Senior herrer A spiller mandag 11.06.2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Jun 2018

Mandag 11.06.2006 er det virkelig toppoppgjør på Lier Stadion når serieleder Stoppen SK verter Birkebeineren til et realt oppgjør på kunsten, med kampstart klokken 19:00.

Rundt år 2007 var det krefter i sving for å skape fjordbyen ved strandlinja nede på Lierstranda. Bjørn Rune Gjelsten med Gjelsten Holding A/S i ryggen prosjekterte og tegnet fotballstadion i området og ønsket var faktisk å legge midtstreken på kommunegrensa mellom Lier og Drammen.

Nå Bjørn er det bare å tørke støv av gamle papirer, sette spaden i jorda så stadion er på plass når vi trenger den kapasiteten 😊. Manager Tore Syvertsen med det øverste ansvaret for herrer seniorfotballen i Stoppen SK holder stø kurs mot høyre divisjoner. Erik Midtgarden bak rattet styrer inn poengene med god hjelp av Ole Lennart Eriksen, Lars Granaas, Håvard Hauge Håkonsen og ikke minst hele spillertroppen.

Ta turen å se gutta spille underholdende fotball, og ikke minst finne ut av. Hvem blir dagens sheriff, hvem noterer seg for scoringer, blir det noen susende taklinger og fantomredninger. Alt dette får vi vite mandag 11.06 klokken 19:00.

Lag

S

P

1

Stoppen

9

23

2

Drafn

9

22

3

Fjell

9

19

4

Birkebeineren

9

18

Et fantastisk engasjement som kjennetegner alle lagene våre i Stoppen SK som til daglig gjennomfører aktiviteten til glede for oss alle.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.