For en start på høstsesongen.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Aug 2018

Seniorlagene med en knallstart på årets høstsesong. Damene gjestet Åssiden og ga seg ikke før det sto 3-9 på resultat tavla. Silje Nygård banka inn hele 4 mål, og ble snytt for ekte hat trick da en lagvenninne putta mellom Siljes tre scoringer i første omgang. For oss gamle Liungen kjenninger kan det se ut som noen har lyst til å ta opp arven etter tidenes toppscorer i Liungen, Ingunn Sørum. Gutta som har en knalltøff start på høstsesongen med tre bortekamper mot Glassverket, Haugfoss og Fjell har allerede vunnet sine to første kamper i høst. En meget sterk prestasjon, etter en sommer som får de fleste 5.divisjonslag litt ut av rytmen. 

Reynald Pedros (trener Lyon) og Zinedine Zidane (trener Real Madrid), hvem f… er det. Per Arne Austad hovedtrener damer og Erik Midtgarden hovedtrener menn styrer dette sammen med resten av teamet på en formidabel måte, gode treninger, engasjement rundt lagene og spillere som leverer av beste kaliber.

Stoppen entusiastene venter på fortsettelsen og får man ikke kommet seg til kampen kan det være muligheter for live oppdateringer på facebook noen ganger. Dette er så spennende.

Vi ser frem til fortsettelsen.  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.