Værgudene reagerte med hammer og smell når de fikk nyss i Stoppen SK’s høstplaner.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Jul 2018

Tidenes sommer så langt – og for oss erfarende liunger gjelder det virkelig å sette pris på dette været. Undertegnede jobbet i klubben i et år og 14 dager, før man for første gang faktisk kunne arbeide ute i t-skjorte på Lier Stadion (01.05.2017-14.05.2018).

I fantastiske omgivelser i 4.etc med utsikt mot Drammen, vel vitende om at føttene er på trygg grunn her i Lier kommune legges mye av høstens planer. Via gode kollegaer og samarbeidsplattformer på nett kalt Teams, et av mange gode apper i Office 365 jobbes det knallhardt for våre medlemmer, og i et forsøk på å drifte klubben enda et hakk videre.

Her presenterer vi bare noe av høstens gode nyheter.

Tine fotballskole:

Aktiviteten starter opp for fult mandag 06.08.2018. I overkant av 300 barn skal ha det gøy med fotball i nesten en uke. Lier Stadion med sine flotte fasiliteter blir daglig stelt nå i juli av kommunen slik at forholdene er så optimale som vi kan få de. Det er ca. 40 veiledere som er klare og skal ledes av UEFA-B trener Kristian Bye Andersen, de skal gjennomføre godt planlagte økter med glede, mestring og utvikling i fokus. I tillegg er det et eget team som sørger for matforsyning til de 300 – 400 som deltar som utøvere og arbeidere. I tillegg skal det pumpes i overkant av 300 fotballer.

Tine Fotballskole - egen nyhetssak nett  

FotballCamp:

Litt lengre nede i dalen, nærmere bestemt Liungbanen er det en FotballCamp for gutter og jenter født 2003 og 2004. Denne ledes av UEFA-A spillerutvikler Harald Johannessen sammen med NIH utdannede og assisterende A-lagstrener på herresiden Håvard Hauge Håkonsen. Oppstart er tirsdag 07.08.2018 av hensyn til de spillerne som befinner seg på turnering i Danmark. Her lever vi som fotballproffer, med ‘’hel’’ arbeidsdag bestående av fotballteoretiske sekvenser, samt to treningsøkter daglig. Samme fokus GLEDE, Mestring og Utvikling.

FotballCamp - egen nyhetssak nett

Fotballskole ekstra uke:

Som om ikke dette er nok, vet vi at det er noen som elsker fotball mer enn mye annet. Denne uken er for de som ønsker enda mer fotball enn det Tine Fotballskole kunne gi de, samt at de som eventuelt er bortreist på ferie under Tine Fotballskole får muligheten til gode treninger de også.

Fotballskole-ekstrauke - egen nyhetssak nett

Seniorlagene:

A-lag damer og A-lag herrer går så det griner etter.

Damene har med sitt unge mannskap og store trenerkorps virkelig bitt fra seg i 4.divisjon, i tette og jevne kamper er Stoppen plassert på en 3.plass seks poeng bak Lier 2 som har spilt en kamp mer. Her vil det bli en real thriller i høstsesongen, og med godt arbeid og de små marginene på vår side kan dette virkelig gå veien. Uansett har jentene så langt med trenerteamet levert bedre enn forventet, når i tillegg klubben har kvalifisert seg for interkretsspill i J-16 kan dette love svært godt for fremtiden, sammen med de store troppene og dyktige lederne vi har rundt jentelagene i klubben.

Gutta har med knallharde forventinger til sportslige resultater levert så langt. Ligger på 1.plass på tabellen inn i ferien, fire poeng foran Drafn. Lederteamet er på lik linje med damene, svært selvgående med fokus på Stoppen SK’s styringsdokumenter, sportsplanen og klubbhåndboken.

Det er alltid store spenninger knyttet til junior og seniorfotball fra vårsesong til høstsesong, da mange i alderen 15-24 år må flytte på seg grunnet skolegang eller andre livshendelser.

Med fokus på glede, mestring og utvikling har vi stor tro på at vi som klubb har meget gode tilbud fra tidligere spillere som kommer hjem fra studier/jobb, samt nye innflyttere i en sterk voksende kommune og til egne medlemmer. Flest mulig – lengst mulig. 

St.Hallvard V.G.S

2002 modellene har fått et toppidrettstilbud på St.Hallvard vgs og her vil Stoppen SK være en sterk bidragsyter når det gjelder sportslig gjennomføring (fotball). I disse dager velger spente elever de skoletilbudene de har fått i sommer. For første gang i deres liv vil de ta et meget spennende, avgjørende og selvstendig valg som er med å forme de i fremtiden. Stoppen SK håper med sin sterke tilstedeværelse at vi som klubb kan bistå med positiv oppvekst, realisere drømmer og videreutvikle et allerede sterkt utviklende lokalsamfunn i distriktet. Bedre sammen.

FFO:

Stoppen SK’s meget populære fotballtilbud videreutvikles og vi finner plass til enda flere. Fokus på mestring, glede og utvikling som klubbens verdier står sterk, sammen med en solid sportsplan som har hensyntatt forskning på alder og når det er lurt å trene hva i forhold til alder, vekst og modning. Et sterkt sportslig team planlegger og gjennomfører treningsøkter daglig for at hvert enkelt individ skal føle seg sett og godt ivaretatt. Det handler om å bli sett.

FFO - egen nyhetssak nett

Klubbens frivillige team:

Rett før ferien la NFF-Buskerud terminlistene for høstsesongen, og mange starter opp med seriekamper samme uke som det er skolestart. Her jobber hvert team med planlegging av hva som venter de til høsten, og treningstidene må vi som klubb prøve å tilpasse til det beste for hver enkelt treningsgruppe. Vi som til daglig jobber med de aktive medlemmene jobber ut fra de sportslige prioriteringene klubben har vedtatt, og det er virkelig en fryd å se det arbeidet Stoppen SK’s trenerteam i alle grupper legger ned av arbeid for å gi våre aktive medlemmer glede, mestring og utvikling. Man får aldri fullrost det arbeidet godt nok.

Spillere som er aktuelle for flere lag, andre tiltak som kretslag, toppfotball og kanskje aldersbestemt landslag skal styres via sportslig ledelse i klubb, og det arbeides i disse dager med å tilpasse gode uker for de det eventuelt gjelder.

Kiosk:

Det jobbes for tiden med å etablere en terrasse med en tilhørende kiosk for å bedre tilbudet til de mange besøkende på Lier Stadion. Det er svært krevende grunnforhold som gjør arbeidet både vanskelig og utfordrende, noe som bidrar til at dette er og vil bli en tidkrevende prosess. Rett før sommeren stilte en av klubbens draktsponsorer POB opp med daglig leder Morten Vilhelmshaugen på befaring, og få dager etter leverte POB en betongbil som fylte de godt dimensjonerte fundamentene med sterk betong. Per Furuheim som er assisterende trener damelaget, hjelpefunksjon på J-2004 laget bistår sterkt i arbeidet for å etablere kiosken. Morten Bjørmark utstyrsansvarlig på J-2003 stilte med laser, og som snekker med mange gode faglige råd.

Vi har i tillegg sett gode nyheter om eget lag for flyktninger  lag samt allidrett .

Det er en klubb som lever og som ønsker å levere til alle medlemmene og våre besøkende.

En riktig god sommer til oss alle i Stoppen SK – vi medlemmer ER KLUBBEN


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.