Luke 1 – Julekalenderen er tilbake

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2018

2017 utgikk Stoppens juletradisjon med årets julekalender. Et populært innslag skal man ta besøkstallene på klubbens nettsider i betraktning. 2018 gjenopplives de gode gamle tradisjonene og er sterkere tilbake enn noen gang. 

De kommende dager, 24 i tallet inkludert dagen i dag vil det daglig presenteres godt lesestoff som forhåpentligvis alle følgere vil nyte godt av. 

Kanskje får vi vite noe om A-lag herrer, A-lag damer, ansatte i administrasjonen , om organisasjonen i denne juletradisjonen. Hvem vet hva som gjemmer seg bak neste luke. Det er det bare å vente i spenning, få et daglig innblikk i forhold til det som rører seg i Stoppen SK og på Lier Stadion. 

Denne helgen er noen av de ansatte inne på Cupfinaleseminaret for å utveksle erfaringer samt hente nye impulser. Norsk fotball er i særklasse når det gjelder kompetanseutveksling og la oss håpe at dette gjør oss enda sterkere som klubb, slik at alle frivillige, aktive, passive medlemmer og følgere skal få levert det ferskeste på markedet.  

Viste du at Stoppen Sportsklubb har ca. 850 medlemmer 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.