Stoppenbladet 2018

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Nov 2018

Bildet er en liten smakebit av det som kommer i Stoppenbladet 2018, her ser dere Stoppen SK spillere fra Gullaug 2012 årgangen med fantastisk allidrettstilbud for de yngste. Denne gangen var det håndball som ble prøvd ut i en av mange idretter Stoppen SK barna får prøve seg på i et fantastisk fellesskap.

Sesongen er ferdig for alle lag og noen har allerede begynt å se på kommende sesong. Fotballfritidsordningen er det fortsatt fult trykk på, med daglig god aktivitet for våre yngre generasjoner. Innimellom slagene jobbes det med årets Stoppen blad som kommer til å trykkes i 2000 eksemplarer og leveres husstandene, samarbeidspartnerne og diverse venterom som god leselektyre for de besøkende og boende i nær distriktet.

Ca. 8 millioner kroner omsettes det for i 2018 inkludert lagsøkonomien og de egenandeler samt dugnad og sponsorinntekter vi finner der. I tillegg har vi arbeid for millioner av kroner i det fantastiske dugnadsarbeidet som gjøres i forbindelse med frivillige verv, cuper, kiosksalg og tilsyns vakter. Da er det lett å forstå alle de tre selvforklarende produktene i kioskutvalget.

1.EVENTYRSJOKOLADE

Turneringene, kampene, treningene og turene Stoppen SK får oss med på. Enten det er ake dag på Eiksetra, overnatting på Liungbanen. Dobbelkamp i Hallingdal, ferie til Danmark og kanskje til og med fly til Spania. Vennskap bygges, pleies og utfordres. Det skapes minner for livet, og nye Stoppen SK generasjoner er klare for å gi kommende generasjoner nye Eventyr i takt med tiden.

2. KJÆRLIGHET PÅ PINNE

Den følelsen når man skal hente barnet fra eksempelvis FFO og barnet ikke vil hjem fordi de absolutt vil spille fotball sammen med de andre, det magiske øyeblikket når man redder det skuddet, eller scorer det målet. Det utrolige når man har klart å snu det. Når foreldrene henger over 3’er banen og klapper i henda og heier for barna sine som fører til økt innsats og glede, den oppmerksomheten de føler. Det er de som er i fokus, de som er på senen og entusiastiske familiemedlemmer støtter fult opp om deres aktivitet. Det er ekte kjærlighet.

3. GODTEGOMP

I Stoppen SK’s verdier. Glede, mestring og utvikling. Så godt det føles å mestre noe man har jobbet med en liten stund, trenere, medspillere og mange rundt ser deg, bryr seg. Nå hadde du bra returløp Pål, dette vi snakket om sist, nå gjorde du det skikkelig, så godt den kommentaren føles. Fy fillern i dag hadde du bra innsats Tine, det var veldig moro å se. Så godt det føles, den gleden det gir får deg til å vokse som individ, du føler utvikling og med ny utvikling følger ny mestring.  

Det har i år blitt solgt 2500 registrerte vaffelplater som har blitt laget i de diverse hjem etter vaffeloppskriften til Stoppen SK og blitt vaffelpresset på Liungbanen og Lier Stadion i løpet av året sammen med 2600 kaffekopper, og ca.1200 smoothie og fruktbegre har blitt servert. Vi håper med en flytting av kiosken til triveligere omgivelser vil bidra enda mer i det totale bildet.

Vi må samtidig takke alle våre samarbeidspartnere for viktige og gode bidrag til å kunne sikre drift, utvikling og et godt tilbud til alle våre medlemmer. For klubben og lokalsamfunnet betyr det utrolig mye.  

I bladet presenteres mange av samarbeidspartnerne, alle lagene, de forskjellige prosjektene og samarbeidsmodellene. Det er bare å glede seg.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.