Stoppen J03 tok sølv i A-sluttspillet i Vildbjerg cup 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Aug 2018

Stoppen J03 hadde mye å forsvare etter gull i Vildbjerg cup i fjor og reiste til Danmark etter en lengre ferie fra trening og seriekamper.

 Vi fikk tatt et par treninger før cupen og jentene virket spente og klare for å bite fra seg nok en gang.

 Gruppespillet gikk for det meste på skinner og vi plukket seire etter taktisk spill der vi som oftest scoret det første målet i hver kamp. Det danske laget Slagelse ble for sterke og slo oss 4-0 og dermed vant de gruppen etter 5 spilte kamper i innledende runder. Men etter at Stoppen J03 slo den andre gruppevinneren i A-sluttspillet så møtte vi Slagelse igjen i finalen. Jentene kjempet som løver og vi ledet 1-0 helt til det var 15 minutter igjen. Slagelse ble for sterke og klarte å snu kampen til 2-1. Uansett så følte vi at vi vant sølvet dette året:-) For en bragd!

 

17 jenter overnattet i felles telt i 5 dager og logistikkapparatet fungerte utmerket på turen. Vi var heldige med været og kom unna med et par små regnbyger under hele oppholdet. Langt bedre enn været vi hadde de 2 foregående årene.

 

Tusen takk til jentene og alle som har bidratt til nok en kjempefin opplevelse i Vildbjerg. En skikkelig sportslig og sosial opptur:-)

 

Vi ser frem mot en spennende høstsesong i ukene som kommer!

 

Mvh

Tore Christian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.