Stolte øyeblikk, 2003 guttenes oppsummering av 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Nov 2018

På tirsdag møtte 48 spillere og 6 trenere/lagledere opp på Lucky Bowl for avslutning av fotballsesongen 2018. Må gratulere Simen Andresen som den beste bowleren i gruppa. Av trenerne var Torgeir den som gjorde det aller best. Sesongen er over og da er det på tide med en liten oppsummering.

Fra vi startet opp sesongen 2018 med trening 3/1, har det blitt gjennomført 79 treninger og 77 kamper fordelt på 3 lag. G03 er en treningsivrig gruppe og vi har hatt bra oppmøte på alle treningene. Det er derimot 3 spillere som har vært på trening litt oftere enn resten og stikker av med prisen som årets ivrigste, gratulerer til Alexander, Louie og Felix . Som et resultat av treningsiveren til hele gruppa har gruppa hatt en fin utvikling og levert bra resultater.

Lag 1 vant vårsesongen 1. div G16. Dermed rykket de opp til kretsens pokal til høstsesongen. Der ble det en flott 4. plass, vi var det eneste laget som tok poeng fra vinneren Hønefoss.

Lag 2 kom på en fin fin 2. plass på vårsesongen og rykket dermed opp til 1. divisjon. Der ble det en 6. plass. Mange jevne kamper, men litt for mange som ikke bikket vår vei. Med litt mer tur så hadde vi vært helt der oppe.

Lag 3 kjempet i toppen på vårsesongen og kapret til slutt en 4. plass. Den skulle forbedres til høsten og med kjempe spill i de siste kampen ble det til slutt en flott andreplass. Stoppen gutta var forøvrig laget med best målforskjell av alle i denne pulja med 23 pluss mål, det vitner om en scoringsivrig gjeng på lag 3.

Likhets trekk ved alle lagene er at de prøver å spille ball og spille ut motstanderne⚽️👍.

Noen høydepunkter fra årets sesong. Det har vært mange så vanskelig å plukke noen få. Kampen mot Mandalskameratene i 1⁄8 dels finalen i Adidas cup, en jevn spilt kamp som det måtte straffe konk til for å kåre en vinner, den tok vi.

Kampen mot Elverum i HamKam elite cup, kanskje den beste kampen vi har spilt i år og hvor vi får til omtrent alt vi legger opp til.

Ellers har vi hatt en kjempeomgang mot Odd Elite G15 og Skeid. Dette er lag på absolutt øverste nivå og som vi er fullt på høyde med.

Vildbjerg cup i Danmark i sommer ble også en fin tur. Sist vi var der vant vi Dominus cup og det samme gjentok seg i år.

Som et av de ALLER ALLER største høydepunktene i år vil jeg trekke fram finalen i Liungen cup som ble spilt mellom 2 Stoppen lag. I alle tre årene vi har deltatt i Liungen cup har vi spilt finale😊.

I løpet av sesongen har noen spillere valgt å slutte av ulike årsaker. Olav M, Magnus S, Christian B, Abdi, Adnan, Karan, Philip M og Leonard. Takk for innsatsen dere la ned for Stoppen G03 og ønsker dere lykke til med nye klubber og/eller andre idretter.

Mens noen sluttet har nye kommet til og glidd fint inn i miljøet og bidratt på en positiv måte, disse er: Marcus, Lavrans, John, Sambaa, Oliwer Bednarzog Erik L A.

Så G03 er fortsatt en stor flott gruppe med fantastiske fotball spillere.

TAKK FOR SESONGEN TIL ALLE SPILLERE, STØTTEAPPARATET OG IVRIGE SUPPORTERE SOM STILLER OPP PÅ HJEMME OG BORTE KAMPER!

Neste sesong er under planlegging, noen endringer vil det muligens bli. Mer info følger om ikke så alt for lenge.

Tusen takk for gavekortet😊. Thomas Fredbo - trener 2003 gutter


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.