Stoppendagen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 25. Okt 2018

Lenge har vi drømt om dette. Et ønske om å samle ALLE; store, små, gutter, jenter, menn, damer, alle oss i nabolaget. Vi samles til en fantastisk opplevelse på Lier Stadion. For en fest det kan bli.

Lørdag 27.10.2018 blir Stoppendagen’s fødselsattest, og i fremtiden ønsker vi å legge den til seriestart for seniorlagene. En real kickoff for oss alle Stoppen entusiaster før fotballsesongen klinker i gang.

A-lag herrer spiller siste hjemmekamp mot Vikersund. Stiller begge lag maksimalt kan vi blant annet få se tidligere Bristol City spiller og nå eliteserietrener 2019 (?) Vegard Hansen i aksjon mot tidligere elever og toppspillere Lars Granaas, Thomas Sørum og Magnus Sylling Olsen. Kanskje er det kjempen Peter Kovacks som avgjør, eller en av våre mange upcomming spillere. Kampstart klokken 16:00, be there.

Yr viser seg fra sin beste oktoberside og lover en heldekkende vakker gul sirkel som danser sakte rundt i den krystalblåe himmelen nesten bare Norge av alle verdens land kan tilby.

Det er mulig å kjøpe lodd fra årets kuleste lotteri med premier i særklasse.


Det smeller i gang på Lier Stadion klokken 09:30 og festen varer helt til klokken 18:00.

Vi starter med de minste og de vil veiledes i fire forskjellige aktiviteter som:

1. Haien kommer

2. Robin Hood

3. Stormen

4. Smålagsspill

Erfaringer fra flere års drift på FFO så er dette fantastiske morsomme aktiviteter for de yngste, her må vi benytte anledningen til en knallstart på dagen.

Drammen Strong og Spa/Bra er invitert til vennskaps turnering, sammen med Stoppen SK vil det arrangeres 18 kamper for 2010-2009-2008 og 2007 modellene fra nevnte klubber. Vi spiller syver og nier fotball. Turneringen starter klokken 11:00 og dere finner link til kampoppsettet i programmet lengre ned. Kom å se fremtidens Stoppen SK spillere i aksjon, dette blir gøy.

Senkveld for 2006 modeller arrangeres med oppstart 14:05. En aktivitetsdag som har vist seg å være meget populær blant våre ungdommer.

Likt som senkveld arrangerer vi Liermesterskapet i straffespark. En fantastisk aktivitet for absolutt alle, her kommer det tidligere spillere, oldboys spillere og kompiser. Stoppen SK’s sportslig leder Kristian Bye Andersen har børsta støv av tidligere seniorspillere og nå aktive foreldretrenere som legger ned masse arbeid for Stoppen SK i Roar Hennum og Stian Aarsand Pettersen, sammen med Fredrik Stokke utgjør disse en farlig kvartet som kanskje blir vanskelig å overliste.  

Programmet

09:30    Kiosken åpner - speakeranlegget varmes opp

09:45    Aktivitetsdag for 2013, 2012 og 2011 modeller

11:00     Vennskapsturnering: Kampoppsett 

14:05     Liermesterskap i Straffekonkurranse

14:05     Senkveld 2006 modeller

15:45    Innmarsj Stoppen SK og Vikersund 

16:00     Kampstart 5.div 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.