Gæmliss rykker opp

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Sep 2018

Vi har såvidt kommet i gang med september og allerede nå er det klart at Gæmliss rykker opp til 6.divisjon. 13 seiere av 13 mulige gjør at Jondalen ikke lengre har mulighet til å ta igjen b-laget vårt.

Sesongen er ikke over selv om opprykket er sikret. Målet nå er å vinne de tre resterende kampene.

 Laget er nemlig i en eksklusiv gruppe med lag i Norge som har vunnet alle seriekampene så langt i år. Etter vårsesongen var det 20 herrelag i norsk fotball som hadde vunnet alle kampene. Nå er denne listet blitt kortere. Kun 12 lag er fortsatt ubeseiret.

Torvastad, Gamle Oslo, Grane Arendal, Utleira, Kvik 2, Biri, Vårsol, Batnfjord, Østsiden 2, Sørumsand 2, Ørn Horten 3 og Gæmliss er lagene som ingen klarer å slå for øyeblikket. 

https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Rekordlaget-har-21-seire-pa-rad-Noen-ganger-ma-trenerne-be-spillerne-om-a-juble-257941b.html

I tillegg til å være best på banen har nok laget også østlandets mest kreative liveoppdateringer og kamprapporter. Ikke alt av dette passer utenfor gruppas facebookgruppe, men morsomt er det.

Sjefen over alle sjefer på Gæmliss, Håvard Lislerud, har nok en gang levert varen for Stoppen SK. I fjor hadde han i oppdrag å holde Stoppen SK i 5.div. I år fikk han i oppgave å ta Gæmliss til 6.div.

Klubben håper Lisleruden leverer neste år også, for dette er moro. Tre seiere til, pluss en opprykksfest gjenstår før gamlegutta kan legge beina på bordet og slappe av etter en herlig sesong.

Stoppen SK gratulerer med opprykket!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.