Skjer a ?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 30. Aug 2018

Starten på ny skolerute er alltid moro. Fra avslappende feriedager til ekstreme aktiviteter som Tine fotballskole, ekstrauka og camp rett før skolestart. Oppstart av FFO og samarbeidet med St.Hallvard vgs til skolestart, sammen med seriestart for samtlige lag i klubben.

Da lever vi 😊

Positiv aktivitet med glede - mestring og utvikling som våre verdier, detaljplanlegges det slik at alle oss Stoppen SK folk skal ha det så bra som mulig.

De som allerede har vært innom på Lier Stadion har nok notert seg et par ting, som blant annet nystekte vafler og fersk kaffe. Dette serveres først og fremst fra mandag til torsdag, da kampaktiviteten er på det høyeste. Sunnere alternativer som frukt og vann er og på menyen. Husk at dette er med på å drive klubben, så handling her er til alle våre medlemmers beste.

I tillegg har de ekstra oppmerksomme fått med seg at terrassen begynner å ta form. POB er en av Stoppen SK’s største samarbeidspartene og de har virkelig bevist deres slagord:

POB – Alltid på

Avtaler er gjort på sene kveldstimer og POB har ikke bare levert betong til fundamentene, men også faglig kompetanse og veiledning. I tillegg fraktet POB grunnmaterialene - bjelker og terrassebordene. Dette forhåpentligvis er ferdig montert fredag 31.08.2018. Utrolig hvordan Stoppen entusiaster og stiller opp.

Stoppen SK tror dette vil gi klubben en ny dimensjon slik at banene i enda større grad en tidligere blir en samlingsplass for alle oss i nabolaget.

A-lag herrer gikk på en liten «smell» hjemme mot ROS IL med et 2-1 tap, og alle i trenerteamet kunne trøste redaksjonene med at alt er under kontroll og målsettingen står ved lag, opprykk. Undertegnede var rett på Jostein Flo for å høre om en eventuell overgang, det hadde vært moro med to skyskrapere på samme lag i en 5.divisjonskamp på Lier Stadion, han takket dessverre høflig nei så Peter er alene i luftrommet.

A-lag damer gjør det meget sterkt etter ferien og har på imponerende vis 9 poeng og 19-3 i målforskjell i kampene sine etter ferien. I morgen fredag 31.08 kommer Lier 2 på besøk til Lier Stadion, så kjenn besøkelsestiden. Kom og støtt Stoppen SK jentene.

Kvinner 7’er Stoppen SK har vært på Jostedalen (Stoppen på toppen, som de selv uttalte), jentene har spilt i klubben i en årrekke og er et prakteksempel på vår Visjon flest mulig – lengst mulig.

Ungdomsfotballen – med fantastiske frivillige foreldre jobbes det knallhardt med cuper, seriespill og treninger. Logistikk skal gå opp når seriekamper tar mye av treningstiden, spillere skal fordeles på forskjellige kamparenaer sammen med glede – mestring – utvikling skal være i fokus. Et enormt arbeid som legges ned for vårt lokalmiljø og til spillernes beste.

Barnefotballen er i gang og Godset Akademiet er allerede gjennomført på Liungbanen. Dette er lagstreninger hvor bidraget fra Godset sin side er å forberede treninger hvor de skal følge opp Stoppen SK trenere på feltet, slik at våre trenere kan ta Grasrottrenerkurset når de trener eget lag.

FFO er så populært og det er fantastisk at våre skolekretser har et slikt aktivitetstilbud. Noen kommer med taxi, noen spiser fantastisk mat på utvidet FFO og alle spiller fotball. Treningene er lagt opp etter klubbens sportsplan og viktigst her er at alle føler seg sett. Før klokken er 16:00 har fotballfolket fått seg en meget god fotball økt, med masse læring.

Stoppen SK – stedet å være 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.