Allidrett i fantastiske omgivelser - 2018/2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Jul 2018

Allidretten i Stoppen SK har oppstart allerede i månedsskiftet august/september. Det er tilrettelagt for en utrolig begivenhetsrik sesong med mange spennende aktiviteter på programmet. «Bli kjent leker», håndball, ski, skøyter, aking, turn, innebandy, taekwondo, fotball, volleyball, dans, tennis, turer i marka og enda mer ballsidighet for å nevne noe.

Glede – Mestring – Utvikling er klubbens verdier og av den grunn starter vi med «Bli kjent leker» Alle blir trygge på hverandre og kjenner gleden av å gjøre noe sammen. Bygge lag og gruppe – GLEDE.

Stoppen SK har samarbeide med forskjellige idretter samt at vi som klubb benytter kompetanse fra St.Hallvard VGS som veiledere, til de ulike aktivitetene. Dette vil være gode bidrag for at barna skal kjenne på lykkefølelsen – MESTRING.

Med en god årsplan, flinke foreldre som stiller opp i frivillige verv, enten det er aktivitetsansvarlig, lagleder eller andre verv. En klubb som tilrettelegger i samarbeid med andre idretter, Lier kommune og BUA vil ha gode vilkår for en meget god fremgang for alle – UTVIKLING.

Det er lagt opp til allidrettstilbud en gang i uken i skoleruta, og det er flere aktiviteter som også kan kjøres, eksempelvis orientering, basketball, lyktetur i mørket og friidrett for å nevne noen til.

Klubben har i tillegg til allidretten et fotballtilbud som gjennomføres ukentlig i tett samarbeid med Strømsgodset TF hvor vi utdanner trenere samtidig hvor de trener eget lag.

Sportsplanen til Stoppen SK sier følgende om Allidretten:


Glede – Mestring – Utvikling

Stoppen SKKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.