En hyllest til Stoppen SK’s trenere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Nov 2018

Første møte med klubben kan være et tiltak som gjør at deres barn får prøve seg litt sammen med andre, enten det er allidrett eller fotball. Det merkes, du ser det. Dette er noe barnet virkelig liker og man tenker at dette skal man virkelig være en del av.

Første foreldremøte med klubben kommer det frem at det trengs engasjerte, dedikerte medhjelpere for å få barnas drømmer realisert, gi de glede mestring og utfordring i trygge sosiale omgivelser. For noen var det allerede klart, de viste at de skulle bidra på en eller annen måte før de gikk til møte, for andre kommer lysten der og da, og vips så er det på plass et fantastisk team rundt gjengen.

Facebook, spond, mail, telefon og andre sosiale medier brukes for å få informasjonen til å gli. Stoppen SK er med på å legge til rette for at det skal være så «enkelt» som mulig å utføre vervene på en god nok måte. Klubbhåndbok og sportsplan er styrende dokumenter for hvordan rollene skal utføres og er med på å gi den nødvendige informasjonen både de med verv og foreldre burde trenge.

Trenerne planlegger, gjennomfører og dokumenterer treningen i treningsøkta. Det er treninger, treningskamper, cuper, seriekamper og noen legger også til rette for sosiale tiltak som overnatting på klubbhuset, tar med laget til høyt og lavt, champions league kveld, maskoter på eliteseriekamper og mye mye mer.

Det å engasjere seg i og rundt barna er en fantastisk måte å følge ungene under oppvekst i et sosialt og sunt miljø. For hva vet man om egentlig om barnet som kanskje har vært ni timer i barnehagen, ni timer på skolen med FFO eller SFO. Det å være trener er du virkelig med på å påvirke og legge til rette for gode oppvekstsvilkår for vennegjengen rundt de. Noe våre Stoppen SK trenere gjør på et mesterlig vis.

Stoppen SK trenere er der, de bistår med et fantastisk arbeid med og rundt barna, ungdommen og de voksne. De er samlende engasjerte og er med å tilrettelegge for ukentlig aktivitet for alle Stoppen SK aktive medlemmer. De legges ned ufattelig mengde arbeid, timer, dager uker for de aktives beste. Enten det er sol, regn, storm, grått, vått, kaldt, varmt eller om det snør, sludder stiller de opp for de som kommer på dagens trening.

I ungdom og voksenfotballen har fire grupper vært meget flinke til å dokumentere alt av aktivitet, som gir et snitt på 86 økter pr år i ungdomsfotballen. En trening tar minst 3 timer, 1,5 time til planlegging og komme seg til og fra i tillegg til 1,5 til selve treningen. Er det i snitt tre trenere pr trening gir dette imponerende 3600 timer bare for klubbens syv ungdomsgrupper, og dette er uten kampaktiviteten. Med kampaktiviteten kommer vi opp mot 7000 timer for ungdomslagene om man tar snitt på 5 timer pr kamp. Ferie kombineres med fotballfest og opplevelser som de aller fleste alltid kommer til å huske som veldig positive barn og ungdomsminner.

Det er så kult å være med, se de aktive medlemmene storkose seg med Stoppen SK’s aktiviteter, trening og kamp. Se på den gleden mestringen og utviklingen de har fra dag til dag, uke til uke, måned til måned og år til år. Vi er med på å skape unike opplevelser.

En virkelig hyllest til alle Stoppen SK trenere som virkelig stiller opp for alle barna, ungdommen og de voksne som spiller. Takk for de timene dere legger ned, det er uerstattelig.

Tusen tusen takk 😊


Husk

Det er alle oss medlemmer som er klubben, det er deg, meg, hun og han som betaler medlemskontingent. Det er VI som er Stoppen SK og det er VI glade for 😊 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.