Liungen Cup 9.&10.juni 2018 (6 til 12år)

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Jun 2018

Liungen Cup 2018 også med egen cupside.

Vårens høydepunkt står snart for tur. Liungen Cup for jenter og gutter i alderen 6 til 12 år skal møte hverandre til dyst. Klubber fra fjernt og nær skal ha det ufattelig gøy på Lier Stadion. Foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer skal kose seg og se på barnas aktivitet.

Det vil myldre med mennesker i fantastiske omgivelser, det er grønt under beina med 25 varme som gir rene feriefølelsen for oss tilskuere. Liertoppen stiller med egen stand hvor ungene kan få ansiktsmaling i tillegg til et par fotballbaner. Holtefjell representerer premieutdelingen hvor alle spillere får premie. Lagledere tar med seg ferdigutfylte navnelister til premiestanden hvor alle barna blir lest opp over høyttaleranlegget, til stor stas for alle.

Det skal spilles 3’er, 5’er, 7’er og 9’er fotball avhengig av hvor gammel spillerne er, jo eldre jo flere spillere på laget. Scoringer i verdensklasse og jubelrøst som selv får islendingene til å stilne. Bøtter med vann, nedkjøling og vannspruting. Energi både på og utenfor banen. Is, brus og pølser er lov på dager som dette, rene 17.mai stemmingen.  

Cup er cup, det er herlig. Det gir opplevelser, positive opplevelser som vi tar med oss videre i livet. Glede – Mestring – Utvikling i trygge omgivelser hvor vi voksne enten det er i bilen, på sletta eller på vei inn i kiosken fremtrer som de forbildene vi skal og bør være. Dette skal og vil bli en festdag.

Stoppen SK er med å forenkle cup hverdagen med egen side for cupen, her vil dere finne all nødvendig informasjon i forhold til arrangementet inkludert kampoppsett.

Cup hjemmesiden til Liungen Cup 6-12 år finner dere her:

Hjemmesiden til Liungen Cup 6-12

Følg oss også på Facebook med litt info og noen bilder:

Facebook - Liungen CupKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.