket være sosiale medier og korte kommunikasjonslinjer klarte jenter 2004 teamet å stille en tropp som reiser nedover med tretten spillere den 23.juli. Det vil bli en utrolig opplevelse for gruppen som har vunnet turen med A-pass for alle deltakerne, for de som ikke vet det er dette kortet ofte det beste man får i cup sammenheng. Tilgang til fasiliteter og bespisning

Undertegnede hadde selv et juniorjentelag i samme turnering og måtte synge for alle lagene som befant seg i bespisningsteltet med en sydvest på hodet etter et kalkulert tapt veddemål. Trenerteamet til J-2004 oppfordres til samme handling 😊

Til orientering om man ikke kunne stille lag ville premien gått til nummer to i trekningen, det var komisk nok Mina’s lillebror..

God tur

Stoppen SK Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.